10+ καλύτερες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android 2023 – [Top List]

Το Android είναι ένα λειτουργικό σύστημα όπου εγκαθιστούμε διαφορετικούς τύπους εφαρμογών για πρόσθετες λειτουργίες. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι βοηθητικές εφαρμογές για Android είναι σχεδόν διαθέσιμες σε κάθε συσκευή. Κυρίως κάθε συσκευή έχει χάρτες, πρόγραμμα περιήγησης και όλα τα άλλα πράγματα που απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Συνήθως, μερικές εφαρμογές λειτουργούν στο διαδίκτυο και οι υπόλοιπες λειτουργούν εκτός σύνδεσης. Υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός καλύτερων εφαρμογών Android που απαιτεί κάθε τηλέφωνο. Όλοι χρειαζόμαστε λοιπόν αυτές τις εφαρμογές για να λειτουργούν εκτός σύνδεσης. Σε περίπτωση που δεν έχουμε διαθεσιμότητα internet.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εφαρμογές Android εκτός σύνδεσης για να ολοκληρώσουμε σημαντικές εργασίες. Οι εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android εξοικονομούν επίσης τη χρηστικότητα των δεδομένων και αυξάνουν το αντίγραφο ασφαλείας της μπαταρίας. Σήμερα, θα σας παρέχουμε λίγες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android. Αυτές οι εφαρμογές είναι εναλλακτικές σε εκείνες τις εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android.

1. Μετάφραση Google.

Το Google Translate είναι η καλύτερη επιλογή για να μετατρέψετε μια γλώσσα σε άλλη γλώσσα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λειτουργεί και εκτός σύνδεσης. Απλώς πρέπει να κατεβάσουμε το πακέτο γλώσσας για χρήση εκτός σύνδεσης.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 29 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Υποστηρίζει 90 διαφορετικές γλώσσες σε λειτουργία κειμένου. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε την κάμερά μας για να μεταφράσουμε το κείμενο σε 26 διαφορετικές γλώσσες. Έχει βαθμολογία 4,4 στο Google Play Store. Περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

2. Περπατήστε στο Messenger Chat εκτός σύνδεσης.

Το Hike είναι μια δημοφιλής εφαρμογή αγγελιοφόρου Android που παρέχει συνομιλία τόσο σε online όσο και σε λειτουργίες εκτός σύνδεσης. Η πεζοπορία παρέχει τη δυνατότητα άμεσης πεζοπορίας με τη βοήθεια αυτού μπορούμε να δημιουργήσουμε τοπικά το δίκτυό μας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα WiFi Direct των smartphone.

Μπορούμε να συνομιλήσουμε τοπικά με τους φίλους μας στην πανεπιστημιούπολη, στο γραφείο και στο σπίτι μας σε δύο διαφορετικά δωμάτια. Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή που παρέχει μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων. Περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

3. Αγγλικό λεξικό εκτός σύνδεσης.

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή στη λίστα εφαρμογών εκτός σύνδεσης για Android. Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε τις αγγλικές λέξεις και φράσεις με τον ορισμό τους.

Έχει περισσότερους από 229000 ορισμούς και εύκολο στην αναζήτηση μηχανισμό. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καλά εκτός σύνδεσης και χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο μόνο εάν δεν βρούμε τη λέξη.

Διαθέτει επίσης ένα κουμπί τυχαίας αναζήτησης για την εκμάθηση νέων λέξεων. Έχει βαθμολογία 4,3 στο Google Play Store. Περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

4. Λεξικά εκτός σύνδεσης.

Είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εκτός σύνδεσης για χρήστες Android. Απλώς πρέπει να κατεβάσουμε το λεξικό για πρώτη φορά της αγαπημένης μας γλώσσας. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πολλά λεξικά σε διαφορετικές γλώσσες.

  Μεταδώστε φωτογραφίες από το Android στην τηλεόρασή σας με το Photowall για το Chromecast

Έχει βαθμολογία 4,1 στο Google Play Store. Μπορούμε εύκολα να αναζητήσουμε τις λέξεις εκτός σύνδεσης χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το Διαδίκτυο. Μπορούμε επίσης να συγχρονίσουμε τις σημειώσεις μας με όλες τις λεπτομέρειες των Συσκευών χρησιμοποιώντας έναν Λογαριασμό Google. Περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

5. Χάρτες και πλοήγηση εκτός σύνδεσης.

Είναι μια υπέροχη εφαρμογή σε όλες τις εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android. Έχει βαθμολογία 4,2 στο Google Play Store. Παρέχει χάρτες εκτός σύνδεσης και πλοήγηση GPS εκτός σύνδεσης.

Υποστηρίζει επίσης φωνητική πλοήγηση σε 33 διαφορετικές γλώσσες. Παρέχει επίσης νυχτερινή λειτουργία με βάση το σύστημα τοπικής ώρας. Παρέχει επίσης καθοδήγηση στη λωρίδα. Εμφανίζει τρισδιάστατα κτίρια στους χάρτες. Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

6. Πρόγραμμα περιήγησης εκτός σύνδεσης.

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή εκτός σύνδεσης στη λίστα των εφαρμογών εκτός σύνδεσης για Android. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορούμε εύκολα να προβάλουμε τις ιστοσελίδες εκτός σύνδεσης. Πρέπει να κατεβάσουμε τις ιστοσελίδες που θέλουμε να δούμε αργότερα σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Μπορούμε εύκολα να κατεβάσουμε ιστοσελίδες όταν είμαστε online. Έχει βαθμολογία 4,2 στο Google Play store. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις του Android ξεκινώντας από 2.3 ή νεότερη έκδοση. Περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

7. Όλα σε Ένα Χάρτες εκτός σύνδεσης.

Είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή για Χάρτες και Πλοήγηση εκτός σύνδεσης που έχει βαθμολογία 4,1 στο Google Play store. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να αποθηκεύσει όλους τους χάρτες που χρειάζονται απλώς για να φορτωθούν οι χάρτες για πρώτη φορά.

Μπορούμε εύκολα να το χρησιμοποιήσουμε σε περιοχές χαμηλού σήματος και να εξοικονομήσουμε κόστος μπαταρίας του τηλεφώνου μας και internet. Παρέχει πολλούς χάρτες, όπως Κλασικό Οδικό Χάρτη, τοπογραφικούς χάρτες, δορυφορικούς χάρτες κ.λπ. Περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να χακάρετε το Candy Crush Saga στο Android χωρίς Root

8. Kiwix, Wikipedia Εκτός σύνδεσης.

Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική στην εγκυκλοπαίδεια της Wikipedia. Είναι μια εφαρμογή για Android εκτός σύνδεσης που είναι διαθέσιμη στο Google Play store δωρεάν. Έχει βαθμολογία 4,2 στο Google Play store.

Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο της βάσης δεδομένων μόνο μία φορά και να το τοποθετήσουμε σε κάρτα SD ή εσωτερική μνήμη. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή Android με εύχρηστη διεπαφή. Παρέχει επίσης μια επιλογή αναζήτησης για την εύρεση συγκεκριμένου περιεχομένου. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

9. TC-Offline.

Είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή Android στη λίστα εφαρμογών εκτός σύνδεσης για Android. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για αναγνώστες καταλόγου σκέψης. Έχει βαθμολογία 3,9 στο Google Play store. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Μας παρέχει τα πιο πρόσφατα 25 άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον κατάλογο σκέψης. Αυτή η εφαρμογή ανανεώνεται σε 24 ώρες μόνο κατόπιν ζήτησης αν θέλουμε. Μπορούμε εύκολα να διαβάζουμε άρθρα εν πτήσει και να τα ενημερώνουμε όποτε διατίθεται δωρεάν internet. Περίπου 50 χιλιάδες χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

10. Εκμάθηση για Android.

Είναι επίσης μια καλή εφαρμογή στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για Android. Αυτή η εφαρμογή είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αρχική εκμάθηση του προγραμματισμού Android. Εάν είστε αρχάριος στον προγραμματισμό Android, τότε αυτή η εφαρμογή είναι πραγματικά καλή για εσάς.

Παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή και υποστηρίζει λειτουργία πλήρους οθόνης για εύκολη εκμάθηση. Περίπου 50 χιλιάδες χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή. Παρέχει απλά σεμινάρια προγραμματισμού με παραδείγματα.

Συμπερασματικά, αυτές οι λίγες καλύτερες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για android, που πιστεύουμε ότι κάθε τηλέφωνο πρέπει να έχει. Αν σας αρέσουν, μοιραστείτε τα με τους φίλους σας.