10 καλύτεροι φορητοί εκτυπωτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε [2023]

Μια λίστα με τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές για να λύσετε τις γρήγορες εκτυπωτικές σας ανάγκες!

Μπορεί να χρειαστείτε μια εκτύπωση🖨️ ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να έχετε έναν από αυτούς τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές δίπλα σας για ευκολία.

Η δυνατότητα εκτύπωσης χαρτιών, εικόνων και αποδείξεων χωρίς να είναι φυσικά συνδεδεμένη με έναν εκτυπωτή βελτιώνεται επιλέγοντας τους κορυφαίους φορητούς εκτυπωτές. Αυτές είναι αρκετά προσαρμόσιμες συσκευές που μπορείτε να φέρετε οπουδήποτε, λόγω των ελαφριών και συμπαγών σχεδίων τους.

Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μου😍 όταν πρόκειται για υπέροχες εκτυπώσεις καθώς και για φορητότητα.

Γιατί αγαπάμε τους φορητούς εκτυπωτές

Πρέπει να συμφωνήσω ότι οι φορητοί εκτυπωτές είναι ένα τεχνολογικό θαύμα και έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μου ζωής. Αυτά τα ελαφριά, φορητά gadget έχουν αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο εργάζομαι και διατηρώ την οργάνωση.

Η ευκολία είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές πτυχές των φορητών εκτυπωτών. Είναι βολικά γιατί μπορεί να χωρέσουν σε τσάντα ή σακίδιο. Δεν χρειάζομαι έναν συμβατικό, μεγάλο εκτυπωτή γιατί μπορώ να εκτυπώσω έγγραφα αμέσως όπου κι αν βρίσκομαι—σε καφετέρια, χώρο εργασίας ή γραφείο πελάτη.

Επιπλέον, είναι εξαιρετικό το πόσο ευέλικτοι είναι οι φορητοί εκτυπωτές. Έχουν ασύρματες συνδέσεις με διάφορα gadget, συμπεριλαμβανομένων tablet, υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων, έτσι ώστε να μπορώ να εκτυπώνω από οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Η δυνατότητα γρήγορης κοινής χρήσης έντυπων αντιγράφων εγγράφων με πελάτες ή συναδέλφους άλλαξε το παιχνίδι για μένα στις επαγγελματικές συναντήσεις. Εξάλλου, δεν χρειάζεστε πάντα λύσεις διαχείρισης εκτυπώσεων, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν εκτυπώνουν χύμα.

Εκτός από τη συνδεσιμότητα και την ευκολία χρήσης, αυτοί οι εκτυπωτές παράγουν εκτυπώσεις αξιοσημείωτης ποιότητας. Με βοήθησαν με τα πάντα, από κρίσιμα συμβόλαια έως πολύχρωμες φωτογραφίες, και κάθε φορά, το αποτέλεσμα ήταν καθαρό και καθαρό.

Η διαδικασία εργασίας μου έχει μεταμορφωθεί πλήρως και οι φορητοί εκτυπωτές έχουν απλοποιήσει πολύ τη ζωή μου όταν βρίσκομαι εν κινήσει. Το μικρό τους μέγεθος, οι επιλογές συνδεσιμότητας και η εξαιρετική απόδοση τους τα έχουν κάνει απαραίτητο εργαλείο για έναν πολυάσχολο επαγγελματία όπως εγώ.

Πλεονεκτήματα ενός φορητού εκτυπωτή έναντι ενός παραδοσιακού εκτυπωτή

Οι φορητοί εκτυπωτές έχουν γίνει πρωτοποριακά εργαλεία με πολλά πλεονεκτήματα πάνω από τους συμβατικούς εκτυπωτές στην τρέχουσα ψηφιακή εποχή.

 • Καθιστούν δυνατή την ακριβή και μεμονωμένη προσαρμογή της κατασκευής τρισδιάστατων αντικειμένων. Η εκτύπωση σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας χρησιμοποιώντας συμβατικές μεθόδους είναι αδύνατη.
 • Επιπλέον, η ευελιξία των φορητών εκτυπωτών επιτρέπει την παραγωγή μιας τεράστιας σειράς προϊόντων, όπως περίπλοκα πρωτότυπα, πρακτικά εξαρτήματα, ακόμη και εξαιρετικά γλυπτά. Η ικανότητά τους να κατασκευάζουν σύνθετα εξαρτήματα με ελάχιστα απόβλητα έχει εφαρμογές σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της αυτοκινητοβιομηχανίας και της αεροδιαστημικής.
 • Η ικανότητα γρήγορης επανάληψης είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή παραγωγή, η οποία απαιτεί συχνά ακριβά καλούπια και μεγάλους χρόνους παράδοσης, η τρισδιάστατη εκτύπωση επιτρέπει στους σχεδιαστές να δοκιμάζουν πρωτότυπα γρήγορα και ανέξοδα κάνοντας γρήγορες αλλαγές.
 • Επειδή αυτοί οι εκτυπωτές χρησιμοποιούν μόνο το υλικό που απαιτείται για την παραγωγή του αντικειμένου, συνήθως πληρώνουν λιγότερα απόβλητα και έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Πώς λειτουργούν αυτοί οι φορητοί εκτυπωτές;

Λειτουργεί συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με συμβατικές τεχνικές εκτύπωσης. Έτσι λειτουργεί:

 • Τροφοδοτικό: Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι προσαρμογείς εναλλασσόμενου ρεύματος ή οι συνδέσεις USB μπορούν να τροφοδοτήσουν φορητούς εκτυπωτές, καθιστώντας τους χρησιμοποιήσιμους σχεδόν οπουδήποτε.
 • Είσοδος: Για να ξεκινήσετε, χρησιμοποιήστε ενσύρματες ή ασύρματες συνδέσεις, συμπεριλαμβανομένων USB, Bluetooth ή Wi-Fi, για να συνδέσετε τον φορητό εκτυπωτή με τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας. Μέσω μιας συγκεκριμένης εφαρμογής ή της ενσωματωμένης διεπαφής της συσκευής, επιλέγετε το αρχείο ή την εικόνα που θέλετε να εκτυπώσετε.
 • Επεξεργασία δεδομένων: Ο εσωτερικός επεξεργαστής του εκτυπωτή επεξεργάζεται στη συνέχεια το ψηφιακό αρχείο, το οποίο το μετατρέπει σε μορφή έτοιμη για εκτύπωση. Η σωστή απεικόνιση χρωμάτων, γραφικών και κειμένου βελτιστοποιεί τα δεδομένα για τη διαδικασία εκτύπωσης.
 • Σύστημα εκτύπωσης: Η πλειονότητα των φορητών εκτυπωτών χρησιμοποιεί τεχνολογίες εκτύπωσης θερμικής ή έγχυσης μελάνης. Ενώ οι θερμικοί εκτυπωτές χρησιμοποιούν θερμότητα για να μεταφέρουν μελάνι από μια κορδέλα σε χαρτί, οι εκτυπωτές inkjet ψεκάζουν μικρές σταγόνες μελανιού πάνω στο χαρτί για να δημιουργήσουν την εικόνα.
 • Τροφοδοσία χαρτιού: Ο μηχανισμός εκτύπωσης του εκτυπωτή τροφοδοτεί το επιλεγμένο χαρτί ή φύλλο ετικέτας. Οι παράμετροι του εκτυπωτή καθορίζουν το είδος του χαρτιού που πρέπει να χρησιμοποιηθεί.
 • Έξοδος: Το μελάνι εφαρμόζεται για την παραγωγή της επιθυμητής εικόνας ή κειμένου όταν το χαρτί περνάει μέσα από τον εκτυπωτή. Στη συνέχεια, η εκτυπωμένη σελίδα ολισθαίνει έξω από το δίσκο εξόδου του εκτυπωτή.

Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικούς από τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε εν κινήσει. Αυτά θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εργασία σας εύκολη σε κάθε σημείο, είτε πρόκειται για εκτύπωση εγγράφων είτε για ετικέτες αποστολής.

Φορητοί εκτυπωτές JADENS ασύρματοι

Ο φορητός εκτυπωτής JADENS είναι μια πολυλειτουργική, φορητή λύση ασύρματης εκτύπωσης ιδανική για χρήση εν κινήσει. Αυτή η χρήσιμη συσκευή ταιριάζει σε διάφορες εργασίες, επειδή μπορεί να εκτυπώσει έγγραφα με μέγεθος έως 8,5″ x 11″ σε μορφή US Letter.

Συνδέεται εύκολα με iOS, Android και φορητούς υπολογιστές μέσω Bluetooth, προσφέροντας στους πελάτες τέλεια συμβατότητα και άνεση σε διάφορες ρυθμίσεις, όπως το γραφείο, το σπίτι και το σχολείο.

Πλεονεκτήματα

 • Ο εκτυπωτής JADENS είναι ιδανικός για ταξιδιωτικές και φορητές ανάγκες εκτύπωσης επειδή είναι πολύ ελαφρύς και φορητός.
 • Η συνδεσιμότητα Bluetooth του εξασφαλίζει έναν χώρο εργασίας χωρίς ακαταστασία, εξαλείφοντας την ανάγκη για αντιαισθητικά καλώδια.
 • Η τεχνική της θερμικής εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο και χρήμα διασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως τελειώσει το μελάνι.
 • Ο εκτυπωτής προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για διάφορες εργασίες εκτύπωσης υποστηρίζοντας διάφορους τύπους συσκευών.

Μειονεκτήματα

 • Εκτυπώνει κυρίως σε ασπρόμαυρο. Επομένως, τα άτομα που χρειάζονται πολύχρωμες εκτυπώσεις μπορεί να το θεωρήσουν ακατάλληλο.
 • Η ταχύτητα εκτύπωσης μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη όσο ορισμένοι μεγαλύτεροι εκτυπωτές γραφείου, παρά το γεγονός ότι είναι αποτελεσματική.

Αν ψάχνετε για χρήση εν κινήσει που ολοκληρώνει τη δουλειά, τότε έχω διαπιστώσει ότι μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτόν τον φορητό εκτυπωτή.

Φορητός ασύρματος εκτυπωτής Aixiqee

Σχεδιασμένος για εργασία και ταξίδια, ο φορητός ασύρματος εκτυπωτής Aixiqee είναι ένας πολλαπλών χρήσεων και εύχρηστος θερμικός εκτυπωτής Bluetooth. Αυτός ο μικρός εκτυπωτής είναι κατάλληλος για πολλές χρήσεις, επειδή μπορεί να διαχειριστεί διάφορα μεγέθη χαρτιού, όπως θερμικό χαρτί US Letter, Legal, A4 και A5 8,5 x 11″.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι προσαρμόσιμο και κατάλληλο τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση λόγω της ικανότητάς του να διαχειρίζεται μια σειρά μεγεθών και τύπων χαρτιού.
 • Εφόσον δεν απαιτείται μελάνι, ο εκτυπωτής είναι οικονομικός και δεν απαιτεί συντήρηση. Δημιουργεί επίσης ευκρινείς, καθαρές εκτυπώσεις.
 • Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τον αυτοματοποιημένο χρόνο απενεργοποίησης της συσκευής για να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη ενέργεια για τον εαυτό σας.

Μειονεκτήματα

 • Αν και εκτυπώνει σε καλή ποιότητα, ο ρυθμός εκτύπωσής του μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορος όσο αυτός των μεγαλύτερων, μη φορητών εκτυπωτών.

Λόγω της ικανότητάς του να εκτυπώνει διαφορετικά μεγέθη χαρτιού, αυτός ο φορητός εκτυπωτής προτιμάται πολύ.

Φορητός ασύρματος εκτυπωτής χωρίς μελάνη IOOIOO Peripage

Με τον έξυπνο και φορητό φορητό ασύρματο εκτυπωτή IOOIOO Peripage, οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν σημειώσεις, ετικέτες και εικόνες ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Αυτός ο φορητός εκτυπωτής είναι ένας πολύτιμος σύντροφος για άτομα που εκτιμούν τη δημιουργικότητα και την ευκολία.

Πλεονεκτήματα

 • Με μπαταρία, είναι ασύρματο και με δυνατότητα Bluetooth.
 • Επειδή ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί θερμική τεχνολογία, δεν χρειάζονται ακατάστατα δοχεία μελάνης. Το να τελειώσει το μελάνι δεν θα είναι πρόβλημα για εσάς.
 • Δεν είναι μόνο κατάλληλο για εκτύπωση σε χαρτί letter ή A4, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ετικετών αποστολής ή αυτοκόλλητων προϊόντων με κόλλα.

Μειονεκτήματα

 • Επειδή οι εκτυπώσεις Peripage είναι συνήθως μικρές, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για εκτυπώσεις φωτογραφιών υψηλής ποιότητας ή για μεγάλα χαρτιά.

Μπορείτε να εκτυπώσετε απευθείας από υπολογιστή χρησιμοποιώντας καλώδιο USB ή από το τηλέφωνό σας χρησιμοποιώντας Bluetooth. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε από άλλες συσκευές iOS.

Φορητός συμπαγής εκτυπωτής Phomemo

Με την ασύρματη σχεδίαση και το μικρό του μέγεθος, ο φορητός συμπαγής εκτυπωτής Phomemo είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος ταξιδιού για όποιον χρειάζεται να εκτυπώνει έγγραφα ενώ βρίσκεται εν κινήσει. Είναι μια πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο του Phomemo και είναι αξιοσημείωτο για την ικανότητά του να εκτυπώνει σε χαρτί που έχει μέγεθος σαν US Letter.

Πλεονεκτήματα

 • Ο εκτυπωτής M08F-Letter εκτυπώνει καθαρά και ευκρινώς παρά το μικρό του μέγεθος.
 • Η εφαρμογή Phomemo απλοποιεί την εκτύπωση από τη συσκευή σας iPhone, iPad ή Android.
 • Είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο στη χρήση, επειδή έχει ισχυρή συμβατότητα και μπορεί να εκτυπώσει λέξεις, γραφικά και αρχεία PDF, επομένως μετακινήστε τις εταιρείες εκτύπωσης κατ’ απαίτηση!

Μειονεκτήματα

 • Παρόλο που μπορεί να εκτυπώσει σε χαρτί μεγέθους US Letter, ο εκτυπωτής δεν μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερα μεγέθη χαρτιού, γεγονός που περιορίζει τη χρήση του σε ορισμένες περιπτώσεις.

Επιπλέον, ο εκτυπωτής είναι προσαρμόσιμος και κατάλληλος για διάφορους χρήστες, επειδή μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth σε συσκευές iOS και Android.

Φορητός εκτυπωτής POOLITECHxHPRT

Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth του φορητού εκτυπωτή του POOOLITECHxHPRT είναι επαναστατική για όποιον αναζητά βολική εκτύπωση από φορητές συσκευές. Αυτός ο μικρός φορητός εκτυπωτής χωρίς μελάνι είναι μια ευέλικτη επιλογή για το σπίτι, τη δουλειά ή ακόμα και το αυτοκίνητο, επειδή λειτουργεί άψογα με smartphone και υπολογιστές.

Πλεονεκτήματα

 • Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός του, που χωράει όμορφα σε μια βαλίτσα ή ακόμα και σε ένα ντουλαπάκι, το καθιστά τον ιδανικό σύντροφο ταξιδιού.
 • Εξαλείφει την πιθανότητα να χυθεί μελάνι και εξοικονομεί χρήματα και κόπο, καθώς δεν απαιτεί την αγορά μελανιού ή κορδέλας.
 • Ο συμπαγής εκτυπωτής είναι συμβατός με συνδέσεις τύπου C για φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές και με Bluetooth για τηλέφωνα iPhone, iPad και Android.

Μειονεκτήματα

 • Παρόλο που είναι φορητός, η μεταφορά φορτιστή συνιστάται για μεγαλύτερες περιόδους εκτύπωσης, καθώς η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να είναι πρόβλημα.
 • Λόγω του μικρού μεγέθους του, ο εκτυπωτής μπορεί να κρατά μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα χαρτιού, κάτι που απαιτεί συχνότερη επαναφόρτωση.

Εάν χρειάζεστε μερικά αντίγραφα εν κινήσει, τότε μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτόν τον φορητό εκτυπωτή για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Φορητοί εκτυπωτές Betife ασύρματοι

Ο φορητός εκτυπωτής Betife M08F είναι ένας βολικός ταξιδιωτικός σύντροφος για όσους θέλουν φορητές λύσεις εκτύπωσης. Με την ικανότητά του να χειρίζεται χαρτί μεγέθους US Letter (8,5″ x 11″), αυτός ο ασύρματος εκτυπωτής Bluetooth είναι κατάλληλος για ένα ευρύ φάσμα προσωπικών και επαγγελματικών καθηκόντων.

Η τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης χωρίς μελάνι αυτού του εκτυπωτή, η οποία εξαλείφει την ταλαιπωρία της μεταφοράς δοχείων μελάνης, είναι ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματά του.

Πλεονεκτήματα

 • Η ταχύτητα εκτύπωσης είναι αρκετά καλή, πράγμα που σημαίνει ότι τα έγγραφά σας θα είναι διαθέσιμα όταν τα χρειάζεστε.
 • Η συνδεσιμότητα Bluetooth κάνει την εκτύπωση από φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone απλή, δίνοντάς της μια ευέλικτη επιλογή για μια ποικιλία συσκευών.
 • Η Betife M08F είναι η τέλεια συσκευή για άτομα που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει λόγω του ελαφρού και μικρού σχεδιασμού της.
 • Κατάλληλο με τους περισσότερους φορτιστές, συμπεριλαμβανομένων των φορητών υπολογιστών, των αυτοκινήτων, των power banks και των φορτιστών μετασχηματιστή ρεύματος.

Μειονεκτήματα

 • Αν και μπορεί να χρησιμοποιήσει χαρτί μεγέθους US Letter, ενδέχεται να μην χειρίζεται πιο σημαντικά μεγέθη εγγράφων.
 • Η έγχρωμη εκτύπωση δεν συνιστάται για αυτόν τον μονόχρωμο εκτυπωτή.

Αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί με φορητούς υπολογιστές και συσκευές Android και iOS, παρέχοντας στους καταναλωτές διάφορες επιλογές συνδεσιμότητας.

Φορητός εκτυπωτής HPRT Σύνδεση Bluetooth

Ένα βελτιωμένο μοντέλο, ο φορητός εκτυπωτής HPRT, γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ ψηφιακών και φυσικών εγγράφων με μια ασύρματη, φορητή λύση εκτύπωσης. Συνδέεται εύκολα μέσω ασύρματου Bluetooth με τις συσκευές Windows, Mac, Android και iPhone, επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι απλό στη μεταφορά και την εκτύπωση από οποιαδήποτε τοποθεσία λόγω του μικρού μεγέθους και της ασύρματης συνδεσιμότητας.
 • Η ανάλυση 300 DPI επιτρέπει την ευκρινή εκτύπωση αρχείων.
 • Η ροή εργασίας σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί με την εύκολη επεξεργασία και εκτύπωση εγγράφων με την εφαρμογή HPRT.
 • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών και συσκευών χαρτιού, που πληρούν διαφορετικές απαιτήσεις εκτύπωσης.

Μειονεκτήματα

 • Λόγω της μέτριας ταχύτητας εκτύπωσης, ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για συχνή χρήση για την εκτύπωση μεγάλων ποσοτήτων εγγράφων.

Το να κάνετε λίγη εργασία εκτύπωσης για ορισμένα επείγοντα έγγραφα είναι παιχνιδάκι με τη βοήθεια του φορητού εκτυπωτή HPRT.

Ασύρματοι φορητοί εκτυπωτές HPRT

Καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος τους, οι φορητοί εκτυπωτές HPRT Wireless MT810 είναι ευκολότεροι στη χρήση από τους τυπικούς εκτυπωτές και δεν απαιτούν άνθρακα, κορδέλα ή μελάνι. Είναι επίσης πολύ μικρότερα από το χαρτί Α4. Μπορείτε επίσης να βάλετε εύκολα αυτόν τον φορητό εκτυπωτή στην τσάντα ή το σακίδιό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Ο φορητός εκτυπωτής λειτουργεί με τηλέφωνα με iOS και Android και φορητούς υπολογιστές με Windows και macOS (όταν συνδέονται μέσω συνδέσεων USB).
 • Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2500mAh είναι μακράς διαρκείας και κατάλληλη για όλες τις ανάγκες σας.
 • Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε μεγάλα πανό και μικρές σημειώσεις στο χαρτί σε ρολό. Δεν είναι καν απαραίτητο να μεταφέρετε επιπλέον χαρτί εκτύπωσης.

Μειονεκτήματα

 • Δεδομένου ότι είναι εκτυπωτής σε κλίμακα του γκρι, δεν είναι δυνατή η έγχρωμη εκτύπωση.

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον φορητό εκτυπωτή είναι η δυνατότητα εκτύπωσης 400+ τεμαχίων χαρτιού με μία φόρτιση λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής της μπαταρίας του.

Φορητός θερμικός εκτυπωτής Zoolion

Για καθημερινή χρήση και ταξίδια, το μοντέλο M08F του Zoolion Portable Thermal Printer είναι ένας ασύρματος εκτυπωτής πολλαπλών χρήσεων. Αυτός ο μικρός εκτυπωτής χωρίς μελάνι είναι ιδανικός για ποικίλες χρήσεις τόσο σε οικιακό όσο και σε περιβάλλον γραφείου, επειδή μπορεί να εκτυπώσει σε θερμικό χαρτί μεγέθους 8,5 x 11 ιντσών US Letter.

Πλεονεκτήματα

 • Λόγω της εξαιρετικής φορητότητάς του, το Zoolion M08F είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και ταξιδιώτες που βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο.
 • Μπορεί να εκτυπώσει έγγραφα, σημειώσεις, ετικέτες, ακόμη και διασκεδαστικά έργα, όπως θερμικά τατουάζ, επειδή υποστηρίζει χαρτί μεγέθους letter των ΗΠΑ.
 • Χρησιμοποιώντας θερμικό χαρτί αντί για μελάνι ή τόνερ, ο εκτυπωτής εξοικονομεί χρήματα και απαιτεί λιγότερη συντήρηση.

Μειονεκτήματα

 • Χρησιμοποιεί θερμικό χαρτί, το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο ευρέως προσβάσιμο όσο το κανονικό χαρτί εκτυπωτή και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακριβότερα αναλώσιμα.

Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς εκτυπωτές, μπορείτε να περιμένετε να εξοικονομήσετε ένα καλό χρηματικό ποσό με τη βοήθεια αυτού του εκτυπωτή χωρίς μελάνι.

Φορητός θερμικός εκτυπωτής ασύρματο ταξίδι

Οι μικροί και ελαφροί φορητοί εκτυπωτές M08F-Letter είναι ιδανικοί για χρήση εν κινήσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γρήγορα αυτόν τον συμπαγή, φορητό εκτυπωτή σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο ή μικρό χώρο εργασίας και χωράει όμορφα στον χαρτοφύλακά σας ή στην τσάντα του υπολογιστή σας.

Σε σύγκριση με τους συμβατικούς εκτυπωτές, ο φορητός εκτυπωτής M08F-Letter είναι 80% μικρότερος και ζυγίζει μόνο 1,57 λίβρες.

Πλεονεκτήματα

 • Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Bluetooth, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τον εκτυπωτή από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας το smartphone σας.
 • Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1200 mAh, η οποία, όταν φορτιστεί τελικά, μπορεί να εκτυπώσει έως και 140 φύλλα θερμικού χαρτιού σε μέγεθος letter, ικανοποιώντας τις ανάγκες του χώρου εργασίας σας.
 • Η εγκατάσταση αυτού του φορητού εκτυπωτή είναι πολύ απλή. Απλώς αποκτήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας για να εκτυπώσετε τα χαρτιά σας.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να αποδειχθεί μια ακριβή επιλογή σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα.

Παρόλο που είναι μια ακριβή επιλογή, η ευκολία της απευθείας εκτύπωσης μέσω της εφαρμογής την καθιστά μια αξιόλογη επιλογή.

συμπέρασμα

Μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αναζήτηση των καλύτερων φορητών εκτυπωτών είναι το μέγεθος, οι επιλογές συνδεσιμότητας, η ποιότητα εκτύπωσης και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που ικανοποιεί καλύτερα τις απαιτήσεις σας για μικρή, ελαφριά κινητικότητα. Η συμβατότητα πολλαπλών συσκευών, η ασύρματη συνδεσιμότητα και οι ρυθμιζόμενες επιλογές εκτύπωσης αποτελούν πρόσθετες απαιτήσεις.

Επιλέξτε ένα μοντέλο που εξισορροπεί την ποιότητα εκτύπωσης και τη φορητότητα για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Σε τελική ανάλυση, η αξιοπιστία και η απλότητα είναι αυτά που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν φορητό εκτυπωτή για τις ανάγκες εκτύπωσης για φορητές συσκευές.

Διαπίστωσα ότι οι παραπάνω εκτυπωτές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις για εκτύπωση εν κινήσει και δεν είναι πολύ ογκώδεις για να είναι δύσκολο να μεταφερθούν. Λοιπόν, επιλέξτε, είναι όλα τα καλύτερα!

Στη συνέχεια, θέλετε να εκτυπώσετε φωτογραφίες εν κινήσει; Δοκιμάστε αυτούς τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές φωτογραφιών!

  Πώς να συνδέσετε στο Excel