10 μαύρες ταπετσαρίες φόντου επιφάνειας εργασίας για Windows 10

Τα σκοτεινά θέματα για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών είναι πλέον διαθέσιμα και στα δύο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών». macOS και Windows 10. Τα σκοτεινά θέματα μπορεί να είναι νέα, αλλά οι χρήστες ορίζουν και χρησιμοποιούν σκοτεινές εικόνες ως φόντο της επιφάνειας εργασίας τους εδώ και χρόνια. Πολλοί χρησιμοποιούν απλά ένα απλό μαύρο φόντο. Επιτρέπει σε όλα τα εικονίδια σας να είναι ορατά και όταν πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας σας, δεν σας τυφλώνει.

Ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας των Windows [Black]

Οι σκούρες ή μαύρες ταπετσαρίες δεν χρειάζεται να είναι απλές. Μπορείτε να βρείτε απίστευτες φωτογραφίες HD που δημιουργούν υπέροχα φόντο για την επιφάνεια εργασίας. Εάν θέλετε να ορίσετε μια μαύρη επιφάνεια εργασίας, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Εξατομίκευση> Φόντο. Επιλέξτε την επιλογή Απλά χρώματα από το αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε μαύρο από τον επιλογέα χρωμάτων.

  Πώς να εγκαταστήσετε το PowerShell 7 στα Windows 10

Αν ψάχνετε για κάτι πέρα ​​από το απλό μαύρο, εδώ είναι δέκα εξαιρετικές φωτογραφίες από το Unsplash που θα κάνουν υπέροχες ταπετσαρίες. Το μέγεθος των ταπετσαριών έχει αλλάξει για λόγους προεπισκόπησης. Επισκεφτείτε τον σύνδεσμο για να δείτε τις εικόνες Full HD.

1. Black rocks από τον Nick Nice

Αυτή η εικόνα ταιριάζει καλύτερα για ταπετσαρία για κινητά, αλλά μπορείτε να την περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθός της για επιτραπέζιο υπολογιστή. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

2. Φάσεις της Σελήνης του Νίνο Γιανγκ

Καμία συλλογή από σκούρες ταπετσαρίες δεν είναι πλήρης χωρίς εικόνα του φεγγαριού. Μια σκοτεινή εικόνα σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε οθόνη HD για να δείτε το χρώμα και τον φωτισμό απευθείας στην οθόνη. Κατεβάστε αυτήν την εικόνα από Ξεβιδώστε.

  Πώς να ορίσετε την προεπιλεγμένη διάταξη φακέλου στην Εξερεύνηση αρχείων στα Windows 10

3. Παζλ του Ρον Γουίτακερ

Το Puzzle είναι μια αφηρημένη εικόνα που είναι ιδανική για επιτραπέζιο υπολογιστή. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

4. Πέτρες που πέφτουν από τον Gontse Tlhalogang

Αυτή η εικόνα έχει μέγεθος για οθόνη κινητού, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός της ώστε να ταιριάζει σε μια οθόνη. Εάν διαθέτετε οθόνη με κατακόρυφο/κατακόρυφο προσανατολισμό, αυτή η ταπετσαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως έχει. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

5. Σταγόνες δροσιάς στα φύλλα από τον Bashaer

Μια κοντινή φωτογραφία με σταγόνες δροσιάς στα φύλλα. Αυτή η φωτογραφία θα δώσει κάποιο βάθος στην επιφάνεια εργασίας, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά σκοτεινή για να βεβαιωθείτε ότι τα εικονίδια παραμένουν ορατά και δεν θα σας τυφλώσει. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

  Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του Sandbox των Windows

6. Σταγόνα νερού σε κλαδάκι από τον Άλεκ Γκόμες

Αυτή η εικόνα έχει και πάλι μέγεθος για οθόνη κινητού, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός της για την επιφάνεια εργασίας. Έχει άφθονο κενό χώρο που είναι εξαιρετικός για αλλαγή μεγέθους και για ορατότητα εικονιδίων. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

7. Dandelion από τον Hongmei Zhao

Αυτή η εικόνα διαθέτει μια πικραλίδα σε ένα ποτήρι και θα χρειαστεί να την αλλάξετε το μέγεθός της για την επιφάνεια εργασίας, αλλά εξαρτάται από εσάς ποιο μέρος θα επιλέξετε για την επιφάνεια εργασίας. Είναι μια όμορφη σκοτεινή εικόνα από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε Ξεβιδώστε.

8. Καρουζέλ του Charles Büchler

Αυτή η εικόνα είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός μιας σκοτεινής νύχτας και των σύγχρονων φώτων. Η εικόνα παρουσιάζει μια δίκαιη βόλτα και είναι μια εξαιρετική φωτογραφία της διαδρομής σε κίνηση. Η εικόνα είναι τετράγωνη αλλά είναι HD, ώστε να μπορεί να αλλάξει το μέγεθός της για την επιφάνεια εργασίας. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

9. Μαύρες ρίγες του Άλεκ Γκόμες

Αυτή η εικόνα είναι αρκετά βασική όσον αφορά τα σκούρα φόντο. Ωστόσο, η εικόνα δεν έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή. Είναι μια εξαιρετική φωτογραφία. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.

10. Μετρό από Μακ

Αν σας αρέσει η αστική φωτογραφία, αυτή η εικόνα είναι ιδανική για την επιφάνεια εργασίας. Κατεβάστε το από Ξεβιδώστε.