10 καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων προγραμματιστών για να βρείτε τα καλύτερα απομακρυσμένα ταλέντα [HackerRank Alternatives]

Από την πανδημία, η εξ αποστάσεως εργασία έχει γίνει μια νέα κανονικότητα. Πολλοί άνθρωποι έχουν βρει άνετα την απομακρυσμένη εργασία, καθώς μπορούν να εξισορροπήσουν καλύτερα την επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

Πολλοί τομείς, ειδικά ο τομέας της πληροφορικής, είχαν μεγάλη ζήτηση για απομακρυσμένους εργαζόμενους εν μέσω της πανδημίας. Παρατηρείται ότι η εξ αποστάσεως εργασία έχει αυξήσει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων και είναι ικανοί να διαχειρίζονται περισσότερη εργασία.

Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα νέα κύματα της πανδημίας, προτιμούν κυρίως τις απομακρυσμένες ευκαιρίες. Επίσης, πολλές πολυεθνικές εταιρείες υιοθετούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας. Προσφέρουν στους εργαζομένους μια πρόνοια να εργάζονται από το σπίτι ή το γραφείο ανάλογα με την άνεσή τους. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους υπάρχει μεγάλη ζήτηση για απομακρυσμένους εργαζόμενους:

 • Οι απομακρυσμένοι εργαζόμενοι είναι πιο παραγωγικοί από τους υπαλλήλους που εργάζονται σε γραφεία, καθώς αποσπώνται λιγότερο.
 • Η εξ αποστάσεως εργασία επιτρέπει στις εταιρείες να προσλαμβάνουν υπαλλήλους από όλο τον κόσμο, ειδικά στην περίπτωση της ευέλικτης τηλεργασίας.
 • Πολλές εταιρείες έχουν βιώσει ότι η εξ αποστάσεως εργασία έχει ως αποτέλεσμα τη διατήρηση των εργαζομένων.

Η πανδημία άλλαξε τη διαδικασία πρόσληψης – από την αίτηση για δουλειά στη συνέντευξη στην επιβίβαση. Έχει οδηγήσει σε μια νέα διαδικτυακή διαδικασία πρόσληψης ή εξ αποστάσεως διαδικασία πρόσληψης. Διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και άλλες εναλλακτικές έχουν καταστήσει δυνατή την εξ αποστάσεως πρόσληψη.

Οι υποψήφιοι που αναζητούν εργασία μπορούν να ενημερώσουν τα στοιχεία εκπαίδευσης, το βιογραφικό τους και τις προηγούμενες εργασιακές τους εμπειρίες σε διάφορες πλατφόρμες συνεντεύξεων. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων ανταποκρίνονται στους υποψηφίους που είναι οι πλέον κατάλληλοι για τους ρόλους εργασίας τους.

Αυτό το άρθρο θα σας εξοικειώσει με μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων προγραμματιστών για την πρόσληψη ταλέντων από απόσταση. Αλλά προτού προχωρήσουμε στη συζήτηση των πλατφορμών συνεντεύξεων προγραμματιστών, ας δούμε πρώτα τα χαρακτηριστικά μιας καλής πλατφόρμας συνεντεύξεων προγραμματιστή και μια σύντομη επισκόπηση του HackerRank.

Χαρακτηριστικά της καλής πλατφόρμας συνεντεύξεων προγραμματιστή

Με πολλές πλατφόρμες συνεντεύξεων προγραμματιστών διαθέσιμες εκεί έξω, μπορεί να δυσκολευτείτε να επιλέξετε την καλή και σωστή. Αλλά σας το κάναμε πιο εύκολο. Ενώ επιλέγετε τη σωστή πλατφόρμα συνέντευξης προγραμματιστή για την πρόσληψη ταλέντων από απόσταση, μπορείτε να λάβετε υπόψη ορισμένα χαρακτηριστικά.

 • Διεπαφή χρήστη (UI): Η πλατφόρμα συνεντεύξεων για απομακρυσμένες προσλήψεις θα πρέπει να είναι διαισθητική και φιλική προς τον χρήστη, διευκολύνοντας την πλοήγηση για τους υπεύθυνους προσλήψεων και τους υποψηφίους.
 • Ευχρηστία: Για χρηστικότητα, πρέπει να εξετάσετε από την οπτική γωνία των υποψηφίων, δηλαδή αν μπορούν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή, να συνδεθούν σε αυτήν και να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς κόπο. Η ευκολία χρήσης των υποψηφίων είναι ο κρίσιμος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη.
 • Ενσωματώσεις: Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα συνεντεύξεων που επιλέγετε υποστηρίζει την ενοποίηση με εφαρμογές τρίτων, όπως συστήματα παρακολούθησης αιτούντων, εργαλεία απόκτησης ταλέντων, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, email ή Slack και άλλα εργαλεία που απαιτούνται για την πρόσληψη απομακρυσμένων προγραμματιστών.
 • Προηγμένα εργαλεία και τεχνικές: Βεβαιωθείτε ότι η επιλεγμένη πλατφόρμα διαθέτει διάφορα εργαλεία και τεχνικές όπως ήχο, βιντεοκλήσεις, ηχογράφηση ζωντανών συνεντεύξεων κ.λπ.

Επισκόπηση HackerRank

HackerRank είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα τεχνικής αξιολόγησης και απομακρυσμένων συνεντεύξεων για την πρόσληψη προγραμματιστών. Παρέχει πολύπλοκες προκλήσεις προγραμματισμού και προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να τις λύσουν. Το HackerRank υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των C++, Python, Java, JavaScript, PHP και SQL.

Το HackerRank είναι μια εφαρμογή εταιρικού επιπέδου που συνοδεύεται από την υπηρεσία HackerRank for Work που βοηθά τις εταιρείες να ελέγχουν και να προσλαμβάνουν προγραμματιστές ή προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Έρχεται με ένα ενσωματωμένο σύνολο προκλήσεων προγραμματισμού, ή οι εταιρείες μπορούν να παρέχουν τις δικές τους προκλήσεις στους υποψηφίους, ανάλογα με την αρχική θέση εργασίας.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν αυτό το σύνολο προκλήσεων προγραμματισμού για να προσλάβουν απομακρυσμένους προγραμματιστές αξιολογώντας την εξειδίκευσή τους στον προγραμματισμό.

Τώρα θα δούμε μερικές από τις εναλλακτικές λύσεις για το Hackerrank, όπου μπορείτε να βρείτε και να προσλάβετε ταλέντα από απόσταση, μαζί με τα χαρακτηριστικά τους.

Ωραιότητα

Ωραιότητα είναι μια από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες για την πρόσληψη απομακρυσμένων προγραμματιστών. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι προγραμματιστές επιλύουν προκλήσεις κωδικοποίησης για να αποδείξουν τις προγραμματιστικές τους δεξιότητες και το ταλέντο τους. Με βάση την ακρίβεια των αποτελεσμάτων τους, οι προγραμματιστές κατατάσσονται στη λίστα των κορυφαίων προγραμματιστών. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για να προβλέψουν τις δεξιότητες κωδικοποίησης των υποψηφίων σε όλη τη διαδικασία πρόσληψης.

  Πώς να δημιουργήσετε μια τυχαία προσφορά χρησιμοποιώντας Python;

Προσφέρει μια αμερόληπτη και σχετική αξιολόγηση για το CodeCheck, πραγματοποιεί ζωντανές τεχνικές συνεντεύξεις και εικονικές εκστρατείες προσλήψεων με εκπληκτικά CodeChallenges. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ταχύτερη πρόσληψη και εξοικονομεί χρόνο και προσπάθεια για την εύρεση ενός κατάλληλου ταλέντου από απόσταση.

Χαρακτηριστικά:

 • Εξ αποστάσεως έλεγχος των υποψηφίων με διαδικτυακά τεστ κωδικών.
 • Διοργανώστε απευθείας εικονικές συνεντεύξεις με υπεύθυνους προσλήψεων.
 • Εξοικονομεί χρόνο με τον ταχύτερο εντοπισμό των κορυφαίων υποψηφίων.
 • Μειώστε την προκατάληψη και αυξήστε την αντικειμενικότητα για να βρείτε το κατάλληλο ταλέντο.
 • Οι διευθυντές προσλήψεων μπορούν να λάβουν άμεσες γνώσεις για τις δεξιότητες των υποψηφίων τους.
 • Αμερόληπτο σκοράρισμα.
 • Αξιολογήσεις δεξιοτήτων των υποψηφίων πριν από τη μετάβαση στο στάδιο της συνέντευξης.
 • Παρέχετε στους υποψηφίους έναν εικονικό μαρκαδόρο για να συζητήσουν προβλήματα μαζί.
 • Ενδυναμώστε τους διευθυντές προσλήψεων με το Codility for Employees.

Η μηχανή αξιολόγησης Codility βοηθά στην εύρεση του πιο πολλά υποσχόμενου υποψηφίου. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να διεξάγουν απομακρυσμένες συνεδρίες ζωντανής κωδικοποίησης με τους επιλεγμένους υποψηφίους με ένα κατάλληλο σύστημα παρακολούθησης αιτούντων.

CodeSignal

CodeSignal είναι μια από τις πιο προηγμένες πλατφόρμες πρόσληψης τεχνικών προγραμματιστών, που ιδρύθηκε το 2015. Είναι η πλέον κατάλληλη για εταιρείες όλων των μεγεθών, επιτρέποντάς τους να πιστοποιήσουν, να δοκιμάσουν και να συνεντεύξουν πολλούς υποψηφίους για να προσλάβουν τον ταλαντούχο.

Το CodeSignal Certify είναι το πρώτο βήμα τεχνικής αξιολόγησης που βοηθά τις εταιρείες να προχωρήσουν πέρα ​​από τα βιογραφικά και να αναζητήσουν υποψηφίους με υψηλά προσόντα. Προσφέρει ένα προηγμένο και πραγματικό περιβάλλον κωδικοποίησης για τους υποψηφίους για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους, τις δυνατότητές τους και την απόδοση κωδικοποίησης.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει ενοποίηση με λύσεις ATS.
 • Εξασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα μέσω της σύνδεσης με εξωτερικές εφαρμογές για την ολοκλήρωση των ροών εργασίας της ομάδας.
 • Το CodeSignal είναι συνεχώς διαθέσιμο, επιτρέποντας στους υποψηφίους να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους αξιόπιστα.
 • Συνοδεύεται από εργαλεία ανάλυσης για την παρακολούθηση της απόδοσης του υποψηφίου.
 • Παρέχει επιλογές κοινής χρήσης για εξωτερική και εσωτερική επικοινωνία, όπως κοινή χρήση κώδικα, αρχείων κ.λπ.
 • Υπάρχουν προκατασκευασμένες βιβλιοθήκες για ευκολία κωδικοποίησης.
 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε προηχογραφημένες ή ζωντανές συνεντεύξεις.
 • Έρχεται με μια αποκεντρωμένη διεπαφή για τη σύνδεση όλων σε ένα μόνο μέρος.
 • Μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση σε αυτήν την πλατφόρμα από το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας πληρωμών.
 • Σας επιτρέπει να ιεραρχείτε τις εργασίες και να τις διαχειρίζεστε ανάλογα.

Το CodeSignal έρχεται με την υποστήριξη περισσότερων από 79 γλωσσών προγραμματισμού, διαφορετικών πλαισίων και βιβλιοθηκών. Επίσης, ενσωματώνεται με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες ATS για να δημιουργήσει μια φανταστική εμπειρία για όλους τους πελάτες.

Coderpad

CoderPad είναι ένα περιβάλλον παρόμοιο με το IDE που επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να αξιολογούν γρήγορα τους υποψηφίους. Είναι μια πλατφόρμα τεχνικής συνέντευξης όπου οι υποψήφιοι μπορούν εύκολα να μοιραστούν τις δεξιότητές τους με πολλούς υπεύθυνους προσλήψεων. Αυτή η πλατφόρμα κάνει κάθε βήμα της διαδικασίας συνέντευξης αβίαστο.

Βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να ελέγξουν τους υποψηφίους μέσω τεχνικών αξιολογήσεων, να τους αξιολογήσουν παρέχοντας ανεξάρτητα έργα κωδικοποίησης και να τους συνεντεύξουν σε ένα ζωντανό συνεργατικό περιβάλλον.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να προσαρμόσουν την αξιολόγηση της συνέντευξης για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ομάδας τους για να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο με τις κατάλληλες δεξιότητες κωδικοποίησης. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να βρουν υποψηφίους από τις διάφορες αναπτυσσόμενες και τεχνικές θέσεις. Μπορείτε απλά να εξορθολογίσετε και να εξοικονομήσετε χρόνο με τη γρήγορη διαδικασία εξέτασης και συνέντευξης.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι υποψήφιοι θα λάβουν ένα ζωντανό και βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης περιβάλλον για τη σύνταξη, την εκτέλεση και τον εντοπισμό σφαλμάτων κωδικών σε ένα μόνο μέρος.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία σχεδίασής του για τη δημιουργία σχημάτων για την οπτικοποίηση σχεδίων συστημάτων.
 • Διεξάγει διαδικτυακά τεστ για τον έλεγχο των δεξιοτήτων διαφόρων υποψηφίων σε διάφορους αναπτυσσόμενους τομείς.
 • Έρχεται με την υποστήριξη περισσότερων από 30 γλωσσών προγραμματισμού.
 • Με αυτήν την πλατφόρμα, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να κάνουν συνέντευξη από πολλούς υποψηφίους χωρίς προβλήματα.
 • Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με ATS.
 • Οι υποψήφιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκατασκευασμένα παραδείγματα ερωτήσεων για να προετοιμαστούν για συνεντεύξεις.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαδικασία ελέγχου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου σας.
 • Έχει έναν απλό, διαισθητικό σχεδιασμό που είναι εύκολος στην πλοήγηση, εξοικονομώντας χρόνο από υπαλλήλους προσλήψεων και υποψηφίων.

Devskiller

DevSkiller είναι μια φανταστική εναλλακτική λύση για το HackerRank και μια αποδεδειγμένη από τον κλάδο πλατφόρμα για την αξιολόγηση των ταλέντων τεχνολογίας εξ αποστάσεως. Η πλατφόρμα τροφοδοτείται από τη μεθοδολογία RealLifeTesting, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε τεχνικές δεξιότητες με απόλυτη ακρίβεια. Βρίσκεται στην αγορά από το 2012 και έχει βοηθήσει περισσότερους από 700 πελάτες σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 90 χώρες.

  11 καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία μετατροπής WebM σε MP4

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα αυτοματοποιημένα αποτελέσματα των δοκιμών του για καλύτερο έλεγχο και σύγκριση της ικανότητας πολλών υποψηφίων. Εξαλείφει τις περιττές συνεντεύξεις και εξοικονομεί χρόνο.

Χαρακτηριστικά:

 • Σας παρέχει έτοιμα τεστ που έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς.
 • Παρέχει ένα άνετο περιβάλλον για τους υποψηφίους να επιλέξουν το επιθυμητό IDE για να εργαστούν.
 • Επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να διεξάγουν συνεντεύξεις εξ αποστάσεως, να τις καταγράφουν και να τις αξιολογούν αργότερα.
 • Η αναφορά slice and dice επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να λαμβάνουν γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις κατά την πρόσληψη ενός υποψηφίου.
 • Αυτή η πλατφόρμα παρέχει μια επιλογή αναζήτησης που βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να βρουν υποψήφιους κατάλληλους για τις θέσεις εργασίας τους.
 • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις συνεντεύξεις με προηγμένες αναφορές και 99,95 τοις εκατό SLA.
 • Εύκολη ενσωμάτωση με ATS.
 • Προσφέρει περισσότερες από 400 εργασίες πρόσληψης και έρχεται με την υποστήριξη περισσότερων από 200 τεχνικών δεξιοτήτων.

Αυτή η πλατφόρμα συνοδεύεται από TalentScore που επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να ελέγχουν και να συνεντεύξουν προγραμματιστές χωρίς προβλήματα. Σας βοηθά να αξιολογήσετε και να διαχειριστείτε τις τεχνολογικές δεξιότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της πρόσληψης.

TestGorilla

TestGorilla συνοδεύεται από διάφορα εργαλεία για την εξέταση των υποψηφίων για πιο αποτελεσματικές και ταχύτερες αποφάσεις προσλήψεων. Διενεργεί πολλαπλές δοκιμές σε μια αξιολόγηση για την παροχή προγνωστικής αξίας. Το TestGorilla προσφέρει επίσης μια αυξανόμενη βιβλιοθήκη δοκιμών, συμπεριλαμβανομένου ενός τεστ για την αξιολόγηση της γνωστικής ικανότητας, του λογισμικού προγραμματισμού, της προσωπικότητας και πολλά άλλα.

Αυτή η πλατφόρμα παρέχει πολλαπλές ερωτήσεις για τη διεξαγωγή μονόδρομων συνεντεύξεων βίντεο, επιτρέποντας στους υποψηφίους να ανεβάσουν τα χαρτοφυλάκια τους και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με το ATS.
 • Διεξάγει τεστ προσωπικότητας για να γνωρίσει καλύτερα τους υποψηφίους.
 • Χωρίς μια ομαλή διαδικασία ελέγχου, μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τους υποψηφίους ανάλογα με τις ικανότητές τους.
 • Η προσαρμοσμένη δοκιμή μας φέρνει το καλύτερο από κάθε υποψήφιο.
 • Οι υποψήφιοι θα λάβουν ακριβείς αναφορές για τα αποτελέσματα των δοκιμών, έτσι ώστε οι HR να μπορούν να λαμβάνουν γρήγορες αποφάσεις.

Με αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε να αποκτήσετε την απόδοση της εργασίας σε πραγματικό κόσμο αξιοποιώντας 100+ επιστημονικά επικυρωμένες βιβλιοθήκες δοκιμών.

Coderbyte

Coderbyte είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνικής αξιολόγησης που δημιουργήθηκε για δύσκαμπτους εργαζόμενους σε στείρους οργανισμούς. Είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συνεντεύξεων για προβολή, προγράμματα λήψης στο σπίτι και ζωντανές συνεντεύξεις.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει σε κάθε υπεύθυνο προσλήψεων μια καθοδηγούμενη εμπειρία για την επιλογή ενός προτύπου αξιολόγησης, ανάλογα με τον ρόλο και το επίπεδο δεξιοτήτων των υποψηφίων. Μπορούν ακόμη και να προσαρμόσουν τις προκλήσεις, να προσθέσουν συγκεκριμένες ερωτήσεις και να αλλάξουν τις ρυθμίσεις αξιολόγησης σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση των υποψηφίων μέσω προηγμένων αναφορών.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει προσαρμόσιμες αξιολογήσεις για απεριόριστες δεξιότητες, από μηχανικό πλήρους στοίβας έως προγραμματιστή.
 • Η Coderbyte δεν διασφαλίζει λογοκλοπή. Οι αξιολογήσεις και η ικανότητα του υποψηφίου να προκριθεί μεταξύ των κορυφαίων ταλέντων είναι αυθεντικές και ακριβείς.
 • Προσφέρει ένα φανταστικό πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα με ενσωματωμένη δυνατότητα αναζήτησης στο Google, παρέχοντας στους υποψηφίους μια μοναδική εμπειρία αξιολόγησης.
 • Το Coderbyte επιτρέπει την ενεργοποίηση των υποψηφίων webcam για την εγγραφή της εργασίας τους κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης.
 • Είναι μια τέλεια λύση για τη μετεγκατάσταση ροών εργασίας ή τη δημιουργία νέων από την αρχή.

Η Coderbyte προσφέρει πάνω από 300 προκλήσεις κώδικα σε περισσότερες από δέκα διαφορετικές γλώσσες. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε προκλήσεις για συγκεκριμένες γλώσσες για προηγμένες τεχνολογίες όπως React, SQL και Swift.

CodinGame

CodinGame είναι μια ακόμη δημοφιλής εναλλακτική λύση στο HackerRank που επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να προμηθεύονται, να προβάλλουν και να διατηρούν ταλαντούχους προγραμματιστές. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, μπορείτε απλά να αξιολογήσετε τις δεξιότητες κωδικοποίησης των υποψηφίων με διάφορα τεστ προγραμματισμού που χρειάζονται μόνο 60 δευτερόλεπτα για να ρυθμιστούν. Μπορείτε να αξιοποιήσετε την ισχυρή υπηρεσία αντιστοίχισης για να βρείτε ταλαντούχους προγραμματιστές υψηλής τεχνολογίας.

Έχει μια εκτεταμένη κοινότητα με πάνω από 2 εκατομμύρια προγραμματιστές, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με παθιασμένους προγραμματιστές. Είναι μια από τις πρώτες διαδικτυακές πλατφόρμες παιχνιδιών διαφυγής για κωδικοποιητές και μη.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να εμφυσήσουν την ομάδα τεχνολογίας τους με ποικιλομορφία και να τονώσουν τη δημιουργικότητα.
 • Με το CodinGame Assessment, μπορείτε να ελέγξετε και να κατατάξετε τους υποψηφίους κατά τη διαδικασία πρόσληψης και να επιλέξετε εκείνους τους προγραμματιστές που πληρούν τα πρότυπά σας.
 • Παρέχει ροή της διαδικασίας ελέγχου και μειώνει τον χρόνο πρόσληψης και ενσωμάτωσης των καλύτερων προγραμματιστών.
 • Επιτρέπει στους προγραμματιστές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στην πραγματική ζωή για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Side-by-Side Apps (Split View) σε ένα iPad

Η όλη διαδικασία πρόσληψης δεν βασίζεται μόνο στην ανθρώπινη κρίση. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να λάβουν ένα ακριβές στιγμιότυπο των τεχνικών δεξιοτήτων του υποψηφίου, ανεξάρτητα από το τι εμφανίζει το βιογραφικό τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ευανάγνωστες αναφορές δοκιμών τους για να λάβετε καλύτερες αποφάσεις πρόσληψης.

CodeInterview

CodeInterview σας δίνει τη δυνατότητα να διεξάγετε απρόσκοπτες τεχνικές συνεντεύξεις σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον κωδικοποίησης σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα και μεταγλωττιστή για την επίλυση προβλημάτων κωδικοποίησης σε οποιαδήποτε υποστηριζόμενη γλώσσα προγραμματισμού. Προσφέρει έναν ισχυρό επεξεργαστή κώδικα με πολύτιμα πρόσθετα, όπως συμπλήρωση κώδικα, επισήμανση σύνταξης και δεσμεύσεις κλειδιών Vim/Emacs.

Χαρακτηριστικά:

 • Έρχεται με υποστήριξη για περισσότερες από 25 γλώσσες προγραμματισμού.
 • Προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα με δυνατότητες όπως επισήμανση σύνταξης, αυτόματη συμπλήρωση και δεσμεύσεις πλήκτρων Sublime/Vim/Emacs.
 • Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να επικοινωνούν αποτελεσματικά με τους υποψηφίους χρησιμοποιώντας κλήσεις ήχου και βίντεο.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή επανάληψης για να επιστρέψετε στο χρόνο και να αναλύσετε προηγούμενες συνεντεύξεις.
 • Σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις συχνές ερωτήσεις ως πρότυπα κώδικα και να τις φορτώνετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εικονικό πίνακα για να επιδείξετε προβλήματα και λύσεις.

Αυτή η πλατφόρμα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του υπεύθυνου προσλήψεων και του υποψηφίου για την επίλυση απαιτητικών προγραμμάτων ζωντανής κωδικοποίησης και επιτρέπει τη συνεργασία σε ένα κοινό περιβάλλον. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να επικοινωνούν με τους υποψηφίους με ήχο ή βίντεο, μαζί με τους κωδικούς τους.

Αρμόδιος

Αρμόδιος έρχεται με το όραμα της παροχής ενός φιλικού προς τους προγραμματιστές τρόπο για τον έλεγχο και την πρόσληψη ειδικευμένων προγραμματιστών από απόσταση. Είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την πρόσληψη προγραμματιστών από όλο τον κόσμο με τεχνική εξειδίκευση. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν αξιολογήσεις κωδικοποίησης και συνεντεύξεις προγραμματισμού ζευγών για να ελέγξουν και να προσλάβουν τεχνικούς προγραμματιστές σε ελάχιστο χρόνο.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτήν την πλατφόρμα με κορυφαία συστήματα παρακολούθησης αιτούντων.
 • Προσφέρει μια καλύτερη αυτοματοποιημένη διαδικασία πρόσληψης από την ολοκλήρωση μιας αξιολόγησης, την αξιολόγηση της βαθμολογίας τους έως την ανασκόπηση των άλλων επιτευγμάτων των υποψηφίων.
 • Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το επιθυμητό IDE για να επιδείξουν τις τεχνικές τους δεξιότητες.
 • Το Qualified χρησιμοποιεί τη δοκιμή μονάδας για την επικύρωση του υποβληθέντος κωδικού.
 • Παρέχει ένα εργαλείο αναπαραγωγής για τον έλεγχο των δεξιοτήτων κωδικοποίησης του υποψηφίου ακόμη και μετά από αξιολόγηση.
 • Μπορείτε να λάβετε ένα λεπτομερές προφίλ προγραμματιστή που καθορίζει τις συγκεκριμένες ικανότητές τους, τις ήπιες δεξιότητες και το στυλ εργασίας τους.
 • Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις τυποποιημένες αξιολογήσεις του για να κατανοήσετε καλύτερα τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των προγραμματιστών.

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, χρησιμοποιούν δοκιμές μονάδων και διάφορες πλατφόρμες δοκιμών για συγκεκριμένες γλώσσες για να αναλύσουν την πραγματική απόδοση. Μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε αξιολόγηση σε μια συνεδρία προγραμματισμού ζευγών και να την καταγράψετε για να αποκτήσετε ένα βαθύτερο επίπεδο γνώσης των δεξιοτήτων κάθε υποψηφίου.

HackerEarth

HackerEarth είναι μια άλλη ισχυρή εναλλακτική λύση στο HackerRank που βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να κατανοήσουν την τεχνική τεχνογνωσία των προγραμματιστών. Δίνει τη δυνατότητα στους υπεύθυνους προσλήψεων να δημιουργούν τεστ και να αξιολογούν τις δεξιότητες των υποψηφίων. Χρησιμοποιώντας τα αποτελέσματα των δοκιμών, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να βρουν το κατάλληλο κατάλληλο για την ομάδα τους. Εξοικονομεί πολύ χρόνο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλά βιογραφικά αυτοματοποιώντας τη διαδικασία και φιλτράροντας γρήγορα τους υποψηφίους.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να κλιμακώσετε απρόσκοπτα τη διαδικασία πρόσληψης σε όλο τον κόσμο παρέχοντας πολλούς υπαλλήλους προσλήψεων σε διαφορετικές τοποθεσίες και πραγματοποιώντας συνεντεύξεις ταυτόχρονα.
 • Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες δοκιμές σε λίγο.
 • Δοκιμάστε τους υποψηφίους και δημιουργήστε λεπτομερείς αναφορές για το ίδιο.
 • Φιλτράρετε τους καλύτερους υποψηφίους με τον μηχανισμό αυτόματης κατάταξης και τα φίλτρα που βασίζονται στην απόδοση.

συμπέρασμα

Η πανδημία έχει μεταμορφώσει πλήρως τη διαδικασία πρόσληψης και την έχει κάνει ευκολότερη από ποτέ. Αυτή η διαδικασία διαδικτυακής συνέντευξης έχει εξαλείψει την ανάγκη των υποψηφίων να επισκεφθούν τη φυσική τοποθεσία, καθώς μπορούν να εμφανιστούν για συνέντευξη από το σπίτι τους. Αλλά η ύπαρξη κατάλληλης πλατφόρμας για την πρόσληψη απομακρυσμένων προγραμματιστών είναι απαραίτητη.

Μέσω αυτού του άρθρου, σας ενημερώσαμε για ορισμένες κορυφαίες πλατφόρμες συνεντεύξεων προγραμματιστών, μαζί με τις δυνατότητές τους. Αν ψάχνετε για μια τέτοια πλατφόρμα, η παραπάνω λίστα είναι ένας τέλειος οδηγός που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, αυτές είναι οι πλατφόρμες στις οποίες μπορείτε να σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα προφίλ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Recruitment Software για να διευκολύνετε την πρόσληψη.