10+ Best Hacking (OS) λειτουργικό σύστημα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο 2023 – [Ethical List]

Ψάχνετε για το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για πειρατεία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο; Σήμερα, οι υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν καταλάβει τον κόσμο από κάθε άποψη. Από τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές μας μέχρι τα φώτα και τις κλειδαριές μας, τα πάντα έρχονται τώρα στο διαδίκτυο. Εμπιστευόμαστε πολύ τις εταιρείες που κατασκευάζουν την τεχνολογία μας για την ασφάλειά μας.

Οι εταιρείες συλλέγουν ευαίσθητα δεδομένα και παρακολουθούν συνεχώς την τοποθεσία μας. Πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων. Ως εκ τούτου, οι ηθικοί χάκερ και οι ελεγκτές ασφαλείας μπαίνουν στο παιχνίδι εδώ.

Συνεχίζουν να δοκιμάζουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία ωθώντας την ενάντια στις πιο πρόσφατες απειλές και αναζητώντας κενά ασφαλείας. Για τέτοιου είδους πειρατεία και δοκιμές ασφαλείας, οι χάκερ χρειάζονται ένα μεγάλο σύνολο εργαλείων για να ενσωματώσουν στο σύστημα.

Υπάρχουν πολλά λειτουργικά συστήματα που έχουν κατασκευαστεί για χάκερ που διαθέτουν όλα τα κατάλληλα εργαλεία για ασφάλεια και δοκιμές για διάφορα είδη τεχνολογιών υπολογιστών και δικτύων. Ακόμη και πρόσφατα συζητήσαμε πώς μπορούμε να αποκτήσουμε διάσημα συστήματα hacking όπως τα εργαλεία Kali Linux στη διανομή Ubuntu, κάτι που είναι επίσης πολύ χρήσιμο.

Έχουμε φτιάξει μια λίστα με τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα για hacking. Κάθε λειτουργικό σύστημα στη λίστα διαθέτει τα σωστά χαρακτηριστικά, εργαλεία και λειτουργίες. Θα βοηθήσει στην αποτελεσματική πειρατεία.

 • Kali Linux.
 • BackBox.
 • Live Hacking OS.
 • Parrot Security OS.
 • Πλαίσιο δοκιμών Ιστού Samurai.
 • Επίλεκτο Linux.
 • NodeZero.
 • Pentoo.
 • GnackTrack.
 • Cyborg Hawk Linux.
 • Το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για πειρατεία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

  Τα λειτουργικά συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς πειρατείας και δοκιμών ασφαλείας δίνονται παρακάτω.

    Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Chegg Study

  Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά ανάλογα με τη χρήση σας. Ας ξεκινήσουμε με τη λίστα και τη σύντομη ανασκόπηση.

  1. Kali Linux.

  Το Kali Linux είναι το κορυφαίο και το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για χάκερ. Είναι χτισμένο πάνω από το Debian Linux και συνοδεύεται από τα πιο ισχυρά εργαλεία hacking.

  Αυτό το λειτουργικό σύστημα συνοδεύεται από την πρώτη δοκιμή διείσδυσης Android ανοιχτού κώδικα για συσκευές Nexus. Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Kali Linux OS είναι ότι υποστηρίζει μια εγκληματολογική λειτουργία.

  Επιτρέπει τη ζωντανή εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος μέσω οποιουδήποτε μέσου εκκίνησης για εγκληματολογική παραβίαση σε ένα σύστημα. Έρχεται με όλα τα άλλα κοινά πλεονεκτήματα και εργαλεία Linux, επίσης.

  2. BackBox.

  Το BackBox βασίζεται στο Ubuntu Linux και έχει κατασκευαστεί ως ένα ευρέως διαδεδομένο εργαλείο δοκιμών και διείσδυσης. Καλύπτει πολλούς τομείς δοκιμών και hacking, όπως η ασφάλεια δικτύου, η ανάλυση εφαρμογών ιστού, τα stress tests, τα tests ευπάθειας, η εγκληματολογία και η εκμετάλλευση.

  Αυτό το λειτουργικό σύστημα hacking συνοδεύεται από ένα προεπιλεγμένο αποθετήριο Launchpad που περιέχει τα πιο πρόσφατα ενημερωμένα εργαλεία για πειρατεία και δοκιμές ασφαλείας.

  Το BackBox είναι ένα ιδιαίτερα συνιστώμενο λειτουργικό σύστημα hacking.

  3. Ζωντανό Hacking OS.

  Το επόμενο λειτουργικό σύστημα hacking στη λίστα μας είναι το Live Hacking OS. Έρχεται σε δύο παραλλαγές. Το πρώτο είναι ένα λειτουργικό σύστημα γραμμής εντολών που προσφέρει γρήγορη εγκατάσταση και ελάχιστες απαιτήσεις υλικού.

  Η δεύτερη έκδοση συνοδεύεται από το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας GNOME για μια πιο γραφική διεπαφή χρήστη.

  Το Live Hacking OS είναι γεμάτο με όλα τα πιο πρόσφατα εργαλεία και βοηθητικά προγράμματα δοκιμών ασφαλείας και hacking και συνιστάται για χρήστες που είναι νέοι και αναζητούν κάτι από όλα.

  4. Parrot Security OS.

  Αν ψάχνετε για ένα σύστημα εισβολής για Pentesting, Computer Forensics, Reverse Engineering, Hacking, Cloud Pen testing, ιδιωτικότητα/ανωνυμία και κρυπτογραφία, έχουμε την πιο γλυκιά προσφορά για εσάς.

    Πώς η έξυπνη αναζήτηση μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας

  Το Parrot Security OS είναι το καλύτερο όταν πρόκειται για τα παραπάνω πεδία hacking. Βασίζεται σε έναν σταθερό κλάδο του Debian Linux και συνοδεύεται από εγκατεστημένο το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας MATE.

  Είναι γνωστό ότι υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα διαμορφώσεων υλικού.

  5. Samurai Web Testing Framework.

  Το Samurai Web Testing Framework έχει ρυθμιστεί για δοκιμές διείσδυσης και ασφάλεια ιστού. Λειτουργεί σε ζωντανό περιβάλλον και είναι περισσότερο γνωστό για την επίθεση και τη δοκιμή ιστοσελίδων.

  Το Samurai OS έχει σχεδιαστεί με βάση τις πιο χρησιμοποιούμενες πρακτικές ασφαλείας στον κόσμο του hacking. Χαιρετίζεται ιδιαίτερα στον Ιστό για τη δοκιμή διείσδυσης ιστού σε τέσσερα βήματα.

  Έτσι, αν αυτό ψάχνετε, το Samurai Web Testing είναι το λειτουργικό σας σύστημα Hacking.

  Διαβάστε επίσης: – Οι καλύτερες εφαρμογές hacking για Android

  6. DEFT Linux.

  Digital Evidence and Forensic Toolkit ή κοινώς γνωστό ως DEFT, η επιλογή μας να είναι στη λίστα με τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα hacking. Το DEFT βασίζεται στο λογισμικό DART στο Ubuntu Linux.

  Το DART σημαίνει Digital Advanced Response Toolkit. Σημαίνει ότι αυτό το λειτουργικό σύστημα πειρατείας είναι κατασκευασμένο από τις ρίζες αποκλειστικά για πειρατεία, γεγονός που το καθιστά χρήσιμο σε αυτήν την ενέργεια.

  Αυτό το σύστημα πειρατείας διαθέτει όλα τα εργαλεία για να εξυπηρετήσει άτομα, ελεγκτές πληροφορικής, ερευνητές, στρατό και αστυνομία.

  7. NodeZero.

  Το NodeZero είναι επίσης ένα λειτουργικό σύστημα hacking που βασίζεται σε Linux. Είναι εξ ολοκλήρου χτισμένο στη διανομή του Ubuntu, αλλά έρχεται φορτωμένο με όλα τα εργαλεία δοκιμής ασφάλειας και διείσδυσης που το καθιστούν ένα αρκετά αξιοπρεπές λειτουργικό σύστημα hacking.

  Μπορεί να ληφθεί ως εικόνα DVD ISO και μπορεί να εκτελεστεί σε οποιοδήποτε μηχάνημα με αρχιτεκτονική 32-bit ή 64-bit. Το NodeZero βασίζεται σε μια διεπαφή δύο πλαισίων του περιβάλλοντος Ubuntu GNOME και συνοδεύεται από προεπιλεγμένα αποθετήρια.

  Έρχεται με τόσες πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές, όπως πρόγραμμα περιήγησης Mozilla Firefox, διαχείριση φωτογραφιών F-Spot, πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής Rhythmbox, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο PiTiVi, πρόγραμμα λήψης torrent μετάδοσης, άμεσος αγγελιοφόρος πολλαπλών πρωτοκόλλων Empathy και σουίτα γραφείου OpenOffice.org για να σας βοηθήσουν να εργαστείτε ακριβώς έξω από το κουτί.

    Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PS4 σε άλλο PS4;

  8. Pentoo.

  Το Pentoo είναι ένα λειτουργικό σύστημα πειρατείας σχεδιασμένο να λειτουργεί ως Live CD ή USB για φορητές δοκιμές διείσδυσης. Υποστηρίζει όλες τις διαμορφώσεις τόσο για συστήματα 32-bit όσο και για συστήματα 64-bit. Το Pentoo βασίζεται βασικά στο μητρικό του λειτουργικό σύστημα Gentoo

  Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του λειτουργικού συστήματος εισβολής είναι τα προγράμματα οδήγησης wifi που έχουν επιδιορθωθεί με έγχυση πακέτων, το λογισμικό διάσπασης GPGPU, η σκλήρυνση PAX, η ασφάλεια και οι επιπλέον ενημερώσεις κώδικα – με δυαδικά αρχεία που έχουν μεταγλωττιστεί από μια σκληρυμένη αλυσίδα εργαλείων. Και, οι πιο πρόσφατες νυχτερινές εκδόσεις ορισμένων εργαλείων είναι διαθέσιμες.

  Όλα αυτά καθιστούν το Pentoo τη σωστή επιλογή ως λειτουργικό σύστημα hacking.

  9. GnackTrack.

  Το Gnacktrack είναι ένα ανοιχτό έργο που βασίζεται στο περιβάλλον επιφάνειας εργασίας του GNOME. Συγχωνεύει και ενοποιεί τα σημαντικά εργαλεία ασφάλειας, διείσδυσης και δοκιμών σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα, καθιστώντας το GnackTrack τη σωστή επιλογή για χάκερ και δοκιμαστές.

  Όλα αυτά τα εργαλεία είναι εξαιρετικά όταν εργάζεστε σε τομείς που σχετίζονται με το Metasploit, το Armitage, το wa3f και άλλα.

  10. Cyborg Hawk Linux.

  Το Cyborg Hawk Linux αναπτύσσεται και διατηρείται από την Ztrela Knowledge Solutions Pvt. Ltd. μόνο για τη δημιουργία εργαλείων για δοκιμαστές ασφαλείας, ηθικούς χάκερ και ελεγκτές διείσδυσης.

  Βασίζεται στο Ubuntu Linux και έρχεται πλήρως φορτωμένο με περισσότερα από 700+ εργαλεία ασφαλείας. Όλες οι διανομές που αναφέρονται παραπάνω έχουν μόνο περίπου 400+, ενώ αυτό ήταν περίπου διπλάσιο.

  Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λειτουργικό σύστημα πειρατείας για πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών Mobile Security και Wireless, ασφάλειας και αξιολόγησης δικτύου, Digital Forensics, ανάλυση κακόβουλου λογισμικού και πολλά άλλα.

  Ως εκ τούτου, αυτά είναι τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα hacking.

  Εν κατακλείδι, ελπίζουμε να σας άρεσε αυτή η λίστα με τα καλύτερα λειτουργικά συστήματα hacking. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε κανένα νόμο ή δεν προκαλείτε κανένα πρόβλημα σε κανέναν με αυτά τα λειτουργικά συστήματα πειρατείας. Για οποιαδήποτε πρόταση, απορία ή βοήθεια, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω.