10+ κόλπα Pokemon Go 2023 – Συμβουλές και αμυχές, λίστα απατηλών

Αν είστε έστω και λίγο κοινωνικός άνθρωπος, πρέπει να έχετε ακούσει για το Pokemon GO. Το Pokemon Go είναι το νέο φαινόμενο υψηλής άνοδο στον κόσμο τόσο της τεχνολογίας όσο και του mobile gaming. Εδώ, σε αυτό το άρθρο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το Pokemon GO.

Έχουμε επίσης μερικά κόλπα και hacks για pokemon go για αυτό το παιχνίδι, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε με ένα μικρό όφελος από τους φίλους σας και να γίνετε ο καλύτερος προπονητής στην πόλη.

Τι είναι το Pokemon Go;

Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι ημι-εικονικής πραγματικότητας στο οποίο οι παίκτες μπορούν να γίνουν εκπαιδευτές πόκεμον και να κυνηγήσουν εικονικά πόκεμον στα smartphone τους σε πραγματικές τοποθεσίες. Το παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές που η επιτυχία του μπορεί πλέον να συγκριθεί με το Twitter.

Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες χώρες όπως οι ΗΠΑ. Αλλά αν θέλετε να παίξετε Pokemon GO εκτός ΗΠΑ, μπορείτε να εγκαταστήσετε το αρχείο Apk και να απολαύσετε το παιχνίδι.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αξιολόγησης στο Pokèmon Go

Pokemon Go Κόλπα, συμβουλές και αμυχές.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα κόλπα pokemon go για το πιο πρόσφατο craze Pokemon GO στον κόσμο.

1. Πλαστή GPS για Pokeballs.

Εάν θέλετε περισσότερα Pokeballs ή θέλετε να παίξετε το παιχνίδι, αλλά δεν θέλετε να περπατήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για να παραποιήσετε την τοποθεσία σας στο GPS και να απολαύσετε το παιχνίδι από την άνεση του δωματίου σας.

Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε ένα ριζωμένο τηλέφωνο android. Εάν δεν ξέρετε τι είναι το root, ρίξτε μια ματιά στο Πώς να κάνετε root το τηλέφωνο android.

Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια εφαρμογή πλαστογράφησης GPS. Μπορείς Κατεβάστε την εφαρμογή. Αλλά έχετε υπόψη σας ότι ο λογαριασμός σας μπορεί να ανασταλεί ή να αποκλειστεί από τη Niantic.

2. Πάρτε το Pikachu για αρχή.

Το Pokemon Go προσφέρει Charmander, Squirtle ή Bulbasaur όταν ξεκινάτε το παιχνίδι. Αλλά αν θέλετε το Pikachu ως το αρχικό σας pokemon, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά μικρά pokemon go κόλπα.

Μην επιλέξετε κανένα pokemon όταν προσφέρεται. Αλλά αντί για αυτό, περπατήστε στην περιοχή σας. Επιστρέψτε στο ίδιο μέρος περίπου 5 φορές και θα δείτε το Pikachu ως την 4η επιλογή σας ως αρχικό pokemon.

3. Πιάστε αποτελεσματικά τα Pokemon.

Ένα άλλο σημαντικό στα κόλπα και τις συμβουλές pokemon, Αν είστε νέος παίκτης και θέλετε να πιάσετε pokemon πιο αποτελεσματικά, αυτό το απλό μικρό κόλπο σίγουρα θα σας βοηθήσει. Μπορείτε να είστε καλύτεροι στο να πιάνετε πόκεμον εάν πατήσετε παρατεταμένα την μπάλα Poké.

  Πώς να υπολογίσετε ποιο θα είναι το CP ενός Pokémon μετά την Evolution

Είναι σημαντικό σε κόλπα και συμβουλές pokemon. Κάνοντας αυτό, εμφανίζεται ένα πράσινο δαχτυλίδι στο pokemon και γίνεται σίγουρα επιτυχία.

4. Χρησιμοποιήστε θυμίαμα.

Εάν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο για να περάσετε παίζοντας Pokemon Go, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λιβάνι. Θα κάνει τα pokemon να εμφανίζονται περισσότερο για 30 λεπτά και μπορείτε να ανεβάσετε τον χαρακτήρα σας και να γεμίσετε το Poké Dex σας. Υπάρχουν 2 δωρεάν θυμίαμα στο σακίδιο σας.

5. Όταν σας τελειώσει το θυμίαμα.

Αν ξεμείνετε από λιβάνι, ακολουθήστε αυτό το απλό κόλπο για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Μεταβείτε στην πλησιέστερη πιο πυκνοκατοικημένη στάση Poké, όπου οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ενότητα δέλεαρ. Ένα άλλο σημαντικό στα κόλπα και τις αμυχές pokemon. Λειτουργεί το ίδιο με το λιβάνι αλλά παρασύρει τα pokemon στην περιοχή. Μπορείτε να επωφεληθείτε και από αυτό.

6. Επωάστε τα αυγά σας.

Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα σε όλα τα κόλπα και συμβουλές για το Pokemon Go. Αν ποτέ βρείτε ένα αυγό στο Poké stop σας, φροντίστε να το βάλετε σε μια θερμοκοιτίδα. Αυτό θα βοηθήσει να εκκολαφθεί πολύ γρήγορα.

7. Απενεργοποιήστε την κάμερα.

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες του Pokemon Go που γνωρίζουν αυτό το απλό μικρό κόλπο, αλλά μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κάμερά σας αν θέλετε ενώ πιάνετε pokemon. Αυτό θα σας γλιτώσει από περισπασμούς .bith καθώς και θα εξοικονομήσει την μπαταρία του τηλεφώνου σας.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

8. Εξοικονομήστε την μπαταρία σας.

Αν σας αρέσει να παίζετε Pokemon Go στο τηλέφωνό σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αδειάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Γνωρίζετε όμως ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ενώ παίζετε pokemon Go για να κάνετε το τηλέφωνό σας να διαρκέσει περισσότερο.

Αυτό συνιστάται στις συμβουλές για το pokemon go για να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση μπαταρίας στο pokemon Go, πατήστε ρυθμίσεις και επιλέξτε εξοικονόμηση μπαταρίας.

9. Παίξτε Pokemon Go ενώ ταξιδεύετε.

Εάν ταξιδεύετε με όχημα που κινείται γρήγορα, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολλές στάσεις Poké στο ταξίδι σας. Το παιχνίδι ανιχνεύει πότε κινείστε πάνω από 20 km/h, και έτσι δεν μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο με τα αυγά καθώς απαιτεί περπάτημα.

Αλλά αυτό το μικρό hack θα σας προσφέρει κάποιο πλεονέκτημα. Εάν είστε αρκετά γρήγοροι, μπορείτε να πατήσετε στο Poké stop και να λάβετε τα στοιχεία σας μόλις πλησιάσετε αρκετά. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο.

10. Τυχερά αυγά.

Τα αυγά είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού στο Pokemon Go. Υπάρχουν επίσης μερικά τυχερά αυγά στο παιχνίδι που διπλασιάζουν τα XP σας για 30 λεπτά και σας βοηθούν να ανεβείτε επίπεδο πιο γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα αυγά με σύνεση μόνο όταν απαιτείται και βρίσκεστε σε κατοικημένη περιοχή.

Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε Pokemon Go.

Κατεβάστε το Pokemon GO.

Προχωρήστε και κατεβάστε το Pokemon GO από το Google Play Store.

Εάν ζείτε σε μια χώρα όπου το Pokemon GO δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, μην ανησυχείτε γιατί μπορείτε ακόμα Κατεβάστε το αρχείο APK και εγκαταστήστε το παιχνίδι στο τηλέφωνό σας. Επομένως, μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι οπουδήποτε στον κόσμο.

Συμπερασματικά, αυτά είναι τα καλύτερα κόλπα και hacks για το pokemon Go. Απολαύστε αυτό το παιχνίδι με τους φίλους σας. Εάν θέλετε οποιαδήποτε βοήθεια, ή έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, ή μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με τα κόλπα του Pokemon GO μαζί μας στα σχόλια παρακάτω.