10 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας εν κινήσει

Δεν είναι πάντα εύκολο να τραβήξετε άψογες λήψεις, ακόμη και με τις καλύτερες προσπάθειές σας. Αλλά μπορείτε να απαλλαγείτε από όλες τις ελλείψεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών.

Με την ευρεία χρήση των smartphone υψηλής ευκρίνειας, η φωτογραφία με φορητές συσκευές έχει γίνει συνηθισμένο φαινόμενο. Εάν σας αρέσει να τραβάτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας, δεν χρειάζεται να τις μετακινήσετε στον υπολογιστή σας για επεξεργασία. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το κινητό σας και μετατρέψτε τις σε τέλειες λήψεις.

Εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για επεξεργασία φωτογραφιών από οπουδήποτε

Επεξεργασία φωτογραφιών δεν σημαίνει πλέον ότι χρησιμοποιείτε βαρύ λογισμικό στον υπολογιστή σας ή βοήθεια από ειδικούς στην επεξεργασία φωτογραφιών. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για κινητά που έχουν φέρει επανάσταση στην έννοια της επεξεργασίας φωτογραφιών. Τώρα, μπορείτε να επιτύχετε αποτελέσματα με επαγγελματική εμφάνιση απευθείας από το smartphone Android ή το iPhone σας.

Ακόμη και όταν ταξιδεύετε ή δεν κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας αυτές τις βολικές εφαρμογές για κινητά. Είτε θέλετε να στείλετε μια φωτογραφία αμέσως σε κάποιον είτε να τη δημοσιεύσετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για κινητά λειτουργούν ως εξοικονομούν ζωή.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και μάθετε ποια είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας.

PhotoDirector 365

Το PhotoDirector 365 είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών all-in-one όπου μπορείτε να βελτιώσετε, να διαμορφώσετε και να ζωντανέψετε τις εικόνες σας και να δημιουργήσετε κολάζ από αυτές. Εκτός από τα εργαλεία επεξεργασίας, διαθέτει επίσης εργαλεία κινούμενης εικόνας για να δώσετε ζωή στις φωτογραφίες σας με εκατοντάδες στυλ, εφέ και πρότυπα.

Χρησιμοποιώντας το PhotoDirector 365, μπορείτε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε αντικείμενο από τη φωτογραφία σας και να το επαναφέρετε εάν δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο της εικόνας και τον ουρανό στις φωτογραφίες.

Το εργαλείο Face Shaper σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε φυσικές και ανεπαίσθητες αλλαγές στο πρόσωπό σας. Άλλα επισημασμένα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν ένα μαγικό πινέλο, ισορροπία λευκού, θόλωση εικόνας, ρετουσάρισμα φωτογραφιών, πρόγραμμα επεξεργασίας selfie και εργαλεία αφαίρεσης κόκκινων ματιών.

Λήψη για: Android | iOS

  Πώς να αποκτήσετε έναν επεξεργαστή κώδικα σε μια κλήση Skype

Picsart

Το Picsart σάς επιτρέπει να ζωντανεύετε τη δημιουργικότητα με εργαλεία που υποστηρίζονται από AI για επεξεργασία φωτογραφιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε επαγγελματικά κολάζ, να αφαιρέσετε γρήγορα φόντα, να προσθέσετε στυλιζαρισμένα φίλτρα φωτογραφιών και ακόμη και να δημιουργήσετε avatar AI.

Οι χρήστες θα βρουν μοντέρνα φίλτρα και δημοφιλή εφέ φωτογραφίας σε αυτήν την εφαρμογή για τις φωτογραφίες τους. Υπάρχουν επίσης εργαλεία Background Eraser και Remove Object για να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν θέλετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από 200+ γραμματοσειρές σχεδιαστών για την προσθήκη κειμένου.

Η εφαρμογή Picsart είναι επίσης ιδανική για ανατροπή και περικοπή εικόνων, προσθήκη και δημιουργία αυτοκόλλητων, θόλωση εικόνων και ρετουσάρισμα selfies με αλλαγές χρώματος μαλλιών και αυτοκόλλητα μακιγιάζ.

Λήψη για: Android | iOS

Snapseed

Το Snapseed είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών από την Google που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία αρχείων εικόνας JPG και RAW. Διαθέτει 29 εργαλεία και φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για στυλιζάρισμα με ακριβή έλεγχο. Εκτός από την αυτόματη προσαρμογή του χρώματος και της έκθεσης, είναι σε θέση να αναδεικνύει δομές επιφάνειας στις εικόνες.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να περικόψετε ελεύθερα τη φωτογραφία, να την περιστρέψετε κατά 90° ή να ισιώσετε τον ορίζοντά της. Υποστηρίζει επίσης την προσθήκη κειμένου στην εικόνα, τη ρύθμιση της ισορροπίας λευκού και τον έλεγχο της φωτεινότητας της φωτογραφίας.

Το Snapseed διαθέτει επίσης τη δυνατότητα Double Exposure που σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο φωτογραφίες αφού επιλέξετε τις λειτουργίες ανάμειξης.

Λήψη για: Android | iOS

Κάμερα Adobe Photoshop

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Adobe Photoshop Camera, μπορείτε να προσθέσετε διάφορα φίλτρα και εφέ ακόμη και πριν τραβήξετε τη λήψη. Διαθέτει 100+ αισθητικά εφέ φακού και φίλτρα για την επεξεργασία φωτογραφιών για μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram.

Μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ Photoshop σε πραγματικό χρόνο για επεξεργασία εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη και να συντονίσετε αυτόματα τα εφέ φωτογραφίας. Μπορεί ακόμη και να κάνει τις καταλληλότερες συστάσεις σχετικά με τα αποτελέσματα για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Υπάρχουν επίσης πολλές λειτουργίες ελέγχου πορτρέτου, όπως Face Distance, Face Light και Face Relighting, για τέλειες φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σας βοηθά επίσης να αποφύγετε παραμορφώσεις στις ομαδικές selfies.

Λήψη για: Android | iOS

Pixlr

Το Pixlr είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που σας προσφέρει μια συλλογή από εφέ, επικαλύψεις και φίλτρα. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε κολάζ φωτογραφιών σε διαφορετικά στυλ και αναλογίες. Σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές χρώματος με ένα κλικ χρησιμοποιώντας την Αυτόματη επιδιόρθωση.

  Τι είναι η επιτάχυνση υλικού και πρέπει να τη χρησιμοποιείτε;

Υπάρχουν επίσης εργαλεία Color Splash και Focal Blur για καλύτερο χρώμα και αντίκτυπο. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να απαλύνουν τον τόνο του δέρματός τους, να λευκαίνουν τα δόντια και να αφαιρούν τα κόκκινα μάτια και τις κηλίδες από τις φωτογραφίες τους. Επιπλέον, το Pixlr μπορεί να προσθέσει κείμενο και περιγράμματα του αγαπημένου σας στυλ στις εικόνες.

Η περικοπή εικόνας, η αλλαγή μεγέθους, τα εφέ και οι επικαλύψεις, η ενίσχυση τόνου, οι σουρεαλιστικές αποχρώσεις, τα επίπεδα και η ρυθμιζόμενη διαφάνεια είναι άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής.

Λήψη για: Android | iOS

Prisma Labs

Με τα Prisma Labs, μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα της φωτογραφίας σας ώστε να πολλαπλασιαστεί και να τη μεταμορφώσετε σε τέχνη. Η βιβλιοθήκη καλλιτεχνικών φίλτρων του διαθέτει 500+ φίλτρα και εφέ για φωτογραφίες. Επίσης, υπάρχει μια τεράστια συλλογή από καλλιτεχνικά στυλ, όπως στολίδι, θαμπάδα, κέντημα κ.λπ.

Στο Prisma Labs, έχετε εργαλεία βελτίωσης εικόνας για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας μετά την εφαρμογή φίλτρων τέχνης. Αυτά τα εργαλεία σάς βοηθούν να προσαρμόσετε την έκθεση, την αντίθεση, τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια των φωτογραφιών. Υπάρχουν ακόμη και επιλογές για θόλωση, ρετουσάρισμα και εφαρμογή εργαλείων επεξεργασίας δέρματος.

Λήψη για: Android | iOS

Facetune

Αν σας αρέσει να βγάζετε selfie, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facetune για να ρετουσάρετε αυτές που χρησιμοποιούν κορυφαία εργαλεία. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να εκτελέσετε επεξεργασία φωτογραφίας με ένα πάτημα είτε να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να βελτιώσετε ολόκληρη τη φωτογραφία ή το πλαίσιο.

Υπάρχουν επίσης επιλογές για να εφαρμόσετε με ακρίβεια τις μοναδικές σας προτιμήσεις επεξεργασίας μέσω της μη αυτόματης επεξεργασίας. Πράγματα όπως η κάλυψη των ατελειών, η ανάδειξη μαλλιών, η ανανέωση των κουρασμένων ματιών και η εφαρμογή μακιγιάζ μπορούν να γίνουν απρόσκοπτα σε αυτήν την εφαρμογή.

Για ρετούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο αναμόρφωσης για να κάνετε τα φρύδια, τα χείλη και τα μαλλιά σας να φαίνονται πυκνά και λεπτά. Σας επιτρέπει επίσης να λευκάνετε όχι μόνο τα δόντια σας αλλά και το φόρεμα ή τα αθλητικά σας παπούτσια.

Λήψη για: Android | iOS

Adobe Photoshop Lightroom

Το Adobe Photoshop Lightroom είναι μια ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο γεμάτη με εργαλεία και φίλτρα για την επεξεργασία εκπληκτικών εικόνων. Αυτά τα εύχρηστα εργαλεία σάς επιτρέπουν να πειραματιστείτε με φίλτρα κάμερας, να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις φωτογραφίες και να ρυθμίσετε με ακρίβεια το φόντο για γρήγορη επεξεργασία των φωτογραφιών εν κινήσει.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επισημάνσεων και των σημειώσεων του Kindle

Οι δωρεάν προεπιλογές και τα φίλτρα φωτογραφιών υποστηρίζουν γρήγορη επεξεργασία, ενώ η προσαρμοστική τεχνολογία AI μπορεί να προτείνει 200+ προεπιλογές για εκπληκτικές εικόνες. Τα ρυθμιστικά ακριβείας του Adobe Photoshop Lightroom μπορούν να ρετουσάρουν ρυθμίσεις όπως η αντίθεση, τα τονισμένα σημεία, η έκθεση και οι σκιές.

Ο μείκτης χρωμάτων, τα εργαλεία ταξινόμησης χρωμάτων, ο ενισχυτής φωτογραφιών και οι προηγμένες λειτουργίες λήψης συμβάλλουν στην εκπληκτική επεξεργασία φωτογραφιών.

Λήψη για: Android | iOS

Μετά το φως

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη και απλή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το Afterlight. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει απλό σχεδιασμό αλλά ισχυρά και ευέλικτα εργαλεία για να σας προσφέρει την εμφάνιση που θέλετε.

Διαθέτει 15 μοναδικά εργαλεία προσαρμογής για αβίαστη βελτίωση της εικόνας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τα 27 αυθεντικά φίλτρα του που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Το Afterlight διαθέτει επίσης ένα εργαλείο περικοπής με 15 προεπιλογές. Υπάρχουν επίσης εργαλεία για περιστροφή εικόνας, ολίσθηση και ίσιωμα, μαζί με 77 απλοϊκά και ρυθμιζόμενα καρέ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αναρτήσεις στο Instagram.

Λήψη για: Android | iOS

Polarr

Αναβαθμίστε την αισθητική των φωτογραφιών σας χρησιμοποιώντας την προηγμένη εφαρμογή Polarr που υποστηρίζεται από AI. Εδώ, μπορείτε να επεξεργαστείτε το χρώμα των φωτογραφιών σας, να προσθέσετε επικαλύψεις της επιλογής σας ή να αλλάξετε την τεχνολογία AI για να αλλάξετε ορισμένα αντικείμενα.

Αυτή η εφαρμογή έχει μια μεγάλη συλλογή φίλτρων που συνεισφέρουν οι χρήστες της εφαρμογής. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αναζήτηση για να βρείτε μοντέρνα φίλτρα και να τα εφαρμόσετε στη φωτογραφία σας. Αυτά τα φίλτρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσθήκη αντικειμένων AI (φόντο, άτομο, ζώα), για ρετουσάρισμα σχημάτων προσώπων και για άλλες προσαρμογές όπως ανοιχτά χρώματα, εφέ, τόνο, λεπτομέρειες και κόκκους.

Επιπλέον, χαρακτηριστικά παραγωγικότητας όπως η ανίχνευση προσώπου, η μαζική εξαγωγή εικόνων και η τμηματοποίηση αντικειμένων AI καθιστούν αυτήν την εφαρμογή μοναδική.

Λήψη για: Android | iOS

Τελειώνοντας📱✨

Οι εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών ενδυναμώνουν τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους αρχάριους φωτογράφους από κινητές συσκευές κρύβοντας τα ελαττώματα στις φωτογραφίες τους και κάνοντας τις φωτογραφίες εκπληκτικές. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να κάνετε πολλές επεξεργασίες, όπως διόρθωση χρώματος, ρύθμιση φωτεινότητας και πολλά άλλα.

Εδώ, έχουμε παραθέσει μερικές κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να εγκαταστήσετε στις συσκευές σας Android και iOS.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε σχετικά με τα εργαλεία αλλαγής μεγέθους εικόνας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.