10 καλύτερες εφαρμογές θερμομέτρου για παρακολούθηση πυρετού iPhone

Δεν μπορείτε να έχετε ένα θερμόμετρο κοντά σας κάθε στιγμή. Αλλά σίγουρα μπορείτε να έχετε το τηλέφωνό σας γύρω σας για να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία σας ανά πάσα στιγμή.

Πολυάριθμες εφαρμογές θερμομέτρου iPhone βοηθούν στην παρακολούθηση του πυρετού παρέχοντας γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας. Μπορείτε να επιλέξετε με το χέρι την εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις σας από μια ποικιλία από αυτές, καθώς προσφέρουν ακριβή δεδομένα για την παρακολούθηση της υγείας σας.

Σημασία παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος

Στην υγειονομική περίθαλψη, η λήψη της θερμοκρασίας του σώματος ενός ατόμου είναι απαραίτητη. Οι διακυμάνσεις της θερμοκρασίας του σώματος είναι σύμπτωμα πολλών διαταραχών. Η εξέλιξη ορισμένων παθήσεων είναι εύκολο να εντοπιστεί μετρώντας τη θερμοκρασία του σώματος. Η τακτική μέτρηση της θερμοκρασίας μας 🌡️μας επιτρέπει να ανιχνεύσουμε συμπτώματα πυρετού, τα οποία μπορεί να υποδηλώνουν μόλυνση ή ασθένεια, και θα μας επιτρέψει να αναζητήσουμε άμεση ιατρική βοήθεια.

Χάρη στις εφαρμογές παρακολούθησης θερμοκρασίας, μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε την υγεία μας με έναν εντελώς νέο τρόπο. Μπορούμε γρήγορα και με ακρίβεια να καταγράψουμε και να αναλύσουμε τη θερμοκρασία του σώματός μας με αυτές τις απλές στη χρήση εφαρμογές. Μπορεί εύκολα να καταγράψουμε τις μετρήσεις της θερμοκρασίας μας με την πάροδο του χρόνου με μερικές μόνο πινελιές στα smartphone μας.

Η επιλογή ανταλλαγής δεδομένων με επαγγελματίες υγείας και προσαρμογής υπενθυμίσεων είναι μερικές μόνο από τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρουν συχνά αυτές οι εφαρμογές. Επίσης, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να συμπληρώσουν άλλες εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας, για παράδειγμα, εφαρμογές παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης.

Επιπλέον, οι εφαρμογές παρακολούθησης θερμοκρασίας μπορούν να φανούν χρήσιμες όταν ένας ασθενής πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία. Ένα άτομο που πάσχει από χρόνια ασθένεια μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή θερμόμετρου παρακολούθησης πυρετού iPhone και να γνωρίζει τη θερμοκρασία του σώματος εκείνη τη στιγμή. Ενδέχεται να εντοπιστούν ορισμένα τακτικά μοτίβα, ώστε να μπορεί να παρασχεθεί αμέσως η απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

Πλεονεκτήματα των εφαρμογών θερμόμετρου iPhone

Οι εφαρμογές θερμόμετρου iPhone για παρακολούθηση πυρετού είναι πρακτικά εργαλεία για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος. Οι εφαρμογές έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτούς.

Φορητό και πρακτικό

Μια εφαρμογή θερμόμετρου iPhone σάς δίνει πρόσβαση σε ένα εργαλείο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματός σας όποτε χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε ξεχωριστό θερμόμετρο, επομένως είναι ιδανικό για χρήση στο δρόμο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε άνετα και γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματός σας με τη βοήθεια εφαρμογών θερμομέτρου, οι οποίες παρέχουν γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις θερμοκρασίας.

Μηνύματα και έγκαιρες υπενθυμίσεις

Όπως οι ιχνηλάτες Smart Health, οι εφαρμογές θερμομέτρου συχνά περιλαμβάνουν διαμορφώσιμες ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις. Μπορούν να σας υπενθυμίσουν να μετράτε τακτικά τη θερμοκρασία σας, διασφαλίζοντας ότι παρακολουθείτε τον πυρετό σας. Με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών, μπορείτε να κρατάτε αρχείο των μετρήσεων της θερμοκρασίας σας με την πάροδο του χρόνου και να παρακολουθείτε τα μοτίβα του πυρετού σας.

Προσδιορισμός και ανάλυση

Μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες θερμοκρασίας σας με μέλη της οικογένειας ή με ειδικούς γιατρούς μέσω ορισμένων εφαρμογών θερμομέτρου. Αυτή η λειτουργία μπορεί να διευκολύνει τις απομακρυσμένες διαβουλεύσεις ή να δώσει στα μέλη της οικογένειας μια λεπτομερή περίληψη του πυρετού σας. Ορισμένες εφαρμογές παρέχουν επίσης γραφική αναπαράσταση, η οποία μπορεί να διευκολύνει την εργασία.

Προσβάσιμη Ιστορία

Οι εφαρμογές θερμομέτρου κατασκευάζονται με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Περιλαμβάνουν απλές διεπαφές που είναι απλές στη χρήση, ακόμη και για άτομα που δεν είναι γνώστες της τεχνολογίας. Αυτές οι εφαρμογές διατηρούν συχνά δεδομένα ιστορικού θερμοκρασίας, επομένως μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερες αναγνώσεις και να τις αντιπαραβάλλετε με τις πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες όταν συζητάτε την υγεία σας με έναν επαγγελματία υγείας.

  Κατανόηση του Υπολογισμού χωρίς διακομιστή για αρχάριους

Παρακολούθηση Φαρμάκων και Συμπτωμάτων

Ορισμένες εφαρμογές θερμομέτρου περιλαμβάνουν ενσωματωμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις δόσεις και τα συμπτώματα φαρμάκων 💊 εκτός από τα δεδομένα θερμοκρασίας.

Παρακάτω είναι μερικές από τις κορυφαίες εφαρμογές παρακολούθησης θερμοκρασίας σώματος που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες iPhone για να παρακολουθούν και να παραμείνουν υγιείς για τον εαυτό τους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Εφαρμογή θερμοκρασίας σώματος για πυρετό

Εφαρμογή θερμοκρασίας σώματος για πυρετό είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές για τον προσδιορισμό της θερμοκρασίας του σώματός σας χωρίς θερμόμετρο. Καταγράφει τη θερμοκρασία σας με βάση τους ρυθμούς της καρδιάς και της αναπνοής σας και εμφανίζει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σε ένα γράφημα.

Η εφαρμογή είναι αβίαστη στη χρήση και ο καθένας μπορεί να το κάνει. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε να δείτε τις οδηγίες που σας παρέχονται κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μέλη της οικογένειάς σας και να παρακολουθείτε περαιτέρω τη θερμοκρασία του σώματός τους τακτικά.

Επιπλέον, με την εφαρμογή Body Temperature App For Fever, μπορείτε επίσης να προσθέσετε εάν κάποιο μέλος της οικογένειας παίρνει φάρμακα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα για τυχόν πιθανά συμπτώματα και να είστε εξοπλισμένοι για αυτά. Λοιπόν, βιαστείτε και αποκτήστε την εφαρμογή για εσάς iPhone τώρα!

Θερμόμετρο Vicks SmartTemp

Με τη βοήθεια του Θερμόμετρο Vicks SmartTemp για το iPhone, η μέτρηση των θερμοκρασιών γίνεται απλή, συνδυάζοντας τεχνολογία και ευεξία. Είναι παρόμοιο με το να κουβαλάς ένα έξυπνο θερμόμετρο στην τσέπη σου! Μπορείτε να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε αβίαστα τη θερμοκρασία του σώματός σας από το τηλέφωνό σας, χάρη στον τρόπο λειτουργίας του με το iPhone σας.

Η θερμοκρασία σας μετράται άμεσα και με ακρίβεια στην οθόνη του τηλεφώνου. Το θερμόμετρο Vicks SmartTemp παρακολουθεί επίσης τις μετρήσεις της θερμοκρασίας σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία σας με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ειδοποιήσεις για κάθε φορά που είναι ώρα να μετράτε ξανά τη θερμοκρασία σας, ώστε να θυμάστε πάντα να παρακολουθείτε την υγεία σας.

Θερμόμετρο Vicks SmartTemp για iPhone είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον θέλει να παρακολουθεί εύκολα τη θερμοκρασία του με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή και την εύχρηστη φορητότητα. Η εφαρμογή επιτρέπει σε εσάς και την οικογένειά σας να παραμένετε υγιείς και σε φόρμα. Οι τακτικές ενημερώσεις της εφαρμογής διασφαλίζουν ότι απολαμβάνετε όλα τα οφέλη όσον αφορά την υγεία.

Thermo: Έλεγχος θερμοκρασίας

Thermo είναι μια φανταστική εφαρμογή που διευκολύνει τη μέτρηση της θερμοκρασίας. Δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε εικασίες ή εξωτερικά θερμόμετρα. όλα είναι εκεί στα χέρια σας. Δημιουργεί προφίλ καθενός από τα μέλη της οικογένειάς σας και τα ελέγχει διεξοδικά χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Η εφαρμογή παρέχει χρήσιμα γραφήματα υγείας, δίνοντάς σας βαθιές πληροφορίες για τις συνθήκες υγείας των μελών της οικογένειας. Μπορείτε να καταγράφετε τα δεδομένα καθημερινά και επίσης να ενσωματώνετε αυτήν την εφαρμογή με άλλες εφαρμογές υγείας που μπορεί να χρησιμοποιείτε για την τήρηση αρχείων. Η εφαρμογή συγχρονίζεται επίσης με ένα ρολόι Apple, επιτρέποντάς σας να βλέπετε γρήγορα τα δεδομένα.

Συνιστάται να παρακολουθείτε το γράφημα θερμοκρασίας καθημερινά ή εβδομαδιαία για να γνωρίζετε πότε σημειώθηκαν αιχμές στη θερμοκρασία. Σαρώνει με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τη νευρωνική μηχανή του και δίνει διορατικά στατιστικά στοιχεία. Διαθέσιμο σε iPhone, η εφαρμογή σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και προσπάθεια. Κάντε λήψη και ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Thermo τώρα.

Αναλυτής θερμοκρασίας σώματος

ο Αναλυτής θερμοκρασίας σώματος Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του σώματός σας και άλλα συμπτώματα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές στην υγεία σας. Εντοπίστε τις ασθένειες από νωρίς και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς Αντέχει;

Πέρα από τη λήψη μόνο μετρήσεων, η εφαρμογή Body Temperature Analyzer έχει και άλλες δυνατότητες. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τη θερμοκρασία σας με την πάροδο του χρόνου για να βλέπετε γρήγορα τυχόν μοτίβα ή αλλαγές. Τα δεδομένα θερμοκρασίας σας παρουσιάζονται καθαρά και κατανοητά, καθιστώντας εύκολη την κατανόηση και την επικοινωνία με τον επαγγελματία υγείας σας εάν είναι απαραίτητο.

Έτσι, η εφαρμογή Body Temperature Analyzer είναι ο ιδανικός φίλος που έχει ανάγκη, είτε παρακολουθείτε τη θερμοκρασία σας λόγω πάθησης είτε είστε προληπτικοί για την υγεία σας. Αποκτήστε το τώρα iPhone και απολαύστε την απλότητα της παρακολούθησης της θερμοκρασίας του σώματος όπως ποτέ πριν.

Και κρατήστε αυτή τη σκέψη να είστε προνοητικοί για την υγεία σας! Απολαύστε διασκεδαστικές προπονήσεις με αυτές τις εφαρμογές ποδηλασίας εσωτερικού χώρου για να αποκτήσετε φυσική κατάσταση στο σπίτι!

Θερμόμετρο Θερμ

ο Θερμόμετρο Θερμ Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε, να εξετάζετε και να μοιράζεστε τα δεδομένα του θερμομέτρου σας απευθείας από το smartphone iOS. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για κινητά για να μάθετε την πιο έξυπνη τεχνική για να χειρίζεστε τα δεδομένα της θερμοκρασίας του σώματός σας. Χρησιμοποιήστε τεχνητή νοημοσύνη και εξαιρετικά ακριβείς αναλύσεις δεδομένων για να αποκτήσετε εμπεριστατωμένες πληροφορίες για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Εδώ, μπορείτε να καταγράψετε τη θερμοκρασία του σώματός σας σε βαθμούς Κελσίου και Φαρενάιτ. Τα δεδομένα υγείας σας, όπως γραφήματα θερμοκρασίας, μπορούν να ληφθούν σε μορφή PDF και να σταλούν απευθείας στον ενδιαφερόμενο επαγγελματία υγείας μέσω της εφαρμογής. Μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες στο cloud χρησιμοποιώντας το Apple ID σας.

Σε περίπτωση που το ξεχάσετε, η εφαρμογή θα σας δίνει καθημερινές υπενθυμίσεις για να μετράτε τη θερμοκρασία του σώματός σας την ώρα που προτιμάτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα προφίλ για τα μέλη της οικογένειάς σας και επίσης να τα βοηθήσετε να διατηρηθούν σε φόρμα. Έτσι, κινηθείτε γρήγορα και κατεβάστε την εφαρμογή για εσάς iPhone τώρα!

Θερμοκρασία σώματος: Ημερολόγιο πυρετού

The Body Temperature: Fever Diary είναι μία από τις λίγες εφαρμογές που δεν απαιτεί εγγραφή ή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις για τα συναισθήματά σας σε μια δεδομένη στιγμή και οποιοδήποτε φάρμακο παίρνετε για να παρακολουθείτε την υγεία σας με πιο βελτιωμένο τρόπο.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για χρήση. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση premium, θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν στην ίδια την εφαρμογή. Με μια συνδρομή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες, όπως εξαγωγή αρχείων PDF, απενεργοποίηση διαφημίσεων κ.λπ. Η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα μέχρι να επιλέξετε να την ακυρώσετε.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τυχόν πρόσθετα δεδομένα που πιστεύετε ότι πρέπει να γνωρίζει η εφαρμογή για καλύτερη παρακολούθηση. Προσθέστε συμπτώματα εάν αισθάνεστε κάποια όταν κάνετε έναν γρήγορο έλεγχο θερμοκρασίας. Κατεβάστε την εφαρμογή για iPhone τώρα, και κρατήστε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε φόρμα και υγεία, χωρίς ασθένειες.

Είτε είστε υγιείς είτε άρρωστοι, ένας καλός ύπνος είναι ανεκτίμητος. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές ύπνου για το Apple Watch για να κοιμάστε πιο έξυπνα και να ξυπνάτε πιο χαρούμενοι! ☕

Εφαρμογή θερμοκρασίας σώματος

Μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη θερμοκρασία του σώματός σας με αυτήν την εφαρμογή όποτε είναι απαραίτητο. Σας καλύπτει είτε αισθάνεστε κάτω από τις καιρικές συνθήκες είτε θέλετε απλώς να κρατήσετε αρχείο της υγείας σας. Η εφαρμογή είναι απλή, καθιστώντας την την εφαρμογή για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Η εφαρμογή Body Temperature App σάς επιτρέπει να καταγράφετε τις μετρήσεις της θερμοκρασίας σας και να ορίζετε υπενθυμίσεις σε συγκεκριμένες ώρες. Ακόμη και οι προηγούμενες μετρήσεις σας διατηρούνται σε αρχείο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τυχόν αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

  Πώς να διαγράψετε μια επαφή στο WeChat

Η εφαρμογή Body Temperature App παρέχει επίσης πολύτιμες τάσεις και πληροφορίες για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα μοτίβα θερμοκρασίας σας. Κατεβάστε το στο δικό σας iPhone.

Πραγματικό Θερμόμετρο+

Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα το iPhone σας σε ένα αξιόπιστο θερμόμετρο χρησιμοποιώντας το Real Thermometer+. Εκκινήστε την εφαρμογή, τοποθετήστε τον αισθητήρα κοντά στο μέτωπό σας και θα λάβετε μια ακριβή ένδειξη θερμοκρασίας στο τηλέφωνό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το Real Thermometer+ πηγαίνει πάνω και πάνω, παρέχοντας επιπλέον λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας σας με την παρακολούθηση της υγείας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το ιστορικό της θερμοκρασίας σας, να ορίζετε προειδοποιήσεις για υψηλές ή χαμηλές μετρήσεις και ακόμη και να εξάγετε τα δεδομένα σας για πρόσθετη έρευνα ή κοινή χρήση με ειδικούς γιατρούς. Η φιλική διεπαφή του το κάνει απλό και ευχάριστο στη χρήση. Μπορείτε επίσης να εισάγετε τη διάθεσή σας και οποιεσδήποτε άλλες σημειώσεις εάν το επιθυμείτε.

Παρακολουθήστε εύκολα την υγεία σας με το Real Thermometer+. Αποκτήστε το τώρα στο δικό σας iPhone και σταματήστε να ανησυχείτε για τις ενδείξεις θερμοκρασίας για πάντα. Η υγεία σας είναι μόνο ένα άγγιγμα μακριά με αυτήν την εφαρμογή στο iPhone σας. Και αν θέλετε να ανακαλύψετε τη φυσική κατάσταση στο Apple Watch σας, δοκιμάστε και αυτές τις τρέχουσες εφαρμογές. Άλλωστε η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία!

Θερμόμετρο πυρετού Θερμ

Το Fever Thermometer Body Temp είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να καταγράφετε διαφορετικά δεδομένα υγείας σε αυτήν την πλατφόρμα, όπως τη θερμοκρασία του σώματος και τη σωματική υγεία. Με αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να διατηρούν καρτέλες στα δεδομένα υγείας τους και να παρακολουθούν τις αλλαγές στην κατάσταση της υγείας τους με την πάροδο του χρόνου.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες της πλατφόρμας προγραμματισμό και σχεδιασμό για φάρμακα εκτός από την παρακολούθηση ιατρικών δεδομένων. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα φάρμακά τους, όπως τη δόση και τη συχνότητα χορήγησης, και να δημιουργούν υπενθυμίσεις για να διασφαλίσουν ότι οι συνταγές λαμβάνονται την κατάλληλη στιγμή.

Οι χρήστες εφαρμογών μπορούν να κρατούν σημειώσεις και να προβάλλουν τα δεδομένα τους όποτε θέλουν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αναλάβουν την υγεία τους και να διασφαλίσουν ότι λαμβάνουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται με τη βοήθεια των ισχυρών λειτουργιών παρακολούθησης και προγραμματισμού του. Λοιπόν, αποκτήστε την εφαρμογή στη δική σας iPhone γρήγορα και χρησιμοποιήστε την εφαρμογή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Εφαρμογή θερμοκρασίας σώματος

Με μια απλή και απλή διεπαφή, η εφαρμογή θερμοκρασίας σώματος παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα στους χρήστες να προσθέτουν τη θερμοκρασία τους τακτικά και να συνεχίζουν να την παρακολουθούν. Μπορείτε να ελέγξετε τα καταγεγραμμένα στατιστικά στοιχεία ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε. Η εφαρμογή παρακολουθεί μόνο τη θερμοκρασία και δεν τη μετράει.

Η εφαρμογή σας στέλνει τακτικά ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις για να καταγράψετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με την ώρα που έχετε ορίσει. Είναι χρήσιμο κάθε φορά που μετακομίζετε και πρέπει να ελέγξετε οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς σας. Οπότε, βιαστείτε και αποκτήστε την εφαρμογή στη δική σας iPhone τώρα!

συμπέρασμα

Ίσως είναι πρακτικό να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του σώματος με εφαρμογές θερμοκρασίας σώματος iPhone. Αυτές οι εφαρμογές χρησιμοποιούν συχνά τους αισθητήρες της συσκευής ή το υλικό τρίτων για την ακριβή παρακολούθηση της θερμοκρασίας του σώματος. Επιτρέπουν στους καταναλωτές να αποθηκεύουν και να αναλύουν δεδομένα σε βάθος χρόνου και μετρήσεις θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, η απλή παρακολούθηση της υγείας δεν αρκεί. Το να τρώτε υγιεινά είναι επίσης αναπόσπαστο κομμάτι, και έτσι οι εφαρμογές προγραμματισμού γευμάτων θα πρέπει επίσης να αποτελούν μέρος του προγράμματος φυσικής σας κατάστασης.

Οι Εφαρμογές Θερμομέτρου σίγουρα μπορούν να είναι χρήσιμες για άτομα που πρέπει να ελέγχουν τη θερμοκρασία τους τακτικά, όπως εκείνους με ιατρικές διαταραχές ή εκείνους που ανησυχούν για την υγεία τους. Οι παραπάνω εφαρμογές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την παρακολούθηση των θερμοκρασιών για προσωπική χρήση και να αναζητούν ιατρική βοήθεια όποτε χρειάζεται.

Δείτε τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης καρδιακού παλμού για το Apple Watch σας.