10 τρόποι με τους οποίους οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες εκτύπωσης της Canva

Ως δημιουργός περιεχομένου, μεγάλο μέρος του χρόνου σας αφιερώνεται στην παραγωγή βίντεο και αναρτήσεων για την επωνυμία σας. Ωστόσο, υπάρχει μια πλευρά μάρκετινγκ στη δημιουργία περιεχομένου που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Το να έχετε διαθέσιμα προϊόντα για τους ακόλουθούς σας θα τους βοηθήσει όχι μόνο να τους δώσετε την ευκαιρία να σας υποστηρίξουν αλλά και να κάνουν το όνομά σας έξω από τον κόσμο. Αυτό είναι ακόμα ένα πράγμα στο οποίο μπορεί να βοηθήσει η Canva.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς οι υπηρεσίες εκτύπωσης της Canva μπορούν να σας βοηθήσουν ως δημιουργό περιεχομένου.

Τι είναι η υπηρεσία εκτύπωσης της Canva;

Η υπηρεσία εκτύπωσης της Canva είναι μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για όποιον χρειάζεται τυπωμένο σχέδιο. Υπάρχει ένας εντυπωσιακός αριθμός διαθέσιμων επιλογών για το τι πρέπει να εκτυπώσετε, από ρούχα μέχρι φακέλους.

Η εκτύπωση από την Canva είναι επίσης απίστευτα εύκολη. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε από την αρχή στο πρόγραμμα επεξεργασίας σχεδίου της Canva και να εκτυπώσετε τη δημιουργία σας, είτε μπορείτε να ανεβάσετε ένα ήδη επιμελημένο σχέδιο και να το πάρετε από εκεί.

Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για παράδοση. Μπορείτε να επιλέξετε την τυπική αποστολή, η οποία είναι δωρεάν, ή μπορείτε να επιλέξετε γρήγορη παράδοση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο πλησιέστερο Γραφείο FedEx ή Staples. Η τελευταία επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Επιπλέον, η Canva έχει εγγύηση ευτυχίας στα έντυπα προϊόντα της. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το πώς έγινε κάτι, απλώς ενημερώστε τον Canva. Η εταιρεία θα βρει έναν τρόπο να διορθώσει το πρόβλημα — είτε πρόκειται για επανεκτύπωση είτε για επιστροφή χρημάτων.

Γιατί οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να χρησιμοποιούν την υπηρεσία εκτύπωσης της Canva

Το Canva είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να επωφεληθούν από τους δημιουργούς περιεχομένου. Οι δημιουργοί μπορούν να φτιάξουν τα λογότυπά τους, να σχεδιάσουν τα banner του ιστότοπού τους και ακόμη και να δημιουργήσουν τους δικούς τους ιστότοπους απευθείας από το πρόγραμμα επεξεργασίας του Canva.

  Πώς να δημιουργήσετε γρήγορα μια υπενθύμιση σε iPhone και iPad

Όσον αφορά τις υπηρεσίες εκτύπωσης της Canva, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να επωφεληθούν από αυτές. Η εκτύπωση του σχεδίου σας βοηθά στο μάρκετινγκ της επωνυμίας σας. Το λογότυπό σας μπορεί να εμφανίζεται σχεδόν σε οτιδήποτε για να το προσέξει ο κόσμος.

Επιπλέον, η πρόσβαση σε μια υπηρεσία εκτύπωσης διευκολύνει το άνοιγμα ενός καταστήματος στον ιστότοπό σας. Θα χρειαστεί να παραγγείλετε χύμα από την Canva για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές προμήθειες, αλλά όσο περισσότερες παραγγέλνετε, τόσο περισσότερη έκπτωση προσφέρει η Canva.

Αλλά τι γίνεται με εσάς; Μπορείτε να εκτυπώσετε προμήθειες για τον εαυτό σας; Φυσικά. Η Canva έχει πολλά προϊόντα που βοηθούν στην οργάνωση και τη λήψη σημειώσεων.

Το καλύτερο μέρος της χρήσης της υπηρεσίας εκτύπωσης της Canva είναι ότι η σχεδίαση ξεκινά και τελειώνει με την πλατφόρμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λήψη του σωστού αρχείου ή για να βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις είναι σωστές για το προϊόν. Η Canva θα τα κάνει όλα για εσάς προτού αποδεχτεί την πληρωμή σας και στείλει το σχέδιό σας σε ένα ποιοτικό τυπογραφείο.

Προϊόντα που μπορούν να εκτυπώσουν οι δημιουργοί περιεχομένου με Canva

Ίσως αναρωτιέστε ποια προϊόντα πρέπει να εξετάσετε για την επιχείρησή σας. Ως δημιουργός περιεχομένου, δεν υπάρχει πραγματικά λάθος απάντηση στο τι πρέπει να παράγετε. Παρακάτω είναι μερικές μόνο επιλογές από τις οποίες μπορεί να επωφεληθείτε και πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τη φασαρία σας.

1. Αυτοκόλλητα

Τα αυτοκόλλητα είναι οι επαγγελματικές κάρτες για τους δημιουργούς περιεχομένου. Τα βλέπετε παντού—σε φανοστάτες, σε έναν τοίχο με αυτοκόλλητα σε ζυθοποιεία και σε φορητούς υπολογιστές. Εξυπηρετούν έναν σκοπό και ειλικρινά, ο κόσμος τα αγαπά.

Στο Canva, τα αυτοκόλλητα σχεδιάζονται εύκολα και αντιπροσωπεύουν την επωνυμία σας. Μπορείτε να βάλετε το λογότυπό σας σε ένα αυτοκόλλητο ή απλώς το όνομά σας με μερικά διασκεδαστικά σχέδια. Μπορείτε ακόμη να βάλετε έναν κωδικό QR για να οδηγήσετε άλλους στο ιστολόγιό σας ή στο κανάλι σας στο YouTube.

  Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Tumblr;

2. Ρούχα

Η Canva σάς δίνει την επιλογή να εκτυπώσετε τα σχέδιά σας σε φούτερ, φούτερ και μπλουζάκια — και σε ποιον δεν αρέσει να φοράει τουλάχιστον ένα από αυτά;

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι πάντα το λογότυπό σας ή ακόμα και το όνομα της λαβής σας. Εάν είστε καλλιτέχνης με κατάστημα, μπορείτε να τοποθετήσετε την τέχνη σας στα ρούχα. Οι άνθρωποι θα λατρέψουν να φορούν τα αποκλειστικά σχέδιά σας.

3. Tote Bags

Οι τσάντες τσάντας είναι υπέροχες τσάντες για ψώνια και ένας τρόπος να προσελκύσετε αντικείμενα. Γιατί να μην τοποθετήσετε και το λογότυπό σας σε ένα; Ενώ ψωνίζετε παντοπωλεία ή μεταφέρετε εξοπλισμό από κάστρο στην παραλία, η επωνυμία σας θα είναι δύσκολο να χάσετε.

Οι τσάντες Canva είναι επίσης φιλικές προς το περιβάλλον. Είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και κομποστοποιήσιμα, επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι το όνομά σας βρίσκεται σε ένα αξιόλογο προϊόν.

4. Ποτό

Θέλετε να εκτυπώσετε ένα σχέδιο σε κούπα ή μπουκάλι νερό; Η Canva έχει αυτή την επιλογή. Οι υποστηρικτές σας θα λατρέψουν να μεταφέρουν την επωνυμία σας στην πόλη ενώ παραμένουν ενυδατωμένοι. Ακόμη περισσότερο, θα πίνετε ένα φλιτζάνι καφέ με το όνομά σας για να σας εμπνέει κάθε πρωί.

Τα γενικά ποτά τείνουν να είναι λίγο ακριβά μερικές φορές — αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η Canva έχει ανταγωνιστικές τιμές για τα προϊόντα της και είναι δύσκολο να ξεπεράσεις αυτό το πλεονέκτημα δωρεάν αποστολής.

5. Φάκελοι

Εάν διαθέτετε ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι καλή πρακτική να έχετε προσαρμοσμένους φακέλους για να ταχυδρομήσετε τα προϊόντα σας. Αυτό δείχνει ότι είστε σοβαροί για την επωνυμία σας και δημιουργεί μια πιο συναρπαστική εμπειρία όταν ο αγοραστής λαμβάνει την αγορά του ταχυδρομικώς.

Η Canva έχει την επιλογή να παραγγείλει τόσο κανονικούς όσο και φακέλους αποστολής, ανάλογα με τις ανάγκες και τα προϊόντα σας. Εάν έχετε την τάση να στέλνετε αντικείμενα σε κουτί, μπορείτε να σκεφτείτε να βάλετε ένα αυτοκόλλητο από πάνω.

6. Τετράδια

Ένα σημειωματάριο είναι ένα άλλο διασκεδαστικό στοιχείο που χρησιμοποιούν συχνά πολλοί άνθρωποι. Λοιπόν, γιατί να μην κολλήσετε την επωνυμία σας σε ένα; Η Canva σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε να εκτυπώσετε ένα σημειωματάριο σε μικρά και μεγάλα μεγέθη. Μπορείτε επίσης να το κάνετε ως σκληρό ή μαλακό εξώφυλλο. Η επιλογή είναι εντελώς δική σας.

  Τι είναι ο κωδικός απομακρυσμένης πρόσβασης;

7. Καρτ ποστάλ

Με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι καρτ ποστάλ τείνουν να ξεχνιούνται, αλλά έχουν μια θέση στην επωνυμία σας — ειδικά αν είστε ταξιδιώτης.

Αν είστε δημιουργός περιοδεύοντος περιεχομένου με βάση θαυμαστών που λατρεύει να βλέπει πού έχετε βρεθεί, οι προσαρμοσμένες καρτ ποστάλ μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε τους οπαδούς σας στη συμμετοχή. Πολλές φορές, οι καρτ-ποστάλ θα αντιστοιχούν σε επίπεδα μελών, όπως το Patreon ή το Ko-fi, που είναι ένας άλλος διασκεδαστικός τρόπος για να κάνετε τους υποστηρικτές να συμμετέχουν στη δουλειά σας.

8. Προγραμματιστές

Ως δημιουργός περιεχομένου, γνωρίζετε ήδη πόσο σημαντικό είναι να παραμένετε οργανωμένοι. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό με έναν προσαρμοσμένο σχεδιαστή από την Canva;

Το ωραίο με τη δημιουργία ενός σχεδιαστή με αυτόν τον τρόπο είναι ότι μπορείτε να έχετε και ένα ψηφιακό και ένα τυπωμένο αντίγραφο του ίδιου στυλ. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις μεθόδους προγραμματισμού σας με άλλους που νιώθουν δέος για τις οργανωτικές σας ικανότητες.

9. Ημερολόγια τοίχου

Εάν είστε φωτογράφος ή τραβάτε πολλές φωτογραφίες που αντιστοιχούν στην επωνυμία σας, το να έχετε ένα ημερολόγιο τοίχου μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τις αναδείξετε. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε πληροφορίες για συγκεκριμένες ημερομηνίες που θα θέλατε να γνωρίζουν οι υποστηρικτές σας εκ των προτέρων.

10. Ετικέτες δώρων

Οι ετικέτες δώρου είναι μια ωραία πινελιά όταν στέλνετε ένα προϊόν που αγόρασε ένας υποστηρικτής από εσάς. Μπορείτε να τα προσαρμόσετε με ένα γλυκό μήνυμα και το λογότυπό σας ή μια εικόνα που αντιπροσωπεύει την επωνυμία σας.

Θα μπορούσατε επίσης να το αφήσετε κενό για να γράψετε με το χέρι τη δική σας εγκάρδια ευγνωμοσύνη για την αγορά τους.

Η προώθηση της επωνυμίας σας είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία περιεχομένου για αυτήν. Η Canva διευκολύνει την εκτέλεση τόσο με την υπηρεσία εκτύπωσης όσο και με τον εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας σχεδίασης.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα για να τα δώσετε σε άτομα που συναντάτε είτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα και να πουλήσετε αντικείμενα με το λογότυπό σας, η Canva μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα.