10+ καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού για Android 2023 – [Top List]

Σήμερα το smartphone Android έχει γίνει μέρος της ζωής λόγω της χρηστικότητάς του σε διάφορους τομείς. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με κάθε τρόπο από την εκπαίδευση στη μάθηση και τις επιχειρήσεις έως την ψυχαγωγία. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Android λόγω των εκατομμυρίων εφαρμογών του που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Το Google Play Store απαριθμούσε επίσης διαφορετικές εφαρμογές Android για προγραμματιστές. Μπορούμε εύκολα να μάθουμε βασικές έννοιες προγραμματισμού με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών. Μπορεί να μην χρειάζεται να μάθουμε να προγραμματίζουμε σε ινστιτούτα και να ξοδεύουμε χρήματα σε μαθήματα προγραμματισμού.

Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών προγραμματισμού, μπορούμε να μάθουμε οπουδήποτε, ανάλογα με το χρόνο μας. Μπορούμε να μάθουμε εύκολα τη σύνταξη των C, C++, java, javascript, HTML, CSS και πολλών άλλων γλωσσών προγραμματισμού.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού για χρήστες Android. Αυτές οι εφαρμογές είναι καλές για αρχάριους καθώς και για έμπειρους προγραμματιστές. Κάθε αίτηση θα συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή η οποία επιμελείται πολύ προσεκτικά.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού για Android.

 • Κόμβος προγραμματισμού.
 • Μάθετε Java.
 • HTML του WebMaster.
 • Βοηθός Ιστός.
 • Μάθετε C++.
 • Βασικά προγράμματα C.
 • Μάθετε Προγραμματισμό.
 • Μάθετε PHP.
 • Μάθετε JavaScript.
 • Μάθετε Python.
 • 1. Κόμβος προγραμματισμού.

  Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει γλώσσες όπως C, C++, Java, JavaScript, Python, C# (C Sharp) PHP κ.λπ. Το Programming Hub είναι μια καλή λύση για εφαρμογές προγραμματισμού πολλαπλών γλωσσών για android για αρχάριους.

  Παρέχει προγράμματα με ακριβή έξοδο. Η εφαρμογή μας βοηθά επίσης να προετοιμαστούμε για τις εξετάσεις και τις ερωτήσεις συνεντεύξεων. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή Android. Μπορούμε να μοιραστούμε προγράμματα με τους φίλους μας. Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε τα προγράμματά μας με τη βοήθεια λέξεων-κλειδιών.

    7 καλύτερες εφαρμογές Όλα σε Ένα για Android

  Πολλοί χρήστες μπορούν εύκολα να μάθουν να φτιάχνουν ένα πρόγραμμα σε διαφορετικές γλώσσες με αυτήν την εφαρμογή. Μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε το κείμενο με ένα παρατεταμένο πάτημα στο κείμενο σε αυτήν την εφαρμογή. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Κόμβος προγραμματισμού: Κατεβάστε.

  2. Μάθετε Java.

  Η εκμάθηση Java είναι πιο χρήσιμη για γλώσσες προγραμματισμού αυτές τις μέρες. Καλύπτει 64 μαθήματα όπως τελεστές, μεταβλητές, κλάσεις και αντικείμενα, αφηρημένες κλάσεις και διεπαφές, ανώνυμες εσωτερικές κλάσεις, νήματα και πολλά άλλα.

  Είναι εύκολο να το μάθεις και καλύπτει όλες τις βασικές έννοιες της Java. Αυτή η εφαρμογή παρέχει οδηγίες βήμα προς βήμα. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα προγράμματα με τους φίλους μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Twitter κ.λπ.

  Μπορούμε να παίξουμε κουίζ με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής. Περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε Java: Κατεβάστε.

  3. HTML του WebMaster.

  Το WebMaster υποστηρίζει γλώσσες όπως HTML, PHP, CSS και JavaScript, για προγραμματιστές ιστού. Αυτή η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να σχεδιάζετε μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας HTML. Μπορούμε εύκολα να επεξεργαστούμε τον κώδικα σε αυτήν την εφαρμογή.

  Υποστηρίζει συμπλήρωση κώδικα και επισήμανση σύνταξης για HTML, CSS, JavaScript και PHP. Το webMaster έχει πολλές ετικέτες όπως id, div, class κ.λπ. Διαθέτει Εργαλεία WebMaster όπως PHP Editor, HTML Editor, CSS Editor κ.λπ.

  Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό σε όλες τις εφαρμογές προγραμματισμού για Android. Περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  HTML του WebMaster: Κατεβάστε.

  4. AIDE Web.

  Αυτή η εφαρμογή είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού για την ανάπτυξη ιστότοπων. Το AIDE Web παρέχει υποστήριξη για πολλές γλώσσες όπως HTML, CSS, JavaScript κ.λπ. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις γλώσσες για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο στο τηλέφωνό μας Android.

  Πολλοί χρήστες μπορούν επίσης εύκολα να μεταγλωττίσουν ολόκληρους κωδικούς σε ένα τηλέφωνο Android χωρίς να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο. Διαθέτει διάφορα χαρακτηριστικά όπως εύχρηστους κωδικούς, διαγραφή, μετονομασία του αρχείου, δημιουργία φακέλου κ.λπ.

    Χρησιμοποιήστε χειρονομίες για να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε SMS, IM, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στο Android

  Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ιστότοπους σε οποιαδήποτε γλώσσα, όπως HTML, CSS ή JavaScript. Μπορούμε εύκολα να εκτελέσουμε μια ιστοσελίδα στο τηλέφωνό μας Android. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Web AIDE: Κατεβάστε.

  5. Μάθετε C++.

  Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει μόνο γλώσσες C++. Το Learn C++ είναι μια ελαφριά εφαρμογή προγραμματισμού. Καλύπτει πάνω από 80 μαθήματα, χωρισμένα σε 80 επίπεδα που περιλαμβάνουν Βασικές έννοιες, τύπους δεδομένων, πίνακες, δείκτες, δηλώσεις ελέγχου, βρόχους, συναρτήσεις, κλάσεις και αντικείμενα, κληρονομικότητα και πολυμορφισμό και πολλά άλλα.

  Μπορούμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα σε αυτήν την εφαρμογή. Επίσης, μπορούμε να εξασκηθούμε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο τηλέφωνό μας. Μπορούμε εύκολα να μάθουμε να φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα, να το μεταγλωττίζουμε και να εκτελούμε προγράμματα. Είναι μια εφαρμογή εκτός σύνδεσης. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε C++: Κατεβάστε.

  Ελέγξτε επίσης: – Καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος προγραμματισμού

  6. Προγράμματα Basic Of C.

  Αυτή η εφαρμογή αφορά τη γλώσσα “C”. Είναι μια πολύ ελαφριά εφαρμογή προγραμματισμού. Παρέχει μια καλή διεπαφή χρήστη. Αυτή η εφαρμογή θα είναι χρήσιμη για σχολεία και κολέγια. Θα παρέχει 100+ προγράμματα.

  Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορούμε εύκολα να μάθουμε τη γλώσσα προγραμματισμού C για συνεντεύξεις και εξετάσεις. Αυτή η εφαρμογή παρέχει ενσωματωμένα προγράμματα, επομένως δεν μπορούμε να γράψουμε τον πηγαίο κώδικα σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορούμε εύκολα να ακονίσουμε τις βασικές μας έννοιες προγραμματισμού.

  Βασικά προγράμματα C: Κατεβάστε.

  7. Μάθετε Προγραμματισμό.

  Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική για τους χρήστες προγραμματιστών. Το Learn Programming καλύπτει όλες τις γλώσσες όπως C, C++, Java, HTML 5, CSS, PHP, JavaScript, Ruby, Python, Perl, κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει επίσης Sandbox. μπορούμε επίσης να γράψουμε κώδικα σε αυτήν την εφαρμογή που θα εμφανίζεται αυτόματα στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού.

    12+ καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης για Android – 2023 [Top List]

  Είναι επωφελές για όλα τα μαθήματα όπως B-tech, BCA, BA και B.Sc. MCA, M.Sc. and IT Student. Μπορούμε να σπάσουμε την τεχνική συνέντευξη από αυτήν την εφαρμογή. Μπορούμε επίσης να βελτιώσουμε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού με αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε Προγραμματισμό: Κατεβάστε.

  8. Μάθετε PHP.

  Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ φιλική προς το χρήστη. Μπορούμε εύκολα να μάθουμε γλώσσα PHP με αυτήν την εφαρμογή. Αυτή η εφαρμογή παρέχει τις βασικές έννοιες της γλώσσας PHP, όπως η δήλωση μεταβλητών PHP, συναρτήσεων, PHP κ.λπ.

  Είναι μια φοβερή εφαρμογή για χρήστες PHP. Είναι χρήσιμο για φοιτητές μηχανικής επιστήμης υπολογιστών και άλλα ρεύματα. Αυτή η εφαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη στο Google Play Store. Θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε έναν δυναμικό ιστότοπο με αυτήν την εφαρμογή. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατεβάζουν αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε PHP: Κατεβάστε.

  9. Μάθετε JavaScript.

  Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική για αρχάριους. Είναι μια ομαλή και ελαφριά εφαρμογή. Έχει καλύψει όλες τις βασικές έννοιες του προγραμματισμού JavaScript, όπως JS Overviews, JS Syntax και πολλά άλλα. Αυτή η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμη στο Google Play Store.

  Οι χρήστες μπορούν εύκολα να μάθουν προγραμματισμό JavaScript και σύνταξη. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε έναν διαδραστικό ιστότοπο με αυτήν την εφαρμογή. Μπορούμε επίσης να μάθουμε να αλλάζουμε τα περιεχόμενα ενός ιστότοπου μέσω αυτής της εφαρμογής. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε JavaScript: Κατεβάστε.

  10. Μάθετε Python.

  Ο προγραμματισμός Python έχει τεράστια ζήτηση αυτές τις μέρες. Μπορούμε εύκολα να μάθουμε προγραμματισμό Python μέσω αυτής της εφαρμογής. Αυτή η εφαρμογή έχει καλύψει όλα τα θεμελιώδη θέματα, όπως τύπους δεδομένων, δομές ελέγχου, συναρτήσεις, αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, εξαιρέσεις και πολλά άλλα στον προγραμματισμό Python.

  Μπορούμε επίσης να γράψουμε κώδικα σε αυτήν την εφαρμογή. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Μάθετε Python: Κατεβάστε.

  Συμπερασματικά, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού για Android που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους κωδικοποίησης και να μάθουν πολλά νέα πράγματα που σχετίζονται με τον προγραμματισμό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια παρακάτω.