10+ Ωραία πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την ριζοβολία του τηλεφώνου Android – 2023

Σε περίπτωση που διαβάζετε αυτό το άρθρο. Μάλλον πρέπει να έχετε κάνει root το smartphone Android. Ή σκοπεύετε να το κάνετε σύντομα. Με το rooting, μπορείτε να αφαιρέσετε εφαρμογές συστήματος που δεν χρειάζεστε.

Μπορείτε να αναβοσβήσετε ROM τρίτων κατασκευαστών και να κάνετε overclock της CPU σας και πολλά άλλα—όλα αυτά που δεν θα σας επιτρεπόταν να κάνετε διαφορετικά. Υπάρχει ένας εντελώς νέος κόσμος μετά το root για το smartphone Android.

Σήμερα θα μοιραστούμε μερικά από τα φανταστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Android σας αφού το κάνετε root. Υπάρχουν πολλά τρελά και φρέσκα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αφού κάνετε root το smartphone Android.

Ας υποθέσουμε ότι δεν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο με Rooted Android. Στη συνέχεια, πρέπει να διαβάσετε – Πώς να ριζώσετε το τηλέφωνο Android.

Σημείωση- Το Rooting είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι επίσης αρκετά επικίνδυνο. Εξαιτίας αυτού, δεν το ενθαρρύνουμε. Εάν κάνετε το hack, τότε μπορεί να σπάσετε το smartphone ή το tablet σας. Η εγγύηση δεν καλύπτει τη ζημιά. Επομένως, Root μόνο με δική σας ευθύνη.

Τι να κάνετε μετά την ριζοβολία του Android;

1. Ξεφορτωθείτε το Bloatware.

Τα περισσότερα smartphone Android διαθέτουν προεγκατεστημένο λογισμικό που ο ιδιοκτήτης δεν θα χρειαστεί ποτέ. Αυτοί οι τύποι εφαρμογών ονομάζονται bloatware.

  Πώς να επεξεργαστείτε τις συντομεύσεις οθόνης κλειδώματος στο Android 8

Χαίρομαι που υπάρχουν τρόποι απενεργοποίησης ή απεγκατάστασης ανεπιθύμητου λογισμικού. Όλα αυτά κάνουν το συρτάρι της εφαρμογής μας να μοιάζει με σκουπίδια.

Καταναλώνουν μνήμη στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της Συσκευής. Λειτουργεί συνεχώς στο παρασκήνιο και επιβραδύνει τα τηλέφωνά μας και αδειάζει την μπαταρία. Οι χρήστες Android μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν προεγκατεστημένες εφαρμογές.

2. Αυξήστε τη μνήμη RAM των συσκευών Android.

Ναι, με τα smartphone Android, μπορείτε να κάνετε πολλές τροποποιήσεις, και ένα από αυτά είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τη μνήμη RAM του Android Smartphone σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και εφαρμογές με τη βοήθεια των οποίων μπορείτε να αυξήσετε τη μνήμη RAM του ριζωμένου smartphone Android. Καθώς αυξάνετε τη μνήμη RAM, μπορείτε να επιταχύνετε το Android Smartphone σας.

Ορισμένες μέθοδοι περιλαμβάνουν τη χρήση εφαρμογών και άλλες περιλαμβάνουν τη δημιουργία διαμερισμάτων της κάρτας SD και, στη συνέχεια, την υποχρέωση του τηλεφώνου σας να χρησιμοποιήσει αυτό το διαμέρισμα ως πρόσθετη μνήμη RAM του τηλεφώνου σας, η οποία με τη σειρά της επιταχύνει τη Συσκευή.

Επομένως, εάν έχετε ένα αργό smartphone Android, η αύξηση της μνήμης RAM είναι κάτι που πρέπει να κάνετε αφού κάνετε Root το Android Smartphone σας.

3. Αυξήστε την εσωτερική μνήμη.

Ορισμένα smartphone Android έχουν ελλιπή εσωτερική μνήμη, όπως ορισμένα smartphone χαμηλού επιπέδου. Στη συνέχεια, η εγκατάσταση εφαρμογών γίνεται πόνος.

Μετά την εγκατάσταση των πιο απαιτούμενων εφαρμογών όπως Instagram, Facebook κ.λπ., η μνήμη είναι σχεδόν γεμάτη. Επομένως, δεν θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε άλλες εφαρμογές. Αλλά μην ανησυχείτε, εάν έχετε κάνει root το Android Smartphone σας, δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

  Τα 12 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android

Μπορείτε να αυξήσετε την εσωτερική μνήμη του Android Smartphone σας εάν έχετε συγκεκριμένα smartphone με ελλιπή μνήμη.

4. Overclocking της CPU σας.

Το Overclocking είναι μια διαδικασία με την οποία αυξάνετε την ταχύτητα χρονισμού του επεξεργαστή στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, η ταχύτητα επεξεργασίας του τηλεφώνου σας θα αυξηθεί αυτόματα. Και το τηλέφωνο θα αρχίσει να αποδίδει πολύ πιο γρήγορα.

Το overclocking Android smartphone απαιτεί δεξιότητα. Επομένως, θα πρέπει να έχετε πλήρη γνώση για το τι πρόκειται να κάνετε.

Το overclocking μπορεί να προκαλέσει πολλά ζητήματα, όπως ελαττώματα θέρμανσης, και επίσης μπορεί να μειώσει τη διάρκεια ζωής του επεξεργαστή σας και ακόμη και να δημιουργήσει τούβλα στη Συσκευή σας εάν δεν γίνει σωστά. Επομένως, εάν είστε αρχάριοι, μείνετε από αυτό το overclocking.

5. Δοκιμάστε τις καλύτερες εφαρμογές ρίζας για Android.

Πολλές εφαρμογές πρέπει να δοκιμάσετε αφού κάνετε root το Android Smartphone σας. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να απελευθερώσετε τις πραγματικές δυνάμεις ενός smartphone Android.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πραγματικές δυνατότητες του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να κάνετε πράγματα όπως να ενεργοποιήσετε τις ενδεικτικές λυχνίες LED μετά την ριζοβολία του smartphone Android. Φυσικά, θα πρέπει να έχει φως LED. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που πρέπει να δοκιμάσετε και έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με αυτές τις εφαρμογές.

Πρέπει να διαβάσετε – Καλύτερες εφαρμογές ρίζας για τηλέφωνο Android με ρίζα

7. Εγκαταστήστε προσαρμοσμένες ROM.

Γιατί να παραμείνετε στη μονότονη και παλιά διεπαφή της Συσκευής, καθώς μπορείτε να έχετε πολύ πιο διαδραστική εμφάνιση και πολύ πιο σημαντικές αλλαγές με προσαρμοσμένες ROM; Μπορείτε να αναβοσβήσετε προσαρμοσμένες ROM και να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διεπαφή στο Android Smartphone σας.

  Εφαρμογή ομαδικών μηνυμάτων Android & iPhone για γραφεία

Αυτό είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πλεονεκτήματα του rooting ενός smartphone Andriod. Οι προσαρμοσμένες ROM μπορεί να είναι πολύ καλές επειδή είναι πιο γρήγορες από το ενσωματωμένο υλικολογισμικό του smartphone σας.

Must Read- Οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROM Android

8. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων.

Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε αφού κάνετε root ένα smartphone Android. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας χρησιμοποιώντας το Titanium Backup είναι πολύ πιο εύκολη, η οποία τυχαίνει να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για χρήστες root που είναι διαθέσιμες στο Play Store.

Μπορεί να διατηρήσει όλα τα δεδομένα σας ασφαλή, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών συστήματος, των εγκατεστημένων εφαρμογών και οτιδήποτε έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα microSD σας.

9. Σκοτώστε τη σύνδεση WiFi των άλλων.

Εάν χρησιμοποιείτε WiFi στη Συσκευή σας και ορισμένες άλλες συσκευές είναι επίσης συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi και πραγματοποιούν λήψη Κάποιων πραγμάτων κ.λπ. Σε αυτήν την περίπτωση, η ταχύτητα Internet στο τηλέφωνό σας θα μειωθεί, επειδή και άλλα άτομα χρησιμοποιούν Σύνδεση WiFi.

Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να σκοτώσετε τη σύνδεση WiFi των συσκευών τους. Έτσι, θα μπορείτε να απολαύσετε την ταχύτητα δεδομένων υψηλής ταχύτητας, αλλά η σύνδεση WiFi με άλλες μεθόδους δεν θα λειτουργήσει. Θα αρχίσουν να βγάζουν ένα σφάλμα Connected, No Internet, κλπ. Δεν είναι ωραίο;

10. Εγγράψτε βίντεο της οθόνης σας.

Είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μετά την ριζοβολία του smartphone Android. Μπορείτε να εγγράψετε ένα βίντεο της διεπαφής του Android smartphone σας.

Μπορείτε να τραβήξετε ομαλές εγγραφές από οτιδήποτε εμφανίζεται. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα σε μια βολική μορφή MP4. Ο ήχος μπορεί επίσης να εγγραφεί χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του smartphone.

Εν κατακλείδι, ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η λίστα με δροσερά πράγματα μετά την ριζοβολία ενός τηλεφώνου Android. Μοιραστείτε αυτά τα παιχνίδια και με τους φίλους σας. Επίσης, πείτε μας το αγαπημένο σας κάτι στα παρακάτω σχόλια για να το προσθέσουμε και εμείς στη λίστα.