10 καλύτερο λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών για διαχείριση και παρακολούθηση των παραγγελιών σας

Το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι τόσο γρήγορο που οι επιχειρήσεις απαιτούν σύγχρονες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ταχύτητας και της επάρκειας, τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εκπλήρωσης των παραγγελιών και τη μείωση των δαπανών.

Το λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών σε επίπεδο επιχείρησης (OMS) έχει ουσιαστικά πλεονεκτήματα, όπως βελτιστοποιημένη διαχείριση παραγγελιών, ορατότητα αποθέματος, αυτοματοποίηση και βελτιωμένες εμπειρίες πελατών.

Ωστόσο, το OMS γίνεται διασκεδαστικό όταν δεν χρειάζεται να το ιδρώνετε, κάνοντας μια ματιά σε πολλά υπολογιστικά φύλλα για να λάβετε τις σωστές πληροφορίες. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός υπογραμμίζει μερικά από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης παραγγελιών.

Τι είναι το Λογισμικό Διαχείρισης Παραγγελιών;

Πριν καταλάβουμε το OMS, θα πρέπει να γνωρίζουμε τη διαδικασία. Η διαχείριση παραγγελιών είναι μια επιχειρηματική πρακτική που περιλαμβάνει τη λήψη, την παρακολούθηση και την εκπλήρωση παραγγελιών πελατών. Το OMS ξεκινά όταν ένας πελάτης παραγγέλνει και τελειώνει όταν λάβει το πακέτο του.

Τα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών είναι λογισμικό υπολογιστών που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για να διευκολύνουν την εισαγωγή και την επεξεργασία παραγγελιών. Άψογη παραγγελία σημαίνει επίτευξη των προδιαγραφών του πελάτη με ταυτόχρονη εκπλήρωσή τους και παράδοση των προϊόντων του σύμφωνα με τους συμφωνημένους όρους και προϋποθέσεις.

Το OMS έχει σχεδιαστεί για να αυτοματοποιεί και να επιταχύνει τη διαδικασία εκπλήρωσης των παραγγελιών, μειώνοντας τον χρόνο που δαπανάται στον κύκλο από παραγγελία σε μετρητά ενώ βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας παραγγελίας για χονδρεμπόρους και προμηθευτές.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν συστήματα διαχείρισης παραγγελιών μπορούν να εισαγάγουν και να μετατρέψουν προσφορές ή παραγγελίες, να τοποθετήσουν μια καρτέλα στα επίπεδα των αποθεμάτων τους, να ανακρίνουν προηγούμενα τιμολόγια για να ανακαλύψουν τάσεις, να επιβεβαιώσουν τις προτιμήσεις αποστολής και να τροποποιήσουν τις τιμές με μία κίνηση.

Τα σύγχρονα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών έχουν σχεδιαστεί με διαφορετικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης λειτουργιών όπως το λογισμικό χρέωσης, η διαχείριση συνδρομών ή το λογισμικό CRM.

Ωστόσο, το ακριβές προϊόν που θα λάβετε θα εξαρτηθεί από τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν και τους ρόλους που θέλετε να εκπληρώσετε. Κατά κανόνα, ένα προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις για να συμπεριληφθεί στην κατηγορία OMS όταν μπορεί:

  • Προσφέρετε επίπεδα αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο και διαθεσιμότητα αποθέματος
  • Διευκολύνετε την εκπλήρωση των παραγγελιών μέσω εισαγωγής και μετατροπής προσφορών ή παραγγελιών
  • Αυτόματη αξιολόγηση των προτιμήσεων αποστολής, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορέων και των τιμών τους ή των επιλογών ασφάλισης
  • Παρακολουθήστε τη φόρμα παραγγελιών για παραλαβή, τιμολόγηση έως παράδοση

Οφέλη από τη χρήση αποτελεσματικού λογισμικού διαχείρισης παραγγελιών

Κάθε επιχείρηση που αξίζει το μελάνι στο οποίο είναι γραμμένο το όνομά της χρειάζεται ένα αποτελεσματικό και αξιόπιστο OMS για να διατηρήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να αποδώσει στο επίπεδο που απαιτεί η τρέχουσα αγορά.

Η εφαρμογή λύσεων διαχείρισης παραγγελιών προσφέρει διαφορετικά οφέλη για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο ψηφιακή. Ανάμεσα στα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα της χρήσης λογισμικού διαχείρισης παραγγελιών περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

#1. Μειώστε το κόστος αποθέματος

Το OMS αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης αποθέματος, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν εύκολα να μετακινήσουν το απόθεμα από τη μια τοποθεσία στην άλλη μέσω απλών βημάτων σάρωσης για αναπλήρωση.

Ο χρήστης χρειάζεται μόνο να ορίσει κανόνες για την αυτοματοποίηση των παραγγελιών κατά τη διάρκεια της συσκευασίας, καθορίζοντας στοιχεία ενεργοποίησης όπως το βάρος και η αξία, οι επιλογές παράδοσης και άλλα, καθιστώντας έτσι άσχετες τις μη αυτόματες διαδικασίες και τον μεγάλο χρόνο που αφιερώνεται σε αυτές.

#2. Λάβετε παραγγελίες πιο γρήγορα και με ακρίβεια

Το OMS εξαλείφει την ανάγκη παρακολούθησης των παραγγελιών με μη αυτόματο τρόπο, παρέχοντας ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο που λαμβάνονται κατά την αποστολή των παραγγελιών. Τα συστήματα βασίζονται σε cloud, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδο των παραγγελιών τους που εκκρεμούν, καταργώντας έτσι την ανάγκη για δυνατότητες φιλοξενίας, καθώς μπορούν να ανακτήσουν τις πληροφορίες από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

  Διορθώστε το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας Samsung Note 4

#3. Βελτιωμένες Λειτουργίες Αποθήκης

Το OMS επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια πλήρη επισκόπηση της αποθήκης τους και ολόκληρου του αποθέματος δημιουργώντας μια εύχρηστη πλατφόρμα που είναι προσβάσιμη από οπουδήποτε, όλη την ώρα και παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για όλες τις παραγγελίες και τις αποστολές.

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του OMS περιλαμβάνουν σάρωση γραμμωτού κώδικα για φορητές συσκευές, χάρτες χωρητικότητας αποθήκης, λεπτομερή παρακολούθηση αποθέματος και υποστήριξη πολλών αποθηκών.

#4. Καταργήστε τη γραφική εργασία

Η μετάβαση σε λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών που βασίζεται σε σύννεφο στο οποίο οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οπουδήποτε με σύνδεση στο διαδίκτυο σημαίνει ότι εξαλείφεται η ανάγκη για γραφειοκρατία. Μόλις ψηφιοποιήσετε την τεκμηρίωση, εργάζεστε ευκολότερα και εξοικονομείτε χρόνο και χώρο, εκτός από τη διευκόλυνση της μεταφοράς πληροφοριών.

Επιπλέον, σε αντίθεση με τα χειροκίνητα συστήματα χαρτιού, η ψηφιοποίηση εξαλείφει την πιθανότητα απώλειας εγγράφων, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια. Η χρήση OMS σημαίνει επίσης μείωση ή εξάλειψη του κόστους που σχετίζεται με την αγορά χαρτιού, μελανιού, εκτυπωτών και ταχυδρομικών τελών, επιπλέον του χρόνου που αφιερώνεται στους εργαζόμενους σε επαναλαμβανόμενες εργασίες.

#5. Προσαρμοσμένες αναφορές και έγγραφα

Τα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ολοκληρωμένες αναφορές χρησιμοποιώντας ευέλικτες μορφές που είναι συμβατές με τα σύγχρονα κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η δυνατότητα προσαρμογής των αναφορών σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας φέρνει τη σιγουριά ότι μόνο τα ηλεκτρικά εργαλεία αναφοράς μπορούν να επωφεληθούν εκτός από την κατάργηση των μακροχρόνιων παραδοσιακών διαδικασιών αποστολής και λήψης αναφορών.

#6. Αποφύγετε τα αποθέματα με την ενημέρωση καναλιών

Η κακή διαχείριση αποθεμάτων είναι μια από τις κύριες αιτίες στρες των εργαζομένων, δυσαρεστημένων πελατών και μείωσης των κερδών. Ένα καλό OMS μπορεί να ενσωματώσει τα επίπεδα αποθεμάτων με εσωτερικά κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου που σημαίνει ότι τα κανάλια πωλήσεων παραμένουν ενημερωμένα.

Οι πλατφόρμες OMS μπορούν να ενσωματώσουν αγορές και καλάθια αγορών, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται όλες τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου τους στις ίδιες πλατφόρμες.

#7. Άμεση τιμολόγηση

Η χειροκίνητη τιμολόγηση και η τιμολόγηση κατατάσσονται μεταξύ των πιο κουραστικών εργασιών για τις περισσότερες επιχειρήσεις και η χρήση του OMS εισάγει σαφή και διαφανή συστήματα χρέωσης και τιμολόγησης.

Εύκολη τιμολόγηση και τιμολόγηση που αναλύει το κόστος εκπλήρωσης, αποστολής, συσκευασίας και αποθήκευσης επιτρέπει τη συνεργατική επιμελητεία και την εκπλήρωση, ενώ παράλληλα εξαλείφει τους κινδύνους της αντιγραφής εισαγωγής δεδομένων. Επιπλέον, το λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών μπορεί επίσης να ενσωματώσει λογιστικά συστήματα, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη τιμολόγηση εισαγωγής και εξαγωγής.

#8. Απλοποίηση σύνθετων παραγγελιών

Με τα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών, δεν υπάρχουν πιο περίπλοκες παραγγελίες, επειδή τα καλύτερα OMS είναι εξοπλισμένα με πίνακες εργαλείων που βοηθούν τους χρήστες να εκτελούν τις πιο προηγμένες παραγγελίες με βάση τις παρούσες συνθήκες.

Τα συστήματα μπορούν να απλοποιήσουν τις παραγγελίες εκτελώντας εργασίες όπως η δημιουργία εξατομικευμένων μηνυμάτων, η επισήμανση συγκεκριμένων προϊόντων ανάλογα με το μέγεθος ή οι γεωγραφικοί προορισμοί ή η διατήρηση παραγγελιών για έλεγχο.

Δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε στο λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών

Δεδομένου ότι τα συστήματα OMS προορίζονται να επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται ολόκληρες τις διαδικασίες εκπλήρωσης της επιχείρησης, όπως η συλλογή, το απόθεμα, η διαθεσιμότητα και η προβολή της αναφοράς στην παράδοση, ορισμένες από τις δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

✅ Αυτοματοποιημένες διαδικασίες πωλήσεων: Θα πρέπει να αυτοματοποιεί την παρακολούθηση όλων των πτυχών των πωλήσεων, των πληρωμών και της κατάστασης παράδοσης.

✅ Έλεγχος αποθέματος: Δυνατότητα αυτόματου ελέγχου των επιπέδων αποθέματος και αναδιάταξης όταν τα αποθέματα εξαντλούνται.

✅ Διαχείριση πελατειακών σχέσεων: Διαχειρίζεται ολόκληρο το ταξίδι των πελατών από γενιά σε διατήρηση.

✅ Αυτοματοποίηση πωλήσεων: Μπορεί να αυτοματοποιήσει την παραγγελία προϊόντων, να χειριστεί πληρωμές και να επικοινωνήσει με τους πελάτες.

✅ Αποστολή και παραλαβή: Προσφέρετε ορατότητα παραλαβών και αποστολών παρέχοντας παράλληλα ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για αναδυόμενα ζητήματα.

✅ Παρακολούθηση εγγράφων: Μπορεί να παρακολουθεί όλα τα έγγραφα καθώς κινούνται σε ολόκληρο τον αγωγό παραγωγής και πωλήσεων.

  Κορυφαίες 9 λύσεις Web Conferencing & Instant Sharing για Freelancer και Startup

✅ Προηγμένες αναφορές: Ικανότητα να αναλύει αναφορές απόδοσης σε πελάτες, παραγγελίες ή κανάλια πωλήσεων και να προσδιορίζει τομείς που χρειάζονται βελτίωση

✅ Εφαρμογές για κινητά: Η διαθεσιμότητα εφαρμογών για κινητά σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο OMS ενώ μετακινείστε.

Τώρα, θα εξετάσουμε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών.

Zoho

Θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης παραγγελιών, Zoho προσφέρει μια σειρά λειτουργιών, όπως επεξεργασία πληρωμών, παρακολούθηση αποστολής, διαχείριση αποθέματος, διαχείριση τιμολογίων, παρακολούθηση δέσμης και σειριακού αριθμού διαχείρισης πολλών αποθηκών και αυτοματοποίηση.

Το Zoho βοηθά επίσης τους χρήστες να δημιουργούν παραγγελίες παραγγελιών, παραγγελίες αγοράς και αποστολές στάγδην, μεταξύ άλλων λειτουργιών.

Οι νέοι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη δωρεάν δίωρη συνεδρία εκπαίδευσης και ενσωμάτωσης της εταιρείας που περιλαμβάνει εξατομικευμένες επιδείξεις με βάση τις μεμονωμένες επιχειρήσεις και τη ροή εργασιών.

Το OMS, το πιο κατάλληλο για αναδυόμενες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, έρχεται με διαφορετικά προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 59 $ μηνιαίως, αλλά χρεώνονται ετησίως για έως και 1.500 παραγγελίες το μήνα και 329 $ μηνιαίως, αλλά χρεώνονται ετησίως για έως και 25.000 παραγγελίες. Επιπλέον, υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για χρήστες που επεξεργάζονται λιγότερες από 50 παραγγελίες μηνιαίως.

Salesforce

ο Salesforce Το OMS διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός συστήματος διαχείρισης παραγγελιών. Δεδομένου ότι βασίζεται σε σύννεφο, μπορεί να αναπτύξει αποτελεσματικά όλα τα προϊόντα cloud της.

Μεταξύ των δημοφιλών διαδικασιών, το εργαλείο διευκολύνει την αυτοματοποίηση της μη αυτόματης επεξεργασίας παραγγελιών, τον συγχρονισμό ελέγχων αποθέματος και τη διαχείριση χρονοδιαγραμμάτων αποστολής και πολύπλοκων παραγγελιών.

Ακόμη καλύτερα, το Salesforce OMS μπορεί να παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, να βελτιστοποιεί την εκπλήρωση παραγγελιών, να αποτρέπει προβλήματα, να προσφέρει αναλυτικές αναφορές για αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και να οδηγεί τις παραγγελίες στο πλησιέστερο κέντρο ή αποθήκη εκπλήρωσης.

Extensiv

Με Extensiv OMS, μπορείτε να ενοποιήσετε τα δεδομένα υποστήριξης από παραγγελίες, σημεία πώλησης και απόθεμα για να τα πουλήσετε απευθείας παντού από μια τοποθεσία, εκτός από την αυτοματοποίηση όλων των εργασιών έντασης εργασίας και τη λήψη δεδομένων με δυνατότητα ενέργειας.

Οι χρήστες Extensiv μπορούν να ενσωματώσουν διάφορα κανάλια πωλήσεων και μεταφορείς όπως Magento, BigCommerce, Shopify, eBay, USPS, DHL e-Commerce, Sears, Newegg, Fedex και καινοτομίες UPS Mail, για να αναφέρουμε μερικές.

Το OMS που βασίζεται σε σύννεφο φέρνει όλες τις λειτουργίες εταιρικού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου του προσδιορισμού αποθηκών, της εκτύπωσης ετικετών αποστολής, της εκπλήρωσης παραγγελιών πολλών καναλιών ή της αλλαγής δρομολόγησης παραγγελιών από μια ενιαία διεπαφή.

Μπορείτε να βελτιώσετε τον έλεγχο των εξόδων σας, τη δημιουργία εσόδων και άλλες λειτουργικές αποδόσεις χρησιμοποιώντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο που προσφέρονται από το Extensiv OMS.

Aptos

Aptos Η OMS είναι γνωστή για την ικανότητά της να ενοποιεί εμπορικές λύσεις από την εκτέλεση παραγγελιών έως τη διαχείριση παραγγελιών. Οι βασικές δυνατότητες του συστήματος, ειδικά για τους λιανοπωλητές, περιλαμβάνουν την αύξηση του όγκου παραγγελιών μέσω βελτιωμένης ορατότητας παραγγελιών, δρομολόγησης και ενορχήστρωσης παραγγελιών εκπλήρωσης καταστήματος και βελτιωμένης εξυπηρέτησης πελατών.

Η Aptos παρέχει μια λύση που βασίζεται στο cloud που επιτρέπει τη χρήση θέσεων αποθεμάτων σε επίπεδο επιχείρησης για την ιεράρχηση των πελατοκεντρικών αποφάσεων που οδηγούν σε αυξημένη κερδοφορία.

Ανάμεσα στα εξέχοντα χαρακτηριστικά του εργαλείου περιλαμβάνεται μια εφαρμογή εκπλήρωσης καταστήματος για κινητά που ταιριάζει με τις κλιμακούμενες απαιτήσεις των πελατών με το απόθεμα καταστήματος και παραλαμβάνει ηλεκτρονικές αγορές από κατάστημα και παραγγελίες από κατάστημα σε κατάστημα ή αποστολές από κατάστημα.

VTEX

VTEX Το OMS είναι ένα πολυκαναλικό εργαλείο διαχείρισης παραγγελιών που ειδικεύεται στην ουσιαστική ενοποίηση των μετοχών μιας εταιρείας, αυξάνοντας έτσι τη διαθεσιμότητα προϊόντων μέσω εφαρμογών για κινητά, διακριτικών, φυσικών καταστημάτων και εικονικών καταστημάτων, μεταξύ άλλων καναλιών, και τελικά δημιουργώντας περισσότερες πωλήσεις.

Επιπλέον, το VTEX διευκολύνει τη δημιουργία πολλαπλών σημείων εκπλήρωσης σε στρατηγικά καταστήματα, έτσι ώστε να υπάρχει πιο ομαλή παράδοση και τέλεια εμπειρία αγορών για τους πελάτες.

Όσον αφορά τις ενσωματώσεις, το VTEX OMS ενσωματώνει απόθεμα από όλα τα αποθέματά σας για να δημιουργήσει ένα άπειρο ράφι για τους πελάτες, αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα για τις δραστηριότητες εφοδιαστικής και εμπορίας της εταιρείας.

Το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη ευελιξία και αποτελεσματικότητα για τις προθεσμίες και καλύτερη παράδοση από φυσικά και διαδικτυακά κανάλια πωλήσεων, καθώς οι πελάτες μπορούν εύκολα να δουν το απόθεμά σας πριν από την αγορά.

  12 Καλύτερη φιλοξενία Drupal για μικρούς έως μεγάλους ιστότοπους

ShipStation

ShipStation είναι ένα OMS που έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες που αγαπούν τα απλά εργαλεία χωρίς όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες. Ενώ χρησιμοποιείται κυρίως για αποστολή και εκπλήρωση παραγγελιών, το ShipStation παρέχει λειτουργίες για βασικές λύσεις διαχείρισης αποθέματος και παραγγελιών.

Μεταξύ των βασικών δυνατοτήτων αυτού του λογισμικού είναι η δυνατότητα εισαγωγής και διαχείρισης παραγγελιών, η αποστολή πληροφοριών παρακολούθησης σε πελάτες και τα κανάλια πωλήσεων και η εκτύπωση ετικετών.

Επιπλέον, μπορείτε πάντα να ζητήσετε ένα εξατομικευμένο demo μέσω του ιστότοπού τους, ειδικά είτε ξεκινάτε μια επιχείρηση είτε είστε παλιός που χρειάζεται διευκρινίσεις.

Τα σχέδια τιμολόγησης της OMS ξεκινούν από 9,99 $ μηνιαίως για τουλάχιστον 50 αποστολές το μήνα έως και 229,99 $ για έως και 7.500 φορτώσεις ανά μήνα.

Kyte

Kyte Το OMS είναι μια αποκλειστική εφαρμογή σημείου πώλησης που περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο σύστημα λήψης παραγγελιών για κινητά. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν έναν ψηφιακό κατάλογο που μπορούν να ενσωματώσουν στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων τους ή να στείλουν σε πελάτες. Κάθε φορά που κάποιος κάνει μια παραγγελία, η Kyte θα στέλνει μια ειδοποίηση push στο τηλέφωνο ενός χρήστη, ώστε να μπορεί να την εκπληρώσει αμέσως.

Επιπλέον, ο χρήστης OMS μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να χαρτογραφήσει τις δραστηριότητές του ή να δημιουργήσει καταστάσεις όπως «είναι έτοιμος», «επιβεβαιωμένος» ή «έτοιμος για αποστολή» για κάθε παραγγελία.

Ο πίνακας εργαλείων παραγγελιών του εργαλείου έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν όλες τις παραγγελίες τους σε μία οθόνη με τα πολυάριθμα φίλτρα του που διευκολύνουν τη δημιουργία συγκεκριμένων πληροφοριών για λειτουργίες παρακολούθησης. Το Kyte είναι ιδανικό για επιχειρήσεις όπως εστιατόρια που απαιτούν POS για κινητά για να πουλήσουν απευθείας σε πελάτες.

Orderhive

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο και εύχρηστο εργαλείο διαχείρισης παραγγελιών για διαδικτυακές παραγγελίες, κάντε Orderhive τον προορισμό σας. Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση παραγγελιών από όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες πωλήσεων ενός χρήστη σε μία τοποθεσία, καθώς ενσωματώνει μεταξύ άλλων τα WooCommerce, Magento, Shopify, BigCommerce, Amazon και Etsy.

Το Orderhive είναι γεμάτο εκπληκτικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης πωλήσεων – μπορείτε να δείτε τα συνολικά έσοδα για όλα τα κανάλια πωλήσεων, τη διαχείριση αποθέματος – να παρακολουθείτε εύκολα τους προμηθευτές και να τους ενημερώνετε αυτόματα ή να ορίζετε την αυτόματη αναδιάταξη ώστε να ενεργοποιείται μόλις τα επίπεδα αποθέματος φτάσουν σε ένα προκαθορισμένο όριο.

QuickBooks Commerce

QuickBooks Commerce είναι ένα πλήρως φορτωμένο πολυκαναλικό OMS που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τις διαδικτυακές επιχειρήσεις να συνδυάζουν σημεία πώλησης, διαχείριση αποθέματος, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες και πολλά άλλα σε μια τοποθεσία. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το εργαλείο είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει μέσα σε λίγες ώρες.

Το QuickBooks Commerce διαθέτει μια διαισθητική εφαρμογή για κινητά που διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται ολόκληρη την επιχείρησή τους ενώ βρίσκονται εν κινήσει και από πολλές συσκευές.

Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να διαχειριστείτε υπάρχουσες παραγγελίες και να δημιουργήσετε νέες, αριθμούς τιμολογίων ή ένα πλήρες ιστορικό πωλήσεων για μεμονωμένους πελάτες και τα προϊόντα που αγόρασαν.

Kibo

Kibo Το OMS είναι η σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης παραγγελιών που βασίζεται σε cloud, εάν ενδιαφέρεστε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία λειτουργίας της επιχείρησής σας, καθώς βοηθά σε ζητήματα όπως η ορατότητα του αποθέματος, η διαχείριση παραγγελιών και η ενορχήστρωση εκπλήρωσης.

Η Kibo OMS εξακολουθεί να αναπτύσσει τις δυνατότητες διαχείρισης κατανεμημένων παραγγελιών (DOM) για να διευκολύνει την επιθυμία των εμπόρων να διαμορφώνουν σύνθετες παραγγελίες ή να συγκεντρώνουν προμηθευτές με υψηλή ταχύτητα και ελάχιστο κόστος.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Kibo περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email, εκτύπωση ετικετών, διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, διαχείριση καταλόγου και παρακολούθηση τάσεων, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, το εργαλείο επιτρέπει στους επόπτες να παρέχουν στους πελάτες πολλαπλές μεθόδους αποστολής ή να χρησιμοποιούν έναν ενσωματωμένο επεξεργαστή WYSIWYG για τη διαχείριση του περιεχομένου του ιστότοπου και την προσαρμογή των προδιαγραφών των πελατών σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Το εργαλείο προσφέρει επίσης ενσωματώσεις με πολλές εφαρμογές τρίτων.

Τελικές Λέξεις

Έχουμε ανακρίνει διάφορες λύσεις διαχείρισης παραγγελιών και δεδομένου ότι η καθεμία έχει τα συγκεκριμένα σκαμπανεβάσματα της, θέλετε να επιλέξετε μία που σας βοηθά να αυτοματοποιήσετε τις μη αυτόματες, επαναλαμβανόμενες εργασίες σας.

Αφού ελέγξετε τις δυνατότητες που προσφέρει καθεμία από αυτές, ο καλύτερος υποψήφιος θα πρέπει να είναι αυτός που έχει σχεδιαστεί για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σας οικοσύστημα, είτε είστε μικρή είτε μεγάλη επιχείρηση, αφού αναλύσετε τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στον πλήρη οδηγό για το ηλεκτρονικό εμπόριο.