10 Python Cheat Sheets για προγραμματιστές για σελιδοδείκτη

Η Python είναι μια από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες γλώσσες προγραμματισμού, ειδικά στην επιστήμη των δεδομένων. Με την εμφάνιση της τεχνολογίας και της επιστήμης δεδομένων, η χρήση της Python αυξάνεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο.

Η γλώσσα είναι ευέλικτη, ευέλικτη, εύκολη στον εντοπισμό σφαλμάτων, συνοδεύεται από εκτεταμένες βιβλιοθήκες και πλαίσια και έχει μια ισχυρή κοινότητα, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για σύγχρονες εφαρμογές. Επιπλέον, είναι πολύ ευανάγνωστο, χρησιμοποιεί απλή σύνταξη και είναι εύκολο στην εκμάθηση σε σύγκριση με άλλες γλώσσες προγραμματισμού.

Ωστόσο, θα χρειαστείτε κάποια βοήθεια κατά τον προγραμματισμό, καθώς δεν μπορείτε να θυμηθείτε τα πάντα, παρόλο που καταλαβαίνετε την έννοια. Και αν συνεχίσετε να ψάχνετε για πόρους για να ξεκαθαρίσετε τις αμφιβολίες σας, είναι χρονοβόρο.

Εδώ εμφανίζεται το φύλλο εξαπάτησης της Python. Έχουμε επιμεληθεί μερικά από τα καλύτερα φύλλα εξαπάτησης στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε κατά τον προγραμματισμό και να μείνετε μακριά από κάθε μικρή αμφιβολία που μπορεί να εμφανιστεί, ειδικά κατά τα πρώτα χρόνια σας.

Έτσι, απολαύστε αυτά τα φύλλα εξαπάτησης της Python και προσθέστε τα σελιδοδείκτες στο πρόγραμμα περιήγησής σας για πρόσβαση σε αυτά όποτε τα χρειάζεστε.

Pythoncheatsheet.org: Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο φύλλο εξαπάτησης Python στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε όποτε χρειάζεστε βοήθεια. Καλύπτει βασικά στοιχεία Python, συναρτήσεις, έλεγχο ροής, χειρισμό εξαιρέσεων, δομές δεδομένων, λίστες, σύνολα, βρόχους, εντοπισμό σφαλμάτων, YAML, JSON και αρχεία διαμόρφωσης, κλάσεις δεδομένων, διαχείριση περιβάλλοντος, εικονικά περιβάλλοντα και πολλά άλλα.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ IPv4 και IPv6;

Perso.limsi.fr: Εάν θέλετε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά σε μια αναφορά με έννοιες Python σε μία μόνο σελίδα, αυτό το φύλλο εξαπάτησης είναι για εσάς. Αυτή η εξαιρετική αναφορά καλύπτει θέματα Python 3 από αρχάριο έως ενδιάμεσο, συμπεριλαμβανομένων βασικών εννοιών, λειτουργικών μονάδων, μετατροπών, τύπων κοντέινερ, συνθηκών και πολλά άλλα.

Ρύθμιση ιστότοπου: Αυτό το cheat της Python είναι διαθέσιμο σε μορφή PDF και περιλαμβάνει όλες τις βασικές και μερικές ενδιάμεσες έννοιες Python. Τα θέματα που καλύπτονται είναι τύποι δεδομένων, δημιουργία συμβολοσειράς, μαθηματικοί τελεστές, ορισμός συναρτήσεων, λίστες, πλειάδες, δηλώσεις υπό όρους, λεξικά, βρόχοι, αντιμετώπιση εξαιρέσεων και αντιμετώπιση σφαλμάτων.

DataCamp: Αυτό το φύλλο εξαπάτησης είναι πολύ χρήσιμο για αρχάριους στην Python για την επιστήμη δεδομένων. Καλύπτει τύπους δεδομένων, μεταβλητές, συμβολοσειρές, λίστες, πακέτα Python για επιστημονικούς υπολογιστές, βιβλιοθήκες, πίνακες Numpy και πολλά άλλα.

Programmingwithmosh.com: Ο Μος έχει ένα διάσημο Κανάλι YouTube όπου μπορείτε να μάθετε Python δωρεάν. Έχει επιμεληθεί αυτό το cheat Python που καλύπτει τις βασικές έννοιες της Python όπως συμβολοσειρές, μεταβλητές, λήψη εισόδων, αριθμητικές πράξεις, τελεστές, if statement, βρόχοι, πλειάδες, συναρτήσεις, εξαιρέσεις, λεξικά, κλάσεις, λειτουργικές μονάδες, κληρονομικότητα, πακέτα, τυπικές βιβλιοθήκες, Pypi , κι αλλα.

  14 καλύτερα εργαλεία για να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα

Python για Επιστήμη Δεδομένων: Και πάλι, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μονοσέλιδο φύλλο εξαπάτησης Python για να μάθετε τα βασικά αυτής της γλώσσας προγραμματισμού, ιδιαίτερα χρήσιμο στην επιστήμη δεδομένων. Μπορείτε να ρίξετε μια γρήγορη ματιά σε τύπους δεδομένων και μετατροπές, μεταβλητές και υπολογισμούς, λίστες και λειτουργίες και μεθόδους, συμβολοσειρές και μεθόδους λειτουργιών, βιβλιοθήκες, πίνακες Numpy και εγκατάσταση Python.

ehmatthes.github.io: Αυτό το φύλλο εξαπάτησης Python είναι χρήσιμο εάν θέλετε να δοκιμάσετε ασκήσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα Python ή ενώ εργάζεστε σε έργα. Καλύπτει συντακτικούς κανόνες και σημαντικές έννοιες. Μπορείτε να προβάλετε μεμονωμένα φύλλα για να εστιάσετε σε ένα μόνο θέμα κάθε φορά και είναι επίσης φιλικό προς τον εκτυπωτή. Καλύπτει λίστες, λεξικά, βρόχους, δηλώσεις if and while, συναρτήσεις, κλάσεις, δοκιμές κώδικα, εξαιρέσεις και αρχεία, Pygame, Plotly, Django, Matplotlib και ένα μπόνους cheat sheet.

Πραγματικός Python: Ένα άλλο ολοκληρωμένο φύλλο εξαπάτησης Python στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε είναι από την Real Python. Έχουν εξηγήσει τις βασικές έννοιες της Python όμορφα με σύνταξη και παραδείγματα. Τα θέματα που καλύπτει είναι πρωτόγονα όπως αριθμοί, συμβολοσειρές και Booleans. συλλογές όπως λίστες και λεξικά, δηλώσεις ελέγχου, βρόχοι και συναρτήσεις.

  Κωδικοί προσφοράς SMITE για Free Gods and Skins: Εξαργυρώστε τώρα

Χατογραφία: Αυτό είναι ένα φύλλο εξαπάτησης Python 2 σελίδων στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε γρήγορα κατά τη διάρκεια του έργου Python. Καλύπτει μεταβλητές Python sys, sys.argv, ειδικές μεθόδους, μεθόδους συμβολοσειρών, μεθόδους αρχείων, μεθόδους λίστας, μεταβλητές Python os, μεθόδους DateTime και ευρετήρια & φέτες Python.

gto76: Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτό το ολοκληρωμένο φύλλο εξαπάτησης Python από το GitHub και ανατρέξτε σε αυτό όταν κολλήσει. Ο δημιουργός έχει συμπεριλάβει σύνταξη για κάθε έννοια Python από αρχάριο έως προχωρημένο επίπεδο. Καλύπτει λίστες, εύρος, απαριθμήσεις, πλειάδες, λεξικά, γεννήτρια και επαναλήπτη. τύπους δεδομένων, βιβλιοθήκες όπως Numpy, Games, Data, Image, Audio, Logging, Scraping κ.λπ., threading, ενδοσκόπηση, μεταπρογραμματισμός, τελεστές και άλλα.

συμπέρασμα

Τα φύλλα εξαπάτησης της Python που καλύψαμε σε αυτό το άρθρο στοχεύουν να σας βοηθήσουν με γρήγορες έννοιες Python από τα βασικά έως τα προχωρημένα. Αποθηκεύστε τους ως σελιδοδείκτες και ανατρέξτε σε αυτούς κατά τον προγραμματισμό ή την εργασία σε ένα έργο. Θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα σας αποτρέψει από το να κολλήσετε.

Χρειάζεστε να μάθετε σωστά; Δείτε αυτά τα μαθήματα Python.