10 καλύτεροι σταθμοί σύνδεσης για χρήση πολλαπλών συσκευών ταυτόχρονα

Οι σταθμοί σύνδεσης είναι φορητές μικρού μεγέθους συσκευές που σας βοηθούν να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας με πολλές εξωτερικές συσκευές υλικού.

Με την εξέλιξη των φορητών υπολογιστών, ο αριθμός των θυρών USB και των συσκευών ανάγνωσης καρτών έχει μειωθεί πάρα πολύ. Οι σταθμοί σύνδεσης σάς δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψετε πρακτικά τον φορητό συνοδό σας σε πραγματικό υπολογιστή.

Τι είναι οι σταθμοί σύνδεσης;

Ας το καταλάβουμε αυτό με ένα παράδειγμα – Είστε στο γραφείο σας και εργάζεστε σε ένα αρχείο που περιέχει κείμενο και οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Προσπαθείς να το επεξεργαστείς και να το κάνεις εμφανίσιμο όσο περισσότερο μπορείς. Αλλά δυστυχώς, ο φορητός υπολογιστής σας μπορεί να σας προσφέρει μόνο μια οθόνη περιορισμένης ανάλυσης και συνηθισμένη υποστήριξη ήχου.

Εδώ, ένας σταθμός ελλιμενισμού λειτουργεί ως ευλογία. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι, να συνδέσετε τον φορητό υπολογιστή σας σε έναν σταθμό και τελικά να τον γεφυρώσετε με την οθόνη υψηλής ευκρίνειας, το ευχάριστο ηχοσύστημα και τον εκτυπωτή σας. Δεν χρειάζεται να σταματήσετε εδώ, καθώς μπορείτε να επεκτείνετε περισσότερο τις συνδεσιμότητα!

Η σύνδεση και η αποσύνδεση είναι δύο βασικές διαδικασίες που εμπλέκονται σε αυτές τις συσκευές, τα ονόματα των οποίων είναι αυτονόητα. Οι “Port Replicators” είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι ως η πρώτη γενιά σταθμών σύνδεσης. Θα θίξουμε τώρα τα χαρακτηριστικά και τις χρήσεις των σταθμών σύνδεσης.

Χαρακτηριστικά και Χρήσεις

Το κύριο πλεονέκτημα που παρέχουν οι σταθμοί σύνδεσης είναι ο μεγάλος αριθμός θυρών USB τους. Ο αριθμός των υποστηριζόμενων θυρών και οι τύποι τους είναι πιθανώς δύο βασικά κριτήρια που πρέπει να ελέγξετε πριν από την αγορά.

  Πώς να αποτρέψετε τις 11 κορυφαίες απειλές στο Cloud Computing;

Συνήθως, αυτές οι συσκευές διαθέτουν θύρες εισόδου/εξόδου τροφοδοσίας, θύρες οθόνης, 5-6 θύρες USB, θύρες HDMI και σε πολλές περιπτώσεις θύρες LAN.

Οι πιο ισχυροί σταθμοί σύνδεσης περιλαμβάνουν συνήθως θύρες USB-A με γρήγορες ταχύτητες USB 3.0, θύρες USB-C, θύρα HDMI και υποδοχές θύρας οθόνης για οθόνες ή άλλους τύπους συνδέσεων εξωτερικής οθόνης.

Οι κύριες χρήσεις των σταθμών σύνδεσης παρατίθενται παρακάτω:

 • Προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων στον σύγχρονο εργάτη. Επιπλέον θύρες USB, υποδοχές ήχου, υποδοχές Ethernet, υποδοχές κάρτας SD και συνδέσεις οθόνης βρίσκονται συνήθως σε σταθμούς σύνδεσης.
 • Ενισχύει την παραγωγικότητα των φορητών υπολογιστών.
 • Το συνεχώς αυξανόμενο εργατικό δυναμικό των χρηστών κινητών είναι το αποτέλεσμα των βελτιώσεων στην ταχύτητα του Διαδικτύου σε γενικές γραμμές και της προσβασιμότητας της αγοράς στο cloud computing, στα εργαλεία συνεργασίας στο cloud κ.λπ.

Αυτό το άρθρο εξερευνά τους καλύτερους σταθμούς σύνδεσης που είναι φιλικοί προς την τσέπη αλλά και αποτελεσματικοί, οι οποίοι μπορεί να είναι στη λίστα σας αν έχετε κάνει σερφ για να αγοράσετε ένα!

Σταθμός σύνδεσης USB C σε διπλό προσαρμογέα HDMI

Η MOKiN σχεδίασε μια βάση σύνδεσης με υποστήριξη USB 6 σε 1 και τρεις θύρες USB με θύρα υποστήριξης καλωδίου τύπου C.

 • Διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες προβολής και λειτουργία επέκτασης στους φορητούς υπολογιστές Windows με τριπλή προβολή.
 • Οι θύρες HDMI εγγυώνται υποστήριξη μέγιστης ανάλυσης 4K Ultra HD στα 60Hz και Full HD 1080p στα 60Hz.

Η φόρτιση αυτού του gadget είναι τόσο γρήγορη όσο ποτέ όσο συνοδεύεται από υποστήριξη γρήγορης φόρτισης Thunderbolt 3 100W. Τα Dell XPS 13/15, Lenovo Yoga 720/910/920/930, Microsoft Surface 3/Go κ.λπ., είναι συμβατά με το dock.

Σταθμός σύνδεσης τριπλής οθόνης Dell USB 3.0 Ultra HD/4K

Διακοσμημένο με μαύρο ματ φινίρισμα με έως και 5 θύρες USB και βάρος αντικειμένου 0,63 λίβρες, αυτή η βάση σύνδεσης της Dell έχει χαρακτηριστεί ως το προϊόν επιλογής της amazon.

 • Διαθέτει 3 x superfast θύρες USB 3.0 με 2 x θύρες USB 2.0 που εξασφαλίζουν συμβατότητα με μια τεράστια γκάμα περιφερειακών όπως σκληροί δίσκοι, ηχεία και οθόνες.
 • Επιτρέπει την παραγωγικότητα συνδέοντας τρεις οθόνες – 1 οθόνη Ultra HD 4K και 2 οθόνες Full HD, με τη βοήθεια ενός προσαρμογέα HDMI-DVI.

Υποστηρίζοντας οθόνες Ultra HD 4K και συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας, αυτή η βάση σύνδεσης παρέχει βελτιωμένη παραγωγικότητα και επιλογές ψυχαγωγίας.

  9 ισχυρά εργαλεία για τον εντοπισμό σφαλμάτων και την παρακολούθηση εφαρμογών ASP.NET

Συνδεόμενη διπλή οθόνη USB 3.0 Universal Docking Laptop Station

Αυτός ο σχεδιασμένος σταθμός σύνδεσης με δυνατότητα σύνδεσης έχει καθολική συμβατότητα, με πολλές εκδόσεις λειτουργικού συστήματος και Windows που περιλαμβάνονται. Χτισμένη με υποστήριξη θύρας USB 6 x, αυτή η μαύρη συσκευή διαθέτει 11 συνδέσεις με HDMI, Ethernet και εγκαταστάσεις φόρτισης.

 • Έχει καθολική συμβατότητα με εκδόσεις Windows 7/8/10/11 και macOS 10.15 ή νεότερη έκδοση, Chrome OS 100 ή νεότερη έκδοση, εκδόσεις Microsoft Surface, σειρά HP Spectrex360, Dell XPS 13/15/Latitude και Lenovo Thinkpad T series.
 • Ένας φορητός υπολογιστής απαιτεί ξεχωριστό φορτιστή. Η βάση δεν παρέχει φόρτιση.

Ως εκ τούτου, η προσθήκη ενός μόνο καλωδίου σάς παρέχει 11 επιπλέον θύρες για συνδεσιμότητα, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε περισσότερες εργασίες σε λιγότερο χρόνο.

USB C Hub, UtechSmart Triple Display USB C Laptop Docking Station

Οι συσκευές σύνδεσης συμβατές με Windows και MacOS με την επωνυμία UtechSmart παρέχουν ένα gadget που υποστηρίζεται από θύρες 4 USB, το οποίο εξασφαλίζει περισσότερη προβολή και περισσότερη εκτέλεση. 11 διαφορετικές θύρες εξασφαλίζουν ευελιξία και την καλύτερη εμπειρία χρήστη.

 • Το τσιπ οθόνης VL817 προστατεύει το σύστημα από προστασία υπερφόρτωσης, υπερβολική τάση, βραχυκυκλώματα και θερμοκρασίες κάτω των 45 βαθμών Κελσίου.
 • Συμβατό με Windows 10/11, Mac OS, Chrome OS, Dell XPS 13/15, Dell Latitude/Precision, Lenovo ThinkPad X1 Carbon, HP Spectre x360/ZBook κ.λπ.

Έτσι, αυτό το προϊόν αιχμής προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και απλοποιεί τη ζωή σας.

Διπλή οθόνη βάσης σύνδεσης USB C

Με ονομαστική ισχύ 100 watt και βάρος 100 γραμμάρια, αυτός ο σταθμός σύνδεσης με διασύνδεση υλικού USB Type-C είναι ένα προϊόν υψηλής βαθμολογίας σε μια προσφορά.

 • Διαθέτει τέσσερις λειτουργίες προβολής για φορητούς υπολογιστές Windows/Linux με λειτουργία καθρέφτη.
 • Διαθέτει λειτουργία τριπλής οθόνης και αναλύσεις με θύρες HDMI και VGA.

Επίσης, δύο θύρες USB 2.0 σάς επιτρέπουν να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο ή ποντίκι χωρίς καθυστέρηση. Ως εκ τούτου, η ABIWAZY παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ο σταθμός σύνδεσης σχεδιασμένος από το WAVLINK είναι μια συσκευή USB C 10 σε 1, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει παραγωγικότητα και ευελιξία σε φορητούς υπολογιστές. Αυτό το gadget 3 θυρών USB διαθέτει υποστήριξη συνδεσιμότητας Gigabit ethernet 1000 Mbps.

 • Η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD TF εξάγει φωτογραφίες από τη φωτογραφική μηχανή σας και η δυνατότητα 4K HDMI βοηθά στην προβολή τους στη μεγαλύτερη οθόνη, δημιουργώντας το καλύτερο οπτικό θέαμα.
 • Είναι συμβατό με Windows XP/7/8/10/Vista OS, όπως συσκευές Lenovo, Dell και HP, μαζί με Linux και macOS.
  Δείτε τις συνήθεις εργάσιμες ώρες κατά τον προγραμματισμό συναντήσεων σε ζώνες ώρας

Ο διανομέας Wavlink Type-C υποστηρίζει τη λειτουργία OTG. Ως εκ τούτου, μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες ή βίντεο σε μεγαλύτερη οθόνη με οικογένειες μέσω του τηλεφώνου σας.

Σταθμός σύνδεσης Dell WD19 180W

Η Dell Technologies έχει κατασκευαστεί ειδικά για τους φορητούς υπολογιστές της επωνυμίας της με διεπαφή υλικού που αποτελείται από θύρες USB, HDMI και Thunderbolt με ονομαστική ισχύ 180 W.

 • Η βάση σύνδεσης συνδέεται με θύρα USB-C και καλώδιο.
 • Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων έως και 10 Gbps.

Εργαστείτε χωρίς διακοπές, χρησιμοποιώντας ένα μόνο υλικολογισμικό σε αυτόν τον εξαιρετικά διαχειρίσιμο σταθμό σύνδεσης.

Σταθμός σύνδεσης φορητού υπολογιστή USB C από την FALWEDI

Περιτυλιγμένο σε γυαλιστερό γκρι φινίρισμα, αυτό το προϊόν FALWEDI διαθέτει 2 θύρες HDMI και λειτουργία προβολής με πλήρη χαρακτηριστικά. Διευκολύνει τη γρήγορη φόρτιση με 100W Type-C PD 3.0/IN και 87W Type-C HOST 3.0/OUT.

 • Οι λειτουργίες πολλαπλής λειτουργίας προβολής είναι ενεργοποιημένες τόσο με συσκευές Windows όσο και με MacOS, συμπεριλαμβανομένων των κατόπτρων και των λειτουργιών επέκτασης.
 • Περιλαμβάνει θύρα προσαρμογέα ethernet 1x με θύρες USB 3.0,2.0 και πολυλειτουργικές θύρες USB-C.

Ως εκ τούτου, αυτός ο σταθμός σύνδεσης διασφαλίζει ότι μπορείτε να εργάζεστε ομαλά χωρίς να ανησυχείτε για περιορισμούς δικτύου.

Σταθμός σύνδεσης φορητού υπολογιστή USB C από την GVRIOY

Ένας μαύρος σταθμός σύνδεσης φορητού υπολογιστή 15 θυρών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με smartphone, προβολείς, οθόνες, ηχεία κ.λπ. Η διασύνδεση υλικού περιλαμβάνει θύρες VGA-HDMI και USB.

 • Διαθέτει οθόνη βίντεο υψηλής ευκρίνειας 4K με τριπλή ή ακόμη και τετραπλή λειτουργία εξόδου.
 • Συμβατό με πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών που βασίζονται σε Windows/Apple/Linux.

Έτσι, η διεπαφή USB C του HOST σας καθορίζει την τελική απόδοση της βάσης.

Δυνατότητα σύνδεσης USB 3.0 και USB-C Dual 4K Display Station Docking

Το Plugable προϊόν στη λίστα επεκτείνει τον χώρο εργασίας του με την κοινή υποστήριξη USB 3.0 και θύρα USB-C. Υποστηρίζει καθολική συμβατότητα με πολλές εκδόσεις Windows και OS που συζητούνται παρακάτω.

 • Διαθέτει διπλή οθόνη υψηλής ανάλυσης στα 60Hz με 2x θύρες HDMI.
 • Συμβατό με Windows 11/10/8.x και 7, συμπεριλαμβανομένων των σειρών Dell XPS και Lenovo, μαζί με το macOS 10.15.

Για όλα τα προϊόντα παρέχεται 2ετής εγγύηση εργασίας και βοήθεια μέσω email στο Σιάτλ.

Τυλίγοντας!

Σίγουρα ήταν μια δύσκολη λίστα για προσθήκη λόγω του τεράστιου αριθμού συσκευών που διατίθενται στην αγορά. Εφόσον τα έχετε περάσει όλα, μπορείτε να κάνετε την καλύτερη αγορά σας!

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τους φορητούς σταθμούς παραγωγής ενέργειας για ταξίδια στο σπίτι, το κάμπινγκ ή το δρόμο.