10 καλύτερο λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων για να βοηθήσετε τους πελάτες σας να σας βρουν

Οι εντοπιστές καταστημάτων κάνουν χρήση του λογισμικού εντοπισμού για τους επισκέπτες για να βρουν κοντινά καταστήματα καθώς και τοποθεσίες επιχειρήσεων. Το λογισμικό Store Locator είναι απαραίτητο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, διαφορετικά μπορεί να παραμείνουν μη ανακαλύψιμα και μη προσβάσιμα στους πιθανούς πελάτες τους.

Τι κάνει ένα Store Locator;

Ένας εντοπιστής καταστήματος λέει τη φυσική τοποθεσία του καταστήματος στους πελάτες. Οι χρήστες σήμερα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στην έρευνα προτού επισκεφθούν φυσικά ένα κατάστημα. Ελέγχουν τις κριτικές, την τοποθεσία, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, την τιμή, τις ώρες, το μενού, κ.λπ. Ένα λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες και καθιστά προσβάσιμη την εμπειρία αγοράς.

Σκοπός χρήσης λογισμικού εντοπισμού καταστημάτων

Ένα λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις που διαθέτουν καταστήματα, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, γκαράζ και οποιοδήποτε φυσικό μέρος διεύθυνσης. Σκοπός του είναι να αποκτήσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες για την εταιρεία. Αυτό το λογισμικό ή οι εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν έναν εντοπιστή καταστήματος για οποιονδήποτε ιστότοπο. Είναι εύκολο να εγκατασταθούν και πλήρως προσαρμόσιμα, και βοηθά τους πελάτες να έρθουν αντιμέτωποι με προϊόντα και υπηρεσίες.

Αυξημένη προβολή σημαίνει αυξημένη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο καθώς και στο κατάστημα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αναβαθμίσουν μια στρατηγική πωλήσεων παντός καναλιού και να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα με τέτοιο λογισμικό. Μετατρέπει πιθανούς πελάτες από την αναζήτηση σε καταστήματα και επίσης ενισχύει τις ταξινομήσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Ένα προφανές πλεονέκτημα του λογισμικού εντοπισμού καταστημάτων είναι ότι οι πελάτες μπορούν εύκολα να βρουν φυσικά καταστήματα. Ωστόσο, ενισχύει επίσης την κατάταξη των επιχειρήσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google θα ανταμείψουν εταιρείες που παρέχουν εξαιρετικό και χρήσιμο περιεχόμενο. Αυτό ενισχύει επίσης την αφοσίωση των πελατών. Οι πελάτες είναι πιστοί σε εκείνες τις επιχειρήσεις που τους δίνουν τις σωστές και χρήσιμες πληροφορίες για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις αγοράς. Είναι ένα βασικό κλειδί για επιτυχημένες καμπάνιες εισερχόμενου μάρκετινγκ.

Τι περιπτώσεις χρήσης θα μπορούσε να έχει μια επιχείρηση για αυτού του είδους το εργαλείο;

Δημιουργήστε κοινό

Η ευφυΐα τοποθεσίας καταστήματος βοηθά στη δημιουργία ενός πιστού κοινού. Παρακολουθεί πού βρίσκονταν οι πελάτες στο παρελθόν. Θα βοηθήσει στη βελτίωση της στόχευσης που θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο κοινό.

Αναπτύξτε τη Στόχευση

Οι πληροφορίες κοινού από τη χρήση αυτού του λογισμικού εντοπισμού καταστημάτων συμβάλλουν στην επέκταση της στόχευσης. Τους αρέσουν μόνο τα εκπτωτικά καταστήματα ή θέλουν επώνυμα καταστήματα; Αυτό θα δείξει τα γούστα και τις προτιμήσεις των πελατών. Ως εκ τούτου, θα χρησιμοποιηθεί τόσο για μάρκετινγκ μέσω email όσο και για SMS.

Εξατομίκευση

Στους πελάτες αρέσουν οι επωνυμίες που επικεντρώνονται στην παροχή εξατομικευμένων εμπειριών. Αυτό το λογισμικό εντοπισμού βοηθά στη δημιουργία μιας πιστής βάσης πελατών. Λόγω της αποτελεσματικής στόχευσης αγοράς, η επιχείρηση μπορεί να στείλει εξατομικευμένα μηνύματα στους πελάτες σύμφωνα με τις προηγούμενες αγοραστικές τους εμπειρίες.

Επιλογή τόπου

Το λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κίνηση του καταστήματος. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη γνώση όταν επιλέγουν να ανοίξουν ένα νέο κατάστημα. Εάν το κατάστημα είναι ανοιχτό σε πολλά σημεία στη ζεστή τοποθεσία, μπορεί να κατανείμει ομοιόμορφα την κίνηση στα πόδια και να μειώσει τις πιθανότητες για ουρές και συνωστισμό. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο των πελατών και θα βελτιώσει επίσης την εμπειρία του πελάτη.

  Usenet ή Torrents, ποιο είναι καλύτερο για λήψη;

Τυπικές δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε στο λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων

  • Γεωκωδικοποίηση
  • Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο
  • Οδηγίες οδήγησης
  • Διεθνής χαρτογράφηση
  • Πολυγλωσσικές δυνατότητες
  • Αποθήκευση της λειτουργίας τοποθεσίας μου
  • Mobile-first Design
  • Ενσωμάτωση με ένα κλικ
  • Φιλικό προς τον σχεδιαστή
  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Στη συνέχεια, ας εξερευνήσουμε το διαθέσιμο λογισμικό.

StorePoint

StorePoint είναι αρκετά εύχρηστο λογισμικό. Σε αυτό το λογισμικό, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τοποθεσίες. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να ανεβάσουν εύκολα από ένα υπολογιστικό φύλλο ή να συγχρονίσουν απευθείας από ένα Φύλλο Google.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα καταστήματα κατά περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα, διευκολύνοντας τους πελάτες να βρίσκουν κοντινές τοποθεσίες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε έναν ιστότοπο με μια απλή επιλογή αντιγραφής και επικόλλησης σε δευτερόλεπτα.

Το λογισμικό υποστηρίζει πολλές γλώσσες. , και θα επιτρέπει στους πελάτες να βρίσκουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις κατηγορίες.

Κάποιος μπορεί να επιλέξει να εμφανίζει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων σε διαφορετικές τοποθεσίες. Το λογισμικό έχει υποστήριξη κορυφαίας βαθμολογίας, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην λάβουν ποτέ απόκρισή τους σε cookie-cutter.

Χάρτης αποθήκευσης

Χάρτης αποθήκευσης είναι μια φιλική προς το χρήστη λύση και οι χρήστες απολαμβάνουν μια φανταστική εμπειρία όχι μόνο σε κινητά και tablet αλλά και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Αυτό το λογισμικό μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε οποιοδήποτε CMS ή ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή είναι πλήρως προσαρμοσμένη με CSS, γεγονός που κάνει και αυτήν τη σχεδίαση φιλική. Με τη βοήθεια των προγραμμάτων μαζικής μεταφόρτωσης, μπορεί κανείς να προσθέσει ή να επεξεργαστεί τις τοποθεσίες από το υπολογιστικό φύλλο.

Το λογισμικό παρέχει μια δυνατότητα αποδιπλασιασμού που διατηρεί τα δεδομένα σε τάξη. Το λογισμικό περιλαμβάνει δωρεάν προσαρμογή σε κάθε πρόγραμμα. Τα ισχυρά αναλυτικά στοιχεία δείχνουν ποια καταστήματα έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και δρομολογούν ανάλογα το απόθεμα.

Η υποστήριξη βοήθειας πελατών είναι εξαιρετική και βοηθά με τα πάντα, από την εγκατάσταση έως τη διαχείριση δεδομένων και την προσαρμογή.

Woosmap

Woosmap Ο εντοπιστής καταστημάτων είναι πολύ γρήγορος καθώς και ευέλικτος σε τυπογραφικά λάθη. Αναπτύσσει μια εμπειρία αναζήτησης υψηλής ποιότητας. Το Woosmap προσφέρει επίσης API εάν χρειάζεται να διαχειριστείτε την τοποθεσία μέσω προγραμματισμού.

Η αντίστροφη γεωκωδικοποίηση λαμβάνει διευθύνσεις αναζήτησης κατά γεωγραφικές συντεταγμένες ή λαμβάνει μια διεύθυνση αναγνώσιμη από τον άνθρωπο με οποιαδήποτε τοποθεσία.

Το λογισμικό παρέχει ακριβείς τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο. Η προηγμένη βάση δεδομένων IP ανακτά και αναλύει αυτόματα την τοποθεσία του χρήστη. Η εταιρεία εστιάζει στην υποστήριξη της ποιότητας υλοποίησης και των εξελίξεων και στη δημιουργία μακροχρόνιων λύσεων για την επιχείρηση ή την startup. Διαθέτει ένα API διπλής λειτουργίας που επιλέγει αυτόματα την τοποθεσία για τον ιστότοπο.

StoreRocket

StoreRocket είναι ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων για τον ιστότοπο. Αυτό το λογισμικό θα εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα με έναν έτοιμο προς χρήση, προσαρμόσιμο και εύκολο στην εγκατάσταση εντοπιστή καταστήματος. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, παρέχει ισχυρά αναλυτικά στοιχεία και υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση Φύλλων Google που βοηθά στο συγχρονισμό τους με τον εντοπισμό καταστημάτων.

Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για τη συλλογή μολύβδου. Όταν ο χρήστης δεν μπορεί να βρει κάποια κοντινή τοποθεσία, του επιτρέπει να αφήσει τις πληροφορίες του και η επιχείρηση μπορεί να τις παρουσιάσει αργότερα για μελλοντικές πωλήσεις και προσφορές.

  Το A2 Managed WordPress Hosting είναι για τον Επαγγελματία Blogger

Παρέχει επίσης λειτουργίες των ωρών λειτουργίας που βοηθούν τις εταιρείες να δείχνουν εάν οι τοποθεσίες είναι ανοιχτές ή κλειστές σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε επαναχρησιμοποιήσιμες ώρες και εκχωρήστε τις σε τοποθεσίες ή δημιουργήστε προσαρμοσμένες ώρες για ειδικά εγκαίνια ή αργίες.

Bullseye

Bullseye είναι η λύση εντοπισμού που δημιουργήθηκε για να κλείσει τον κύκλο του ψηφιακού μάρκετινγκ και των πωλήσεων και παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι πελάτες για να εντοπίσουν προϊόντα και αντιπροσώπους. Αυτός ο εντοπιστής χρησιμοποιεί επώνυμες τοπικές σελίδες για να περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως εκθεσιακούς χώρους, υπηρεσίες σχεδιασμού, εκτιμήσεις, κριτικές, φωτογραφίες έργων, τεχνογνωσία, πιστοποιήσεις, βίντεο, εκδηλώσεις, προσφορές κ.λπ.

Μόλις οι υποψήφιοι πελάτες του ιστότοπου είναι έτοιμοι να διερευνήσουν, μπορείτε να καταγράψετε αυτόματα και να τους δρομολογήσετε στους αντιπροσώπους.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί ενσωματωμένες ροές εργασιών δυνητικών πελατών για την άμεση αποστολή επακόλουθων πληροφοριών, την επίβλεψη της ανταπόκρισης των αντιπροσώπων και το κλείσιμο περισσότερων πωλήσεων. Αυτό το λογισμικό διευκολύνει τους αντιπροσώπους και τους εργολάβους να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Τους υποστηρίζει με μια ροή πελατών και μια θέση στον ιστότοπο για να μοιραστούν την καλύτερη δουλειά τους και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

Prolofinder

Prolofinder είναι απλό στη ρύθμιση. Χρησιμοποιήστε το εύκολο εργαλείο διαχείρισης για να ενεργοποιήσετε αυτό το εργαλείο εύρεσης μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Δεν απαιτείται κωδικοποίηση στο Prolofinder, καθώς τα πάντα έχουν να κάνουν με την αντιγραφή και επικόλληση. Η προσθήκη νέων καταστημάτων είναι απίστευτα απλή. Απλώς αναζητήστε το όνομα του καταστήματος, κάντε κλικ στην προσθήκη και ενημερώστε το εργαλείο εύρεσης.

Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Είναι εύκολο να αλλάξετε το εργαλείο εύρεσης ώστε να ταιριάζει με το συνδυασμό χρωμάτων του ιστότοπου κάνοντας μόνο μερικά κλικ και είναι έτοιμο.

Ο πίνακας εργαλείων του παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την αναζήτηση προϊόντων από τους πελάτες, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τις ερωτήσεις σε πωλήσεις. Το Prolo λειτουργεί εξαιρετικά σε tablet, επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές και οι πελάτες δεν θα δυσκολευτούν να βρουν τα προϊόντα ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Παρέχει εύκολη ενσωμάτωση και λειτουργεί με όλες τις πλατφόρμες ιστοτόπων όπως το Squarespace, το Shopify, το WordPress, το Wix ή το custom.

MetaLocator είναι ένα ισχυρό λογισμικό εντοπισμού. Είναι ένα λογισμικό εντοπισμού πλούσιου σε χαρακτηριστικά και υψηλής παραμετροποίησης όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα, τη διεύθυνση ή ακόμα και να εντοπίσετε αυτόματα την τοποθεσία του χρήστη. Ολοκληρωμένο με ενσωματωμένη χαρτογράφηση και αυτόματη γεωγραφική θέση.

Είναι φιλικό προς κινητά με πλήρη υποστήριξη για όλες τις γλώσσες και τα συστήματα διευθύνσεων.

Επιπλέον, παρέχει αναλυτικά στοιχεία και εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας για πλήρη βελτιστοποίηση και ορατότητα διαδρομής χρήστη. Το MetaLocator διαθέτει μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών διαχείρισης περιεχομένου τοποθεσίας. Ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου το υποστηρίζει. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Λειτουργεί επίσης αποτελεσματικά και διαισθητικά σε κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Δεν απαιτείται εμπειρία προγραμματισμού για τη χρήση αυτού του λογισμικού.

Γραφικά στοιχεία εντοπισμού καταστήματος

Γραφικό στοιχείο εντοπισμού καταστήματος είναι ένα ισχυρό λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων που ενσωματώνεται όμορφα με κάθε σημαντικό ιστότοπο, CMS ή βιτρίνα. Είναι εύκολο στη χρήση και γεμάτη με δυνατότητες δυναμικού χρήστη.

  8 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας PrestaShop για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία διατάξεων. Αυτός ο εντοπιστής παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία χαρτογράφησης με ισχυρές δυνατότητες φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα μπορεί να είναι πλαίσια ελέγχου, αναπτυσσόμενες λίστες ή κρυφά.

Επιπλέον, είναι η μόνη υπηρεσία εντοπισμού καταστημάτων που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ενσωματώνουν μια φόρμα υποβολής τοποθεσίας στον ιστότοπο, ώστε οι άλλοι να μπορούν να υποβάλλουν και να επεξεργάζονται τοποθεσίες. Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης και αξιολόγησης. Αυτό το γραφικό στοιχείο παρέχει προσαρμοσμένους συνδυασμούς χρωμάτων. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ορίζουν το συνδυασμό χρωμάτων του χάρτη και να ελέγχουν πλήρως τα χρώματα του κειμένου, του φόντου και των κουμπιών. Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για CSS και παρέχει επίσης υποστήριξη πολλών γλωσσών.

EasyLocator

EasyLocator είναι ιδανικό για αρχάριους ή προγραμματιστές ιστού. Το επίπεδο μικροϋπηρεσιών αυτού του λογισμικού είναι δωρεάν και επιτρέπει έως και 10 τοποθεσίες καταστημάτων. Φιλοξενείται αποκλειστικά σε βραβευμένη υποδομή cloud, διατηρώντας πάνω από 99,99% χρόνο λειτουργίας, έτσι ώστε οι δυνητικοί πελάτες να μην το χάσουν ποτέ. Οι αυξήσεις στην επισκεψιμότητα του ιστότοπου υπολογίζονται αυτόματα και δεν θα επιβραδύνουν ποτέ την υπηρεσία.

Προσθέτοντας στο παραπάνω σημείο, αυτό το λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων κατασκευάστηκε από την αρχή και σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει τα πιο γρήγορα αποτελέσματα των τοποθεσιών λιανικής.

Το EasyLocator είναι η σαφής επιλογή για έναν εντοπιστή αντιπροσώπου με λειτουργίες όπως ενσωματωμένη ανίχνευση χώρας, αυτόματη ανίχνευση τοποθεσίας, φιλτράρισμα αναζήτησης από διάφορους παράγοντες όπως προϊόντα, κατηγορίες ή υπηρεσίες και αντιστοίχιση στυλ ιστότοπου με CSS. Αυτός ο εντοπιστής μπορεί να φιλοξενήσει οικονομικά έναν εντοπιστή καταστήματος ή να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη λύση εντοπισμού για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε ανάγκη.

ZenLocator

ZenLocator είναι ο καλύτερος, φιλικός προς κινητά, χωρίς κωδικούς, προσαρμόσιμος εντοπιστής καταστημάτων και προϊόντων. Μπορείτε να το προσαρμόσετε πλήρως στα χρώματα, τα λογότυπα και τα εικονίδια της μάρκας. Προβάλετε προϊόντα με προσαρμοσμένα λογότυπα και δείκτες, προσαρμοσμένα στυλ χάρτη, αντικαταστήστε οποιοδήποτε είδος με προσαρμοσμένο CSS, εμφανίστε προσαρμοσμένους δείκτες και λογότυπα λιανοπωλητών.

Επιπλέον, με το ZenLocator, μπορεί κανείς να δημιουργήσει έναν πελατοκεντρικό, όμορφο εντοπιστή στον ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς κώδικα και χωρίς φασαρία. Μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε την εκτεταμένη βάση γνώσεων του ZenLocator για την επίλυση τυχόν αποριών.

Λειτουργεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο και πλατφόρμα όπως Shopify, Squarespace, BigCommerce, Wix κ.λπ. Δεν απαιτείται προγραμματιστής για τη χρήση αυτού του λογισμικού. Παρέχει αυτόματο συγχρονισμό, επομένως δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με την ενημέρωση τοποθεσιών.

συμπέρασμα

Έχω συζητήσει μερικές από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού εντοπισμού καταστημάτων. Είναι προσιτά και είναι εύκολα στη χρήση καθώς και στην εγκατάσταση. Το λογισμικό εντοπισμού καταστημάτων είναι απαραίτητο για τις επιχειρήσεις εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο. Οι σύγχρονοι πελάτες είναι λάτρεις της έρευνας και δεν τους αρέσει να σπαταλούν φυσικά τον χρόνο τους βρίσκοντας καταστήματα.

Πώς μπορώ να βάλω έναν εντοπιστή καταστήματος στον ιστότοπό μου;

Βήμα 1: Αρχικά, εγγραφείτε για μια εφαρμογή εντοπισμού καταστήματος. Οι δοκιμαστικές ημέρες προσφέρονται με το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού.
Βήμα 2: Τώρα, η επιχείρηση πρέπει να προσθέσει το κατάστημά της. Μπορείτε να το κάνετε κυρίως μέσω του ταμπλό του αντίστοιχου λογισμικού.
Βήμα 3: Τέλος, πρέπει να ενσωματώσετε τον ιστότοπο με έναν κώδικα. Απλώς αντιγράψτε και επικολλήστε τον κώδικα. Είστε όλοι έτοιμοι να αρχίσετε να οδηγείτε πελάτες στις τοποθεσίες των καταστημάτων.