10 καλύτερες ψηφιακές κορνίζες για να παρουσιάσετε τις φωτογραφίες σας

Αν έπρεπε να ονομάσω ένα άλλο gadget εκτός από smartphone που έχουν ευχαριστήσει τους λάτρεις της φωτογραφικής μηχανής📸, τότε είναι οι ψηφιακές κορνίζες🖼️. Αυτή η ψηφιακή συσκευή αναβίωσε την ιδέα του επανασχεδιασμού του χώρου διαβίωσης με κορνίζες, καθιστώντας δυνατή την εμφάνιση των εικόνων που αγαπάτε μείον το κόστος εκτύπωσης και το δίλημμα της επιλογής φωτογραφιών.

Ενώ η ψηφιακή φωτογραφία επιτρέπει το κλικ🤳 απεριόριστες εικόνες που παρέχονται, υπάρχει αρκετή μνήμη. Τα ψηφιακά κουφώματα μάς επιτρέπουν να κρατάμε αυτές τις μνήμες απτά χωρίς πρόσθετο κόστος ή επιβάρυνση για το περιβάλλον. Εξάλλου, δεν είναι ούτε εφικτό ούτε οικονομικά βιώσιμο να εκτυπώσετε και να πλαισιώσετε έναν τεράστιο αριθμό κουμπιών.

Οι ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών επιλύουν και τα δύο προβλήματα. Ούτε απαιτούν φυσική εκτύπωση της εικόνας για προβολή ούτε περιορίζουν το πλαίσιο να προβάλλει μία μόνο εικόνα. Αντίθετα, μπορούν επίσης να αναπαράγουν βίντεο στην κονσόλα🖼️.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτές τις συσκευές και τη λειτουργία τους στο παρακάτω τμήμα ή κάντε κύλιση απευθείας στη λίστα με τις κορυφαίες ψηφιακές κορνίζες εικόνων με μοναδικές δυνατότητες.

Τι είναι οι ψηφιακές κορνίζες;

Οι ψηφιακές κορνίζες είναι συσκευές που βασίζονται σε εφαρμογές όπως μια κορνίζα σε ένα γραφείο. Αλλά σε αντίθεση με ένα τυπικό πλαίσιο με γυάλινη οθόνη 🖼️ως επάνω στρώμα, αυτά τα ψηφιακά πλαίσια διαθέτουν οθόνες LED για την προβολή της εικόνας! 😎

Έτσι, αντί να εισάγετε μια εκτύπωση φωτογραφιών, οι ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών διαθέτουν υποδοχές για κάρτες μνήμης, μονάδες στυλό ή εγκαταστάσεις άμεσης κοινής χρήσης από κινητά, υπολογιστές💻 ή αποθήκευση cloud. Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής μπορεί να τρέξει την εικόνα στην οθόνη. Επομένως, βασίζονται σε μια πηγή ρεύματος μέσω μπαταρίας ή ηλεκτρικού καλωδίου.

Μπορείτε να κρατήσετε αυτές τις αυτόνομες συσκευές ως επιτραπέζια διακοσμητικά κομμάτια ή να τις κρεμάσετε σε τοίχους όπου έχουν την καλύτερη θέα. Επιπλέον, μια συσκευή μπορεί να αναπαράγει μια παρουσίαση πολλών εικόνων στην οθόνη. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για την αναπαραγωγή των αγαπημένων σας βίντεο σε μεταβλητό προσανατολισμό.

Οφέλη από την εγκατάσταση ψηφιακών πλαισίων εικόνων

Οι ψηφιακές κορνίζες αξίζει να αγοράσετε καθώς δίνουν ζωή στις αγαπημένες αναμνήσεις του παρελθόντος. Αν και δεν είναι δυνατή η εκτύπωση και η κορνίζα φωτογραφιών, με αυτήν την ψηφιακή λύση, μπορείτε να εμφανίσετε αναμνήσεις με ένα κλάσμα του κόστους.

Προηγουμένως η απαθανάτιση κάθε στιγμής με την κάμερα ήταν πιο δαπανηρή λόγω των περιορισμών των φωτογραφικών ταινιών🎞️. Επομένως, ώρες γεγονότων ή ημέρες διακοπών έπρεπε να απομνημονευθούν με λίγα κλικ.

Η ψηφιακή φωτογραφία έγινε δώρο αφού επέτρεπε απεριόριστες φωτογραφίες, ακόμη και με smartphone. Με κομμάτια φωτογραφιών στο ψηφιακό άλμπουμ, είναι απαραίτητο να έχετε έναν μηχανισμό που να μπορεί να τις εμφανίσει όλες χωρίς τη φασαρία της εκτύπωσης.

Για το σκοπό αυτό, οι ψηφιακές κορνίζες εμφανίστηκαν ως κατάλληλη λύση για όλα αυτά τα θέματα. Εδώ είναι μερικά από τα κοινά οφέλη του.

🔆Προβολή πολλαπλών εικόνων/βίντεο Μπορείτε επίσης να επεξεργάζεστε φωτογραφίες όπως σας βολεύει και να εμφανίζετε τις επεξεργασμένες εκδόσεις όποτε θέλετε.

🔆Πολλαπλών χρήσεων

🔆Εξοικονομεί κόστος εκτύπωσης

🔆Κατάλληλο δώρο για αγαπημένα πρόσωπα🎁: Συχνά γίνεται δύσκολο να αποφασίσετε για ένα δώρο για φίλους και συγγενείς κατά περίπτωση. Αλλά μια ψηφιακή κορνίζα είναι ένα gadget που αρέσει σε όλους. Γίνεται αναπόσπαστο μέρος των νοικοκυριών και των γραφείων, σαν να αναζωπυρώνει παλιές αναμνήσεις αλλά πάντα εμφανίζεται ποικίλο.

🔆Δικαιολογημένη τιμή💵: Η σύγκριση της τιμής του με τα τυπικά κουφώματα δεν δικαιολογείται. Τεχνικά, οι ψηφιακές κορνίζες κοστίζουν περισσότερο, αλλά το γεγονός είναι ότι μπορούν να προβάλλουν πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα χωρίς να επιβαρύνουν τις χρεώσεις εκτύπωσης.

Ακολουθεί μια λίστα με χαρακτηριστικές ψηφιακές κορνίζες που είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω Διαδικτύου.

Fullja

Το ψηφιακό πλαίσιο Fullja dual-WiFi είναι μια συσκευή ελεγχόμενη από Android συμβατή με την εφαρμογή VPhoto για κοινή χρήση εικόνων και αρχείων βίντεο με άτομα. Μπορείτε να τα επισυνάψετε σε ένα email για μεγαλύτερη ευκολία! Διαθέτει εσωτερική μνήμη 32 GB και, έτσι, μπορεί να αποθηκεύσει χιλιάδες φωτογραφίες και αρχεία βίντεο📽️.

  Διορθώστε τα iMessages που ελήφθησαν εκτός παραγγελίας

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαΠλήρηςΒάρος6,74 λίβρεςΔιαστάσεις(18,7 x 12,9 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 19 ίντσεςΜνήμη 32 GB

Αυτά τα ψηφιακά καρέ μεγάλης οθόνης 19 ιντσών με ελκυστική εμφάνιση είναι προσαρμοσμένα με τεχνολογία αισθητήρα κίνησης, η οποία τα απενεργοποιεί όταν δεν υπάρχει κανείς τριγύρω. Μπορείτε να το διατηρήσετε σε οριζόντιο και πορτρέτο στυλ με τη βοήθεια ενός αφαιρούμενου βραχίονα. Αλλιώς κρεμάστε τα στον τοίχο.

Το Fullja dual-WiFi υποστηρίζει μια μονάδα flash USB και κάρτες Micro SD για τη μεταφορά ή την εμφάνιση των εικόνων στην οθόνη. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε άμεσα τα αρχεία από έναν υπολογιστή μέσω σύνδεσης καλωδίου USB.

Pix-Star

Η συσκευή Wifi 15 ιντσών Pix-Star είναι μια μεσαίου μεγέθους ψηφιακή κορνίζα με εσωτερική αποθήκευση 8 GB και μπορεί να κρατήσει περίπου 30.000 εικόνες. Η εφαρμογή Pix-Star Snap υποστηρίζει κινητά iOS και Android📱 για τη μεταφορά εικόνων σε αυτήν τη συσκευή απρόσκοπτα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα USB stick ή κάρτα SDHC και SDXC για να μοιραστείτε φωτογραφίες στο πλαίσιο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαPix-StarΒάρος4,9 λίβρεςΔιαστάσεις(15 x 11 x 1,2) ίντσες Μέγεθος οθόνης 15 ίντσεςΜνήμη8 GB

Το πλαίσιο είναι ενεργοποιημένος με αισθητήρα κίνησης, επομένως θα ενεργοποιείται καθώς πλησιάζετε σε κοντινή απόσταση. Η οθόνη 15 ιντσών διαθέτει προηγμένη οθόνη IPS και LED με υψηλή ανάλυση 1024×768 pixel για να αγκαλιάζει το πλούσιο χρώμα στις εικόνες.

Το Pix-Star διαθέτει επίσης μια λειτουργία αποστολής φωτογραφίας που παρέχει ένα αποκλειστικό email για το ψηφιακό πλαίσιο για απευθείας κοινή χρήση και λήψη εικόνων. Επιπλέον, προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στον λογαριασμό ιστότοπου, ο οποίος επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση φωτογραφιών και συνδέεται με είκοσι πέντε δομές στο διαδίκτυο.

Πάρα πολλές περιττές λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας; Εδώ είναι τα καλύτερα εργαλεία περικοπής εικόνων για να προετοιμάσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εικόνας σας.

Livingpai

Η εφαρμογή για κινητά Frameo υποστηρίζει ψηφιακή κορνίζα Livingpai, η οποία είναι συμβατή με smartphone iOS και Android. Έτσι, επιτρέπει την αποστολή εικόνων απευθείας στη συσκευή από οπουδήποτε στον κόσμο 🌍.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαLivingpaiΒάρος4,4 λίβρεςΔιαστάσεις (15,75 x 9,84 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 16 ίντσεςΜνήμη 32 GB

Αυτή η κορνίζα 16 ιντσών προσαρμόζει αυτόματα τις εικόνες σε οριζόντιο και κατακόρυφο στυλ ανάλογα με την τοποθέτηση της συσκευής. Η οθόνη αφής HD και η ανάλυση 1920×1080 pixel προσφέρουν καθαρή όραση. Επιπλέον, η τεχνολογία IPS και η γωνία θέασης 178o επιτρέπουν την ευρεία γωνία για χρωματική ευαισθησία.

Το Livingpai παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή που ταιριάζει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις για να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα, την κλίμακα εικόνας, να δημοσιεύσουν ή να αποκρύψουν την εικόνα, να προσθέσουν ορατούς υπότιτλους κ.λπ.

Φεγγίτης

Το Skylight έχει επινοήσει μια μικρού μεγέθους ψηφιακή κορνίζα, η οποία έχει μικρό βάρος. Αυτό το ηλεκτρονικό πλαίσιο 10 ιντσών είναι ένα βασικό μοντέλο που μοιάζει με παραδοσιακά σχέδια με λευκά περιθώρια στις εικόνες οθόνης. Ωστόσο, αυτή η συσκευή είναι συμβατή μόνο με την αναπαραγωγή snaps σε διαφάνειες και όχι με βίντεο ή Gif.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαSkylightΒάρος1,5 λίβρεςΔιαστάσεις(10,7 x 7,4 x 0,90) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10 ίντσεςMemoryCloud Storage

Το πλαίσιο διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα για να εγκατασταθεί καθώς χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα μοναδικό αναγνωριστικό email📩 για τη συσκευή. Επειδή, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο μόνος τρόπος προβολής των εικόνων σε αυτό το πλαίσιο. Οι εικόνες που αποστέλλονται απευθείας μέσω αλληλογραφίας αποθηκεύονται στον χώρο αποθήκευσης cloud.

Ωστόσο, το Skylight δεν διαθέτει εσωτερική μνήμη, ούτε υποστηρίζει κάρτες μνήμης. Επομένως, δεν μπορείτε να μεταφέρετε τις εικόνες χρησιμοποιώντας ένα φυσικό μέσο, ​​όπως μονάδες flash.

Aura Craver

Οι κορνίζες Aura Carver έχουν αναγνωριστεί και εκτιμηθεί από τους New York Times📰, Wirecutter, Wired και Oprah’s Favorite Things. Αυτό το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και μπορεί να σταθεί σε οριζόντιο προσανατολισμό. Οι φαρδιές άκρες στα πλαϊνά του δίνουν μια στιβαρή εμφάνιση. Διατηρεί το πλαίσιο ακίνητο χωρίς να πέφτει, ακόμα κι αν το γραφείο κουνιέται με απότομη ώθηση.

  Κερδίστε περισσότερους πελάτες με λογισμικό μάρκετινγκ και πωλήσεων

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαAuraΒάρος3,3 λίβρεςΔιαστάσεις(10,5 x 7,3 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσεςMemoryCloud Storage

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Aura σε smartphone Apple ή Android και να μοιραστείτε απεριόριστες φωτογραφίες στο κάδρο σας. Δεν υποστηρίζει κάρτες SD, καλώδια USB ή σύστημα email. Επομένως, η εφαρμογή Aura είναι ο μόνος τρόπος μετάδοσης και εμφάνισης εικόνων σε αυτό το πλαίσιο. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει εσωτερική μνήμη, πρέπει να βασιστείτε στον χώρο αποθήκευσης στο cloud και στη συνδεσιμότητα WiFi.

Το ψηφιακό πλαίσιο 10,1 ιντσών του Aura Carver διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία για επιτυχημένη αναπαραγωγή βίντεο. Το πλαίσιο διαθέτει οθόνη HD με βαθμονομημένη έγχρωμη ρύθμιση για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης. Μπορεί επίσης να διαχειριστεί εικόνες ώστε να προσαρμόζονται σε ανάλυση οθόνης 1280×800 pixel. Απενεργοποιεί την οθόνη τη νύχτα για εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέλετε η ψηφιακή κορνίζα σας να δίνει περισσότερη εστίαση στα άτομα στην εικόνα; Δοκιμάστε αυτά τα καλύτερα εργαλεία για να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα.

Αεεζο

Η Aeezo έχει τηρήσει ορισμένους τυποποιημένους κανόνες για την παράδοση ενός προϊόντος. Δοκιμάζουν το προϊόν για 200 ώρες και προσφέρουν εγγύηση ενός έτους με γρήγορη απάντηση στα παράπονα.

Η εφαρμογή για φορητές συσκευές Frameo έχει συνεργαστεί με τις ψηφιακές κορνίζες της Aeezo για τη μεταφόρτωση/διαγραφή εικόνων μέσω smartphone. Αυτό το πλαίσιο μικρού μεγέθους έχει ενσωματωμένη μνήμη 16 GB. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια κάρτα micro-SD έως 64 GB για να επεκτείνετε τον χώρο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαAeezoΒάρος2,9 λίβρεςΔιαστάσεις (10,71 x 7,28 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσες Μνήμη 16 GB

Έτσι, μπορείτε να εισάγετε απευθείας εξωτερικό χώρο αποθήκευσης που μεταφέρει τα αρχεία ή να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως 15 δευτερολέπτων μέσω μιας εγκατάστασης WiFi. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τον κωδικό ψηφιακού πλαισίου με την οικογένεια και τους φίλους, οι οποίοι μπορούν να στείλουν εικόνες σε αυτήν τη συσκευή από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Η κορνίζα Aeezo φαίνεται κομψή στο μαύρο χρώμα της κορνίζας. Η οθόνη διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας με τεχνολογία IPS για να προσφέρει καθαρές εικόνες. Προσαρμόζεται αυτόματα στις οριζόντιες και κατακόρυφες μορφές. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, τη λειτουργία αναστολής λειτουργίας, το ζουμ εικόνας🔍, τη σειρά αναπαραγωγής κ.λπ.

Άννα Μπέλλα

Το πλαίσιο Anna Bella είναι ελαφρύ σε βάρος και 10,1 ίντσες σε μέγεθος. Αν και διαθέτει μικρή οθόνη με τεχνολογία IPS και οθόνη HD με αναλογία διαστάσεων 16:10, η εικόνα εμφανίζεται εκπληκτική με ευκρινείς λεπτομέρειες σε αυτό το πλαίσιο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαAnna BellaΒάρος2,55 λίβρεςΔιαστάσεις(10,24 x 7,09 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσες Μνήμη 16 GB

Η μάρκα έχει συνεργαστεί με την εφαρμογή AiMOR για κινητά για να προσφέρει δωρεάν συνδρομές εφ’ όρου ζωής σε χρήστες iOS και Android. Επιπλέον, αυτή η συσκευή είναι επίσης συμβατή με το Alexa σας. Συνδυάστε το λοιπόν με το πλαίσιο για να προσθέσετε φωνητικές εντολές όπως “αλλαγή εικόνας” ή “αναπαραγωγή βίντεο”.

Η λειτουργία αυτόματης περιστροφής🔃 επιτρέπει στο χρήστη να το κρεμάσει ή να το τοποθετήσει, είτε οριζόντιο είτε κατακόρυφο, και θα προσαρμόσει τις φωτογραφίες/βίντεο ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στην οθόνη. Ο αισθητήρας φωτός διαχειρίζεται τη φωτεινότητα της οθόνης σύμφωνα με τα φώτα του δωματίου και σβήνει τη λάμψη τη νύχτα. Από προεπιλογή, σβήνει στις 23:00 και ανάβει στις 07:00 π.μ.

Με το πλαίσιο Anna Bella μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία στην εσωτερική μνήμη των 16 GB ή να χρησιμοποιήσετε επέκταση έως και 128 GB και να τα αναπαράγετε απευθείας στο πλαίσιο. Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση ενός έτους στο προϊόν με τη διαβεβαίωση δοκιμής του για 200 ώρες πριν από την παράδοση.

Γιατί να μην εμφανίσετε τις εικόνες σας με το καλύτερο φως; Δείτε αυτά τα καλύτερα εργαλεία σχεδίασης για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εικόνες πριν τις εμφανίσετε στην ψηφιακή κορνίζα!

  Πώς να δημιουργήσετε φακέλους εφαρμογών στο Gnome Shell

Bgift

Η ψηφιακή κορνίζα Bgift 10,1 ιντσών είναι από τις πιο εύκολες στην εγκατάσταση και χρήση μεταξύ των μελών της οικογένειας. Η μεταφορά εικόνων είναι άνετη με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής, η οποία είναι επίσης διαθέσιμη σε προγράμματα περιήγησης ιστού. Επομένως, μπορείτε να μετακινήσετε περίπου 500 αρχεία εικόνας ταυτόχρονα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού υπολογιστή, ενώ δέκα εικόνες μαζί μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω της έκδοσης της εφαρμογής για κινητά.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαBδώροΒάρος1 λίβραΔιαστάσεις(10,4 x 6,9 x 0,99 ίντσες) Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσες Μνήμη 32 GB

Με 32 GB εσωτερική αποθήκευση, μπορεί να εισάγει έως και 80.000 φωτογραφίες και 30 δευτερόλεπτα βίντεο και μπορείτε να το επεκτείνετε χρησιμοποιώντας μια υποδοχή κάρτας και μια θύρα USB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή ταυτόχρονα για να εμφανίσετε ψηφιακό ρολόι και ημερολόγιο καθώς και για να ρυθμίσετε ξυπνητήρια⏰.

Η ψηφιακή κορνίζα φωτογραφιών Bgift μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης ή να μετατρέψει τις εικόνες σύμφωνα με τον προσανατολισμό της συσκευής στο γραφείο ή στον τοίχο. Οι φωτογραφίες είναι καθαρές με φωτεινά χρώματα χάρη στην τεχνολογία IPS και την οθόνη HD με λόγο διαστάσεων 16:9.

Bigasuo

Οι ψηφιακές κορνίζες 10,1 ιντσών της Bigasuo εμφανίζουν τη λεζάντα της εικόνας στην κάτω αριστερή γωνία, επιτρέποντάς σας να ορίσετε το σκηνικό του στιγμιότυπου με λίγες λέξεις. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί στα 32 GB για αποθήκευση περίπου 50.000 φωτογραφιών ή βίντεο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαBigasuoΒάρος1,67 λίβρεςΔιαστάσεις(10,5 x 7,2 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσες Μνήμη 16 GB

Αποκτήστε την εφαρμογή Frameo στο κινητό σας iOS ή Android📲 και μοιραστείτε αρχεία φωτογραφιών/βίντεο απευθείας στο πλαίσιο μέσω WiFi. Οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις πολλαπλών λειτουργιών επιτρέπουν τη διαχείριση της κλιμάκωσης της εικόνας, της σειράς αναπαραγωγής, της φωτεινότητας, της κατάστασης αναστολής λειτουργίας κ.λπ., ενώ το πλαίσιο περιστρέφει αυτόματα τις εικόνες για να χωρέσουν τέλεια στο μήκος και το πλάτος του καρέ.

Η Bigasu προσφέρει επίσης εγγύηση αντικατάστασης ενός έτους για τυχόν σφάλματα στο πλαίσιο.

Skyzoo

Η ψηφιακή κορνίζα Skyzoo έχει εσωτερική μνήμη 16 GB, αρκετή για να χωρέσει περίπου 30.000 εικόνες μέγιστου μεγέθους 300 KB. Εάν έχετε περισσότερα αρχεία φωτογραφιών/βίντεο, μεταφέρετέ τα σε μια κάρτα micro-SD χωρητικότητας έως 128 GB και τοποθετήστε τα στο πλαίσιο.

Τεχνικές προδιαγραφές ΜάρκαSkyzooΒάρος1,25 λίβρεςΔιαστάσεις(10,27 x 7,08 x 0,99) ίντσες Μέγεθος οθόνης 10,1 ίντσες Μνήμη 16 GB

Ο καταλληλότερος τρόπος για κοινή χρήση εικόνων σε αυτήν τη συσκευή είναι μέσω της λειτουργίας online. Απλώς κρατήστε το πλαίσιο στη ζώνη WiFi και αποκτήστε την εφαρμογή Frameo στο κινητό σας iOS ή Android και στείλτε απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο 15 δευτερολέπτων σε αυτήν τη συσκευή.

Το ψηφιακό πλαίσιο 10,1 ιντσών του Skyzoo προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με ανάλυση 1280×800 και προσαρμόζεται αυτόματα στη λειτουργία οριζόντιου προσανατολισμού ή κατακόρυφο. Μπορείτε να προσαρμόσετε χειροκίνητα τις ρυθμίσεις για τη σειρά αναπαραγωγής, τη λεζάντα οθόνης, τη φωτεινότητα, τη λειτουργία ύπνου😴 κ.λπ. Υπάρχει μια αποσπώμενη βάση για να τοποθετήσετε το πλαίσιο στο τραπέζι ή να το κρεμάσετε στον τοίχο.

Βρείτε την καλύτερη ψηφιακή κορνίζα

Οι ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών είναι χρήσιμες συσκευές και εκπληρώνουν πολλαπλούς σκοπούς σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Μπορείτε να δωρίσετε ένα κομμάτι στους παππούδες σας που δεν είναι γνώστες της τεχνολογίας και να συνεχίσουν να μοιράζονται βίντεο μέσω της διαδικτυακής λειτουργίας για να διατηρήσετε τη σχέση και την προσκόλληση ζωντανή👨‍👩‍👧‍👦. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε και να προβάλετε διαφημίσεις σε αυτά τα πλαίσια στο κατάστημα ή το γραφείο σας.

Μπορείτε να αγοράσετε μικρού έως μεσαίου μεγέθους ψηφιακά κουφώματα για προσωπική χρήση σε σπίτια🏠 και γραφεία. Ενώ οι συσκευές μεγάλου μεγέθους είναι οι καλύτερες για αίθουσες και μεγαλύτερα δωμάτια για προβολή εικόνων και βίντεο με εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορείτε να επιλέξετε μια ελαφριά συσκευή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η οποία είναι εύκολη στον χειρισμό και ανεβάζει φωτογραφίες/βίντεο μέσω της αποθήκευσης στο cloud.

Επόμενο: Σας έχει τσίμπησε το σφάλμα της φωτογραφίας🪲; Εάν έχετε το iPad σας εύχρηστο, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές photobooth για το iPad σας. Πες τυρί📸!