10 Καλύτερο λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων προσφοράς τιμής (CPQ) το 2022

Εάν οι εκπρόσωποι πωλήσεων της εταιρείας αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που δεν αφορούν πωλήσεις, όπως η δημιουργία προτάσεων, η σύνταξη προσφορών και η λήψη εγκρίσεων προσφορών, η αύξηση των εσόδων μπορεί να επιβραδυνθεί. Μπορείτε να το ανατρέψετε αναπτύσσοντας λογισμικό CPQ.

Η ανάλυση των διαμορφώσεων προσαρμοσμένων παραγγελιών, ο καθορισμός μιας τιμής για αυτό και η ίδια προσφορά στον πελάτη είναι μερικές από τις ζωτικές εργασίες που οδηγούν στην αύξηση των εσόδων. Ωστόσο, οι ειδικοί των επιχειρήσεων έχουν διαπιστώσει ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν λογισμικό ή εργαλεία που δεν είναι αφιερωμένα σε τέτοιες εργασίες.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη γνώσης του εργαλείου. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα συστήματα Configure, Price, Quote και μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που ταιριάζουν σε κάθε επιχείρηση. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, αναπτύσσοντας ένα ψηφιοποιημένο εργαλείο CPQ.

Τι είναι το Configure Price Quote (CPQ);

Το CPQ είναι ένας βιομηχανικός όρος για τις ομάδες πωλήσεων οποιασδήποτε εταιρείας κατασκευής ή ανάπτυξης. Η πλήρης μορφή του CPQ είναι Διαμόρφωση, Τιμή και Προσφορά. Με λίγα λόγια, το CPQ είναι απλώς μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία λογισμικού ή λύση που επιτρέπει στην ομάδα πωλήσεών σας να διαμορφώνει με ακρίβεια, να τιμολογεί και να παραθέτει τις υπηρεσίες/προϊόντα σας από οπουδήποτε.

Ορισμένες ισχυρές εφαρμογές CPQ κάνουν ένα επιπλέον βήμα και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εφαρμογές ιστού για προσφορές αυτοεξυπηρέτησης, έτσι ώστε οι πελάτες, οι καταναλωτές και οι πωλητές να λαμβάνουν οι ίδιοι γρήγορες προσφορές.

Λογισμικό CPQ Vs. Μη αυτόματο σύστημα τιμολόγησης

Το λογισμικό διαμόρφωσης, τιμής, προσφοράς ή λύση CPQ είναι ένα εργαλείο πωλήσεων που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για να προσφέρουν ακριβείς τιμές και προσφορές για όλες τις διαμορφώσεις προϊόντων/υπηρεσιών που αναζητούν οι πελάτες. Ένα οικοσύστημα πωλήσεων από επιχείρηση σε επιχείρηση (B2B) αποτελείται από προσαρμοσμένη τιμολόγηση ανάλογα με τη διαμόρφωση που απαιτείται από τον πελάτη, τη σχέση πελάτη, τον όγκο παραγγελιών, τη διάρκεια της σύμβασης κ.λπ.

Η σύνταξη και η έγκριση μιας προσφοράς τιμής με βάση διάφορα σημεία είναι κουραστική και επιρρεπής σε σφάλματα. Και πάλι, οι εταιρείες ανάπτυξης ή κατασκευής εργάζονται για πολλούς πελάτες τη δεδομένη στιγμή. Ως εκ τούτου, τα χειροκίνητα εργαλεία όπως το Excel, τα Φύλλα Google κ.λπ., δεν είναι κατάλληλα.

Εδώ έρχονται εφαρμογές CPQ που λειτουργούν σαν μαγικά. Ο διευθυντής πωλήσεων ή οι αντιπρόσωποί σας πρέπει απλώς να επιλέξουν τον τύπο πελάτη, το όνομα, τις διαμορφώσεις κ.λπ. και να λάβουν μια εξατομικευμένη προσφορά για κάθε πελάτη χωρίς καμία πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι ψηφιακή και κεντρική, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν και να εγκρίνουν άμεσα προσφορές για πιο γρήγορες προσφορές.

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού CPQ

#1. Μια εφαρμογή CPQ εξουσιοδοτεί τους αντιπροσώπους πωλήσεών σας να δημιουργούν προσφορές τιμολόγησης χωρίς σφάλματα, ακριβείς και υψηλής ποιότητας από οπουδήποτε.

#2. Τα εργαλεία διαθέτουν πολυάριθμα προσαρμοσμένα πεδία που μπορείτε να διαμορφώσετε σε σχέση με επιχειρηματικούς πελάτες ή καταναλωτές για να παρέχετε εξειδικευμένες εκπτώσεις, υπηρεσίες και υποστήριξη πωλήσεων.

#3. Η ομάδα πωλήσεων δεν χρειάζεται να χάσει χρόνο αναζητώντας φυλλάδια προϊόντων/υπηρεσιών της εταιρείας. Όλα τα δεδομένα είναι ψηφιακά διαθέσιμα στην εφαρμογή CPQ.

#4. Η επιχείρησή σας μπορεί εύκολα και γρήγορα να ενημερώσει τη βάση δεδομένων τιμολόγησης προϊόντων/υπηρεσιών με βάση προσαρμοσμένες διαμορφώσεις. Η ομάδα πωλήσεων μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στη νέα βάση δεδομένων καθώς οι πληροφορίες ενημερώνονται. Δεν χρειάζεται να θέσετε την ομάδα πωλήσεων εκτός σύνδεσης.

  8 τρόποι για να κάνετε ταχύτερη εκκίνηση του Mac σας

#5. Τα υπολογιστικά φύλλα και τα έγγραφα δεν είναι ασφαλή, καθώς κάποιος μπορεί να κάνει αλλαγές από πρόθεση ή λάθος. Εάν βασίζεστε σε τέτοια αρχεία, τα επιχειρηματικά έσοδα θα μπορούσαν να υποστούν μεγάλες απώλειες. Αντίθετα, το λογισμικό CPQ διαθέτει ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης για επιχειρηματικά δεδομένα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

#6. Οι εφαρμογές CPQ ενσωματώνονται εύκολα με επιχειρηματικά εργαλεία που χρησιμοποιούν διαφορετικά τμήματα στην εταιρεία σας. Έτσι, όλα τα τμήματα μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικά αντί να εργάζονται σε σιλό.

Τώρα που έχετε αποκτήσει βασικές γνώσεις σχετικά με τα εργαλεία CPQ και CPQ, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τις εφαρμογές που εξοικονομούν εκατομμύρια δολάρια και ενισχύουν τα έσοδα για τις επιχειρήσεις.

Conga CPQ

Conga CPQ είναι ένα λογισμικό διαμόρφωσης, τιμών και προσφορών που βασίζεται σε cloud για λύσεις διαχείρισης πωλήσεων πολλαπλών καναλιών. Η ομάδα ανάπτυξης Conga το έχει σχεδιάσει για να βοηθά τις εταιρείες κατασκευής και παροχής υπηρεσιών να διαμορφώνουν προϊόντα και να δημιουργούν προσφορές τιμών με βάση μια ενημερωμένη βάση δεδομένων τιμών της εταιρείας σας.

Έρχεται με πρόσβαση σε εργαλεία βασισμένη σε ρόλους, έτσι ώστε οι υπάλληλοι ανώτατου επιπέδου να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τη ροή εργασίας CPQ. Ταυτόχρονα, οι αντιπρόσωποι πωλήσεων πρώτης γραμμής αισθάνονται πιο ισχυροί όταν αλληλεπιδρούν με έναν πιθανό αγοραστή.

Για παράδειγμα, οι διαχειριστές μπορούν να παράγουν πρότυπα για το σχεδιασμό προσφορών, τη σύνοψη της διαμόρφωσης προϊόντων και τις ανανεώσεις προσφορών με βάση μια προκαθορισμένη τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Πιο κάτω στη γραμμή πωλήσεων, οι ηγέτες της ομάδας πωλήσεων μπορούν επίσης να επεξεργάζονται, να δημιουργούν, να αντιγράφουν και να διαγράφουν ομαδοποιημένα ή αυτόνομα προϊόντα.

Τέλος, όταν τα δεδομένα προσφοράς έρχονται στους αντιπροσώπους πωλήσεων, μπορούν να αποκλείσουν, να συμπεριλάβουν, να προτείνουν, να αντικαταστήσουν και να επαληθεύσουν τις διαμορφώσεις προϊόντων και τη σχετική τιμολόγηση. Ωστόσο, πρέπει να ορίσετε συγκεκριμένους κανόνες πώλησης προϊόντων και καθοδηγούμενες προσφορές πώλησης στο εργαλείο Conga CPQ.

Salesforce Revenue Cloud

Salesforce Revenue Cloud είναι μια ακόμη αξιόπιστη λύση CPQ που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κλείνουν συμφωνίες το ταχύτερο δυνατό για να διατηρήσουν τη ροή εσόδων. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία CPQ και συνοδεύεται από πέντε διακριτές λειτουργικές μονάδες που σας βοηθούν με τους αγωγούς πωλήσεων.

Πρώτα απ ‘όλα, η μονάδα διαμόρφωσης συμφωνιών σάς επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα σύνθετες προδιαγραφές προϊόντων και συνθέσεις τιμολόγησης. Διαθέτει δευτερεύουσες δυνατότητες όπως το Pricing Engine, το Solution Configurator, το Quote Generation και το αγαπημένο Guided Selling των αντιπροσώπων πωλήσεων.

Δεύτερον, η ενότητα διαχείρισης κινδύνου και συμμόρφωσης διατηρεί όλες τις προσφορές και τις προσφορές πωλήσεων σύμφωνα με τις πολιτικές της επιχείρησής σας. Για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω, υπάρχουν δευτερεύουσες δυνατότητες όπως οι Δυναμικοί Όροι και Προϋποθέσεις, οι Προηγμένες Εγκρίσεις κ.λπ.

Εκτός από αυτές τις ζωτικής σημασίας λειτουργίες, λαμβάνετε πρόσθετες απαραίτητες λειτουργίες, όπως πύλη διαχείρισης βάσης πελατών, σύστημα αυτοματισμού κύκλου ζωής πελάτη και ανάλυση δεδομένων.

Διαμόρφωση προσφοράς τιμής – Πληροφορίες CPQ

Εάν σκοπεύετε να ενσωματώσετε γνώσεις κατασκευής, μηχανικής, συμμόρφωσης και τιμολόγησης σε μία εφαρμογή για να ωφελήσετε τους πράκτορες πωλήσεων, τους αντιπροσώπους ή τα στελέχη πρώτης γραμμής, πρέπει να δοκιμάσετε Πληροφορίες CPQ. Το πακέτο Infor CPQ είναι μια εφαρμογή βασισμένη σε κανόνες και οπτική διαμόρφωση που ενσωματώνεται με κορυφαία εργαλεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) όπως το Infor CRM.

Έτσι, η ομάδα πωλήσεών σας μπορεί να επικεντρωθεί στο να προσεγγίσει υποψήφιους πελάτες και να παρουσιάσει προσφορές προϊόντων/υπηρεσιών αντί να ψάχνει σε εγχειρίδια και φυλλάδια της εταιρείας για να βρει μια προσφορά. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι ταχύτερη διαμόρφωση του προϊόντος, τιμολόγηση και προσφορά στους πελάτες και αύξηση της πιθανότητας μιας επιτυχημένης συμφωνίας.

  Πώς να εντοπίσετε έναν Stalker στη γειτονιά σας και τι να κάνετε γι 'αυτό

Μπορείτε είτε να συνδέσετε το Infor CPQ Configurator με το Infor CRM είτε να ενσωματώσετε το CRM και το Configurator με το CPQ Enterprise Quoting. Σε τελική ανάλυση, η ομάδα πωλήσεων έχει περισσότερη δύναμη στη διάθεσή της για διαμόρφωση άμεσης προσφοράς και δημιουργία εγγράφων προσφοράς για ταχύτερες πωλήσεις.

Oracle Configure, Price, Quote (CPQ)

Εάν θέλετε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο αγωγό πωλήσεων όπου οι πελάτες κάνουν τις δικές τους παραγγελίες μέσω μιας διαδραστικής εφαρμογής ιστού, πρέπει να δοκιμάσετε το Oracle CPQ εφαρμογή. Το πιο αναγνωρισμένο χαρακτηριστικό του είναι να καθοδηγεί τους καταναλωτές, τους πωλητές και τους πελάτες B2B μέσω μιας διαδικασίας παραγγελίας σε μετρητά (O2C).

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι:

 • Καθοδηγούμενη πώληση για να βοηθήσει τους αντιπροσώπους πωλήσεων
 • Διαισθητική διαμόρφωση για προσφορές με ένα κλικ
 • Βάση δεδομένων τιμολόγησης σε πραγματικό χρόνο
 • Έξυπνος προγραμματισμός για διαχείριση προσφορών
 • Προσφορά σχεδιαστή εγγράφων και διαχείριση συμβάσεων

Στη ροή εργασιών αυτοεξυπηρέτησης, ο πελάτης διαμορφώνει τα προϊόντα/υπηρεσίες του στο διαδίκτυο και υποβάλλει μια λεπτομερή PO ή παραγγελία αγοράς. Το εργαλείο CPQ προσφέρει στους πελάτες άμεσα εξατομικευμένες προσφορές με κατάλληλους όρους πώλησης, προϋποθέσεις και εκπτώσεις. Μόλις οι πελάτες αποδεχτούν τις προσφορές, η Oracle CPQ θα προωθήσει τις νέες παραγγελίες πιο κάτω στη γραμμή πωλήσεων.

FPX Intelliquip

Εάν ασχολείστε με την κατασκευή εξοπλισμού και αναζητάτε λογισμικό CPQ που θα ενσωματώνει εύκολα τις προδιαγραφές μηχανικής με τις τιμές και τις διαμορφώσεις που ζητούνται από τον πελάτη, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε FPX Intelliquip CPQ.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα προσαρμοσμένους καταλόγους προϊόντων, σύνθετες μηχανικές λύσεις προϊόντων/υπηρεσιών, σχέδια δομής προϊόντων και ενημερωμένα φύλλα τιμών χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση CPQ.

Έχει κατασκευαστεί ειδικά για εταιρείες που παράγουν μηχανικό εξοπλισμό ή εργάζονται ως διανομείς. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες CPQ ειδικά για αυτήν τη θέση.

Το FPX CPQ συνοδεύεται από τρεις διακριτές ενότητες: το Configurator, το Pricing Engine και το Selector. Όλες αυτές οι ενότητες είναι στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Επομένως, όταν ο αντιπρόσωπος πωλήσεών σας επιλέγει ένα προϊόν, λαμβάνουν αυτόματα μια προσαρμοσμένη προσφορά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

SAP CPQ

SAP CPQ είναι η προσφορά λογισμικού ως υπηρεσίας που βασίζεται σε cloud (SaaS) από τη SAP. Η ομάδα ανάπτυξης της SAP έχει σχεδιάσει ειδικά το εργαλείο για να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων να δημιουργήσουν σύνθετες διαμορφώσεις προϊόντων, να σχεδιάσουν εξατομικευμένες προσφορές πωλήσεων και να διαμορφώσουν τις τιμές.

Το εργαλείο είναι εξίσου αποτελεσματικό για παραμετροποιήσιμα και απλά προϊόντα/υπηρεσίες. Επιπλέον, η λύση SAP CPQ επιτρέπει στην επιχείρησή σας να ξεπεράσει τις ακόλουθες προκλήσεις του αγωγού πωλήσεων:

 • Λήψη σύνθετων διαμορφώσεων προϊόντων/υπηρεσιών από πελάτες και ανταπόκριση σε αιτήματα στον χαμηλότερο χρόνο διεκπεραίωσης.
 • Η χειροκίνητη διαδικασία υποβολής προσφορών απαιτεί πολλές παραγωγικές ώρες. Αποφύγετε αυτό με το αυτοματοποιημένο σύστημα τιμών από το SAP CPQ.
 • Μειώστε τα μη αυτόματα έξοδα, όπως αντιπρόσωποι πωλήσεων που περιμένουν ειδικές εκπτώσεις, φύλλα σύγκρισης προϊόντων ή έγκριση προσφορών μέσω κεντρικής και ηλεκτρονικής επεξεργασίας.
 • Μια καθοδηγούμενη λειτουργία πώλησης που βοηθά τους πράκτορες πρώτης γραμμής να πωλούν προϊόντα πιο γρήγορα από τη μη αυτόματη πώληση.
 • Συνδυάστε προϊόντα και υπηρεσίες με ελκυστικές εκπτώσεις και πραγματοποιήστε upselling από την ίδια εφαρμογή.

PROS Smart CPQ

PROS Smart CPQ είναι το τέλειο εργαλείο που συνδυάζει τεχνολογίες επιστήμης πώλησης προϊόντων, τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης (ML) σε μια διαισθητική εφαρμογή. Έτσι, όταν αναπτύσσετε το εργαλείο και εκτελείτε τη γραμμή πωλήσεων, η επιχείρησή σας βλέπει μια αυξημένη ταχύτητα στη διαδικασία πωλήσεων.

  Πώς να διορθώσετε προβλήματα ήχου Slack

Ο αλγόριθμός του AI/ML καθιστά το εργαλείο τέλειο για την εμπειρία πώλησης προϊόντων/υπηρεσιών παντός καναλιού από αντιπροσώπους πωλήσεων πρώτης γραμμής. Επιπλέον, το εργαλείο παρέχει επίσης αναλύσεις δεδομένων και χρήσιμες πληροφορίες δεδομένων για αποτελεσματική εκτέλεση πωλήσεων και, τελικά, σταθερή αύξηση εσόδων.

Ένας από τους πιο κρίσιμους αλγόριθμους προγραμματισμού είναι η πρόβλεψη Churn. Αυτός ο προγραμματισμός AI αναγνωρίζει φθίνοντα μοτίβα στη συμπεριφορά των πελατών. Επιπλέον, εντοπίζει και καταργεί εποχιακά μοτίβα πωλήσεων. Τέλος, ο αντιπρόσωπος πωλήσεων λαμβάνει ακριβείς συστάσεις πωλήσεων για μέγιστη επιτυχία.

Cincom CPQ είναι μια ακόμη δημοφιλής εφαρμογή διαμόρφωσης, τιμής και προσφοράς (CPQ) που έχει σχεδιαστεί ειδικά για κατασκευαστικές εταιρείες. Άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν απλά, σύνθετα και παραμετροποιήσιμα προϊόντα/υπηρεσίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτό το λογισμικό CPQ.

Με το Cincom CPQ, έχετε επιλογές ανάπτυξης τόσο εσωτερικής όσο και βασισμένης σε cloud. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία στις ροές εργασιών πωλήσεών σας και θέλετε να φιλοξενήσετε απομακρυσμένους υπαλλήλους, παραμείνετε στην ηλεκτρονική εφαρμογή.

Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε την on-premise εγκατάσταση και τη φιλοξενία εργαλείων για επιπλέον ασφάλεια. Ωστόσο, η έκδοση cloud είναι επίσης εξίσου ασφαλής. Παρόμοια με τους ανταγωνιστές του, τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν προετοιμασία προσφορών, διαμόρφωση προϊόντων, αποστολή προτάσεων πωλήσεων και διαχείριση τιμολόγησης προϊόντων/υπηρεσιών.

Η Cincom προσφέρει επίσης δυνατότητες προστιθέμενης αξίας, όπως διαχείριση αναθεώρησης προσφορών και αυτόματη ροή εργασιών έγκρισης προσφοράς. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε τα κανάλια συνεργατών πωλήσεών σας, όπως αντιπροσώπους, διανομείς και αντιπροσωπείες που ανατίθενται σε εξωτερικούς συνεργάτες στο σύστημα μέσω της πρόσβασης βάσει ρόλων.

Experlogix CPQ

Εάν αναζητάτε μια γρήγορη και διαισθητική εφαρμογή διαμόρφωσης, τιμής και προσφοράς στο cloud στην οποία το προσωπικό σας μπορεί να έχει πρόσβαση από απομακρυσμένες τοποθεσίες, Experlogix CPQ είναι μια κατάλληλη επιλογή.

Οι λειτουργίες διαχείρισης CPQ σας βοηθούν στη διαχείριση των διαδικασιών προσφοράς και παραγγελιών. Το Experlogix CPQ είναι ιδιαίτερο, καθώς υποστηρίζει διαδικασίες πωλήσεων τόσο B2B όσο και από επιχείρηση σε καταναλωτή (B2C).

Επιπλέον, η εφαρμογή είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών λειτουργιών όπως η κατασκευή, οι υπηρεσίες τεχνολογίας με τεχνολογία πληροφορικής και τεχνολογίας, οι μεταφορές και η παραγωγή βαρέως εξοπλισμού. Έτσι, εάν η επιχείρησή σας ασχολείται με μία ή όλες τις παραπάνω θέσεις, ένα εργαλείο CPQ θα είναι αρκετό.

ServicePath CPQ

Θέλετε να μετατρέψετε σύνθετες διαμορφώσεις προϊόντων που αποστέλλονται από πελάτες σε απλές προσφορές; Πρέπει να προσπαθήσεις ServicePath CPQ. Οι αυτοματοποιημένες ροές εργασίας CPQ διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας αποτυπώνει με ακρίβεια τις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών.

Πιο κάτω στη γραμμή πωλήσεων, το εργαλείο CPQ σάς βοηθά επίσης να αντιστοιχίσετε την προσαρμοσμένη απαίτηση προϊόντος/υπηρεσίας με το απόθεμά σας για γρήγορη εκπλήρωση των εντολών αγοράς.

Το εργαλείο είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο και είναι προσβάσιμη από ένα ευρύ φάσμα συσκευών όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα. Μερικές από τις αξιοσημείωτες λειτουργίες του που σας βοηθούν με τη διαδικασία CPQ είναι:

 • Ένας αναλυτικός πίνακας ελέγχου για κλειστές και ανοιχτές προσφορές
 • Έτοιμα προς χρήση πρότυπα προσφορών
 • Μια εφαρμογή Ιστού αυτοεξυπηρέτησης επιτρέπει στους πελάτες να διαμορφώσουν τα δικά τους προϊόντα/υπηρεσίες.
 • Ενσωματώνεται με CRM τρίτων κατασκευαστών και εργαλεία προγραμματισμού πόρων (ERP).

Τελικές Λέξεις

Το λογισμικό CPQ θεωρείται ως μία από τις κρίσιμες αναβαθμίσεις για τις εταιρείες του 21ου αιώνα που ασχολούνται με την ανάπτυξη και την κατασκευή προϊόντων/υπηρεσιών.

Μπορείτε να ελέγξετε κάθε κινούμενο μέρος του καναλιού πωλήσεων αναπτύσσοντας οποιαδήποτε από τις παραπάνω λύσεις CPQ για τη μικρή, μεσαία και επιχειρηματική επιχείρησή σας. Επιπλέον, η ομάδα πωλήσεών σας θα έχει περισσότερο χρόνο για να προσεγγίσει νέους πελάτες και να πραγματοποιήσει πωλήσεις