11 Αξιόπιστα API ανταλλαγής νομισμάτων για την επιχείρησή σας

Τα API ανταλλαγής νομισμάτων είναι χρήσιμα για επιχειρήσεις, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως μεγάλης κλίμακας.

Αλλά πως?

Το νόμισμα είναι θεμελιώδες στοιχείο όσον αφορά τη χρηματοδότηση και το εμπόριο. Οι επιχειρήσεις που εργάζονται με διεθνείς αγορές πρέπει να έχουν σωστές πληροφορίες σχετικά με τα νομίσματα και τις ταχέως μεταβαλλόμενες αξίες τους. Προς το παρόν, υπάρχουν τρόποι για να επιτραπεί το εμπόριο με οποιονδήποτε από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ορισμένες τεχνολογίες.

Έτσι, εάν είστε άτομο ή διευθύνετε έναν οργανισμό που ασχολείται καθημερινά με διάφορες χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο, χρειάζεστε ένα εργαλείο που να μπορεί να μετατρέπει νομίσματα και να τα ανταλλάσσει εύκολα και γρήγορα. Θα σας επιτρέψει να διευθύνετε τις επιχειρήσεις σας με αποτελεσματικότητα.

Και το API ανταλλαγής νομισμάτων μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.

Αυτές οι τεχνολογίες διευκολύνουν τις επιχειρήσεις να ενημερώνονται για τις τρέχουσες τιμές και να μετατρέπουν ή να ανταλλάσσουν νομίσματα με ακρίβεια και ταχύτητα.

Αυτό σας παρέχει σωστά δεδομένα για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις και εξοικονομεί χρόνο και χρήμα σε περιττές προσπάθειες.

Ας καταλάβουμε τι είναι τα API ανταλλαγής νομισμάτων και πώς μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας.

Τι είναι τα API ανταλλαγής νομισμάτων;

Τα API ανταλλαγής νομισμάτων ή οι διεπαφές εφαρμογών είναι τα εργαλεία ή τα προγράμματα που μπορούν να ενσωματώσουν οι προγραμματιστές σε μια εφαρμογή ή ιστότοπο για να ενεργοποιήσουν την ανταλλαγή νομισμάτων. Μπορεί επίσης να παρέχει άλλες δυνατότητες, όπως μετατροπή νομίσματος.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις και τα άτομα μπορούν εύκολα να ενημερώνονται για τις τρέχουσες τιμές της αγοράς και να μετατρέπουν διαφορετικά νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ (USD), τη βρετανική λίρα, το ευρώ κ.λπ., σε άλλα νομίσματα.

Τα API ανταλλαγής νομισμάτων μπορούν να υποστηρίξουν διάφορους τύπους νομισμάτων και πηγές δεδομένων για να λάβουν τρέχουσες και ιστορικές ισοτιμίες. Περιλαμβάνουν επίσης πολλές δυνατότητες που διευκολύνουν τη χρήση του API, όπως πλήρη τεκμηρίωση, διαισθητικό πίνακα εργαλείων και διεπαφή χρήστη και υποστήριξη για διάφορες μορφές αρχείων όπως XML, CSV, JSON κ.λπ., για την επιστροφή δεδομένων.

Γιατί χρειάζεστε API ανταλλαγής νομισμάτων;

Η αξία των νομισμάτων αλλάζει. Και αν ασχολείστε με το διεθνές εμπόριο, πρέπει να γνωρίζετε σωστά τις αξίες για να λαμβάνετε ορθές επιχειρηματικές αποφάσεις και να ανταλλάσσετε νομίσματα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτή τη στιγμή, η χρήση ενός API ανταλλαγής νομισμάτων μπορεί να σας βοηθήσει. Έρχεται επίσης με πολλά οφέλη, όπως:

Ακρίβεια

Οι τιμές των νομισμάτων αλλάζουν συνεχώς, ανεξάρτητα από το πόσο σταθερό είναι ένα νόμισμα. Αλλά εάν έχετε να κάνετε με διεθνείς αγορές, πρέπει να γνωρίζετε με ακρίβεια τις τρέχουσες τιμές. Εάν χρησιμοποιείτε ένα καλό API ανταλλαγής νομισμάτων, θα λαμβάνετε ακριβή δεδομένα που ενημερώνονται περιοδικά.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα API που ενημερώνουν τα δεδομένα κάθε 60 δευτερόλεπτα, ώστε να έχετε τις πιο πρόσφατες διαθέσιμες τιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Υποστηρίζει πολλαπλά νομίσματα

Γενικά, τα API ανταλλαγής νομισμάτων υποστηρίζουν μεγάλο αριθμό νομισμάτων. Μπορείτε να μετατρέψετε νομίσματα και να τα ανταλλάξετε εύκολα με μερικά κλικ. Θα σας επιτρέψει να συνεργαστείτε με διάφορες παγκόσμιες αγορές και να εκτελέσετε τις δραστηριότητές σας.

Ολοκληρωμένες πηγές δεδομένων

Τα API ανταλλαγής νομισμάτων συγκεντρώνουν ενημερώσεις νομισμάτων από εκατοντάδες και χιλιάδες πηγές δεδομένων από διάφορες παγκόσμιες τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρηματοοικονομικούς παρόχους και άλλες εμπορικές πηγές. Περιλαμβάνει τρέχοντα, ακριβή δεδομένα και ιστορικά δεδομένα που μπορεί να χρονολογούνται μήνες ή χρόνια.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθείτε τις διακυμάνσεις στις τιμές για να λάβετε έξυπνες αποφάσεις. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αναλύσετε τα δεδομένα και να κάνετε προβλέψεις.

Εύχρηστος

Η χρήση API ανταλλαγής δεν είναι πρόκληση. Οι προγραμματιστές σας μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τα αποσπάσματα κώδικα του API στον ιστότοπο ή τις εφαρμογές σας. Μπορούν να ακολουθήσουν λεπτομερή τεκμηρίωση API, παραδείγματα κώδικα και απλή δομή API σε περίπτωση αμφιβολιών. Θα λάβετε επίσης πολλές δυνατότητες, όπως έναν πίνακα ελέγχου για πρόσβαση στο εργαλείο, μια επιλογή για εναλλαγή νομισμάτων, αλλαγή παραμέτρων, ειδοποιήσεις και πολλά άλλα.

Ασφάλεια και απόδοση

Οι πάροχοι API διασφαλίζουν ότι το API που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλές και λειτουργεί πιο γρήγορα χωρίς να σας δημιουργεί προβλήματα ή κενά ασφαλείας. Ως εκ τούτου, προσφέρουν ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση σε επίπεδο τράπεζας βιομηχανικού επιπέδου, ενεργοποίηση συνδέσεων HTTPS κ.λπ.

Επιπλέον, θα έχετε ταχύτερη απόδοση και επεκτασιμότητα, ώστε να μπορείτε να ζητάτε δεδομένα και να τα λαμβάνετε μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μπορούν επίσης να χειριστούν χιλιάδες αιτήματα API κάθε δευτερόλεπτο με την ισχυρή και επεκτάσιμη υποδομή τους. Ορισμένα API ανταλλαγής νομισμάτων παρέχουν επίσης 99,99% χρόνο λειτουργίας, έτσι ώστε το σύστημά σας να είναι διαθέσιμο όλη την ώρα και να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές χωρίς να παραλείψετε ούτε ένα ρυθμό.

Επομένως, εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο API ανταλλαγής νομισμάτων για την επιχείρησή σας, ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας.

  11 Καλύτερος αισθητήρας θερμοκρασίας και υγρασίας WiFi

Διορθωτής

Διορθωτής είναι ένα ελαφρύ και απλό API για ιστορικές και τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες. Χρησιμοποιείται από πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλες εταιρείες και προγραμματιστές καθημερινά λόγω των αξιόπιστων πηγών δεδομένων για τις συναλλαγματικές ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο.

Τα δεδομένα συναλλαγματικών ισοτιμιών ενημερώνονται κάθε 60 δευτερόλεπτα για 170 παγκόσμια νομίσματα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις πηγές επειδή προέρχονται από τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και παρόχων χρηματοοικονομικών δεδομένων. Η σύνδεσή σας με το Fixer API είναι κρυπτογραφημένη χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση SSL 256 bit τραπεζικής. Επιπλέον, είναι επίσης εύκολο να εφαρμόσετε το API μέσα σε 10 λεπτά χρησιμοποιώντας τα έξυπνα παραδείγματα κώδικα, την απλή δομή API και τη λεπτομερή τεκμηρίωση του API.

Το Fixer έρχεται με επεκτάσιμους τόμους και εγγυημένη διαθεσιμότητα που ανταποκρίνεται μέσα σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Έρχεται επίσης με δεδομένα χρονοσειρών και ξεχωριστά τελικά σημεία για τη μετατροπή ενιαίου νομίσματος. Θα λάβετε δεδομένα ιστορικού έως την 1η Ιανουαρίου 1999. Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την ενότητα του πίνακα ελέγχου του πίνακα ελέγχου, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο Γρήγορης εκκίνησης για να ελέγξετε τα τελικά σημεία του API με ένα μόνο κλικ.

Λάβετε δωρεάν κλειδί API, 100 κλήσεις API/μήνα, ωριαίες ενημερώσεις και ιστορικά δεδομένα. Εάν θέλετε κρυπτογράφηση SSL, περισσότερες κλήσεις API, όλα τα βασικά νομίσματα, τελικό σημείο μετατροπής κ.λπ., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 10 $/μήνα ή 8 $/μήνα, εάν χρεώνεται ετησίως.

νομισματικό στρώμα

Λάβετε μετατροπή νομίσματος και αξιόπιστες συναλλαγματικές ισοτιμίες για την επιχείρησή σας με νομισματικό στρώμα, ένα API JSON σε πραγματικό χρόνο για 168 παγκόσμια νομίσματα. Συλλέγει πηγές δεδομένων από τράπεζες και εμπορικές πηγές και είναι συμβατό με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού και εφαρμογή.

Η λύση δεδομένων παραδίδεται σε μορφή JSON για εύκολη ενσωμάτωση, συμβατότητα με πολλαπλές εφαρμογές και μέγιστη χρηστικότητα. Θα λάβετε επίσης προηγμένες λειτουργίες όπως εναλλαγή νομίσματος προέλευσης, παραμέτρους αλλαγής νομίσματος, μετατροπή μεμονωμένων ποσών, ιστορικά δεδομένα και πολλά άλλα.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε ιστορικά δεδομένα για τα τελευταία 19 χρόνια, πολύτιμα μέταλλα και 168 παγκόσμια νομίσματα. Διασφαλίστε κρυπτογραφημένες και ασφαλείς ροές δεδομένων συνδέοντας σε ένα API μέσω βιομηχανικού προτύπου HTTPS. Μόλις εγγραφείτε, θα έχετε πρόσβαση στις δυνατότητες του API μέσω της τεκμηρίωσής τους.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη χρήση του API μηνιαία ή καθημερινά και να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις όσο εξαντλείται. Το στρώμα νομίσματος ενισχύει εφαρμογές για κινητά, συστήματα back-office και μετατροπείς νομισμάτων σε όλο τον κόσμο.

Επιλέξτε τη συνδρομή σας ανάλογα με το χρόνο που θέλετε, από 60 δευτερόλεπτα έως 60 λεπτά, για να λάβετε συναλλαγματικές ισοτιμίες. Το currencylayer είναι δωρεάν για 250 αιτήματα/μήνα. Εάν θέλετε περισσότερα, χρησιμοποιήστε 9,99 $/μήνα, συμπεριλαμβανομένων υψηλότερου όγκου και βασικών χαρακτηριστικών.

Συναλλαγματικές ισοτιμίες

Συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι ένα Intraday, Ιστορικό και API δεδομένων αγοράς σε πραγματικό χρόνο που παρέχει μια εύχρηστη και δωρεάν διεπαφή REST API που παρέχει δεδομένα χρηματιστηρίου σε όλο τον κόσμο σε μορφή JSON. Θα λάβετε αξιόπιστα, ακριβή και δεδομένα συναλλαγματικών ισοτιμιών σε πραγματικό χρόνο για χιλιάδες νομίσματα που ενημερώνονται κάθε 60 δευτερόλεπτα.

Το API της Exchnagerates ενσωματώνεται με πολύτιμες πηγές συναλλαγματικών ισοτιμιών που προσφέρουν ακριβείς και πρόσφατες τιμές για περισσότερα από 200 ζεύγη. Λόγω της επεκτάσιμης υποδομής του, μπορεί να χειριστεί αιτήματα API από μερικά έως χιλιάδες κάθε δευτερόλεπτο. Θα έχετε επίσης άμεση πρόσβαση στο πλήθος των ακριβών ζευγών νομισμάτων από την αρχή.

Είναι δωρεάν για έως και 250 αιτήματα/μήνα και σας κοστίζει 9,99 $/μήνα για 10.000 αιτήματα/μήνα με κρυπτογράφηση HTTPS, εναλλαγή νομίσματος προέλευσης, ωριαίες ενημερώσεις και άλλες βασικές λειτουργίες.

currencyapi

currencyapi.com είναι ένα αξιόπιστο API ανταλλαγής νομισμάτων που σας βοηθά με τρέχουσες και ιστορικές μετατροπές συναλλάγματος σε περισσότερα από 170 νομίσματα. Με συχνότητα ενημέρωσης κάθε 60 δευτερόλεπτα, προσφέρει τιμές συναλλάγματος σε πραγματικό χρόνο και σταθερό σχεδιασμό που έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται εκατομμύρια αιτήματα ανά δευτερόλεπτο.

Η εστίαση στην εμπειρία προγραμματιστή κάνει το API εύκολο στη χρήση και πλήρως προσαρμόσιμο. Η λειτουργικότητα του currencyapi.com υπερβαίνει αυτή πολλών API. Με λειτουργίες όπως λειτουργικότητα ομάδας, επισκόπηση απόδοσης, προσαρμοσμένες δυνατότητες και προσαρμοσμένη υποστήριξη. Ο πίνακας ελέγχου σάς δείχνει όχι μόνο τους βασικούς δείκτες απόδοσης, όπως τον αριθμό των αιτημάτων API, το ποσοστό επιτυχίας και τον μέσο λανθάνοντα χρόνο, αλλά προσφέρει επίσης ένα γράφημα για την οπτικοποίηση βασικών μετρήσεων, όπως επιτυχή αιτήματα, υπέρβαση ορίου, σφάλμα διακομιστή και άλλα.

Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε επίσης να βρείτε το “Αίτημα Playground” που δείχνει τα κλειδιά API σας και σας επιτρέπει να ορίσετε ένα τελικό σημείο και το βασικό νόμισμα κάνοντας απλά κλικ σε ένα αναπτυσσόμενο μενού.

Επιπλέον, μπορείτε πάντα να βλέπετε τα υπόλοιπα και τα συνολικά μηνιαία αιτήματά σας απευθείας στον πίνακα ελέγχου. currencyapi.com σας επιτρέπει να αναβαθμίζετε και να υποβαθμίζετε τα σχέδιά σας με ευκολία. Είναι επίσης κατάλληλο για εργασία με ομάδες, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να προσκαλείτε μέλη της ομάδας και να δημιουργείτε νέα κλειδιά API. Οι πιο σημαντικοί σύνδεσμοι για την τεκμηρίωση και την υποστήριξη είναι εύκολο να βρεθούν μέσα στην εφαρμογή.

  Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε σχόλια στο Word

Abstract API

Περίληψη API ανταλλαγής νομισμάτων και Forex σας φέρνει τις πιο πρόσφατες τιμές για 150+ νομίσματα και 10.000+ ζεύγη.

Μπορείτε να ενημερώνετε τα δεδομένα κάθε ώρα έως ένα λεπτό, εκτός από τα αρχεία δεκαετιών στα χέρια σας.

Και όχι μόνο fiat, το Abstract API λειτουργεί καλά με μεγάλα κρυπτονομίσματα για να σας κρατά ενήμερους για οποιαδήποτε αλλαγή στον ασταθή κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Ωστόσο, το καλύτερο που μπορείτε να βασιστείτε στο Abstract API είναι η επεκτασιμότητα. Οι εξαιρετικές ταχύτητες και οι ισχυροί χρόνοι λειτουργίας τους τα καθιστούν ιδανικά για εταιρική χρήση.

Επιπλέον, η κρυπτογράφηση SSL 256-bit διασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων. Τέλος, μπορείτε να τα δοκιμάσετε χωρίς να πληρώσετε δεκάρα για 5000 αιτήματα API.

CURRENCY API

Η μετατροπή νομίσματος είναι πλέον απλή με CURRENCY API που προσφέρει τις πιο πρόσφατες συναλλαγματικές ισοτιμίες με μία κλήση API. Λάβετε τα αποτελέσματα σε μορφή XML ή JSON με κρυπτογράφηση 256-bit για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Έχει βαθμολογηθεί με 9,8 στα 10 στο RapidAPI λόγω της γρήγορης απόκρισής του.

Το CURRENCY API παρέχει συναλλαγματικές ισοτιμίες για 170+ νομίσματα που ενημερώνονται κάθε ώρα και ιστορικές ισοτιμίες από το 2010 έως σήμερα. Απλώς κάντε ένα μόνο αίτημα και το CURRENCY API μετατρέπει γρήγορα πολλά νομίσματα για εσάς.

Διαθέτει επεκτάσιμη υποδομή με 99,99% εγγυημένο χρόνο λειτουργίας. Ο μέσος χρόνος απόκρισης όπως δοκιμάστηκε είναι 61 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μπορείτε να δοκιμάσετε παραδείγματα κώδικα όπως JavaScript, Curl, PHP και Python.

Λάβετε 100 αιτήματα την ημέρα δωρεάν και εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή εάν θέλετε περισσότερα, από 1000 αιτήματα την ημέρα έως 100000 αιτήματα/ημέρα. Μπορείτε να ζητήσετε τις μοναδικές απαιτήσεις σας εάν χρειάζεστε απεριόριστη πρόσβαση ή έναν αποκλειστικό κόμβο.

Ανοίξτε τις συναλλαγματικές ισοτιμίες

Ενισχύστε τις δυναμικές επωνυμίες, τους οργανισμούς και τις νεοφυείς επιχειρήσεις χρησιμοποιώντας Ανοιχτές ανταλλαγές API δεδομένων νομίσματος τιμών. Θα λάβετε αξιόπιστα και συνεπή δεδομένα μετατροπών νομισμάτων και συναλλαγματικών ισοτιμιών για την επιχείρησή σας.

Η κοινότητα Open Exchange Rates δημιουργεί περισσότερες από 200 προσθήκες και βιβλιοθήκες ανοιχτού κώδικα για πλαίσια και γλώσσες. Περισσότεροι από 1 lakh προγραμματιστές εμπιστεύονται το API του καθώς είναι γρήγορο, προσιτό και ευέλικτο. Εξυπηρετεί τα δεδομένα σε μορφή JSON με γρήγορη τεχνική υποστήριξη και απλή τεκμηρίωση.

Θα απολαύσετε την επεκτασιμότητα του από ένα μόνο αίτημα σε ένα μήνα σε εκατοντάδες αιτήματα σε ένα δευτερόλεπτο. Λάβετε ιστορικές και τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες για περισσότερα από 200 παγκόσμια νομίσματα μαζί με API μετατροπών και χρονοσειρές.

Χρησιμοποιήστε το δωρεάν πρόγραμμα Open Exchange Rates που παρέχει 1000 αιτήματα/μήνα και ωριαίες ενημερώσεις. Μπορείτε να επεκτείνετε τα αιτήματά σας ανά μήνα ανάλογα με τη ζήτησή σας, ξεκινώντας από $12/μήνα. Ή, επιλέξτε ετήσια πληρωμή κατά το ταμείο για να επωφεληθείτε από δύο μήνες δωρεάν κάθε χρόνο.

Exchange Rate-API

Exchange Rate-API είναι ένα αξιόπιστο και ακριβές API που παρέχει καλύτερη υποστήριξη και εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99,99% από τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι τέλειο για πίνακες εργαλείων, ηλεκτρονικό εμπόριο και SaaS. Χιλιάδες προγραμματιστές εμπιστεύονται το ExchangeRate-API και χαλαρώνουν ενώ το API προσφέρει καθημερινές, καθημερινές και συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Επιλέξτε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού που υποστηρίζει αιτήματα HTTP για να γράψετε δύο γραμμές κώδικα και να τον εφαρμόσετε αποτελεσματικά. Μπορεί να μετατρέψει και να ανταλλάξει 160 κύρια νομίσματα που χρησιμοποιούνται σε 200 χώρες. Δίνει το αποτέλεσμα σε διαφανή μορφή JSON που είναι εύκολο να διαβαστεί και να αναλυθεί και να ανταποκρίνεται στην ενσωμάτωση χωρίς προβλήματα.

Το API νομίσματος προσφέρει ακριβείς μετατροπές μέσω αξιόπιστων και σταθερών δεδομένων FX. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την επόμενη μέρα για νέα δεδομένα. θα λαμβάνετε γρήγορες ενημερώσεις συναλλαγματικών ισοτιμιών με το επαγγελματικό σχέδιο.

Η εγγραφή στο API είναι εύκολη και γρήγορη για να απολαύσετε τα οφέλη με το κλειδί API. Μετά την επιβεβαίωση μέσω email, το κλειδί API θα ενεργοποιηθεί. Χρησιμοποιήστε τη βιβλιοθήκη HTTP ή cURL στο περιβάλλον ανάπτυξής της και δείτε την τεκμηρίωση για τις μορφές και τις διευθύνσεις URL τελικών σημείων API.

Λάβετε 1500 αιτήματα API/μήνα δωρεάν ή πληρώστε 10 $/μήνα για να λάβετε 30.000 αιτήματα API/μήνα μαζί με υποδομή υψηλής διαθεσιμότητας, δέσμευση LTS, ιστορικά δεδομένα, εμπλουτισμένα δεδομένα και πολλά άλλα. Κάντε μια δωρεάν δοκιμή του επαγγελματικού σχεδίου εάν θέλετε.

XE

Λάβετε παγκοσμίως αξιόπιστες συναλλαγματικές ισοτιμίες για την επιχείρηση με XE API δεδομένων νομίσματος. Επιλέξτε από τα ευέλικτα πακέτα που λειτουργούν για εσάς και επιλέξτε τη συχνότητα που θέλετε μαζί με τον αριθμό των αιτημάτων API κάθε μήνα.

Το Rate Blender της XE χρησιμοποιεί 100+ παγκόσμιες πηγές για να διατηρεί την ακρίβεια και εντοπίζει και φιλτράρει δυναμικά τα σφάλματα. Μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα τα δεδομένα συναλλάγματος XE με το υπάρχον λογισμικό σας. Υποστηρίζει SDK για NodeJS, PHP, Python και Java. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα Swagger και Github για SDK, πρόγραμμα δημιουργίας κώδικα και υποστήριξη ενοποίησης.

Είναι συμβατό με μορφές XML, JSON και CSV. Θα λάβετε ιστορικά δεδομένα από το 1998, περισσότερα από 170 νομίσματα, ζωντανές τιμές και πολλά άλλα. Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί στο βασικό νόμισμα. Αποκτήστε προηγμένες λειτουργίες όπως μηνιαίους μέσους όρους, προσαρμόσιμα περιθώρια και αστάθεια νομισμάτων. Σας επιτρέπει επίσης να μετριάζετε τους κινδύνους συναλλάγματος, να αναπτύσσετε στρατηγικές και να μειώνετε το κόστος για να αυξήσετε τα κέρδη.

  4 Καλύτερο λογισμικό δημιουργίας υποτίτλων βίντεο με πολύγλωσση υποστήριξη

Επιλέξτε την ιδανική διαμόρφωση πακέτου για ERP, CRM, εσωτερικές εφαρμογές και λογιστική με 799 $/έτος για να λάβετε άφθονα αιτήματα τιμών για τις κοινές επιχειρηματικές σας εφαρμογές.

Xignite

Xignite είναι το ιστορικό και σε πραγματικό χρόνο συναλλαγματική ισοτιμία ξένου νομίσματος API που υποστηρίζει 170+ νομίσματα και περισσότερα από 29.000 ζεύγη νομισμάτων. Θα λάβετε τις τιμές συναλλαγματικών ισοτιμιών FX σε πραγματικό χρόνο και σε πραγματικό χρόνο για συναλλαγές νομισμάτων και διασταυρούμενων ισοτιμιών γεφυρώνοντας νομίσματα όπως USD/JPY, AUD/USD, USD/CAD, EUR/USD, GBP/USD και USD/CHF.

Λάβετε προθεσμιακές συναλλαγματικές ισοτιμίες, βοηθητικό πρόγραμμα μετατροπής νομισμάτων, ημερήσιες ιστορικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, ημερήσιες διασταυρούμενες ισοτιμίες, δυνατότητα εντός της ημέρας, ιστορικό OHLC, OHLC τέλους ημέρας, μπάρες επιπέδου λεπτών και όλες οι τιμές με χρονική σήμανση σε UTC.

Αποκτήστε πρόσβαση σε ποιοτικές τιμές συναλλάγματος σε πραγματικό χρόνο μέσω ενός εύχρηστου API και λάβετε ημερήσιες τιμές για γεωγραφικές αγορές συναλλάγματος όπως το Τόκιο, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, τη Σιγκαπούρη, τη Νέα Υόρκη κ.λπ. Μπορείτε να ενσωματώσετε αβίαστα δεδομένα συναλλαγματικών ισοτιμιών στις τρέχουσες εφαρμογές σας, όπως , ιστότοπους, υπολογιστικά φύλλα, εφαρμογές για κινητά και εταιρικές εφαρμογές.

Πληρώστε μόνο για τα οικονομικά δεδομένα που θέλετε με το Xignite. δεν θα υπάρχουν συμφωνίες αδειοδότησης και πολύπλοκα πακέτα. Απλώς συμπληρώστε το πλαίσιο και λάβετε μια τέλεια προσφορά.

IBAN

Σουίτα αναφοράς FOREX του IBAN είναι μια λύση SaaS που παρέχει μια μέθοδο αυτοματοποιημένων δεδομένων συναλλαγματικών ισοτιμιών και ανάκτησης μετατροπών νομισμάτων. Δίνει πάντα ακριβή αποτελέσματα καθώς ενημερώνει τα δεδομένα κάθε 10 λεπτά και συλλέγει δεδομένα από αξιόπιστες πηγές.

Κάντε ένα μόνο αίτημα API και μετατρέψτε το ποσό που θέλετε από το ένα νόμισμα στο άλλο με βάση την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία. Το IBAN παραμένει ενημερωμένο με τις καθημερινές διακυμάνσεις στις αγορές συναλλάγματος και παρέχει ένα εύκολο στην ενσωμάτωση και ρύθμιση API που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τη διαδικασία μετατροπής.

Αποκτήστε ασφαλή επικοινωνία με τους διακομιστές μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης HTTPS για την επιτυχή εκτέλεση όλων των αιτημάτων. Ενισχύει την επιχείρησή σας με τη ροή δεδομένων των επιτοκίων αναφοράς συνδυάζοντας δεδομένα από τράπεζες, χρηματιστήρια, χρηματοοικονομικούς διαχειριστές, αναλυτές αγοράς και κεντρικές τράπεζες που παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για την αγορά συναλλάγματος.

Εγγραφείτε τώρα και αποκτήστε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό 30 ημερών με πλήρως δυνατότητες για να εξερευνήσετε τις υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μια πληρωμένη υπηρεσία για να λάβετε περισσότερα οφέλη.

Μπόνους: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο API ανταλλαγής νομισμάτων;

Τα παραπάνω είναι αναμφίβολα μερικά από τα καλύτερα API ανταλλαγής νομισμάτων εκεί έξω. Ωστόσο, κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική ανάλογα με το μέγεθος, τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες της. Επομένως, όταν επιλέγετε το API, φροντίστε να το κάνετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθούν μερικά από τα κριτήρια για να επιλέξετε ένα κατάλληλο API ανταλλαγής νομισμάτων.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Πριν ολοκληρώσετε το API ανταλλαγής νομισμάτων, μάθετε πόσα νομίσματα υποστηρίζει. όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Κοιτάξτε τη λίστα και εντοπίστε αν υποστηρίζει το νόμισμα με το οποίο συναλλάσσεστε, μαζί με πολλά άλλα με τα οποία θα αντιμετωπίζατε στο μέλλον.

Πολλά από τα API που αναφέρθηκαν παραπάνω υποστηρίζουν πάνω από εκατό νομίσματα, ώστε να μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε διάφορες αγορές με ευκολία. Θα ήταν καλύτερο να υποστηρίζουν περισσότερα από 150 νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο σημαντικών όπως USD, Λίρα και Ευρώ. Ένας μικρότερος αριθμός νομισμάτων θα κάνει επίσης εάν έχει τα ζωτικής σημασίας και ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών.

Πηγές δεδομένων

Μια άλλη κρίσιμη πτυχή της επιλογής ενός API ανταλλαγής είναι πόσες πηγές δεδομένων προσφέρει. Το API λειτουργεί συλλέγοντας πληροφορίες από διάφορες πηγές. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός API που μπορεί να παρέχει τεράστια δεδομένα και περισσότερες πηγές δεδομένων είναι απαραίτητη.

Επιπλέον, βρείτε αν οι πηγές δεδομένων είναι αυθεντικές ή όχι επειδή χρειάζεστε ακριβή, αξιόπιστα δεδομένα για την επιχείρησή σας. Ο πάροχος πρέπει να προσφέρει αρκετές αξιόπιστες πηγές δεδομένων, ώστε να μπορείτε να συγκεντρώνετε πληροφορίες και να παρακολουθείτε και να μετράτε τις παγκόσμιες τάσεις για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να αναζητήσετε μεγάλες τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και αξιόπιστους ιστότοπους ως πηγές δεδομένων. Εάν έχετε περισσότερες από 10 πηγές δεδομένων, είναι καλύτερο.

Συχνότητα ενημέρωσης

Το πόσο συχνά οι ενημερώσεις δεδομένων στο API είναι ζωτικής σημασίας. Ο λόγος είναι οι χρηματοοικονομικές αγορές και η αξία μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή και χρειάζεστε νέα δεδομένα για να εκτελέσετε τις δραστηριότητές σας. Τα καλύτερα API ανταλλαγής ενημερώνουν τα δεδομένα μέσα σε 10-60 δευτερόλεπτα, ενώ για άλλα μπορεί να χρειαστούν λεπτά και ώρες. Εάν οι λειτουργίες σας εκτελούνται καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που μπορεί να ενημερώνει τα δεδομένα πιο συχνά.

Συμπέρασμα 💱

Ένα καλό API ανταλλαγής μπορεί να σας παρέχει ακριβείς πληροφορίες νομισμάτων και να μετατρέπει ή να ανταλλάσσει νομίσματα με ταχύτητα και ασφάλεια. Επομένως, επιλέξτε ένα αξιόπιστο API ανταλλαγής νομισμάτων και εκτελέστε ομαλά τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες για να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα Best Stock Market API.