10 Καλύτερο λογισμικό IVR για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Το IVR, ένα ακρωνύμιο για το λογισμικό Interactive Voice Response, είναι ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρηματικών κλήσεων που λειτουργεί ως διεπαφή μεταξύ των καλούντων σας και της εταιρείας σας γενικότερα.

Καλέσατε ποτέ έναν αριθμό εξυπηρέτησης πελατών οποιασδήποτε εταιρείας για να λάβετε βοήθεια σχετικά με κάποιο πρόβλημα και μια προηχογραφημένη επαγγελματική φωνή χαιρέτησε και σας ζήτησε να επιλέξετε μία από τις επιλογές από το μενού; Το λογισμικό που αναπαράγει το προηχογραφημένο μήνυμα και λαμβάνει δεδομένα από εσάς είναι ένα IVR.

Όταν οποιοσδήποτε πελάτης καλεί την επιχείρησή σας για ένα ερώτημα ή για να λάβει κάποιες πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρηση, το λογισμικό IVR τον καλωσορίζει και του παρουσιάζει ένα μενού επιλογών για να επιλέξει μία επιλογή από αυτήν και καταγράφει την επιλογή του.

Όταν ο καλών εισάγει την επιλογή του, το λογισμικό εκτελεί περαιτέρω βήματα με βάση αυτό που έχει επιλέξει ο χρήστης μέσω του πληκτρολογίου του κινητού του ή της φωνητικής απόκρισης. Ως εκ τούτου, δεν θα είναι λάθος να πούμε ότι ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το IVR και γι’ αυτό αισθάνεται ότι τον εκτιμούν. Με βάση αυτό που χρειάζονται, το IVR μπορεί να τους δώσει κάποιες προηχογραφημένες πληροφορίες ή να μεταφέρει τις κλήσεις σε ένα μέλος της ομάδας υποστήριξης εάν το ζήτημα είναι περίπλοκο και ο καλών χρειάζεται περαιτέρω βοήθεια.

Πλεονεκτήματα του λογισμικού διαδραστικής φωνητικής απόκρισης (IVR)

Η επιλογή λογισμικού IVR μπορεί να αποδειχθεί όφελος για την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα. ας δούμε πώς:

Βελτιώστε την υποστήριξη πελατών της εταιρείας σας

Το λογισμικό IVR διασφαλίζει ότι δεν ανακατευθύνονται αμέσως όλες οι κλήσεις στους ζωντανούς πράκτορες, καθώς περισσότερες από τις μισές κλήσεις υποστήριξης δεν είναι απαραίτητες.

Επιπλέον, μπορείτε να καταγράψετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία σας για τις οποίες ρωτούν συχνά οι πελάτες σας, όπως ώρες λειτουργίας, διεύθυνση γραφείου και πολλά άλλα. Έτσι, η ομάδα υποστήριξης μπορεί να παρακολουθήσει πιο πολύτιμες κλήσεις. τα προηχογραφημένα μηνύματα μπορούν να απαντήσουν στις κλήσεις που χρειάζονται τέτοιες πληροφορίες.

Τα δημοφιλή IVR διαθέτουν μια δυνατότητα αυτόματης δρομολόγησης που μπορεί να δώσει την επιλογή στους πελάτες να ακούσουν προ-ηχογραφημένες πληροφορίες ή να μιλήσουν με έναν ζωντανό πράκτορα.

Βελτιώστε τη μετατροπή δυνητικών πελατών της επιχείρησής σας

Το λογισμικό IVR σάς βοηθά να αποκτάτε νέους πελάτες γρηγορότερα και με οποιονδήποτε εύκολο τρόπο παρά χωρίς έναν, καθώς βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του υπαλλήλου σας και συμβάλλει στην ενίσχυση της σχέσης σας με τους πελάτες σας.

Ένα εξελιγμένο IVR μπορεί να χειριστεί περιπτώσεις χρήσης IVR, οι σημαντικότερες από αυτές είναι το IVR πολλαπλών επιπέδων, η αυτόματη ριζοβολία, το εργαλείο αυτόματου τηλεφωνητή και η περίπτωση χρήσης Προώθησης σε τηλέφωνο. Αναφερόμενοι σε αυτές τις περιπτώσεις χρήσης, το IVR μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πελατών και να μετατρέψει περισσότερους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή τους.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το παράδειγμα. όταν ανακατευθύνετε την κλήση του πελάτη σας σε έναν ικανό αντιπρόσωπο, ο οποίος έχει ήδη μια λίστα με όλα τα προβλήματα που είχε στο παρελθόν, ξέρει ότι η εταιρεία τον εκτιμά και με αυτόν τον τρόπο, αρχίζει να εμπιστεύεται την εταιρεία σας.

Και αν η ομάδα υποστήριξής σας δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή, θα έχει ακόμα μια επιλογή για αυτοεξυπηρέτηση ή για να αφήσει το ερώτημά του ως φωνητικό μήνυμα που μπορεί να απευθυνθεί αργότερα από την ομάδα σας.

Διατηρήστε τους πελάτες, βελτιστοποιήστε το χρόνο και κερδίστε κέρδη

Η αποτελεσματικότητα θα εξοικονομήσει χρόνο και θα μειώσει το κόστος μακροπρόθεσμα. Σε αυτόν τον κόσμο με γρήγορο ρυθμό, τα κέντρα υποστήριξης πελατών πρέπει να βελτιστοποιούν τον μέσο χρόνο που αφιερώνεται στην επίλυση των ερωτημάτων των πελατών.

Κάθε εξοργισμένος πελάτης δεν θα ήθελε να μείνει σε αναμονή και, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να απόσχει από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος. Αυτή η κατάσταση μπορεί ακόμη και να χειροτερέψει, και μπορεί να σας εγκαταλείψουν και να πάνε σε έναν από τους ανταγωνιστές σας που επικεντρώνονται στην «πελατοκεντρική» εξυπηρέτηση. Κατά μέσο όρο, το λογισμικό IVR μπορεί να μειώσει τη μέση διάρκεια κλήσης έως και 40%. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα υποστήριξης μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας, να επιλύσει τα ερωτήματά τους και να επαληθεύσει τις συναλλαγές τους πολύ πιο γρήγορα.

Μπορείτε να επιτύχετε αυτούς τους στόχους εφαρμόζοντας μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας σε πραγματικό χρόνο ή μια δυνατότητα αυτόματης δρομολόγησης. Όπως μπορείτε να δείτε, ο ταχύτερος χρόνος επίλυσης ερωτημάτων είναι ο διακόπτης εδώ. Επιπλέον, εάν μπορείτε να χειριστείτε τις συναλλαγές γρηγορότερα, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα κέρδη των εταιρειών σας και, αν δεν μπορείτε να το κάνετε, θα κάνετε τον πελάτη σας να έχει μια δεύτερη σκέψη. Επιπλέον, ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι πιθανό να επωφεληθεί από περισσότερες υπηρεσίες στο μέλλον, δίνοντας ώθηση στην επιχείρησή σας.

Σε αυτή τη σύνοψη, έχουμε καταγράψει τη λίστα με το καλύτερο λογισμικό IVR που μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των πρακτόρων υποστήριξης και να είναι ευλογία για την επιχείρησή σας.

Αεροπορική κλήση

Αεροπορική κλήση είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud που βοηθά τις ομάδες πωλήσεων και υποστήριξης πελατών στον εξορθολογισμό και τη διαχείριση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Βοηθά τους χρήστες του να δημιουργήσουν ένα σαφές κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες τους χωρίς κόπο σε περισσότερες από 100+ χώρες.

Έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ώστε να ενσωματώνουν τις λειτουργίες IVR στη διαχείριση σχέσεων πελατών (CRM) και στο λογισμικό helpdesk, ώστε να είναι δυνατή η διαχείριση των κλήσεων μετά την πώληση.

  8 υπέροχα θέματα XFCE για να δείτε

Το Aircall διαθέτει τόνους καινοτόμων λειτουργιών, όπως φωνητικό ταχυδρομείο, ουρά, εγγραφή, δυνατότητα κοινών εισερχομένων κλήσεων, διαχείριση επαφών, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, κλήσεις διάσκεψης, σύζευξη λογισμικού, εγγραφή κλήσεων, αυτοματοποιημένα email, αντιστοίχιση, προσθήκη ετικετών και προσθήκη σχολίων. Είναι επίσης δυνατή η ομαδοποίηση των εργαζομένων με βάση την τοποθεσία, τα καθήκοντα, την εμπειρία τους. Αυτή η δυνατότητα βοηθά στην ανάπτυξη επιχειρηματικών στρατηγικών και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Λαμβάνετε επίσης αριθμούς τηλεφώνου που μπορούν να ρυθμίσουν κλήσεις από οποιαδήποτε τοποθεσία και ακόμη και να έχουν πρόσβαση στη ζωντανή ροή κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Το Aircall μπορεί να ενσωματωθεί επιδέξια με πολλά λογισμικά τρίτων όπως τα Salesforce, Zendesk, Pipedrive και Slack είναι τα δημοφιλή.

Οι χρεώσεις του πακέτου ευέλικτων λύσεων φωνής της Aircall ξεκινούν από 30 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το πακέτο βασικών προϊόντων και 50 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το επαγγελματικό πακέτο που χρεώνεται ετησίως. Είναι επίσης δυνατό να κάνετε μια ζωντανή επίδειξη και να δοκιμάσετε το λογισμικό δωρεάν πριν το αγοράσετε.

CloudTalk

CloudTalk είναι μια εξαιρετική επιλογή για να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες των ομάδων υποστήριξής σας. Είναι ένα διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη εργαλείο IVR. Μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία του πελάτη και τις επιδόσεις των ομάδων σε νεοφυείς επιχειρήσεις, εταιρείες scaleup, Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις και άλλες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου του, το CloudTalk παρέχει περισσότερες από 50 προηγμένες λειτουργίες κλήσεων, όπως ουρά κλήσεων, εσωτερικές κλήσεις, ετικέτες τηλεφωνικών αριθμών, εξατομικευμένα μηνύματα, χαιρετισμούς, κάλυψη κλήσεων, κλήσεις 3 κατευθύνσεων και άλλα.

Το CloudTalk μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με επιχειρηματικά εργαλεία τρίτων, όπως το CRM, το Helpdesk και άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Zendesk, Freshdesk, Salesforce, Pipedrive, Hubspot, Intercom, κ.λπ. και άλλες. Αυτό το λογισμικό με επίκεντρο τον χρήστη διευκολύνει τις εταιρείες να παρέχουν την απαραίτητη βοήθεια στους πελάτες τους και να αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη τους.

Τα χαρακτηριστικά του CloudTalk είναι τα εξής:

 • Η δυνατότητα εγγραφής κλήσεων βοηθά στην παρακολούθηση της απόδοσης του υπαλλήλου
 • Κάντε προεπισκόπηση των στοιχείων του πελάτη πριν απαντήσετε στην κλήση και κάντε την κλήση πιο εξατομικευμένη.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης στο CRM και άλλο λογισμικό γραφείου υποστήριξης όπως το Pipedrive, το Helpscount και το Shopify
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ή οι ομάδες πωλήσεων και υποστήριξης.
 • Υποστηρίζει προσαρμοσμένα πεδία για την απόκτηση των σχετικών δεδομένων από τον χρήστη για την ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός μεμονωμένου πελάτη
 • Υποστηρίζει δρομολόγηση κλήσεων μέσω Αυτοματοποιημένης Κατανομής Κλήσεων (ACD), μενού IVR και Δρομολόγησης βάσει Δεξιοτήτων.
 • Επιλογή προσθήκης ετικετών στους πελάτες και ταυτοποίησής τους μέσω των ετικετών αργότερα

Το Cloudtalk προσφέρει τρία πακέτα premium – Starter, Essential και Expert που κοστίζουν 25 USD ανά χρήστη ανά μήνα, 30 USD ανά χρήστη ανά μήνα και 50 USD ανά χρήστη ανά μήνα, αντίστοιχα. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών και να δοκιμάσετε το λογισμικό πριν αγοράσετε ένα από τα παραπάνω προγράμματα.

Freshdesk

Freshdeskπαλαιότερα γνωστό ως Freshworks, είναι ένα απλό αλλά ισχυρό λογισμικό IVR που βασίζεται σε σύννεφο που βοηθάει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους με τρόπο φιλικό προς τον προϋπολογισμό.

Δημοφιλές σε περισσότερες από 90 χώρες, η διεπαφή είναι φιλική προς τον χρήστη και επιτρέπει στις ΜΜΕ να διαμορφώνουν το εικονικό τους τηλεφωνικό κέντρο με λίγα μόνο κλικ. χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα σε οποιοδήποτε υλικό τηλεφώνου. Το Freshdesk μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά εργαλεία CRM και helpdesk μέσω του API. Έτσι, δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες υποστήριξης να εργάζονται με συνέπεια χωρίς να επηρεάζεται η ροή εργασίας.

Το Freshdesk επιτρέπει στην ομάδα υποστήριξης να συνδεθεί με τους πελάτες μέσω των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, ακόμη και του τηλεφώνου τους, Android και iOS. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα μπορεί να λειτουργεί εξ αποστάσεως αλλά είναι στενά συνδεδεμένη. Οι εμπεριστατωμένες αναφορές και το εργαλείο ανάλυσης βοηθούν τους επόπτες να λάβουν πληροφορίες για τα ερωτήματα των πελατών και την απόδοση των μελών του προσωπικού τους σε πραγματικό χρόνο.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Freshdesk είναι τα εξής:

 • Παίξτε μια προσαρμοσμένη μελωδία για πελάτες που έχουν τεθεί σε αναμονή
 • Ενότητα δημιουργίας αναφορών ποιότητας και απόδοσης
 • Δυνατότητα διαμόρφωσης αυτοματοποιημένης παρακολούθησης ώστε να δέχεται κλήσεις σε περίπτωση που οι υπάλληλοι δεν είναι διαθέσιμοι
 • Αριθμός Voice over Internet Protocol (VoIP) που είναι προσβάσιμος από οποιοδήποτε μέρος

Αυτό το σύγχρονο και αξιόπιστο λογισμικό IVR προσφέρει τέσσερα προγράμματα υψηλής ποιότητας που ξεκινούν από 13 USD για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαφορετικών επιπέδων επιχείρησης. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 21 ημερών πριν αγοράσετε οποιοδήποτε από αυτά τα προγράμματα.

Απλά κάλεσε

Απλά κάλεσε είναι ένα από τα πιο γρήγορα αλλά αβίαστα συστήματα IVR που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του τμήματος υποστήριξης πελατών για την επιχείρησή σας. Δεν έχει αυστηρές απαιτήσεις υλικού. μια γρήγορη σύνδεση στο διαδίκτυο με αυτό το λογισμικό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Το JustCall είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και, ως επιχείρηση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαισθητικό λογισμικό IVR που καταγράφει εισόδους ως ψηφία από τους πελάτες σας.

Επιπλέον, είναι επίσης δυνατή η προώθηση κλήσεων απευθείας στο αρμόδιο τμήμα.
Η ρύθμιση αυτού του IVR είναι αρκετά απλή. είτε μεταφέρετε τον υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας είτε αποκτήστε έναν νέο και ρυθμίστε την υποστήριξη πελατών για περισσότερες από 70 χώρες. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το JustCall με το CRM και το Helpdesk της επιχείρησής σας και να ενισχύσετε περαιτέρω το τμήμα υποστήριξής σας.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι τα εξής:

 • Ρυθμίστε τη δυνατότητα IVR πολλαπλών επιπέδων για την αυτοματοποίηση των κλήσεων που συμβάλλει στην ενίσχυση της ροής εργασιών και στην προώθηση κλήσεων στις εξειδικευμένες ομάδες
 • Εγγενής ενοποίηση με 100+ CRM και λογισμικό γραφείου υποστήριξης όπως Zendesk, Zoho-CRM, Hubspot, Salesforce, Slack και άλλα
 • Εγκατάσταση παρακολούθησης και καταγραφής κλήσεων
 • Πραγματοποιήστε και λάβετε κλήσεις από επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά καθώς και από την εφαρμογή Ιστού
  Πώς να κάνετε τον υπολογιστή σας να ενεργοποιείται αυτόματα σε ένα χρονοδιάγραμμα

Το JustCall προσφέρει τρεις εκδόσεις premium, Standard για 25 USD ανά χρήστη ανά μήνα, Premium 50 USD ανά χρήστη ανά μήνα και, ένα πρόγραμμα Enterprise που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Twilio

Twilio είναι μια ισχυρή πλατφόρμα αφοσίωσης πελατών, που ανοίγει το δρόμο για ένα καλύτερο μέσο επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Αξιοποιεί τα API καναλιών, τα αναπτυσσόμενα εργαλεία χωρίς διακομιστές, μαζί με πλήρως προγραμματιζόμενες λύσεις για την ενσωμάτωση των τηλεφώνων, του VoIP και της δυνατότητας ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστό, την επιφάνεια εργασίας και την εφαρμογή για κινητά της επιχείρησής σας.

Το Twilio χρησιμοποιεί το καθολικά υποστηριζόμενο cloud API για να εξαλείψει την ανάγκη για πολύπλοκα εργαλεία τηλεπικοινωνιών, ενώ δημιουργεί μια εξαιρετικά εξελιγμένη δομή επικοινωνίας.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Twilio είναι η ικανότητά του να κλιμακώνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Η Twilio σας ζητά να πληρώσετε μόνο από αυτά που χρειάζεστε. χωρίς μακροπρόθεσμη δέσμευση και, μπορείτε να αναβαθμίσετε το premium πρόγραμμα σας καθώς η επιχείρησή σας κλιμακώνεται.

Η Twilio υπερηφανεύεται για τη βελτίωση της εμπειρίας αφοσίωσης πελατών για περισσότερες από 220.000 επιχειρήσεις παγκοσμίως και, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια προγραμματιστές τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τις πλατφόρμες υποστήριξης πελατών τους. Το Twilio είναι αξιόπιστο σε περισσότερες από 180+ χώρες και, τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα σενάρια εφαρμογών περιλαμβάνουν το μάρκετινγκ κειμένου, τα συστήματα διαδραστικής φωνητικής απόκρισης (IVR), τις κλιμακώσεις και τα κέντρα επικοινωνίας.

Τα κορυφαία σημεία του Twilio είναι τα εξής:

 • Επιτρέπει την ενσωμάτωση της δυνατότητας επικοινωνίας cloud στην επιχειρηματική εφαρμογή
 • Υποστηρίζει έτσι κλήσεις API υψηλής ταχύτητας, επιτρέποντας ταχύτερες επικοινωνίες
 • Υποστηρίζονται πολλά μέσα επικοινωνίας, όπως SMS, φωνή, βίντεο και άλλα.
 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης της δυνατότητας ζωντανής συνομιλίας στην επιχειρηματική εφαρμογή
 • Υποστηρίζει ζωντανή ροή σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα

Το Twilio ακολουθεί τη μονάδα τιμολόγησης pay-as-you-go και, ως εκ τούτου, διασφαλίζει ότι δεν θα βρεθείτε παγιδευμένοι σε δεσμεύσεις. Προσφέρει περισσότερα από δεκαπέντε σενάρια τιμολόγησης που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Zendesk

Zendesk είναι η διαδικτυακή πύλη πελατών που δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας πελατών των επιχειρήσεων. Προσφέρει ισχυρά και προσαρμόσιμα προϊόντα για εξυπηρέτηση και αφοσίωση πελατών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης. Η Zendesk ενισχύει συνεχώς το κανάλι επικοινωνίας των εταιρειών βοηθώντας τους πελάτες σε περισσότερες από 60 γλώσσες.

Η δυναμική διεπαφή περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την επικοινωνία με τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών στοιχείων ιστού, των προτύπων απάντησης εισιτηρίων και του ιστορικού παραπόνων του πελάτη.

Τα αυτοματοποιημένα εργαλεία υποστήριξης μπορούν να βοηθήσουν επιδέξια τους πελάτες μόλις χρειαστούν βοήθεια. Το Zendesk περιλαμβάνει επίσης αναλυτικά στοιχεία ζωντανής συνομιλίας που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών και την αποτελεσματικότητα των ομάδων υποστήριξής σας.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Zendesk είναι η ικανότητά του να δημιουργεί μια βάση γνώσεων που παρακολουθεί τα επαναλαμβανόμενα ερωτήματα και παρέχει μια λίστα με Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ώστε οι πελάτες να μπορούν να τις εξετάσουν πριν εγείρουν το πρόβλημά τους γενικά. Η πύλη front-end είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές, όπως το Salesforce και το Google Analytics.

Τα βασικά οφέλη του Zendesk είναι τα εξής:

 • Παρέχει ταχύτερη υποστήριξη πελατών και εύκολη στην ανάπτυξη
 • Βελτιώνει τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες σε διάφορα κανάλια επικοινωνίας, όπως web, email, chat και πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Ισχυρές αναφορές και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία με περισσότερους από 20 προκαθορισμένους πίνακες εργαλείων και αναφορές
 • Μπορεί να ενσωματωθεί με άλλο επιχειρηματικό λογισμικό όπως Salesforce, Google Apps, WordPress και άλλα

Τα προγράμματα του Zendesk’s Support Only ξεκινούν από 19 USD ανά πράκτορα ανά μήνα και τα προγράμματα Suite Team θα σας κοστίζουν 49 USD ανά αντιπρόσωπο ανά μήνα. Είναι επίσης δυνατό να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή πριν αγοράσετε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Απόχρωση

Nuance Conversational IVR βοηθά στη διαχείριση των ερωτημάτων εισερχόμενων τηλεφωνικών συνομιλιών. Η Nuance μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες των πελατών και ακόμη και να τους χαιρετήσει με εξατομικευμένα μηνύματα. Επίσης, παρακινεί τους πελάτες να ξεκινήσουν την αυτοεξυπηρέτηση, παρέχοντας έτσι στους πελάτες τις απαντήσεις που χρειάζονται.

Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό που τράβηξε την προσοχή μου ήταν ότι αυτό το λογισμικό IVR μπορούσε να αλλάξει γρήγορα το στυλ συνομιλίας με βάση το πλαίσιο των συνομιλιών. Είναι επίσης δυνατό να διαμορφώσετε το Nuance για να χειρίζεται τα ερωτήματα για πρώτη φορά με βάση τη βάση γνώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα υποστήριξης θα είναι ελεύθερη να επιλύει πιο περίπλοκα ζητήματα των πελατών.

Ακολουθούν τα πιθανά οφέλη από την επιλογή του Nuance ως λογισμικού IVR:

 • Το Nuance παρακινεί τους πελάτες να ξεκινήσουν την αυτοεξυπηρέτηση. Με αυτόν τον τρόπο, οι πράκτορες κλήσεων μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο πολύτιμες κλήσεις
 • Ο αυτοματοποιημένος χειρισμός ερωτημάτων και η αυτοεξυπηρέτηση συμβάλλουν στη μείωση του κόστους πρόσληψης και εκπαίδευσης των εργαζομένων
 • Χάρη στο Nuance Mix, είναι δυνατή η εύκολη προσαρμογή του λογισμικού, μειώνοντας τον χρόνο ανάπτυξης
 • Υποστηρίζει λειτουργίες IVR και βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας για να επαληθεύσετε την ταυτότητα των πελατών σας και να μειώσετε τις κλήσεις απάτης
 • Μειώστε το κόστος ιδιοκτησίας βελτιώνοντας το ποσοστό συγκράτησης και ενθαρρύνοντας την αυτοματοποίηση με λειτουργίες αυτοεξυπηρέτησης
 • Ενσωματώστε απρόσκοπτα το Nuance IVR με το λογισμικό της επιχείρησής σας και μειώστε τυχόν επιπλέον φόρτο εργασίας

Η Nuance παρέχει εξατομικευμένα σχέδια IVR με βάση τις ανάγκες της εταιρείας σας. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να λάβετε τις προσφορές σας.

Πέντε9

Πέντε9 είναι μια ολοκληρωμένη λύση που βασίζεται σε σύννεφο για ένα τηλεφωνικό κέντρο που βοηθά περισσότερες από 2000 εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει πολλά εργαλεία, όπως διαχείριση εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων, προγνωστικό dialer, προοδευτικό dialer, κοινωνική εξυπηρέτηση πελατών, αυτόματη διανομή κλήσεων (ACD) και άλλα.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Hulu

Η χρήση των κορυφαίας ποιότητας αυτοματοποιημένων εργαλείων μειώνει το φόρτο των ζωντανών πρακτόρων και προσφέρει μια αυξημένη εμπειρία προσανατολισμένη στον πελάτη και ταυτόχρονα μειώνει το συνολικό κόστος εξυπηρέτησης. Διαχειριζόμενος κλήσεις με περισσότερα από πέντε δισεκατομμύρια λεπτά ετησίως, το Five9 ενδυναμώνει τα τηλεφωνικά κέντρα με τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης. Προσπαθεί συνεχώς να βοηθήσει τους πελάτες της να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία πελάτη στους πελάτες τους. Εξοπλισμένο με εξελιγμένα εργαλεία, όπως τέσσερις διαφορετικούς έξυπνους τηλεφωνητές, βοηθά την ομάδα υποστήριξής σας να αποφύγει τις αναπάντητες κλήσεις και τα σήματα απασχολημένου. Αυτό τους βοηθάει να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο.

Ο μηχανισμός δρομολόγησης μπορεί αυτόματα να ανακατευθύνει τις κλήσεις στους προβλεπόμενους πράκτορες. Το Five9 εξάγει επίσης τις πληροφορίες που σχετίζονται με τους καλούντες και τα προηγούμενα ζητήματά του. Αυτό βοηθά τους πράκτορες κλήσεων να γνωρίζουν το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουν. Ενθαρρύνει επίσης την αυτοεξυπηρέτηση μεταξύ των καλούντων για να ενισχύσει την εμπειρία του πελάτη σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας όπως τηλέφωνο, συνομιλία, κινητό, email, κοινωνικά δίκτυα και άλλα. Επιπλέον, οι δυναμικοί πίνακες ελέγχου παρακολουθούν τις αναλύσεις και τις αναφορές σε πραγματικό χρόνο και στο παρελθόν.

Τα βασικά οφέλη από τη χρήση αυτού του λογισμικού IVR είναι:

 • Εύκολο στη διαμόρφωση και χωρίς άκαμπτες απαιτήσεις λογισμικού
 • Αμελητέα έξοδα συντήρησης και δεν απαιτείται δαπανηρός εξοπλισμός
 • Δρομολόγηση κλήσεων και έξυπνοι τηλεφωνητές
 • Εύκολη ενσωμάτωση με άλλο λογισμικό
 • Αναφορά απόδοσης σε πραγματικό χρόνο στους πίνακες εργαλείων

Οι τιμές Five9 ποικίλλουν σημαντικά, με βάση διαφορετικούς παράγοντες όπως ο αριθμός των αντιπροσώπων και οι ποικιλίες προϊόντων. Για να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά τιμής για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί τους.

NICE inContact CXone

NICE inContact CXone είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα IVR που βασίζεται στο cloud που βοηθά μια επιχείρηση να διαχειρίζεται την επικοινωνία με τους πελάτες της σε διάφορα μέσα επικοινωνίας, όπως εισερχόμενες και εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις, email, φωνητικό ταχυδρομείο, συνομιλία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Αυτό το λογισμικό τηλεφωνικού κέντρου προσφέρει πολλές προηγμένες δυνατότητες, όπως δρομολόγηση πολυκαναλικών, βελτιστοποίηση εργατικού δυναμικού, αυτόματη διανομή κλήσεων (ACD) και λογισμικό διαδραστικής φωνητικής απόκρισης (IVR).

Το NICE inContact είναι ένα πλήρες πακέτο τηλεφωνικών κέντρων που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία για την επεξεργασία αιτημάτων εισερχόμενης υποστήριξης και συμβάλλει στη μεγιστοποίηση των δυνητικών πελατών της επιχείρησης και ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί το κόστος διατήρησης πελατών. Εκτός από τα εργαλεία αλληλεπίδρασης με τους πελάτες, το NICE inContact CXone διαθέτει επίσης αρκετές δυνατότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σας. Αυτές περιλαμβάνουν λύσεις ηλεκτρονικής μάθησης, πρόσληψης και διαχείρισης εργατικού δυναμικού.

Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του IVR είναι το αυτοματοποιημένο εργαλείο κλήσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μικτά τηλεφωνικά κέντρα. Μπορεί να εκτελέσει πολύπλευρες λειτουργίες, όπως ανάμειξη κλήσεων, κλήση lay-down μηνυμάτων, καταστολή κλήσεων και αυτόματη κλήση. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με λογισμικό CRM που έχει ζήτηση αυτή τη στιγμή, όπως το Salesforce και το Oracle Service Cloud.

Τα οφέλη του λογισμικού NICE inContact CXone είναι τα εξής:

 • Οι απλοποιημένες δυνατότητες εργασίας και η μερική και πλήρης αυτοματοποίηση βοηθούν στην οργάνωση της ροής εργασιών.
 • Παρακινεί τους πελάτες να εξυπηρετήσουν τον εαυτό τους. Αυτό τους κρατά ικανοποιημένους και σας εξοικονομεί χρήματα ταυτόχρονα.
 • Εντοπίστε τα επαναλαμβανόμενα ερωτήματα για να τα δρομολογήσετε σε αυτοματοποιημένα εργαλεία και ανακατευθύνετε τα περίπλοκα ζητήματα στους αντιπροσώπους υποστήριξής σας.

Το NICE inContact CXone προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή του λογισμικού IVR. Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το λογισμικό τους για να βελτιώσετε το τμήμα υποστήριξης πελατών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους για να ζητήσετε προσφορά.

MyOperator

MyOperator είναι ένα αποτελεσματικό λογισμικό διαχείρισης τηλεφωνικών κέντρων βασισμένο στο διαδίκτυο που βοηθά στη διαχείριση τόσο των εισερχόμενων όσο και των εξερχόμενων κλήσεων. Εμπιστευμένο από περισσότερες από 6000 μάρκες παγκοσμίως, το MyOperator προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες που είναι απίθανο να βρείτε πουθενά αλλού.

 • Λάβετε έναν αριθμό χωρίς χρέωση για την εταιρεία σας που συμβάλλει στην ενίσχυση της εικόνας της επωνυμίας σας και επιτρέπει στους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας χωρίς να ξοδέψουν ούτε μια δεκάρα.
 • Το Interactive Voice Response καλωσορίζει τους πελάτες σας με ένα εξατομικευμένο μήνυμα και μπορεί να ανακατευθύνει τις κλήσεις σε εσάς από τους καλούντες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε τοποθεσία εντός της χώρας.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στις αυτοματοποιημένες αναφορές σχετικά με τα μέλη της ομάδας σας που εργάζονται απομακρυσμένα για να παρακολουθείτε την απόδοσή τους
 • Παρακολουθήστε και ακούστε τις συνομιλίες μεταξύ του πελάτη και του αντιπροσώπου σχεδόν από οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο
 • Οι λειτουργίες διαχείρισης αναπάντητων κλήσεων σάς βοηθούν να βλέπετε τις αναπάντητες κλήσεις, ώστε να μπορείτε να τις καλέσετε πίσω στο χρόνο και να αυξήσετε τους πιθανούς αγοραστές σας.
 • Παρακολουθήστε όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και βελτιώστε την αποτελεσματικότητα του προσωπικού υποστήριξης.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από το smartphone Android και Apple χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του MyOperator.

Το MyOperator σας προσφέρει τριήμερη δοκιμαστική περίοδο για το σύστημα IVR του. Η έκδοση premium του λογισμικού κοστίζει 33 USD, πληρωτέα μηνιαία. Μπορείτε είτε να αναζητήσετε τον αριθμό χωρίς χρέωση για να διατηρήσετε τη φωνή της επωνυμίας σας είτε να επιλέξετε έναν αριθμό κινητού που διευκολύνει τη διαχείριση των κλήσεων.

Συμπέρασμα 📞

Το λογισμικό Interactive Voice Response είναι απαραίτητο για το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας σας για τη διαχείριση της αλληλεπίδρασης με τους πελάτες και των πολλαπλών καναλιών. Επιλέξτε αυτό που εξυπηρετεί το σκοπό σας και ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το λογισμικό παρακολούθησης κλήσεων για μάρκετινγκ και πωλήσεις και πώς να αποκτήσετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου για την επιχείρησή σας.
Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε έναν εικονικό βοηθό; Ρίξτε μια ματιά στους εικονικούς βοηθούς για την επιχείρησή σας από αυτές τις πλατφόρμες.