10 καλύτερες πλατφόρμες Cloud GPU για τεχνητή νοημοσύνη και τεράστιο φόρτο εργασίας

Με την άφιξη των αναδυόμενων τεχνολογιών όπως η βαθιά εκμάθηση, η τεχνητή νοημοσύνη και η ML, οι GPU στο cloud έχουν μεγάλη ζήτηση.

Εάν ο οργανισμός σας ασχολείται με τρισδιάστατες απεικονίσεις, μηχανική μάθηση (ML), τεχνητή νοημοσύνη (AI) ή κάποιου είδους βαρύ υπολογισμό, ο τρόπος με τον οποίο εκτελείτε τον υπολογισμό της GPU έχει μεγάλη σημασία.

Παραδοσιακά, τα μοντέλα βαθιάς μάθησης σε οργανισμούς χρειάζονταν πολύ χρόνο για εργασίες εκπαίδευσης και υπολογισμού. Κάποτε τους σκότωνε το χρόνο, τους κόστιζε πολύ και τους άφηνε προβλήματα αποθήκευσης και χώρου, μειώνοντας την παραγωγικότητα.

Οι GPU της νέας εποχής έχουν σχεδιαστεί για να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Προσφέρουν υψηλή απόδοση για την εκτέλεση βαρέων υπολογισμών και ταχύτερη εκπαίδευση για τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης σας παράλληλα.

Σύμφωνα με την έρευνα Indigo, οι GPU μπορούν να προσφέρουν 250 φορές πιο γρήγορα απόδοση από τους CPU κατά την εκπαίδευση νευρωνικών δικτύων που σχετίζονται με τη βαθιά μάθηση.

Και με την πρόοδο του cloud computing, έχουμε τώρα GPU cloud που μεταμορφώνουν τον κόσμο της επιστήμης δεδομένων και άλλων αναδυόμενων τεχνολογιών, προσφέροντας ακόμη ταχύτερη απόδοση, εύκολη συντήρηση, μειωμένο κόστος, γρήγορη κλιμάκωση και εξοικονόμηση χρόνου.

Αυτό το άρθρο θα σας εισαγάγει στις έννοιες της cloud GPU, πώς σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη, την ML, τη βαθιά εκμάθηση και μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες cloud GPU που μπορείτε να βρείτε για να αναπτύξετε την προτιμώμενη GPU cloud.

Ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι μια GPU Cloud;

Για να κατανοήσουμε μια GPU cloud, ας μιλήσουμε πρώτα για τις GPU.

Μια Μονάδα Επεξεργασίας Γραφικών (GPU) αναφέρεται σε ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα που χρησιμοποιείται για την ταχεία αλλαγή και χειρισμό της μνήμης για την επιτάχυνση της δημιουργίας εικόνων ή γραφικών.

Οι σύγχρονες GPU προσφέρουν υψηλότερη αποτελεσματικότητα στον χειρισμό της επεξεργασίας εικόνας και των γραφικών υπολογιστών λόγω της παράλληλης δομής τους από τις Κεντρικές Μονάδες Επεξεργασίας (CPU). Μια GPU είναι ενσωματωμένη στη μητρική της πλακέτα ή τοποθετείται στην κάρτα γραφικών ή τη μονάδα CPU ενός υπολογιστή.

Οι μονάδες γραφικών Cloud (GPU) είναι περιπτώσεις υπολογιστών με ισχυρή επιτάχυνση υλικού που είναι χρήσιμες για την εκτέλεση εφαρμογών για τη διαχείριση τεράστιου φόρτου εργασίας τεχνητής νοημοσύνης και βαθιάς μάθησης στο cloud. Δεν χρειάζεται να αναπτύξετε μια φυσική GPU στη συσκευή σας.

Μερικές δημοφιλείς GPU είναι οι NVIDIA, AMD, Radeon, GeForce και άλλα.

Οι GPU χρησιμοποιούνται σε:

 • Κινητά τηλέφωνα
 • Κονσόλες παιχνιδιών
 • Σταθμοί εργασίας
 • Ενσωματωμένα συστήματα
 • Προσωπικοί υπολογιστές

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται οι GPU:

Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις χρήσης GPU:

 • Σε AI και ML για αναγνώριση εικόνας
 • Υπολογισμοί για τρισδιάστατα γραφικά υπολογιστή και σχέδια CAD
 • Χαρτογράφηση υφής και απόδοση πολυγώνων
 • Γεωμετρικοί υπολογισμοί όπως μεταφράσεις και περιστροφές κορυφών σε συστήματα συντεταγμένων
 • Υποστήριξη προγραμματιζόμενων shaders για χειρισμό υφών και κορυφών
 • Κωδικοποίηση, αποκωδικοποίηση και ροή βίντεο με επιτάχυνση GPU
 • Παιχνίδι πλούσιο σε γραφικά και gaming cloud
 • Μαθηματική μοντελοποίηση ευρείας κλίμακας, αναλυτικά στοιχεία και βαθιά μάθηση που απαιτούν δυνατότητες παράλληλης επεξεργασίας GPU γενικής χρήσης.
 • Επεξεργασία βίντεο, γραφιστική και δημιουργία περιεχομένου

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των Cloud GPU; 👍

Τα βασικά οφέλη από τη χρήση των Cloud GPU είναι:

Εξαιρετικά επεκτάσιμο

Εάν θέλετε να επεκτείνετε τον οργανισμό σας, ο φόρτος εργασίας του τελικά θα αυξηθεί. Θα χρειαστείτε μια GPU που να μπορεί να κλιμακωθεί με τον αυξημένο φόρτο εργασίας σας. Οι GPU Cloud μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε περισσότερες GPU εύκολα χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορείτε να ανταποκριθείτε στον αυξημένο φόρτο εργασίας σας. Αντίθετα, εάν θέλετε να μειώσετε την κλίμακα, αυτό είναι επίσης δυνατό γρήγορα.

Ελαχιστοποιεί το κόστος

Αντί να αγοράζετε φυσικές GPU υψηλής ισχύος που κοστίζουν απίστευτα υψηλό, μπορείτε να ενοικιάσετε τις GPU στο cloud που είναι διαθέσιμες με χαμηλότερο κόστος σε ωριαία βάση. Θα χρεωθείτε για τον αριθμό των ωρών που έχετε χρησιμοποιήσει τις GPU του cloud, σε αντίθεση με τις φυσικές που θα σας κοστίσουν πολύ, παρόλο που δεν τις χρησιμοποιείτε πολύ.

Εκκαθαρίζει Τοπικούς πόρους

Οι GPU Cloud δεν καταναλώνουν τους τοπικούς πόρους σας, σε αντίθεση με τις φυσικές GPU που καταλαμβάνουν σημαντικό χώρο στον υπολογιστή σας. Για να μην αναφέρουμε, εάν εκτελείτε ένα μοντέλο ML μεγάλης κλίμακας ή αποδίδετε μια εργασία, επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Για αυτό, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναθέσετε την υπολογιστική ισχύ στο cloud χωρίς να πιέζετε τον υπολογιστή σας και να το χρησιμοποιήσετε με ευκολία. Απλώς χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή για να ελέγξετε τα πάντα αντί να του δίνετε όλη την πίεση για να χειριστεί τον φόρτο εργασίας και τις υπολογιστικές εργασίες.

  Πώς να βρείτε υπότιτλους για ένα αρχείο πολυμέσων

Κερδίζει χρόνο

Οι Cloud GPU δίνουν στους σχεδιαστές την ευελιξία της γρήγορης επανάληψης με ταχύτερους χρόνους απόδοσης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο ολοκληρώνοντας μια εργασία σε λεπτά που χρειάζονταν ώρες ή μέρες. Ως εκ τούτου, η παραγωγικότητα της ομάδας σας θα αυξηθεί σημαντικά, ώστε να μπορείτε να επενδύσετε χρόνο στην καινοτομία αντί για απόδοση ή υπολογισμούς.

Πώς βοηθούν οι GPU στη Deep Learning και την AI;

Η βαθιά μάθηση είναι η βάση της τεχνητής νοημοσύνης. Είναι μια προηγμένη τεχνική ML που δίνει έμφαση στην αναπαραστατική μάθηση με τη βοήθεια των τεχνητών νευρωνικών δικτύων (ANNs). Το μοντέλο βαθιάς μάθησης χρησιμοποιείται για την επεξεργασία μεγάλων συνόλων δεδομένων ή υψηλών υπολογιστικών διαδικασιών.

Λοιπόν, πώς εμφανίζονται οι GPU στην εικόνα;

Οι GPU έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν παράλληλους υπολογισμούς ή πολλαπλούς υπολογισμούς ταυτόχρονα. Οι GPU μπορούν να αξιοποιήσουν την ικανότητα του μοντέλου βαθιάς μάθησης για να επιταχύνουν μεγάλες υπολογιστικές εργασίες.

Καθώς οι GPU έχουν πολλούς πυρήνες, προσφέρουν εξαιρετικούς υπολογισμούς παράλληλης επεξεργασίας. Επιπλέον, έχουν υψηλότερο εύρος ζώνης μνήμης για να φιλοξενήσουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων για συστήματα βαθιάς μάθησης. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούνται ευρέως για την εκπαίδευση μοντέλων AI, την απόδοση μοντέλων CAD, την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών πλούσια σε γραφικά και πολλά άλλα.

Επιπλέον, εάν θέλετε να πειραματιστείτε με πολλούς αλγόριθμους ταυτόχρονα, μπορείτε να εκτελέσετε πολλές GPU ξεχωριστά. Διευκολύνει διαφορετικές διαδικασίες σε ξεχωριστές GPU χωρίς παραλληλισμό. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές GPU σε διαφορετικά φυσικά μηχανήματα ή σε ένα μόνο μηχάνημα για να διανείμετε μοντέλα βαρέων δεδομένων.

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με το Cloud GPU

Το να ξεκινήσετε με τις GPU του cloud δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Στην πραγματικότητα, όλα είναι εύκολα και γρήγορα αν μπορείτε να κατανοήσετε τα βασικά. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο GPU cloud, για παράδειγμα, την Google Cloud Platform (GCP).

Στη συνέχεια, εγγραφείτε στο GCP. Εδώ, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα τυπικά πλεονεκτήματα που συνοδεύει, όπως λειτουργίες cloud, επιλογές αποθήκευσης, διαχείριση βάσης δεδομένων, ενοποίηση με εφαρμογές και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Colboratory που λειτουργεί όπως το Jupyter Notebook για να χρησιμοποιήσετε μια GPU ΔΩΡΕΑΝ. Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε την απόδοση GPU για την περίπτωση χρήσης σας.

Λοιπόν, ας δούμε τις διάφορες επιλογές που έχετε για GPU cloud για να χειρίζονται τεχνητή νοημοσύνη και τεράστιους φόρτους εργασίας.

Linode

Linode προσφέρει GPU κατ’ απαίτηση για φόρτους εργασίας παράλληλης επεξεργασίας, όπως επεξεργασία βίντεο, επιστημονικοί υπολογιστές, μηχανική μάθηση, τεχνητή νοημοσύνη και άλλα. Παρέχει VM βελτιστοποιημένα με GPU με επιτάχυνση από NVIDIA Quadro RTX 6000, Tensor, πυρήνες RT και αξιοποιεί την ισχύ CUDA για την εκτέλεση φόρτου εργασίας ανίχνευσης ακτίνων, βαθιάς εκμάθησης και πολύπλοκης επεξεργασίας.

Μετατρέψτε τα έξοδα κεφαλαίου σας σε λειτουργικά έξοδα παίρνοντας την πρόσβαση από τη Linode GPU για να αξιοποιήσετε την ισχύ της GPU και να επωφεληθείτε από την πρόταση πραγματικής αξίας του cloud. Επιπλέον, το Linode σάς επιτρέπει να επικεντρωθείτε στις βασικές ικανότητες αντί να ανησυχείτε για το υλικό.

Οι GPU της Linode εξαλείφουν το εμπόδιο για την αξιοποίησή τους για σύνθετες περιπτώσεις χρήσης, όπως ροή βίντεο, τεχνητή νοημοσύνη και μηχανική εκμάθηση. Επιπλέον, θα λάβετε έως και 4 κάρτες για κάθε περίπτωση, ανάλογα με την ιπποδύναμη που χρειάζεστε για τον προβλεπόμενο φόρτο εργασίας.

Το Quadro RTX 6000 διαθέτει 4.608 πυρήνες CUDA, 576 πυρήνες Tensor, 72 πυρήνες RT, μνήμη GPU 24 GB GDDR6, 84T RTX-OPS, 10 Giga Rays/sec Rays Cast και απόδοση FP32 16,3 TFLOPs.

Η τιμή για το αποκλειστικό πρόγραμμα GPU plus RTX6000 είναι 1,5 $/ώρα.

Paperspace CORE

Βελτιώστε τη ροή εργασιών του οργανισμού σας με την επόμενης γενιάς ταχεία υποδομή υπολογιστών Paperspace CORE. Προσφέρει μια εύχρηστη και απλή διεπαφή για την παροχή απλών εργαλείων ενσωμάτωσης, εργαλείων συνεργασίας και επιτραπέζιων εφαρμογών για Mac, Linux και Windows. Χρησιμοποιήστε το για να εκτελέσετε εφαρμογές υψηλής ζήτησης μέσω απεριόριστης υπολογιστικής ισχύος.

Το CORE παρέχει ένα αστραπιαία δίκτυο, άμεση παροχή, υποστήριξη εφαρμογών 3D και πλήρες API για πρόσβαση μέσω προγραμματισμού. Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα της υποδομής σας με ένα αβίαστο και διαισθητικό GUI σε ένα μόνο μέρος. Επιπλέον, αποκτήστε εξαιρετικό έλεγχο με τη διεπαφή διαχείρισης του CORE που διαθέτει ισχυρά εργαλεία και σας επιτρέπει να φιλτράρετε, να ταξινομείτε, να συνδέετε ή να δημιουργείτε μηχανές, δίκτυα και χρήστες.

Η ισχυρή κονσόλα διαχείρισης του CORE εκτελεί εργασίες γρήγορα όπως η προσθήκη ενσωμάτωσης Active Directory ή VPN. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε εύκολα τις σύνθετες διαμορφώσεις δικτύου και να ολοκληρώσετε τα πράγματα πιο γρήγορα με μερικά κλικ.

Επιπλέον, θα βρείτε πολλές ενσωματώσεις που είναι προαιρετικές αλλά χρήσιμες στην εργασία σας. Αποκτήστε προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας, κοινόχρηστες μονάδες δίσκου και πολλά άλλα με αυτήν την πλατφόρμα GPU cloud. Απολαύστε τις χαμηλού κόστους GPU λαμβάνοντας εκπτώσεις εκπαίδευσης, ειδοποιήσεις χρέωσης, χρέωση για ένα δευτερόλεπτο κ.λπ.

  Πώς να αποφασίσετε ποιος διακόπτης Nintendo είναι κατάλληλος για εσάς

Προσθέστε απλότητα και ταχύτητα στη ροή εργασίας με αρχική τιμή 0,07 $/ώρα.

GPU Google Cloud

Αποκτήστε GPU υψηλής απόδοσης για επιστημονικούς υπολογιστές, τρισδιάστατη απεικόνιση και μηχανική μάθηση GPU Google Cloud. Μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση του HPC, να επιλέξει μια ευρεία γκάμα GPU που να ταιριάζει με τα σημεία τιμής και την απόδοση και να ελαχιστοποιήσει τον φόρτο εργασίας σας με προσαρμογές μηχανημάτων και ευέλικτη τιμολόγηση.

Προσφέρουν επίσης πολλές GPU όπως NVIDIA K80, P4, V100, A100, T4 και P100. Επιπλέον, οι GPU του Google Cloud εξισορροπούν τη μνήμη, τον επεξεργαστή, τον δίσκο υψηλής απόδοσης και έως και 8 GPU σε κάθε περίπτωση για τον μεμονωμένο φόρτο εργασίας.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε κορυφαία στον κλάδο δικτύωση, ανάλυση δεδομένων και αποθήκευση. Οι συσκευές GPU είναι διαθέσιμες μόνο σε συγκεκριμένες ζώνες σε ορισμένες περιοχές. Η τιμή θα εξαρτηθεί από την περιοχή, τη GPU που επιλέγετε και τον τύπο του μηχανήματος. Μπορείτε να υπολογίσετε την τιμή σας καθορίζοντας τις απαιτήσεις σας στον Υπολογιστή τιμολόγησης Google Cloud.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αναζητήσετε αυτές τις λύσεις:

Elastic GPU Service

Elastic GPU Service (EGS) παρέχει παράλληλες και ισχυρές υπολογιστικές δυνατότητες με την τεχνολογία GPU. Είναι ιδανικό για πολλά σενάρια όπως επεξεργασία βίντεο, οπτικοποίηση, επιστημονική πληροφορική και βαθιά μάθηση. Το EGS χρησιμοποιεί πολλές GPU όπως NVIDIA Tesla M40, NVIDIA Tesla V100, NVIDIA Tesla P4, NVIDIA Tesla P100 και AMD FirePro S7150.

Θα λάβετε πλεονεκτήματα όπως διαδικτυακές υπηρεσίες και εκπαίδευση συμπερασμάτων βαθιάς μάθησης, αναγνώριση περιεχομένου, αναγνώριση εικόνας και φωνής, κωδικοποίηση πολυμέσων HD, τηλεδιάσκεψη, επισκευή ταινίας πηγής και ζωντανή ανάλυση 4K/8K HD.

Επιπλέον, λάβετε επιλογές όπως απόδοση βίντεο, υπολογιστική χρηματοδότηση, πρόβλεψη κλίματος, προσομοίωση σύγκρουσης, γενετική μηχανική, μη γραμμική επεξεργασία, εφαρμογές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και μηχανικός σχεδιασμός.

 • Η παρουσία GA1 παρέχει έως και 4 μονάδες GPU AMD FirePro S7150, μνήμη 160 GB και 56 vCPU. Περιέχει 8192 πυρήνες και μνήμη GPU 32 GB που λειτουργεί παράλληλα και αποδίδει 15 TFLOPS μονής ακρίβειας και ένα TFLOPS διπλής ακρίβειας.
 • Η παρουσία GN4 παρέχει έως και 2 GPU NVIDIA Tesla M40, μνήμη 96 GB και 56 vCPU. Περιέχει 6000 πυρήνες και μνήμη GPU 24 GB που αποδίδει 14 TFLOPS απλής ακρίβειας. Ομοίως, θα βρείτε πολλές περιπτώσεις όπως GN5, GN5i και GN6.
 • Το EGS υποστηρίζει εσωτερικά 25 Gbit/s και έως 2.000.000 PPS εύρους ζώνης δικτύου για να παρέχει τη μέγιστη απόδοση δικτύου που απαιτείται από τους υπολογιστικούς κόμβους. Διαθέτει τοπική κρυφή μνήμη υψηλής ταχύτητας που συνδέεται με δίσκους SSD ή ultra cloud.
 • Οι μονάδες NVMe υψηλής απόδοσης χειρίζονται 230.000 IOPS με καθυστέρηση εισόδου/εξόδου 200 𝝻s και παρέχουν 1900 Mbit/s εύρους ζώνης ανάγνωσης και 1100 Mbit/s εύρους ζώνης εγγραφής.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές επιλογές αγοράς με βάση τις ανάγκες σας για να λάβετε τους πόρους και να πληρώσετε μόνο γι’ αυτό.

Σειρά Azure N

Σειρά Azure N των εικονικών μηχανών Azure (VM) έχουν δυνατότητες GPU. Οι GPU είναι ιδανικές για φόρτους εργασίας γραφικών και υπολογιστών, βοηθώντας τους χρήστες να προετοιμάσουν την καινοτομία μέσω διαφόρων σεναρίων όπως η βαθιά εκμάθηση, η προγνωστική ανάλυση και η απομακρυσμένη απεικόνιση.

Διαφορετικές σειρές N έχουν ξεχωριστές προσφορές για συγκεκριμένους φόρτους εργασίας.

 • Η σειρά NC επικεντρώνεται σε υψηλής απόδοσης μηχανική εκμάθηση και υπολογιστικό φόρτο εργασίας. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η NCsv3 η οποία διαθέτει την GPU Tesla V100 της NVIDIA’sNVIDIA.
 • Η σειρά ND εστιάζει σε σενάρια συμπερασμάτων και εκπαίδευσης βασικά για βαθιά μάθηση. Χρησιμοποιεί GPU NVIDIA Tesla P40. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι η NDv2 που διαθέτει GPU NVIDIA Tesla V100.
 • Η σειρά NV εστιάζει στην απομακρυσμένη οπτικοποίηση και σε άλλους εντατικούς φόρτους εργασίας εφαρμογών που υποστηρίζονται από την GPU NVIDIA Tesla M60.
 • Τα VM NC, NCsv3, ND και NCsv2 προσφέρουν διασύνδεση InfiniBand που επιτρέπει την κλιμάκωση της απόδοσης. Εδώ, θα έχετε τα οφέλη όπως βαθιά εκμάθηση, απόδοση γραφικών, επεξεργασία βίντεο, παιχνίδια κ.λπ.

IBM Cloud

IBM Cloud σας προσφέρει ευελιξία, ισχύ και πολλές επιλογές GPU. Καθώς η GPU είναι η πρόσθετη εγκεφαλική δύναμη που λείπει από μια CPU, το IBM Cloud σάς βοηθά να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στην πιο προσιτή επιλογή διακομιστή για απρόσκοπτη ενοποίηση με την αρχιτεκτονική, τις εφαρμογές και τα API του IBM Cloud μαζί με ένα κατανεμημένο δίκτυο κέντρων δεδομένων παγκοσμίως.

 • Θα λάβετε επιλογές GPU διακομιστή γυμνού μετάλλου, όπως Intel Xeon 4210, κάρτα γραφικών NVIDIA T4, 20 πυρήνες, 32 GB RAM, 2,20 GHz και εύρος ζώνης 20 TB. Ομοίως, έχετε επίσης επιλογές Intel Xeon 5218 και Intel Xeon 6248.
 • Για εικονικούς διακομιστές, λαμβάνετε AC1.8×60 που έχει οκτώ vCPU, 60 GB RAM, 1 x P100 GPU. Εδώ, θα έχετε επίσης τις επιλογές AC2.8×60 και AC2.8×60.

Αποκτήστε την GPU του διακομιστή γυμνού μετάλλου με τιμή εκκίνησης 819 $/μήνα και την GPU του εικονικού διακομιστή σε τιμή εκκίνησης 1,95 $/ώρα.

AWS και NVIDIA

AWS και NVIDIA έχουν συνεργαστεί για την παροχή οικονομικών, ευέλικτων και ισχυρών λύσεων που βασίζονται σε GPU συνεχώς. Περιλαμβάνει παρουσίες Amazon EC2 με GPU NVIDIA και υπηρεσίες όπως το AWS IoT Greengrass που αναπτύσσεται με μονάδες NVIDIA Jetson Nano.

  Τα καλύτερα παιχνίδια GOG δωρεάν

Οι χρήστες χρησιμοποιούν AWS και NVIDIA για εικονικούς σταθμούς εργασίας, μηχανική εκμάθηση (ML), υπηρεσίες IoT και υπολογιστές υψηλής απόδοσης. Οι περιπτώσεις Amazon EC2 στις οποίες τροφοδοτούνται οι GPU της NVIDIA είναι υπεύθυνες για την παροχή κλιμακούμενης απόδοσης. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το AWS IoT Greengrass για να επεκτείνετε τις υπηρεσίες cloud AWS στις συσκευές αιχμής που βασίζονται σε NVIDIA.

Οι GPU NVIDIA A100 Tensor Core τροφοδοτούν παρουσίες Amazon EC2 P4d για να προσφέρουν κορυφαία στον κλάδο δικτύωση χαμηλής καθυστέρησης και υψηλή απόδοση. Ομοίως, θα βρείτε πολλές άλλες περιπτώσεις για συγκεκριμένα σενάρια όπως το Amazon EC2 P3, το Amazon EC2 G4 κ.λπ.

Κάντε αίτηση για τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή και απολαύστε τη δύναμη της GPU μέχρι την άκρη από το cloud.

OVHcloud

OVHcloud παρέχει διακομιστές cloud που έχουν σχεδιαστεί για να επεξεργάζονται τεράστιους παράλληλους φόρτους εργασίας. Οι GPU έχουν πολλές περιπτώσεις ενσωματωμένες με επεξεργαστές γραφικών NVIDIA Tesla V100 για να καλύψουν τις ανάγκες βαθιάς μάθησης και μηχανικής εκμάθησης.

Βοηθούν στην επιτάχυνση των υπολογιστών στον τομέα των γραφικών υπολογιστών καθώς και στην τεχνητή νοημοσύνη. Η OVH συνεργάζεται με τη NVIDIA για να προσφέρει την καλύτερη πλατφόρμα επιτάχυνσης GPU για υπολογιστές υψηλής απόδοσης, τεχνητή νοημοσύνη και βαθιά μάθηση.

Χρησιμοποιήστε τον πιο απλό τρόπο για την ανάπτυξη και τη διατήρηση κοντέινερ με επιτάχυνση GPU μέσω ενός πλήρους καταλόγου. Παραδίδει μία από τις τέσσερις κάρτες στις παρουσίες απευθείας μέσω PCI Passthrough χωρίς κανένα επίπεδο εικονικοποίησης για να αφιερώσετε όλες τις δυνάμεις στη χρήση σας.

Οι υπηρεσίες και οι υποδομές της OVHcloud είναι πιστοποιημένες κατά ISO/IEC 27017, 27001, 27701 και 27018. Οι πιστοποιήσεις υποδεικνύουν ότι το OVHcloud διαθέτει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών (ISMS) για τη διαχείριση των τρωτών σημείων, την εφαρμογή της επιχειρηματικής συνέχειας, τη διαχείριση κινδύνων και την εφαρμογή ενός συστήματος διαχείρισης πληροφοριών απορρήτου (PIMS).

Επιπλέον, το NVIDIA Tesla V100 διαθέτει πολλά πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως PCIe 32 GB/s, χωρητικότητα 16 GB HBM2, εύρος ζώνης 900 GB/s, διπλή ακρίβεια-7 teraFLOP, single precision-14 teraFLOP και βαθιά εκμάθηση-112 teraFLOP.

Lambda GPU

Εκπαιδεύστε μοντέλα βαθιάς εκμάθησης, ML και AI με Lambda GPU Cloud και κλιμάκωση από ένα μηχάνημα στον συνολικό αριθμό εικονικών μηχανών με λίγα κλικ. Αποκτήστε προεγκατεστημένα κύρια πλαίσια και την πιο πρόσφατη έκδοση του lambda Stack που περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης CUDA και πλαίσια βαθιάς εκμάθησης.

Αποκτήστε γρήγορα πρόσβαση στο αποκλειστικό περιβάλλον ανάπτυξης του Jupyter Notebook για κάθε μηχάνημα από τον πίνακα οργάνων. Χρησιμοποιήστε το SSH απευθείας με ένα από τα κλειδιά SSH ή συνδεθείτε μέσω του Web Terminal στον πίνακα ελέγχου του cloud για άμεση πρόσβαση.

Κάθε στιγμιότυπο υποστηρίζει το πολύ 10 Gbps εύρους ζώνης μεταξύ κόμβων που επιτρέπει τη διάσπαρτη εκπαίδευση με πλαίσια όπως το Horovod. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο στη βελτιστοποίηση μοντέλου κλιμακώνοντας τον αριθμό των GPU σε μεμονωμένες ή πολλές παρουσίες.

Με το Lambda GPU Cloud, μπορείτε ακόμη και να εξοικονομήσετε 50% στους υπολογιστές, να μειώσετε το TCO του cloud και να μην λάβετε ποτέ πολυετείς δεσμεύσεις. Χρησιμοποιήστε μια ενιαία GPU RTX 6000 με έξι VCPU, 46 GiB RAM, 658 GiB προσωρινή αποθήκευση με μόλις 1,25 $/ώρα. Επιλέξτε από πολλές περιπτώσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για να λάβετε μια τιμή κατά παραγγελία για τη χρήση σας.

Genesis Cloud

Αποκτήστε μια αποτελεσματική πλατφόρμα cloud GPU σε πολύ προσιτή τιμή από Genesis Cloud. Έχουν πρόσβαση σε πολλά αποτελεσματικά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο με τα οποία συνεργάζονται για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Όλες οι υπηρεσίες είναι ασφαλείς, επεκτάσιμες, στιβαρές και αυτοματοποιημένες. Το Genesis Cloud παρέχει απεριόριστη υπολογιστική ισχύ GPU για οπτικά εφέ, μηχανική εκμάθηση, διακωδικοποίηση ή αποθήκευση, ανάλυση Big Data και πολλά άλλα.

Το Genesis Cloud προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ πολλές πλούσιες δυνατότητες, όπως στιγμιότυπα για την αποθήκευση της εργασίας σας, ομάδες ασφαλείας για την κυκλοφορία δικτύου, όγκους αποθήκευσης για τα μεγάλα σύνολα δεδομένων, FastAI, PyTorch, προδιαμορφωμένες εικόνες και ένα δημόσιο API για το TensorFlow.

Διαθέτει GPU NVIDIA και AMD διαφορετικών τύπων. Επιπλέον, εκπαιδεύστε το νευρωνικό δίκτυο ή δημιουργήστε ταινίες κινουμένων σχεδίων αξιοποιώντας τη δύναμη των υπολογιστών GPU. Τα κέντρα δεδομένων τους λειτουργούν με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από γεωθερμικές πηγές έως χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα.

Η τιμολόγησή τους είναι 85% χαμηλότερη από άλλους παρόχους, καθώς θα πληρώσετε για ελάχιστες προσαυξήσεις επιπέδου. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε περισσότερα με μακροπρόθεσμες και προκαταβολικές εκπτώσεις.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Οι GPU Cloud έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απίστευτη απόδοση, ταχύτητα, κλιμάκωση, χώρο και ευκολία. Ως εκ τούτου, εξετάστε το ενδεχόμενο να επιλέξετε την προτιμώμενη πλατφόρμα GPU cloud με εξωγενείς δυνατότητες για να επιταχύνετε τα μοντέλα βαθιάς εκμάθησής σας και να χειριστείτε εύκολα τους φόρτους εργασίας AI.