10 καλύτερος εξοπλισμός ροής και εξοπλισμός για επαγγελματικά παιχνίδια

Πολλοί παίκτες έχουν κάνει ζωντανή ροή του παιχνιδιού τους στο YouTube, το Twitch και άλλες πλατφόρμες. Δεν έχει γίνει μόνο μια διασκεδαστική περίοδος για τους παίκτες, αλλά μερικοί από αυτούς έχουν επίσης ασχοληθεί με τη ροή ως δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Όταν σκέφτεστε τη ροή του παιχνιδιού, τα πράγματα που θα εμφανίζονταν στο μυαλό σας θα ήταν κάτι σαν διασκεδαστικές εμπειρίες, πολλοί θεατές, πολύωρη επικοινωνία με τους θαυμαστές και να κάνουν μια περιουσία 💰.

Ναι, όλα αυτά είναι δυνατά, χρειάζεται χρόνος, αλλά με τη βοήθεια του σωστού εξοπλισμού, είναι εφικτό!

Ποια είναι η βασική ρύθμιση για τη ροή παιχνιδιών;

Το πρώτο και κύριο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια συσκευή για ροή. Η πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των gamers είναι ένα PC ή ένα Mac. Η συσκευή θα εξαρτηθεί από τον τύπο περιεχομένου που μεταδίδετε σε ροή. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε streaming από smartphone ή κονσόλα. Δεύτερον, πρέπει να έχετε μια αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο για να μεταδώσετε τις ζωντανές συνεδρίες ροής παιχνιδιών σας στις πλατφόρμες ροής.

Υπάρχουν πολλές συσκευές που εμπλέκονται στη ροή. Π.χ – ήχος, βίντεο, διακόπτες, δακτύλιοι LED, πηγή φωτός, τρίποδο, κάμερα κ.λπ.

Ας βρούμε γρήγορα μερικά από τα βασικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου για συσκευές πηγής ήχου και βίντεο.

Πηγή ήχου

Η πηγή ήχου δεν είναι παρά τα μικρόφωνα. Με βάση τον τύπο σύνδεσης και την ποιότητα του ήχου, τρία διαφορετικά μικρόφωνα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Σύμφωνα με πολλές πηγές, έχει αποδειχθεί ότι ο ήχος είναι πιο σημαντικός από μια εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κορυφαία προτεραιότητά σας πρέπει να είναι οι επενδύσεις στον ήχο.

Το περισσότερο δημοφιλές μικρόφωνο επιλογή μεταξύ των gamers για ζωντανή ροή είναι το μικρόφωνο USB. Έχει τη δυνατότητα να συνδέεται απευθείας με τον υπολογιστή σας και επίσης παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου. Ένα μικρόφωνο USB θεωρείται φθηνότερη επιλογή καθώς δεν απαιτείται καμία πρόσθετη συσκευή. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρόφωνο XLR, πρέπει πρώτα να αγοράσετε έναν αποκλειστικό μίκτη ήχου. Εάν δίνετε μεγαλύτερη σημασία στον ήχο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πάτε με το μικρόφωνο XLR.

  • Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα προσφέρουν ήχο χαμηλότερης ποιότητας.
  • Τα μικρόφωνα USB είναι σχετικά φθηνότερα και παρέχουν σχετικά καλύτερη ποιότητα ήχου.
  • Τα μικρόφωνα XLR είναι ανθεκτικά και προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα ήχου, αλλά είναι μια ακριβή επιλογή. Πρέπει επίσης να αγοράσετε έναν μίκτη ήχου για να το χρησιμοποιήσετε.

Πηγή βίντεο

Μια επαγγελματική βιντεοκάμερα θα προσέλκυε περισσότερους ανθρώπους στη ροή σας και θα απεικόνιζε επίσης τη δέσμευσή σας στις ροές παιχνιδιών. Υπάρχουν 4 κύριοι τύποι βιντεοκάμερων για ζωντανή ροή:

Webcams

Εάν σκέφτεστε να αναπτύξετε μια βασική ρύθμιση ζωντανής ροής που να είναι προσιτή, τότε μια κάμερα web θα ήταν η πρώτη σας σκέψη. Οι κάμερες web θα συνδέονται εύκολα με τους υπολογιστές σας, είναι ιδανικές για ροές παιχνιδιών και ζωντανές ροές, έχουν ενσωματωμένα μικρόφωνα και πολλά άλλα. Οι σύγχρονες κάμερες μπορούν να προσφέρουν ανάλυση βίντεο τουλάχιστον 720p και θεωρούνται η πιο προσιτή επιλογή για τους παίκτες να πραγματοποιούν ζωντανές ροές.

Κάμερες DSLR

Εάν είστε έτοιμοι να επεκτείνετε λίγο περισσότερο με έναν προϋπολογισμό πηγής βίντεο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα DSLR για καλύτερη ποιότητα βίντεο. Μια πιο συμπαγής έκδοση της κάμερας DSLR είναι η κάμερα χωρίς καθρέφτη. Η κάμερα χωρίς καθρέφτη προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ανάλυση εικόνας και εξαιρετική ποιότητα βίντεο. Μαζί με μια κάμερα DSLR ή μια κάμερα χωρίς καθρέφτη, πρέπει να αγοράσετε έναν κωδικοποιητή βίντεο για να μεταδώσετε τα βίντεό σας σε διαφορετικές πλατφόρμες ροής.

Βιντεοκάμερες

Μια βιντεοκάμερα θεωρείται η τέλεια επιλογή εάν έχετε τον προϋπολογισμό για να δεσμευτείτε πλήρως για ζωντανή ροή παιχνιδιών. Οι βιντεοκάμερες μπορούν να παράγουν κρυστάλλινες εξόδους HDMI και ανάλυση 4K που προτιμάται από επαγγελματίες παίκτες και streamers.

Κάμερες δράσης

Οι κάμερες δράσης είναι συμπαγείς και συναρπαστικές βιντεοκάμερες που έχουν σχεδιαστεί για να καταγράφουν σκηνές γεμάτες δράση. Αυτές οι κάμερες αποτελούν ιδανική επιλογή για ζωντανή μετάδοση αθλητικών παιχνιδιών.

αξεσουάρ

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι πρόσθετος εξοπλισμός ροής, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας. Κάποιος από τον πρόσθετο εξοπλισμό που απαιτείται είναι ένα τρίποδο για να κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σας, μια πράσινη οθόνη για την αλλαγή του φόντου σας, βάσεις φωτός, δαχτυλίδια LED, ένα βραχίονα για να διατηρείτε το μικρόφωνό σας σταθερό και διαφορετικούς τύπους καλωδίων για τη σύνδεση όλων των πηγών ήχου και βίντεο.

  18 καλύτεροι διαδικτυακοί κατασκευαστές βίντεο για την επιχείρησή σας

Ας εξερευνήσουμε τον εξοπλισμό ⚙️…

Μικρόφωνα 🎤 για Gamers

HyperX QuadCast

Αν ψάχνετε για ένα πλήρως εξοπλισμένο αυτόνομο μικρόφωνο για παιχνίδια ζωντανής ροής, τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο HyperX QuadCast μικρόφωνο. Το μικρόφωνο διαθέτει επίσης αντικραδασμική βάση για να απομονώνει το μικρόφωνο. Βοηθά στην καταστολή των ήχων του περιβάλλοντος με τη βοήθεια ελαστικής ανάρτησης από σχοινί.

Δεν θα υπήρχαν άλλα ατυχήματα στον ήχο, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απλοϊκή λειτουργία tap-to-mute. Η ένδειξη κατάστασης μικροφώνου LED βοηθά στον προσδιορισμό του εάν το μικρόφωνο είναι σε σίγαση ή όχι. Η ενεργή κατάσταση του μικροφώνου καθορίζεται όταν το φως είναι αναμμένο, ενώ το μικρόφωνο είναι σίγαση όταν το φως είναι σβηστό.

Το HyperX QuadCast υποστηρίζει τέσσερα πολικά μοτίβα για τη βελτίωση του ήχου κατά τη ροή. Stereo, Cardioid, Omnidirectional και Bi-directional είναι τα τέσσερα ηλιακά μοτίβα που διατίθενται σε αυτό το μικρόφωνο. Το μικρόφωνο σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη ρύθμιση της εκπομπής σας και να εστιάσετε περισσότερο στους ήχους που θέλετε να ακούσουν οι θεατές σας. Και τα τέσσερα πολικά μοτίβα πρέπει να γίνουν κατανοητά για τη χρήση του με ευχέρεια.

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την ευαισθησία του μικροφώνου σας χρησιμοποιώντας τον επιλογέα που παρέχεται στο κάτω μέρος. Είτε το συνδέετε με τον υπολογιστή σας, το Mac ή οποιαδήποτε άλλη κονσόλα, ο ήχος σας θα ακούγεται δυνατά και καθαρά. Το μικρόφωνο QuadCast έχει πιστοποιηθεί από το TeamSpeak και το Discord. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τον ήχο σας σε πραγματικό χρόνο συνδέοντας την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό HyperX NGenuity, μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τον φωτισμό RGB για την εξατομίκευση του μικροφώνου. Θα μπορούσατε να συγχρονίσετε τα λαμπερά και δυναμικά εφέ του μικροφώνου με τον άλλο εξοπλισμό παιχνιδιού σας.

PreSonus Revelator

Το PreSonus Revelator είναι ένα επαγγελματικό μικρόφωνο χρήσιμο για gaming, live streaming, podcasting και πολλά άλλα. Το Revelator έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επαγγελματικό και γυαλιστερό ήχο με ευκολία. Είναι ένα τέλειο εργαλείο ροής που αναζητούν οι παίκτες πριν ξεκινήσουν ως streamer.

Το μικρόφωνο προσφέρει διαφορετικά φωνητικά εφέ για γυάλισμα του ήχου, αλλά μπορείτε ακόμη και να τον μεταμορφώσετε εντελώς. Οι διαθέσιμες προεπιλογές φαίνεται ότι είναι αρκετά χρήσιμες για διαφορετικά σενάρια. Το Revelator έχει έναν αισθητικό σχεδιασμό που θα φαινόταν κομψός και επαγγελματικός όταν τραβάτε ένα σημαντικό βίντεο στην κάμερα. Με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου ενισχυτή ακουστικών, μπορείτε να ακούσετε όλες τις παραστάσεις και τις ροές σας σε πραγματικό χρόνο.

Ας υποθέσουμε ότι ξεκινάτε τη σόλο ζωντανή ροή σας ενώ παίζετε. πρέπει να ξεκινήσετε τη λειτουργία Cardioid, έτσι ώστε το μικρόφωνο να λαμβάνει μόνο ήχους που θέλετε να λαμβάνει. Εάν το χρησιμοποιείτε για μια διάσκεψη, θα πρέπει να μεταβείτε στη λειτουργία Omnidirectional για να λαμβάνετε ήχους από οπουδήποτε γύρω από το μικρόφωνο. Η λειτουργία Figure 8 είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μία πλευρά του μικροφώνου ενώ ο επισκέπτης χρησιμοποιεί το άλλο μέγεθος.

Η δυνατότητα ήχου Loopback συνδυάζει τον ήχο από πολλές εφαρμογές ενώ κάνετε ζωντανή ροή. Παρέχει δύο αποκλειστικά κανάλια για να κάνει την όλη διαδικασία πολύ πιο απλή και στα Windows και στο macOS. Σας επιτρέπει να ηχογραφείτε δύο εφαρμογές από τη συσκευή σας και τη φωνή σας ταυτόχρονα.

Το PreSonus Revelator έρχεται με επαγγελματικό λογισμικό για να τροποποιήσετε τη φωνή σας όπως σας αρέσει.

Shure MV7

Το Shure MV7 είναι ένα δυναμικό μικρόφωνο με εξόδους XLR και USB για χρήση τόσο με υπολογιστές όσο και με επαγγελματικές διεπαφές. Το μικρόφωνο διαθέτει τεχνολογία απομόνωσης φωνής για να σας δώσει την αίσθηση μιας επαγγελματικής ηχογράφησης και να αποφύγετε τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη υποδοχή ακουστικών 3,5 mm για να παρακολουθείτε τον ήχο σας και να ρυθμίζετε τη μίξη της οθόνης, την ένταση των ακουστικών και το κέρδος μικροφώνου. Όλα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια του ενσωματωμένου πάνελ αφής. Δεν είναι μόνο συμβατό με USB, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το επαγγελματικό δυναμικό μικρόφωνο σε επαγγελματικά περιβάλλοντα εγγραφής μέσω της τεχνολογίας XLR.

Πριν εκτελέσετε την επόμενη ζωντανή ροή σας, μπορείτε να διαμορφώσετε και να προσαρμόσετε πλήρως τη φωνή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ShurePlus MOTIV. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Αυτόματη λειτουργία εάν θέλετε η εφαρμογή να εκτελέσει όλη την εργασία ή μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη Χειροκίνητη λειτουργία για να χειρίζεστε μόνοι σας όλες τις λειτουργίες.

Ενώ εκτελείτε ζωντανές ροές παιχνιδιών, θα ήσασταν λίγο μακριά από το μικρόφωνο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί μπορείτε να μεταβείτε στην προκαθορισμένη θέση μικροφώνου “μακριά” και θα έπιανε τη φωνή σας με βελτιωμένη ευκρίνεια. Ακόμα κι αν θέλετε να ακούγεται σαν αυτό στο ραδιόφωνο, μπορείτε να το προσαρμόσετε με τη βοήθεια της εφαρμογής.

  Ο χρόνος οθόνης δεν λειτουργεί σε Mac; Εδώ είναι η Διόρθωση!

Κάμερες 📹 για Gamers

Logitech C922 Pro

Κάθε φορά που ζείτε για ροή στο YouTube και στο Twitch, πηγαίνετε με ανώτερη ποιότητα βίντεο με το Κάμερα Web Logitech C922 Pro HD Stream. Τώρα, μπορείτε να συνεχίσετε τη ζωντανή ροή με Full 1080p στα 30 FPS ή ακόμα και να συνεχίσετε με την υπερταχεία 720p στα 60 FPS. Η κάμερα αποτελείται από γυάλινο φακό και δυνατότητα αυτόματης εστίασης και οπτικό πεδίο 78°.

Αν ασχολείστε με σοβαρά παιχνίδια, ένα σημαντικό πράγμα είναι ο υπεργρήγορος ρυθμός καρέ για την ομαλή λειτουργία του βίντεο. Το C922 προσφέρει 60 FPS στα 720p για ομαλή ζωντανή ροή χωρίς προβλήματα καθυστέρησης ή παραμόρφωσης. Κάθε λεπτομέρεια αποτυπώνεται με φωτεινά και φυσικά χρώματα.

Η αυτόματη διόρθωση φωτός και η λειτουργία αυτόματης εστίασης HD λειτουργούν τέλεια για να βελτιώσουν τις συνθήκες φωτισμού σας και να παράγουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Ακόμα κι αν κάθεστε σε περιβάλλον με σκοτεινό φωτισμό, το βίντεο στη ζωντανή ροή σας θα είναι πεντακάθαρο λόγω της αυτόματης διόρθωσης φωτός.

Η κάμερα είναι εξοπλισμένη με δύο πανκατευθυντικά μικρόφωνα για τη λήψη ρεαλιστικού ήχου από διαφορετικές γωνίες. Κατά τη ροή, ο ήχος σας θα φαίνεται φυσικός και καθαρός. Η εφαρμογή Capture σάς επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση, επεξεργασία, μετατόπιση και προσαρμογή των ροών σας για την προσθήκη καλύτερων μεταβάσεων και επικαλύψεων κειμένου.

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική πηγή βίντεο για να καταγράψετε τις ζωντανές ροές παιχνιδιών σας, τότε το C922 σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Razer Kiyo

Μόλις τοποθετήσετε την κάμερα web Razer Kiyo, θα νιώσετε ότι οι φίλοι και οι θαυμαστές σας βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά σας. Θεωρείται εξαιρετικό για βιντεοκλήσεις και ζωντανή ροή λόγω της ικανότητας Full HD και του φωτισμού που μοιάζει με στούντιο. Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού του Razer Kiyo έχουν γίνει για να το κάνουν ιδανικό για παιχνίδια και ροή.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την κάμερα κάνοντας εναλλαγή μεταξύ Auto και Manual Focus. Σας επιτρέπει επίσης να προσαρμόσετε την ισορροπία λευκού, την αντίθεση, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα. Υπάρχουν διάφορες προεπιλογές εικόνας που διατίθενται για βελτιωμένη προσαρμογή. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε διαφορετικά προφίλ για διαφορετικούς σκοπούς και να τα αποθηκεύσετε στο Razer Synapse 3.

Με την κάμερα web Razer Kiyo, δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε διαφορετικά φώτα για φωτισμό στην κάμερα. Η κάμερα διατηρεί την ποσότητα φωτός και επίσης εξαλείφει τυχόν σκληρές σκιές. Με τη βοήθεια ρυθμιζόμενων επιπέδων φωτεινότητας, γίνεται πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το φως.

Οι θαυμαστές σας θα έχουν πιο ομαλά και ευκρινέστερα αποτελέσματα βίντεο ενώ κάνετε ροή με 720p στα 60 FPS. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή σε ανάλυση 1080p στα 30 FPS για Full HD για να βυθίσετε τους θαυμαστές σας στις ροές σας. Τοποθετήστε αυτήν την εξαιρετική κάμερα για να ξεκινήσετε με το ταξίδι σας στη ροή και να δημιουργήσετε μια ισχυρή κοινότητα αφοσιωμένων θεατών.

Logitech Brio

Αν ψάχνετε για μια premium κάμερα web 4K που υποστηρίζει HDR, τότε η καλύτερη επιλογή είναι η Logitech Brio Ultra HD Pro Business Webcam. Είναι γνωστό ότι είναι η πιο προηγμένη επαγγελματική κάμερα web που προσφέρει μια δελεαστική εμπειρία βίντεο εξαιρετικά 4K HD. Ανεξάρτητα από το περιβάλλον φωτισμού γύρω σας, θα φαίνεστε καλύτερα χάρη στην τεχνολογία HDR.

Το Brio είναι μια αξιοσημείωτη κάμερα web για την παραγωγή κρυστάλλινων βίντεο ενώ μεταδίδετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Προσφέρει ζουμ 5x HD, αυτόματη εστίαση, εξαιρετική ανάλυση με βελτιωμένες λεπτομέρειες και χρώματα και εξαιρετικό ρυθμό καρέ. Παρέχει HD 720p στα 30, 60 ή ακόμα και 90 FPS για εκπληκτική ευκρίνεια και ομαλότητα, Full HD 1080p στα 30 ή 60 FPS και 4K Ultra HD στα 30 FPS.

Μπορείτε να επιλέξετε από τρία διαφορετικά οπτικά πεδία για να δημιουργήσετε ένα τέλειο πλαίσιο για το βίντεό σας. Μπορείτε να επιλέξετε διαγώνιο 65°, 78° ή 90° ανάλογα με την άνεσή σας. Η κάμερα διαθέτει επίσης διπλά πανκατευθυντικά μικρόφωνα που διαθέτουν τεχνολογία ακύρωσης θορύβου. Ο ήχος θα ήταν εντελώς καθαρός χωρίς να ακούγονται θόρυβοι περιβάλλοντος.

Εάν εργάζεστε με Windows 10, η κάμερα Brio θα σας ήταν χρήσιμη. Η ασφαλής και ακριβής αναγνώριση προσώπου για Windows δεν θα απαιτούσε να πληκτρολογήσετε κωδικό πρόσβασης για τα Windows. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε τον φακό για να συνδεθείτε. Η εφαρμογή Logi Tune Desktop είναι χρήσιμη για να κάνετε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές και να δοκιμάσετε διαφορετικές προεπιλογές για αδιάλειπτη συνεργασία βίντεο.

Λόγω του υψηλού ποσοστού καρέ που προσφέρει το Brio σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή παραμορφώσεις κατά τη διάρκεια των ζωντανών ροών παιχνιδιών σας.

Αξεσουάρ για ζωντανή ροή

Όταν πρόκειται για πρόσθετα αξεσουάρ, θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε ακουστικά παιχνιδιών και άλλο χρήσιμο εξοπλισμό για τη βελτίωση του παιχνιδιού σας.

  Πώς να αποκτήσετε το EPIX τώρα δωρεάν δοκιμή

Elgato Light

Ο φωτισμός είναι απαραίτητος για την εγγραφή και την εκτέλεση επαγγελματικών ζωντανών ροών. ο Elgato Key Light Air θα έκανε τις ροές παιχνιδιών σας να φαίνονται επαγγελματικές και θα θέλατε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για κάθε σκοπό εγγραφής. Τα LED βιομηχανικής ποιότητας λειτουργούν με την ίδια ένταση για πολλές ώρες ενώ σας κρατούν δροσερό.

Το φως Elgato έχει κατασκευαστεί με 80 premium LED OSRAM, εκ των οποίων 40 είναι ζεστά και 40 κρύα. Σε αντίθεση με τον φωτισμό στούντιο, θα ήταν αρκετά απαλός στα μάτια σας. Θα λάβετε εξαιρετικά απαλό φωτισμό χάρη στην τεχνολογία διάχυσης πολλαπλών στρωμάτων που έχει συνδυαστεί με την αρχιτεκτονική LED με φωτισμό άκρων.

Το Key Light Air έχει συμπαγή σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε διάταξη και να ταιριάζει με την αισθητική του. Μπορείτε να κλειδώσετε την περιστρεφόμενη βάση με την τέλεια γωνία δέσμης ενώ ο τηλεσκοπικός πόλος σας επιτρέπει να ρυθμίζετε το ύψος με ακρίβεια και ακρίβεια.

Μπορείτε να το συνδέσετε ασύρματα με τη συσκευή σας Android, Mac, υπολογιστή και iPhone. Αυτό καθιστά πολύ εύκολο τον έλεγχο της φωτεινότητας και του χρώματος του φωτισμού με την εφαρμογή Control Center και επίσης τη λήψη σχολίων σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σας. Έτσι, έχετε τον πλήρη έλεγχο του φωτισμού στα χέρια σας.

Είναι επίσης συμβατό με καταστρώματα ροής για την εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα επίπεδα φωτεινότητας, τη θερμοκρασία χρώματος και ακόμη και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το φως χρησιμοποιώντας το Streaming Deck.

Αγοράστε στο Amazon σήμερα.

Τρίποδο Magnus

Αν ψάχνετε για ένα σταθερό και στιβαρό τρίποδο βίντεο, τότε το Magnus Tripod System είναι μια τέλεια επιλογή. Είναι ένα τρίποδο ανθεκτικό και μεγάλης διάρκειας. Η κεφαλή έλξης υγρού σάς επιτρέπει να μετακινείτε και να γέρνετε την κάμερα έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με παραμορφωμένες εικόνες ή βίντεο.

Διαθέτει σχέδιο ποδιού 2 σταδίων που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το ύψος του τρίποδου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας από 27,6″ έως 59″. Ο μεσαίος διασκορπιστής θα κρατούσε τα πόδια του τρίποδου σε κλειδωμένη θέση για βελτιωμένη σταθερότητα. Είτε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για το σκοπό σας ζωντανής ροής παιχνιδιών σε εσωτερικούς χώρους είτε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό λήψης σε εξωτερικούς χώρους, το τρίποδο Magnus μπορεί να χειριστεί και τα δύο έργα.

Οι αιχμές εδάφους είναι χρήσιμες κατά την εγγραφή σε εξωτερικό χώρο, ενώ τα λαστιχένια πόδια είναι πολύ χρήσιμα κατά τις εγγραφές σε εσωτερικούς χώρους και τις ζωντανές ροές παιχνιδιών.

Πράσινη οθόνη Elgato

Η πτυσσόμενη πράσινη οθόνη Elgato είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία που χρειάζεται μόνο να ανοίξει από την αλουμινένια θήκη της. Είναι ιδανικό, ακόμη και για πολύ μικρές περιοχές τυχερών παιχνιδιών. Θα λάβετε μια χρωματοπράσινη επιφάνεια χωρίς ρυτίδες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανάψετε μερικά φώτα και να κάνετε κάποια δημιουργική μαγεία για να βελτιώσετε το φόντο σας με την πράσινη οθόνη.

Εάν είστε επαγγελματίας παίκτης και εκτελείτε καθημερινές ζωντανές ροές, είναι προτιμότερο να έχετε ένα προσαρμοσμένο φόντο για τις ροές σας. Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το φόντο και να το χρειαστείτε με ένα μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται να βασίζεστε στους άδειους τοίχους σας όταν μπορείτε να δουλέψετε τη δημιουργικότητά σας με το Elgato Green Screen.

Κατάστρωμα ρεμάτων Elgato

Αποκτήστε την ευκαιρία να εστιάσετε πλήρως στο κοινό σας κατά τη ζωντανή ροή στο YouTube και στο Twitch με την τελευταία τεχνολογία του Elgato. Το Elgato Stream Deck σάς επιτρέπει να είστε πιο δημιουργικοί κατά τη ροή των αγαπημένων σας παιχνιδιών. Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για τη ζωντανή ροή, τότε πρέπει να σκεφτείτε να το αγοράσετε.

Μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο των ροών σας με τα 15 πλήκτρα LCD που παρέχονται στο κατάστρωμα. Σας επιτρέπει να εκτελείτε διαφορετικές ενέργειες, ώστε να μην χρειάζεται να θυμάστε συντομεύσεις πληκτρολογίου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο, να εκκινήσετε πολυμέσα, να αλλάξετε σκηνές και πολλά άλλα κατά τη ροή στα χέρια σας. Η οπτική ανατροφοδότηση θα επιβεβαιώνει ότι η εντολή έχει εκτελεστεί.

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις αγαπημένες σας πλατφόρμες ροής με το κατάστρωμα ροής για να ελέγχετε κάθε ενέργεια με ένα γρήγορο πάτημα του πλήκτρου. Η προσαρμογή του streaming deck είναι αρκετά απλή, όπου χρειάζεται μόνο να σύρετε και να αποθέσετε μερικές ενέργειες. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα εικονίδια και να αποθηκεύσετε ειδικά προφίλ για διαφορετικά παιχνίδια.

Μπορείτε να αναπτύξετε τις υπογεγραμμένες εισαγωγές και εξαγωγές με ένα μόνο πάτημα για να μεταφέρετε τη ροή σας στο επόμενο επίπεδο.

συμπέρασμα

Εάν ενδιαφέρεστε σοβαρά για τη ζωντανή ροή παιχνιδιών και σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια καριέρα σε αυτό, πρέπει να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας. Η ποιότητα του βίντεο και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτε θα επηρεάσουν πολύ την επιχείρησή σας στη ροή. Λοιπόν, προχωρήστε, αποκτήστε ένα γραφείο παιχνιδιών, μια καρέκλα παιχνιδιών και πάνω από τα πιο όμορφα εργαλεία ροής για να βελτιώσετε την καριέρα σας στη ροή.

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά εγγραφής παιχνιδιών για εγγραφή παιχνιδιού.