10 καλύτερες εφαρμογές Photobooth για iPad που κάνουν κάθε εκδήλωση αξέχαστη

Αν σας αρέσει να βγάζετε selfie, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές Photo Booth στο iPad σας για να τραβήξετε vintage εικόνες με διάφορα εφέ, φίλτρα και πολλά άλλα, όλα αυτά χωρίς να χρειάζεστε ακριβά εξωτερικά εργαλεία. Βελτιώστε την ποιότητα των εικόνων σας, προσαρμόστε τον φωτισμό, προσθέστε ειδικά εφέ και πολλά άλλα, όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Είτε πρόκειται για γάμο είτε για πάρτι γενεθλίων, μια εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου μπορεί να είναι ένας φανταστικός τρόπος για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας. Ωστόσο, η εγκατάσταση παραδοσιακών φωτογραφικών θαλάμων μπορεί να είναι αρκετά ακριβή, και ακόμη και η ενοικίασή τους δεν το κάνει καλύτερο. Λοιπόν, ποια είναι η λύση;

Λοιπόν, γιατί να μην μετατρέψετε το iPad σας σε θάλαμο φωτογραφιών χρησιμοποιώντας μερικές δωρεάν εφαρμογές φωτογραφικού θαλάμου;

Ωστόσο, η εύρεση του σωστού σετ εφαρμογών φωτογραφικού θαλάμου μπορεί να είναι μια πρόκληση. Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικές ιδιαίτερα προτεινόμενες εφαρμογές φωτογραφιών για το iPad σας.

Τι είναι οι εφαρμογές Photo Booth;

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτούς τους μεγάλους αυτόματους πωλητές ή τα περίπτερα που διαθέτουν αυτοματοποιημένες κάμερες; Απλώς στέκεστε ακίνητοι, τραβάτε μερικές λήψεις και τις εκτυπώνετε αμέσως. Λοιπόν, αυτό είναι και αυτό που κάνει ένας φωτογραφικός θάλαμος. Αυτά τα περίπτερα συνήθως στήνονται προσωρινά σε περιοχές με μεγάλη κίνηση. Τι θα έλεγες όμως να έχεις ένα φωτογραφικό θάλαμο στα χέρια σου στο iPad σου;

Οι εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν μια βελτιωμένη έκδοση ενός περιπτέρου, προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες, όπως εφέ σε πραγματικό χρόνο, ποικιλία φίλτρων, ελκυστικές διατάξεις, επιπλέον εφέ, emoji και αυτοκόλλητα. Στόχος τους είναι να αναδημιουργήσουν την εμπειρία ενός παραδοσιακού φωτογραφικού θαλάμου. Με τη σωστή ρύθμιση, οι δυνατότητες του τι μπορείτε να επιτύχετε με μια εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου είναι απεριόριστες. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλό λογισμικό διαχείρισης φωτογραφιών, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε όλες αυτές τις αναμνήσεις χωρίς να ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό χώρο!

Οφέλη από τη χρήση εφαρμογών Photo Booth για iPad

Οι εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών για iPad προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε σχέση με τους παραδοσιακούς θαλάμους φωτογραφιών, όπως η φορητότητα, η οικονομική προσιτότητα και η προσαρμογή. Είναι επίσης εύχρηστα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για εκδηλώσεις όλων των μεγεθών. Ακολουθούν ορισμένα από τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα της χρήσης εφαρμογών φωτογραφικού θαλάμου για iPad:

#1. Βολική προσβασιμότητα: Ένας κύριος λόγος για τον οποίο τα άτομα κλίνουν προς τις Εφαρμογές Photo Booth είναι η βολική προσβασιμότητά τους σε iPad, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή τους και η ομαλή ενσωμάτωση υλικού και λογισμικού. Η λειτουργία τους είναι μια απρόσκοπτη εμπειρία και μπορούν να εγκατασταθούν σε μια συσκευή iPad μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Και αν θέλετε να ανανεώσετε περαιτέρω τις φωτογραφίες, το μόνο που χρειάζεστε είναι εφαρμογές λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών με AI-Powered.

#2. Βελτιωμένες Υπηρεσίες που βασίζονται στο Cloud: Οι εφαρμογές Photo Booth προτιμώνται έναντι των παραδοσιακών φωτογραφικών θαλάμων λόγω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών τους που βασίζονται στο cloud. Σε αντίθεση με τα αυτόνομα συστήματα, τα οποία δεν διαθέτουν απομακρυσμένη πρόσβαση και εμποδίζουν τη χρήση διαφόρων λειτουργιών, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν εύκολη απομακρυσμένη λειτουργία και τεχνική υποστήριξη χωρίς την ανάγκη άμεσης πρόσβασης υλικού.

#3. Τεχνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο: Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς θαλάμους φωτογραφιών, οι εφαρμογές Photo Booth είναι εξοπλισμένες με τεχνική υποστήριξη 24/7 που λειτουργεί σε πολλές ζώνες ώρας παγκοσμίως. Αυτό το χαρακτηριστικό αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό για τους συχνούς ταξιδιώτες που επισκέπτονται διάφορα μέρη του κόσμου.

#4. Εξάλειψη παγωμένων οθονών: Οι παραδοσιακοί θάλαμοι φωτογραφιών συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως παγωμένες οθόνες ή απροσδόκητες ενημερώσεις λόγω της εξάρτησής τους από τα Windows. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή θαλάμου φωτογραφιών σε iPad, τέτοια προβλήματα εξαλείφονται. Απλώς κατεβάστε την επιθυμητή εφαρμογή και εκτελέστε την όπως κάθε άλλη εφαρμογή χωρίς διακοπές.

#5. Δυνατότητες κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων: Οι παραδοσιακοί θάλαμοι φωτογραφιών έχουν σημαντικό περιορισμό όσον αφορά την υποστήριξη διαφόρων επιλογών κοινής χρήσης. Αντίθετα, οι εφαρμογές photo booth περιλαμβάνουν ενσωματωμένες δυνατότητες κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα ξεχωριστό περίπτερο μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χώρο αλλά μειώνει και το κόστος.

Γιατί να χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων φωτογραφιών όταν το iPad έχει τη δική του εφαρμογή;

Ενώ η ενσωματωμένη εφαρμογή Photo Booth στο iPad προσφέρει ορισμένες βασικές λειτουργίες για τη λήψη φωτογραφιών και την εφαρμογή εφέ, οι εφαρμογές θάλαμος φωτογραφιών τρίτων προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη και βελτιωμένη εμπειρία. Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους η επιλογή μιας εφαρμογής φωτογραφικού θαλάμου τρίτων μπορεί να είναι επωφελής:

  Επαυξημένη πραγματικότητα (AR): Τάσεις, πλαίσια και εργαλεία

#1. Εξειδικευμένες δυνατότητες: Οι εφαρμογές τρίτων προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών χαρακτηριστικών και εφέ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία φωτογραφικού θαλάμου. Παρέχουν ρεαλιστικά φίλτρα, προσαρμόσιμο φόντο οθόνης, διάφορα εφέ, δημιουργία GIF, ενσωμάτωση μουσικής υπόκρουσης και πολλά άλλα. Αυτές οι δυνατότητες ξεπερνούν τις βασικές λειτουργίες της κάμερας που προσφέρει η ενσωματωμένη εφαρμογή του iPad.

#2. Επιλογές προσαρμογής: Οι εφαρμογές τρίτων συχνά παρέχουν περισσότερες επιλογές προσαρμογής σε σύγκριση με την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας. Προσφέρουν μια ποικιλία φίλτρων, επικαλύψεων, αυτοκόλλητων, πλαισίων και θεμάτων, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύουν τις εικόνες τους ανάλογα με το γεγονός ή το θέμα του θαλάμου φωτογραφιών. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στις ενσωματωμένες εφαρμογές του iPad.

#3. Ενσωμάτωση κοινωνικής κοινής χρήσης: Οι εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών, όπως πολλές άλλες εφαρμογές τρίτων, ενσωματώνονται απρόσκοπτα με δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτή η ενσωμάτωση επιτρέπει την απευθείας κοινή χρήση προσαρμοσμένων φωτογραφιών σε αυτές τις πλατφόρμες, διευκολύνοντας την κοινή χρήση των δημιουργιών σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω email ή άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε έναν φορητό εκτυπωτή φωτογραφιών για μια άμεση απτή εικόνα!

#4. Προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας: Οι εφαρμογές τρίτων είναι εξοπλισμένες με προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας που υπερβαίνουν τις βασικές ρυθμίσεις, όπως η φωτεινότητα, τα φίλτρα και η αντίθεση. Αυτά τα εργαλεία επιτρέπουν στους χρήστες να περικόπτουν εικόνες, να τις περιστρέφουν, να εφαρμόζουν αισθητικά εφέ, να δημιουργούν κολάζ φωτογραφιών και να σχεδιάζουν διατάξεις μέσα στην ίδια την εφαρμογή. Αυτό το διευρυμένο σύνολο επιλογών επεξεργασίας παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο στις φωτογραφίες τους, με αποτέλεσμα πιο εκλεπτυσμένα και μοναδικά τελικά προϊόντα.

#5. Τακτικές ενημερώσεις και υποστήριξη: Οι εφαρμογές φωτογραφικού θαλάμου τρίτων εκδίδουν συχνές ενημερώσεις, παρουσιάζοντας νέες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης. Αυτές οι ενημερώσεις διασφαλίζουν ότι οι χρήστες παραμένουν ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις, διασφαλίζοντας μια βελτιστοποιημένη και ικανοποιητική εμπειρία φωτογραφικού θαλάμου.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τις εφαρμογές φωτογραφικού θαλάμου τρίτων την προτιμώμενη επιλογή για χρήστες που θέλουν να έχουν μια πιο συναρπαστική και ευχάριστη εμπειρία φωτογραφικού θαλάμου στο iPad τους.

Οι εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών για iPad είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε λίγη διασκέδαση και ενθουσιασμό σε κάθε εκδήλωση. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους θαλάμους φωτογραφιών με μια ποικιλία από ειδικά εφέ, φίλτρα και φόντο, επομένως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο εφαρμογές selfie για την προσθήκη ειδικών εφέ. Ορισμένες εφαρμογές σάς επιτρέπουν ακόμη και να εκτυπώνετε τις φωτογραφίες σας άμεσα ή να τις κοινοποιείτε στο διαδίκτυο. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές φωτογραφικού θαλάμου για iPad:

Περίπτερο.Εκδηλώσεις

Το Booth.Event είναι μια εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου που είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει παραδοσιακούς και περιστρεφόμενους θαλάμους 360 μοιρών. Είναι επίσης η πρώτη εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου που συνδέεται απευθείας με κάμερες όπως η Canon EOS, η Nikon ή η Sony, μέσω υποδοχής USB.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει προηγμένες λειτουργίες όπως βίντεο αργής κίνησης, μπούμερανγκ και GIF.
 • Προσφέρει επιλογές προσαρμογής όπως διαδικτυακές γκαλερί, επωνυμία / λευκή ετικέτα, πράσινη οθόνη, κολάζ που δημιουργούνται από πρότυπα και αστεία αυτοκόλλητα.
 • Σας επιτρέπει να εκτυπώσετε τις εικόνες.
 • Αυτή η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί απευθείας με συμβατές κάμερες μέσω καλωδίου USB.

Οι επιχειρήσεις που προσπαθούν να επεκταθούν μπορούν πραγματικά να εργαστούν μέσω της εφαρμογής Booth.Events με προηγμένη τεχνολογία όπως το Scene Select, διαθέσιμη μόνο σε iPad και iPhone, σε ουρά εκτός σύνδεσης και μια ποικιλία προτύπων με εξαιρετική απόδοση χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε δολάρια. Αποκτήστε πρόσβαση σε αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή κατεβάζοντάς την απευθείας από το App Store.

Snappic

Το Snappic είναι μια εφαρμογή premium φωτογραφικού θαλάμου φωτογραφιών και βίντεο που εξυπηρετεί κυρίως επαγγελματικές εκδηλώσεις και επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εμπειρία για τους πελάτες τους.

Η εφαρμογή Snappic σάς επιτρέπει να περάσετε καλά, καλύπτοντας την ανάγκη σας να προσαρμόσετε τις λήψεις σας με διαφορετικά φίλτρα, διατάξεις και αστεία εφέ. Επίσης, σας επιτρέπει να μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους σας σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε αυτές τις εικόνες στο iCloud και να εκτυπώσετε την εικόνα μέσω ενσύρματης σύνδεσης.

  Πώς να ανοίξετε απευθείας μια ετικέτα στον Ιστό του Gmail

Χαρακτηριστικά:

 • Υποστηρίζεται εκτός σύνδεσης με σύστημα διαχείρισης ουράς.
 • Διατίθενται ενδιαφέρουσες επιλογές όπως Still Photos, GIF και μπούμερανγκ.
 • Προσαρμοσμένα σκηνικά για αφαίρεση φόντου πράσινης οθόνης και τεχνητής νοημοσύνης.
 • Σχεδιασμένο με μικροιστοτόπους ζωντανής ροής και εξειδικευμένα slideshows.
 • Προσφέρει προσαρμοσμένες έρευνες για τη βελτίωση των δυνατοτήτων.
 • Το Analytics και η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι διαθέσιμα.

Το Snappic είναι ενεργοποιημένο με λειτουργίες παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και παρακολούθησης προσώπου, κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Μια άλλη μοναδικότητα αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσα άτομα τράβηξαν φωτογραφίες, κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εργαστείτε μέσω ανταγωνιστών. Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες αυτής της εξαιρετικής εφαρμογής απλά κατεβάζοντάς την από το App Store.

Mini Photobooth

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου που προσφέρει μια ποικιλία προτύπων και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εργαστείτε με αρχεία GIF, τότε το Mini Photobooth είναι η εφαρμογή για εσάς. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να προσαρμόσετε τις διατάξεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με διαφορετικές επιλογές, όπως διπλές κάθετες ρίγες ή λεπτές οριζόντιες ρίγες που συνοδεύουν. Δεδομένου ότι είναι ενεργοποιημένο με 120 διαφορετικές γραμματοσειρές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιγραφές μαζί με διαφορετικά αστεία αυτοκόλλητα.

Χαρακτηριστικά:

 • Πρότυπα κινούμενων τρελών GIF της Unique.
 • Απεριόριστο προσαρμοσμένο κείμενο με 120+ γραμματοσειρές και έγχρωμη παλέτα.
 • Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε εκτυπωτή AirPrint για να εκτυπώσετε φωτογραφίες.
 • Προσθέστε τα δικά σας προσαρμοσμένα φόντο φωτογραφιών.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών, το Mini Photobooth διαθέτει κινούμενα πρότυπα μαζί με ρυθμιζόμενες λειτουργίες φωτεινότητας χρησιμοποιώντας μια παλέτα πλήρους χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε διαφορετικά μοναδικά φίλτρα όπως κομφετί, ασπρόμαυρο και πολλά άλλα. Συνολικά, αυτή η εφαρμογή διαθέτει όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται σε μια εφαρμογή θαλάμου φωτογραφιών που θα σας βοηθήσουν να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας.

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο iPad Photobooth αποκτώντας αυτή την αξιοσημείωτη εφαρμογή, διαθέσιμη για άμεση λήψη από το App Store.

Η εφαρμογή My Photobooth

Ήρθε η ώρα να μετατρέψετε την οθόνη του iPad σας σε επαγγελματικό θάλαμο φωτογραφιών με οθόνη αφής. Η εφαρμογή My Photobooth είναι ιδανική για εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων, χαλαρά πάρτι, hangouts ή οποιαδήποτε εκδήλωση όπου βγάζετε πολλές selfies. Επιπλέον, διαθέτει όλες τις δυνατότητες προσαρμογής, χωρίς ύπουλες αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις. Αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε την εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να συναντήσουμε ούτε μία διαφήμιση.

Χαρακτηριστικά:

 • Επιτρέπει στους επισκέπτες να εκτυπώνουν απευθείας από την εφαρμογή.
 • Σας επιτρέπει να κλειδώσετε την εφαρμογή μέσω της συσκευής για να περιορίσετε την πρόσβαση στο iPad σας.
 • Σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία.
 • Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 φωτογραφίες, 1 φωτογραφία ή 3 επιλογές λωρίδας φωτογραφιών.
 • Μπορείτε επίσης να στείλετε email με φωτογραφίες από την ίδια την εφαρμογή.

Η ρύθμιση της εφαρμογής My Photobooth σας διευκολύνει να δημιουργήσετε το δικό σας φωτογραφικό θάλαμο για οποιαδήποτε εκδήλωση. Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πραγματικό θάλαμο φωτογραφιών στο iPad σας. Πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε. Διασκεδάστε και απολαύστε τη δημιουργία εξατομικευμένων φωτογραφιών σας για τους φίλους σας.

Ζήστε τη δύναμη αυτής της εκπληκτικής εφαρμογής κατεβάζοντάς την απευθείας από το App Store.

Λογισμικό Darkroom

Το Darkroom Software για iPad βρίσκεται στη λίστα με τις εφαρμογές με την υψηλότερη βαθμολογία στο App Store και έχει ένα μέτριο σύνολο λειτουργιών. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές θαλάμου φωτογραφιών, ενεργοποιείται με ένα υδατογράφημα και μια προσαρμοσμένη εικόνα λογότυπου.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορεί να μεταφράσει κείμενο σε διαφορετικές γλώσσες ή να γράψει τις δικές σας φράσεις.
 • Επιτρέπει τη σύνδεση έως και 10 συσκευών με μία συνδρομή.
 • Χρησιμοποιεί προηγμένες ρυθμίσεις κάμερας iPad.
 • Μπορεί να προσθέσει μια επικάλυψη ή ένα λογότυπο για να το διατηρήσει στην επωνυμία ή να ταιριάζει στην εκδήλωση όταν χρειάζεται.

Για να ταιριάζει σε ξένους πελάτες, το Darkroom Software για iPad περιλαμβάνει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία. Η δυνατότητα μετάφρασης σάς επιτρέπει να αντικαταστήσετε τις λέξεις και τις φράσεις της διεπαφής χρήστη με τις δικές σας στη γλώσσα της επιλογής σας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 iPad ταυτόχρονα για να εξυπηρετήσετε ένα μεγάλο κοινό. Κατεβάστε το απευθείας από το App Store.

Απλό περίπτερο

Το Simple Booth είναι μια ισχυρή εφαρμογή που διαθέτει μεγάλη ποικιλία διατάξεων και επιλογών εξειδίκευσης. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε πραγματικά να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε και αργότερα να τις επεξεργαστείτε χρησιμοποιώντας τα φίλτρα παραλλαγών, τις διατάξεις, τις γραμματοσειρές, τα φόντα κ.λπ.

  Τι είναι μια τηλεόραση Mini-LED και γιατί θα θέλατε;

Χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να συλλέγετε και να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας στη δική σας συλλογή.
 • Επαναστατική τεχνολογία AutoPic για τη διασφάλιση καθαρών και χωρίς θάμπωμα εικόνων.
 • Με απλά booth HALO, μπορείτε να ανακαλύψετε τι συμβαίνει γύρω σας.

Το Simple Booth είναι μοναδικό στη δημιουργία κάθετων λωρίδων στις εικόνες για να φαίνονται όσο το δυνατόν πιο κοντά για να φαίνονται επαγγελματικά. Επίσης, σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια λειτουργία. Επωφεληθείτε από αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή κατεβάζοντάς την απευθείας από το App Store.

LumaBooth

Το LumaBooth είναι μια επαγγελματική εφαρμογή Photo Booth που έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες για τη λειτουργία θαλάμων φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και θαλάμων βίντεο 360 για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων, hangout ή γάμους στο iPad.

Χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργεί τόσο σε iPad όσο και σε iPhone.
 • Χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την αυτόματη αφαίρεση φόντου αντί για πράσινες οθόνες.
 • Ενισχύστε πέντε νέες γλώσσες: Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.
 • Εμφανίζεται εύκολη αναγνωσιμότητα όταν η επιλογή κοινής χρήσης είναι ενεργοποιημένη σε ολόκληρη την οθόνη.

Το LumaBooth είναι ίσως το πιο οικονομικό περίπτερο στη λίστα και συνδέεται με ορισμένες εξαιρετικές δυνατότητες προσαρμογής. Σημειώστε ότι έχει μια δωρεάν έκδοση, αλλά το υδατογράφημα θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρι να αγοράσετε ένα. Απελευθερώστε όλες τις δυνατότητες της συσκευής σας με αυτήν την απίστευτη εφαρμογή, η οποία είναι προσβάσιμη κατεβάζοντάς την απευθείας από το App Store.

Wifibooth

Το WiFibooth είναι μια κορυφαία εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου που σας βοηθά να συνδεθείτε εύκολα και ασύρματα με τις κάμερές σας καθώς και με τους εκτυπωτές σας. Καθώς οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες, δημιουργείται ένα κολάζ και μπορούν επίσης να εκτυπώσουν, να στείλουν email ή να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορεί να συνδεθεί απευθείας με τη συσκευή της κάμερας.
 • Υποστηρίζει λειτουργίες κολάζ φωτογραφιών και εκτύπωσης με ένα άγγιγμα.
 • Τα κολάζ μπορούν να μεταφορτωθούν αυτόματα στο Dropbox, στο Facebook ή στο Twitter για άμεση πρόσβαση.

Αν και όλες οι λειτουργίες είναι δωρεάν στη χρήση, το υδατογράφημα δεν θα εξαφανιστεί μέχρι να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση του Wifiibooth. Μετατρέψτε το iPad σας σε ένα ισχυρό κέντρο με αυτήν την αξιόλογη εφαρμογή, έτοιμη για άμεση λήψη από το App Store.

Απλό περίπτερο

Είναι μια σύγχρονη εφαρμογή Photo Booth για μια διασκεδαστική εμπειρία φωτογραφικού θαλάμου και θεωρείται κυρίως για εκδηλώσεις, χώρους και επιχειρήσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε τις ζωντανές εκπομπές και εκδηλώσεις του Simple Booth ή ακόμη και να εγκαταστήσετε ένα σημείο selfie για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες, βίντεο, βίντεο με βρόχο και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Βοηθά στην προσαρμοσμένη επωνυμία και την ανταλλαγή μηνυμάτων.
 • Περιλαμβάνει επικαλύψεις φωτογραφιών.
 • Επιτρέπει την ασύρματη εκτύπωση μέσω AirPrint.
 • Χρησιμοποιεί τον πίνακα ελέγχου Ιστού για τη διαχείριση ρυθμίσεων, γκαλερί και προβολή αναλυτικών στοιχείων.
 • Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Η εφαρμογή Simple Booth περιλαμβάνει ένα σύνολο μοναδικών επιλογών φωτογραφικού θαλάμου για συμμετέχοντες. Ενεργοποιήστε τα όλα ή περιορίστε τις επιλογές για να βοηθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα να τραβήξουν φωτογραφίες. Μπείτε σε μια νέα σφαίρα καινοτομίας κατεβάζοντας αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή.

Θήκη τσέπης

Το Pocketbooth είναι μια εφαρμογή φωτογραφικού θαλάμου σχεδιασμένη για iPad που διαθέτει πέντε ενσωματωμένα εφέ φωτογραφίας. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τόσο για την μπροστινή όσο και για την πίσω κάμερα και μπορεί να τραβήξει μια σειρά εικόνων παράλληλα με διαφορετικά εφέ όπως ασπρόμαυρο, vintage, ακτίνες Χ και άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει φωτογραφικές ταινίες που μετατρέπουν την εικόνα σας σε μια αυθεντικά vintage εικόνα.
 • Το Pocketbooth διαθέτει μια Αποθηκευμένη τοποθεσία GPS με μια ταινία φωτογραφιών.
 • Επιτρέπει την εκτύπωση λωρίδων φωτογραφιών ή την κοινή χρήση μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Twitter ή το email.

Αν και αν θέλετε περισσότερα εφέ και προσαρμοσμένες δυνατότητες και διατάξεις, μπορείτε πάντα να αγοράσετε την εφαρμογή επέκτασης που προσφέρει πιο προηγμένες λειτουργίες από τη δωρεάν. Εάν βρίσκεστε εν κινήσει, αυτό το βασικό λογισμικό Pocketbooth σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε την τοποθεσία σας σε μια φωτογραφία.

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή, περιμένοντας τη λήψη σας από το App Store.

Χαμογελάστε!

Ενώ η κάμερα του iPhone σας έχει δημιουργηθεί για να τραβήξει αισθητικές φωτογραφίες, μια εφαρμογή θαλάμου τρίτων μπορεί να σας προσφέρει πιο εξειδικευμένες επιλογές και λειτουργίες που βελτιώνουν την εμπειρία του θαλάμου φωτογραφιών. Θα προσθέσει περισσότερη δημιουργικότητα και διασκέδαση, ειδικά όταν ποζάρετε με την οικογένεια και τους φίλους σας!

Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν επιλογές προσαρμογής, ενσωμάτωση κοινωνικής κοινής χρήσης, πολύπλοκα εργαλεία επεξεργασίας και συνεχείς ενημερώσεις, καθιστώντας τις μια δημοφιλή εναλλακτική λύση για να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες φωτογραφικού θαλάμου. Εάν ενδιαφέρεστε επίσης να τραβήξετε μια φωτογραφία επαγγελματικού μεγέθους διαβατηρίου, δοκιμάστε αυτές τις κορυφαίες εφαρμογές φωτογραφιών διαβατηρίου για iPhone.