10 καλύτεροι πόροι εκμάθησης για να κυριαρχήσετε την HTML ΔΩΡΕΑΝ

Η γλώσσα σήμανσης υπερκειμένου ή HTML είναι το θεμελιώδες δομικό στοιχείο για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Επομένως, είναι απαραίτητη δεξιότητα για επίδοξους σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων. Για τη μελέτη της HTML, υπάρχουν πολλοί ακριβοί πόροι εκμάθησης που διατίθενται στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, υπάρχουν επίσης δωρεάν διαθέσιμοι πόροι που είναι εξίσου αποτελεσματικοί. Έτσι, θα μπορείτε να δημιουργήσετε οικονομικά αποδοτικούς ιστότοπους που είναι τόσο χρήσιμοι όσο και οπτικά εντυπωσιακοί.

Η γνώση της HTML επιτρέπει στους προγραμματιστές ιστού να κατασκευάζουν καλά δομημένες, προσβάσιμες και φιλικές προς το χρήστη ιστοσελίδες. Επίσης, χρησιμεύει ως το σημείο εκκίνησης για την εκμάθηση πρόσθετων τεχνολογιών Ιστού όπως CSS και JavaScript.

Η κατανόηση του HTML είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων και είναι μια πολύτιμη ικανότητα για όλους όσους κατασκευάζουν ή διαχειρίζονται ιστοσελίδες.

Αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσει τους κορυφαίους καλύτερους δωρεάν πόρους εκμάθησης για τον έλεγχο της HTML. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος, μπορείτε εύκολα να μάθετε τα βασικά της ανάπτυξης ιστού (HTML) περνώντας από αυτούς τους πόρους.

Σημασία της εκμάθησης HTML

Η εκμάθηση HTML είναι ωφέλιμη για διάφορους λόγους, και εδώ είναι μερικοί από αυτούς:

Σχεδιασμός ιστοτόπων: Όλοι οι ιστότοποι κατασκευάζονται με χρήση της γλώσσας σήμανσης υπερκειμένου (HTML). Η δομή, η διάταξη και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας παρέχονται από τη γλώσσα σήμανσης, η οποία χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Έτσι, για τον σκοπό της κατασκευής και δημοσίευσης ιστοσελίδων, η γνώση HTML είναι σημαντική.

Ευκαιρίες για απασχόληση: Η τεχνογνωσία HTML έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Η επάρκεια HTML είναι απαραίτητη για πολλές σταδιοδρομίες που σχετίζονται με τον ιστό. Για παράδειγμα, προγραμματιστές ιστού, σχεδιαστές, παραγωγοί περιεχομένου και διαδικτυακοί έμποροι.

Κατανόηση της ανάπτυξης Ιστού: Η κατανόηση του HTML είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Χρησιμεύει ως βάση για την εκμάθηση προηγμένων εργαλείων ανάπτυξης ιστού όπως CSS και JavaScript.

Εξατομίκευση και αντιμετώπιση προβλημάτων: Η γνώση HTML σάς επιτρέπει να τροποποιείτε και να διορθώνετε θέματα και πρότυπα ιστοτόπων. Επομένως, μπορείτε να εξατομικεύσετε και να αλλάξετε την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του ιστότοπου με κώδικα HTML.

Επικοινωνία με προγραμματιστές ιστού: Εάν είστε εξοικειωμένοι με την HTML, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους προγραμματιστές Ιστού πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, θα κατανοήσετε τις απαιτήσεις του πελάτη σας και θα δημιουργήσετε ένα σχέδιο σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Βελτίωση SEO: Η HTML είναι απαραίτητη όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση του SEO (Search Engine Optimization) ενός ιστότοπου. Όταν τα στοιχεία HTML χρησιμοποιούνται σωστά, οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας. Έτσι, γίνεται ευκολότερη η ευρετηρίαση και η κατάταξη του ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ας εξερευνήσουμε μερικούς από τους καλύτερους πόρους εκμάθησης που θα σας επιτρέψουν να κυριαρχήσετε την HTML δωρεάν.

Replit

Το Replit είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι προγραμματιστές μπορούν να κωδικοποιήσουν, να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν σε έργα λογισμικού. Μπορείτε να μεταγλωττίσετε, να εκτελέσετε και να μοιραστείτε HTML, CSS, JS και περισσότερες γλώσσες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Επομένως, δεν θα χρειαστείτε κάποιο εξειδικευμένο λογισμικό ή υλικό για να αποκτήσετε ένα πλήρες περιβάλλον ανάπτυξης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, Java, C++, Ruby, JavaScript και άλλα.
 • Παρέχει ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να τροποποιούν κώδικα μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης. Το πρόγραμμα επεξεργασίας παρέχει αυτόματη συμπλήρωση, επισήμανση σύνταξης και πρόσθετες λειτουργίες που απλοποιούν την κωδικοποίηση.
 • Προσφέρει ενσωματωμένο μεταγλωττιστή και διερμηνείς για πολλές γλώσσες προγραμματισμού, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν κώδικα εγγενώς στο πρόγραμμα περιήγησής τους.
 • Οι δυνατότητες συνεργασίας κώδικα σε πραγματικό χρόνο επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται εύκολα σε ομάδες και να ανταλλάσσουν κώδικα με άλλους.
 • Φιλοξενία διακομιστών ιστού και εφαρμογών, διευκολύνοντας την κοινή χρήση και την ανάπτυξη προγραμμάτων με άλλους.
 • Παρέχει μια ποικιλία εργαλείων εκμάθησης, όπως σεμινάρια, μαθήματα και προκλήσεις, για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τις ικανότητες κωδικοποίησης.
 • Περιλαμβάνει μια ακμάζουσα κοινότητα προγραμματιστών που μοιράζεται έργα και ρωτά και απαντά σε ερωτήσεις, προσφέρει βοήθεια και σχόλια.
 • Τα εργαλεία ενοποίησης και ελέγχου έκδοσης, όπως το Git, διευκολύνουν τη διαχείριση και την παρακολούθηση των τροποποιήσεων κώδικα.
 • Τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή, όπου η δωρεάν έκδοση προσφέρει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες. Οι επιλογές Premium παρέχουν επιπλέον λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων τομέων, περισσότερου αποθηκευτικού χώρου και βελτιωμένων εφαρμογών ομαδικής εργασίας.
  5 Τρόποι για να κάνετε Style React χρησιμοποιώντας CSS [2023]

W3Schools

Το W3Schools είναι ένας πολύ γνωστός διαδικτυακός ιστότοπος εκμάθησης που προσφέρει πληθώρα υλικών για την εκμάθηση HTML. Θα λάβετε σεμινάρια, αναφορές και μια παιδική χαρά κωδικοποίησης για εξάσκηση και εφαρμογή HTML. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μάθετε άλλες γλώσσες προγραμματισμού όπως CSS, Python, PHP και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποκτήστε μια εκτενή συλλογή από σεμινάρια για HTML, που καλύπτουν τα πάντα, από βασικά έως προχωρημένα θέματα. Τα παραδείγματα και οι ασκήσεις προορίζονται να είναι εύκολο να κατανοηθούν και να εφαρμοστούν.
 • Προσφέρει μια λεπτομερή αναφορά HTML που περιγράφει λεπτομερώς όλες τις ετικέτες, τις ιδιότητες και τα συμβάντα HTML. Επιπλέον, αυτή η αναφορά καθιστά απλή την εκμάθηση και τη χρήση παρέχοντας παραδείγματα και επεξηγήσεις για τη λειτουργία κάθε ετικέτας.
 • Προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας html σε πραγματικό χρόνο, όπου οι χρήστες μπορούν να πειραματιστούν με κώδικα HTML και να δουν αμέσως τα αποτελέσματα. Αυτή είναι μια φανταστική μέθοδος για να δοκιμάσετε νέες έννοιες και να παρατηρήσετε πώς λειτουργεί πραγματικά η HTML.
 • Παρέχετε πιστοποίηση HTML στους χρήστες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος και την επιτυχία των αξιολογήσεων σε σχετικά θέματα. Επομένως, μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας σε HTML και να τις προσθέσετε στο βιογραφικό σας για να έχετε καλύτερες ευκαιρίες εργασίας.
 • Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μια τεράστια κοινότητα χρηστών που είναι διαθέσιμη για να απαντά σε ερωτήματα και να παρέχει βοήθεια. Ως εκ τούτου, είναι μια πολύτιμη πηγή για τη μάθηση μέσω των εμπειριών άλλων χρηστών και τη λήψη λύσεων σε πολύπλοκα ζητήματα.

Codecademy

Το Codecademy είναι μια διαδικτυακή πύλη εκμάθησης που παρέχει μαθήματα σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και τεχνολογίες. Προσφέρει ένα δωρεάν μάθημα HTML που περιλαμβάνει μια βασική επισκόπηση της HTML, της βιομηχανικής γλώσσας σήμανσης που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Το δωρεάν μάθημα HTML για την Codeacademy είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε εάν είστε αρχάριοι και θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε ιστοσελίδες. Δεδομένου ότι το μάθημα προσφέρεται διαδικτυακά, μπορείτε να το μάθετε οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας μια σύνδεση στο διαδίκτυο από οπουδήποτε. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα μπορείτε να δημιουργήσετε κώδικα HTML που είναι καλά δομημένος, να εμφανίσετε δεδομένα σε πίνακες και να σχεδιάσετε ιστοσελίδες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία στην εκμάθηση HTML μέσω του υλικού του μαθήματος και των παραδειγμάτων κωδικοποίησης.
 • Στο μάθημα περιλαμβάνονται διαδραστικές εργασίες για να βοηθήσουν τους μαθητές να ενισχύσουν την κατανόηση των αρχών και της σύνταξης HTML.
 • Παρέχει έργα πραγματικού κόσμου που δίνουν στους μαθητές την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στη δημιουργία χρήσιμων ιστοσελίδων.
 • Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να ολοκληρώσουν το μάθημα με τη δική τους ταχύτητα με την ηλεκτρονική εγγραφή τους. Επίσης, για να κατανοήσουν πλήρως τις ιδέες και να κάνουν τις εργασίες, τους επιτρέπεται να αφιερώσουν το χρόνο τους.
 • Παρέχεται προσαρμοσμένη ανατροφοδότηση για κάθε δραστηριότητα στο μάθημα. Επομένως, οι μαθητές μπορούν να μετρήσουν την πρόοδό τους και να εντοπίσουν τομείς βελτίωσης.
 • Οι μαθητές θα λάβουν πιστοποιητικό μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του δωρεάν μαθήματος HTML. Έτσι, μπορούν να επιδείξουν το πιστοποιητικό σε υποψήφιους εργοδότες ή να το προσθέσουν στα βιογραφικά τους.

Μάθετε HTML

Το Learn HTML σάς παρέχει ολοκληρωμένα σεμινάρια για τη δημιουργία ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας HTML και CSS με τρόπο βήμα προς βήμα. Το βασικό μάθημα θα σας καθοδηγήσει στη δημιουργία μιας σελίδας χρησιμοποιώντας το πλαίσιο Bootstrap CSS. Αλλά το μάθημα για προχωρημένους θα σας διδάξει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την HTML και το CSS.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η πλατφόρμα παρέχει μαθήματα που είναι τόσο πρακτικά όσο και διαδραστικά. Κάθε συνεδρία συνοδεύεται από μια λεπτομερή εξήγηση των βασικών αρχών της HTML, σε συνδυασμό με χρήσιμα παραδείγματα και εργασίες. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
 • Το δομημένο πρόγραμμα σπουδών αυτής της πλατφόρμας καλύπτει όλες τις θεμελιώδεις πτυχές της HTML. Έτσι, οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν το μάθημα με τον δικό τους ρυθμό και ακόμη και να ολοκληρώσουν πολύπλοκη ύλη καθώς γίνονται ικανοί.
 • Οι διαλέξεις βελτιώνονται με οπτικά βοηθήματα, όπως εικόνες και διαγράμματα. Έτσι, τα μαθήματα είναι ευκολότερο για τους μαθητές να κατανοήσουν τα θέματα.
 • Προσφέρει σχεδίαση με απόκριση που καθιστά την πλατφόρμα προσβάσιμη από οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων επιτραπέζιων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, tablet και smartphone.
 • Προσφέρει ερωτήσεις κουίζ στο τέλος κάθε συνεδρίας για να βοηθήσει τους μαθητές να ενισχύσουν τη συμπίεση του θέματος.
 • Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παραδείγματα κώδικα ενός ιστότοπου ως πόρο ενώ εργάζονται στα δικά τους έργα HTML.
 • Καθώς οι μαθητές περνούν από το πρόγραμμα σπουδών, η ενεργή υποστήριξη της κοινότητας στο Learnhtml.org μπορεί να παρέχει βοήθεια και να απαντά σε ερωτήσεις.
 • Λόγω της δωρεάν προσβασιμότητάς του, ο καθένας μπορεί να μάθει HTML εξερευνώντας τον πλήρη ιστότοπο.
  Πώς να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή με Bluetooth

Web.dev

Το Web.dev κυκλοφόρησε από την Google για να προσφέρει στους προγραμματιστές ιστού τις πιο πρόσφατες γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές του κλάδου. Το μάθημα HTML που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια λεπτομερή εισαγωγή και πλήρη επισκόπηση.

Έτσι, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι προγραμματιστές μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους για τη δημιουργία ιστοσελίδων HTML. Είναι ένα δωρεάν μάθημα που ξεκινά με τις βασικές αρχές και προχωρά σε σύνθετα θέματα όπως η προσβασιμότητα, το σημασιολογικό HTML και η βελτιστοποίηση SEO.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει διαδραστικά παραδείγματα που βοηθούν στην εκμάθηση HTML και στην εκμάθηση κώδικα με παραδείγματα.
 • Ο σχεδιασμός του μαθήματος προωθεί τη μάθηση μέσω της πρακτικής εμπειρίας.
 • Λάβετε ολοκληρωμένη κάλυψη σε HTML, ξεκινώντας από τις βασικές ετικέτες και τα χαρακτηριστικά έως πιο προηγμένα θέματα όπως η προσβασιμότητα, ο αποκριτικός σχεδιασμός και οι τεχνικές βελτιστοποίησης SEO.
 • Ένα αυτοδύναμο περιβάλλον μάθησης που θα σας επιτρέψει να μάθετε με σύνδεση στο διαδίκτυο και από οπουδήποτε.
 • Με την καθοδήγηση ειδικών προγραμματιστών ιστού, θα λάβετε όλες τις πιο πρόσφατες και βέλτιστες πρακτικές.
 • Το μάθημα θα σας δώσει πρόσβαση σε πρόσθετους πόρους, ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε την αναπτυξιακή σας ικανότητα.

Udemy

Το Udemy είναι μια δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων όπως η ανάπτυξη ιστού, ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και πολλά άλλα. Το μάθημα HTML που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα καλύπτει όλες τις βασικές αρχές και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων σε HTML, όπως σύνταξη, στοιχεία, στυλ CSS, διάταξη σελίδας και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μια δομημένη διαδικασία μάθησης που διευκολύνει τους μαθητές να κατανοήσουν τα βασικά της HTML. Αλλά το μάθημα τελικά προχωρά σε πιο σύνθετα θέματα.
 • Δίνει στους μαθητές πρακτική εμπειρία δίνοντάς τους μια ποικιλία έργων και εργασιών για να ολοκληρώσουν.
 • Τα μαθήματα προσφέρονται μέσω ειδικών εκπαιδευτών με χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων HTML. Επίσης, παρέχουν συμβουλές, κριτική και ενθάρρυνση στους μαθητές.

Το περιεχόμενο του μαθήματος είναι διαθέσιμο στους φοιτητές 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο και μπορούν να το ολοκληρώσουν με το δικό τους ρυθμό.

 • Οι μαθητές λαμβάνουν πιστοποιητικά μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος HTML.

Simplile Learn

Εάν είστε πρόθυμοι να μάθετε τις αρχές της HTML και να δημιουργήσετε εκπληκτικές ιστοσελίδες, ανατρέξτε στο μάθημα Εισαγωγή στην HTML του Simplilearn. Το μάθημα είναι δομημένο έτσι ώστε να παρέχει μια ενδελεχή κατανόηση του HTML από την αρχή.

Ξεκινά με τα θεμελιώδη και προχωρά σταδιακά σε πιο σύνθετα θέματα. Θα λάβετε σαφείς και συνοπτικές επεξηγήσεις, παραδείγματα και κουίζ για να καλύψετε όλες τις πτυχές της HTML.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν το μάθημα με τις δικές τους προτιμήσεις ταχύτητας και χρόνου.
 • Το μάθημα είναι προσβάσιμο σε οποιονδήποτε έχει σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές του HTML, συμπεριλαμβανομένης της δομής του εγγράφου, των στοιχείων, των χαρακτηριστικών, της μορφοποίησης, των συνδέσμων, των εικόνων, των πινάκων και άλλων.
 • Περιλαμβάνει κουίζ, ασκήσεις και έργα που βοηθούν τους μαθητές να επαληθεύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
 • Οι μαθητές μπορούν να λάβουν υποστήριξη από αυτήν την πλατφόρμα εκμάθησης όποτε χρειάζεται να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.
 • Οι μαθητές θα λάβουν πιστοποιητικά μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος. Έτσι, μπορούν να επιδείξουν το πιστοποιητικό σε υποψήφιους εργοδότες και πελάτες των νέων ικανοτήτων τους.
 • Το μάθημα είναι δωρεάν για προσβασιμότητα 90 ημερών, ενώ το μάθημα επί πληρωμή είναι επίσης προσιτό.
 • Οι μαθητές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο μάθημα από κινητές συσκευές και να μάθουν ενώ κινούνται.
  13 καλύτερα παιχνίδια ζόμπι PS3 όλων των εποχών

Μεγάλη Μάθηση

Το Great Learning είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων, όπως ανάπτυξη ιστού, επιστήμη δεδομένων, τεχνητή νοημοσύνη και άλλα. Το δωρεάν μάθημα HTML που παρέχεται από αυτήν την πλατφόρμα έχει ως στόχο να διδάξει HTML σε αρχάριους που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη ιστού. Καλύπτει όλα τα βασικά θέματα, όπως σύνταξη HTML, μορφοποίηση κειμένου, μορφοποίηση πίνακα, υπερσυνδέσμους, εικόνες και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Με ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα σπουδών, το μάθημα ξεκινά με βασικές αρχές και φθάνει σε πιο σύνθετα θέματα.
 • Η διαδραστική διαδικασία μάθησης συνδυάζεται με βίντεο, κουίζ και διαδραστικές δραστηριότητες.
 • Έμπειροι εκπαιδευτές διαθέσιμοι για εκμάθηση και βελτίωση των δεξιοτήτων ανάπτυξης ιστού.
 • Οι μαθητές θα έχουν πλήρη ευελιξία για μάθηση με τον δικό τους ρυθμό και σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα.
 • Το μάθημα αποτελείται από παραδείγματα κωδικοποίησης και ασκήσεις πραγματικού κόσμου που οξύνουν τις δεξιότητες του μαθητή τους.
 • Οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε φόρουμ μαθητών και δασκάλων όπου μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν καθοδήγηση.

BranStation

Το δωρεάν μάθημα Εισαγωγή στην HTML & CSS που προσφέρεται από το BrainStation έχει σκοπό να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με τον προγραμματισμό Ιστού και τη δημιουργία ιστοσελίδων. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να κατακτήσετε τις βασικές αρχές της κατασκευής ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας HTML & CSS.

Το εγχειρίδιο θα παρέχει μια εισαγωγή στο HTML και το CSS, μαζί με μια περίληψη των ορολογιών, των αρχών και της βασικής σύνταξης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο στην εκμάθηση μάθημα που διαρκεί μία ώρα για να ολοκληρώσετε όλες τις βασικές αρχές της HTML & CSS.
 • Ολόκληρο το μάθημα περιλαμβάνει 17 μαθήματα με λεπτομερή έγγραφα αναφοράς που θα υποστηρίξουν τη μάθηση και την οικοδόμηση.
 • Λάβετε λεπτομερή γνώση πολλών ετικετών HTML, συμπεριλαμβανομένων επικεφαλίδων, παραγράφων, λιστών, συνδέσμων, εικόνων, πινάκων και άλλων.
 • Με την HTML, λαμβάνετε επίσης βασικά στυλ CSS όπως χρώμα, τυπογραφία, διάταξη και ανταπόκριση.
 • Αποκτήστε γνώσεις σχετικά με πρόσθετες λειτουργίες για ιστοσελίδες, όπως SEO, συμβατότητα προγράμματος περιήγησης, προσβασιμότητα και άλλα.
 • Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν πρακτικά σε ομαδικά έργα και να κατασκευάσουν τις δικές τους ιστοσελίδες ή ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις δεξιότητές τους.
 • Οι μαθητές θα λάβουν ανατροφοδότηση και υποστήριξη από δασκάλους και συνομηλίκους, καθώς και συχνές αξιολογήσεις των εργασιών και των έργων τους.
 • Λάβετε πληροφορίες για τον κλάδο από ειδικούς, προσκεκλημένους ομιλητές και επαγγελματίες του κλάδου.
 • Πρόσβαση σε ένα οικοσύστημα συνομηλίκων και αποφοίτων για δικτύωση, ομαδική εργασία και προοπτικές εργασίας είναι διαθέσιμη στους μαθητές.

Scaler

Το Scaaler είναι μια πλατφόρμα εκμάθησης που προσφέρει δωρεάν μαθήματα HTML που προσφέρει εκπαίδευση και καθοδήγηση. Ως εκ τούτου, οι μαθητές που επιδιώκουν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους και τη σταδιοδρομία ανάπτυξης Ιστού μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Αφού μάθουν αυτό το μάθημα, οι μαθητές μπορούν να αρχίσουν να αναπτύσσουν ιστότοπους, να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να αναθεωρήσουν έννοιες HTML και να κάνουν πολλά περισσότερα χρησιμοποιώντας το εκπαιδευτικό υλικό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λάβετε πλήρη τεκμηρίωση σχετικά με τις ετικέτες HTML μέσω του ιστότοπου.
 • Όλα τα σεμινάρια είναι αυτοκαθοδηγούμενα που περιλαμβάνουν μαθήματα για αρχάριους και άρθρα στον Ιστό.
 • Λάβετε βιβλία για εκμάθηση HTML που παραπέμπει η πλατφόρμα
 • Τα εκπαιδευτικά βίντεο και τα μαθήματα μέσω του Διαδικτύου αναφέρονται στην εκμάθηση HTML στο διαδίκτυο
 • Λάβετε γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στη ρύθμιση IDE (VS Code) και πραγματικών έργων.

Τελικές σκέψεις

Η γνώση της HTML είναι απαραίτητη για όσους ελπίζουν να επιτύχουν στον τομέα της ανάπτυξης Ιστού. Αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία και την οργάνωση διαδικτυακού περιεχομένου σε ιστοσελίδες. Οι πλατφόρμες και τα μαθήματα που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν μια ποικιλία ευκαιριών μάθησης που καλύπτονται από διαφορετικά στυλ μάθησης και επίπεδα ικανοτήτων.

Ωστόσο, οι δωρεάν πόροι μπορούν να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές σας και να σας προετοιμάσουν για μελλοντικά έργα ανάπτυξης ιστού. Θα λάβετε διαδραστικά σεμινάρια, ένα σε βάθος εγχειρίδιο και οργανωμένο υλικό μαθημάτων σε αυτά τα μαθήματα. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανοί προγραμματιστές ιστού μπορούν να ξεκινήσουν με ασφάλεια την πορεία τους προς την εξοικείωση της HTML και τη δημιουργία εντυπωσιακών τοποθεσιών και περιεχομένου.