10 Καλύτερα Stylus Pen (Apple Pencil Alternatives) για iPad το 2023

Ένα στυλό Stylus με μεταλλικό σώμα μοναδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τους χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τα στυλό γραφίδας είναι ηλεκτρονικά εργαλεία που γλιστρούν αβίαστα πάνω από συσκευές με οθόνη αφής, συγκεκριμένα τηλέφωνα και tablet.

Είτε θέλετε να υπογράψετε ηλεκτρονικά ένα σημαντικό έγγραφο, να παίξετε βιντεοπαιχνίδια, να κρατήσετε ζωντανές σημειώσεις, να σύρετε την οθόνη σας προς τα δεξιά ή να επεξεργαστείτε μικρές περιοχές αφής ενός ιστότοπου, αυτά τα στυλό προσθέτουν εξαιρετική πολυτέλεια στην εργασία σας.

Μελέτες υποδεικνύουν ότι λιγότερο από το 60% των ιστοσελίδων δεν είναι φιλικές προς κινητά. Τα στυλό γραφίδας σας προσφέρουν με ενδιαφέρον 300%+ εμπειρία ζουμ, η οποία κάνει την εργασία σας χωρίς προβλήματα.

Κατά κύριο λόγο, αυτά τα στυλό αφής ταξινομούνται ευρέως σε δύο κατηγορίες:

  • Ενεργή (αντιστατική) γραφίδα
  • Παθητική γραφίδα

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα στυλό γραφίδας;

Μόλις ενώσετε τα χέρια με αυτήν την τεχνολογική εφεύρεση, μπορεί να κάνει μια ποικιλία λεπτών εργασιών πολύ πιο απλή από ποτέ.

Εάν έχετε δεσμευτεί να δημιουργήσετε εξαιρετική αρχιτεκτονική και σχεδίαση, χρειάζεστε ακρίβεια και ακρίβεια. Τα στυλό γραφίδας είναι πολύ χρήσιμα με αυτόν τον τρόπο.

Τα στυλό γραφίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:

  • Online αγορές
  • Αποστολή email
  • Έγγραφα ηλεκτρονικής υπογραφής
  • Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Παίζοντας βιντεοπαιχνίδια με ευκολία
  • Λήψη εφαρμογών
  • Μεγέθυνση θυρών προβολής

Μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που πρέπει να συμμετάσχετε σε σημαντικές κλήσεις ενώ βυθίζετε το δάχτυλό σας σε sambar, τρώτε idli ή μετακινείστε προς τα κάτω στις λίστες επιθυμιών Myntra για να ολοκληρώσετε αυτό το δώρο για την αγαπημένη σας κυρία, με αυτό το λαδερό χέρι να έχει ένα μπέργκερ.

Έχεις χάσει το μέτρημα, σωστά;

Επιπλέον, το στυλό Stylus προστατεύει την οθόνη σας από την ασυνείδητη ζημιά που προκαλεί το τηλέφωνό σας.

Γιατί θα χρειαστείτε ένα;

Μια πολύ καλή ερώτηση που μπορείτε να κάνετε είναι: «Γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω τα δάχτυλά μου πάνω από ένα τέτοιο προϊόν; Γιατί να επενδύσω ένα αξιοπρεπές χρηματικό ποσό για να αγοράσω ένα στυλό για το οποίο έχω ήδη μια εναλλακτική;»

Η υπόδειξη αυτής της απάντησης έχει ήδη συζητηθεί στο προηγούμενο κεφάλαιο. Ας το αναλύσουμε περαιτέρω.

  Πώς να δημιουργήσετε τυχαία (ψεύτικα) σύνολα δεδομένων στο Microsoft Excel

Η χρήση των δακτύλων για πρόσβαση στις οθόνες του tablet ή του iPad αφήνει δαχτυλικά αποτυπώματα και σημάδια πίσω. Αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην οθόνη της συσκευής εάν χρησιμοποιηθεί χωρίς κατάλληλο γυαλί γορίλλα.

Τα στυλό γραφίδας παρέχουν μια εμπειρία ολίσθησης και κλικ χωρίς μουτζούρες και προστατεύουν επίσης την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Επιπλέον, τα στυλό αφής μπορούν να περιορίσουν τις γρατσουνιές σε μεγάλο βαθμό. Σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση με ακρίβεια σε μικρά σημεία επαφής στην οθόνη αρκετά καλά.

Υπάρχουν χιλιάδες τέτοια μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά. Για να περιορίσετε τις επιλογές σας, αυτό το άρθρο παρακάτω περιγράφει τα κορυφαία στυλό για iPad το 2023!

Stylus Pen για iPad από την JAMJAKE

Ένα ενεργό μολύβι σε λεπτή λευκή σκιά, 1 μεταλλικού λιθίου που υποστηρίζεται από μπαταρία μπορεί κάλλιστα να ταιριάζει απόλυτα με το iPad σας. Όσο ελαφρύ κι αν είναι, αυτό το ελαφρύ στυλό είναι συμβατό με iPad Air 3rd/4th/5th Gen, κ.λπ. Περιττό να πούμε ότι ήταν το #1 προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις στο Amazon.

Να είστε πολύ σίγουροι για την έκδοση του iPad σας και, στη συνέχεια, παραγγείλετε το στυλό σύμφωνα με το βραχίονα περιορισμένης γενιάς, καθώς δεν υποστηρίζει μοντέλα πριν από το 2018.

Ενεργοποιήστε το στυλό σας απλώς αλλάζοντας το κουμπί λειτουργίας χωρίς υποστήριξη Bluetooth. Η εγκατάσταση υπερσυμπίεσης είναι διαθέσιμη.

Αυτό το στυλό JAMJAKE διαθέτει μια δροσερή λειτουργία “απόρριψης παλάμης”, επιτρέποντάς σας να ακουμπάτε την παλάμη σας στην οθόνη χωρίς παρεμβολές.

Active Stylus Pen από την KECOW

Ανήκοντας στην κατηγορία των ηλεκτρονικών στυλό με ενεργή γραφίδα, αυτό το χάλκινο gadget σε λευκό χρώμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για ομαλή ολίσθηση πάνω από τις οθόνες iPad χωρίς γρατσουνιές.

Επισημαίνεται από τις λειτουργίες διπλής αφής, αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για μια ευρεία γκάμα συσκευών όπως τα tablet iPad και Samsung.

Είναι εξαιρετικά αποδοτικό για χειρόγραφο, λήψη σημειώσεων, σχέδιο και σχεδιασμό σε ηλεκτρονική συσκευή. Με χάλκινο άκρο 1,45 mm και άκρη με μαγνητικό πλέγμα, αυτό το στυλό γραφίδας σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενα στο πλαίσιο κειμένου αρκετά αποτελεσματικά.

Εκτελεί όλες τις απαραίτητες λειτουργίες ενός ελαφρού στυλό, όπως σχέδιο, τραγούδι κ.λπ., και είναι εξαιρετικά ελαφρύ και φιλικό προς το χρήστη. Έξυπνη και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τον αισθητήρα της συσκευής να της δίνει εντολή να απενεργοποιεί την παροχή ρεύματος κάθε μισή ώρα.

Στυλό στυλό για iPad από την N-NUOJIA

Διαθέσιμο σε μεγάλη γκάμα επιλογών χρωμάτων, αυτό το gadget που υποστηρίζεται από μπαταρίες πολυμερών λιθίου έχει μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής 365 ημερών. Αυτό το προϊόν Z-NUOJIA είναι συμβατό με iPad 9/6/5 Generation, κ.λπ.

  Roblox Heroes Ultimatum Codes: Redeem Now

Επιβεβαιώστε το μοντέλο του iPad σας πριν κάνετε την παραγγελία σας. Αυτό το στυλό δεν είναι συμβατό με τηλέφωνα Android ή Microsoft. Η κομψή σχεδίασή του το καθιστά εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, με το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό Palm Rejection ως το αποκορύφωμά του.

Η φόρτιση της συσκευής για λιγότερο από 1,5 ώρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις επόμενες 20 ώρες με το διπλό πάτημα on/off του συστήματος και πολλές ενδείξεις για να σας κρατούν ενήμερους σχετικά με το ποσοστό της μπαταρίας.

Η ευαισθησία κλίσης σάς επιτρέπει να αποφασίσετε το πάχος της γραμμής που σχεδιάζετε με βάση τη γωνία κλίσης για να σχεδιάσετε σχέδια υψηλής ακρίβειας.

Στυλό στυλό DRYMOKINI

Αυτό το μολύβι υψηλής ακρίβειας 3ης γενιάς Β είναι εξαιρετικά ελαφρύ, ζυγίζει περίπου 30 γραμμάρια. Γυαλισμένο σε μαύρο jet-μαύρο, αυτό το στυλό γραφίδας είναι συμβατό με πολλά iPad. Είναι κατασκευασμένο από pom και απαιτεί 1 μπαταρία πολυμερούς λιθίου.

Κατασκευασμένο από υλικό πραγματικά υψηλής ποιότητας, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε με ακρίβεια τη δουλειά σας. Εγγυημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας 130 mAh για μία ημέρα με γρήγορη φόρτιση 40 λεπτών, απενεργοποιείται αυτόματα μετά από ένα buffer χωρίς χρήση.

Η απόρριψη παλάμης και η ευαισθησία κλίσης είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία αυτού του μοντέλου. Έχει 24 μήνες εγγύηση.

Διακοσμημένη σε μαύρο ματ φινίρισμα, αυτή η συσκευή απόλυτης κατάδειξης με σώμα αλουμινίου είναι συμβατή με τα iPad & iPad Pro & iPad mini & iPad Air 2018-2022. Οι κριτικές και τα αστέρια αποδεικνύουν την αξία του προϊόντος, με χαρακτηριστικά απόρριψης παλάμης και ευαισθησίας κλίσης.

Είναι συμβατό με εκδόσεις iPad του 2018 και μετά. Επίσης, αυτό το στυλό μπορεί να διαχειριστεί ευρείες εφαρμογές που κυμαίνονται από τη ζωγραφική, το σχέδιο, το τραγούδι και την αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών.

Διατίθενται αντικαταστάσιμες βιδωτές μύτες, οι οποίες δεν είναι εύκολα σπάσιμες και εύχρηστες. Η λειτουργία απόρριψης παλάμης προσθέτει στην ομορφιά αυτού του στυλό αφής. Απλώς πατήστε δύο φορές τον διακόπτη στο άκρο της συσκευής για να την ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη τελευταία.

Στυλό για iPad από την PINKCAT

Αυτό το κομψό ηλεκτρονικό στυλό σε λευκή σκιά διατίθεται προς πώληση με την επωνυμία PINK CAT. Τα tablet σας θα παραμείνουν χωρίς γρατσουνιές και θα είναι καθαρά με δουλειά και ακρίβεια.

Ένα μαγνητικά σχεδιασμένο σώμα που προσαρμόζεται στο iPad, αντιστέκεται στο να μην κυλήσει και να χάσει. 5 λεπτά γρήγορης φόρτισης εξασφαλίζουν χρήση σχεδόν 10 ωρών!

Γείρετε το στυλό σας ενώ σχεδιάζετε όσο αντιστοιχεί στο πάχος της γραμμής που σχεδιάζεται στο σκίτσο σας. Ο χρήστης δεν χρειάζεται να φοράει γάντια απόρριψης παλάμης.

  6 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης Nutanix για να διατηρήσετε την υποδομή σας υγιή

Stylus Pen για iPad από την JE

Η ηλεκτρονική συσκευή από σώμα αλουμινίου συνοδεύεται από γερή μπαταρία 130 mAh με χρόνο αναμονής 90 ημερών. Ένα εξαιρετικά προηγμένο gadget ενσωματωμένο με λεπτό άκρο 1,2 mm και αφαιρούμενο καπάκι στυλό. Έχει καλύτερη εμπειρία εάν χρησιμοποιείται με προστατευτικό γυαλιού.

Είναι απόλυτα συμβατό με το 2018-2022 Apple iPad 6/7/8/9/10 και άλλα για Γραφή/Σχέδιο. Φορτίζεται με θύρα USB-C που παρέχεται με κουμπί ένδειξης λειτουργίας.

Λειτουργία ευαισθησίας κλίσης σχεδιασμένη για άψογα, ακριβή σχέδια. Διαθέτει σχέδιο μαγνητικής απορρόφησης που το συνδέει στο iPad.

Stylus Pen για iPad από την COO

Αυτό το στυλό γραφίδας είναι ένα προϊόν υψηλής αξιολόγησης amazon κατασκευασμένο από ένα σώμα πολυοξυμεθυλενίου υψηλής αντοχής. Αυτό το στυλό COO ανήκει στην κατηγορία της ενεργής γραφίδας με τη δυνατότητα απόρριψης παλάμης. Ωστόσο, το προϊόν είναι κομψά διακοσμημένο σε λευκή απόχρωση.

Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση καθώς δεν απαιτεί ρυθμίσεις Bluetooth. Είναι απλώς ένας διακόπτης με ένα πάτημα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του συστήματος.

Η τεράστια υποστήριξη αναμονής 180 ημερών και η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας κρατούν το στυλό σε λειτουργία για 12 ώρες συνεχόμενα με 1,5 ώρα φόρτισης. Λειτουργία απόρριψης παλάμης που υποστηρίζεται με ευαισθησία κλίσης. Διαθέτει μαγνητικό σώμα απορρόφησης που μπορεί να κολληθεί στο iPad όταν δεν χρησιμοποιείται.

Stylus Pen για iPad από την GGH

Το στυλό που εκτοξεύεται με GGH απαιτεί 1 μπαταρία ιόντων λιθίου για να λειτουργεί σε συμβατές συσκευές όπως το iPad 10/9/8/7/6 γενιάς. Το “Highly Responsive and Perfectly ακριβές” θα είναι τα δύο καλύτερα επίθετα για να περιγράψουν αυτό το εκπληκτικό στυλό αφής, το οποίο διαθέτει μια εκπληκτική δυνατότητα αυτόματης αναμονής.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία ανίχνευσης κλίσης καθιστά ελεύθερη τη γραφή και το σχέδιο. το πάχος της γραμμής μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις διαφορετικές γωνίες.

Η τεχνολογία Palm Rejection είναι ενσωματωμένη στη γραφίδα. Έχει χρόνο εργασίας 10 ώρες με ελάχιστο χρόνο φόρτισης 45 λεπτά.

Το στυλό GGH Stylus είναι συμβατό με την έκδοση iPad 2018-2022. Έρχεται με λειτουργία έξυπνου διακόπτη αφής που κάνει τη χρήση χωρίς προβλήματα.

Στυλό στυλό για iPad από την HAIDERPARY

Αυτό το ηλεκτρονικό στυλό συμβατό με ταμπλέτες Apple, που αποτελείται από σώμα αλουμινίου, υποτίθεται ότι είναι ένα από τα προϊόντα με την υψηλότερη βαθμολογία στο amazon. Διαθέσιμη σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, αυτή η ασβεστωμένη συσκευή είναι σχεδόν χωρίς καθυστέρηση.

Οι μύτες τύπου βίδας αντικαθίστανται ευκολότερα και σχεδόν άθραυστες. Πέρασαν οι μέρες που φοράτε γάντια απόρριψης ενώ σκαλίζατε το σχέδιό σας στο iPad καθώς είναι εγκατεστημένο με την ολοκαίνουργια τεχνολογία απόρριψης Palm.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία κλίσης της Apple και δημιουργεί γραμμές διαφορετικού βάθους και πάχους για εσάς. Η λειτουργία με ένα κουμπί ξεκινά το μολύβι iPad με ένδειξη τροφοδοσίας LED.

Τελικές Λέξεις

Αυτό το άρθρο σας παρουσιάζει τα στυλό κρέμας Stylus που διατίθενται στην αγορά. Αυτό απλώς περιορίζει τη λίστα επιλογών σας, την οποία υποσχεθήκαμε. Λοιπόν, τι περιμένεις; Πήγαινε και πάρε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα!

Στη συνέχεια, δείτε πώς να φορτίζετε το Apple Pencil και το Apple Pencil 2nd gen.