10 πλατφόρμες Blockchain Naming Service (BNS) για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας Blockchain

Εάν είστε λάτρης των κρυπτονομισμάτων, πρέπει να γνωρίζετε για την Υπηρεσία Ονομάτων Blockchain (BNS), η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα πρόγραμμα περιήγησης, όπως Chrome, Firefox, Frigate, Edge κ.λπ., ή ξεχωριστά ως λογισμικό.

Ωστόσο, η χρήση BNS μέσω επέκτασης προγράμματος περιήγησης ιστότοπου είναι η προτιμώμενη επιλογή.

Αν και πολλοί επενδύουν σε κρυπτονομίσματα, πολύ λίγοι έχουν τις τεχνικές γνώσεις για να επιδοθούν βαθιά στις περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain.

Δεδομένου ότι οι διευθύνσεις IP είναι δύσκολο να θυμάστε, ο έλεγχος της διεύθυνσης του πορτοφολιού σας ξανά και ξανά είναι χρονοβόρος και μπορεί να οδηγήσει σε ατυχίες.

Λόγω τέτοιων προβλημάτων, οι περισσότεροι χρήστες κρυπτογράφησης γέρνουν προς μοναδικές, αναγνώσιμες από τον άνθρωπο διευθύνσεις blockchain.

Ας καταλάβουμε μερικά πράγματα σχετικά με το BNS και ας δούμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες BNS για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας στο blockchain.

Τι είναι ένα Σύστημα Ονομάτων Τομέα (DNS);

Ένα Σύστημα Ονομάτων Τομέα (DNS) είναι η πύλη στο διαδίκτυο ή μπορείτε να πείτε έναν τηλεφωνικό κατάλογο του Διαδικτύου.

Είναι απαραίτητο παντού, ειδικά για τις επιχειρήσεις, να ορίσετε τη διεύθυνση του ιστότοπού σας. Επιτρέπει σε όλους όσους κάθονται μπροστά στον υπολογιστή να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας απευθείας από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Παράδειγμα: Εάν θέλετε να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο με το όνομα “XYZ”, πρέπει να πληκτρολογήσετε www.XYZ.com σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης αντί για τη διεύθυνση IP.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να θυμάστε να μπερδεύετε αριθμούς με ψηφία και αλφάβητα. Αντίθετα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση ιστού για να εξαλείψετε τη σύγχυση και να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Τι είναι μια Υπηρεσία Ονοματοδοσίας Blockchain (BNS);

Η υπηρεσία Blockchain Naming Service (BNS) λειτουργεί το ίδιο με το DNS, αλλά διαφέρει με πολλούς τρόπους.

Οι τομείς blockchain είναι ασφαλείς και ανοιχτοί λόγω της αποκεντρωμένης και διαφανούς φύσης τους.

Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης έχει περισσότερη λειτουργικότητα σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τομείς. Εδώ, ο τομέας blockchain χρησιμοποιείται για την ασφαλή αποθήκευση δεδομένων. Είναι απλό στην πρόσβαση, αλλά δύσκολο να παραβιαστεί ή να διαγραφεί. Η χρήση του BNS θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες και ευελιξία.

Το BNS βασίζεται σε αναγνώσιμες από τον άνθρωπο και μοναδικές διευθύνσεις που είναι εύκολο να θυμάστε. Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε ορισμένες επεκτάσεις και πρόσθετα στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Επιπλέον, τα στοιχεία του τομέα ανήκουν μόνο στον κάτοχο, τα οποία δεν μπορούν να λογοκριθούν. Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να πραγματοποιείτε ασφαλείς πληρωμές χωρίς να χρησιμοποιείτε μεγάλες αλφαριθμητικές διευθύνσεις. Περιέχει τρεις σημαντικές ιδιότητες, όπως διαθεσιμότητα, ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα.

Σε τι διαφέρει το BNS από το DNS;

Το DNS είναι ένα κεντρικό σύστημα τομέων ιστού που οδηγεί σε λογοκρισία τομέα, ανελέητο hacking, κατάσχεση ιστότοπου και κρατική επιτήρηση.

Παράδειγμα: www.ABCD.com, όπου το “.com” είναι τομέας ανώτατου επιπέδου και το “ABCD”, είναι ένα μοναδικό και εύκολο στην απομνημόνευση όνομα τομέα.

Το DNS αντιστοιχίζει τα ονόματα τομέα στις διευθύνσεις IP του ιστότοπου για να ακολουθήσει το αίτημά σας για άνοιγμα ενός συγκεκριμένου ιστότοπου.

Το BNS χρησιμοποιείται ως αποκεντρωμένο όνομα τομέα μαζί με αποκεντρωμένη διεύθυνση πορτοφολιού και αποκεντρωμένη ταυτότητα. Επομένως, δεν υπάρχει διαθέσιμη επιλογή λογοκρισίας για πρόσβαση σε οποιονδήποτε. Προσφέρει ασφάλεια και ασφάλεια από κυβερνοεπιθέσεις.

Παράδειγμα: www.ABCD.eth όπου το “.eth” σημαίνει Ethereum.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια διεύθυνση για να μεταφέρετε πληρωμές χρησιμοποιώντας απλώς ως ενιαίο λογισμικό ή προσθέτοντάς το στην επέκταση του προγράμματος περιήγησης. Ως εκ τούτου, το BNS λύνει το θεμελιώδες πρόβλημα του Blockchain και επιτρέπει στους χρήστες να υιοθετήσουν το νέο κύμα.

Περιπτώσεις χρήσης BNS

Ας πάμε πιο βαθιά για να δούμε τις περιπτώσεις χρήσης των συστημάτων τομέα blockchain:

Δημιουργία Περιεχομένου

Γενικά, οι δημιουργοί περιεχομένου θέλουν να έχουν την ιδιοκτησία και τον έλεγχο της ψηφιακής τους ταυτότητας. Έτσι, αντί να εξαρτώνται από πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Twitter, κ.λπ., για να φιλοξενήσουν το περιεχόμενό τους, θα μπορούσαν να το κάνουν χρησιμοποιώντας έναν αποκεντρωμένο ιστό χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Ένας δημιουργός περιεχομένου μπορεί εύκολα να αφαιρέσει ή να αλλάξει το περιεχόμενο με τον τομέα blockchain. Μπορούν να χαλαρώσουν γνωρίζοντας ότι το περιεχόμενό τους είναι ασφαλές και ότι οι πελάτες αυξάνονται χωρίς καμία παρέμβαση της εταιρείας.

Μπορούν ακόμη και να χρεώσουν πολλές εταιρείες για να δουν τα δεδομένα τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο δημιουργός περιεχομένου μπορεί να επωφεληθεί όσον αφορά τα έσοδα επιτρέποντας μικροσυναλλαγές.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η αποκεντρωμένη φύση του τομέα blockchain επιτρέπει στους μουσικούς να δημοσιεύουν τη μουσική τους αποκλειστικά και να επικοινωνούν απευθείας με τους θαυμαστές. Οι πλατφόρμες BNS βοηθούν τους μουσικούς να εκδίδουν εισιτήρια εκδηλώσεων, εμπορεύματα, NFT ήχου και πολλά άλλα.

  8 Αυτο-φιλοξενούμενη ισχυρή αναζήτηση 🔍 Λογισμικό μηχανών για το προϊόν σας

Δεν υπάρχει ανάμειξη τρίτων στη λήψη, τη ροή, τη χορήγηση αδειών χρήσης, την εμπορική διάθεση και άλλα. Ο αγώνας για τους μουσικούς έχει τελειώσει καθώς μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δική τους ασφαλή ιδιοκτησία IP.

Προσωπικές Σελίδες

Πολλές εταιρείες και ιδιώτες αλλάζουν από κεντρικά δίκτυα σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες για να φιλοξενήσουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς τους ιστότοπους. Οι αποκεντρωμένοι ιστότοποι ανήκουν αποκλειστικά στους χρήστες και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες χρεώσεις φιλοξενίας.

Θα επωφεληθούν εάν δεν θυμούνται την επαναλαμβανόμενη ημερομηνία και τον μήνα πληρωμής. Εξαιτίας αυτού, ο κίνδυνος εξάλειψης ή τερματισμού των ιστοσελίδων είναι σχεδόν μηδενικός. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για φωτογράφους, συγγραφείς, σχεδιαστές και άλλους επαγγελματίες να πουλήσουν τα ψηφιακά προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Με τη βοήθεια της επαλήθευσης Chain Link, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι επικοινωνείτε με το σωστό άτομο.

Βιτρίνες καταστημάτων

Πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα κατανοούν τον μετασχηματισμό και δείχνουν ενδιαφέρον για αποκεντρωμένα συστήματα τομέα. Τώρα πωλούν τα προϊόντα τους απευθείας μέσω τομέων blockchain. Η τεχνολογία απλοποιεί επίσης τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνετε πληρωμές.

Όλα αυτά βοηθούν να προσφέρετε μια μοναδική εμπειρία αγορών στους πελάτες σας.

Χαρακτηριστικά του BNS

Η BNS διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο για τις επιχειρήσεις και τα άτομα, όπως η εξασφάλιση συναλλαγών. Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας Ονοματοδοσίας Blockchain είναι τα εξής:

  • Η αυτοεπιμέλεια είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του τομέα blockchain. Αυτό καθιστά το όνομα τομέα σας αποκεντρωμένο, δίνοντάς σας τον πλήρη έλεγχο του τομέα. Λόγω της αυτοεπιμέλειας, ένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να καταλάβει τον τομέα σας, θα αποκτήσετε αποκεντρωμένους ιστότοπους, αποκλειστικό έλεγχο και πολλά άλλα.
  • Οι τομείς Blockchain δεν μπορούν να αλλάξουν, να τροποποιηθούν, να λογοκριθούν ή να εκκαθαριστούν από τρίτους.
  • Ο τομέας blockchain συνδέεται άμεσα με πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων και όχι με ιστότοπους.
  • Χρειάζεστε λογισμικό για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ονόματα τομέα blockchain, κάτι που είναι πιο εύκολο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον τομέα στις επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησής σας για να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα.
  • Το BNS προσφέρει ασφάλεια, βελτιωμένη λειτουργικότητα και άνοιγμα στη χρήση του τομέα blockchain σήμερα.
  • Δίνει στους χρήστες περισσότερη εξουσία ή ιδιοκτησία και αντιστέκεται στη λογοκρισία.
  • Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αποκεντρωμένη πλατφόρμα αποθήκευσης και ανάκτησης δεδομένων που δεν φιλοξενεί περιεχόμενο στον κεντρικό διακομιστή.

Τώρα, ας μιλήσουμε για μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες BNS για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας στο blockchain.

Unstoppable Domains

Αποκτήστε το όνομα τομέα σας στο blockchain με Unstoppable Domains πριν να είναι πολύ αργά. Μπορείτε να έχετε τομείς όπως .zil, .crypto, .wallet, .coin, .x, .nft, .dao, .bitcoin και άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα τομέα ως όνομα χρήστη στους ιστότοπους και τις εφαρμογές, τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας, τις διευθύνσεις πληρωμής για τα πορτοφόλια κ.λπ. Τα προγράμματα περιήγησης όπως το Opera, το Chrome, το Firefox, το Edge και το Brave υποστηρίζουν τους τομείς, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τομείς blockchain.

Πολλές εφαρμογές υποστηρίζουν επίσης Unstoppable Domains, όπως Chainlink, Bitcoin.com Wallet, Coinbase Wallet, Rainbow Wallet, MyEtherWallet, Trust Wallet, The Graph, BRD και ούτω καθεξής. Με όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των τομέων blockchain, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την αποστολή πληρωμής σε λάθος διεύθυνση.

Η αποστολή κρυπτονομίσματος στον τομέα του παραλήπτη είναι πιο απλή από πριν. Μπορείτε να στείλετε Ethereum, Bitcoin και πολλά άλλα με έναν μόνο τομέα. Αντί να ψάχνετε για νοικιασμένο τομέα, μπορείτε να κατέχετε έναν με Unstoppable Domains.

Πληρώστε μία φορά και χρησιμοποιήστε τη δια βίου. Συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το κρυπτονόμισμα, που σημαίνει ότι αποθηκεύετε τον τομέα στο πορτοφόλι σας έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτόν εκτός από εσάς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες με εφαρμογές Android και iOS.

Επιλέξτε τον τομέα σας τώρα στα 5 $.

ΕΝΣ

ΕΝΣ προσφέρει αποκεντρωμένη ονομασία για τους ιστότοπους, τα πορτοφόλια σας και πολλά άλλα. Αναζητήστε τον προτιμώμενο τομέα σας με τη γραμμή αναζήτησης της υπηρεσίας ονομάτων Ethereum, καταχωρίστε τον ίδιο ορίζοντας έτη και αρχίστε να τον χρησιμοποιείτε σε κάθε μεταφορά.

Διαχειριστείτε τον τομέα σας εύκολα από τον πίνακα ελέγχου. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε πλέον ονόματα χρήστη σε περιβάλλον δοκιμών όταν έχετε το πλεονέκτημα να χρησιμοποιείτε το δικό σας όνομα χρήστη. Το ENS σάς βοηθά να αποκτήσετε το δικό σας όνομα χρήστη, να αποθηκεύσετε ένα προτιμώμενο avatar, να αποθηκεύσετε δεδομένα προφίλ και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο σε διάφορες υπηρεσίες.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τον τομέα ENS για να αποθηκεύσετε όλες τις διευθύνσεις σας και να λάβετε διακριτικά, κρυπτονομίσματα NFT και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε έναν αποκεντρωμένο ιστότοπο με το ENS, να τον ανεβάσετε στο IPFS και να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση σε αυτόν με το όνομα ENS που καταχωρίσατε.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ονόματά σας ENS με τα ονόματα DNS που γνωρίζετε. Το ENS υποστηρίζει διάφορα ονόματα DNS, όπως .com, .org, .io, .xyz, .art, .app και άλλα. Με το ENS, λαμβάνετε το επίθημα .ETH μαζί με πλήρη προνόμια ασφαλείας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Let's Encrypt with Apache στον διακομιστή Ubuntu

Μέσα στο οικοσύστημα ENS, θα βρείτε πολλά πορτοφόλια όπως το Rainbow, το MyCrypto, το Coinbase, το Bitcoin.com Wallet και άλλα. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης πολλές εφαρμογές, όπως Uniswap, Showtime, Etherscan, OpenSea, Aave και πολλά άλλα.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διεύθυνση του ιστότοπού σας σε προγράμματα περιήγησης όπως Status, Cloudflare, MetaMask Extension, Opera, Brae κ.λπ.

Όνομα ομοτίμου

Καταχωρίστε τον τομέα blockchain σας με Όνομα ομοτίμου καθώς το μέλλον είναι με τα αποκεντρωμένα ονόματα τομέα. Προσφέρει μια διεπαφή βασισμένη στο web που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα για να καταχωρήσετε το όνομα τομέα σας.

Το PeerName αποθηκεύει όλους τους τομείς σε ψυχρή αποθήκευση, που σημαίνει έξω από τους υπολογιστές και το διαδίκτυο. Βοηθά στην προστασία των τομέων σας από κλοπή και επιθέσεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βασιστείτε στο PeerName καθώς οι τομείς σας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια.

Με το PeerName, θα αποκτήσετε απόλυτη ιδιοκτησία των τομέων σας, καλύτερες επικοινωνίες ασφαλείας, κρυφή υπηρεσία ονόματος κατόχου και πολλά άλλα. Βασίζεται σε υπογεγραμμένες συναλλαγές εκτός σύνδεσης για την ανανέωση και την καταχώριση τομέων.

Ζητήστε τη μεταφορά όποτε θέλετε δωρεάν. Η χρήση του PeerName είναι επίσης δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Παρέχει ορισμένους τομείς blockchain, όπως .bit, .coin, .bazar, .emc, .lib και .onion. Καταχωρίστε τον τομέα σας ως υπηρεσία ανανέωσης με 13,99 $/έτος για .bit. Εκκινήστε τον τομέα σας για μια ζωή στα 399 $.

Δίοδος

Δίοδος προσφέρει μια υπηρεσία ονοματοδοσίας blockchain όπου μπορείτε να αναζητήσετε τους λογαριασμούς σας, να μπλοκάρετε κ.λπ. Ελέγχει την ταυτότητα του λογαριασμού σας με τη βοήθεια του MetaMask.

Το MetaMask είναι μια πύλη και ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης σε εφαρμογές blockchain. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με ασφαλή σύνδεση, θησαυροφυλάκιο κλειδιών, ανταλλαγή διακριτικών και πορτοφόλι με μάρκες. Θα λάβετε όλα όσα θέλετε για τη διαχείριση ψηφιακών στοιχείων.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε το MetaMask στον Diode Network Explorer για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις και να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας. Για αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το MetaMask είναι ήδη εγκατεστημένο ως πρόσθετο στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Εάν δεν έχετε εγκατεστημένο το MetaMask στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μπορείτε να εξερευνήσετε ή να προβάλετε πολλές πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο, αλλά δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας το MetaMask από τον ιστότοπό του.

Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να δείτε ένα κεφάλι αλεπούς στη δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης. Εξερευνήστε τα καταχωρημένα ονόματα blockchain ή πραγματοποιήστε αναζήτηση από τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

Στοίβες

Απελευθερώστε το πλήρες δυναμικό του Bitcoin με Στοίβες και εξερευνήστε τις δυνατότητες υιοθέτησης αυτής της τεχνολογίας.

Το Blockchain Naming System είναι ένα σύστημα δικτύου που δεν βασίζεται σε κεντρικά σημεία ελέγχου στη σύνδεση ονομάτων χρήστη Stacks με την κατάσταση εκτός αλυσίδας. Το blockchain Stacks παρέχει τη διαβεβαίωση ότι η προβολή BNS κάθε κόμβου συγχρονίζεται με όλους τους κόμβους σε όλο τον κόσμο.

Έτσι, θα βρείτε τα ίδια ερωτήματα σε κάθε κόμβο. Επιπλέον, θα λάβετε μοναδικούς, σημαντικούς και ισχυρούς τομείς ιδιοκτησίας μόνο από εσάς. Θα μάθετε επίσης πολλές πτυχές, όπως τα Non-Fungible Tokens (NFTs), τα οποία έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά.

Το DeFi είναι μια ανεκμετάλλευτη και μεγάλη αγορά και το Stacks είναι τοποθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενεργοποιεί το Bitcoin DeFi που δίνει πρόσβαση στα συμβόλαια ορατότητα στην κατάσταση Bitcoin και την εγγενή ικανότητα του Stacks.

Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει έναν μοναδικό χώρο ονομάτων και να ορίσει τις μοναδικές του ιδιότητες. Σερβίρεται με σειρά προτεραιότητας. Μόλις κατέχετε έναν ειδικό τομέα blockchain, θα διαρκέσει για πάντα, σε αντίθεση με το DNS. Επιπλέον, θα βρείτε βασικές ιδιότητες του BNS που το καθιστούν ισχυρό εργαλείο σε εφαρμογές δικτύου:

  • Είναι μοναδικό να αποφεύγονται οι συγκρούσεις ονομάτων.
  • Κάθε όνομα που επιλέγετε πρέπει να είναι μοναδικό και με νόημα.
  • Θα έχετε πρόσβαση μόνο για να κάνετε αλλαγές.

Emercoin

Μην φοβάστε ότι ο ιστότοπός σας θα ανασταλεί από τις αρχές. Emercoin φέρνει το EmerDNS για εσάς. Είναι η διέξοδος καθώς είναι εντελώς αποκεντρωμένη.

Το EmerDNS είναι ασφαλές από οποιαδήποτε λογοκρισία βρίσκεται μπροστά σας. Δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο χρήστη να τροποποιήσει την εγγραφή σας. μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση για να χειριστείτε το περιεχόμενο όποτε το χρειάζεστε. Επιπλέον, οι ιστότοποι επιλύονται εύκολα με τη βοήθεια διαφόρων επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης μέσω διακομιστών OpenNIC ή διακομιστή μεσολάβησης.

Το EmerDNS υποστηρίζει το πλήρες φάσμα των εγγραφών DNS και λειτουργεί με τη συντομογραφία υπηρεσίας «dns» στο Emercoin NVS. Έτσι, οι εγγραφές των ονομάτων τομέα είναι μη λογοκριμένες και αποκεντρωμένες, χάρη στο κατανεμημένο και ασφαλές Blockchain του.

Επιπλέον, θα είστε το μόνο άτομο που θα ελέγχει το ιδιωτικό κλειδί που συνδέεται με τη διεύθυνση πληρωμής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές name_update και name_new μέσω του Emercoin API. Παρέχει επίσης την καλύτερη λύση για να αποτρέψετε την αναστολή ή την ανάκληση όλων των ονομάτων τομέα.

  Μάθετε για το κύριο σχήμα: Star εναντίον Snowflake

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Emercoin κατεβάζοντας το πορτοφόλι. Είναι διαθέσιμο για Linux, macOS και Windows. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στα smartphone σας.

RIF

RIF Η αρχιτεκτονική επιτρέπει τη μοναδική αναγνώριση των διευθύνσεων μέσω ονομάτων που είναι αναγνώσιμα από τον άνθρωπο. Έχει μια πολύ απλή αποστολή και θέλει να παρέχει έναν εύκολο τρόπο στους χρήστες να φτάσουν στον προορισμό τους, είτε δεν είναι τεχνικοί είτε δεν είναι τραπεζικοί.

Η υπηρεσία ονομάτων RIF διασφαλίζει την εύκολη χρήση της τεχνολογίας blockchain, επιτρέποντας σε όλους να υιοθετήσουν τον σύγχρονο τρόπο. Χρησιμοποιείται σε επικοινωνίες RIF, αποθήκευση RIF, πληρωμές RIF και άλλες υπηρεσίες για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία στους τελικούς χρήστες.

Το κλειδί της επιτυχίας του βρίσκεται στη διαλειτουργικότητα του οικοσυστήματος. Το RIF παρέχει μια υπηρεσία ονομασίας πολλαπλών πλατφορμών για κάθε σημαντικό Blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Litecoin, Bitcoin και άλλων. Ενισχύει την ασφάλεια και την αποκεντρωμένη φύση του Bitcoin.

Μόλις αποκτήσετε τον τομέα, μπορείτε να εκχωρήσετε υποτομείς χωρίς επιπλέον κόστος. Υποστηρίζει πολλά πορτοφόλια που έχουν ενσωματωμένο RNS, όπως RIF στο CHAIN, Mew, MyCrypto, D’Cent, Bleumi Pay, Money on Chain και άλλα.

Σολάνα

Αποκτήστε μοναδικούς τομείς Σολάνα και απλοποιήστε τη μεταφορά του κεφαλαίου σας. Καταχωρίστε τώρα τον τομέα σας και ξεκινήστε να αναπτύσσετε τα έργα σας.

Για να αποφύγετε δυσλειτουργία, δημιουργήστε ένα εύχρηστο και εύκολο στη μνήμη όνομα τομέα αντί για μια μεγάλη διεύθυνση πορτοφολιού. Ο τρόπος είναι πολύ απλός εδώ. απλώς υποβάλετε την προσφορά σας εξερευνώντας τα ονόματα τομέα.

Επιπλέον, μπορείτε να βάλετε τον ίδιο τομέα στη δημοπρασία για να δημιουργήσετε έσοδα από τη συλλογή σας. Υποστηρίζει διάφορα πορτοφόλια, όπως Phantom, Solflare, Sollet, Torus, Coin98, Slope, Clover, MathWallet, Blockto και άλλα.

Επιλέξτε το προτιμώμενο πορτοφόλι σας και κάντε προσφορά για το διαθέσιμο όνομα τομέα πριν από τη λήξη της δημοπρασίας. Θα βρείτε μια ποικιλία τομέων που έχουν δημιουργηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και τα χρήματά τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναζητήσετε το όνομα τομέα σας ή να ελέγξετε τη λίστα δημοπρασίας για να υποβάλετε μια προσφορά.

.ΤΕΧΝΗ

Μετατρέψτε την τέχνη σας σε χρήματα με .ΤΕΧΝΗ και να ενισχύσει την κυκλοφορία στον ιστό. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς διαθέσιμους τομείς ή να πληκτρολογήσετε το όνομα που προτιμάτε για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά του.

Το URL είναι πάντα η πρώτη εντύπωση που έχει σημασία για την οικοδόμηση της επωνυμίας σας. Όλα τα ονόματα τομέα κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με την εξερεύνηση και την τιμολόγηση.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας και πληρώστε με ευκολία και απλότητα. Θα σας παρέχει μόνο μία διεύθυνση που θα καλύψει τα πάντα για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας. Το όνομα τομέα με .ART είναι αδύνατο να ξεχαστεί και σας βοηθά να δημιουργήσετε οργανική επισκεψιμότητα.

Η .ART δημιουργεί ένα εξαιρετικό μοντέλο τιμολόγησης για να σας ικανοποιήσει με την τιμή ενώ αγοράζετε το όνομα τομέα που προτιμάτε. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία, έχετε πέντε ημέρες για να αποφασίσετε και να υποβάλετε αίτηση για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Αλυσίδα πρωτονίων

Αλυσίδα πρωτονίων είναι το Blockchain πληρωμών που λειτουργεί καλά για τις επιχειρήσεις. Η έννοια της αλυσίδας Proton είναι πολύ σαφής και ξεκάθαρη. Η υπηρεσία Proton Naming Service διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Κάθε ατομικός και επαγγελματικός λογαριασμός θα έχει ένα μοναδικό όνομα που είναι ευανάγνωστο από τον άνθρωπο και εύκολο να το θυμάστε.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να στείλετε 20 $ σε οποιοδήποτε άτομο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση αυτού του ατόμου για να στείλετε αυτά τα χρήματα. Είναι τόσο απλό με την αλυσίδα Proton.

Η αλυσίδα Proton αποθηκεύει πολλές βεβαιώσεις ταυτότητας για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Με την άδειά σας, η αλυσίδα Proton ρωτά τους παρόχους ταυτότητας. Υποστηρίζει επίσης ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών περιτυλιγμένων stablecoins, όπως PAX, TUSD και USDC.

Η Proton Chain μπορεί να χειριστεί περίπου 40 εκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα, κάτι που είναι πολύ περισσότερη επισκεψιμότητα από άλλες εφαρμογές blockchain. Κάθε συναλλαγή που κάνετε είναι εντελώς δωρεάν.

Το Proton εφαρμόζει την έννοια της αποκεντρωμένης επαλήθευσης και της αποκεντρωμένης ταυτότητας μαζί με τους αποκεντρωμένους τομείς. Θα έχετε τομείς όπως .BTC, .XPR, .BNB, .ETH και άλλα. Υποστηρίζει επίσης τομείς ανώτατου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των .COM, .EDU, .GOV και άλλων.

Οι εφαρμογές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το Blockchain μέσω αιτημάτων πληρωμής εντός του πορτοφολιού. Είναι τόσο χρήσιμο που εξαλείφει τη χρήση προσθηκών Chrome από την επαναστατική τεχνολογία του. Μπορείτε να πείτε ότι είναι προγραμματιζόμενα χρήματα που λειτουργούν για εσάς.

συμπέρασμα

Οι τομείς Blockchain έχουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των κανονικών. Το BNS έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την άποψη του ψηφιακού κόσμου. Είναι η αρχή των αποκεντρωμένων ιστότοπων και της αναγνώρισης, και αυτή η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει πολλά άτομα και επιχειρήσεις.

Έτσι, χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις παραπάνω πλατφόρμες Blockchain Naming Service (BNS) που αναφέρονται παραπάνω και αποκτήστε το δικό σας όνομα τομέα blockchain με ευκολία, χωρίς να εμπλέκονται τρίτα μέρη ή λογοκρισία.