10 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης το 2022

Είναι έξυπνο να χρησιμοποιείτε έναν ανιχνευτή χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης και να συγκεντρώνετε όλες τις επενδύσεις σας κάτω από μια κουκούλα. Ας βρούμε τα καλύτερα για να κάνουμε τις επενδύσεις κρυπτογράφησης εύκολες και αποτελεσματικές.

Ανάμεσα σε χιλιάδες κρυπτονομίσματα, ο εντοπισμός των κερδών και των ζημιών των επενδύσεών σας μπορεί να είναι δύσκολος.

Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι χάνουν τις σημαντικές λεπτομέρειες και καταλήγουν να κακοδιαχειρίζονται τις επενδύσεις τους σε κρυπτογράφηση. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για σοβαρούς επενδυτές με ευρέως διαδεδομένο χαρτοφυλάκιο.

Καλύτεροι Trackers Crypto Portfolio

Λοιπόν, είμαστε εδώ με μια λίστα με αξιόλογες εφαρμογές παρακολούθησης για να μειώσετε τις δυσκολίες σας. Αυτές οι εφαρμογές παρακολουθούν πολλαπλές ανταλλαγές και εκατοντάδες νομίσματα.

Δίνουν ζωτικές λεπτομέρειες με μεγάλη ακρίβεια που διαφορετικά χρειάζονται ώρες υπολογισμού.

Με απλά λόγια, οι ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου ενδυναμώνουν την επένδυση.

Αλλά θα νιώσετε τη διαφορά μόνο όταν δοκιμάσετε μερικά και συμβιβαστείτε με το ταίρι σας.

Χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

CoinTracker

CoinTracker κατάφερε επίσης να λάβει μια αναφορά στο άρθρο μας για το φορολογικό λογισμικό κρυπτογράφησης. Και τώρα, με την παρακολούθηση χαρτοφυλακίου, είναι πολύ πιο λογικό να το χρησιμοποιείτε για καλύτερη συμβατότητα.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθείτε κάθε επένδυση με την υποστήριξη 300+ ανταλλαγών και πάνω από 10.000 κρυπτονομίσματα του CoinTracker. Με βάση την ανταλλαγή, η εισαγωγή συναλλαγής υποστηρίζεται με το κλειδί API ή τη μεταφόρτωση CSV.

Δείχνει την αγοραία αξία σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιεί τη λογιστική με βάση το κόστος και υποστηρίζει τη συλλογή φορολογικών ζημιών. Λαμβάνετε διαγράμματα απόδοσης κατά ημερομηνία και κρυπτογράφηση με το πρόσθετο πλεονέκτημα των καθημερινών ενημερώσεων χαρτοφυλακίου.

Τέλος, μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν για πέντε πορτοφόλια και να μεταβείτε σε επίπεδα επί πληρωμή για περισσότερα.

CoinStats

CoinStats είναι ένας κορυφαίος ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης που σας δίνει εξατομικευμένες ειδήσεις κρυπτογράφησης, αναλυτικά στοιχεία και τη δύναμη να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Θα βρείτε υποστήριξη για πολλά πορτοφόλια και λογαριασμούς ανταλλαγής μέσω των κλειδιών API. Μόλις ρυθμιστεί, το CoinStats παρουσιάζει ζωτικής σημασίας πληροφορίες στα χέρια σας για να διευκολύνει τις επενδυτικές αποφάσεις.

  Πώς να διορθώσετε ενημερώσεις του κολλημένου παραθύρου 10

Λαμβάνετε γραφήματα που δείχνουν την ανάπτυξη ανά περιουσιακό στοιχείο ή ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο.

Επιπλέον, υπάρχουν χάρτες θερμότητας που διαχωρίζουν τις ζημιές και τις κερδοσκοπικές οντότητες. Οι ενότητες αναλυτικών στοιχείων αποκαλύπτουν τα πιο κερδοφόρα και ζημιογόνα νομίσματα, κορυφαίες ανταλλαγές, συνολικές χρεώσεις, αναλήψεις κ.λπ.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ελεύθερη βαθμίδα. Ωστόσο, έχει μια δωρεάν δοκιμή 3 ημερών για να κρίνετε τη συνάφειά του ειδικά για τις ανάγκες σας.

Η εφαρμογή Crypto

Η εφαρμογή Crypto είναι ένας ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης και ένας συλλέκτης ειδήσεων με υψηλή βαθμολογία μόνο για smartphone.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει την ενσωμάτωση κορυφαίων ανταλλαγών και εγγενών πορτοφολιών blockchain. Αλλά οι περισσότεροι χρήστες φαίνεται να επαινούν τα γραφικά στοιχεία του που σας επιτρέπουν να ενημερώνεστε από την αρχική οθόνη χωρίς να ανοίγετε την εφαρμογή κάθε φορά.

Η εφαρμογή Crypto διαθέτει μια δωρεάν έκδοση περιορισμένων δυνατοτήτων που υποστηρίζεται από διαφημίσεις.

Αλλά η έκδοση pro με μια εφάπαξ πληρωμή ανοίγει τις πόρτες για την προσθήκη απεριόριστων πορτοφολιών και ανταλλαγών. Επιπλέον, η πληρωμένη έκδοση συνοδεύεται από περισσότερα γραφικά στοιχεία, προσαρμογή διεπαφής χρήστη, εμπειρία χωρίς διαφημίσεις και ζωντανά δεδομένα από περισσότερες από 200 πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Δέλτα

Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συζητήσει μέχρι τώρα, Delta Investment Tracker είναι μια εφαρμογή για να διατηρήσετε την οπτική γωνία του πλήρους επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης.

Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να συνδεθείτε σε δύο πλατφόρμες ανταλλαγής και η πληρωμένη έκδοση αίρει αυτά τα όρια. Θα δείτε μια παρόμοια πολιτική για την προσθήκη πορτοφολιών κρυπτογράφησης.

Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη ενότητα ειδήσεων που αντλεί κομμάτια που ταιριάζουν με το χαρτοφυλάκιό σας.

Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να αναλύσουν το ιστορικό συναλλαγών, τη διαίρεση νομισμάτων και την πηγή. Η έκδοση pro εμφανίζει τις καλές και κακές επενδυτικές αποφάσεις, την κατανομή των τελών και πολλά άλλα.

Συμπερασματικά, αυτή είναι μια καλύτερη επιλογή για άτομα με ποικίλο χαρτοφυλάκιο που συνδυάζει μετοχές, κρυπτογράφηση, ETF, ομόλογα κ.λπ.

CoinGecko

CoinGecko είναι ένας από τους καλύτερους ιχνηλάτες χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης για άτομα που πραγματοποιούν συναλλαγές λιγότερο συχνά.

Αυτό το εργαλείο εγκαταλείπει τον αυτοματισμό και βασίζεται σε παλιές, καλές μη αυτόματες καταχωρίσεις: θα εισάγετε όλες τις συναλλαγές σας για να λάβετε σωστά τις λεπτομέρειες.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Hulu 406

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά χαρτοφυλάκια για να δείτε τα ενοποιημένα κέρδη ή ζημίες.

Η έλλειψη καταχωρίσεων API μπορεί να αποτρέψει ορισμένους, αλλά αυτό καθιστά την επένδυσή σας ιδιωτική. Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε όσες δοκιμαστικές συναλλαγές και να προγραμματίσετε ανάλογα για το μέλλον.

Τέλος, το CoinGecko υποστηρίζει την απουσία ορισμένων προηγμένων λειτουργιών με μια εντελώς δωρεάν εμπειρία.

CoinMarketCap

CoinMartetCap’s Το πρόγραμμα παρακολούθησης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης είναι παρόμοιο με το CoinGecko, με μη αυτόματη καταχώρηση συναλλαγών.

Και ομοίως, είναι δωρεάν και κατάλληλο για μικρό αριθμό συναλλαγών. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολλά χαρτοφυλάκια και να προβάλετε τις αλλαγές ως προτιμώμενες.

Αυτό είναι επίσης δωρεάν, αλλά δεν διαθέτει ορισμένες premium χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε άλλες πλατφόρμες παρακολούθησης χαρτοφυλακίου.

Altrady

Altrady είναι μια προηγμένη πλατφόρμα χαρτοφυλακίου συναλλαγών και κρυπτογράφησης που υποστηρίζει την ενοποίηση API και την είσοδο συναλλαγών μέσω μεταφόρτωσης XLSX ή CSV.

Με το Altrady, δημιουργείτε ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης για την αποθήκευση όλων των κλειδιών API σας. Επιπλέον, αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα κρυπτογράφησης διαθέτει επιλογές για τον έλεγχο ταυτότητας συγκεκριμένων συσκευών και τον καθορισμό ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε σημειώσεις με στιγμιότυπα οθόνης για να αποφύγετε προηγούμενα λάθη. Επιπλέον, το Altrady παρακολουθεί και εμφανίζει σημαντικές ειδήσεις της αγοράς απευθείας στο ταμπλό.

Τέλος, το Altrady δεν έχει δωρεάν συνδρομές και φαίνεται ιδανικό για προχωρημένους εμπόρους.

Kubera

Το Kubera είναι μια υγιεινή πλατφόρμα παρακολούθησης επενδύσεων που φροντίζει για μια ποικιλία κατηγοριών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, κρυπτογράφησης, σπιτιού, αυτοκινήτου, ιστοσελίδων και πολλά άλλα.

Για κρυπτογράφηση, επιτρέπει την εισαγωγή API. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κάνετε μη αυτόματες εγγραφές σε περίπτωση που δεν αναφέρεται μια συγκεκριμένη ανταλλαγή.

Υπάρχουν γραφήματα πίτας που δείχνουν το ποσοστό μεριδίου κάθε περιουσιακού στοιχείου στο χαρτοφυλάκιο.

Η δοκιμή 14 ημερών του Kubera θα σας κοστίσει μόλις 1$, κάτι που είναι και πάλι περίεργο αλλά μια δίκαιη πρακτική για να κρατήσετε μακριά τους free-loaders.

Τέλος, αυτή είναι μια πολύ απλή εφαρμογή και ο καλύτερος ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης για μινιμαλιστές.

Coinigy

Coinigy έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα το οποίο προσφέρει μια πρόσθετη δοκιμή 30 ημερών με πλήρως δυνατότητες που περιλαμβάνει όλες τις προηγμένες λειτουργίες του.

  Πώς να κάνετε προεπισκόπηση ενός χρώματος από τον HEX κώδικα του

Μπορείτε να εισαγάγετε τα δεδομένα συναλλαγής με διευθύνσεις API ή πορτοφολιού.

Ο πίνακας εργαλείων έχει καρτέλες για τη διανομή περιουσιακών στοιχείων, γραφήματα γραμμών/ράβδων και κορυφαίους κερδισμένους/χαμένους. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα πλαίσια στην καρτέλα Πίνακες που απεικονίζουν Ειδήσεις σχετικά με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί, συναλλαγματικές ισοτιμίες σε συγκεκριμένες πλατφόρμες και να κάνετε πολλά άλλα.

Συνολικά, αυτή η βαριά πλατφόρμα συναλλαγών μπορεί να έχει μεγάλη αξία με τη δωρεάν βαθμίδα και τις χρήσιμες λειτουργίες της.

CoinTracking

CoinTracking είναι ένας πολύ λεπτομερής και ισχυρός ανιχνευτής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης. Αμέσως, ο όγκος των πληροφοριών μπορεί να είναι συντριπτικός για κάποιους, αλλά μείνετε στη θέση του και θα λάβετε τόνους πολύτιμων πληροφοριών.

Η εισαγωγή συναλλαγών γίνεται εύκολα με API, CSV ή μη αυτόματες καταχωρίσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απευθείας τη διεύθυνση του πορτοφολιού και να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας σε δευτερόλεπτα.

Επιπλέον, η ανάλυση και η αναφορά βρίσκονται στο επόμενο επίπεδο. Το CoinTracking εμφανίζει λεπτομέρειες όπως συναλλαγές ανά ανταλλαγή, ανά μήνα, το υπόλοιπο κρυπτογράφησης ανά ημέρα κ.λπ. Στη συνέχεια, υπάρχει το χρονοδιάγραμμα που δείχνει κάθε δραστηριότητα κρυπτογράφησης σε μια όμορφη κάθετη γραμμή με σφραγίδες ημερομηνίας.

Και αυτό είναι μόνο στο ταμπλό. Το CoinTracking έχει μια ξεχωριστή καρτέλα αναφοράς που παρέχει κάθε λεπτομέρεια σχετικά με κάθε συναλλαγή, προμήθεια, κέρδος/ζημία, τρέχον και ημερήσιο υπόλοιπο και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια φορολογική αναφορά κρυπτογράφησης με λίγα μόνο κλικ ή να λάβετε πλήρη φορολογική βοήθεια από πιστοποιημένους φορολογικούς επαγγελματίες.

Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν για τις πρώτες 200 συναλλαγές σας.

Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος ιχνηλάτης χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης που δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε.

Συμπέρασμα 🪙

Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να ακολουθούν τον παραδοσιακό τρόπο υπολογιστικών φύλλων διαχείρισης των χαρτοφυλακίων τους. Και αυτό είναι απολύτως εντάξει στην αρχή.

Ωστόσο, όταν μεγαλώνετε και πηδάτε λίγο περισσότερο, αυτά τα εργαλεία μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμα.

Σε μια σχετική σημείωση, μπορείτε να ελέγξετε το ποντάρισμα κρυπτογράφησης και τις καλύτερες πλατφόρμες πονταρίσματος κρυπτογράφησης για να πραγματοποιήσετε τις ιδανικές επενδύσεις σας.