10 Καλύτερες Προσθήκες Γενιάς Lead για WordPress το 2023

Η ραχοκοκαλιά κάθε επιχείρησης είναι οι πωλήσεις, χωρίς τις οποίες μια επιχείρηση δεν θα υπάρχει. Η ικανότητα μετατροπής των απλών επισκεπτών σε πιστούς πελάτες επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργούν πωλήσεις και να ανθίζουν.

Επίσης, οι πωλήσεις δημιουργούν μια σχέση μεταξύ πελατών και επιχειρήσεων. Εδώ φαίνεται η σημασία της δημιουργίας μολύβδου.

Ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος επιχειρήσεων μπορεί να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και την προσέλκυση νέων πελατών. Οι επιτυχημένες τεχνικές δημιουργίας μολύβδου μπορούν να διευκολύνουν την ομαλή επικοινωνία μεταξύ πελατών και επιχειρήσεων. Χάρη στο WordPress, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες προσθήκες που μπορούν να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες για την εφαρμογή μιας επιτυχημένης στρατηγικής πωλήσεων.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι η παραγωγή μολύβδου και γιατί την χρειάζεται η επιχείρησή σας. Θα εξετάσουμε επίσης ορισμένα ευέλικτα και αποτελεσματικά πρόσθετα παραγωγής δυνητικών πελατών που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε αποτελεσματικές λίστες email, να δημιουργήσετε φόρμες συμμετοχής και πολλά άλλα.

Τι είναι το Lead Generation;

Η παραγωγή δυνητικών πελατών είναι η διαδικασία απόκτησης και μετατροπής υποψήφιων πελατών σε δυνητικούς πελάτες, οι οποίοι στη συνέχεια καλλιεργούνται σε πελάτες που πληρώνουν. Αυτό συνεπάγεται τον καθορισμό των αγορών-στόχων, τη διάδοση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και την παραγωγή ενημερωτικού περιεχομένου.

Κατά συνέπεια, θα εμπνεύσει τους πελάτες να μοιραστούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση.

Προκειμένου να ανακαλύψετε και να αναγνωρίσετε δυνητικούς πελάτες, είναι απαραίτητο να παρακινήσετε τους υποψήφιους πελάτες να εκτελέσουν ορισμένες δραστηριότητες. Ακολουθούν ορισμένες τυπικές ενέργειες που μπορεί να ενθαρρύνονται οι επισκέπτες να κάνουν ως μέρος της δημιουργίας δυνητικών πελατών:

 • Συμπλήρωση Φόρμας Επικοινωνίας: Αυτό περιλαμβάνει τους πελάτες που παρέχουν το όνομά τους, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και άλλα στοιχεία επικοινωνίας μέσω μιας φόρμας επικοινωνίας.
 • Λήψη χρήσιμων πόρων: Οι επισκέπτες μπορούν να παρακινηθούν να λάβουν μια λευκή βίβλο, eBook ή άλλο πολύτιμο περιεχόμενο με αντάλλαγμα τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
 • Εγγραφή για διαδικτυακό σεμινάριο ή εκδήλωση: Επιτρέποντας στους πελάτες να συμμετάσχουν σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο ή εκδήλωση που είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη συνδέσεων μαζί τους.
 • Ολοκλήρωση έρευνας: Η διεξαγωγή ερευνών μέσω πελατών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις επιχειρήσεις να μάθουν περισσότερα για τις απαιτήσεις και τα ενδιαφέροντά τους.
 • Εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο: Αυτό διευκολύνει τις εταιρείες να επικοινωνούν και να παρέχουν τακτικά ζωτικής σημασίας πληροφορίες σε υποψήφιους πελάτες.
 • Ζητώντας μια επίδειξη: Αυτή είναι μια άλλη φανταστική προσέγγιση για να κεντρίσετε την περιέργεια των υποψηφίων καταναλωτών. Αυξάνει την πιθανότητα να γίνουν πελάτες που πληρώνουν.
 • Πραγματοποίηση αγορών: Η μετατροπή των υποψηφίων καταναλωτών σε καταναλωτές που πληρώνουν είναι ο απώτερος σκοπός της δημιουργίας μολύβδου.

Ο απώτερος στόχος της δημιουργίας μολύβδου είναι να βοηθήσει τους πελάτες στο ταξίδι αγορών τους μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς. Καθώς προχωράμε, ας μάθουμε γιατί κάθε επιχείρηση πρέπει να καθιερώσει μια ισχυρή στρατηγική δημιουργίας δυνητικών πελατών.

Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται μια διαδικασία δημιουργίας ηγετών;

Η αυξανόμενη διαδικτυακή παρουσία είναι τόσο σημαντική στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον όσο και η ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία μολύβδου είναι απαραίτητη για τις μικρές διαδικτυακές επιχειρήσεις έως τις μεγάλες επιχειρηματικές εταιρείες. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα την αγορά-στόχο και να αναπτύξουν εξατομικευμένα σχέδια μάρκετινγκ.

Η πλειοψηφία των διαδικτυακών επιχειρήσεων αγωνίζεται να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες υψηλής ποιότητας και δεν είναι σε θέση να παράγει κέρδος. Η στόχευση στο κατάλληλο κοινό και η τοποθέτηση του σωστού μπροστά του που τους ενδιαφέρει είναι βασικά συστατικά της διαδικασίας δημιουργίας μολύβδου. Με αυτό, η ευκαιρία να επεκτείνετε μια αφοσιωμένη πελατειακή βάση και να πετύχετε αυξάνεται εκθετικά.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την αναγκαιότητα της παραγωγής μολύβδου, ας μάθουμε για τα πλεονεκτήματά της.

Καλύτερες Ευκαιρίες Πωλήσεων

Η παραγωγή μολύβδου παρέχει στις επιχειρήσεις μια συνεπή ροή υποψήφιων πελατών. Ως εκ τούτου, αποτελεί βασικό συστατικό της σύγχρονης επιχείρησης. Η στόχευση του σωστού κοινού και η τοποθέτηση των προτιμώμενων προσφορών του μπροστά του είναι τα βασικά συστατικά της διαδικασίας δημιουργίας δυνητικών πελατών. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ένα μεγαλύτερο κοινό μέσω της δημιουργίας δυνητικών πελατών συμβάλλει στην ενίσχυση των ευκαιριών πωλήσεων.

Βελτιωμένη πληροφόρηση πελατών

Η παραγωγή δυνητικών πελατών παρέχει στις επιχειρήσεις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς πελάτες τους. Με όλες αυτές τις πληροφορίες, οι επιχειρήσεις κατανοούν πλήρως το κοινό-στόχο τους. Έτσι, γίνεται ευκολότερο να αναπτύξετε τυχόν μελλοντικά σχέδια μάρκετινγκ και προσφορές σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Οι πελάτες μένουν ικανοποιημένοι και πιστοί στα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουν βαθύτερη αντίληψη των προσδοκιών τους.

  Πού βρίσκεται ο αισθητήρας σύνθεσης καυσίμου;

Στρατηγική μάρκετινγκ εξοικονόμησης χρημάτων

Σε σύγκριση με τις συμβατικές τακτικές μάρκετινγκ, η δημιουργία μολύβδου είναι μια πιο οικονομική στρατηγική μάρκετινγκ, επειδή μειώνει το κόστος ανά απόκτηση και παρέχει μεγαλύτερη απόδοση επένδυσης.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν το κόστος των αναποτελεσματικών τεχνικών μάρκετινγκ και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών τους μάρκετινγκ, εντοπίζοντας κατάλληλους δυνητικούς πελάτες. Επιπλέον, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων να επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους μάρκετινγκ σε άτομα που είναι πιο πιθανό να κάνουν μετατροπές, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Αναγνώριση και έκθεση επωνυμίας

Η δημιουργία δυνητικών πελατών επιτρέπει στους οργανισμούς να ενισχύσουν την έκθεση και την εξοικείωσή τους στην αγορά-στόχο τους. Επιτρέπει επίσης στους οργανισμούς να συνδεθούν με υποψήφιους πελάτες, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αφοσίωση και υπεράσπιση της επωνυμίας.

Η συμμετοχή σε πρωτοβουλίες παραγωγής μολύβδου επιτρέπει στις επιχειρήσεις να καθιερωθούν ως ηγέτες σκέψης στον κλάδο τους. Ως αποτέλεσμα, η συνολική προβολή ή αναγνωρισιμότητα της αγοράς μιας επιχείρησης αυξάνεται ραγδαία.

Ισχυρή δημιουργία βάσης ακολούθων

Οι δραστηριότητες δημιουργίας δυνητικών πελατών επικεντρώνονται στην παροχή περιεχομένου υψηλής ποιότητας και στη σύνδεση με υποψήφιους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στόχος είναι η προώθηση της εταιρείας ως ηγέτης της σκέψης στην αγορά. Αυτό όχι μόνο διευρύνει τη βάση πελατών, αλλά και καλλιεργεί μια κοινότητα οπαδών που γίνονται λάτρεις της επωνυμίας και πελάτες.

Σχόλια πελατών για απόδειξη

Κριτικές από προηγούμενους πελάτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ενθαρρύνουν νέους υποψήφιους πελάτες και να τους πείσουν να κάνουν μια αγορά. Μια μέθοδος δημιουργίας δυνητικών πελατών είναι η συλλογή και χρήση εγκρίσεων πελατών σε διαφημιστικό περιεχόμενο, όπως κείμενο ιστότοπου, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γραφήματα.

Εξάλειψη περιττών προσεγγίσεων

Η παραγωγή μολύβδου παράγει ποιοτικούς πελάτες που ενδιαφέρονται ήδη να αρπάξουν τις προσφορές της εταιρείας. Αντικαθιστά τις απαιτήσεις για περιττές προσεγγίσεις, όπως κρύες τηλεφωνικές κλήσεις και αποστολή email. Ως αποτέλεσμα, οι έμποροι έχουν περισσότερο χρόνο να επικεντρωθούν στην εξασφάλιση πωλήσεων με πελάτες που είναι πρόθυμοι να κάνουν μια αγορά.

Αυτοματισμός διαχείρισης μολύβδου

Λύσεις όπως CRM, εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πλατφόρμες δεδομένων πελατών μπορούν να απλοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν τη διαδικασία διαχείρισης πελατών. Αυτές οι λύσεις παρέχουν ομαλή ενοποίηση δεδομένων και δίνουν μια σαφή εικόνα των προοπτικών και της δραστηριότητάς τους. Τελικά, η προσπάθεια μάρκετινγκ και πωλήσεων βελτιώνεται.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η παραγωγή μολύβδου επιτρέπει στις διαδικτυακές επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους. Παρέχει πρόσβαση σε τεχνολογίες και μεθόδους μάρκετινγκ αιχμής. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό όσον αφορά τις τακτικές παραγωγής μολύβδου.

Ήρθε η ώρα να εκτελέσετε την προσπάθεια δημιουργίας μολύβδου στο επόμενο επίπεδο χρησιμοποιώντας μερικές από τις καλύτερες προσθήκες WordPress. Ο στόχος αυτής της συλλογής είναι να σας παρουσιάσει το πιο αποτελεσματικό σύνολο προσθηκών που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να επεκταθεί ταχύτερα.

Διαλέξαμε τα καλύτερα εργαλεία που δημιουργούν μόλυβδο σε κάθε κατηγορία, ώστε να μην αισθάνεστε κουρασμένοι όταν επιλέγετε ένα.

Ρευστές φόρμες

παρουσιάζοντας το Fluent Forms, το απαράμιλλο πρόσθετο δημιουργίας φορμών επικοινωνίας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Αυτό το πρόσθετο προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που επιταχύνει τη διαδικασία δημιουργίας φόρμας. Σας παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σειρά από premium χαρακτηριστικά και μοναδική και πρόσθετη λειτουργικότητα.

Πείτε αντίο στη χρονοβόρα κωδικοποίηση και καλωσορίστε την ενσωμάτωση απλής φόρμας στον ιστότοπό σας. Δημιουργήστε άμεσα αποτελεσματικές φόρμες επικοινωνίας, φόρμες συνδρομής ή οποιοδήποτε είδος φορμών WP.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαλείο δημιουργίας φορμών επικοινωνίας με επιλογή μεταφοράς και απόθεσης.
 • Διατίθενται διατάξεις για φόρμες επικοινωνίας πολλών στηλών.
 • Σχηματίστε πεδία χρησιμοποιώντας προηγμένη λογική υπό όρους.
 • Φόρμες Ιστού με πλήρη ανταπόκριση για κινητά.
 • Το Google Recaptcha είναι διαθέσιμο για προστασία φόρμας.
 • Πρότυπα που είναι επαναχρησιμοποιήσιμα για διαφορετικές μορφές.
 • Επικύρωση και υποβολή δεδομένων Ajax.
 • Ενσωμάτωση Mailchimp και Slack και πολλά άλλα.

Icegram Engage

Το Icegram engage είναι η απόλυτη λύση μάρκετινγκ και αναδυόμενων παραθύρων για το WordPress. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες από τη λίστα email σας και να προσελκύσετε το κοινό σας, αυτή είναι η προσθήκη για εσάς.

Αυτή η προσθήκη δίνει τη δυνατότητα στους bloggers και στους ιδιοκτήτες διαδικτυακών επιχειρήσεων να συλλάβουν δυνητικούς πελάτες και να αυξήσουν τις μετατροπές. Χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά αναδυόμενα παράθυρα, slide-ins, opt-ins, γραμμές καλωσορίσματος και πολλά άλλα.

Στοχεύστε και εξατομικεύστε μηνύματα με βάση προηγμένους κανόνες αυτοματισμού συμπεριφοράς. Ξεκινήστε μια απεριόριστη καμπάνια για απεριόριστο κοινό. Δημιουργήστε και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μια καμπάνια μέσα σε λίγα κλικ.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαλείο εντελώς δωρεάν στη χρήση
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα και γραφικά στοιχεία λήψης δυνητικών πελατών
 • Λειτουργεί άψογα με οποιαδήποτε θέματα WordPress
 • Ισχυρά μέτρα ασφαλείας και δομή κωδικοποίησης
 • Ενεργοποιήσεις και μεταβάσεις που δίνουν έμφαση στην εμπειρία χρήστη
 • Προηγμένη και πραγματική ανθρώπινη υποστήριξη, ακόμη και για δωρεάν χρήστες
 • Προσφέρει 50+ αναδυόμενα παράθυρα, πρότυπα, γραμμή ενεργειών, θέματα και άλλα

HubSpot

Με το HubSpot, έχετε πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με όλα όσα χρειάζεστε για να πετύχετε στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την υποστήριξη πελατών.

Αν και καθένα από τα προϊόντα της είναι αρκετά ισχυρό από μόνο του, το πλήρες δυναμικό του αποκαλύπτεται όταν χρησιμοποιούνται από κοινού το ένα με το άλλο. Χρησιμοποιήστε τη δωρεάν προσθήκη HubSpot WordPress για να το ελέγξετε μόνοι σας.

  Πώς να ενημερώσετε το Safari σε iPhone και Mac

Με τη βοήθεια του HubSpot, δημιουργήστε μια σταθερή σχέση με την αγορά-στόχο σας και αναπτύξτε την επιχείρησή σας. Η προσθήκη συνοδεύεται από λειτουργίες all-in-one που σας επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία διαχείρισης δυνητικών πελατών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαχείριση επαφών (CRM) και διαχείριση δυνητικών πελατών σε ένα σημείο
 • Δημιουργήστε και στείλτε email μέσω καμπανιών μάρκετινγκ μέσω email
 • Άμεση επικοινωνία μέσω ζωντανής συνομιλίας και chatbots
 • Συλλέξτε δυνητικούς πελάτες και δεδομένα μέσω προσαρμόσιμων φορμών
 • Λάβετε αναλυτικά αναλυτικά στοιχεία για τις καμπάνιες σας για τη γενιά πελατών
 • Ενσωμάτωση για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες σχεδιασμού και πολλά άλλα
 • Προγραμματισμός ενσωμάτωσης λογισμικού για εκδηλώσεις και συσκέψεις

MailOptin

Το MailOptin είναι ένα καταπληκτικό πρόσθετο δημιουργίας φορμών και δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων για WordPress. Βοηθά στην αύξηση των συνδρομητών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών και στην ενίσχυση των πωλήσεων. Επίσης, προσφέρει διαφορετικούς τύπους φορμών, προσαρμοσμένα μηνύματα και παρότρυνση για δράση για διάφορες επιλογές εμφάνισης.

Το φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων διευκολύνει τη γρήγορη δημιουργία εκπληκτικών αναδυόμενων παραθύρων και καμπανιών που δημιουργούν δυνητικούς πελάτες. Επιπλέον, διανέμει αυτόματα καταχωρήσεις ιστολογίου στους χρήστες του WordPress και εγγράφεται ως ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία και προσαρμογή αναδυόμενων παραθύρων lightbox
 • Λίστα email με πλαϊνή γραμμή και φόρμες γραφικών στοιχείων
 • Εμφάνιση στοχευμένου μηνύματος με ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση
 • Προηγμένη προστασία ανεπιθύμητων μηνυμάτων στις υποβολές φορμών
 • Εμφάνιση επιλογών και φορμών εγγραφής μέσω email
 • Ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Ειδοποίηση νέας ανάρτησης, Ανακεφαλαίωση μέσω email, εκπομπές, προγραμματισμός)

HollerBox

Με τα αναδυόμενα παράθυρα HollerBox για WordPress, μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά τη δημιουργία δυνητικών πελατών και τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας. Αυτό το εργαλείο μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε σύγκριση με άλλα πρόσθετα δυνητικών πελατών.

Το Hollerbox είναι μια πλήρως αυτο-φιλοξενούμενη πλατφόρμα για να επωφεληθείτε από απεριόριστα αναδυόμενα παράθυρα, δυνητικούς πελάτες και εμφανίσεις. Είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που αναζητούν αποτελεσματικά αναδυόμενα παράθυρα, συμπεριλαμβανομένων πρακτορείων, καταστημάτων λιανικής στο διαδίκτυο και μικρών νεοφυών επιχειρήσεων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε και προσαρμόστε το βελτιστοποιημένο πρόγραμμα δημιουργίας αναδυόμενων παραθύρων για τη δημιουργία δυνητικών πελατών
 • Δημιουργήστε απεριόριστα αναδυόμενα παράθυρα, δυνητικούς πελάτες ή εμφανίσεις.
 • Στοχεύστε συγκεκριμένες σελίδες, αναρτήσεις και τμήματα χρηστών.
 • Προσαρμόσιμες αναρτήσεις, διάταξη, στυλ και επιλογές κινούμενων εικόνων
 • Ενσωματώνεται με δημοφιλείς πλατφόρμες μάρκετινγκ CRM και email
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή που δεν απαιτεί κωδικοποίηση
 • Παρακολουθήστε τα αναδυόμενα παράθυρά σας και τα ποσοστά μετατροπών μέσω αναλυτικών στοιχείων

Getsitecontrol

Το Getsitecontrol είναι ένα ευέλικτο πρόσθετο WordPress που προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις αναδυόμενων παραθύρων για τη βελτίωση των ποσοστών μετατροπής ιστότοπου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ιδανικά αναδυόμενα παράθυρα για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες μέσω συνδρομών μέσω email, φορμών έρευνας, φορμών αγοράς και αναδυόμενων παραθύρων προώθησης.

Περισσότερες επιλογές, όπως slide-in, κινούμενες γραμμές ειδοποιήσεων και αναδυόμενα παράθυρα με πρόθεση εξόδου, θα σας επιτρέψουν να μεταφέρετε την έκκλησή σας για δράση στο κατάλληλο κοινό την κατάλληλη στιγμή. Αυτή η αποκριτική προσθήκη λειτουργεί τέλεια σε διαφορετικές κινητές συσκευές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η συλλογή προτύπων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αναδυόμενα παράθυρα μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Άψογη εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων στο κινητό.
 • Σχεδιάστε τα αναδυόμενα παράθυρα με ακρίβεια με τους ενσωματωμένους επεξεργαστές CSS.
 • Μηδενικές τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων
 • Στόχευση τμηματοποίησης κοινού με βάση την τοποθεσία, το UTM και άλλους παράγοντες.
 • Εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων ανάλογα με τη δραστηριότητα και τη συμπεριφορά του πελάτη.
 • Δημιουργήστε αναδυόμενα παράθυρα πολλών σελίδων και επίσης δοκιμάστε τα A/B
 • Ενσωματώστε τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Google Analytics και άλλα.

Γενναίος οικοδόμος

Το Brave Builder είναι η απόλυτη λύση για τη μεγιστοποίηση των μετατροπών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διακριτικά αναδυόμενα παράθυρα, φόρμες δημιουργίας ποδιών, κολλώδεις ράβδους και πλαϊνές ράβδους. Έτσι, η προσέλκυση επισκεπτών και η παραγωγή πωλήσεων γίνεται ευκολότερη με το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.

Η δωρεάν έκδοση του Brave builder προσφέρει 9 βασικά στοιχεία για να καλύψετε τις ατομικές σας απαιτήσεις για μετατροπή. Περιλαμβάνει κείμενο, εικόνες, κουμπιά και φόρμες διαφορετικών τύπων. Είτε θέλετε να ενισχύσετε τις εγγραφές σε ενημερωτικά δελτία, να συλλέξετε δυνητικούς πελάτες με φόρμες επικοινωνίας ή να κάνετε ανακοινώσεις με modals και lightboxes, το Brave Builder σας καλύπτει.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απρόσκοπτη δημιουργία αναδυόμενων παραθύρων και εμπειρία προσαρμογής με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.
 • Ενσωμάτωση WooCommerce για την ενίσχυση των πωλήσεων μέσω αναδυόμενων παραθύρων upsell, cross-sell και σχετικών προϊόντων.
 • Δημιουργήστε ευέλικτα φόρμες συμμετοχής, φόρμες σχολίων και φόρμες επικοινωνίας.
 • Στοχεύστε πελάτες την κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο αναδυόμενο παράθυρο και ορίστε προσαρμοσμένους στόχους με αυτό.
 • Δημιουργήστε αναδυόμενα παράθυρα με μια σειρά προσχεδιασμένων προτύπων.
 • 20+ πλατφόρμες ενημερωτικών δελτίων ή ενσωμάτωση υπηρεσιών
 • Με τα αναλυτικά στοιχεία, διαφοροποιήστε τα παραγωγικά αναδυόμενα παράθυρα

Άνετο CRM

Το Fluent CRM είναι ένα ισχυρό πρόσθετο διαχείρισης σχέσεων πελατών WordPress και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λειτουργιών για τη διαχείριση και την παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων των πελατών, των πωλήσεων και των αιτημάτων υποστήριξης. Ο κεντρικός πίνακας εργαλείων αυτού του εργαλείου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας δυνητικών πελατών εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

  5 καλύτερα συστήματα DDI/IPAM για να λύσετε το Blue διευθυνσιοδότηση IP σας

Μπορείτε να τμηματοποιήσετε γρήγορα τους πελάτες σας, να πραγματοποιήσετε αυτοματοποιημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αναφορές. Έτσι, γίνεται εύκολο να μετρήσετε την ικανοποίηση και το κέρδος των πελατών σας. Το πρόσθετο ενσωματώνεται επίσης με διάφορα σημαντικά συστήματα μάρκετινγκ και πληρωμών, καθιστώντας το ένα πλήρες πακέτο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποστολή, προγραμματισμός, παρακολούθηση και αυτοματοποίηση καμπανιών email.
 • Αποθηκεύστε, διαχειριστείτε και οργανώστε όλους τους δυνητικούς πελάτες και τους πελάτες σε ένα σημείο.
 • Λήψη δυνητικών πελατών μέσω διαφόρων μορφών, όπως φόρμες επικοινωνίας, φόρμες ιστού, σελίδες προορισμού κ.λπ.
 • Καλλιεργήστε δυνητικούς πελάτες μέσω επακόλουθων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προγραμματισμού συναντήσεων και παρακολούθησης συμπεριφοράς δυνητικών πελατών.
 • Λύση διαχείρισης αγωγών πωλήσεων για παρακολούθηση και έλεγχο της κίνησης δυνητικών πελατών και συναλλαγών.
 • Λύση ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη συλλογή δυνητικών πελατών και την παρακολούθηση των ανοικτών τιμών
 • Ενσωματωμένες φόρμες συμμετοχής για δημιουργία, προσαρμογή, ενεργοποίηση και αυτοματοποίηση αναρτήσεων
 • Ενσωμάτωση με WooCommerce, EDD, lifterLMS, LearnDash και άλλα

Σπουδή

Η ανάπτυξη της λίστας email σας και η μετατροπή των επισκεπτών του ιστότοπού σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη από ό,τι με το Hustle. Αυτό το απόλυτο πρόσθετο μάρκετινγκ παρέχει μια απλή διαδικασία ρύθμισης για φόρμες συμμετοχής για εμφάνιση στοχευμένων μηνυμάτων. Επιπλέον, θα λάβετε αναδυόμενα παράθυρα μάρκετινγκ και επαγγελματικά σχεδιασμένα θέματα.

Θα λάβετε πλήρως προσαρμόσιμα αναδυόμενα παράθυρα, slide-in και ενσωματώσεις που αλληλεπιδρούν με τους επισκέπτες την κατάλληλη στιγμή. Τα προκατασκευασμένα πρότυπα θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την κατασκευή των μονάδων αμέσως. Επιπλέον, το εργαλείο παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες, όπως δημογραφικά στοιχεία πελατών, λεπτομέρειες συσκευής και περισσότερες δραστηριότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λάβετε προσχεδιασμένα πρότυπα για διαφορετικούς τύπους προσφορών.
 • Πλήρως προσαρμόσιμες και ανταποκρινόμενες ενότητες.
 • Περαιτέρω επιλογές προσαρμογής (Εικόνες, τυπογραφία, χρώμα και άλλα).
 • Ορίστε συνθήκες σύμφωνα με τη συμπεριφορά του πελάτη με στοχευμένες ρυθμίσεις οθόνης.
 • Εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων για διαφορετικές συμπεριφορές όπως ο χρόνος στη σελίδα, η κύλιση και η πρόθεση εξόδου.
 • Στείλτε μη αυτόματα ή αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ενδιαφερόμενους πελάτες και συνδρομητές.
 • Αποκτήστε περισσότερους οπαδούς μέσω επιλογών κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων, όπως κουμπιά, γραφικά στοιχεία και πολλά άλλα.
 • Ενσωματώνεται με δημοφιλείς υπηρεσίες δημιουργίας φορμών και email.
 • Παρακολουθήστε κάθε δεδομένα, στατιστικά μετατροπών και γράφημα με σωστή αναπαράσταση.

Φόρμες Optin

Το Optin Forms είναι ένα απλό εργαλείο για το σχεδιασμό εκπληκτικών κομψών φόρμες opt-in για τον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς καμία τεχνική γνώση. Μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα την αγαπημένη σας υπηρεσία email από το στυλ και να εξατομικεύσετε την προοπτική της ώστε να ταιριάζει με το στυλ της επωνυμίας σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τις διάφορες φόρμες με ένα μόνο κλικ του ποντικιού ή να χρησιμοποιήσετε συντομότερους κωδικούς για να το τοποθετήσετε ακριβώς εκεί που θέλετε.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργεί με διαφορετικές λύσεις email (AWeber, iContact, MailChimp και άλλα).
 • Έρχεται με 5 εξαιρετικά σχέδια φόρμας που είναι προσαρμόσιμα.
 • Μπορείτε να μεταφράσετε τα κείμενα στη γλώσσα που προτιμάτε.
 • Φόρμες που ανταποκρίνονται σε κινητά που ταιριάζουν ακόμη και στη μικρότερη συσκευή.
 • Συνδέστε τις φόρμες σας στο widget μέσω συντόμου σε οποιαδήποτε θέση.
 • Επισημάνετε το εμπορικό σήμα σας μέσα από τις φόρμες.
 • Η τοποθεσία της φόρμας μπορεί να προσαρμοστεί για καλύτερη ορατότητα.

Σημείωση συγγραφέων

Για να δημιουργήσει ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος πρέπει να επικεντρωθεί σε πολλαπλές εργασίες. Περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως εμφάνιση φόρμας, συνδρομή σε ενημερωτικά δελτία, συμπεριφορά πελατών και παρακολούθηση μετατροπών και πολλά άλλα. Επομένως, η χρήση ενός μόνο πρόσθετου μπορεί να μην είναι ικανοποιητική ή αποτελεσματική σε ορισμένες περιπτώσεις. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή μιας προσθήκης για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε τους στόχους της επιχείρησης και του ιστότοπού σας. Στη συνέχεια, αποφασίστε ποιος τύπος διαδικασίας παραγωγής μολύβδου πρέπει να είναι πιο κατάλληλος και αποτελεσματικός για εσάς. Έχοντας αυτό κατά νου, εάν εστιάσετε σε φόρμες συμμετοχής για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τότε το Icegram Engage, το HollerBox ή το Gesitecontrol θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικές επιλογές.

Από όλες τις προαναφερθείσες προσθήκες, το HubSpot θα μπορούσε να θεωρηθεί το πιο ολοκληρωμένο, επειδή περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες ως πακέτο που πρέπει να περιλαμβάνει μια προσθήκη δημιουργίας δυνητικών πελατών. Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα να δοκιμάσετε αυτά τα πρόσθετα μία φορά και να χρησιμοποιήσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Τελικές σκέψεις

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαδικασία δημιουργίας δυνητικών πελατών σας ομαλή και ευκολότερη, η χρήση της σωστής προσθήκης στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι πράγματι η καλύτερη επιλογή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες προσθήκες για να ελαχιστοποιήσουμε την προσπάθεια δημιουργίας δυνητικών πελατών. Εάν επιλέξετε το κατάλληλο πρόσθετο από τη συλλογή μας, θα δείτε μια δραματική βελτίωση στην απόδοση των πωλήσεων της εταιρείας σας.