10 καλύτερες εφαρμογές Android για συγγραφείς για να γράφουν ✍️ on Go

Είτε γράφετε μια ερευνητική εργασία, ένα ιστολόγιο, περιεχόμενο ιστοσελίδας ή ένα δοκίμιο, είναι μια τέχνη που απαιτεί ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς για να σκεφτείτε και να γράψετε δημιουργικά.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συγγραφείς έχουν πρόσβαση σε περιορισμένους πόρους, γι’ αυτό οι επαγγελματίες συγγραφείς χρησιμοποιούν εφαρμογές γραφής που αυξάνουν την εστίαση και την παραγωγικότητά τους.

Τώρα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως φορητό στούντιο γραφής όπου μπορείτε να γράψετε, να οργανώσετε και να δημιουργήσετε την εργασία σας από οπουδήποτε βρίσκεστε στα χέρια σας.

Επομένως, εάν αναζητάτε επίσης τις καλύτερες εφαρμογές γραφής για τη συσκευή σας Android που κάνουν τη γραφή σας ευκολότερη και ταχύτερη, έχουμε επιλέξει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραφής από ατελείωτες επιλογές.

Ας δούμε μερικές εφαρμογές Android για συγγραφείς και ας διαλέξουμε την καλύτερη για τη δουλειά σας!

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συγγραφείς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Τα ταξίδια μπορεί να είναι μια εμπνευσμένη εμπειρία για τους συγγραφείς γιατί ανοίγει το μυαλό τους σε νέα δημιουργικότητα και προοπτικές. Ωστόσο, τα ταξίδια έρχονται με διάφορες προκλήσεις για τους συγγραφείς που προσπαθούν να διατηρήσουν τη δουλειά ρουτίνας τους. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές γραφής που μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να κάνουν το ταξίδι τους πιο συναρπαστικό και παραγωγικό.

Ακολουθούν ορισμένες κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συγγραφείς ενώ ταξιδεύουν και πώς οι εφαρμογές μπορούν να τις ξεπεράσουν:

Περιορισμένη πρόσβαση σε πόρους

Πρόβλημα: Ενώ ταξιδεύουν, οι συγγραφείς αντιμετωπίζουν την πρόκληση των περιορισμένων πόρων για τη δουλειά τους. Δεν είναι δυνατό να μεταφέρετε το φορητό υπολογιστή οπουδήποτε ενώ ταξιδεύετε και κάποια επείγουσα εργασία μπορεί να είναι μεγάλη πρόκληση χωρίς να έχετε πρόσβαση σε πόρους.

Λύση: Οι εφαρμογές γραφής μπορούν να είναι μια ενιαία λύση που επιτρέπει στους συγγραφείς να ολοκληρώσουν τη συγγραφική εργασία τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους για smartphone. Σήμερα, αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων που επιτρέπουν στους συγγραφείς να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να δημοσιεύουν το έργο τους από ένα μέρος χωρίς να χρησιμοποιούν άλλους πόρους. Αυξάνει συνολικά την αποτελεσματικότητα του έργου των συγγραφέων.

Δεν είναι αρκετός χρόνος για να γράψετε

Πρόβλημα: Μερικές φορές, οι συγγραφείς θεωρούν ότι είναι δύσκολο να εργάζονται ενώ ταξιδεύουν και δεν βρίσκουν πολύ χρόνο για να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Λύση: Εδώ οι εφαρμογές γραφής τεχνητής νοημοσύνης διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο για τους συγγραφείς που παρέχουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που δημιουργείται από AI σε διάφορες κατηγορίες, όπως ιστολόγια, email, ιστοσελίδες, οδηγούς, σεμινάρια, αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ., με ένα κλικ. Βοηθά τους συγγραφείς να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, να εξοικονομήσουν χρόνο και να πετύχουν στόχους.

Διαχείριση πολλαπλών έργων

Πρόβλημα: Ενώ ταξιδεύουν, οι συγγραφείς δυσκολεύονται να χειριστούν πολλά έργα με περιορισμένους πόρους, γεγονός που οδηγεί σε σύγχυση, χαμένες προθεσμίες και αναποτελεσματικότητα.

Λύση: Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές γραφής που παρέχουν μια πλήρη οργάνωση έργων σε ένα μέρος. Οι συγγραφείς μπορούν να παρακολουθούν τα έργα τους, να μοιράζονται την ίδια δουλειά με την ομάδα για μοντάζ και να οργανώνουν το έργο αποτελεσματικά.

Συνδεσιμότητα στο Διαδίκτυο

Πρόβλημα: Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η κακή πρόσβαση στο διαδίκτυο και η μη διαθεσιμότητα του Wi-Fi μπορεί να είναι μεγάλο εμπόδιο για τους συγγραφείς, αυξάνοντας την απογοήτευση και την αδυναμία ολοκλήρωσης της εργασίας εντός της προθεσμίας.

Λύση: Για να ξεπεραστεί αυτή η πρόκληση, υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες εφαρμογές γραφής που επιτρέπουν στους συγγραφείς να εργάζονται εκτός σύνδεσης χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Ορισμένες εφαρμογές, όπως το Jotterpad και το iA Writer, μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός σύνδεσης σε smartphone για να ολοκληρωθεί η εργασία από

Τώρα, οι συγγραφείς μπορούν να ταξιδέψουν στον κόσμο χωρίς να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να εργαστούν με την καλύτερη παραγωγικότητα.

Εάν είστε περίεργοι για το ποιες εφαρμογές απαιτούνται ενώ ταξιδεύετε, έχουμε επιλέξει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές γραφής που πρέπει να λάβετε υπόψη.

JotterPad – Συγγραφέας, Σενάριο

Το JotterPad είναι μια απλή, καθαρή και ελάχιστης επιλογής εφαρμογή γραφής που επιτρέπει στους συγγραφείς να εργάζονται χωρίς περισπασμούς και αυξάνει την εστίασή τους στις εργασίες.

  10 καλύτεροι αναγνώστες ePUB για Android για ανάγνωση εν κινήσει

Με τη φιλική προς τον χρήστη και καθαρή διεπαφή του, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε το κείμενό σας σε διαφορετικές μορφές και να βελτιώσετε την ορατότητα του περιεχομένου με τον πιο ελκυστικό τρόπο.

Διαθέτει μια επιλογή στατιστικών για τον έλεγχο του αριθμού λέξεων σε πραγματικό χρόνο, των χαρακτήρων, του χρόνου ανάγνωσης, της αναγνωσιμότητας και του μήκους της λέξης για εγγραφή σύμφωνα με την τυπική σας μορφή.

Υπάρχουν πολλές άλλες συναρπαστικές λειτουργίες που συνοδεύουν το Jotterpad – μπορείτε να κάνετε εξαγωγή σε μορφή αρχείου txt, md, pdf και docx, να χρησιμοποιήσετε ένα ενσωματωμένο λεξικό και να υποστηρίξετε την επιλογή στιγμιότυπο για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της γραπτής εργασίας σας και να το στείλετε απευθείας οπουδήποτε.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας προσφέρει ένα περιβάλλον γραφής χωρίς περισπασμούς.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο λεξικό για να βρίσκετε συνώνυμα, ορισμούς και σωστές λέξεις.
 • Μπορείτε να εξαγάγετε την εργασία σε μορφή κειμένου, md, pdf και docx.
 • Εμφανίζει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να ελέγξει τον αριθμό των λέξεων, τον χαρακτήρα και την αναγνωσιμότητα.
 • Προσφέρει λειτουργία σκοτεινής/φωτεινής και υποστηρίζει αποθήκευση στο cloud για αποθήκευση της εργασίας σας.

Είναι μια τέλεια επιλογή για όσους συγγραφείς γράφουν άρθρα, μυθιστορήματα, στίχους, ποιήματα, δοκίμια και σενάρια.

iA Writer: Focused Writing

Το iA Writer είναι μια απλή, απλή, χωρίς περισπασμούς εφαρμογή γραφής που προσφέρει στους συγγραφείς μια εξαιρετική εμπειρία εργασίας με υπερεστίαση.

Ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι η λειτουργία εστίασης, όπου μπορείτε να μειώσετε την ορατότητα του γραπτού περιεχομένου εκτός από τη γραμμή στην οποία εργάζεστε αυτήν τη στιγμή.

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει επίσης πολλές συναρπαστικές λειτουργίες, όπως μια επιλογή σήμανσης, ένα ανοιχτό/σκοτεινό θέμα και αποθήκευση στο σύννεφο. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε την εργασία σας σε μορφές αρχείων HTML, Pdf και docx.

Διαθέτει ενσωματωμένο συντακτικό έλεγχο που αναλύει αυτόματα το περιεχόμενό σας, ελέγχει τη γραμματική και την ορθογραφία και επισημαίνει γρήγορα τα σφάλματα για να κάνει αλλαγές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει μια επιλογή Focus Mode που μειώνει την ορατότητα όλου του γραπτού περιεχομένου εκτός από τη γραμμή που γράφετε.
 • Έρχεται με ενσωματωμένες λειτουργίες ελέγχου σύνταξης που αναλύουν το περιεχόμενό σας και επισημαίνουν σφάλματα.
 • Μπορείτε να εξαγάγετε την εργασία σε μορφή αρχείου pdf, txt, HTML και docx.
 • Υποστηρίζει ενσωμάτωση μαρκαρίσματος και αποθήκευσης cloud για να αποθηκεύσετε την εργασία σας.
 • Μπορείτε να κάνετε απευθείας εξαγωγή σε Medium και WordPress με ένα κλικ.

Είναι μια κατάλληλη εφαρμογή για τη συγγραφή μυθοπλασίας, ιστολογίων, άρθρων, εκθέσεων και περιεχομένου σύντομης μορφής με υπερεστίαση.

LivingWriter

Το LivingWriter είναι μια φιλική προς το χρήστη και αποκλειστική εφαρμογή γραφής για τη συγγραφή ιστοριών. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να εργάζεστε με ένα περιβάλλον γραφής χωρίς περισπασμούς και παρέχει διάφορα πρότυπα που κάνουν τη σύνταξη της ιστορίας σας ευκολότερη και πιο αποτελεσματική.

Έρχεται με διάφορες έξυπνες λειτουργίες, όπως μεταφορά και απόθεση κεφαλαίων, προκατασκευασμένα πρότυπα, στοιχεία αποθήκευσης της ιστορίας και εύκολη εισαγωγή περιγράμματος ιστορίας για να διατηρείτε την ιστορία σας σε ένα μέρος και οργανωμένη.

Με το LivingWriter, μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από τη σύνταξη ιστοριών και πλοκών και την οργάνωση έως την εξαγωγή για δημοσίευση σε ένα μέρος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Είναι μια φιλική προς το χρήστη και χωρίς περισπασμούς διεπαφή γραφής.
 • Διαθέτει επιλογή κεφαλαίου μεταφοράς και απόθεσης για εύκολη επεξεργασία.
 • Μπορεί να αποθηκεύσει χαρακτήρες/στοιχεία με τα ονόματά τους που μπορούν εύκολα να εισαχθούν ανά πάσα στιγμή.
 • Προσφέρει διάφορα προκατασκευασμένα πρότυπα για τη συγγραφή βιβλίων σε διαφορετικές μορφές.
 • Διαθέτει σκοτεινό/ανοιχτό μοντέλο και χώρο αποθήκευσης cloud για να διατηρεί την εργασία σας ασφαλή.

Είναι η καλύτερη επιλογή για συγγραφείς που θέλουν να σχεδιάσουν τις ιστορίες τους, να οργανώσουν τις ιδέες και τις πλοκές τους και να αναπτύξουν νέα δημιουργικότητα.

MyStory.σήμερα

Το MyStory.today είναι μια εφαρμογή γραφής φιλική για αρχάριους για συγγραφείς που θέλουν να γράφουν ιστορίες και μυθιστορήματα. Αυτή η εφαρμογή έχει όλα όσα χρειάζεστε για να γράψετε μια δημιουργική και διαδραστική ιστορία σε ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς.

Αυτή η εφαρμογή παρέχει μια ξεχωριστή ενότητα για κάθε μέρος, όπως κεφάλαια, σκηνές, χαρακτήρες, στοιχεία και μέρη, για να οργανώσει τη συγγραφική εργασία ευκολότερη και πιο προσιτή.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα προκατασκευασμένα πρότυπα που βοηθούν τους συγγραφείς να γράφουν ιστορίες και μυθιστορήματα με τα κατάλληλα περιγράμματα. Έτσι, ένας αρχάριος μπορεί εύκολα να χρησιμοποιήσει αυτήν την εφαρμογή για να γράψει ιστορίες και να κάνει τη δουλειά ευκολότερη και πιο γρήγορη.

  Πώς να εγκαταστήσετε τις επεκτάσεις του Chrome για επιφάνεια εργασίας στο Android

Διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας εμπλουτισμένου κειμένου με πολλές επιλογές προσαρμογής για να επιλέγετε διαφορετικές γραμματοσειρές, φόντο και χρώματα για να είστε παραγωγικοί και συγκεντρωμένοι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έρχεται με μια φιλική διεπαφή για αρχάριους για εύκολη χρήση.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για να κάνετε αλλαγές και να βελτιώνετε την ποιότητα εργασίας.
 • Επιτρέπει στις επιλογές του οργανισμού να διαχειρίζονται κεφάλαια, σκηνές, χαρακτήρες και άλλα στοιχεία, ώστε οι συγγραφείς να μπορούν να εργάζονται αποτελεσματικά.
 • Έρχεται με προκατασκευασμένα πρότυπα που βοηθούν τους συγγραφείς να εργάζονται πιο γρήγορα.
 • Εξάγετε εύκολα την εργασία σε μορφή pdf, docx ή ebook.

Εάν είστε αρχάριος που θέλετε να γράψετε μια ιστορία ή ένα μυθιστόρημα, αυτή η εφαρμογή σίγουρα θα αυξήσει την εστίαση και την παραγωγικότητά σας.

Writecream – AI Content Writer

Το Writecream είναι μια εφαρμογή γραφής που πρέπει να έχουν οι συγγραφείς για να κάνουν τη δουλειά τους πιο αποτελεσματική και ταχύτερη.

Είναι μια εφαρμογή τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να δημιουργήσει σχεδόν όλους τους τύπους περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων αντιγράφων email, ιστολογίων, παραγράφων, εργασιών, περιγραφών προϊόντων, αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης, αντιγράφων ιστότοπων, αντιγράφων διαφημίσεων και περισσότερο ποιοτικού περιεχομένου σε δευτερόλεπτα.

Πρέπει να επιλέξετε τον τύπο περιεχομένου που θέλετε και να προσθέσετε ορισμένες λεπτομέρειες, και θα δημιουργήσει υψηλής ποιότητας και ακριβές περιεχόμενο που θα διευκολύνει τη δουλειά του συγγραφέα με ένα κλικ.

Προσφέρει ένα ανοιχτό/σκοτεινό θέμα που μπορείτε να ορίσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και ενσωμάτωση αποθήκευσης στο cloud για να διατηρείτε την εργασία σας ασφαλή και εύκολα προσβάσιμη.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και δημιουργεί περιεχόμενο με ένα κλικ.
 • Προσφέρει 30+ εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία ποιοτικού και σχετικού περιεχομένου σε διαφορετικές μορφές σε δευτερόλεπτα.
 • Έρχεται με λειτουργία φωτός/σκοτεινής λειτουργίας και επιλογές αποθήκευσης cloud για να ασφαλίσετε την εργασία σας.
 • Διαθέτει δυνατότητες προσαρμογής και οργάνωσης για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την εργασία σας.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σε διάφορες κατηγορίες σε δευτερόλεπτα, γεγονός που ενισχύει την παραγωγικότητά σας.

Zoho Writer – Επεξεργαστής Εγγράφων

Το Zoho Writer αξίζει να αναφερθεί στη λίστα που ενισχύει την παραγωγικότητα των συγγραφέων.

Είναι μια απλή, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή γραφής και επεξεργασίας που επιτρέπει στους συγγραφείς να γράφουν το περιεχόμενό τους και να παρέχουν διάφορες επιλογές επεξεργασίας, όπως μορφοποίηση κειμένου, μεγέθη, χρώματα, παραστοίχιση και επιλογές κουκκίδων που βελτιώνουν τη συνολική ποιότητα.

Παρέχει επίσης ένα σύστημα ελέγχου εγγράφων για τη λήψη ειδοποιήσεων και ενημερώσεων και μια δυνατότητα ιστορικού αναθεωρήσεων για την ανάκτηση αρχείων με αλλαγές που δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε λειτουργίες ομαδικής επεξεργασίας όπου μπορείτε να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας να εργαστούν στο ίδιο έγγραφο για επεξεργασία και να εργαστούν πιο γρήγορα.

Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή, οι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και οι πολλές επιλογές επεξεργασίας μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των συγγραφέων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έρχεται με μια φιλική προς το χρήστη και χωρίς περισπασμούς διεπαφή.
 • Επιτρέπει τις δυνατότητες ομαδικής συνεργασίας να επιτρέπουν σε πολλούς χρήστες να συνεργάζονται στο ίδιο έγγραφο.
 • Εξάγετε εύκολα την εργασία σε μορφή docx, txt, pdf, odt και HTML.
 • Έχει πολλές επιλογές επεξεργασίας για την πιο αποτελεσματική επεξεργασία του εγγράφου.
 • Διαθέτει ενσωμάτωση αποθήκευσης cloud για αποθήκευση και κοινή χρήση της εργασίας σας οπουδήποτε.

Είναι μια επαγγελματική εφαρμογή γραφής και επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εργαστείτε αποτελεσματικά με την ομάδα σας και να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

AI Writer – Γράψε καλύτερα

Το AI Writer είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή γραφής τεχνητής νοημοσύνης που επιτρέπει στους συγγραφείς να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο ανθρώπινης αφής σε διάφορες κατηγορίες.

Έχει διάφορες επιλογές για γραφή τεχνητής νοημοσύνης, όπως αντίγραφα email, αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφα διαφημίσεων, άρθρα, περιγραφές προϊόντων, Quora, μεταπεριγραφές κ.λπ.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε επιλογή, να εισαγάγετε τις λεπτομέρειες και να δημιουργήσετε εύκολα το πιο ποιοτικό και σχετικό περιεχόμενο σε δευτερόλεπτα.

Η καθαρή και απλή διεπαφή χρήστη της καθιστά αυτήν την εφαρμογή εύκολα προσβάσιμη για κάθε αρχάριο που θέλει να τη χρησιμοποιήσει και να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα εργασίας.

Επιπλέον, διαθέτει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο, εμφανίζει σφάλματα για να κάνετε βελτιώσεις και να κάνετε το έργο στο σημάδι.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, σχετικό και ανθρώπινης αφής που δημιουργείται από AI σε διάφορες κατηγορίες.
 • Έρχεται με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και γρήγορη απόκριση που ενισχύει την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του συγγραφέα.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για να προσαρμόζει το περιεχόμενο και να το κάνει πιο αποτελεσματικό.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές κειμένου ή φωνητικών εντολών για να λάβετε τις λεπτομέρειες και να δημιουργήσετε περιεχόμενο.
 • Προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών.
  Πώς να εκκινήσετε μια εφαρμογή από τις Γρήγορες ρυθμίσεις [Android]

Είναι ένα αξιοπρεπές εργαλείο γραφής AI που αξίζει να δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε περιεχόμενο σε διάφορες κατηγορίες.

Μυθιστοριογράφος – Γράψε μυθιστορήματα

Το Novelist είναι μια εφαρμογή γραφής ειδικά σχεδιασμένη για συγγραφείς που θέλουν να γράψουν μυθιστορήματα. Τους βοηθά να γράφουν σε ένα περιβάλλον χωρίς περισπασμούς, αυξάνοντας την εστίαση και την παραγωγικότητά τους. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τα μυθιστορήματα σε ένα μέρος.

Διαθέτει πολυάριθμες δυνατότητες που διευκολύνουν τη γραφή, όπως μια απλή, φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, εκπαιδευτικά βίντεο για εκμάθηση χρήσης, επεξεργασία, περίγραμμα και επιλογές προγραμματισμού που κάνουν τα πάντα οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα για τους συγγραφείς.

Με το εικονίδιο της λειτουργίας προεπισκόπησης, μπορείτε να ελέγξετε την εργασία σας και να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας για να τη βελτιώσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πλοκές, χαρακτήρες και σκηνές και να τις οργανώσετε σε ένα μέρος για να παρακολουθείτε την πρόοδο. Επιπλέον, διαθέτει επιλογές αποθήκευσης cloud για να διατηρεί την εργασία σας ασφαλή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει ένα φιλικό προς τον χρήστη και χωρίς περισπασμούς περιβάλλον γραφής.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε το μυθιστόρημα.
 • Έχει διάφορα συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως σχεδιασμό, οργάνωση, δόμηση, σκιαγράφηση και προγραμματισμό.
 • Υποστηρίζει επιλογές αποθήκευσης cloud για να διατηρείτε την εργασία σας ασφαλή.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε πλοκές και σκηνές, να ορίζετε στόχους εργασίας και να κάνετε προεπισκόπηση για να ελέγξετε την εργασία.

Αν θέλετε να γράψετε μυθιστορήματα, είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε στο smartphone σας.

Pluot | Σχεδιασμός γραφής ιστορίας

Το Pluot είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για συγγραφείς που θέλουν να σχεδιάσουν τις ιστορίες και τους χαρακτήρες τους. Έρχεται με υποστήριξη 25 γλωσσών.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα λεπτομερές περίγραμμα των σκηνών σας, πολύπλοκων χαρακτήρων, προσαρμοσμένων στοιχείων, λεπτομερειών κάθε χαρακτήρα και λειτουργίας προεπισκόπησης για να παρακολουθείτε την εργασία.

Κάνει τη συγγραφή σας ευκολότερη και ταχύτερη, οργανώνοντας τις σκηνές, τους χαρακτήρες και άλλα στοιχεία σε ένα μέρος με ενσωματωμένες επιλογές προσαρμογής.

Το Pluot διοργανώνει εβδομαδιαίους διαγωνισμούς γραφής για συγγραφείς ιστοριών για να μοιραστούν τις ιστορίες τους και να κερδίσουν διαγωνισμούς. Βοηθά στη συνεχή ενίσχυση της δημιουργικότητας του συγγραφέα και παρέχει πνευματική άσκηση για αυτούς.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε ιστορίες, σκηνές και χαρακτήρες σε ένα μέρος με μια γραμμή αναζήτησης.
 • Η Pluot προσφέρει διάφορες προτροπές Pluot και διαγωνισμούς γραφής κάθε εβδομάδα.
 • Έρχεται με σκηνές μεταφοράς και απόθεσης και ενσωματωμένες επιλογές προσαρμογής.
 • Υποστηρίζει επιλογές αποθήκευσης cloud για να διατηρείτε την εργασία σας ασφαλή.
 • Υποστηρίζει 25+ γλώσσες.
 • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες σε χαρακτήρες με τοποθεσίες.

Για τον προγραμματισμό και τη συγγραφή ιστοριών, αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή.

Λυρικό Σημειωματάριο – Συγγραφή τραγουδιών

Το Lyric Notepad είναι μια εφαρμογή σύνθεσης τραγουδιών που βοηθά τους συγγραφείς να δημιουργήσουν, να σκιαγραφήσουν και να οργανώσουν τους στίχους τους. Έχει μια απλή, καθαρή και φιλική προς τους αρχάριους διεπαφή που είναι εύκολα προσβάσιμη.

Είτε είστε ποιητής, ράπερ, στιχουργός ή τραγουδοποιός, αυτή η εφαρμογή μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητά σας, να διευκολύνει τη δουλειά σας και να σας βοηθήσει να βρείτε μερικές νέες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μερικά καλύτερα τραγούδια.

Έρχεται με διάφορα συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως αυτόματη αντιστοίχιση ομοιοκαταληξίας, μετρητής συλλαβών, λειτουργία μέτρησης, μετρονόμος και πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα των χρηστών.

Διαθέτει ξεχωριστό σημειωματάριο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι συγγραφείς για να γράψουν στίχους και νέους τόνους και να κρατήσουν όλη τη δουλειά τους σε ένα μέρος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έχει μια απλή, καθαρή και φιλική προς τους αρχάριους διεπαφή.
 • Μπορείτε να γράψετε, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε στίχους.
 • Διαθέτει αυτόματες προτάσεις ομοιοκαταληξίας, ομαδική συνεργασία και δυνατότητες εγγραφής φωνής.
 • Προσφέρει διάφορες επιλογές προσαρμογής και λειτουργίες μέτρησης που διευκολύνουν την εργασία σας και αυξάνουν τη δημιουργικότητα.
 • Διαθέτει ένα ενσωματωμένο σημειωματάριο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γράψετε νέες ιδέες, τραγούδια και στίχους με την καθαρή και απλή διεπαφή του.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε μερικούς από τους καλύτερους στίχους σας και να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας.

συμπέρασμα

Αυτές είναι οι κορυφαίες εφαρμογές γραφής στο Android που μπορούν να βοηθήσουν τους συγγραφείς να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολη και να ενισχύσουν τη δημιουργικότητα. Είτε γράφετε ιστολόγια, άρθρα, μυθιστορήματα, βιβλία ή περιεχόμενο ιστού σύντομης μορφής, αυτές οι εφαρμογές θα αξίζει να εξετάσετε για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της εργασίας σας.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή γραφής για την εργασία σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να γράψετε, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά σε αυτούς τους δημιουργούς περιλήψεων περιεχομένου.