10+ Best Download Manager για Android – 2023 [Top List]

Το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα. Έρχεται εγκατεστημένο σε διάφορες συσκευές όπως κινητά, tablet, smartwatches, συστήματα πολυμέσων αυτοκινήτου και πολλά άλλα. Το Android είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να λειτουργεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Όλα αυτά είναι δυνατά επειδή το Android είναι ανοιχτού κώδικα. Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών στο Google Play Store. Αυτές οι εφαρμογές είναι σε τόσες πολλές κατηγορίες και έχουν διαφορετικές λειτουργίες.

Σήμερα, θα εξετάσουμε την κατηγορία παραγωγικότητας και θα αναφέρουμε τον καλύτερο διαχειριστή λήψεων για Android. Όπως γνωρίζουμε, το Android επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν προεπιλεγμένες εφαρμογές για διάφορες ενέργειες. ένας χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων τρίτου μέρους όπως ακριβώς κάνουμε στην έκδοση για υπολογιστή. Επειδή η ύπαρξη ενός αποκλειστικού διαχειριστή λήψεων ενισχύει πραγματικά την ταχύτητα σε σύγκριση με την προεπιλεγμένη λήψη σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από την ύπαρξη μιας εφαρμογής διαχείρισης λήψεων τρίτου κατασκευαστή, όπως προγραμματισμένες λήψεις, παύση και συνέχιση, πολλαπλές λήψεις κ.λπ. Επομένως, εάν αναζητάτε την ταχύτερη διαχείριση λήψεων για Android, μην ψάχνετε άλλο.

Εδώ, παραθέσαμε και εξετάσαμε τους καταπληκτικούς διαχειριστές λήψης Android που μπορείτε να κατεβάσετε. Επίσης, θα γνωρίζετε τις δυνατότητες και τις λειτουργίες κάθε εφαρμογής σε αυτήν τη λίστα. Ας φτάσουμε σε αυτό.

 • Turbo Download Manager.
 • Διαχείριση λήψεων για Android.
 • IDM Download Manager.
 • Advanced Download Manager.
 • Easy Downloader Pro.
 • Loader Droid.
 • Download Manager Accelerator.
 • UC Browser.
 • Δωρεάν Διαχείριση Λήψης.
 • Κατεβάστε το Accelerator Plus.
 • Λίστα του Download Manager για Android.

  Παρακάτω δίνεται η λίστα και μια σύντομη ανασκόπηση του καλύτερου διαχειριστή λήψεων για Android. Εγκαταστήστε τα και αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο το εύρος ζώνης σας στο Διαδίκτυο για να λάβετε το καλύτερο περιεχόμενο απρόσκοπτα στη συσκευή σας Android.

    Πώς να μεταφέρετε εφαρμογές σε μια νέα συσκευή Android

  1. Turbo Download Manager.

  Η εφαρμογή Turbo Download Manager είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λήψης για Android. Χρησιμοποιεί πολλαπλές τεχνολογίες σύνδεσης HTTP για να μεγιστοποιήσει την ταχύτητα λήψης. Το Turbo υποστηρίζει απεριόριστο μέγεθος αρχείου λήψης, ιστορικό λήψης, ειδοποίηση ήχου και πολλά άλλα.

  Λήψη: Android.

  2. Download Manager για Android.

  Το Download Manager για Android είναι γνωστό ότι αυξάνει τις ταχύτητες λήψης έως και 3 φορές από τη λήψη αποθεμάτων. Υποστηρίζει τη λήψη σελίδων HTML5 καθώς και βίντεο.

  Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν σελιδοδείκτες σε ιστοσελίδες και να κάνουν αναζήτηση με φωνή. Μαζί με αυτά, υπάρχουν προφανείς δυνατότητες λήψης όπως η παύση και η συνέχιση σε περίπτωση αποτυχίας.

  Λήψη: Android.

  3. IDM Download Manager.

  Το IDM είναι ένας κορυφαίος διαχειριστής λήψεων σε υπολογιστή, όπως και η έκδοση Android του. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις IDM, αλλά κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση του IDM σε αυτόν τον κλάδο.

    Η εφαρμογή BreakFree σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στα smartphone [Android]

  Υπάρχουν εξαιρετικές λειτουργίες στη διαχείριση λήψεων IDM, όπως προτάσεις γραμμής διευθύνσεων, υποστήριξη JavaScript, αναζήτηση Google και μια ζωντανή γραμμή προόδου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι οι χρήστες μπορούν να πλαστογραφήσουν συσκευές πράκτορα και να αλλάξουν σε iPhone, iPad, Firefox κ.λπ.

  Λήψη: Android.

  4. Advanced Download Manager.

  Ένας άλλος κορυφαίος διαχειριστής λήψεων για Android, ο Advanced download manager είναι μια γλυκιά επιλογή. Καταγράφει αυτόματα αρχεία με δυνατότητα λήψης από υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης όπως Chrome, dolphin, πρόγραμμα περιήγησης stock, boat κ.λπ.

  Διαθέτει τη δυνατότητα λήψης τριών αρχείων κάθε φορά και οργανώνει τις λήψεις σε ξεχωριστούς φακέλους. Αυτός ο διαχειριστής λήψεων υποστηρίζει επίσης τον προγραμματισμό.

  Λήψη: Android.

  5. Easy Downloader Pro.

  Μια ακόμη εξαιρετική εφαρμογή για έναν διαχειριστή λήψεων, το easy downloader pro είναι ένα που πρέπει να δοκιμάσετε το πρόγραμμα διαχείρισης λήψεων για Android. Υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα, υψηλή ταχύτητα και έως και 10 λήψεις ταυτόχρονα. Οι δυνατότητες χειρισμού αρχείων αυτής της εφαρμογής είναι επίσης εξαιρετικές.

  Λήψη: Android.

  Ελέγξτε επίσης: – Εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android

  6. Loader Droid.

  Το Loader Droid προσφέρει επίσης τις λειτουργίες λήψης όπως όλα τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης λήψεων για εφαρμογές Android που αναφέρονται παραπάνω. Διαθέτει επιλογή ανοιχτού και σκούρου θέματος και μπορεί να αλλάξει στη ρύθμιση.

  Ο διαχειριστής προσφέρει τον προγραμματισμό λήψεων. Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και WiFi ανάλογα με τις ανάγκες και τα όρια ταχύτητας.

    Κλείδωμα επιλεκτικά εφαρμογών Android με πολλούς τρόπους με το Lockdown Pro

  Λήψη: Android.

  7. Download Manager Accelerator.

  Το Download Manager για Android έχει καταφέρει να απαλλαγεί από όλους τους περιορισμούς ενός βασικού διαχειριστή λήψεων.

  Είναι αρκετά αποτελεσματικό και προσφέρει μια απλή και καθαρή διεπαφή. Η επιλογή του προγραμματισμού λήψεων είναι το κερασάκι στην τούρτα.

  Λήψη: Android.

  8. UC Browser.

  Αν και το πρόγραμμα περιήγησης UC είναι ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για Android, ο διαχειριστής λήψεων στο UC είναι επίσης κορυφαίος και ανταγωνίζεται τις υπόλοιπες εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα με τους καλύτερους διαχειριστές λήψεων για Android.

  Έχει μια επιλογή επιτάχυνσης λήψης και κατεβάζει αρχεία σε μια στιγμή. Η διαχείριση λήψης προγραμμάτων περιήγησης UC ειδικεύεται στη λήψη αργής σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

  Λήψη: Android.

  9. Δωρεάν Download Manager.

  Ο δωρεάν διαχειριστής λήψεων είναι ένας πλήρως φορτωμένος διαχειριστής λήψεων για Android με ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους λήψης για γρήγορη πρόσβαση.

  Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να κατεβάσετε μεγάλα αρχεία απευθείας στη συσκευή σας Android. Το καλύτερο πράγμα για αυτήν την εφαρμογή είναι η διεπαφή σχεδιασμού υλικού που φαίνεται κομψή.

  Λήψη: Android.

  10. Κατεβάστε το Accelerator Plus.

  Το Download accelerator plus είναι η τελευταία αλλά όχι η ελάχιστη εφαρμογή στη λίστα των καλύτερων διαχειριστών λήψης Android. Προσφέρει την υποστήριξη όλων των τύπων αρχείων, όπως βίντεο, μουσική, έγγραφα και πολλά άλλα.

  Οι δυνατότητες λήψης περιεχομένου στο Android γίνονται ατελείωτες με το download accelerator plus.

  Λήψη: Android.

  Ως εκ τούτου, αυτοί είναι οι καλύτεροι διαχειριστές λήψης που είναι διαθέσιμοι για Android.

  Συμπερασματικά, αυτοί είναι οι καλύτεροι διαχειριστές λήψεων για Android. Αν πιστεύετε ότι μας έλειψε ο αγαπημένος σας διαχειριστής λήψεων για Android, μοιραστείτε το μαζί μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το χρήσιμο άρθρο με τους φίλους σας.