10 Λογισμικό Διαχείρισης Έργων Οργανισμού για την απρόσκοπτη διαχείριση των πελατών σας grtechpc.org

Αυτό το εκπληκτικό λογισμικό διαχείρισης έργων πρακτορείου μπορεί να σας διασώσει εάν θεωρείτε ότι η διαχείριση έργων πρακτορείου είναι δύσκολη.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει γίνει το χρυσό πρότυπο μάρκετινγκ για κάθε προϊόν και υπηρεσία. Οι περισσότερες επιχειρήσεις που απαιτούν ψηφιακό μάρκετινγκ ενδέχεται να μην διαχειρίζονται λειτουργικά το διαδικτυακό μάρκετινγκ επειδή δεν διαθέτουν ειδική ομάδα.

Για να καλύψει το κενό, έχουν ξεπηδήσει πολλές εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ. Κατά συνέπεια, τα εργαλεία διαχείρισης έργων πρακτορείου έχουν γίνει απαραίτητα για τέτοιους οργανισμούς.

Αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσει κάποιο κορυφαίο και προσιτό λογισμικό διαχείρισης πρακτορείων που μπορεί να χρησιμοποιήσει η ομάδα μάρκετινγκ.

Κοινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες μάρκετινγκ

#1. Διαχείριση Πελατών

Τα περισσότερα γραφεία μάρκετινγκ αναφέρουν ότι η διαχείριση πελατών σε πραγματικό χρόνο είναι η κύρια πρόκληση. Όταν η εταιρεία σας μεγαλώσει, θα διαχειρίζεστε 5 έως 10 πελάτες ταυτόχρονα. Αυτό είναι επίσης απαραίτητο για τα έσοδα και την κερδοφορία. Αλλά η καθημερινή επίβλεψη των έργων όλων των πελατών και η αναφορά προόδου είναι αποθαρρυντική.

#2. Διαχείριση έργου

Όταν το πελατολόγιο σας αυξάνεται, αυξάνεται και ο αριθμός των ενεργών έργων. Δεν μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε αυτά τα έργα σε υπολογιστικό φύλλο. Για να μην αναφέρουμε, τα ανθρώπινα λάθη, η τυχαία διαγραφή εργασιών, οι εργασίες που εκκρεμούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι πόροι για εργασίες και ούτω καθεξής κάνουν τη διαχείριση της εταιρείας σας εφιάλτη.

#3. Συνεργασία

Όταν ξεκινάτε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και δέχεστε έργα πελατών, σύντομα θα δείτε ότι η ομάδα του έργου εργάζεται σε σιλό.

Οι ιδιοκτήτες πρακτορείων συχνά παρατηρούν ότι η ομάδα είναι απασχολημένη με εργασίες που τους αρέσουν, κυρίως με εύκολες. Και θεωρούν ότι είναι δύσκολο να επικοινωνούν με όλη την ομάδα σχετικά με την ολοκλήρωση των εργασιών, την ανάπτυξη περιεχομένου κ.λπ.

#4. Διαχείριση Πόρων Μάρκετινγκ

Η διαχείριση πολλών πελατών σημαίνει ότι θα καταλήξετε να αναμειγνύετε το περιεχόμενο για τον έναν πελάτη με τον άλλο. Για να μην αναφέρουμε, η αποθήκευση των πάντων σε υπολογιστές ξεχωριστών δημιουργών περιεχομένου καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στα στοιχεία πολυμέσων όταν η ομάδα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή της ΔΕΗ χρειάζεται να δημοσιεύσει περιεχόμενο.

#5. Έγκαιρη Παράδοση των Παραδοτέων Έργων

Τα μέλη της ομάδας του έργου σας μπορεί να καθυστερήσουν την έγκαιρη παράδοση των παραδοτέων του έργου, καθώς δεν έχετε σαφή επίβλεψη του έργου.

Εναλλακτικά, το στοιχείο πολυμέσων, το περιεχόμενο, οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διαφημίσεις της ΔΕΗ κ.λπ. είναι έτοιμα, αλλά η ενδιαφερόμενη ομάδα δεν προχωρά με τα καθήκοντά της.

Για να μην αναφέρουμε, διαπιστώνετε ότι έχει δημιουργηθεί ένα ζητούμενο περιεχόμενο, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να το στείλει μέσω email στον πελάτη.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις σε έργα πελατών όταν διατηρείτε μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ.

Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης έργου της εταιρείας;

Τα εργαλεία διαχείρισης έργων πρακτορείου είναι ειδικές εφαρμογές στο χώρο εργασίας που βοηθούν τις εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ένα λογισμικό διαχείρισης έργου πρακτορείου συνήθως διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ένα κέντρο εντολών πρακτορείου ή πίνακας εργαλείων για μια ολιστική προβολή όλων των έργων σε μία οθόνη
 • Αυτόματη καταχώρηση φύλλου χρόνου για ωριαία έργα
 • Ένα ασφαλές και κεντρικό αποθετήριο περιεχομένου για όλα τα στοιχεία δημιουργικού
 • Ψηφιακές πίνακες για συνεδρίες καταιγισμού ιδεών
 • Εργαλείο ανάλυσης δεδομένων για τη δημιουργία αναφορών έργων
 • Πρόσβαση σε εργαλεία βασισμένη σε ρόλους για απρόσκοπτη εξωτερική και εσωτερική συνεργασία
 • Πρόσβαση σε εφαρμογές εργασίας από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια
 • Εργαλεία διαχείρισης έργου όπως γραφήματα Gantt, διαχείριση εξαρτήσεων, μήτρα προτεραιότητας κ.λπ.
  Τα 10 καλύτερα πρόσθετα για ταινίες 3D στο Kodi

Όταν μετακινείτε τα έργα της εταιρείας σας σε μια τέτοια εφαρμογή και εφαρμόζετε τη χρήση της για όλα τα έργα πελατών σε ομάδες, εξαλείφετε τα περισσότερα σημεία συμφόρησης στη διαχείριση ενός έργου.

Πώς βοηθά το λογισμικό διαχείρισης έργου της εταιρείας;

 • Αποκτάτε πλήρη έλεγχο σε όλα τα έργα πελατών με την προβολή του πίνακα εργαλείων των εν εξελίξει έργων.
 • Παρακολουθήστε την εργάσιμη χρήση των πόρων του έργου και αναθέστε ορθολογικά καθήκοντα.
 • Δημιουργήστε έναν κατάλογο δεξιοτήτων, ώστε να μην ασχολείστε με ένα έργο πελάτη για το οποίο δεν είναι διαθέσιμες οι απαραίτητες δεξιότητες.
 • Δώστε στην ομάδα έργου εύκολη πρόσβαση σε επιχειρηματικές εφαρμογές, στοιχεία πολυμέσων, περιεχόμενο κ.λπ. από ένα κεντρικό λογισμικό.
 • Καταγραφή δραστηριοτήτων όλων των πόρων του έργου για έλεγχο και αξιολόγηση απόδοσης.
 • Μην χάνετε ποτέ καμία χρεώσιμη ώρα ή περιεχόμενο από ένα έργο πελάτη.
 • Δώστε στα μέλη της ομάδας σας έναν προσβάσιμο χώρο εργασίας για να συνεργάζονται εύκολα σε ιδέες, δημιουργικά στοιχεία, περιεχόμενο, κώδικες κ.λπ.

Μέχρι στιγμής, έχετε διαβάσει τα βασικά του λογισμικού διαχείρισης έργων πρακτορείου. Τώρα, βρείτε παρακάτω μερικές εξαιρετικές εφαρμογές διαχείρισης πρακτορείων που χρησιμοποιούν επιτυχημένες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο:

Δευτέρα

Εάν είστε δημιουργική εταιρεία, η monday.com σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα — έργα, καμπάνιες μάρκετινγκ, αγωγούς πωλήσεων, ημερολόγια εκδηλώσεων και πολλά άλλα. Εδώ, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν έργα πελατών, να διαχειρίζονται το ιστορικό πελατών, να σχεδιάζουν εσωτερικές εργασίες, να συνεργάζονται σε έργα και να διαχειρίζονται τιμολόγια και πληρωμές.

Στο monday.com, οι εταιρείες μπορούν εύκολα να αναθέσουν εργασίες σε συμπαίκτες και να τους παρακολουθήσουν. Μετά την ανάθεση νέας εργασίας, το άτομο λαμβάνει ειδοποίηση, γεγονός που αυξάνει την ιδιοκτησία και τη λογοδοσία. Κάποιος μπορεί να δει όλα τα έργα και τις εργασίες στις προβολές της γραμμής χρόνου και του ημερολογίου.

Η monday.com σάς βοηθά να τηρείτε με επιτυχία τις προθεσμίες, εμφανίζοντας την κατάσταση του έργου και την ημερομηνία λήξης με μια ματιά. Έτσι, οι ομάδες μπορούν να γνωρίζουν ποια έργα είναι σε καλό δρόμο και ποια είναι καθυστερημένα. Ένας κοινόχρηστος πίνακας και διάφορα πρότυπα είναι επίσης διαθέσιμα εδώ.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει επίσης μια δυνατότητα παρακολούθησης χρόνου για να παρακολουθείτε τον χρόνο που ξοδεύετε σε κάθε εργασία και έργο. Επιπλέον, εάν οι πελάτες σας πληρώνουν ανά ώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ίδιο εργαλείο για να καταγράψετε τον συνολικό χρόνο που επενδύεται σε ένα έργο για λόγους χρέωσης.

Wrike

Το Wrike είναι ένα αποτελεσματικό λογισμικό για διαχείριση έργων πρακτορείου που σας επιτρέπει να εκτελείτε περισσότερα έργα σε λιγότερο χρόνο. Προσφέρει προβολή 360° για κάθε εργασία και έργο που έχετε στα χέρια σας για μέγιστο κέρδος.

Αυτή η πλατφόρμα είναι ένας ενοποιημένος χώρος εργασίας που αποθηκεύει όλους τους πόρους σας για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σας και να εξορθολογίσει την επικοινωνία της ομάδας. Καθώς οι συνάδελφοι μπορούν να συνεργάζονται απρόσκοπτα, θα υπάρχουν μηδενικά εμπόδια και περισσότερη παραγωγικότητα.

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να προσφέρετε ορατότητα και διαφάνεια, ώστε να μπορείτε να κάνετε κάθε ενδιαφερόμενο μέρος χαρούμενο και να περιμένετε πίστη από αυτούς. Τα άλλα χαρακτηριστικά του που τονίζονται περιλαμβάνουν:

 • Εργαλείο οπτικής σήμανσης σε πραγματικό χρόνο
 • Προβολή φόρτου εργασίας
 • Κοινόχρηστα ημερολόγια ομάδων
 • Γράφημα Gantt με ένα κλικ
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Προσαρμογή ροής εργασιών
  3 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το Periscope της εφαρμογής ζωντανής μετάδοσης βίντεο

Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, δεν χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιείτε. Υποστηρίζει ενσωμάτωση με Salesforce, Tableau, Google Drive, SharePoint, OneDrive, Jira, MS Excel, Slack, Dropbox και HubSpot.

AgencyAnalytics

Το AgencyAnalytics είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για πρακτορεία μάρκετινγκ. Σας επιτρέπει να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας με λειτουργίες όπως η αυτόματη αναφορά πελατών και οι προσαρμόσιμοι πίνακες εργαλείων. Οι εταιρείες θα λάβουν επίσης τα ακόλουθα χαρακτηριστικά από αυτό το εργαλείο:

 • Προσαρμόσιμα πρότυπα αναφορών μάρκετινγκ
 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας αναφορών για αυτοματισμό
 • Εξατομικευμένος πίνακας ελέγχου με προσαρμοσμένες μετρήσεις, στόχους, γραφικά στοιχεία και περιεχόμενο με δυνατότητα ενσωμάτωσης
 • Δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου προς τους στόχους
 • Σουίτα εργαλείων SEO για ελέγχους ιστοτόπων, κατάταξη λέξεων-κλειδιών και παρακολούθηση backlink

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε σε 70+ κανάλια μάρκετινγκ από το AgencyAnalytics, συμπεριλαμβανομένων των Ahrefs, διαφημίσεων Amazon, BrightLocal, Campaign Monitor, Drip, Facebook Ads, Google Ads, Google Analytics, HubSpot, Instagram, LinkedIn, Mailchimp, Moz, Semrush, Shopify, Stripe , YouTube, Vimeo, WooCommerce.

Παραγωγικός

Το Productive είναι ένας μοναδικός προορισμός για όλες τις εταιρείες που αναζητούν κερδοφορία και ισχυρό έλεγχο στις δραστηριότητές τους. Αυτή η επεκτάσιμη πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενοποίηση δεδομένων, προγραμματισμό πόρων, περίπλοκο προϋπολογισμό και πολλά άλλα.

Επιπλέον, οι εταιρείες μάρκετινγκ μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για την αποθήκευση οικονομικών δεδομένων, τη διαχείριση δυνητικών πελατών, τη δημιουργία προϋπολογισμών και την ομαδική επικοινωνία. Εάν θέλετε να παραδώσετε τα έργα σας πιο γρήγορα, χρησιμοποιήστε αυτήν την πλατφόρμα για να κρατήσετε όλους τους συμπαίκτες σας εστιασμένους στις προτεραιότητές τους και έτσι να εξορθολογίσετε το έργο σας.

Το Productive μπορεί επίσης να παρακολουθεί τον χρεώσιμο χρόνο για εξοικονόμηση χρόνου δημιουργώντας τιμολόγια αυτόματα. Επίσης, η ίδια πλατφόρμα μπορεί να παρακολουθεί τον προϋπολογισμό και τα περιθώρια κέρδους σας σε πραγματικό χρόνο.

Whatagraph

Κάθε γραφείο μάρκετινγκ πρέπει να δημιουργεί πολλές αναφορές για ομάδες και πελάτες. Το Whatagraph διευκολύνει αυτήν την εργασία αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες δημιουργίας και παράδοσης αναφορών. Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι μόνο φιλική προς τον χρήστη και επεκτάσιμη, αλλά και ικανή να αντλεί δεδομένα από 40+ πηγές για να τα παρουσιάζει με διαφάνεια.

Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε από τα προκατασκευασμένα πρότυπα ή να δημιουργήσουν μια αναφορά από την αρχή. Τα γραφικά στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης επιτρέπουν στους χρήστες ευελιξία. Επίσης, μπορείτε να συνδυάσετε δεδομένα στο Whatagraph χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένους τύπους.

Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει την κοινή χρήση ζωντανών αναφορών μέσω συνδέσμων και προγραμματισμού αναφορών για αυτόματη αποστολή. Σας δίνει επίσης μια επισκόπηση της απόδοσής σας ανά ομάδες, λογαριασμούς ή περιοχές.

Κυψέλη

Το Hive σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια εταιρεία μάρκετινγκ για να διαπρέψει στη διαχείριση έργων. Εδώ μπορείτε να σχεδιάσετε και να οργανώσετε πολλά σύνθετα έργα και εργασίες. Είναι επίσης κατάλληλο για τον καθορισμό βασικών γραμμών έργου και την ανάθεση εργασιών σε διαφορετικά μέλη της ομάδας.

Μπορείτε να επισημάνετε και να κατηγοριοποιήσετε τις δραστηριότητες εδώ για να έχετε πλήρη ορατότητα των δραστηριοτήτων σας σε πραγματικό χρόνο. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την ίδια πλατφόρμα για να καταγράψει την ώρα και τις χρεώσιμες ώρες. Το Hive μπορεί επίσης να συγκεντρώσει τις εγκρίσεις, τα σχόλια και τα αιτήματα των πελατών.

Gainapp

Το Gainapp είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γραφεία ψηφιακού μάρκετινγκ με προτεραιότητα στις δεσμεύσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στις καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η εταιρεία σας πρέπει να συνεργάζεται με τον πελάτη και την ομάδα δημιουργού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο.

Τα σχέδια και τα αντίγραφα κειμένου πρέπει να μετακινούνται από τον δημιουργό περιεχομένου στον πελάτη και πίσω για σχόλια σχεδιασμού, δημιουργικές προτάσεις και εγκρίσεις. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά στο Gainapp χωρίς κόπο.

  Διορθώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν βρέθηκε στο Gmail

Το Gainapp δημιουργεί την ακόλουθη εύχρηστη ροή εργασίας για την εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

 • Δημιουργήστε, εισαγάγετε και ανεβάστε δημιουργικό περιεχόμενο και αντίγραφα
 • Τοποθετήστε όλο το περιεχόμενο σε ασφαλή αποθήκευση cloud σε διαμερίσματα
 • Μοιραστείτε την απαιτούμενη θήκη με τον πελάτη για σχόλια και προτάσεις
 • Οι διαχειριστές πελατών και πρακτορείων μπορούν να εγκρίνουν περιεχόμενο αυτόματα
 • Δημοσιεύστε το περιεχόμενο σε λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή σας για να μάθετε για τη διεπαφή τους προτού περάσετε από τα επί πληρωμή σχέδια τους.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομαδική εργασία για να αναλύσετε σύνθετα έργα σε πολλαπλές εργασίες και δευτερεύουσες εργασίες. Στη συνέχεια, οργανώστε τα σε ένα χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με τον προϋπολογισμένο χρόνο ολοκλήρωσης, τις προθεσμίες και τις εξαρτήσεις.

Αυτό δεν είναι μόνο για ένα έργο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για όσο το δυνατόν περισσότερα έργα, είτε επαναλαμβανόμενα, είτε με ωριαία χρέωση ή εφάπαξ.

Τα ακόλουθα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού διαχείρισης έργου εταιρείας:

 • Διαχειριστείτε απεριόριστα απλά ή σύνθετα έργα πελατών
 • Παρακολουθήστε και παρακολουθήστε όλες τις χρεώσιμες ώρες
 • Οι πελάτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια επιτοίχια έκδοση της εφαρμογής
 • Κλιμακώστε και μειώστε όσο αυξάνονται ή μειώνονται τα έργα πελατών

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, περισσότερες από 6.000 παγκόσμιες εταιρείες χρησιμοποιούν την Ομαδική εργασία για αποτελεσματική και οικονομικά προσιτή διαχείριση έργων για απομακρυσμένες, υβριδικές και υβριδικές εταιρείες.

Accelo

Η Accelo έχει γίνει κορυφαίος προγραμματιστής λογισμικού επιχειρηματικού αυτοματισμού από μια ψηφιακή εταιρεία. Ως εκ τούτου, κατανοεί τα προβλήματα της διαχείρισης γραφείων ψηφιακού μάρκετινγκ.

Με την εμπειρία της στον κλάδο, έχει δημιουργήσει το εργαλείο διαχείρισης πρακτορείων Accelo που σας ωφελεί στα ακόλουθα σημεία:

 • Φέρνει το προσωπικό, τις χρεώσεις και τους πελάτες σας σε μια κεντρική εφαρμογή
 • Καταγράψτε όλες τις χρεώσιμες ώρες με ακρίβεια
 • Συγχρονίστε τα χρονοδιαγράμματα όλου του προσωπικού της εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ για να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά την εργάσιμη ημέρα του προσωπικού
 • Δημιουργήστε αβίαστο μέσο επικοινωνίας με τους πελάτες για να τους κρατήσετε χαρούμενους
 • Διατηρήστε τα έργα πελατών εντός του προϋπολογισμού
 • Διαδικτυακή διαχείριση έργων για εφάπαξ, ωριαία και επαναλαμβανόμενα έργα πελατών
 • Κάντε την εταιρεία σας κερδοφόρα από την πρώτη μέρα, μειώνοντας τη σπατάλη και τη διαρροή που χρεώνεται

Improvado

Η Improvado εφαρμόζει την τεχνική Extract, Transform, and Load ή τα εργαλεία ETL για την ενοποίηση δεδομένων. Με τη βοήθεια του ETL, το εργαλείο συγκεντρώνει δεδομένα μάρκετινγκ διαφημιστικών εταιρειών από διάφορα έργα, ομάδες, μεμονωμένους υπαλλήλους και επιχειρηματικές εφαρμογές για να σας προσφέρει μια ακατάστατη εικόνα της κατάστασης της εταιρείας.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να συνδέετε πηγές δεδομένων τρίτων από διάφορες πλατφόρμες καμπάνιας όπως Google Ads, Instagram, Twitter, Shopify, διαφημίσεις Bing, LinkedIn, YouTube, Facebook Ads κ.λπ.

Αφού συλλέξετε δεδομένα έργου από τις παραπάνω πηγές, μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικοποιήσεις δεδομένων σε πλατφόρμες όπως το Google Data Studio, το Tableau, το Power BI και το Looker απευθείας από την εφαρμογή web Improvado.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα δεδομένα της εταιρείας ψηφιακού μάρκετινγκ σε ισχυρές πλατφόρμες βάσης δεδομένων όπως PostgreSQL, Google Big Query, ClickHouse, MariaDB, Snowflake και άλλα.

Τελικές Λέξεις

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα για την παγκόσμια επιχείρηση ψηφιακού μάρκετινγκ, η Expert Market Research (EMR) ανέφερε ότι το ψηφιακό μάρκετινγκ δημιούργησε μια τεράστια επιχείρηση περίπου 305 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι ο κλάδος θα πρέπει να δει σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 17,6% από το 2021 έως το 2026 και θα συγκεντρώσει περίπου 807 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα μέχρι το τέλος του 2026.

Με λίγα λόγια, οι εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ είναι εδώ για να μείνουν. Ωστόσο, πρέπει να υιοθετήσουν λογισμικό διαχείρισης έργων πρακτορείου για να διευκολύνουν τη διαχείριση πελατών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ για να αυξήσετε τα έσοδα και την αφοσίωση.