10 Λογισμικό διαχείρισης βέλτιστων κτηνιατρικών πρακτικών [2023]

Η λίστα σας με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών…

Η λειτουργία μιας κτηνιατρικής κλινικής είναι ένα απαιτητικό έργο, ιδιαίτερα υπό το φως της αυξανόμενης ανάγκης για υπηρεσίες φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Η χρήση του λογισμικού διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών έχει γίνει ζωτικής σημασίας καθώς ο φόρτος εργασίας αυξάνεται και περιλαμβάνει όλο και περισσότερες ευθύνες όπως ο προγραμματισμός των εργαζομένων, η τήρηση αρχείων ασθενών, η τιμολόγηση και η διαχείριση πολλών διοικητικών λειτουργιών.

Η προτιμώμενη μέθοδος για την απλούστευση της διαδικασίας τήρησης αρχείων και τη βελτίωση της συνολικής λειτουργικής αποτελεσματικότητας είναι πλέον το κτηνιατρικό λογισμικό. Θα συζητήσουμε λεπτομερώς τις καλύτερες επιλογές λογισμικού διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών σε αυτήν την ανάρτηση, εστιάζοντας στα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους, αλλά πριν ξεκινήσουμε, εδώ είναι ένας εύχρηστος πίνακας με το λογισμικό που θα καλύψουμε!

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Κτηνίατρος

Διαχείριση βασισμένη στο cloud, αυτόματες ενημερώσεις, έξυπνες ειδοποιήσεις.


Εξερευνώ

VETPORT

Ένας πίνακας ελέγχου μάρκετινγκ, βασισμένος σε σύννεφο, συνεργατική επεξεργασία, αποτελεσματική τιμολόγηση.


Εξερευνώ

ezyVet

Σύστημα που βασίζεται σε cloud, ενσωματωμένη πύλη πελατών, προηγμένες δυνατότητες τιμολόγησης.


Εξερευνώ

Covetrus

Πλήρης διαχείριση πρακτικής, διαγνωστικό εργαλείο, δυνατότητες επικοινωνίας, απλοποίηση χρέωσης.


Εξερευνώ

Διευθυντής HIPPO

Οικονομικός, απλός προγραμματισμός ραντεβού, ασφαλής ανάκτηση δεδομένων ασθενών, διαχείριση αποθέματος.


Εξερευνώ

ProVet

Ολοκληρωμένη λύση, online προγραμματισμός ραντεβού, επικοινωνία με τον πελάτη, διαχείριση ιατρικού φακέλου.


Εξερευνώ

Βοσκός

Απλοποιημένη διαχείριση, ενδελεχής διαχείριση δεδομένων κατοικίδιων ζώων, αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις εμβολιασμού.


Εξερευνώ

NaVetor

Σύγχρονο λογισμικό cloud, διεξοδικά ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία, προσαρμόσιμο ημερολόγιο ραντεβού.


Εξερευνώ

Vetspire

Οργανωμένο ιατρικό ιστορικό με δυνατότητα αναζήτησης, αυτοματοποιημένη παρακολούθηση και αξιολόγηση.


Εξερευνώ

NectarVet

Προηγμένη διαχείριση πρακτικής, γνώσεις βάσει δεδομένων, διαισθητικές αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, Πίνακας ελέγχου ροής κλινικής.


Εξερευνώ

Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών;

Οι κτηνίατροι μπορούν να διαχειριστούν τις πληροφορίες των ασθενών, τον προγραμματισμό θεραπείας και τον προγραμματισμό ραντεβού χρησιμοποιώντας λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής. Απλοποιεί επίσης διοικητικά καθήκοντα όπως η τήρηση βιβλίων.

Αυτό το λογισμικό είναι ζωτικής σημασίας για την παρακολούθηση των διαγνώσεων ασθενών και των σχεδίων θεραπείας, καθώς διευκολύνει τους νοσηλευτές και τους τεχνικούς να χορηγούν τις θεραπείες έγκαιρα.

Το λογισμικό διαχείρισης πρακτικής μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το διοικητικό προσωπικό για την παρακολούθηση των πληρωμών και των αλληλεπιδράσεων των ασθενών. Ενώ οι μικρότερες κλινικές και τα ιδιωτικά ιατρεία μπορούν να επιλέξουν πιο βασικές, συνοπτικές εκδόσεις λογισμικού διαχείρισης ιατρείου για να καλύψουν τις ανάγκες τους, τα μεγαλύτερα κτηνιατρικά νοσοκομεία μπορούν να επωφεληθούν από εκδόσεις με περισσότερες δυνατότητες.

Οι κτηνίατροι χρειάζονται λογισμικό που αντιμετωπίζει διάφορα θέματα για την πρακτική διαχείριση της κτηνιατρικής τους πρακτικής, όπως:

 • Προγραμματισμός εργαζομένων: Το λογισμικό κτηνιατρικού προγραμματισμού διευκολύνει το προσωπικό κτηνιάτρων να αναθέτει βάρδιες γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Διαχείριση εργασιών: Επιτρέπει στους κτηνίατρους να ορίζουν εργασίες των εργαζομένων και να παρακολουθούν την πρόοδο και την ολοκλήρωσή τους.
 • Χρέωση, τιμολόγηση και μισθοδοσία: Παράγει ακριβείς αναφορές για τη μισθοδοσία και την τιμολόγηση. Τα πιο χρήσιμα θα εξαλείψουν την απαίτηση για ξεχωριστά εργαλεία συνδυάζοντάς τα αποτελεσματικά με λογισμικό μισθοδοσίας.
 • Διαχείριση Ηλεκτρονικών Ιατρικών Αρχείων (EMR): Αυτό το λογισμικό διατηρεί, τακτοποιεί και καθιστά προσβάσιμα αρχεία ασθενών, όπως αποτελέσματα εργαστηρίου, σχέδια θεραπείας και ιατρικά ιστορικά με ασφάλεια.

Με ένα λογισμικό, αυτή η διαδικασία γίνεται ευκολότερη και βοηθά στη διευκόλυνση της καλύτερης διαχείρισης με λιγότερο χρόνο και προσπάθεια. Από τον προγραμματισμό ραντεβού μέχρι τη μισθοδοσία, ένα λογισμικό μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα.

Οφέλη από λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών

Η εφαρμογή λογισμικού διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων στους χρήστες:

Το λογισμικό κτηνιατρικής διαχείρισης υποστηρίζει την προσβασιμότητα σε πραγματικό χρόνο στα δεδομένα του ασθενούς σας και σας επιτρέπει να εκτελείτε διοικητικές εργασίες μέσω Διαδικτύου μέσω φορητών υπολογιστών, tablet και smartphone.

Εκτός από το αρχικό κόστος εγκατάστασης, το λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής μειώνει το κόστος εγκατάστασης, συντήρησης και αναβάθμισης.

Ένα λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής που βασίζεται σε σύννεφο επιτρέπει την απρόσκοπτη επεκτασιμότητα του κτηνιατρικού σας ιατρείου στο μέλλον.

Ένα ισχυρό λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας για να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων λόγω απρόβλεπτων συνθηκών όπως αποτυχία συστήματος, μόλυνση από κακόβουλο λογισμικό ή φυσική καταστροφή.

Το λογισμικό κτηνιατρικής διαχείρισης που βασίζεται σε cloud υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ισχυρών ενσωματώσεων τρίτων, οι οποίες μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Βασικά Χαρακτηριστικά Συστήματος Διαχείρισης Κτηνιατρικής Πρακτικής

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στη διαχείριση μιας κτηνιατρικής πρακτικής είναι τα εξής:

 • Ταμπλό για σχέδια θεραπείας – Ένας πίνακας ελέγχου για τη διαμόρφωση καλά τεκμηριωμένων σχεδίων θεραπείας και στρατηγικών για την καλύτερη κατανόηση των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων.
 • Ενσωματώσεις εργαστηρίου – Το λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών θα πρέπει να υποστηρίζει την ενοποίηση συστημάτων παράδοσης αποτελεσμάτων άμεσων εργαστηριακών δοκιμών για άμεση ανάκτηση προσωπικών επαφών.
 • Ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι (EMR) – Απαραίτητη προϋπόθεση για τους κτηνιάτρους, διευκολύνει την πλήρη ανάλυση της υγείας και του ιστορικού ενός κατοικίδιου ζώου, επιτρέποντας τη λήψη καλώς ενημερωμένων αποφάσεων.
 • Υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις – Ένα ισχυρό σύστημα για την παροχή εξατομικευμένων υπενθυμίσεων και ειδοποιήσεων σχετικά με διάφορες πτυχές, όπως εργαστηριακές δοκιμές.
 • Προσαρμοσμένα πρότυπα φόρμας – Με τη βοήθεια προτύπων, οι γιατροί μπορούν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές εργασίες πιο γρήγορα και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα. Για παράδειγμα, ένα σύστημα διαχείρισης κλινικής κατοικίδιων ζώων μπορεί να περιέχει ένα πρότυπο συνταγής ή τιμολογίου.
 • Προγραμματισμός ραντεβού – Ένα σύστημα διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής θα πρέπει να επιτρέπει τη διαχείριση των ραντεβού, τους εμβολιασμούς και τον έλεγχο υγείας των κατοικίδιων ζώων.

Όταν έψαχνα για το καλύτερο λογισμικό κτηνιατρικής πρακτικής που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της κερδοφορίας αυτοματοποιώντας τις χρονοβόρες διοικητικές εργασίες, βρήκα τα εξής:

Κτηνίατρος

Κτηνίατρος είναι ένα λογισμικό διαχείρισης πρακτικής που βασίζεται σε σύννεφο και έχει σχεδιαστεί ειδικά για κτηνιάτρους που είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Για να διασφαλιστεί ότι έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες καινοτομίες, ενημερώνεται αυτόματα.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Παρέχει έξυπνες ειδοποιήσεις για να ενημερώνει τους καταναλωτές όταν πλησιάζουν οι εμβολιασμοί και τα ραντεβού του κατοικίδιου ζώου τους.
 • Η ενότητα βοήθειας παρέχει λεπτομερείς απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.
 • Είναι ευαίσθητο στη συμβολή σας και προσαρμόζεται εύκολα στις απαιτήσεις σας.
 • Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να διαβάσουν τα προγράμματα εμβολιασμού, να διατηρούν ιατρικά αρχεία των κατοικίδιων τους και να ελέγχουν το ιστορικό εμβολιασμού τους.
 • Οι πελάτες λαμβάνουν επίσης έγκαιρες ενημερώσεις σχετικά με τα ραντεβού ανοσοποίησης που πλησιάζουν.

Ο Veterian ακούει με προσήλωση τα σχόλιά σας και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα της κλινικής σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Επιπλέον, χειρίζεται την ασφάλεια των δεδομένων και τα αντίγραφα ασφαλείας, ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα!

VETPORT

Όντας το πρώτο λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών που φιλοξενείται στο cloud παγκοσμίως, VETPORT είναι πρωτοπόρος στον τομέα του.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Υποστηρίζει τη συλλογική επεξεργασία και επιτρέπει την αποστολή αρχείων, συμπεριλαμβανομένων υπομνημάτων, εκπαιδευτικών εντύπων και εργαστηριακών αναφορών, απευθείας μέσα στο σύστημα Ηλεκτρονικών Ιατρικών Αρχείων (EMR).
 • Παρακολουθεί σχολαστικά όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού και προσφέρει βολικές επιλογές επικοινωνίας με τους πελάτες.
 • Η ενσωμάτωση αυτού του λογισμικού εξοπλίζει τις κτηνιατρικές πρακτικές για τη διαχείριση της τιμολόγησής τους και τη ρύθμιση των αυτόματων υπενθυμίσεων πιο αποτελεσματικά.
 • Ο πίνακας ελέγχου μάρκετινγκ παρέχει ανεκτίμητα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και την ανάπτυξη της κλινικής.

Με προσεκτικό σχεδιασμό, αυτό το καινοτόμο κτηνιατρικό λογισμικό βοηθά τους γιατρούς να βελτιστοποιούν τις καθημερινές τους λειτουργίες, βελτιώνοντας το διαμέτρημα της φροντίδας που μπορούν να προσφέρουν στους ασθενείς.

ezyVet

ezyVet είναι ένα σύστημα λογισμικού διαχείρισης βασισμένο σε σύννεφο για κτηνιατρικά νοσοκομεία που αποσκοπεί στη βελτίωση της αφοσίωσης των πελατών, στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών και στην παρακολούθηση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Αυτό το all-inclusive σύστημα διαθέτει μια ενσωματωμένη πύλη πελατών που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις οικονομικές τους πληροφορίες, τα κλινικά δεδομένα και τον διαδικτυακό προγραμματισμό των ραντεβού τους.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Με λειτουργίες όπως παρακολούθηση παρτίδας, ειδοποιήσεις αναπαραγγελίας και υποστήριξη γραμμωτού κώδικα για την εξασφάλιση ακριβούς ελέγχου, η πλατφόρμα είναι εξαιρετική στη διαχείριση αποθεμάτων.
 • Καθιστά δυνατή την αποστολή μηνυμάτων, τη δημιουργία τιμολογίων και τη μεταφόρτωση ιατρικών πληροφοριών.
 • Απλοποιεί τη ροή εργασίας επιτρέποντας την ομαλή συνδεσιμότητα με διάφορα εργαστηριακά συστήματα και διαγνωστικό εξοπλισμό.
 • Προσφέρει ισχυρές δυνατότητες οικονομικής διαχείρισης, όπως τιμολόγηση και επεξεργασία πληρωμών.

Μαζί με μια σειρά από πρακτικά χαρακτηριστικά όπως η διαχείριση παραγγελιών αγοράς, οι μεταφορές αποθεμάτων, η συσκευασία και η προσεκτική παρακολούθηση αριθμών παρτίδας, το ezyVet παρέχει επίσης εξελιγμένες δυνατότητες τιμολόγησης.

Covetrus

Covetrus είναι ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης πρακτικής για κτηνιάτρους για την απλοποίηση των ροών εργασίας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών. Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει ένα διαγνωστικό εργαλείο και ένα ηλεκτρονικό μητρώο ιατρικών αρχείων ασθενών, μαζί με πολυάριθμες λειτουργίες επικοινωνίας και αφοσίωσης, όπως προγράμματα ευεξίας και προγραμματισμό ραντεβού.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Εξασφαλίζει ότι οι καταναλωτές είναι ενημερωμένοι και εμπλέκονται παρέχοντας ολοκληρωμένη και ολιστική φροντίδα για σκύλους.
 • Διατηρεί μια βάση δεδομένων με τυπικά πρότυπα για επικοινωνίες με πελάτες.
 • Εγγυάται μια συνεπή και αποτελεσματική μέθοδο ενημέρωσης των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων.
 • Βοηθά στην παρακολούθηση δραστηριοτήτων ή αιτημάτων σχετικά με πελάτες για να εγγυηθεί την έγκαιρη παρακολούθηση και την έγκαιρη επίλυση των αναγκών των πελατών.
 • Απλοποιήστε τη διαδικασία χρέωσης, προσφέροντας στους πελάτες εύκολες και νόμιμες επιλογές πληρωμής και βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη.

Το Covetrus είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας των εργασιών πρακτικής και του υψηλού επιπέδου φροντίδας των ασθενών.

Διευθυντής HIPPO

Οι κτηνίατροι που αναζητούν μια οικονομικά αποδοτική και αποδοτική λύση διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο Διευθυντής HIPPO.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Ο προγραμματισμός ραντεβού γίνεται πιο προσιτός από την απλή στη χρήση διεπαφή ημερολογίου, επιτρέποντας προσαρμοσμένες υπενθυμίσεις ραντεβού.
 • Αυτό το λογισμικό εγγυάται τη φύλαξη και εύκολη ανάκτηση δεδομένων ασθενών, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων των δοκιμών, του ιατρικού ιστορικού και άλλων κρίσιμων πληροφοριών που είναι απαραίτητες για το ιατρικό προσωπικό.
 • Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις πληρωμές και να ρυθμίζουν αυτόματες ειδοποιήσεις για πληρωμές με τη βοήθειά του.
 • Δίνει τη δυνατότητα στους ειδικούς να βρίσκουν και να αγοράζουν προϊόντα γρήγορα. Υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και πόρων που σχετίζεται με αυτήν τη λειτουργία.

Το Hippo Manager διαθέτει μια απλή διεπαφή χρήστη και πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού, διατήρησης ιατρικών αρχείων, λογαριασμών και τιμολογίων, έλεγχο του αποθέματος και παροχή ολοκληρωμένων αναφορών και αναλυτικών στοιχείων.

ProVet

Για τις κτηνιατρικές κλινικές που θέλουν να απλοποιήσουν τις λειτουργίες τους με ολοκληρωμένο αλλά οικονομικό τρόπο, ProVet προσφέρει μια εξαιρετική λύση διαχείρισης κτηνιατρικής πρακτικής. Αυτή η ευέλικτη πλατφόρμα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες, όπως προγραμματισμό ραντεβού στο διαδίκτυο, επικοινωνία με τον πελάτη, διαχείριση ιατρικού φακέλου και υπενθυμίσεις θεραπείας, εκτός από ένα φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Παρέχει στους πελάτες μια ασφαλή, ενιαία υπηρεσία όπου μπορούν να διαχειρίζονται και να αποθηκεύουν αποτελεσματικά τα ιατρικά αρχεία του κατοικίδιου τους.
 • Οι χρήστες μπορούν να προγραμματίσουν συναντήσεις, να έρθουν σε επαφή με πελάτες αμέσως και να στείλουν υπενθυμίσεις όταν χρειάζεται.
 • Οι πελάτες μπορούν εύκολα να κλείσουν ραντεβού online χάρη στην τεχνολογία, η οποία βελτιώνει την προσβασιμότητα και την ευκολία.
 • Είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της έγκαιρης θεραπείας και την ενημέρωση των πελατών για τα επερχόμενα ραντεβού.

Επιπλέον, το ProVet διευκολύνει την πρόσβαση σε ιατρικές πληροφορίες για κατοικίδια, γεγονός που διευκολύνει την παρακολούθηση προηγούμενων συνταγών και θεραπειών.

Βοσκός

Το παραδοσιακό λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών πρακτικών προσθέτει συχνά πολυπλοκότητα, τριβή και πολυπλοκότητες που σχετίζονται με την εργασία. Αντίστροφως, Βοσκός Το κτηνιατρικό λογισμικό παρέχει μια απλοποιημένη προσέγγιση για τη λειτουργία της κτηνιατρικής σας κλινικής, οδηγώντας σε πιο παραγωγικές ροές εργασίας, ικανοποιημένο προσωπικό και περισσότερες ευκαιρίες να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή θεραπεία στους ασθενείς σας.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Καταγράψτε εύκολα λεπτομερή δεδομένα κατοικίδιων ζώων και διαχειριστείτε αποτελεσματικά ιατρικά έγγραφα και αρχεία ανοσοποίησης.
 • Δείτε μόνοι σας πόσο εύχρηστα μπορεί να είναι τα αυτόματα δημιουργούμενα σχήματα εμβολιασμού.
 • Ο Shepherd ειδοποιεί προληπτικά τους πελάτες σας τακτικά σχετικά με τις ημερομηνίες εμβολιασμού που πλησιάζουν.
 • Διατηρήστε ένα ενημερωμένο αρχείο καταγραφής αποθέματος, ενημερώστε αυτόματα κάθε διαχείριση προϊόντος και υποβάλετε νέες παραγγελίες προμηθειών το συντομότερο απαραίτητο.

Το Shepherd δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστο, αλλά είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει απόλυτα τόσο με τη ροή εργασίας σας όσο και με τη διαδικασία επίσκεψης ασθενούς.

NaVetor

NaVetor Το κτηνιατρικό λογισμικό cloud είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να εκτελείτε αποτελεσματικά τη διαχείριση του κτηνιατρικού σας ιατρείου καθημερινά. Μπορείτε να διατηρείτε πλήρη ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία και να αποκτήσετε μια γρήγορη επισκόπηση της δραστηριότητας του ιατρείου σας με αυτό το επιμελώς κατασκευασμένο λογισμικό.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Αποκτήστε πρόσβαση σε βασικά δεδομένα που συνδυάζονται εύκολα σε πίνακες εργαλείων που είναι εύκολοι στη χρήση.
 • Λάβετε ενημερώσεις για ασθενείς που έχουν κάνει check in, μελλοντικά ραντεβού και ανακοινώσεις και ειδοποιήσεις για ολόκληρο το προσωπικό.
 • Όταν ένας ασθενής φτάσει στο ιατρείο σας, ελέγξτε τον απευθείας από τον πίνακα ελέγχου.
 • Δείτε εύκολα ένα ή περισσότερα ραντεβού προσαρμόζοντας το ημερολόγιο συναντήσεων.
 • Χρησιμοποιήστε Φύλλα Θεραπείας για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τη φροντίδα των ασθενών, εκμεταλλευόμενοι τις αναθέσεις εργασιών και τις αυτόματες λίστες ελέγχου.

Με τη μονάδα επιβίβασης που περιλαμβάνεται στη συνδρομή σας, η διαχείριση ασθενών που επιβιβάζονται είναι επίσης εύκολη. Για τους ασθενείς που επιβιβάζονται, το πρόγραμμα απλοποιεί τις διαδικασίες προγραμματισμού, check-in, check-out και χρέωσης.

Vetspire

Vetspire έχει σχεδιαστεί για να σας εξουσιοδοτήσει με το σχετικό ιατρικό ιστορικό που χρειάζεστε για να παρέχετε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας. Παρουσιάζει ένα καθαρά οργανωμένο ιατρικό ιστορικό με δυνατότητα αναζήτησης, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε λίστες προβλημάτων και ενεργά φάρμακα.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Παρακολουθεί και αξιολογεί αυτόματα διάφορες πτυχές της πρακτικής σας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών πελατών, των διαδικασιών, της διαχείρισης αποθέματος και της χρέωσης.
 • Διατηρεί αρχείο των περιπτώσεων ασθενών, αναλύει τα πρότυπα ραντεβού και παρέχει οπτικές αναπαραστάσεις των οικονομικών σας τάσεων.
 • Διευκολύνει την ανάθεση εργασιών τόσο στον εαυτό σας όσο και στους πελάτες.
 • Επιτρέπει τον αυτοματοποιημένο προγραμματισμό επακόλουθων ραντεβού, επανάκλησης και άλλων βασικών δραστηριοτήτων.

Αυτό το λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών ιατρείων παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε στάδιο της διαδικασίας σύνταξης ιατρικών σημειώσεων, μετριάζοντας τις ανησυχίες σας σχετικά με την τεκμηρίωση και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εστιάσετε στον ρόλο σας ως κτηνίατρος.

NectarVet

NectarVet είναι ένα προηγμένο λογισμικό διαχείρισης πρακτικής που μπορεί να βελτιώσει την οικονομική σας απόδοση και την ποιότητα της φροντίδας που παρέχετε χωρίς να προσθέτει πολυπλοκότητα. Ο κύριος στόχος του είναι να υποστηρίξει κτηνιατρικές πρακτικές όπως η δική σας στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στα κατοικίδια την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Χαρακτηριστικά 🐶:

 • Αυξήστε τα έσοδά σας με πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα.
 • Οι ιδιόκτητοι αλγόριθμοί του παράγουν διορατικά δεδομένα που βοηθούν στον εντοπισμό πιθανών χαμένων εσόδων και ενθαρρύνουν τη συμμόρφωση των πελατών.
 • Βελτιστοποιήστε τις διαδικασίες και μειώστε τα άσκοπα κλικ με εύχρηστες, αυτοματοποιημένες ροές εργασίας.
 • Επωφεληθείτε από τον πίνακα ελέγχου ροής κλινικής, ο οποίος συνοδεύεται από την παρακολούθηση αποθέματος και τα πρότυπα SOAP.

Αναζωογονώντας το κτηνιατρικό πλαίσιο με αποτελεσματικές, απλοποιημένες και παραγωγικές διαδικασίες, η Nectar δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα σας και καλλιεργεί το πλήρες δυναμικό της εταιρείας σας.

συμπέρασμα

Το λογισμικό διαχείρισης κτηνιατρικών ιατρείων μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, ειδικά όταν χειρίζεστε πολλές πτυχές των λειτουργιών της κλινικής σας, όπως ο προγραμματισμός ραντεβού, η διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες και η λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ωστόσο, η ανάπτυξη και η επιτυχία της κτηνιατρικής σας πρακτικής μπορεί να επηρεαστεί σημαντικά από την επιλογή του λογισμικού σας.

Το λογισμικό διευκολύνει τον χειρισμό εργασιών όπως ο προγραμματισμός ραντεβού, η παρακολούθηση του αποθέματος, η τήρηση αρχείων ασθενών και η γρήγορη επεξεργασία της χρέωσης, επομένως είναι σίγουρα ένα κερδοφόρο!

Στη συνέχεια, εδώ είναι τα κορυφαία ελάχιστα γνωστά χρήσιμα προϊόντα για τις επιχειρήσεις.

  Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη του Spotify