11 Αξιόπιστο Podcast 🎧 Φιλοξενία για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις

Μπορείτε να μαντέψετε ποιο είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ που τρελαίνει τους ανθρώπους αυτές τις μέρες;

Τον τελευταίο καιρό, είναι από τις πιο καυτές τάσεις που θα μπορούσατε να ακούσετε παντού, ειδικά όταν κάνετε κύλιση στις ροές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ναι, μιλάω για Podcasts!

Έχει γίνει πολύ buzz, έτσι δεν είναι;

Αν και δεν είναι νέο παιδί στο σχολείο, έχει αποκτήσει ραγδαία δυναμική φέτος. Ξεπερνώντας τα χόμπι, έχει γίνει μια από τις κύριες τεχνικές μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις.

Υπήρχαν πάνω 75 εκατομμύρια ακροατές podcast στον κόσμο το 2020 και αυτό είναι πιθανό να ανέλθει στα 100 εκατομμύρια μέχρι το 2024.

Αυτός ο απίστευτα τεράστιος αριθμός είναι απόδειξη ότι οι ακροατές podcast αυξάνονται σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν ψηλά τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, αν ποτέ σας πέρασε από το μυαλό να ξεκινήσετε ένα κανάλι podcast, είστε στη σωστή κατεύθυνση.

Ας το συζητήσουμε περισσότερο για να ξεκαθαρίσουμε τις αμφιβολίες σας.

Τι είναι ένα Podcast 🎙️;

Το podcast αναφέρεται σε έναν τύπο ψηφιακής εκπομπής ήχου που διατίθεται στον Ιστό. Γενικά γίνεται σε σειρές που μπορούν να λάβουν οι συνδρομητές όταν φτάσει μια νέα δόση.

Μπορείτε να κατεβάσετε το podcast που σας αρέσει στο smartphone ή στον υπολογιστή σας και να το ακούσετε όποτε θέλετε. Συντονιστείτε στο podcast, θεωρείτε ότι σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή ή ωφέλιμο για την επιχείρησή σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα δικό σας κανάλι podcast. Επιλέξτε μια θέση για την οποία θέλετε να μιλήσετε και αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί.

Ποιος ξέρει, θα μπορούσε να βοηθήσει ένα άτομο που θεραπεύεται από ψυχικό τραύμα ή κάποιον που ξεκινά την επιχείρησή του και ψάχνει για κάποιες πρακτικές ιδέες!

Και όταν προσκαλείτε έναν επηρεαστή στο κανάλι σας στο podcast, θα μπορούσατε να δείτε εκθετική έλξη.

Έτσι, εάν είστε ενθουσιασμένοι που θα το προχωρήσετε περαιτέρω, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

Το να είσαι νέος podcaster, να το δημοσιεύεις εκεί έξω και να το ανακαλύπτεις είναι μια από τις πιο δύσκολες πτυχές. Για αυτό, χρειάζεστε μια αξιόπιστη φιλοξενία podcast για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να τα διανέμετε εύκολα σε καταλόγους.

Μα γιατί?

Εξοικονομήστε χρόνο στην έρευνα μέσω πολλών φόρουμ, αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης και ιστότοπων γιατί θα σας εξηγήσω ακριβώς αυτό.

Γιατί να πάτε για μια φιλοξενία podcast;

Η φιλοξενία podcast σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπου:

 • Ανεβάστε και αποθηκεύστε τα αρχεία ήχου σας
 • Γράψτε τον τίτλο και την περιγραφή των επεισοδίων podcast.
 • Δημιουργήστε ροές RSS για να συμπεριλάβετε όλα τα επεισόδια σε σειρά.
 • Συλλέξτε αναλυτικά στοιχεία για να κατανοήσετε τα στατιστικά στοιχεία λήψης και την ανταπόκριση του κοινού

Πρέπει να χρησιμοποιείτε φιλοξενία ιστοτόπου για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα και τα αρχεία του ιστότοπού σας, σωστά;

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας podcast σας βοηθούν με παρόμοιο τρόπο.

Σκέφτεστε, γιατί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό σας για να ξεκινήσετε το podcast;

Η απάντηση είναι ναι; μπορείς.

Αλλά θα καταναλώσει πολλή χρήση διακομιστή, δεδομένων των μεγάλων αρχείων πολυμέσων που σχετίζονται με τα podcast. Ως αποτέλεσμα, η απόδοση του ιστότοπού σας υποβαθμίζεται και μπορεί επίσης να διακοπεί κατά τη διάρκεια μεγάλου φορτίου.

Θα επηρεάσει επίσης την εμπειρία χρήστη και ενδέχεται να αποτύχει στη λήψη του podcast σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ταυτόχρονες λήψεις μπορεί να οδηγήσουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας να μπλοκάρουν αυτές τις διαδικασίες που καταναλώνουν τεράστιους πόρους διακομιστή.

Μερικά άλλα οφέλη από τη χρήση μιας υπηρεσίας φιλοξενίας podcast:

Ομαλή μεταφορά δεδομένων

Μια εξειδικευμένη φιλοξενία podcast έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει πιο ομαλή και γρήγορη μεταφορά δεδομένων στο κοινό. Κατά συνέπεια, μειώνει τον λανθάνοντα χρόνο και ακόμη κι αν ένα μεγάλο κοινό προσπαθεί να κατεβάσει το αρχείο ήχου ταυτόχρονα, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Υψηλή ασφάλεια

Η κυβερνοασφάλεια είναι ο μεγάλος ελέφαντας στο δωμάτιο όταν πρόκειται για διαδικτυακές υπηρεσίες. Ως εκ τούτου, το κοινό σας εμπιστεύεται αξιόπιστες πληροφορίες και η φήμη της επωνυμίας σας έχει σημασία.

Λοιπόν, τι θα κάνατε αν κάποιος χακάρει το podcast σας, ενοχλήσει τα επεισόδια ή αντικαταστήσει μερικά από αυτά με ρητά μηνύματα;

Είναι τρομακτικό, χωρίς αμφιβολία!

Αλλά μην ανησυχείτε. όλα είναι ασφαλή με μια αποκλειστική φιλοξενία podcast. Οι προγραμματιστές και οι πρακτικές ασφαλείας τους φροντίζουν για την ασφάλεια για την προστασία των δεδομένων σας.

Η φιλοξενία podcast είναι προσιτή.

Για πολλούς, ειδικά εκείνους που ξεκινούν, η δαπάνη επιπλέον χρημάτων για τη φιλοξενία θα φαινόταν μη ικανοποιητική. Αλλά πιστέψτε με, αποδίδει.

Είναι προσιτό και κοστίζει περίπου $100, περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με τον πάροχο.

Αλλά αν πιστεύετε ότι ο ιστότοπός σας θα αρκούσε για το podcast σας, μπορεί να διακινδυνεύσετε την ταχύτητα του ιστότοπού σας ή να χρειαστεί να αναβαθμίσετε για ένα υψηλότερο πρόγραμμα, κάτι που θα σας κοστίσει περισσότερο.

Τότε, θα συνειδητοποιούσατε ότι η φιλοξενία podcast θα ήταν φθηνότερη από ό,τι συμβιβάζεστε σήμερα.

Πρόσθετα

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας podcast σάς δίνουν τις επιλογές για πρόσθετα. Πληρώνοντας λίγα περισσότερα δολάρια, μπορείτε να λάβετε λεπτομερή δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το κοινό σας ακούει τα podcast, την τοποθεσία, τη συσκευή τους και πολλά άλλα. Θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε τις προσπάθειές σας με βάση αυτά τα δεδομένα για να εξυπηρετήσετε περισσότερο τους πελάτες σας.

Φαίνεται πειστικό;

Αν ναι, τώρα είναι η ώρα να βρείτε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες που κάνουν buzz αυτές τις μέρες με τις εκπληκτικές προσφορές τους για τη φιλοξενία του podcast σας.

Ας βουτήξουμε!

Τρανζίστορ

Είτε είστε επαγγελματίας podcaster, δημιουργικός ή ιδιοκτήτης επιχείρησης, Τρανζίστορ μπορεί να είναι η εξαιρετική επιλογή σας. Απλώς ηχογραφήστε τον ήχο και στη συνέχεια ανεβάστε τον εκεί. θα σας βοηθήσουν να το διανείμετε στα Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Overcast και Spotify.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα Venn στο Microsoft PowerPoint

Ξεκινήστε πολλά podcast στο Transistor χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον. Ενσωματώστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast απευθείας στον ιστότοπό σας και δείτε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία, όπως μέσες λήψεις για κάθε επεισόδιο, τάσεις, αριθμό των συνδρομητών σας και εφαρμογές podcast.

Το Transistor σάς παρέχει μια ροή RSS έτοιμη για την έναρξη ενός podcast, απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση για αρχεία ήχου, παγκόσμιο CDN, ευκολία προσαρμογής και υποστήριξη πολλαπλών χρηστών. Μπορεί να ενσωματωθεί καλά με τα MailChimp, Drip και ConvertKit.

Τιμολόγηση

 • Αρχική: 19 $/μήνα, 2 επιπλέον χρήστες, 15 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις
 • Επαγγελματίες: 49 $/μήνα, 5 επιπλέον χρήστες, 75 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις
 • Επιχειρήσεις: 99 $/μήνα, 10 επιπλέον χρήστες, 200 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις

Το Transistor προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Σαγηνεύω

Η προσανατολισμένη στην ανάπτυξη υπηρεσία φιλοξενίας του Σαγηνεύω έχει αναπτυχθεί από podcasters για να διευκολύνει τα πράγματα για εσάς. Χωρίς να περιλαμβάνει καμία πολυπλοκότητα, σας βοηθά να εστιάσετε μόνο στην επέκταση της βάσης και της επιρροής του κοινού σας.

Δημιουργήστε μια ομάδα συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των συντακτών και των εκδοτών, για να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το Captivate δεν περιλαμβάνει συμβόλαια, επομένως έχετε πλήρη ευελιξία της υπηρεσίας φιλοξενίας. Σε περίπτωση που έχετε ήδη φιλοξενήσει το podcast σας αλλού, μετακινήστε το στο Captivate ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ο φιλικός προς το χρήστη ταμπλό του είναι απεριόριστα προσαρμόσιμος για να ταιριάζει με την επωνυμία σας και διαμορφώνεται αυτόματα σύμφωνα με το εξώφυλλο του podcast. Συνδέεται με κορυφαίους καταλόγους podcast, ώστε οι ακροατές σας να μπορούν εύκολα να εγγραφούν στο κανάλι σας.

Προωθήστε το προϊόν, την υπηρεσία ή τη λίστα email σας με την ενσωματωμένη παρότρυνση για δράση. Ενσωματώστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής εύκολα στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους εξωτερικούς ιστότοπους και στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να το συγχρονίσετε στον ιστότοπό σας εύκολα μέσω του Captivate Sync – μια προσθήκη WordPress. Το Captivate προσφέρει στατιστικά podcast με πιστοποίηση IAB που μπορείτε να κατανοήσετε σε ελάχιστο χρόνο.

Τιμολόγηση

 • Podcaster: 17 $/μήνα, 12 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις
 • Audio Influencer, 44 $/μήνα, 60 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις
 • Επωνυμία Podcast, 90 $/μήνα, 150 χιλιάδες μηνιαίες λήψεις

Τα σχέδια περιλαμβάνουν μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 7 ημερών, εάν δεν ικανοποιηθούν, αίτημα για επιστροφή χρημάτων.

Κάστος

Αυξήστε τη βάση του κοινού σας με Κάστος γιατί έχει όλα τα εργαλεία και τις δυνατότητες στη σωστή θέση για εσάς. Έχετε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, ακροατές και εκπομπές, επειδή μπορείτε να δημοσιεύσετε όποιον αριθμό περιεχομένου θέλετε σε μια σταθερή τιμή. Μπορείτε να ηχογραφήσετε μεγάλα επεισόδια, να ξεκινήσετε μια νέα εκπομπή, να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ χωρίς να ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό χώρο.

Δεν επιβάλλουν όρια εύρους ζώνης, ώστε οι ακροατές σας να έχουν πρόσβαση στο podcast σας ανά πάσα στιγμή. Διαχειριστείτε ολόκληρο το podcast σας χρησιμοποιώντας ένα μόνο πρόσθετο WordPress, δημιουργήστε πολλά επεισόδια, προβάλετε δεδομένα ακροατών και προσαρμόστε το πρόγραμμα αναπαραγωγής. Τραβήξτε δεδομένα από πολλές πλατφόρμες και οργανώστε τα στον ολοκληρωμένο πίνακα εργαλείων του.

Παρακολουθήστε την απόδοση του podcast σας με απλές πληροφορίες, για παράδειγμα. συνολικές ακροάσεις, δημογραφικά στοιχεία ήχου, κορυφαία επεισόδια, συμπεριφορά ακρόασης κ.λπ. Χρησιμοποιήστε αυτό το insight για να ενεργοποιήσετε καλύτερο περιεχόμενο που θέλει να ακούσει το κοινό σας, να ενισχύσετε την αφοσίωση και να εντυπωσιάσετε τους χορηγούς σας.

Το Castos σάς επιτρέπει να αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό σας στο YouTube και να παράγετε αυτόματες μεταγραφές για να αυξήσετε την προβολή και τις προσπάθειες SEO και να δώσετε στο κοινό σας επιπλέον τρόπους να βρει το περιεχόμενό σας. Το Castos παρέχει μια αποκριτική σελίδα προορισμού για κάθε επεισόδιο podcast σας, η οποία διευκολύνει το κοινό να αναζητήσει επεισόδια, να εγγραφεί και να σας βρει σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε αυτές τις ενσωματωμένες σελίδες podcast.

Τιμολόγηση

 • Εκκίνηση: 190 $/έτος, 190 ιδιώτες συνδρομητές
 • Ανάπτυξη: 190$/έτος, 490 ιδιώτες συνδρομητές
 • Pro: 190$/έτος, 990 ιδιώτες συνδρομητές

Πριν από αυτό, δοκιμάστε το ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες.

Buzzsprout

Έχει ήδη βοηθήσει περισσότερους από 100.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεκινήσουν το podcast τους, το Buzzsprout είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να επιλέξετε. Για να φιλοξενήσει, να δημοσιεύσει και να προωθήσει το podcast σας, παρέχει ένα εύκολο μέσο εκτός από την παρακολούθηση της απόδοσής του.

Αφήστε τη φωνή σας να φτάσει στο στοχευμένο κοινό σας, καταχωρώντας ένα podcast στο Spotify, στο Apple Podcasts, στο Google Podcasts, στο Castro, στο Stitcher, στο Alexa, στο Tuneln, στο iHeartRadio, στο PocketCasts, στο Overcast, στο Podchaser και στο Castbox.

Λάβετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, όπως συνολικές λήψεις, εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι ακροατές και από πού ανήκουν. Έχει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία όπου μπορείτε να προσθέσετε ένα φίλτρο στον ήχο σας χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία που γλυκαίνει αυτόματα τα αρχεία και τα βελτιστοποιεί επίσης για τις βέλτιστες πρακτικές που χρησιμοποιούνται για τον προφορικό λόγο και τη μουσική.

Το Buzzsprout περιλαμβάνει αυτόματη βελτιστοποίηση επεισοδίων, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ρυθμούς bit, τους τύπους αρχείων, τις ετικέτες ID3 κ.λπ. Απλώς πρέπει να ανεβάσετε ένα αρχείο ήχου και να το δημοσιεύσετε αμέσως ή να το προγραμματίσετε εισάγοντας την ημερομηνία και την ώρα.

Μεταγράψτε επεισόδια για καλύτερη πρόσβαση σε διάφορες μηχανές αναζήτησης, άτομα με προβλήματα ακοής και προγράμματα ανάγνωσης ταχύτητας. Επιπλέον, το Buzzsprout σάς επιτρέπει να ελέγχετε το podcast σας μέσω της μετάβασης προς τα εμπρός και προς τα πίσω ή να το ρυθμίζετε σε ταχύτητα 2x.

Μοιραστείτε τα podcast σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσαρμόστε τα επεισόδια για να επαινέσετε την επωνυμία σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έσοδα μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών, καθώς έχουν μερικούς καταπληκτικούς συνεργάτες. Αφήστε τους ακροατές σας να περιηγηθούν στα τμήματα, να ακούσουν τι ακολουθεί και να παραλείψουν spoilers, για κάθε ενδεχόμενο.

  Πώς να μετακινήσετε τα ληφθέντα παιχνίδια Nintendo Switch σε κάρτα microSD

Τιμολόγηση

 • Δωρεάν: 2 ώρες/μήνα
 • 12 $/μήνα: 3 ώρες
 • 18 $/μήνα: 6 ώρες
 • 24 $/μήνα: 12 ώρες

Το Buzzsprout προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 90 ημερών.

SoundCloud

SoundCloud είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη φιλοξενία μουσικής ή ήχου. Ξεκίνησε την υπηρεσία φιλοξενίας του το 2015 και είχε 175 εκατομμύρια+ μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Αποκτήστε πρόσβαση σε εκατομμύρια ακροατές και προηγμένα στατιστικά ανά επεισόδιο για να αυξήσετε τους θαυμαστές σας. Δημοσιεύστε και μοιραστείτε επεισόδια podcast εύκολα από το SoundCloud, συνδεθείτε άμεσα με τους θαυμαστές και λάβετε άμεσα σχόλια.

SoundCloud Pro Unlimited είναι ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που σας επιτρέπει να προγραμματίζετε εκδόσεις, να έχετε πρόσβαση σε βαθύτερα στατιστικά στοιχεία, να καρφιτσώνετε δημοφιλή επεισόδια και να απολαύσετε τον απεριόριστο χρόνο φιλοξενίας. Περιλαμβάνει έναν πίνακα ελέγχου με στατιστικά σε πραγματικό χρόνο, όπως κορυφαίους ακροατές, τις πόλεις και τις χώρες τους, αναπαραγωγή, λήψεις, επισημάνσεις “μου αρέσει”, σχόλια και αναδημοσιεύσεις, αναπαραγωγή από εφαρμογές τρίτων, RSS και ιστότοπους.

Μπορείτε να προσαρμόσετε επεισόδια ή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σχόλια. Καρφιτσώστε έως και 5 κομμάτια, άλμπουμ ή λίστες αναπαραγωγής, λάβετε ένα σήμα που εμφανίζεται στο προφίλ σας, προτεραιότητα υποστήριξης, δημιουργήστε έσοδα από αυτό, προωθήστε και διανείμετε τα podcast σας σε μεγάλες υπηρεσίες.

Αγκυρα

Η πλατφόρμα all-in-one του Αγκυρα σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να διανέμετε καθώς και να δημιουργείτε έσοδα από podcast εύκολα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή. Η εταιρεία έχει μια αποστολή να εκδημοκρατίσει τον ήχο και να βοηθήσει τους ανθρώπους να ακουστούν οι φωνές τους ανεξάρτητα από την εμπειρία ή το υπόβαθρό τους.

Το Anchor λατρεύεται από μεγάλο αριθμό podcasters λόγω των προσφορών του που είναι προσαρμοσμένες για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα των δημιουργών, τα εύχρηστα εργαλεία και την ισχυρή τεχνολογία που χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές. Και το καλύτερο – είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ στη χρήση, το οποίο δεν περιλαμβάνει όρια αποθήκευσης και καμία δοκιμαστική περίοδο.

Διανείμετε αυτόματα το podcast σας στο Spotify, στο Google Podcasts και σε άλλα. Καταγράψτε ήχο από επιτραπέζιο υπολογιστή, iPad ή smartphone χρησιμοποιώντας τα εργαλεία εγγραφής του Anchor, το οποίο είναι συμβατό με μια μεγάλη γκάμα εξωτερικών μικροφώνων. Συγχρονίστε τις εγγραφές σε πολλές συσκευές και, στη συνέχεια, αποκτήστε πρόσβαση όποτε θέλετε.

Μπορείτε να δημιουργήσετε επεισόδια μέσω τμημάτων ήχου που μπορείτε να οπτικοποιήσετε εύκολα. Μετατρέψτε τα βίντεο σε ήχους και συνδυάστε και αντιστοιχίστε τμήματα χρησιμοποιώντας τον ηχογραφημένο ήχο. Αξιοποιήστε το ηχητικό εφέ και τη βιβλιοθήκη μετάβασης του Anchor για να σπάσετε μεγαλύτερα τμήματα αφού συμπεριλάβετε ένα κομμάτι φόντου στην εγγραφή σας.

Ηχογραφήστε με καλεσμένους από απόσταση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε τους ακροατές σας να αφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα για εσάς. Μετατρέψτε τους ήχους σας σε κινούμενα βίντεο και μοιραστείτε τα. Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο εξώφυλλο χρησιμοποιώντας γραμματοσειρές και εικόνες για να βελτιώσετε την εμφάνισή του. Μετρήστε την επιτυχία του podcast μέσω πρακτικών πληροφοριών στον πίνακα ελέγχου και κερδίστε χρήματα από αυτό επίσης.

Simplecast

Πείτε γεια στο κοινό σας και απολαύστε τη σύνδεση μαζί του χωρίς καμία ανησυχία γιατί Simplecast πήρε την πλάτη σου! Αυτή η φιλοξενία podcast, καθώς και μια πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων, ακμάζει τα τελευταία επτά χρόνια και σας παρέχει έναν εύκολο τρόπο να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τον ήχο σας στο Spotify, στο Apple Podcasts και σε άλλες πλατφόρμες όπου το κοινό σας λαχταρά τη φωνή σας. Το Simplecast έχει ήδη βοηθήσει χιλιάδες podcasters με βιομηχανικά πρότυπα εργαλεία, πλατφόρμες δημοσίευσης, διανομή και αναλυτικά στοιχεία.

Τα πρότυπα επεισοδίων και οι βελτιωμένες ροές εργασίας βοηθούν τον ήχο σας να μετακινείται από το τέλος στα αυτιά σε όλο τον κόσμο σε μια στιγμή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ενός κλικ. Τα αναλυτικά στοιχεία ήχου τους είναι πολύ προηγμένα, τα οποία μπορούν να συλλάβουν δεδομένα από τους ακροατές σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται αυτήν τη στιγμή, είτε είναι σπίτι, δουλειά ή αεροπλάνο.

Καθώς τα αναλυτικά στοιχεία τους είναι πιστοποιημένα από το IAB, το IAB Tech Lab ελέγχει και εγκρίνει τα δεδομένα σας. Το Show Migrator του Simplecast δεν απαιτεί βαριά ανύψωση. απλώς επιλέξτε την εκπομπή, επιβεβαιώστε τον ιδιοκτήτη της και δείτε την πρόοδο αμέσως μετά. Έχουν επίσης μια ομάδα υποστήριξης πελατών παγκόσμιας κλάσης έτοιμη να σας βοηθήσει και τις επτά ημέρες την εβδομάδα.

Το Simplecast προσφέρει εξαίσια, έξυπνα και ισχυρά προγράμματα αναπαραγωγής ιστού που μπορείτε να ενσωματώσετε στα επεισόδιά σας για μια ολόκληρη σειρά ή μεμονωμένα επεισόδια. Το web player μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα δημιουργίας σελίδων όπως το WordPress, το Squarespace, τα Medium blogs και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό – το Simplecast προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων, σε περίπτωση που δεν έχετε έναν. Το εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σελίδες, να τις προσαρμόζετε με όμορφα χρώματα θέματος και να το κάνετε ζωντανό ώστε να εκτελείται απρόσκοπτα σε μια ποικιλία συσκευών, βελτιστοποιημένη για SEO και διαθέτει ασφάλεια HTTPS.

Το Simplecast σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε εύκολα με την ομάδα σας, να μοιράζεστε κλιπ επεισοδίων χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο κοινής χρήσης εντοπισμού και podcast που ονομάζεται Recast.

Τιμολόγηση

 • Βασικά: 15 $/μήνα, 2 χρήστες, 20 χιλιάδες λήψεις
 • Βασικά: 35$/μήνα, 4 χρήστες, 50.000 λήψεις
 • Ανάπτυξη: 85$/μήνα, 9 χρήστες, 120.000 λήψεις

Όλα περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Resonate Recordings

Αφήστε το κοινό σας να έχει απήχηση στις σκέψεις σας χρησιμοποιώντας την απρόσκοπτη πλατφόρμα του Resonate Recordings. Σας βοηθά να διανείμετε τον ήχο σας σε πολλούς καταλόγους podcast σε χρόνο μηδέν με 1 κλικ.

Έρχεται με έναν διορατικό πίνακα εργαλείων για τη μέτρηση του SEO και της απόδοσης του podcast, καθώς και έναν μικρο-ιστοτόπο podcast που δημιουργείται αυτόματα με το Resonate Recordings, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε το κανάλι σας podcast στο διαδίκτυο. Ο μικρο-ιστοτόπος είναι στην πραγματικότητα μια σελίδα προορισμού που επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν, να δουν επεισόδια και να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Μπορείτε να ενσωματώσετε απευθείας το πρόγραμμα αναπαραγωγής επεισοδίων στον ιστότοπό σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε την αφοσίωση μέσω του αριθμού των χρηστών και των περιόδων ακρόασης. Μοιραστείτε το podcast σας με κορυφαίους καταλόγους όπως το Google, το Stitcher και άλλα.

  11 καλύτερες κυρτές οθόνες παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε

Τιμολόγηση

 • Βασικά: 25 $/μήνα
 • Premium: 49 $/μήνα
 • Επαγγελματίας: Ζητήστε προσφορά

Προσφέρουν επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Libsyn

Αφήστε τη δημιουργική σας ιδιοφυΐα που κρύβεται μέσα σας να τρέξει άγρια ​​μέσα από ένα κανάλι podcast που υποστηρίζεται από Libsyn. Είναι συνεπής στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της παγκοσμίως από το 2004. Ελέγξτε τα πάντα, από την υπηρεσία φιλοξενίας και τη δημιουργία εσόδων έως τη διανομή.

Το Libsyn είναι συμβατό με το IAB Tech Lab και προσφέρει πιστοποιημένα στατιστικά στοιχεία IAB v2.0, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυνητικοί επενδυτές, οι διαφημιστές και οι χορηγοί σόου θα μπορούσαν να εμπιστευτούν το podcast σας και να το βρουν πιο πολύτιμο. Λαμβάνετε στατιστικά στοιχεία όπως πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι ακροατές σας, ξεκάθαρα σημεία προορισμού, γραφικούς χάρτες θερμότητας, στατιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιλογέας εύρους δεδομένων, λήψεις και πολλά άλλα.

Προσφέρει εύκολη βελτιστοποίηση και προσαρμογή για κάθε επεισόδιο, πρόσθετο WordPress για δημοσίευση, συμμόρφωση με τη ροή RSS, διαχείριση αρχείων, κατάλογο καταχώρισης, υποστήριξη FTP και υποστηρίζει αρχεία ήχου, PDF, βίντεο και δοκιμής.

Προσφέρουν έναν μίνι ιστότοπο για το podcast σας, ο οποίος είναι συμβατός με κινητές συσκευές, διαθεσιμότητα για εφαρμογές Android ή iOS, προσαρμοσμένο τομέα και επιλογές χρώματος για την επωνυμία σας. Λαμβάνετε πρόσθετες δυνατότητες, όπως η δημιουργία εσόδων και εργαλεία σε επίπεδο επιχείρησης, ωφέλιμα για εταιρείες, παραγωγούς κ.λπ.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν με μόλις 5 $/μήνα και περιλαμβάνουν τόσες πολλές προσαρμόσιμες επιλογές για λειτουργίες, επομένως πρέπει να πληρώνετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε.

ZenCast

Εμπιστεύονται χιλιάδες podcasters, ZenCast προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να μπείτε στον κόσμο του podcasting. Δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα ή την ανάπτυξή σας. Αντίθετα, σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστα επεισόδια, μεταφορτώσεις και λήψεις χωρίς να σας ενοχλεί με τις διαφημίσεις.

Το ταχύτατο Δίκτυο Παράδοσης Περιεχομένου (CDN) σάς βοηθά να διανείμετε το podcast σας με μια ριπή οφθαλμού. Επιπλέον, συμμορφώνονται με τη ροή RSS, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τους συνδρομητές σας.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη φιλοξενία του ιστότοπού τους χωρίς επιπλέον κόστος, κάτι που είναι φοβερό και χρήσιμο εάν δεν έχετε ιστότοπο. Το podcast player τους φαίνεται υπέροχο και εύκολο στην προσαρμογή με την αισθητική της επωνυμίας σας.

Μην ανησυχείτε για τη διαχείριση διακομιστή, τις διαμορφώσεις προσθηκών ή τον συγχρονισμό ιστότοπου, επειδή φροντίζουν για αυτά τα πράγματα και ενημερώνουν τον ιστότοπό σας αυτόματα μόλις κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτόν. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αναπαραγωγής και αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να βελτιώσετε το περαιτέρω περιεχόμενό σας.

Δοκιμάστε το δωρεάν για 14 ημέρες χωρίς πιστωτική κάρτα.

Βυθομέτρων

Ανακαλύψτε ολόκληρο τον νέο κόσμο του μάρκετινγκ ξεκινώντας το podcast σας Βυθομέτρων. Εστιάστε στη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας και αφήστε το Sounder να χειριστεί τα υπόλοιπα. Σας παρέχει εύκολες επιλογές για τη φιλοξενία, τη διαχείριση, τη διανομή και την εισαγωγή του περιεχομένου σας.

Τα άψογα εργαλεία παράδοσης, όπως η αναζήτηση σε ροή, η SEO SEO, τα soundbites επεισοδίων, οι σελίδες επεισοδίων και podcast και η μεταγραφή σας διευκολύνουν να προσελκύσετε περισσότερο κοινό στο κανάλι σας.

Χρησιμοποιήστε δημογραφικά δεδομένα και δεδομένα αναζήτησης για να κατανοήσετε περισσότερα σχετικά με το ενδιαφέρον του κοινού σας και να αναπτύξετε το podcast σας. Γίνετε μέλος μιας κοινότητας με εμμονή δημιουργών για να μάθετε, να γελάσετε, να εξερευνήσετε και να οδηγήσετε προς την αλλαγή.

Ανακαλύψτε εύκολα διανέμοντας το podcast σας σε διάσημες εφαρμογές ακρόασης και χρησιμοποιώντας έναν απλό πίνακα ελέγχου και ακουστείτε!

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε το podcast σας για την επιχείρησή σας είτε απλώς για το χόμπι σας, έχουν κατάλληλα σχέδια για εσάς.

Τιμολόγηση

 • Βασικά: ΔΩΡΕΑΝ, 20 χιλιάδες ροές/μήνα, 2 θέσεις
 • Επιπλέον: 30 $/μήνα, 100 χιλιάδες ροές/μήνα, 5 θέσεις
 • Επιχείρηση: Επικοινωνήστε μαζί τους για τιμή

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το podcast σας;

Εδώ είναι μερικές συμβουλές και κόλπα από την πλευρά μου για να κάνετε τα πράγματα πιο απλά για εσάς.

Βήματα για την επιτυχή εκκίνηση του podcast σας;

 • Δώστε στο podcast σας ένα πιασάρικο όνομα, το οποίο πρέπει να μεταφέρει το μήνυμα που θέλετε να δώσετε στο κοινό σας.
 • Ρυθμίστε μουσική για εισαγωγή και εξαγωγή για να ταιριάζει με τον τόνο του podcast σας και να δημιουργήσετε εξοικείωση
 • Σχεδιάστε το εξώφυλλο του επεισοδίου. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Canva για αυτό.
 • Επενδύστε σε εξοπλισμό podcast – υπολογιστή, μικρόφωνο και ακουστικά. Για το μικρόφωνο, μπορείτε να δοκιμάσετε το Blue Yeti και για ένα ακουστικό, δοκιμάστε τη Sony.
 • Βρείτε καλεσμένους επεισοδίου podcast με βάση τη θέση που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να προμηθευτείτε σχετικά άτομα από το LinkedIn, το Instagram ή το Facebook.
 • Καταγράψτε το επεισόδιο σας. Δοκιμάστε πολλές εγγραφές για να γίνετε καλύτεροι.
 • Αγορά και προωθήστε το podcast σας όπου έχετε μια ισχυρή βάση κοινού. Μπορείτε να δοκιμάσετε το LinkedIn ή άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για το ίδιο. Και μετά, αρχίστε σταδιακά να προωθείτε σε άλλα μέσα.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον κόσμο, είτε πρόκειται για το προσωπικό σας χόμπι είτε για την επιχείρησή σας. Η έναρξη ενός podcast είναι ένα τέτοιο εργαλείο που έχει τόσο μεγάλη δημοσιότητα αυτές τις μέρες. Έτσι, συνδυάστε το με μια αξιόπιστη φιλοξενία για να συνεχίσετε να αξιοποιείτε τα οφέλη της μακροπρόθεσμα για την επωνυμία σας.

Όλα τα υπέροχα podcast χρειάζονται εξαιρετική μουσική και SFX. Μπορείτε να επισκεφθείτε Videvo και ρίξτε μια ματιά στις δωρεάν και Premium βιβλιοθήκες τους, οι οποίες περιλαμβάνουν χιλιάδες απόθεμα αρχεία ήχου για να μεταφέρετε το podcast σας στο επόμενο επίπεδο».

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress εναλλακτικά, μπορείτε να μετατρέψετε άρθρα σε ήχο όπως εξηγείται εδώ.

Το ρολόι χτυπά…

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το podcast σας με τρία απλά βήματα,

Δημιουργώ. Ρεκόρ. Διανέμω.