10 Λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων για επιχειρήσεις μικρής κλίμακας

Οι εργαζόμενοι είναι οι πρωταρχικοί κινητήρες της επιχείρησής σας. Η χρήση λογισμικού διαχείρισης εργαζομένων προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις υποθέσεις των εργαζομένων σας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Το να κρατάτε τους υπαλλήλους ευτυχισμένους είναι μια από τις σημαντικές πτυχές της ανάπτυξης μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Εάν είναι ευχαριστημένοι, μπορούν να εργαστούν με περισσότερη αφοσίωση, παραγωγικότητα, αφοσίωση και αίσθηση ιδιοκτησίας.

Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειροκίνητα μέσα για να διαχειριστείτε το εργατικό δυναμικό σας και να φροντίσετε την ευτυχία τους, μπορεί να είναι χρονοβόρο, επαναλαμβανόμενο και κουραστικό.

Τα εργαλεία διαχείρισης εργαζομένων μπορούν να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

Προσφέρουν εντυπωσιακές δυνατότητες για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια χωρίς σφάλματα. Η χρήση του εργαλείου θα διευκολύνει τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού σας είτε εργάζεστε εντός εγκατάστασης είτε εξ αποστάσεως.

Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε τα πάντα, από την πρόσληψη και την απόλυση έως τη διατήρηση, τη μισθοδοσία έως την εκτίμηση, τη συμμετοχή έως τη διαχείριση αδειών και ούτω καθεξής.

Ας κατανοήσουμε μερικά πράγματα σχετικά με τη διαχείριση εργαζομένων λεπτομερώς προτού συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης εργαζομένων για την επιχείρησή σας.

Τι είναι η Διαχείριση Εργαζομένων;

Η διαχείριση εργαζομένων συνδυάζει διαδικασίες, εργαλεία και στρατηγικές για τη διαχείριση των εργαζομένων και τον εξορθολογισμό των καθηκόντων που σχετίζονται με τους ανθρώπινους πόρους σε έναν οργανισμό. Στόχος του είναι να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Για να γίνει η διαχείριση εργαζομένων ευκολότερη, ταχύτερη και πρακτική, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία στην αγορά που ονομάζονται λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων. Αυτά τα εργαλεία παρακολουθούν αποτελεσματικά τα πάντα, από τις προσλήψεις και τη μισθοδοσία μέχρι τη συμμετοχή, το ταλέντο, τη διαχείριση απόδοσης και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά του λογισμικού αφοσίωσης εργαζομένων:

Το λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων συνοδεύεται από ορισμένες τυπικές δυνατότητες, όπως:

  • Προσλήψεις: Εύρεση των κατάλληλων υποψηφίων, πρόσληψη και διαχείρισή τους.
  • Βάση δεδομένων εργαζομένων: Το λογισμικό μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα εργαζομένων με ακρίβεια, όπως τραπεζικά διαπιστευτήρια, στοιχεία επικοινωνίας, διεύθυνση, ρόλος εργασίας, μισθός κ.λπ.
  • Δέσμευση εργαζομένων: Αυτό διασφαλίζει ότι οι υπάλληλοί σας είναι καλά αφοσιωμένοι, χαρούμενοι και αποδίδουν το καλύτερο δυνατό, βοηθώντας σας να κατανοήσετε τις ανάγκες τους και να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες τους. Αυξάνει επίσης τις πιθανότητες να παραμείνουν περισσότερο και ακόμα κι αν φύγουν, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να διατηρηθούν.
  • Διαχείριση απόδοσης: Μπορείτε να συλλέξετε αναφορές απόδοσης για ανάλυση και να κατανοήσετε πού υπερέχουν οι υπάλληλοί σας και χρειάζονται βελτιώσεις.
  • Διαχείριση χρόνου και παρουσίας: Το λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων σάς βοηθά να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη συμμετοχή των εργαζομένων σας και να αποτρέπετε ανακρίβειες στη μισθοδοσία σας. Ομοίως, η παρακολούθηση χρόνου απλοποιεί τα φύλλα χρόνου και συμβάλλει επίσης στην ακριβή μισθοδοσία.
  • Διαχείριση αδειών: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να προβάλλετε όλα τα στοιχεία της άδειας των υπαλλήλων σας. Επιτρέπει επίσης στους υπαλλήλους να προγραμματίζουν τις διακοπές τους, να παρακολουθούν το υπόλοιπο της άδειας τους, να ζητούν άδειες και να έχουν πρόσβαση στις πολιτικές άδειας.
  • Διαχείριση μισθοδοσίας: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε έγκαιρα τη μισθοδοσία με αποτελεσματικότητα και σύμφωνα με τη φορολογία, καθώς και με τους νόμους του κλάδου και συμμόρφωσης.

Γιατί το λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων είναι απαραίτητο για τις επιχειρήσεις;

Η χρήση λογισμικού διαχείρισης εργαζομένων διευκολύνει τα πάντα, όπως μισθοδοσίες, παρακολούθηση, διαχείριση ταλέντων, αξιολόγηση απόδοσης, προσλήψεις και απολύσεις κ.λπ. Βελτιώνουν τη συνολική διαδικασία και βοηθούν τους υπαλλήλους σας να γνωρίζουν την απόδοσή τους, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και να ενθαρρύνονται να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά οφέλη της χρήσης ενός εργαλείου διαχείρισης εργαζομένων.

Ακριβής και ταχύτερη μισθοδοσία

Η διαχείριση μισθοδοσίας είναι κρίσιμη για κάθε οργανισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Επιπλέον, η διαδικασία πρέπει να διέπεται από τις εταιρικές πολιτικές, τους κανονισμούς συμμόρφωσης και τους φορολογικούς κανόνες. Αν και μπορείτε να τα κάνετε όλα χειροκίνητα, θα ήταν χρονοβόρο, κουραστικό και επιρρεπές σε σφάλματα. Για να μην αναφέρουμε, ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες.

Μια εξαιρετική λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι η χρήση μιας πλατφόρμας διαχείρισης εργαζομένων. Θα υπολογίζει με ακρίβεια τη μισθοδοσία κάθε υπαλλήλου, ενώ θα τηρεί τους κανόνες. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο χωρίς σφάλματα ή δυσκολίες.

Ευτυχισμένοι εργαζόμενοι

Το να κρατάτε τους πελάτες ευχαριστημένους είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας θα παραμείνει επιτυχημένη και θα φτάσει σε νέα ύψη. Η χρήση ενός εργαλείου διαχείρισης εργαζομένων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καλή εργασιακή κουλτούρα με πρόσβαση σε πληροφορίες, να τους κρατάτε αφοσιωμένους, να τους ανταμείβετε για καλή απόδοση και να δίνετε τη δυνατότητα έγκαιρης μισθοδοσίας με ακρίβεια.

  Θεωρίες συνωμοσίας 5G: Τα πιο τρελά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουμε λάβει

Όλα αυτά μπορούν να κρατήσουν τους πελάτες σας ευχαριστημένους και να δώσουν περισσότερη αίσθηση ιδιοκτησίας και εμπιστοσύνης στον οργανισμό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και ακόμα κι αν εγκαταλείψουν τον οργανισμό σας για οποιονδήποτε λόγο, θα έχουν πολλούς λόγους να χωρίσουν τους δρόμους τους χωρίς να μετανιώσουν.

Αυξημένη απόδοση ροής εργασιών

Μέσω της αυτοματοποίησης, οι πλατφόρμες διαχείρισης εργαζομένων επιτρέπουν στους διευθυντές να παρακολουθούν τη συμμετοχή των εργαζομένων, τις άδειες, τα φύλλα χρόνου, την απόδοση και άλλες πτυχές. Μπορούν επίσης να επεξεργάζονται τη μισθοδοσία εγκαίρως και να διασφαλίζουν ότι όλοι δεσμεύονται και αμείβονται καλά, ενώ παρέχουν ένα καλό περιβάλλον εργασίας. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια και σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα αβίαστα ενώ αυξάνετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Αποθηκεύει δεδομένα με ασφάλεια

Η διασφάλιση δεδομένων στην εποχή των αυξανόμενων κυβερνοεπιθέσεων είναι δύσκολη. Οι εισβολείς αναζητούν τρόπους για να παραβιάσουν και να κλέψουν δεδομένα της επιχείρησης και των εργαζομένων σας, συμπεριλαμβανομένων ευαίσθητων όπως τραπεζικά στοιχεία, στοιχεία πιστωτικών καρτών, αριθμοί αδειών, κωδικοί πρόσβασης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αριθμοί τηλεφώνου κ.λπ.

Και αν δεν έχετε τρόπους να προστατεύσετε τα δεδομένα, μπορεί να είναι καταστροφικό για την επιχείρησή σας. Μπορεί να προκαλέσει διάφορους κινδύνους ασφάλειας και συμμόρφωσης εκτός από την απώλεια εμπιστοσύνης των εργαζομένων και των πελατών.

Τα εξαιρετικά νέα είναι ότι το λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων συνοδεύεται από πολλά μέτρα ασφαλείας, όπως στερεές κρυπτογράφηση δεδομένων, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, κ.λπ., για την προστασία των δεδομένων σας.

Απομακρυσμένη προσβασιμότητα

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το από πού λειτουργείτε την επιχείρησή σας. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε εργαλεία διαχείρισης εργαζομένων για να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση στη διαχείριση εργαζομένων χρησιμοποιώντας μια λύση που βασίζεται σε σύννεφο. Θα σας διευκολύνει και θα διαχειρίζεστε ταχύτερα τις εργασίες σας.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε όλα αυτά τα οφέλη;

Δείτε τις καλύτερες πλατφόρμες διαχείρισης εργαζομένων για τον οργανισμό σας.

Κυματισμός

Διαχειριστείτε τους υπαλλήλους σας, τη μισθοδοσία, τη συμμετοχή, κ.λπ., χρησιμοποιώντας μια ενιαία πλατφόρμα – Κυματίζοντας και απλοποιώντας το έργο HR και IT. Παρέχει μια ενοποιημένη πλατφόρμα εργατικού δυναμικού και έχει τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να διευθύνετε το εργατικό δυναμικό σας από το HR στο IT.

Το Rippling σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε και να ελέγχετε τη λειτουργία των εργαζομένων σε ένα μόνο μέρος, από την επιβίβαση και την αποβίβαση σε όλα τα ενδιάμεσα. Θα λάβετε προηγμένες δυνατότητες και εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού για τη λειτουργία του παγκόσμιου εργατικού σας δυναμικού. Επιπλέον, σας δίνει την ευελιξία προσαρμογής με βάση τις ανάγκες και τις διαδικασίες της εταιρείας σας.

Το Rippling μπορεί να ενσωματωθεί με περισσότερες από 500 εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Slack, Office365 και πολλών άλλων, ώστε να μην λείψετε ποτέ με κανένα τρόπο. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε κάθε ροή εργασίας από την εργασία ενός βήματος έως εργασίες πολλαπλών βημάτων στην πλατφόρμα Rippling.

Δημιουργήστε επιστολές προσφορών, εκτελέστε ελέγχους ιστορικού, προσθέστε άτομα στη μισθοδοσία σας, εγγράψτε τους στην ασφάλιση υγείας, αναθέστε εκπαίδευση για σεξουαλική παρενόχληση και πολλά άλλα. Με τον αυτοματισμό ροής εργασίας επόμενης γενιάς Rippling, μπορείτε να ρυθμίσετε εφαρμογές και υπολογιστές μέσα σε 90 δευτερόλεπτα.

Αναπτύξτε την καλύτερη ασφάλεια στην κατηγορία σας σε όλες τις συσκευές και τις εφαρμογές σας μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, εναλλάξτε τη λειτουργία ασφαλείας, όπως το SSO, και προσαρμόστε τη για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το Rippling ενώνει το HR και το IT, ώστε να μπορείτε να έχετε όλα τα αρχεία των εργαζομένων στο σύστημά σας. Προσφέρει:

Κάντε μια δωρεάν περιήγηση και ζήστε τα χαρακτηριστικά από κοντά.

Connecteam

Διαχειριστείτε, εκπαιδεύστε και επικοινωνήστε με τους απομακρυσμένους υπαλλήλους σας με το Connecteam. Είναι εύκολο να κλιμακωθεί, να προσαρμοστεί και να χρησιμοποιηθεί και προσφέρει πολλές λύσεις σε ένα μόνο μέρος. Θα λάβετε λειτουργίες όπως έλεγχοι χρόνου υπαλλήλων, προγραμματισμός εργαζομένων, λίστες ελέγχου, φόρμες, διαχείριση εργασιών εργαζομένων και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Αποκτήστε ό,τι θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, από τη διαχείριση του χρόνου μέχρι τη μισθοδοσία με εργασία χωρίς χαρτί. Το εργαλείο σάς βοηθά να απλοποιήσετε τις επικοινωνίες με το εργατικό δυναμικό σας και να τις διατηρήσετε στην ίδια σελίδα. Το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σας μπορεί να αξιοποιήσει πολλά εργαλεία για να διατηρήσει τους υπαλλήλους με κίνητρα, συμμόρφωση και αφοσίωση.

Το εργαλείο διαχείρισης είναι ο κεντρικός υπολογιστής σας για να ελέγξετε τι συμβαίνει χρησιμοποιώντας τη λεπτομερή αναφορά. Μπορείτε να προσθέσετε λειτουργίες, να δημιουργήσετε περιεχόμενο, να τροποποιήσετε την πρόσβαση διαχειριστή, να επιβλέπετε κάθε υπάλληλο, να εκτελείτε αναφορές και να εκτελέσετε άλλα πράγματα από ένα μέρος. Επιπλέον, μπορείτε να μετράτε και να παρακολουθείτε τα πάντα στον οργανισμό σας και να χρησιμοποιείτε τα ίδια δεδομένα για τη λήψη των απαραίτητων ενεργειών.

Συνδέστε αυτό το λογισμικό με διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και κάντε την εργασία σας πιο εύκολη από πριν. Εκτελέστε το δωρεάν για τους πρώτους 50 χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού εργασιών, των απεριόριστων λιστών ελέγχου, των φορμών, της βιβλιοθήκης προτύπων, της διαχείρισης εργασιών, της εισόδου και της εξόδου σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από περισσότερα προνόμια με υψηλότερο πρόγραμμα 39 $/μήνα για 50 χρήστες και 0,5 $/μήνα για έναν επιπλέον χρήστη.

  Τρόπος επανεγκατάστασης του Microsoft Visual C++ Redistributable

ADP

Αποκτήστε την τέλεια λύση διαχείρισης εργαζομένων με την ADP και κάντε την εργασία σας πιο εύκολη με τις εξαιρετικές δυνατότητες της. Παρέχει αξιόπιστες, ασφαλείς, ταχύτερες και απλές λύσεις για τη διαχείριση ολόκληρου του εργατικού δυναμικού σας με ευκολία, ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας.

Το εργαλείο σάς βοηθά να εστιάσετε σε ό,τι έχει σημασία, ενώ αφήνετε τα υπόλοιπα στην ADP με τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία του, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε ποτέ πίσω στη σύγχρονη εποχή. Θα συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης και των διαδικασιών των εργαζομένων, όπως η μισθοδοσία, οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού, η συνταξιοδότηση, η ασφάλιση υγείας, η διαχείριση παροχών, η απόκτηση ταλέντων και η διαχείριση εργατικού δυναμικού.

Η ADP ενσωματώνεται με σημαντικό επιχειρηματικό λογισμικό για να προσφέρει τα πάντα, ξεκινώντας από τα χρηματοοικονομικά συστήματα μέχρι τα ERP. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ADP ADP για να ενσωματώσετε το αγαπημένο σας εργαλείο, να το συνδέσετε με το ADP και να ξεκινήσετε την αυτόματη κοινή χρήση δεδομένων.

Καθορίστε τον αριθμό των εργαζομένων, επιλέξτε τον ρόλο σας, επιλέξτε αυτό που ψάχνετε και λάβετε την προσφορά σας.

Απλά δουλεύει

Λειτουργήστε την επιχείρησή σας με Απλά δουλεύει και λάβετε υποστήριξη από ειδικούς για παροχές, συμμόρφωση, HR και μισθοδοσία. Μπορεί να φροντίσει για τις παρακρατήσεις φόρων και τις εκπτώσεις παροχών και να προσθέσει ισχυρή παρακολούθηση χρόνου για μια απρόσκοπτη διαδικασία πληρωμών.

Αποκτήστε πρόσβαση σε κορυφαίας ποιότητας οδοντιατρική, όραση, ιατρική ασφάλιση μαζί με προγράμματα αποταμίευσης. Θα λάβετε πολλά προνόμια για τους υπαλλήλους σας σε πολύ προσιτή τιμή. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε ολόκληρο το εργατικό δυναμικό σας από μια ενιαία πλατφόρμα χωρίς να διατηρείτε υπολογιστικά φύλλα.

Το Justworks παρέχει ένα εργαλείο HRIS για να διαχειρίζεστε την ηλεκτρονική ενσωμάτωση, τις προκατασκευασμένες αναφορές, τη συμμετοχή, τη διαχείριση PTO και πολλά άλλα. Κάντε τη φορολογική σας συνεδρία πολύ πιο απλή και λιγότερο αγχωτική με αυτό το εργαλείο. Είτε προτιμάτε email, chat, SMS, Slack ή τηλέφωνο, το Justworks είναι πάντα διαθέσιμο για να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη.

Μιλήστε με πραγματικούς ανθρώπους για να αποκτήσετε τα πράγματα που θέλετε και να κάνετε την πρώτη σας εντύπωση εκπληκτική, δείχνοντας τις πολιτικές της εταιρείας σας στον πίνακα ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε τα προνόμια και τα προνόμια που θέλετε να προσφέρετε στους κατάλληλους υπαλλήλους σας χωρίς χειροκίνητη γραφειοκρατία.

Επιτρέψτε στην ομάδα σας να λαμβάνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις και κατανοητές αναλύσεις των κρατήσεων τους. Με τη δυνατότητα παρακολούθησης γεωγραφικής τοποθεσίας της Justworks, μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο εργασίας του υπαλλήλου σας. Επίσης, ενσωματώνεται με αυτόματες υπενθυμίσεις, ειδοποιήσεις υπερωριών, προγραμματισμό βάρδιων και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και αποκτήστε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε το εργατικό δυναμικό σας. Για λιγότερους από 25 υπαλλήλους, η τιμή ξεκινά από 49 $/μήνα/υπάλληλο.

BambooHR

Αποκτήστε λογισμικό HR all-in-one για τον οργανισμό σας για να διαχειριστείτε το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό σας BambooHR. Συλλέγει όλες τις πληροφορίες των εργαζομένων που έχετε συγκεντρώσει και τις οργανώνει όλες έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε βαθύτερες γνώσεις.

Είτε χτίζετε κουλτούρα, προετοιμάζετε αποζημίωση είτε προσλαμβάνετε νέους υπαλλήλους, το BambooHR σας προσφέρει τέλειες ιδέες για να εστιάσετε σε βασικά πράγματα. Είναι κατασκευασμένο τόσο για επιχειρήσεις όσο και για εργαζομένους για τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Διαχειριστείτε τις πληροφορίες κάθε υπαλλήλου με ακρίβεια και ταχύτητα με το BambooHR, εξαλείφοντας τη διαρροή δεδομένων λόγω μη αυτόματων υπολογιστικών φύλλων και αναφορών. Αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες σε μια ενιαία, ασφαλή βάση δεδομένων με δυνατότητες επεξεργασίας και ισχυρά εργαλεία αναφοράς.

Με το BambooHR, η διαχείριση δεδομένων είναι πιο γρήγορη, ασφαλής και εξοικονομεί χρόνο. Μπορείτε να διατηρείτε αρχεία εργαζομένων, να διατηρείτε ροές εργασιών και εγκρίσεις, να βλέπετε αναφορές και να έχετε εμπειρία και να μαθαίνετε με τον πίνακα εργαλείων BambooHR.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σήμερα και αποκτήστε πρακτική εμπειρία στην πλατφόρμα. ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ.

Paychex

Paychex προσφέρει HR, παροχές, μισθοδοσία και πολλά άλλα για το σύγχρονο εργατικό δυναμικό και το χώρο εργασίας. Βοηθά στη διαχείριση των παγκόσμιων εργαζομένων με αυτοπεποίθηση και στη δημιουργία ενός παραγωγικού χώρου εργασίας, είτε επιτόπου, είτε υβριδικού είτε απομακρυσμένου, με ευκολία.

Αυτό το εργαλείο θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε μια καλύτερη εταιρική πολιτική και να επιτρέψετε σε κάθε εργαζόμενο να δει καθαρά την πολιτική κατά την επιβίβαση. Η Paychex παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις μισθοδοσίας, ειδικούς σε θέματα συμμόρφωσης, ενημερωμένη υποστήριξη και άλλες χρήσιμες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Αυτό το εργαλείο είναι εξαιρετικό για επιχειρηματίες, μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις, μεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια για τη διατήρηση όλων των αρχείων. Θα συμβάλει επίσης στην εστίαση, την παραγωγικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων.

Καθορίστε τον αριθμό των εργαζομένων, τις υπηρεσίες που προτιμάτε και την τοποθεσία της επιχείρησής σας για να λάβετε τη σωστή λύση με βάση τις ανάγκες σας.

παλμοί εργασίας

παλμοί εργασίας παρέχει λύσεις παρακολούθησης και παρακολούθησης του χρόνου των εργαζομένων. Θα διασφαλίσει ότι οι απομακρυσμένοι υπάλληλοί σας λειτουργούν σωστά με μια ακριβή και απλή λειτουργία παρακολούθησης χρόνου.

Παρακολουθήστε κάθε τους κίνηση, από τα ρολόγια μέσα και έξω, το χρόνο διαλείμματος, τη συχνότητα των διαλειμμάτων τους και τι κάνουν, έως το πόσο παραγωγικοί είναι, τι χρησιμοποιούν και πόσο χρόνο ξοδεύουν σε ποιους ιστότοπους και εφαρμογές.

  Ελέγξτε εάν χρειάζεστε γυαλιά με αυτό το διαδικτυακό διάγραμμα όρασης

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε κάθε εφαρμογή και ιστότοπο σε μη παραγωγικές ή παραγωγικές και να δείτε αναφορές και γραφήματα της παραγωγικότητάς τους. Σας παρέχει στιγμιότυπα οθόνης των οθονών των υπαλλήλων σας για να προσαρμόσετε τη συχνότητα.

Τα Workpuls μπορούν να διαχειριστούν έργα χωρίζοντάς τα σε μικρότερες εργασίες. Μόλις αναθέσετε, μπορείτε να θέσετε προτεραιότητες για να τους ενημερώσετε για τη δουλειά που έχουν και πόσο χρόνο μπορούν να διαρκέσουν. Αυξήστε την κερδοφορία σας και βελτιώστε την ποιότητα του έργου εύκολα.

Μάθετε την απλούστερη λύση σήμερα και κάντε μια δωρεάν δοκιμή.

Zoho

Ενδυναμώστε το εργατικό σας δυναμικό με Διοίκηση υπαλλήλων της Zoho εφαρμογή και ξεπεράστε τους στόχους σας και την παραγωγικότητα της εταιρείας. Παρέχει μια αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των εργαζομένων στον οργανισμό σας.

Κάντε τις καθημερινές σας εργασίες εύκολες, απλές και γρήγορες. Η Zoho αποθηκεύει όλες τις πληροφορίες των υπαλλήλων σας στο cloud, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε δυσκολίες με υπολογιστικά φύλλα. Απλώς εισάγετε πρόσφατα δεδομένα και χρησιμοποιήστε τα σε οποιαδήποτε συσκευή από οπουδήποτε.

Δώστε στους υπαλλήλους σας ελευθερία με εξατομικευμένες πύλες να βλέπουν το προφίλ τους, να αυξάνουν αιτήματα περιουσιακών στοιχείων, να εισάγουν προτιμήσεις, να εφαρμόζουν ρεπό και πολλά άλλα. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά τους με έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου που εμφανίζει κάθε λεπτομέρεια. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου από την πύλη τους για να ενημερώνονται για τα δρώμενα του οργανισμού σας.

Η λύση επιτρέπει στους διαχειριστές σας να εγκρίνουν/απορρίψουν αιτήματα με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι θα λαμβάνουν ενημερωμένες πληροφορίες ή ειδοποιήσεις με τη λύση διαχείρισης υπαλλήλων της Zoho για να απολαμβάνουν περισσότερη δύναμη και ευελιξία. Επίσης, ενσωματώνεται με άλλα προϊόντα Zoho για να καλύψει όλες τις βασικές ανάγκες.

Ζέση

Με σύγχρονες παροχές, λύσεις μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού, μείνετε μπροστά στην επιχείρησή σας με την Gusto. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρο το εργατικό δυναμικό σας σε ένα μόνο μέρος. Η πλατφόρμα ανθρώπων all-in-one σάς επιτρέπει να προσλαμβάνετε, να ασφαλίζετε, να πληρώνετε και να υποστηρίζετε τους υπαλλήλους σας.

Το εργαλείο παρέχει προνόμια εργαζομένων, λύσεις χρόνου παρακολούθησης, διαχείριση ταλέντων, προσλήψεις και ενσωμάτωση, σύστημα μισθοδοσίας πλήρους υπηρεσίας, πληροφορίες και αναφορές. Αποκτήστε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε μια παραγωγική λειτουργία και παρακολουθήστε κάθε δραστηριότητα των εργαζομένων από το ρολόι έως τα διαλείμματα. Το Gusto καταχωρεί αυτόματα τους φόρους σας, προσδιορίζει τις εκπτώσεις φόρου και βοηθά στη συμμόρφωση για εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

Οι υπάλληλοί σας θα λάβουν οικονομικά οφέλη και οφέλη υγείας ως προνόμια της ένταξής τους. Με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο πρόσληψης, μπορείτε να καλωσορίσετε τον κατάλληλο υποψήφιο στην ομάδα σας την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση των εργαζομένων σας και να λαμβάνετε εργαλεία για εκπαίδευση, ανάπτυξη, κριτικές και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε έρευνες ανατροφοδότησης εργαζομένων, κοστολόγηση εργατικού δυναμικού και εργαλεία αποζημίωσης για να δημιουργήσετε έναν φανταστικό χώρο εργασίας. Με τέλειες πληροφορίες και δεδομένα που μπορούν να λειτουργήσουν, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση των εργαζομένων.

Η τιμή ξεκινά από 39 $/μήνα για μικρές επιχειρήσεις με απλούς μισθούς και χρονοδιαγράμματα αμοιβών συν 6 $/μήνα ανά άτομο.

Zenefits

Μην αφιερώνετε πολύ χρόνο στη διαχείριση των δραστηριοτήτων των υπαλλήλων σας. Αφήνω Zenefits κάντε το για εσάς, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα επαγγελματικά θέματα και να σταματήσετε να ασχολείστε με μη αυτόματο υπολογιστικό φύλλο. Το Zenefits διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεται η επιχείρησή σας για τη διαχείριση των εργαζομένων, από την ενσωμάτωση έως την παρακολούθηση PTO.

Θα λάβετε γραφήματα, κριτικές και πολλά άλλα για να βελτιώσετε την απόδοση και την παραγωγικότητα. Παρέχει πολλά οφέλη στους υπαλλήλους σας, από παροχές υγειονομικής περίθαλψης έως πολλά προνόμια όπως ένα επίδομα μετακινήσεων.

Πληρώστε τους ανθρώπους σας πιο γρήγορα και με τον απλούστερο τρόπο παρακολουθώντας τις άδειες και τις ώρες εργασίας τους. Απλοποιεί τις εργασίες και εκσυγχρονίζει τη ροή εργασίας σας συνδέοντας τα οφέλη, τον προγραμματισμό, τη μισθοδοσία και το HR σε μια ενιαία πλατφόρμα. Επίσης, αυτοματοποιεί τις εργασίες συμμόρφωσης και τις φορολογικές δηλώσεις για εσάς.

Επιπλέον, οι ενσωματωμένες διασφαλίσεις διασφαλίζουν τυχαία λάθη και διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ καμία προθεσμία. Σας βοηθά επίσης να βελτιώσετε την εμπειρία και την παραγωγικότητά σας κάθε φορά. Πείτε όχι σε σφάλματα με την ψηφιακή πλατφόρμα και παραμείνετε στην κορυφή και εργαστείτε ανεξάρτητα από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να σκέφτεστε τα μη αυτόματα υπολογιστικά φύλλα. Μείνετε ήρεμοι, καθώς όλες οι πληροφορίες είναι ασφαλείς με το Zenefits.

Ξεκινήστε με ένα βασικό πρόγραμμα 8 $/μήνα/υπάλληλο.

συμπέρασμα

Το λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων προσφέρει αυξημένη αποτελεσματικότητα, κρατά τους υπαλλήλους σας αφοσιωμένους, τους ενθαρρύνει να κάνουν το καλύτερο δυνατό και χειρίζεται την πλήρη διαδικασία διαχείρισης εργαζομένων σας από την πρόσληψη, τη μισθοδοσία, τη συμμετοχή και την απόδοση έως τη διατήρηση. Έτσι, χρησιμοποιήστε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης εργαζομένων από την παραπάνω λίστα και απολαύστε τα οφέλη του.