10 καλύτερες οθόνες gaming 4K για καλύτερη άνεση και απόδοση

Το παιχνίδι είναι ατελές χωρίς μια αριστοκρατική οθόνη παιχνιδιών, έτσι δεν είναι; Ας μην καθυστερήσουμε την αγορά σας και ας βελτιώσουμε την εμπειρία παιχνιδιού σας με μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.

Το να παίζεις παιχνίδια ήταν πάντα πηγή απόλαυσης για όλους τους ανθρώπους. Με την εισαγωγή των υπολογιστών και του σύγχρονου gaming, το gaming έχει γίνει αναντικατάστατο μέρος της ζωής όλων. Το gaming έχει οδηγήσει σε αύξηση του αριθμού των εργασιών που σχετίζονται με υπολογιστές. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί άνθρωποι απαιτούνται για να σχεδιάσουν και να φτιάξουν παιχνίδια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπάρχουν πολλές χώρες όπου το gaming υπολογίζεται ως άθλημα και υπάρχουν τουρνουά gaming για τους λάτρεις του gaming.

Στην τρέχουσα εποχή όπου το gaming είναι κάτι περισσότερο από μια πηγή ψυχαγωγίας για τους περισσότερους ανθρώπους, η χρήση εξαρτημάτων που κατά κάποιο τρόπο μειώνουν την εμπειρία παιχνιδιού θα ήταν δυσάρεστη. Εδώ έρχονται να μας σώσουν οι οθόνες 4K.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι οι οθόνες 4K και ποια είναι τα διάφορα οφέλη από τη χρήση οθονών 4K. Θα συζητήσουμε επίσης τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε μια οθόνη gaming 4K. Τέλος, θα δούμε μερικές από τις καλύτερες οθόνες gaming 4K για καλύτερη άνεση και απόδοση.

Τι είναι οι οθόνες 4K;

Οι οθόνες 4K διαθέτουν ανάλυση 3840 x 2160 pixel. Σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη Full HD, είναι σχεδόν 8 εκατομμύρια pixel περισσότερα. Υπάρχουν περίπου 2 εκατομμύρια pixel στην τυπική ανάλυση.

Τα εικονοστοιχεία μιας οθόνης 4K είναι πιο κοντά, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πιο καθαρά οπτικά στοιχεία και πιο λεπτομερή ορατότητα. Επιπλέον, ο υψηλός αριθμός pixel παρέχει επιπλέον χώρο στην οθόνη από προεπιλογή στην επιφάνεια εργασίας, στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σε αρχεία Excel και Photoshop.

Για εφαρμογές και παιχνίδια υψηλών γραφικών και υψηλής ισχύος, οι εικόνες 4K παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ουσιαστικά δύο φορές πιο ευκρινείς από τις εικόνες 1080p. Τα περισσότερα μοντέλα χρειάζονται μόνο μία σύνδεση ρεύματος και μία υποδοχή δεδομένων, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο και χώρο κατά την εγκατάσταση χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό.

Αν και η πλειονότητα των βιντεοπαιχνιδιών δεν είναι πλέον προετοιμασμένη για οθόνες 4K, σύντομα θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Απαιτείται μια μάλλον κορυφαία μηχανή επεξεργασίας γραφικών. Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο σας πάνελ 4K, χρειάζεστε γραφικά και βιντεοπαιχνίδια που να μπορούν να εμφανίζουν ποιότητα 4K. Η ανάλυση 4K πρέπει να υποστηρίζεται από το μηχάνημά σας.

Πλεονεκτήματα των οθονών 4K

Η εισαγωγή του 4K στον ψηφιακό κόσμο ήταν πρωτοποριακή. Όταν μιλάμε για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι οθόνες 4K, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που προσφέρονται σε διαφορετικούς ανθρώπους και τομείς.

Τα άτομα που επωφελήθηκαν περισσότερο από τις οθόνες 4K είναι όλων των τύπων σχεδιαστών, καθώς οι οθόνες 4K τους βοηθούν να επεξεργάζονται και να βλέπουν τα σχέδιά τους με λίγα λόγια.

Αν και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον ψηφιακό σχεδιασμό, τη φωτογραφία ή την παραγωγή βίντεο χρειάζονται ιδιαίτερα την υψηλότερη ανάλυση που παρέχουν οι οθόνες 4K, οι μη σχεδιαστές μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτές.

Όλα είναι καθαρά και ευκρινή σε μια οθόνη 4K. Επομένως, εάν θέλετε να κάνετε πολλές εργασίες χωρίζοντας την οθόνη σας σε πολλά παράθυρα, η υψηλότερη ανάλυση μπορεί να κρατήσει τα πάντα ευανάγνωστα.

Είναι λογικό να επιλέξετε μια οθόνη που σας επιτρέπει να κάνετε πολλαπλές εργασίες με αυτόν τον τρόπο, εάν έχετε χώρο στο γραφείο σας μόνο για μία. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να επιθυμούν ρυθμό ανανέωσης υψηλότερο από αυτό που μπορεί να προσφέρει τώρα το 4K γενικά. Η πλειονότητα των καρτών γραφικών αναπτύσσεται έτσι ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν παιχνίδια 4K με οθόνες.

  Κατανόηση των εργαλείων IaC: AWS CDK εναντίον Terraform

Σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε μια οθόνη παιχνιδιών 4K

Καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός λεπτομερειών διατίθεται σε ποιότητα 4K, οι οθόνες 4K γίνονται γρήγορα ο κανόνας. Όχι μόνο τα παιχνίδια αλλά και άλλα πράγματα φαίνονται φανταστικά στην καλύτερη οθόνη gaming 4K.

Οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή χρησιμοποιεί κάρτα γραφικών λαμβάνει σημαντική βελτίωση χρησιμοποιώντας 4K. Τα παιχνίδια, ειδικότερα, αποτελούν τη μεγαλύτερη περίπτωση για τη μετάβαση σε 4K, λόγω του πόσο ζωντανά μπορούν να φαίνονται σε τόσο υψηλή ανάλυση. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε πριν αγοράσετε μια οθόνη gaming 4K.

#1. Ανάλυση και μέγεθος οθόνης

Το περιεχόμενο 4K θα φαίνεται πιο καθαρό σε μια οθόνη 27 ιντσών ή 28 ιντσών σε σύγκριση με μια οθόνη 32 ιντσών και θα φαίνεται πιο ευκρινές από ό,τι σε μια υποκατάστατη 43 ιντσών ή 48 ιντσών. Εάν η οπτική διαύγεια είναι το κύριο μέλημά σας, η μικρή παραλλαγή είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

#2. Οθόνη προβολής

Η πλειοψηφία των οθονών 4K χρησιμοποιεί οθόνη IPS, η οποία έχει κακή αναλογία αντίθεσης. Περιλαμβάνουν επίσης ακριβές χρώμα, εξαιρετική ευκρίνεια κίνησης και υψηλή φωτεινότητα.

Ένας πίνακας VA χρησιμοποιείται επίσης εάν το IPS δεν είναι διαθέσιμο. Ενώ βελτιώνει την αναλογία αντίθεσης και διατηρεί την εξαιρετική απόδοση χρώματος, αυτό το στυλ οθόνης θυσιάζει συχνά την ευκρίνεια κίνησης σε ρυθμίσεις αμυδρό.

Οι νέες εκδόσεις που διαθέτουν φωτισμό mini-LED θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή για τους παίκτες. Για να αυξηθεί η αντίθεση, αυτό συνδυάζει μια οθόνη IPS με πολλές ζώνες φωτεινότητας LED. Το HDR παρέχεται επίσης μέσω οθονών mini-LED.

#3. Ρυθμοί ανανέωσης

Για τους περισσότερους παίκτες, προτιμώνται οθόνες παιχνιδιών με υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης. Ενώ οι περισσότερες συνηθισμένες οθόνες έχουν ρυθμούς ανανέωσης 30 Hz, οι οθόνες με 60 Hz είναι ο ελάχιστος ρυθμός ανανέωσης για οθόνες gaming. Οι οθόνες παιχνιδιών με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz ή μεγαλύτερος προτιμώνται για επαγγελματίες παίκτες.

#4. Χρόνος απόκρισης

Ο χρόνος απόκρισης είναι ο χρόνος εντός του οποίου η οθόνη ανταποδίδει τις ενέργειές σας. Θα πρέπει να προτιμώνται οθόνες με γρήγορο χρόνο απόκρισης, καθώς μειώνουν το θάμπωμα και τα είδωλα. Ο χρόνος απόκρισης 1 ms είναι κοινός για τους περισσότερους υπολογιστές, ενώ θα πρέπει να αγοράσετε μια οθόνη παιχνιδιών με χρόνο απόκρισης μικρότερο από 5 ms.

#5. Είσοδοι και Έξοδοι

Ενώ πολλά πρότυπα είναι διαθέσιμα κατά την επιλογή μιας οθόνης, υπάρχουν μερικά προτιμώμενα πρότυπα εισόδου και εξόδου για οθόνες παιχνιδιών. Εάν αγοράζετε μια οθόνη παιχνιδιών, προτιμήστε DisplayPort, HDMI και USB Type C/Thunderbolt™ 4.

Ακόμη και αυτά τα πρότυπα έχουν πολλαπλές εκδόσεις. Επομένως, θα πρέπει να επιλέξετε την πιο πρόσφατη έκδοση ή την έκδοση που είναι πιο συμβατή με την οθόνη σας.

Τώρα, θα έχετε μια καλή ιδέα για τις οθόνες παιχνιδιών 4K και τις δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε. Λοιπόν, ας μεταβούμε στη λίστα με μερικές από τις καλύτερες οθόνες 4K για να τις δοκιμάσετε.

Οθόνη υπολογιστή SAMSUNG S80A

Το πάνελ IPS της οθόνης υπολογιστή υψηλής ανάλυσης UHD της Samsung 27 ιντσών διαθέτει οθόνες αιχμής που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας. Η ανάλυση είναι τετραπλάσια από αυτή ενός πάνελ 1080p, καθιστώντας το μικροσκοπικό κείμενο ευκολότερο στην ανάγνωση και τις λεπτομέρειες σε εικόνες, γραφικά και ταινίες πιο απλές στην εργασία και στην προβολή.

Το πάνελ IPS, HDR10, 1 δισεκατομμύριο χρώματα και η καλύτερη στην κατηγορία του και ευέλικτη συνδεσιμότητα παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Προσφέρει έξυπνη φροντίδα ματιών με λειτουργίες όπως Adaptive Picture, Eye Saver Mode και τεχνολογία χωρίς τρεμόπαιγμα.

Μια εργονομική και χωρίς ακαταστασία διαμόρφωση είναι δυνατή σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας χάρη στην κομψή, μινιμαλιστική σχεδίαση χωρίς πλαίσιο και τη ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος βάση (HAS), η οποία διαθέτει χαρακτηριστικά κλίσης, περιστροφής και περιστροφής. Μπορείτε εύκολα να ακούσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο με ενσωματωμένα ηχεία, κάτι που ελευθερώνει επίσης χώρο.

  25 εικόνες για οθόνη HD

Οθόνη SAMSUNG 32″ Odyssey Neo G7 4K UHD

Η οθόνη SAMSUNG Odyssey Neo G7 4K έχει ανάλυση UHD, HDR 2000 και τεχνολογία Quantum Matrix. Αυτό διευκολύνει τη δημιουργία μιας ακριβούς εικόνας. Η συμβατή με G-sync οθόνη διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο αντίδρασης 1 ms για παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση.

Το εκπληκτικό κυρτό σχήμα αυτής της οθόνης 1000R προωθεί τη χαλάρωση των ματιών και το καθηλωτικό παιχνίδι. Με την τεχνολογία CoreSync, η οποία ταιριάζει με τα χρώματα της οθόνης του παιχνιδιού σας για να συνδυάσετε τον κόσμο, η εμπειρία παιχνιδιού σας ξεπερνά τα όρια της οθόνης.

Όταν παίζετε τα πιο δύσκολα στάδια και μάχες, η ματ οθόνη χωρίς περισπασμούς απορροφά το φως αντί να το αντανακλά.

Μπορείτε να περιστρέψετε, να γείρετε και να περιστρέψετε την οθόνη για να βρείτε την ιδανική θέση θέασης. Η οθόνη σας αλλάζει αυτόματα πηγές όταν είναι ενεργοποιημένες οι συνδεδεμένες συσκευές, χάρη στο Auto Source Switch+.

Οθόνη παιχνιδιών GIGABYTE FreeSync

Η οθόνη παιχνιδιών FreeSync της Gigabyte διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, στυλ, μοτίβα και διαμορφώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μαζί με την ποικιλία, αυτές οι οθόνες 4K εξασφαλίζουν και ποιότητα.

Αυτές οι οθόνες διαθέτουν φωτεινότητα οθόνης gaming 31,5″ SS IPS 3840 x 2160 4K, βελτιώνοντας την ποιότητα της οθόνης. Διαθέτει επίσης γωνία θέασης (L/R) 178°/178° που βοηθά στην αποφυγή της καταπόνησης των ματιών.

Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms (GTG), παρέχοντας απαράμιλλη ταχύτητα. Η οθόνη 4K της Gigabyte υποστηρίζει την τεχνολογία Adaptive-Sync και μπορεί να συνδέσει και να ελέγξει πολλές συσκευές με τη λειτουργία KVM.

Τέλος, έχει υπέροχα χαρακτηριστικά όπως το OSD Sidekick, PiP /PbP, Dashboard, Black Equalizer, Game Assist και Auto Noise Cancellation.

Οθόνη παιχνιδιών ASUS TUF

Μια οθόνη παιχνιδιών 28 ιντσών 4K IPS DCI-P3, η οθόνη ASUS TUF Gaming VG289Q1A 28″ παρέχει εντυπωσιακά, καθαρά και λεπτομερή γραφικά.

Είναι συμβατό με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR10), ένα βιομηχανικό πρότυπο για επίπεδα χρώματος και φωτεινότητας πέρα ​​από αυτό που είναι δυνατό σε κανονικές οθόνες. Η τεχνολογία FreeSync σε αυτήν την οθόνη μειώνει επίσης το σκίσιμο της οθόνης και τους ασταθείς ρυθμούς καρέ.

Με τη βοήθεια της λειτουργίας Shadow Boost, τα τοπία φωτίζονται χωρίς να υπερεκτίθενται φωτεινές περιοχές. Περιλαμβάνει θύρες DisplayPort 1.2 και ισχυρή σύνδεση με HDMI (v2.0) x2.

Επιπλέον, υποστηρίζει FreeSync με κάρτες γραφικών AMD Radeon και AdaptiveSync με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce. Λειτουργεί με κάρτες γραφικών από τη σειρά NVIDIA GeForce GTX 10, τη σειρά GTX 16, τη σειρά RTX 20 και νεότερες εκδόσεις.

AOC Super-Curved 4K Monitor

Σε αυτήν την 32″ κατηγορίας AOC CU32V3 32″ Super-Curved UHD Monitor, μπορεί να βιώσετε μεγάλες εικόνες με απίστευτες λεπτομέρειες και χρώματα. Οι εικόνες και οι λεπτομέρειες είναι ακριβείς και εξαιρετικά καθαρές σε ανάλυση 32″ 4K UHD.

Επιπλέον, τα χρώματα είναι πιο ζωντανά από ό,τι σε άλλες οθόνες στο ίδιο εύρος τιμών. Ο λεπτώς ρυθμισμένος πίνακας VA μπορεί να εμφανίσει πάνω από 99% NTSC, 121% sRGB, 90% Adobe RGB ή 89. 8% κάλυψη περιοχής DCI-P3 για πιο πλούσια χρώματα που απεικονίζουν τοπία και αντικείμενα όπως πρόκειται να γίνουν αντιληπτά.

Η καμπυλότητα ακτίνας 1500R της λεπτής οθόνης δημιουργεί μια ευχάριστη και καθηλωτική εμπειρία θέασης. Αυτό συμβαίνει επειδή μοιάζει πολύ με τη φυσική καμπυλότητα των ματιών σας. Η λειτουργία LowBlue και ο οπίσθιος φωτισμός χωρίς τρεμόπαιγμα που παρέχονται από την AOC σας επιτρέπουν να εργάζεστε για ώρες χωρίς ενόχληση ή καταπόνηση των ματιών.

ASUS VP28UQG 28″ 4K/UHD

Ο χρόνος αντίδρασης 1ms της οθόνης 28″ 4K/UHD ASUS VP28UQG και το Adaptive Sync/FreeSync για εξαιρετικά ομαλές εικόνες σάς επιτρέπουν να παίζετε με πλήρη εμβάπτιση. Χρησιμοποιώντας αρκετούς βαθμούς φίλτρων μπλε φωτός και οπίσθιο φωτισμό χωρίς τρεμόπαιγμα, η αποκλειστική τεχνολογία Eye Care της ASUS βοηθά στη μείωση της καταπόνησης των ματιών και των ασθενειών.

Με τέσσερις φορές περισσότερα pixel από οθόνες Full HD 1080p συγκρίσιμου μεγέθους, το VP28UQG σάς παρέχει περισσότερη επιφάνεια εργασίας για τα πολυάριθμα παράθυρα εργασίας σας και πιο λεπτομερή γραφικά είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε παίζετε παιχνίδια.

Το αποκλειστικό GamePlus της ASUS στο ASUS VP28UQG σάς επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας ενώ βρίσκεστε εντός παιχνιδιού. Αυτοί οι πόροι επιτρέπουν στους παίκτες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο παιχνίδι.

  Κατανόηση 301 ανακατευθύνσεων για αρχάριους

Οθόνη Philips Brilliance 272P7VUBNB 27″

Με τις δυνατότητες σύνδεσης USB-C, το Philips Brilliance 272P7VUBNB βοηθά στην απλοποίηση των συνδέσεών σας. Η ακαταστασία των καλωδίων αντικαθίσταται από αυτήν την οθόνη Ultra Clear 4K UHD 27″ της Philips με βάση σύνδεσης USB-C.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε γραφικά UHD, να αποκτήσετε πρόσβαση με ασφάλεια στο intranet και να φορτίσετε τον φορητό υπολογιστή σας. Όλα αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα με μία μόνο σύνδεση USB-C.

Το Philips 272P7VUBNB είναι επίσης κατασκευασμένο για να είναι ενεργειακά αποδοτικό. Είναι δυνατό επειδή ο αισθητήρας ισχύος μειώνει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης απομακρύνεται από το γραφείο. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να μειώσει το κόστος ενέργειας έως και 80%, ενώ παράλληλα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της οθόνης.

Νέα οθόνη HP Premium v28 4K

Η τεχνολογία IPS της οθόνης HP New Premium v28 4K και η οθόνη 4K Ultra HD (UHD) παρέχουν εκπληκτικά γραφικά και απαράμιλλη ποιότητα. Με αυτήν την οθόνη, μπορείτε να απολαύσετε την ποιότητα εικόνας και τις ευρείες γωνίες θέασης tablet και φορητών συσκευών υψηλής τεχνολογίας.

Η κάρτα γραφικών σας ελέγχει τον ρυθμό καρέ του παιχνιδιού με την τεχνολογία AMD Radeon FreeSync αντί του ρυθμισμένου ρυθμού ανανέωσης της οθόνης, παρέχοντάς σας ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Αποκτάτε μια εξαιρετικά ευρεία εμπειρία θέασης με ένα λεπτό πλαίσιο γύρω από την οθόνη στις τρεις πλευρές. Αυτό σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλές οθόνες απρόσκοπτα.

Επιπλέον, αυτή η οθόνη διαθέτει οθόνη ρυθμιζόμενου ύψους και κλίσεις για βέλτιστη προβολή. Τέλος, προσφέρει μια επιλογή Low Blue Light που αλλάζει το χρωματικό φάσμα σε πιο ζεστό και δίνει στα λευκά μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση.

LG UHD IPS Display Ergo Monitor

Η οθόνη LG 32UN880-B 32″ Ultrafine 4K UHD IPS έχει ανάλυση 3840 x 2160 και προσφέρει ρεαλιστικά, ακριβή χρώματα, βελτιωμένη αντίθεση, ευκρίνεια και λεπτομέρεια σε ευρείες γωνίες. Βιώνετε μια πιο ρεαλιστική, πιο καθαρή άποψη του παιχνιδιού, της απόλαυσης και της παραγωγικότητας.

Επιπλέον, αυτή η οθόνη προσφέρει μια πιο άνετη, πιο προσαρμόσιμη διαμόρφωση επιφάνειας εργασίας. Ο επαναστατικός, εργονομικός βραχίονάς του φέρεται από τον ergo σχεδιασμό του για να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Με τον μεγάλο βαθμό προσαρμογής, η εργονομικά και τεχνολογικά καινοτόμα βάση αυτής της οθόνης από την LG συμβάλλει στη διατήρηση μιας υγιούς στάσης, επιτρέποντας σε κάθε χρήστη να σχεδιάσει έναν ακριβώς εξατομικευμένο χώρο εργασίας.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η λύση USB-C One Connection της Ergo διευκολύνει τη γρήγορη μετάδοση δεδομένων και την παροχή ρεύματος για φόρτιση φορητού υπολογιστή με ένα μόνο καλώδιο.

Οθόνη Dell UltraSharp 27″ 16:9 HDR IPS

Με την οθόνη Dell U2720Q UltraSharp 27″ 16:9 HDR 4K IPS, μπορείτε να απολαύσετε ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων και ευρεία κάλυψη χρωμάτων. Έχει εγγενή ανάλυση 3840 x 2160, ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και καλύπτει το 99% του sRGB και του Rec. 709 χρωματικές γκάμα και 95% της χρωματικής γκάμα DCI-P3.

Επιπλέον, διαθέτει VESA DisplayHDR 400 για υποστήριξη HDR, υποστήριξη 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων, τεχνολογία In-Plane Switching (IPS), αναλογία διαστάσεων 16:9, αντιθαμβωτική επίστρωση με βαθμολογική σκληρότητα 3H, σταθερή αναλογία αντίθεσης 1300:1 , ένα κλασικό επίπεδο φωτεινότητας 350 cd/m2, χρόνος απόκρισης 8 ms σε κανονική λειτουργία και χρόνος απόκρισης 5 ms σε γρήγορη λειτουργία.

Τελικές Λέξεις

Οι οθόνες 4K ήταν πραγματικά χρήσιμες για τους παίκτες και τους λάτρεις της ανάπτυξης παιχνιδιών. Ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια υπολογιστή είναι σε οθόνη gaming 4K. Μια χαμηλότερη ανάλυση μπορεί να κρύβει τις λεπτομέρειες, αλλά μια υψηλότερη ανάλυση προσφέρει αξιοσημείωτη ευκρίνεια.

Αυτές οι οθόνες παρουσιάζουν τετραπλάσια ανάλυση από μια οθόνη παιχνιδιών 1080p, κάνοντας τα μακρινά πράγματα που κάποτε ήταν σκοτεινά να ανακατεύονται τόσο ζωντανά όσο ο ουρανός. Οι τιμές των οθονών 4K εξακολουθούν να είναι ακριβές, αλλά με την πάροδο του χρόνου, πιστεύεται ότι το κόστος των οθονών 4Κ θα είναι επίσης εντός του προϋπολογισμού.

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε μερικούς από τους καλύτερους τροχούς παιχνιδιού για να προσομοιώσετε μια αγωνιστική εμπειρία.