10 κορυφαίες λύσεις φόρτισης EV για επιχειρήσεις το 2022

Θέλετε να εγκαταστήσετε ένα σημείο φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος (EV) σε οποιοδήποτε κάτοικο, χώρο εργασίας ή άλλη εγκατάσταση; Δείτε τις κορυφαίες εταιρείες φόρτισης EV που μπορούν να σας προσφέρουν τη λύση.

Για να σωθεί ο κόσμος από τις επιβλαβείς εκπομπές άνθρακα και να σταματήσει η χρήση ορυκτών καυσίμων, οι περιβαλλοντολόγοι προτείνουν την αύξηση της χρήσης ηλεκτρονικών οχημάτων. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο μεταφοράς, μπορείτε να κάνετε τον κόσμο πιο πράσινο και βιώσιμο για τη μελλοντική γενιά.

Καθώς τα EV γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στους δρόμους, η ζήτηση για σημεία φόρτισης EV αυξάνεται επίσης. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε τις καλύτερες εταιρείες φόρτισης EV που μπορούν να προσφέρουν ισχυρές λύσεις.

Η ανάπτυξη των EV και η σημασία των σταθμών φόρτισης EV

Παρά την προώθηση των δημόσιων συγκοινωνιών παγκοσμίως, ο αριθμός των ιδιωτικών αυτοκινήτων αυξάνεται καθημερινά. Τα οχήματα που λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα τείνουν να εκπέμπουν σημαντική ποσότητα άνθρακα, η οποία είναι υπεύθυνη για την υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή. Εδώ μπαίνουν στη σκηνή ηλεκτρικά οχήματα ή ηλεκτρικά οχήματα.

Οι άνθρωποι που αγαπούν να διατηρούν τον κόσμο πράσινο και το περιβάλλον καθαρό, στρέφονται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια. Αυτά τα οχήματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στη μείωση της πιθανότητας των κινδύνων για την υγεία που προκαλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Λόγω χαρακτηριστικών όπως η ενεργειακή απόδοση και η χαμηλή συντήρηση, έχει σημειωθεί αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων παγκοσμίως.

Περιττό να πούμε ότι περισσότερα EV δημιουργούν την ανάγκη για περισσότερους σταθμούς φόρτισης EV. Εκτός από τα κτίρια κατοικιών, οι άνθρωποι χρειάζονται σταθμούς φόρτισης σε δημόσιους χώρους στάθμευσης, χώρους εργασίας, νοσοκομεία, εμπορικά κέντρα και άλλους δημόσιους χώρους.

Τώρα, οι χρήστες θέλουν οι σταθμοί φόρτισης EV να είναι εξοπλισμένοι με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, όπως συνδεσιμότητα δικτύου, έξυπνη μέτρηση, συμβατότητα με διάφορους τρόπους πληρωμής και δυνατότητα κινητής τηλεφωνίας.

Κορυφαίες επιχειρήσεις επενδύουν ήδη σε σταθμούς φόρτισης EV σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες φόρτισης EV. Με την πάροδο του χρόνου, θα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για υποδομές ταχείας φόρτισης σε περισσότερα μέρη. Στο μέλλον, οι έμπειρες επιχειρήσεις που επένδυσαν στην έρευνα και την ανάπτυξη σταθμών φόρτισης θα έχουν το προβάδισμα έναντι των νέων παικτών στην αγορά.

Εδώ είναι μερικές από τις εταιρείες φόρτισης EV για επιχειρήσεις.

EVgo

EVgo είναι μια δημοφιλής εταιρεία χρέωσης στην οποία οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να βασιστούν χωρίς δισταγμό. Στόχος του είναι να επιταχύνει τη μαζική υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων παρέχοντας βολικές και προσιτές λύσεις φόρτισης EV μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου.

Η εταιρεία προσφέρει ένα εκτεταμένο δημόσιο δίκτυο που αποτελείται από γρήγορους φορτιστές DC. Το δίκτυό της περιλαμβάνει 850 αξιόπιστους σταθμούς γρήγορης φόρτισης σε 60+ μητροπολιτικές περιοχές. Τροφοδοτείται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οπότε αν ψάχνετε για βιώσιμο καύσιμο για το όχημά σας, προτιμήστε το.

Αυτή η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο έχει δεσμευτεί για 98% χρόνο λειτουργίας δικτύου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή EVgo που είναι διαθέσιμη για Android και iOS, οι χρήστες μπορούν ακόμη και να δουν τη διαθεσιμότητα των φορτιστών σε πραγματικό χρόνο. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες του να παρακολουθούν τις περιόδους φόρτισης, να βλέπουν περιλήψεις συνεδριών και να κάνουν κράτηση ενός φορτιστή EVgo.

Δεδομένου ότι η τιμή του καυσίμου EVgo βασίζεται στο τοπικό κόστος κοινής ωφέλειας, μπορεί να προσφέρει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για κάθε τοποθεσία. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν όσο θέλουν ή μπορούν να επιλέξουν από διαφορετικά προγράμματα μέλους EVgo. Επί του παρόντος, το δίκτυό της περιλαμβάνει 800+ σταθμούς που η εταιρεία σχεδιάζει να τριπλασιάσει τα επόμενα πέντε χρόνια.

  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Resume NVIDIA στο Elementary OS Loki

Enel X Way

Ψάχνετε να εγκαταστήσετε μερικούς καλύτερους σταθμούς φόρτισης EV σε διαμερίσματα, πράσινα κτίρια, πάρκινγκ, νοσοκομεία, πανεπιστημιουπόλεις, χώρους εργασίας και εστιατόρια; Enel X WayΟι εμπορικοί σταθμοί φόρτισης EV JuiceBox Pro είναι οι τέλειες λύσεις για εσάς.

Αυτός ο κορυφαίος πάροχος έξυπνων σταθμών φόρτισης EV έχει τις λύσεις του συνδεδεμένες στο δίκτυο. Υποστηρίζει επίσης προγράμματα αυτοκινητοβιομηχανίας, χρησιμότητας και επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Οι πλήρως δικτυωμένοι σταθμοί του μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επένδυσή σας στην υποδομή EV, ενώ προσφέρουν μια κορυφαία εμπειρία φόρτισης EV στους πελάτες, τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους.

Οι εμπορικοί έξυπνοι φορτιστές της Enel X Way είναι επίσης επιλέξιμοι για το κίνητρο φόρτισης των ΗΠΑ. Επιπλέον, παρέχει τεράστια αξία στους ιδιοκτήτες ακινήτων, ώστε να μπορούν να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας τους εύκολα.

Οι σταθμοί του προσφέρουν ευέλικτη εγκατάσταση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με πολλές επιλογές—μπορείτε να το τοποθετήσετε σε τοίχο, να το στηρίζετε στο βάθρο ή να το σύρετε. Εκτός από το ότι είναι συμβατές με πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα οχημάτων, οι λύσεις φόρτισης είναι συμπαγείς και ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες.

Εθνική ΕΒ

Εθνική ΕΒ είναι μια έξυπνη εταιρεία φόρτισης EV με το κλειδί στο χέρι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες οι επιχειρήσεις. Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις με το κλειδί στο χέρι για φορτιστές EV στις ΗΠΑ, αυτή η εταιρεία θεωρείται ηγέτης. Συνεχίζει να φέρνει νέα μοντέλα για να επεκτείνει τη γκάμα λειτουργίας της και να μειώσει το κόστος. Έτσι, η ιδιοκτησία EV γίνεται πιο προσοδοφόρα.

Το National EV προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα φόρτισης EV και λογισμικό διαχείρισης έργων για διαχείριση μεγάλων εγκαταστάσεων για πελάτες. Αυτή η εταιρεία όχι μόνο πουλά και εγκαθιστά φορτιστές EV αλλά και τους συντηρεί για επιχειρήσεις που θέλουν να προσθέσουν μηχανήματα αλλαγής ηλεκτρικών οχημάτων στην εμπορική τους ιδιοκτησία.

Προσφέρει εγκαταστάσεις πολλαπλών βυσμάτων που σας επιτρέπουν να εξυπηρετείτε περισσότερους από έναν πελάτες ταυτόχρονα. Χρησιμοποιώντας τη λύση φόρτισης επιπέδου 3, μπορείτε να παρέχετε γρήγορη φόρτιση. Οι σταθμοί εγκαθίστανται εύκολα, χάρη στη γρήγορη εξυπηρέτηση που παρέχει η ομάδα ειδικών της εταιρείας. Καθώς το National EV χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παροχή ισχύος, η διαχείριση της όλης διαδικασίας γίνεται με οργανωμένο τρόπο.

ChargePoint

Όσοι αναζητούν μια ολοκληρωμένη λύση φόρτισης θα πρέπει να αναζητήσουν ChargePoint. Επίσης, υπερηφανεύεται για το πιο ολοκληρωμένο δίκτυο φόρτισης EV. Σας προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για την επιχείρησή σας ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο της.

Με τη βοήθεια της ομάδας ειδικών της, μπορείτε να κρατήσετε ευχαριστημένους τους πελάτες, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, σας βοηθά να βρείτε εκπτώσεις και κίνητρα για χρέωση, ενώ παράλληλα προσφέρει την απαραίτητη καθοδήγηση σε όλα τα logistics. Με λίγα λόγια, σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε μέρος του μελλοντικού δικτύου τροφοδοσίας.

Ένας λογαριασμός ChargePoint είναι αρκετός ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες σημεία φόρτισης αυτού του πιο ανοιχτού δικτύου φόρτισης EV στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Είτε πρόκειται για ελαφρύ είτε για βαρέως τύπου όχημα, το λογισμικό διαχείρισης στόλου αυτής της εταιρείας σάς επιτρέπει να εξισορροπείτε την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το κόστος χρέωσης.

Ορισμένες δημοφιλείς βιομηχανίες που χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία φόρτισης EV περιλαμβάνουν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, διαμερίσματα/διαμερίσματα, νέες κατασκευές, στόλοι, εκπαίδευση, φιλοξενία, χώρο εργασίας, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, λιανικό εμπόριο, πάρκινγκ, πόλεις, κωμοπόλεις, λιανικό εμπόριο καυσίμων και ευκολία, ομοσπονδιακές/κρατικές υπηρεσίες και ψυχαγωγία.

  Οραματιστείτε την ιδέα σας με αυτούς τους Mind Map Makers

Το δίκτυο ChargePoint είναι βασικά μια ενοποίηση υλικού, υπηρεσιών cloud και υποστήριξης. Με τον συνδυασμό αυτών των τριών χαρακτηριστικών, μπορεί να προσφέρει την πιο ομαλή εμπειρία σε επιχειρήσεις και χρήστες.

ΥΦΑΔΙ

ΥΦΑΔΙ είναι μια εταιρεία φόρτισης EV που θέτει τα θεμέλια για πιο έξυπνη και χωρίς εκπομπές κινητικότητα. Όντας παγκόσμιος ηγέτης στη φόρτιση EV, υποστηρίζει όλα τα πρότυπα φόρτισης EV. Η εταιρεία στοχεύει να κάνει τις λύσεις EV προσιτές σε όλους από οπουδήποτε στον κόσμο.

Είναι μια υποδομή φόρτισης συνδεδεμένη στο διαδίκτυο που προσφέρει συγκεκριμένες λύσεις φόρτισης για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Καθώς οι φορτιστές είναι συμβατοί με οποιαδήποτε υπηρεσία ή εφαρμογή πληρωμής, θα λειτουργούν σε οποιαδήποτε τοποθεσία και με οποιεσδήποτε συνδεδεμένες υπηρεσίες.

Η ABB προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση με ισχυρή συνδεσιμότητα που περιλαμβάνει συμπαγή κιβώτια τοίχου AC και αξιόπιστους σταθμούς ταχείας φόρτισης DC. Σας βοηθά να δημιουργήσετε καινοτόμα συστήματα φόρτισης κατά παραγγελία για ηλεκτρικά λεωφορεία, αναπτύσσοντας υποδομές επόμενης γενιάς για πιο έξυπνη κινητικότητα.

Οι φορτιστές που συνδέονται με το ABB Ability όχι μόνο εξασφαλίζουν γρήγορη παγκόσμια εξυπηρέτηση αλλά προσφέρουν και προληπτική συντήρηση. Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία στη δημιουργία και συντήρηση υποδομών πολλών δικτύων φορτιστών πανελλαδικά. Επομένως, οι επιχειρήσεις μπορούν να βασιστούν σε αυτό για την εγκατάσταση λύσεων χρέωσης για εμπορικούς στόλους, βιομηχανικούς στόλους, δημόσιους, εμπορικούς χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Webasto EV Solutions

Webasto EV Solutions σας βοηθά να επενδύσετε σε ένα πιο πράσινο μέλλον, προσφέροντας λύσεις φόρτισης EV για όλα τα είδη ηλεκτρικών οχημάτων που διατίθενται στην αγορά. Οι φορτιστές EV μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους εργασίας, επαγγελματικούς χώρους στάθμευσης, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, καταστήματα λιανικής και αεροδρόμια.

Με τη συνεργασία με την Webasto για τη δημιουργία σημείων φόρτισης EV, ο οργανισμός σας μπορεί να προσελκύσει κορυφαία ταλέντα στον κλάδο και να βελτιώσει την ικανοποίηση των εργαζομένων. Η εταιρεία βοηθά τον οργανισμό σας να εκπληρώσει τους στόχους της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να επιδείξει πράσινη ηγεσία.

Επίσης, θα αυξήσει την κίνηση των πεζών προς την κατάστασή σας προσελκύοντας οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων υψηλού εισοδήματος. Εκτός από την ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων σας, η Webasto EV Solutions συμβάλλει επίσης στην επίτευξη των στόχων μείωσης των αερίων του θερμοκηπίου και στη βελτίωση της τοπικής ποιότητας του αέρα του γραφείου ή της κατοικίας σας.

Αναβοσβήνω είναι ένας πάροχος λύσεων φορτιστή EV πρωτοβάθμιου επιπέδου 2 που σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων. Η ομάδα του θα ηγηθεί από μπροστά για να σας βοηθήσει να χειρίζεστε σταθμούς φόρτισης σε πολυκατοικία, χώρο στάθμευσης, χώρο εργασίας, υγειονομική περίθαλψη, εκπαιδευτικό ίδρυμα, αεροδρόμιο ή οπουδήποτε αλλού.

Οι λύσεις φόρτισης EV, με μια πλήρη γκάμα διαμορφώσεων ανάπτυξης, μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Η εταιρεία έχει τέσσερα ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα για να σας προσφέρει: ιδιοκτησία κεντρικού υπολογιστή, ιδιοκτησία Blink, υβριδική ιδιοκτησία και Blink ως υπηρεσία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές με βάση τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη πλατφόρμα υπολογιστικού νέφους που έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί παγκόσμια δίκτυα και πελάτες. Η μελλοντική του τεχνολογία είναι ικανή να εξυπηρετήσει τη συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία EV.

Ο εξοπλισμός Blink είναι κομψός και λεπτός που θα φαίνεται τέλειος σε κάθε εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον. Η λειτουργία plug-and-play υποστηρίζει την αβίαστη φόρτιση. Εκτός από αυτά, η εφαρμογή Blink είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο που επιτρέπει στον χρήστη να βρει την κατεύθυνση προς τους κοντινότερους σταθμούς του.

  Πώς να δημιουργήσετε μια συνάντηση ομάδων στο Outlook

EVBox

EVBox εργάζεται ακατάπαυστα για να τροφοδοτήσει ένα βιώσιμο μέλλον για την επόμενη γενιά σας. Από την αρχή του ταξιδιού της το 2010, αυτή η εταιρεία φόρτισης EV έχει δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες φουτουριστικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν την ηλεκτρική κινητικότητα. Συνεχίζει να κάνει το σύστημα μεταφορών προσβάσιμο σε περισσότερους ανθρώπους και να διατηρεί τα πράγματα πιο καθαρά.

Η εταιρεία προσφέρει την απαραίτητη υποδομή, τεχνογνωσία και υποστήριξη που μπορεί να καλύψει τα εξελισσόμενα σενάρια χρέωσης. Επιπλέον, το EVBox παρέχει στους χρήστες μια εκτενή λίστα υπηρεσιών και εκπαίδευσης για απρόσκοπτη λειτουργία και συντήρηση υλικού.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό διαχείρισης φόρτισης, οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν τις λύσεις φόρτισης EV που βρίσκονται σε διαφορετικές εμπορικές και οικιστικές τοποθεσίες. Το λογισμικό συνοδεύεται από αυτόματη ροή πληρωμών, λεπτομερείς πληροφορίες χρέωσης και πλήρη τηλεχειρισμό.

Τρίτιο

Τρίτιο είναι μια από τις δημοφιλείς εταιρείες φόρτισης EV με 20+ χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Προσφέρει προηγμένες και αξιόπιστες λύσεις γρήγορης φόρτισης DC στην επιχείρηση, ώστε να μπορούν να προστατεύσουν το μέλλον την επένδυσή σας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής.

Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει ιδιόκτητο υλικό και λογισμικό για ηλεκτρικά οχήματα. Οι συμπαγείς και στιβαροί φορτιστές που κατασκευάζει η Tritium είναι αρκετά ανθεκτικοί ώστε να επιβιώνουν ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες εξωτερικού χώρου. Αυτός ο πάροχος λύσεων φόρτισης EV χρησιμοποιεί ειδική ειδική τεχνολογία για την εύκολη εγκατάσταση, ιδιοκτησία και χρήση σταθμών φόρτισης σε οποιαδήποτε από τις προτιμώμενες τοποθεσίες σας.

Allego (Ευρώπη)

Allego διαθέτει το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό δίκτυο γρήγορης φόρτισης EV που προσπαθεί να κάνει την εμπειρία φόρτισης EV πιο βολική και ευχάριστη. Η εταιρεία φόρτισης EV προσφέρει αξιόπιστες λύσεις φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, κινητήρες, λεωφορεία και φορτηγά για καταναλωτές, εταιρείες και πόλεις, ανεξάρτητα από το μοντέλο του οχήματος ή τη σχέση δικτύου.

Οι εταιρείες και οι πόλεις που επιλέγουν τις λύσεις φόρτισης από άκρο σε άκρο του Allego μπορούν εύκολα να παρέχουν τις υποδομές που χρειάζονται οι οδηγοί. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 28.000 θύρες λειτουργικής φόρτισης σε όλη την Ευρώπη – και το δίκτυό της επεκτείνεται καθημερινά. Λόγω της αξιόπιστης επεκτασιμότητας του, μπορείτε να το κάνετε συνεργάτη του μέλλοντός σας.

Η εταιρεία προσφέρει διάφορες λύσεις φόρτισης για τους σταθμούς. Για τοποθεσίες όπως πρατήρια καυσίμων και εστιατόρια στην άκρη του δρόμου με μεγάλη κίνηση, οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν σταθμούς φόρτισης υψηλής ισχύος. Αυτοί οι σταθμοί προσφέρουν γρήγορη φόρτιση DC για όλα τα EV και είναι απόλυτα κατάλληλοι για κοινή χρήση οχημάτων ή ταξί.

Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν σταθμούς ταχείας φόρτισης σε σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και χώρους συναντήσεων. Οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους εντός 1 ώρας όσο ψωνίζουν ή γευματίζουν.

Επιπλέον, η Allego προσφέρει κανονικούς φορτιστές AC σε ξενοδοχεία και χώρους στάθμευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μέσες και μεγάλες περιόδους φόρτισης, που συνήθως διαρκούν 1,5 έως 8 ώρες.

Συμπέρασμα ⚡🚗

Τα ηλεκτρικά οχήματα καταλαμβάνουν σήμερα σημαντικό μερίδιο της αγοράς μεταφορών. Ωστόσο, η ανάπτυξη δεν θα έχει νόημα εάν δεν υπάρχει επαρκής υποδομή σταθμών φόρτισης. Εκτός από την κυβέρνηση, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εμφανιστούν με τη βοήθεια εταιρειών φόρτισης EV για τη δημιουργία περισσότερων σταθμών φόρτισης EV και σημείων φόρτισης.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη βιώσιμη ανάπτυξη, ίσως θέλετε να διαβάσετε για τους πράσινους υπολογιστές.