10+ καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης για Android 2023 – [Top List]

Όλοι γνωρίζουν τι είναι ήχος κλήσης. Οι ήχοι κλήσης ήταν πάντα ο πιο εξατομικευμένος όρος των κινητών τηλεφώνων. Υπάρχουν επίσης δροσερές εφαρμογές Ringtone για Android που θα σας επιτρέψουν να ρυθμίσετε τον τόνο ακριβώς για την κατάλληλη περίσταση – επιχειρήσεις, φύση, τρόμος, γραφείο, ρομαντισμό και πολλά άλλα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ήχου κλήσης για να κόψετε το καλύτερο μέρος του αγαπημένου σας τραγουδιού για να το χρησιμοποιήσετε ως ήχο κλήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να κατεβάσετε ήχους κλήσης, ειδοποιήσεις και ήχους αφύπνισης που διατίθενται για δωρεάν λήψη στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις εφαρμογές για να προσθέσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες ως ήχους κλήσης για το τηλέφωνό σας Android ή τραβήξτε μουσική για να την αντιστοιχίσετε στις αγαπημένες σας επαφές. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές Android που προσφέρουν χιλιάδες κομμάτια και ήχους σε πολλές κατηγορίες.

Έτσι, έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης για Android. Σε αυτήν τη λίστα, θα έχετε μερικές δημοφιλείς και καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης με μια σύντομη περιγραφή. Θα σας επιτρέψει να επιλέξετε ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες τους.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης για Android.

1. Zedge.

Το Zedge είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και παλαιότερες διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο για την εξατομίκευση κινητών συσκευών. Η εφαρμογή Zedge Android θα σας παρέχει χιλιάδες προσαρμοσμένους ήχους κλήσης.

  3 λειτουργίες Android που (μάλλον) δεν θα φτάσουν ποτέ στο iOS

Από θεματική μουσική έως ηλεκτρονικά ήχους, ποπ, ροκ, τζαζ και πολλές άλλες επιλογές κατηγοριοποίησης είναι διαθέσιμες. Εκτός από την προσφορά δωρεάν ήχων κλήσης για Android, το Zedge παρέχει επίσης ταπετσαρίες HD και εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας.

Κατεβάστε: Android.

2. Celsea.

Ακριβώς όπως το Zedge, το Cellsea έχει επίσης πολλαπλές λειτουργίες και μπορεί να σας βοηθήσει με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο κλήσης σας και να εργαστείτε με ταπετσαρίες.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν την εφαρμογή ήχου κλήσης είναι το γεγονός ότι υποστηρίζει πολλαπλές σειρές αρχείων ήχου. Ως εκ τούτου, καθιστά ακόμη πιο άνετη την εργασία μαζί τους. Οι διαθέσιμες μορφές είναι MP3, WAV, AMR, 3GPP, AAC και MP4.

Κατεβάστε: Android.

3. Ήχοι κλήσης MTP και ταπετσαρίες.

Όπως υποδηλώνει το όνομα. Η εφαρμογή MTP δεν παρέχει μόνο ήχους κλήσης. Προσφέρει επίσης δωρεάν ταπετσαρίες. Το MTP Ringtones and Wallpapers είναι μια εξαιρετική εναλλακτική του Zedge. Έχει μια αξιοπρεπή διεπαφή.

Αυτή είναι αρκετά μια εφαρμογή σαν το Zedge. Τα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν τη ρύθμιση ήχων κλήσης, ειδοποιήσεων, ήχων ειδοποιήσεων και φυσικά ταπετσαρίες.

Η συλλογή είναι εξαιρετική και η αναζήτηση των όμορφων της επιλογής σας είναι αρκετά εύκολη εδώ. Είναι μια από τις καλύτερες μεταξύ άλλων εφαρμογών ήχου κλήσης για Android.

Κατεβάστε: Android.

4. MP3 Cutter And Ringtone Maker

Στη συνέχεια στη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android είναι το MP3 Cutter and Ringtone Maker. Ρυθμίστε τον προσαρμοσμένο ήχο κλήσης χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Αυτή είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή επεξεργασίας μουσικής που δημιουργεί ήχους κλήσης, ξυπνητήρια και ειδοποιήσεις από τις αγαπημένες σας μορφές ήχου MP3, WAV, MP4/AAC, 3GPP και AMR. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε τους ήχους κλήσης MP3 σε λίγα μόνο βήματα.

  Πώς να μεταφέρετε τις επαφές από το Android στο iPhone 🤖»🍎

Μπορείτε επίσης να ηχογραφήσετε τον προσωπικό σας ήχο και να ορίσετε το καλύτερο μέρος του ως ήχο κλήσης.

Κατεβάστε: Android.

5. Audiko.

Το Audiko είναι μια ακόμη δωρεάν εφαρμογή ήχου κλήσης. Κατεβάστε το Audiko για να λάβετε φανταστικούς ήχους, ήχους ειδοποιήσεων και ήχους ειδοποίησης. Οι ήχοι κλήσης είναι διαθέσιμοι σε πολλά είδη όπως ποπ, πάρτι, χιπ-χοπ, κλασικό, ροκ, ραπ κ.λπ.

Εκτός από τη λήψη ήχων κλήσης, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να δημιουργήσουν ήχους κλήσης από τα υπάρχοντα αρχεία μουσικής στη βιβλιοθήκη.

Κατεβάστε: Android.

Ελέγξτε επίσης: – Οι καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας για Android

6. RingDroid.

Το RingDroid είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις καλύτερες σε όλες τις εφαρμογές ήχου κλήσης για Android. Είναι μια εφαρμογή ήχου κλήσης ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να μειώσετε τα τραγούδια και επίσης να δημιουργήσετε τους ήχους κλήσης σας.

Το RingDroid μοιάζει σχεδόν με τις περισσότερες εφαρμογές αυτής της λίστας. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ήχου κλήσης με μικρά σφάλματα. Δεν περιέχει διαφημίσεις.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τους ήχους κλήσης, τα ξυπνητήρια και τις ειδοποιήσεις σας από τα αγαπημένα σας αρχεία τραγουδιών.

Κατεβάστε: Android.

7. Κινητό9.

Η επίσημη εφαρμογή Android για δημοφιλή ιστότοπο παρόχου περιεχομένου για κινητά mobile9.com, όπου μπορείτε να λάβετε εκατομμύρια δωρεάν, υψηλής ποιότητας ήχους κλήσης. Οι χρήστες μπορούν να παίξουν το demo πριν κατεβάσουν έναν ήχο στη συσκευή.

Οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τους αγαπημένους τους ήχους κλήσης με φίλους και συγγενείς στα κοινωνικά δίκτυα. Θα βρείτε επίσης χιλιάδες όμορφα θέματα, wallpapers, ebooks, εφαρμογές, ζωντανές ταπετσαρίες κ.λπ.

Η εφαρμογή σάς ζητά να επιλέξετε το μοντέλο του smartphone σας για να εμφανίσετε περιεχόμενο βελτιστοποιημένο για τη συγκεκριμένη συσκευή.

  Πώς να εξατομικεύσετε τη ροή Google Discover στο Android

Κατεβάστε: Android.

8. Ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες για μένα.

Ο προγραμματιστής του “Ringtones & Wallpapers for Me” υποσχέθηκε να προσφέρει πολλούς ήχους κλήσης για όλες τις διαθέσεις και τα γούστα. Οι ήχοι κλήσης είναι καλά οργανωμένοι σε κατηγορίες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρίσκουν εύκολα τον επιθυμητό ήχο.

Νέοι και μοναδικοί ήχοι ενημερώνονται τακτικά, ώστε να μην βαρεθείτε με τον ίδιο παλιό κουδουνιστή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας για χρήση ως ταπετσαρία.

Η επιλογή «Δυναμικές ταπετσαρίες» σάς επιτρέπει να αλλάζετε τα φόντα αυτόματα στο διάστημα της επιλογής σας.

Κατεβάστε: Android.

9. Ήχοι κλήσης Ζεν.

Οι ήχοι κλήσης Zen είναι η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ήχου κλήσης που προσφέρει μια συλλογή zen. Με μια όμορφη επιλογή γαλήνιας, ήρεμης και γαλήνιας μουσικής, αυτή η εφαρμογή είναι βέβαιο ότι θα ηρεμήσει το μυαλό σας και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Με ένα απλό περιβάλλον χρήστη, αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητη για όλους τους λάτρεις του Zen. Περιλαμβάνει την αρ. ήχων κλήσης που μπορείτε να ορίσετε ως ήχο κλήσης, ειδοποίηση, ξυπνητήρι και να αντιστοιχίσετε σε επαφές.

Κατεβάστε: Android.

10. Δημιουργός ήχων κλήσης.

Αυτά είναι παρόμοια με το MP3 Cutter και το Ringtone Maker, αλλά διαθέτουν το δικό τους μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε ήχους κλήσης από μορφές WAV, AAC/MP4, 3GPP και AMR.

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε, να αποκόψετε και να επικολλήσετε. Κάντε προεπισκόπηση των ήχων κλήσης και αντιστοιχίστε τους σε μια συγκεκριμένη επαφή. Επιλογές Fade-in/Fade για mp3. Μπορείτε επίσης να προβάλετε μια αναπαράσταση κυματομορφής του αρχείου ήχου.

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ταξινόμησης κατά κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες όπως ακριβώς μια τυπική εφαρμογή μουσικής.

Κατεβάστε: Android.

Καλύτερες εφαρμογές ήχου κλήσης για λίστα Android.

 • Zedge.
 • Celsea.
 • Ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες MTP.
 • MP3 Cutter και Ringtone Maker.
 • Audiko.
 • Ringdroid.
 • Κινητό 9.
 • Ήχοι κλήσης και ταπετσαρίες για μένα.
 • Ήχοι κλήσης Ζεν.
 • Δημιουργός ήχων κλήσης.
 • Υπήρχαν λοιπόν οι καλύτερες εφαρμογές Ringtone για Android. Ενημερώστε μας εάν παραλείψαμε κάποιο στην παρακάτω ενότητα σχολίων.