10 καλύτερο λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών που προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες

Η απόκτηση πελατών είναι ο πρωταρχικός στόχος των ηλεκτρονικών καταστημάτων και μπορεί να είναι δύσκολος! Ωστόσο, η χρήση του κατάλληλου λογισμικού ενσωμάτωσης πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες με ευκολία.

Η ενσωμάτωση πελατών είναι το αρχικό και το πιο ουσιαστικό βήμα του ταξιδιού αγοράς ενός πελάτη. Δημιουργεί μια σύνδεση μεταξύ του πελάτη και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Ως αποτέλεσμα, είναι πιο πιθανό να γίνουν τακτικοί, επαναλαμβανόμενοι και ικανοποιημένοι πελάτες.

Το λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών θα διευκολύνει το ταξίδι αγοράς του πελάτη σας στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Με αυτήν την προσέγγιση, οι πελάτες θα αποκτήσουν εύκολα αυτό που θέλουν χωρίς να ψάξουν περαιτέρω. Οι πελάτες με καλύτερη εμπειρία χρήστη και γνώσεις προϊόντων σίγουρα θα κάνουν μια αγορά. Έτσι, η πελατειακή βάση σας θα αυξηθεί και ο ρυθμός απόκλισης θα μειωθεί.

Από την αγορά έως τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, το λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών καθοδηγεί τους πελάτες διαδοχικά. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε μερικά από τα κορυφαία λογισμικά ενσωμάτωσης πελατών που προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες. Θα συζητήσουμε επίσης τα οφέλη και τις ιδιότητες του αποτελεσματικού λογισμικού ενσωμάτωσης πελατών.

Οφέλη από την ενσωμάτωση πελατών

Η ενσωμάτωση του πελάτη δεν είναι υποχρεωτική για κάθε είδους επιχείρηση. Αλλά είναι ένα κρίσιμο μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ για επιχειρήσεις όπως ο τεχνολογικός εξοπλισμός, τα αυτοκίνητα και οι μορφές που βασίζονται σε συνδρομές.

Οι επιχειρηματικοί οργανισμοί σε όλο τον κόσμο (74%) επενδύουν σε μια αποκλειστική ομάδα επιβίβασης πελατών. Μα γιατί?

Οι περισσότεροι πελάτες προσγειώνονται σε μια σελίδα προϊόντος με προθέσεις αγοράς. Αλλά πριν αγοράσουν, κάνουν πολλή έρευνα επενδύοντας τον χρόνο τους. Έτσι, με την ενσωμάτωση του πελάτη, ολοκληρώνετε την απόφασή του. Πως? Αντικατοπτρίζοντας την αυθεντικότητα και την αξία του προϊόντος σας.

Τώρα ας μάθουμε για τα οφέλη που θα έχετε μέσω της ενσωμάτωσης πελατών:

 • Ικανοποίηση πελατών: Μέσω της ενσωμάτωσης πελατών, διασφαλίζετε ότι οι πελάτες καταβάλλουν λιγότερη προσπάθεια για να κατανοήσουν τα προϊόντα σας και τις αξίες τους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι αγαπούν να καταβάλλουν λιγότερη προσπάθεια, θα επιστρέψουν ως επαναλαμβανόμενοι πελάτες.
 • Βελτιωμένος ρυθμός ενεργοποίησης: Η καλά σχεδιασμένη ενσωμάτωση πελατών καθορίζει αποτελεσματικά το προϊόν στους πελάτες. Ως αποτέλεσμα, περισσότεροι πελάτες θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία σας και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν σας.
 • Ελαχιστοποιημένο ποσοστό εκκένωσης: Η θετική εμπειρία ενσωμάτωσης πελατών οδηγεί σε βελτιωμένη αφοσίωση πελατών. Έτσι, το ποσοστό των πελατών που σταμάτησαν να χρησιμοποιούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας θα μειωθεί.
 • Ανεβάστε τη διατήρηση πελατών: Οι πελάτες με μια ευχάριστη εμπειρία ενσωμάτωσης θα προτείνουν τα προϊόντα σας σε άλλους. Έτσι θα αυξηθεί το ποσοστό διατήρησης των πελατών σας με την πάροδο του χρόνου.
 • Ταχεία επίλυση προβλημάτων: Μια αποτελεσματική διαδικασία ενσωμάτωσης περιλαμβάνει λειτουργίες που βοηθούν τους πελάτες να λαμβάνουν γρήγορη υποστήριξη. Με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, η συνολική εμπειρία του πελάτη αυξάνεται. Έτσι, το κόστος των πελατών μειώνεται και τα έσοδα αυξάνονται.
 • Βελτιωμένη φήμη επωνυμίας: Μια εύκολη διαδικασία ενσωμάτωσης για τον πελάτη θα έχει ως αποτέλεσμα θετική από στόμα σε στόμα και φήμη για την επωνυμία.

Τώρα που γνωρίζετε τα οφέλη της ενσωμάτωσης πελατών, ας συζητήσουμε πώς μπορεί να βοηθήσει το λογισμικό ενσωμάτωσης.

Πώς το λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών βοηθά τις επιχειρήσεις

Το λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών αυτοματοποιεί ολόκληρο το ταξίδι αγοράς ενός πελάτη. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενσωμάτωσης, μπορείτε να πείσετε και να παρακινήσετε τον πελάτη. Έχετε κάποιο βαθμό επιρροής σε αυτό που κάνουν οι πελάτες σας στον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, δεν τους αναγκάζετε να λάβουν τις υπηρεσίες σας. Αντίθετα, χάρη στο λογισμικό ενσωμάτωσης, οι πελάτες επιλέγουν πρόθυμα να αγοράσουν τα αντικείμενά σας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον τρόπο με τον οποίο το λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών βοηθά τις επιχειρήσεις:

 • Αυτοματοποιεί ορισμένες εργασίες όταν ένας πελάτης προσγειώνεται στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα: αποστολή email καλωσορίσματος σε νεοφερμένους, δημιουργία λογαριασμών κ.λπ.
 • Βελτιώνει την εμπειρία των πελατών παρέχοντας ένα εξατομικευμένο ταξίδι επιβίβασης.
 • Παρακολουθεί την πρόοδο των πελατών μέσω της διαδικασίας ενσωμάτωσης.
 • Βοηθά στον εντοπισμό οδοφραγμάτων και περιοχών όπου χρειάζονται βελτιώσεις.
 • Ενεργοποιεί επιλογές αυτοεξυπηρέτησης για τον πελάτη και ελαχιστοποιεί το κόστος υποστήριξής σας.
  Δημιουργήστε Heap Dump, Java Core & System Dump στο WebSphere

«Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσουμε στο λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού ενσωμάτωσης πελατών

Πριν επιλέξετε ένα λογισμικό ενσωμάτωσης πελάτη, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένους παράγοντες. Ακολουθούν τα βασικά χαρακτηριστικά του λογισμικού ενσωμάτωσης πελατών που πρέπει να αναζητήσετε:

 • Καθοδήγηση ή Οδηγός εντός εφαρμογής: Το λογισμικό πρέπει να σας καθοδηγεί σε όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής και της επιχείρησής σας.
 • Εκπαίδευση πελατών: Η εφαρμογή θα πρέπει να παρέχει επαρκείς οδηγίες για να επιλέξετε τη σωστή επιλογή και να παραλάβετε το σωστό προϊόν.
 • Επιλογές αυτοεξυπηρέτησης: Οι χρήστες θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό.
 • Βηματική ροή εργασίας: Θα πρέπει να υπάρχει μια λογική και σταδιακή πρόοδος. Πρώτα, θα εισαγάγει τις βασικές λειτουργίες και στη συνέχεια θα προχωρήσει στις σύνθετες.
 • Αναφορές χρήσης προϊόντων: Ο διαχειριστής πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση σε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με τη χρήση του λογισμικού. Θα πρέπει να παρέχει μια σαφή εικόνα για τη συμπεριφορά των πελατών.
 • Μελέτες περίπτωσης πελατών: Θα πρέπει να είναι σε θέση να αναλύει τα ταξίδια των πελατών για να αποκαλύψει πιθανά προβλήματα.
 • Πολλαπλά κανάλια αφοσίωσης: Το ιδανικό λογισμικό ενσωμάτωσης θα πρέπει να προσελκύει χρήστες μέσω διαφορετικών καναλιών.
 • Διαφανής συλλογή δεδομένων: Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν τα δεδομένα που συλλέγει το λογισμικό και τους σκοπούς πίσω από αυτή τη συλλογή δεδομένων.
 • Παρακολούθηση προόδου: Οι πελάτες θα πρέπει να μπορούν να δουν πόσο κοντά βρίσκονται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας ενσωμάτωσης. Θα τους παρακινήσει να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ενσωμάτωσης με ακρίβεια.
 • Βελτιστοποίηση απόδοσης: Το λογισμικό ενσωμάτωσης θα πρέπει να εκτελείται στο σύστημά σας χωρίς να χρησιμοποιεί πάρα πολλούς πόρους.
 • Πολύγλωσση υποστήριξη: Οι χρήστες θα πρέπει να μπορούν να εκτελούν το λογισμικό στη γλώσσα που προτιμούν.

Τώρα θα σας καθοδηγήσουμε σε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά ενσωμάτωσης πελατών που θα σας προσφέρουν μια φανταστική εμπειρία.

Ορισμένα από τα κορυφαία λογισμικά ενσωμάτωσης πελατών έχουν περάσει τις δοκιμές μας. Αυτά τα προγράμματα έχουν τα χαρακτηριστικά που πρέπει να περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα ενσωμάτωσης πελάτη. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν την παρακάτω λίστα και ας επιλέξουμε ένα για την επιχείρησή σας:

Διαδικασία.στ

Με το Process.st, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ενσωμάτωση του πελάτη σας για συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τους πόρους σας αυτοματοποιώντας τις εργασίες ενσωμάτωσης πελατών με αυτό το λογισμικό. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εστιάσετε στη διατήρηση των σχέσεων με τους πελάτες.

Αυτό το λογισμικό ενημερώνει και βελτιστοποιεί τη διαδικασία επιβίβασης του πελάτη με ένα μόνο κλικ. Στη συνέχεια, αποθηκεύει τις βασικές πληροφορίες πελάτη, ώστε οι πληροφορίες πελατών να μην χάνονται ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να διατηρήσετε μια συνεργατική ροή εργασίας δουλεύοντας σε μια ομάδα.

Εφόσον μπορείτε να επεξεργαστείτε τη διαδικασία ενσωμάτωσης του πελάτη σας, μπορείτε να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του πελάτη. Επιπλέον, μπορείτε να απλοποιήσετε την προσέγγιση ενσωμάτωσης του πελάτη χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρότυπα. Μπορείτε πάντα να ελαχιστοποιήσετε τα σφάλματα και να παρέχετε μια άψογη εμπειρία στους πελάτες.

Clustdoc

Αναζητάτε λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών που βασίζεται σε cloud; Το Clustdoc μπορεί να είναι η λύση σας. Διατηρεί ομαλά την τεκμηρίωση ενσωμάτωσης του πελάτη και τη διαδικασία υποβολής. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε τη διαδικασία διαδοχικά για να συνδεθείτε με πελάτες, προμηθευτές, φοιτητές, ενοικιαστές και άλλα.

Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες μέσω ηλεκτρονικών φορμών, αιτημάτων αρχείων, εγγράφων προς υπογραφή, ηλεκτρονικών πληρωμών, εκκρεμών εργασιών και άλλων. Από μια ασφαλή πλατφόρμα που είναι έτοιμη για κινητά, μπορείτε να στείλετε email ή SMS σε πελάτες για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε το λογότυπο, το φόντο και τη διεύθυνση URL της πύλης του πίνακα ενσωμάτωσης.

Κάντε τη διαδικασία ενσωμάτωσης ευκολότερη με την κατάσταση προόδου εντός εφαρμογής και τις επιλογές ελέγχου. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα από τον κεντρικό σας πίνακα ελέγχου, όπως έλεγχο υποβολών και συλλογή εγκρίσεων. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πάντα στο cloud.

  Προετοιμαστείτε για την Εξέταση Πιστοποίησης CISM με αυτούς τους πόρους

Appcues

Το Appcues είναι ένα άλλο λογισμικό ενσωμάτωσης που διευκολύνει την υιοθέτηση προϊόντων για τους πελάτες. Βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη διαδικασία σύνδεσης νέων χρηστών με τα προϊόντα τους. Ως αποτέλεσμα, τα ποσοστά αφοσίωσης και διατήρησης πελατών αυξάνονται δραστικά.

Μπορείτε να διευκολύνετε την προσπάθεια του πελάτη σας παρακολουθώντας τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνοι τους τη διαδικασία μέσω οδηγών, μηνυμάτων εντός εφαρμογής και ροών ενσωματωμένης. Επιπλέον, το πρόγραμμα δημιουργίας χωρίς κώδικα παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη και πρόγραμμα προσαρμογής.

Το λογισμικό μπορεί να αξιολογήσει πώς οι διαφορετικές ροές ενσωμάτωσης επηρεάζουν τις βασικές επιχειρηματικές μετρήσεις. Έτσι, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές και να βελτιώσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης για να μετατρέψετε περισσότερους πελάτες με την πάροδο του χρόνου.

Οι επί πληρωμή και δωρεάν εκδόσεις αυτής της εφαρμογής σάς επιτρέπουν να ενσωματωθείτε με πολλές πλατφόρμες. Επιπλέον, το λογισμικό είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες ιστού, επιτραπέζιων υπολογιστών και κινητών.

Tallyfy

Το Tallyfy είναι ένα εργαλείο ενσωμάτωσης πελάτη που δίνει προτεραιότητα στον πελάτη σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής επιβίβασης. Ολόκληρη η διαδικασία ενσωμάτωσης πελατών είναι αυτοματοποιημένη, γεγονός που κρατά το ενδιαφέρον των πελατών σε κάθε στροφή, μειώνει το ποσοστό ανατροπής και ενισχύει τα έσοδα.

Το λογισμικό παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία πελάτη παρέχοντας διαφορετικές φόρμες και εργασίες. Περιλαμβάνει εσωτερικά και πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας, επομένως δεν θα χρειαστεί να διατηρείτε email.

Όλες οι εργασίες ενσωμάτωσης εμφανίζονται την κατάλληλη στιγμή λόγω της σωστής λογικής υπό όρους. Μπορείτε να προωθήσετε και να συγχρονίσετε δεδομένα σε διαφορετικά συστήματα και CRM ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, παρακολουθεί ολόκληρη την πρόοδο ενσωμάτωσης κάθε πελάτη. Έτσι, ο εντοπισμός και η βελτίωση της διαδικασίας είναι πολύ πιο εύκολος.

Εν πλω

Το Onboard είναι ένα εύχρηστο εργαλείο ενσωμάτωσης για τη διαχείριση, τη βελτιστοποίηση και την αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας. Διατηρεί τη διαφάνεια σε όλα τα μέλη της ομάδας σας καθώς και στους πελάτες. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες θα περάσουν τη διαδικασία πιο αποτελεσματικά.

Χρησιμοποιήστε τα αυτοματοποιημένα σχέδια δυναμικής εκκίνησης του Onboard που χρησιμοποιούν πληροφορίες από τα δεδομένα CRM σας. Με διαφορετικά πρότυπα αυτού του λογισμικού, δημιουργήστε μια πλήρη επισκόπηση πελατών, δυναμικά σχέδια εκκίνησης και πολλά άλλα.

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο με τους πελάτες σας δημιουργώντας προσαρμοσμένη ροή εργασιών και διαμορφώνοντας τη γρήγορη δράση. Επίσης, Διατηρήστε την επικοινωνία μέσω email με τους πελάτες σας χρησιμοποιώντας τη φωνή της επωνυμίας σας. Μπορείτε ακόμη να διαχειριστείτε τις εργασίες ενσωμάτωσης και να μοιραστείτε όλες τις ενημερώσεις μέσω του slack.

Παρακολουθήστε τη διαδικασία ενσωμάτωσης του πελάτη σας μέσω μιας διοχέτευσης και λάβετε ζωντανές ενημερώσεις προόδου. Η σύγχρονη ομάδα επιτυχίας της επιχείρησής σας μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Έτσι μπορούν να διατηρήσουν τη δομή της ομάδας τους και να προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση πελατών.

Ροή χρήστη

Η ροή χρήστη ισχυρίζεται ότι είναι η ταχύτερη εφαρμογή ροής χρηστών και ενσωμάτωσης στην αγορά. Μπορείτε να δημιουργήσετε δυναμικές ροές χρηστών με μηδενικές τεχνικές δεξιότητες, παρόμοιες με τη δημιουργία μπλοκ lego. Παρέχει μια εμπειρία χρήστη χωρίς κώδικα με δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να επεξεργάζεστε ζωντανά τις ροές εργασίας ενσωμάτωσης πελατών και να αυτοσχεδιάζετε άμεσα.

Μπορείτε ακόμη να εγκαταστήσετε αυτήν την εξαιρετικά ελαφριά λύση αντιγράφοντας και επικολλώντας τον πηγαίο κώδικα. Η εφαρμογή λειτουργεί απρόσκοπτα σε προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές μιας και πολλών σελίδων. Εφόσον μπορείτε να παρακολουθείτε συμβάντα και να αποθηκεύετε χαρακτηριστικά, η τμηματοποίηση και η στόχευση χρηστών είναι πολύ εύκολη.

Το λογισμικό σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις δεδομένες εργασίες με μια ελαχιστοποιήσιμη λίστα ελέγχου. Το εξατομικευμένο κέντρο πόρων περιλαμβάνει μια βάση γνώσεων, μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε έρευνες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για να λάβετε σχόλια πελατών.

Αυτό το πολύγλωσσο λογισμικό μπορεί να εξατομικευτεί με προσαρμόσιμα θέματα. Επιπλέον, ενσωματώνει απρόσκοπτα πολλά άλλα εργαλεία που χρησιμοποιείτε γενικά.

Περιέλαβε εμένα

Το Involve.me είναι ένα ακόμη λογισμικό ενσωμάτωσης πελατών που αυτοματοποιεί τη διαδικασία ενσωμάτωσης πελατών. Καθοδηγεί τους πελάτες σύμφωνα με τις ανάγκες τους και ολοκληρώνει τη διαδικασία γρήγορα.

  Ευκαιρίες, δεξιότητες για απόκτηση και πόροι μάθησης

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε μια έρευνα καλωσορίσματος επιλέγοντας από μια συλλογή 200+ προτύπων. Να κάνετε πάντα τις σωστές ερωτήσεις στους πελάτες σας σχετικά με τις προσδοκίες τους και να τους κατευθύνετε στο σωστό μέρος.

Μπορείτε να ανακατευθύνετε κάθε πελάτη στην προτιμώμενη λογική διαδρομή λαμβάνοντας τις απαντήσεις του. Προσαρμόζοντας το πρότυπο ενσωμάτωσης, μπορείτε να αντικατοπτρίζετε αποτελεσματικά την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Δεδομένου ότι κάθε δραστηριότητα παρακολουθείται, δεν χρειάζεται να επαναλάβετε καμία διαδικασία. Επιπλέον, μπορείτε να ομαδοποιήσετε νέους χρήστες στο CRM σας ανάλογα με τις απαντήσεις στις έρευνες καλωσορίσματος τους.

Αυξήστε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες στέλνοντας εξατομικευμένα και αυτοματοποιημένα email στους πελάτες σας. Επιπλέον, θα λάβετε λεπτομερείς προτιμήσεις πελατών και πληροφορίες από τα οπτικά αναλυτικά στοιχεία ενσωμάτωσης.

Rocketlane

Το Rocketlane είναι μια συνεργατική πλατφόρμα ενσωμάτωσης πελατών που επιταχύνει τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του πελάτη σας δημιουργώντας μια τέλεια πρώτη εντύπωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείξετε σταδιακά στους πελάτες την αξία των προϊόντων σας και να ορίσετε στόχους, σχέδια και καταστάσεις για αυτούς.

Κατά τη χρήση αυτού του λογισμικού, θα έχετε πλήρη ορατότητα για το έργο σας και τους πελάτες σας. Επομένως, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα σημεία στα οποία πρέπει να εφαρμόσετε κάποιες τροποποιήσεις.

Δεν χρειάζεται ποτέ να επαναλάβετε μια εργασία, καθώς το λογισμικό προσφέρει επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα. Μπορείτε να διατηρήσετε μια ενοποιημένη διαδικασία ενσωμάτωσης συνεργαζόμενοι με τους πελάτες και τα μέλη της ομάδας σας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί πόροι που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την ενσωμάτωση πελατών.

HelpHero

Το HelpHero σάς προσφέρει έναν απλό και φθηνό τρόπο για να δημιουργήσετε περιηγήσεις ενσωμάτωσης πελατών. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδραστικές και εύκολες στην παρακολούθηση περιηγήσεις επιβίβασης. Μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία ενσωμάτωσης υιοθετώντας νέες απαιτήσεις.

Το HelpHero θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε τις περιηγήσεις πελατών χωρίς καμία κωδικοποίηση. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τις περιηγήσεις αλλάζοντας κείμενα, χρώματα και διατάξεις με απόλυτη ελευθερία.

Οι πελάτες μπορούν να περάσουν από τη διαδικασία ενσωμάτωσης μέσω προσαρμόσιμων λιστών ελέγχου. Μπορείτε να προσθέσετε τις απαιτούμενες εργασίες διαδοχικά στη λίστα ελέγχου. Τα hotspots είναι ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτού του λογισμικού που περιλαμβάνει συμφραζόμενες συμβουλές κατά παραγγελία.

Το HelpHero analytics σάς βοηθά να μετράτε τις δραστηριότητες του θεατή μέσω της διαδικασίας ενσωμάτωσης. Επομένως, μπορείτε να ανακαλύψετε σημεία πόνου και να τροποποιήσετε τη διαδικασία για να έχετε το καλύτερο ποσοστό επιτυχίας. Χρησιμοποιώντας τη διοχέτευση αυτής της εφαρμογής, μπορείτε επίσης να τμηματοποιήσετε και να στοχεύσετε συγκεκριμένους πελάτες.

Παγίδα περιεχομένου

Το Content Snare σάς προσφέρει έναν εύκολο και έξυπνο τρόπο να ενσωματώσετε νέους πελάτες. Περιλαμβάνει μια ενιαία ασφαλή πλατφόρμα επιβίβασης για τη συλλογή όλων των πληροφοριών πελατών. Οι αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις βοηθούν τους πελάτες να παραμείνουν στην εργασία τους και τους απαλλάσσουν από το κυνήγι πελατών.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια λίστα ελέγχου ενσωμάτωσης ως πρότυπο και να την χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα για να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους. Επιπλέον, μπορείτε να στέλνετε αυτόματες και περιοδικές υπενθυμίσεις στους πελάτες για να τους κρατάτε αφοσιωμένους.

Οι διαχειριστές μπορούν να εγκρίνουν τις σωστές πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν πελάτη και να απορρίψουν τις λάθος πληροφορίες. Οι πελάτες μπορούν να επιστρέψουν ανά πάσα στιγμή και να διορθώσουν τις εσφαλμένες πληροφορίες. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ενσωμάτωσης, μπορείτε να κάνετε λήψη όλων των πληροφοριών πελάτη με ένα κλικ.

Τελικές σκέψεις

Θα πρέπει να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας αμέσως μετά την είσοδο στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να έχετε μια εξαιρετική διαδικασία ενσωμάτωσης για νέους πελάτες. Εξαιτίας αυτού, η προσοχή σας πρέπει να είναι στο καλύτερο λογισμικό ενσωμάτωσης για να ελαχιστοποιήσετε την προσπάθειά σας στη διαδικασία ενσωμάτωσης.

Κάναμε ενδελεχή έρευνα σχετικά με τα εργαλεία ενσωμάτωσης πελατών που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση αυτών των εργαλείων και στη συνέχεια να αναβαθμίσετε σταδιακά ανάλογα με τον τύπο και τις προτιμήσεις της επιχείρησής σας. Καλή επιβίβαση!