10 καλύτερες εφαρμογές Walkie Talkie για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε Walkie Talkie

Το να μετατρέπετε τα τηλέφωνά σας σε walkie-talkies ακούγεται πολύ ωραίο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, εδώ έχουμε μερικές εφαρμογές για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το ίδιο.

Θα παρατηρούσατε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ όπου οι ηθοποιοί επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοτηλεόρασης. Και αν είστε παιδί της δεκαετίας του ’90, σίγουρα θα είχατε αγοράσει ή θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε ένα φορητό ραδιόφωνο. Ωστόσο, καθώς τα κινητά τηλέφωνα έχουν αντικαταστήσει πολλά πράγματα, έχουν επίσης αντικαταστήσει τα walkie-talkies.

Όμως, όπως κάθε περιστατικό έχει δύο ιστορίες, ακόμη και τα κινητά τηλέφωνα έχουν αναπτυχθεί αρκετά ώστε να σας επιτρέπουν να λαμβάνετε ραδιόφωνο ακόμα και τώρα μέσω εφαρμογών walkie-talkie.

Σήμερα θα συζητήσουμε ποιες είναι οι εφαρμογές Walkie-Talkie, πώς λειτουργεί και ποιες είναι οι καλύτερες για εσάς.

Τι είναι οι εφαρμογές Walkie-Talkie;

Οι εφαρμογές Walkie-talkie είναι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν εργασίες ακριβώς όπως το όνομά τους. Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν σαν πραγματικές συσκευές και σας επιτρέπουν να ακούτε το κανάλι που έχετε επιλέξει. Επιπλέον, το πιο θετικό σημείο και ο λόγος για να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές walkie-talkie είναι ότι μπορείτε επίσης να τις χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε με τους φίλους σας, ακόμη και στην παλιά εποχή 2G του διαδικτύου.

Έτσι, αν σας αρέσουν τα ταξίδια και η πεζοπορία και θέλετε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον φίλο σας ακόμα και σε λάθος περιοχή δικτύου, τότε οι εφαρμογές walkie-talkie είναι οι κατάλληλες για εσάς. Αυτές οι εφαρμογές ολοκληρώνουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σας, όπως την αποστολή μηνυμάτων, την αφαίρεση φωνητικού ταχυδρομείου και τη συνομιλία με τον φίλο σας.

Οι εφαρμογές Walkie-talkie μπορεί να μην παρέχουν απόλυτες συχνότητες, αλλά μπορούν να σας αφήσουν να ζήσετε τον παλιό ρετρό τρόπο ομιλίας παγκοσμίως.

Ποιοι είναι οι λόγοι για τη χρήση εφαρμογών Walkie-Talkie;

Εκτός από προσωπικές χρήσεις, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές walkie-talkie σε γραφεία και επιχειρήσεις για να συνδεθείτε με συναδέλφους και πολλά άλλα, καθώς αυτές οι εφαρμογές είναι οικονομικά αποδοτικές, πιο γρήγορες και απλές στη χρήση. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα και να μιλήσετε με τον συνάδελφό σας σε δευτερόλεπτα αντί να περιμένετε να σηκώσει το τηλέφωνο. Μερικοί από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι χρήστες ενδέχεται να χρησιμοποιούν εφαρμογές walkie-talkie συζητούνται παρακάτω.

Ευκολία

Οι εφαρμογές Walkie-talkie προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο επικοινωνίας με άλλους, ειδικά όταν μπορεί να μην είναι πρακτικό ή ασφαλές να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση ή να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές walkie-talkie ενώ οδηγούν για να αποφύγουν να σηκώσουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή όταν εργάζονται σε θορυβώδες περιβάλλον όπου ενδέχεται να μην ακούγονται τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα κειμένου.

Ομαδική επικοινωνία

Οι εφαρμογές Walkie-talkie επιτρέπουν την ομαδική επικοινωνία, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη σε καταστάσεις όπου πολλά άτομα πρέπει να επικοινωνούν ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, μια ομάδα πεζοπόρους μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή walkie-talkie για να μείνει σε επαφή ενώ βρίσκεται σε ένα μονοπάτι ή μια ομάδα συναδέλφων μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή walkie-talkie για να συνεργαστεί σε ένα έργο.

Επικοινωνία hands-free

Οι εφαρμογές Walkie-Talkie μπορούν να χρησιμοποιηθούν hands-free, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για άτομα που πρέπει να έχουν ελεύθερα τα χέρια τους για άλλες εργασίες. Για παράδειγμα, κάποιος που μαγειρεύει στην κουζίνα μπορεί να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή walkie-talkie για να επικοινωνήσει με άλλους χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει αυτό που κάνει.

Αποδοτική

Οι εφαρμογές Walkie-Talkie μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά walkie-talkie, τα οποία μπορεί να είναι ακριβά στην αγορά και τη συντήρηση. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κατεβάσουν μια εφαρμογή walkie-talkie στο smartphone τους και να τη χρησιμοποιήσουν για να επικοινωνούν με άλλους χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε πρόσθετο υλικό.

  Πώς να συνδέσετε τα Apple AirPods με Mac

Μυστικότητα

Οι εφαρμογές Walkie-talkie επιτρέπουν την ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ των χρηστών, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη σε καταστάσεις όπου η εμπιστευτικότητα είναι σημαντική. Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές walkie-talkie για να επικοινωνούν ευαίσθητες πληροφορίες χωρίς να ανησυχούν μήπως τις ακούσουν άλλοι.

Διασκεδαστικό και κοινωνικό

Οι εφαρμογές Walkie-Talkie μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διασκέδαση και κοινωνική επικοινωνία με φίλους και οικογένεια. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές walkie-talkie κατά την πεζοπορία ή την κατασκήνωση για να μείνουν σε επαφή, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους ή ενώ παρακολουθούν ένα μουσικό φεστιβάλ για να συντονίσουν συναντήσεις με φίλους.

Το Google Play Store και το Apple App Store έχουν πολλές εφαρμογές walkie-talkie να σας προσφέρουν. Αλλά το να βρείτε το καλύτερο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας είναι σαν να βρίσκετε μια βελόνα στο σανό. Ως εκ τούτου, για να σας βοηθήσουμε να βγείτε από αυτήν την κατάσταση, παραθέσαμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν τη στιγμή για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε φορητό ραδιόφωνο.

Γεια Πες

Το HeyTell είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες και προτιμώμενες εφαρμογές walkie-talkie με βασικές και απλές λειτουργίες. Ενώ όλες οι νέες εφαρμογές κάνουν τα πράγματα περίπλοκα ενώ προσπαθούν να κάνουν την εφαρμογή τους την καλύτερη, το HeyTell είναι μια εφαρμογή με τις ίδιες παλιές ρετρό δονήσεις.

Το HeyTell είναι μια εξαιρετική εφαρμογή αν προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε σε μυστική αποστολή με τον φίλο σας, πηγαίνετε ένα ταξίδι ή αναζητάτε παγωτό τα μεσάνυχτα με τον αδερφό σας.

Είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τον φίλο ή τον συνεργάτη σας ανεξάρτητα από το λειτουργικό τους σύστημα. Το HeyTell σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με έως και 7 άτομα ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο για οικογενειακά και φιλικά ταξίδια.

Το HeyTell είναι δωρεάν για χρήση της εφαρμογής. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής και πρόσθετα για να λάβετε πρόσθετες λειτουργίες, όπως αλλαγή φωνής, χωρίς διαφημίσεις, ρύθμιση ήχων ειδοποίησης και πολλά άλλα.

Παρόλο που η HeyTell χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα Διαδικτύου, δεν θέτει σε κίνδυνο την ποιότητα σε κανέναν βαθμό. Το HeyTell προσφέρει στους χρήστες την ανώτερη ποιότητα ήχου των 16 kHz. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σας ειδοποιεί επίσης για την τοποθεσία των φίλων σας. Επομένως, μπορείτε να ξέρετε από πού μιλούν.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Διπλής κατεύθυνσης Walkie-Talkie

Είναι διασκεδαστικό να προχωράτε, να παραμένετε σε επαφή μέσω κλήσεων και μηνυμάτων. Τι γίνεται όμως αν πω ότι μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με μια ομάδα φίλων μέσω μιας εφαρμογής walkie-talkie; Ναι, η εφαρμογή Two Way Walkie Talkie μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε γρήγορα, καθώς αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να κάνετε ομαδικές συνομιλίες και συνομιλίες ταυτόχρονα.

Το Two Way Walkie Talkie είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εάν όλοι οι στενοί σας φίλοι μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον αλλά τους αρέσει να διατηρούν επαφή. Κάποιος πρέπει να έχει ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Two Way Walkie Talkie. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους προσκαλώντας ή συμμετέχοντας στο «κανάλι» σας.

Επιπλέον, οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν αγορές εντός εφαρμογής ή πρόσθετες αγορές για να απολαύσουν τις λειτουργίες. Η εφαρμογή Two Way Walkie Talkie σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε ομαδικές συνομιλίες με τους φίλους σας, να μοιράζεστε τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Voxer

Η επόμενη εφαρμογή στη λίστα μας αρχικά δεν απαιτεί ιδιαίτερη εισαγωγή καθώς είναι ήδη δημοφιλής στους χρήστες. Το Voxer είναι μια εφαρμογή walkie-talkie που αποτελεί μέρος των smartphones από το 2011. Είναι εξ ολοκλήρου μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με το άγγιγμα ενός walkie-talkie καθώς αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε κείμενα, βίντεο και φωτογραφίες που είναι αρκετά διαφορετικά από άλλα παρόμοια εφαρμογές.

  8 Αξιόπιστη διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας αποκλειστικού διακομιστή για την επιχείρησή σας

Το Voxer σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τη ζωντανή τοποθεσία σας και να κάνετε ομαδικές συνομιλίες με έως και 20 χρήστες χωρίς επιπλέον κόστος.

Ωστόσο, διαθέτει επίσης μια έκδοση premium για να αποκτήσετε άλλες δυνατότητες, όπως ζωντανό ραδιοτηλέφωνο, διαχείριση ή προσαρμογή ομάδων και πολλά άλλα. Το Voxer θεωρείται μια από τις πιο κατάλληλες εφαρμογές για γραφεία. Όχι μόνο λόγω της δωρεάν δυνατότητας ανταλλαγής άμεσων φωνητικών μηνυμάτων, αλλά και επειδή αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν βιντεοδιασκέψεις.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Zello

Το Zello είναι μια εφαρμογή walkie-talkie που σας επιτρέπει να συνδέεστε με άτομα που δεν βρίσκονται μόνο στις επαφές σας αλλά και με όσους βρίσκονται γύρω από την τοποθεσία σας. Οι περισσότεροι χρήστες λατρεύουν την εφαρμογή Zello λόγω της λειτουργίας ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης.

Αυτή είναι μια από τις εφαρμογές που προτιμούν περισσότερο οι ταξιδιώτες για διάφορους λόγους. Ένα ασφαλές μέσο επικοινωνίας είναι απαραίτητο για μια συγκεκριμένη σοβαρή ή περιστασιακή κατάσταση και η Zello μπορεί να σας εξυπηρετήσει αποτελεσματικά αυτό το μέσο.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα άτομα στα οποία θα στέλνετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με ένα μόνο κλικ. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή περιλαμβάνει άλλες βασικές λειτουργίες όπως ηχογράφηση, μεταγραφή, παρακολούθηση τοποθεσίας, ομαδικές συνομιλίες κ.λπ.

Αλλά αυτό που κάνει το Zello να διαφέρει από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται εδώ είναι τα δημόσια κανάλια του. Όπως είπαμε και πριν, το Zello δεν σας περιορίζει μόνο στις επαφές σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλους με κοινά ενδιαφέροντα μέσω των δημόσιων μέσων. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε το δημόσιο κανάλι σας και να εκφράσετε τις σκέψεις σας ή μπορείτε να κάνετε κλικ με άλλα δημόσια μέσα για να ακούσετε.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Online Walkie-Talkie

Αν ψάχνετε για μια βασική και απλή εφαρμογή walkie-talkie, τότε αυτή είναι η πιο κατάλληλη. Η εφαρμογή Online Walkie Talkie είναι μια έκδοση για φορητές συσκευές του παραδοσιακού walkie-talkie.

Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ πιο απλή και αισθητική από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται εδώ. Η χρήση της εφαρμογής Online Walkie Talkie είναι απλή, καθώς δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό, όνομα χρήστη ή εγγραφή για να είστε μέρος της βάσης χρηστών της. Αντίθετα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, να δημιουργήσετε το κανάλι σας και να ενημερώσετε τους φίλους σας για το κομμάτι για να ξεκινήσετε μια συνομιλία.

Το διαδικτυακό Walkie Talkie είναι επίσης κατάλληλο για εσάς εάν δεν έχετε πολλούς φίλους. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με αγνώστους, να εγγραφείτε σε δημόσια κανάλια και πολλά άλλα. Η premium έκδοση της εφαρμογής έχει ακόμα περισσότερα να σας προσφέρει.

Εάν ανυπομονείτε να μείνετε σε επαφή με τους φίλους σας για προσωπικούς λόγους ή να κάνετε ένα έργο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ιδιωτικού καναλιού για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δίκτυο επικοινωνίας.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Κλήση χωρίς Διαδίκτυο

Το Call Without Internet είναι μια δωρεάν εφαρμογή walkie-talkie που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις χωρίς κόστος και internet. Ναι καλά διαβάσατε. Η εφαρμογή Call Without Internet θα επιτρέψει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων εάν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες στον ίδιο τομέα δικτύου.

Οι εφαρμογές Walkie-talkie δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούνται μόνο από ενήλικες. Τα παιδιά μπορούν επίσης να τα χρησιμοποιήσουν για να μιλήσουν με φίλους, να παίξουν παιχνίδια και πολλά άλλα. Επομένως, έχοντας αυτό υπόψη, οι προγραμματιστές δημιούργησαν μια εφαρμογή φορητού ραδιοτηλεόρασης φιλική προς τα παιδιά.

Αυτή η εφαρμογή είναι φιλική προς τα παιδιά, καθώς δεν χρειάζεται προσωπικά στοιχεία, εγγραφή ή αριθμό τηλεφώνου για να συνδεθεί με τους χρήστες. Το Call Without Internet είναι πιο βολικό αν δεν σας αρέσει να φωνάζετε στο σπίτι σας ή να παίζετε παιχνίδια με τους φίλους σας.

  Δημιουργήστε κείμενα Strike Through, Upside Down, Small και Wide Spaced

Πλατφόρμες – Android

Εφαρμογή PTT Walkie Talkie

Μπορείτε να βρείτε μια λύση εάν έχετε βαρεθεί να πραγματοποιείτε κλήσεις και να αντιμετωπίζετε προβλήματα με αργό Internet και δίκτυο. Το PTT Walkie Talkie είναι παρόμοιο με την εφαρμογή Call Without Internet, καθώς σας επιτρέπει να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε walkie-talkie χωρίς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις σε φίλους ή ομάδες φίλων χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι συνδεδεμένες σε ένα τυπικό δίκτυο Wi-Fi, ανεξάρτητα από το διαδίκτυο. Η χρήση του PTT Walkie-Talkie είναι εύκολη και ασφαλής, καθώς δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία ούτε απαιτεί εγγραφή.

Συνολικά, εάν θέλετε μια εφαρμογή να παραμένει συνδεδεμένη με τους συναδέλφους και τους φίλους σας στην τοποθεσία σας, μπορείτε εύκολα να βασιστείτε σε αυτήν την εφαρμογή. Το PTT Walkie Talkie είναι μια δωρεάν εφαρμογή. Αλλά περιορίζεται μόνο σε χρήστες Android.

Πλατφόρμες – Android

Walkie Talkie-Επικοινωνία

Το Walkie Talkie – Communication είναι μια εφαρμογή Android και iOS που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με τους άλλους φίλους σας μεταβαίνοντας στην ίδια ραδιοφωνική συχνότητα. Το κουμπί push-to-talk καθιστά ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη την επικοινωνία.

Η εφαρμογή προσφέρει μια αξιοπρεπή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Εκτός από αυτό, το Walkie Talkie – Communication σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλους χρήστες σε όλο τον κόσμο για μια πιο αποτελεσματική εμπειρία. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το avatar σας, να μιλήσετε με τους φίλους ή τους αγαπημένους σας ανεξαρτήτως ορίων και πολλά άλλα.

Πλατφόρμες – Android και iOS

Δόντι περιπάτου

Το Walkietooth είναι μια τυπική εφαρμογή Walkie-Talkie που σας επιτρέπει να καλείτε, να στέλνετε μηνύματα, να στέλνετε φωνητικά μηνύματα και να κάνετε βιντεοδιασκέψεις σε μία εφαρμογή. Ενώ όλες οι εφαρμογές εξαρτώνται από το WiFi και τη ραδιοφωνική συχνότητα, το Walkietooth προσφέρει κάτι διαφορετικό.

Το Walkietooth μπορεί να καλέσει 2 ή περισσότερα άτομα μέσω WiFi Direct, Bluetooth και WiFi hotspot. Το Walkietooth μπορεί να μην έχει προηγμένες λειτουργίες όπως άλλες πρόσφατες εφαρμογές. Αλλά είναι πολύ πιο αξιόπιστο και βολικό στη χρήση, καθώς εμφανίζει λιγότερες διαφημίσεις και είναι εντελώς δωρεάν.

Πλατφόρμες – Android

Walkie-Talkie – Push to Talk

Φτάνοντας στο τέλος της λίστας, η τελευταία μας εφαρμογή είναι η εφαρμογή Walkie Talkie – Push to Talk. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Walkie-Talkie, καθώς προσφέρει πολλές βασικές λειτουργίες. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας συνδυάσει το απόρρητο και τη διασκέδαση. Παρόμοια με άλλες εφαρμογές Walkie-Talkie, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με φωνή με ένα κλικ με φωνητική υπηρεσία υψηλής ποιότητας.

Αλλά αυτό που το κάνει πιο μοναδικό από τους άλλους είναι η ελευθερία χρήστη του. Walkie Talkie – Η εφαρμογή Push to Talk σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να συμμετέχετε σε δημόσια κανάλια χωρίς κανένα όριο μελών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τους ακολούθους και τους ακροατές σας με σίγαση, αποκλεισμό ή αναφορά τους εάν απαιτείται.

Όσον αφορά τη λειτουργία, το Walkie-Talkie είναι βολικό για τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου. Η εφαρμογή Walkie-Talkie – Push to talk εξαρτάται εξ ολοκλήρου από μια σύνδεση στο διαδίκτυο ανεξάρτητα από 2G, 3G, 4G ή 5G.

Πλατφόρμες – Android και iOS

συμπέρασμα

Οι εφαρμογές Walkie-talkie είναι διασκεδαστικές στη χρήση. από το να προσποιούμαστε τον κατάσκοπο μέχρι να προσποιούμαστε τον αστυνομικό των ΗΠΑ, μπορούμε να διασκεδάσουμε. Αλλά στις μέρες μας, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές με ακόμη καλύτερους τρόπους. Μπορεί να είναι να συνδεθείτε με συναδέλφους με ένα κλικ ή να παραμείνετε συνδεδεμένοι με φίλους. Σήμερα, φροντίσαμε να φέρουμε τις καλύτερες εφαρμογές Walkie-talkie για εσάς με διάφορες λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες εφαρμογές καιρού για το iPhone για ακριβείς προβλέψεις.