10 καλύτερα φόντο πράσινης οθόνης για ροή και συνάντηση

Με μια τέλεια πράσινη οθόνη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ακατάστατο σπίτι σας. Επειδή κανείς δεν μπορεί καν να αναγνωρίσει πού κάνετε streaming ή τραβάτε τις φωτογραφίες σας.

Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες κάνετε ζωντανή ροή ή κάνετε μια φωτογράφηση στο ακατάστατο δωμάτιό σας. Σε αυτή την περίπτωση, θα θελήσετε να αποφύγετε να κινηματογραφήσετε αυτή την ακαταστασία. Χάρη στις πράσινες οθόνες που διατίθενται σε φορητές και εύχρηστες εκδόσεις.

Τι είναι η πράσινη οθόνη;

Η πράσινη οθόνη είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για φωτογράφους, δημιουργούς περιεχομένου, streamers κ.λπ., που μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε προσαρμοσμένα φόντο σε βίντεο και φωτογραφίες. Σε οποιοδήποτε επίπεδο ροής ή φωτογραφίας κι αν βρίσκεστε, οι πράσινες οθόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να δώσετε μια επαγγελματική εμφάνιση στο περιεχόμενό σας.

Είναι ένα επίπεδο φόντο με πράσινο χρώμα που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε κινούμενα γραφικά και προσαρμοσμένα φόντο.

Χρήσεις πράσινης οθόνης

  • Οι πράσινες οθόνες χρησιμοποιούνται ευρέως από τους streamers καθώς πρέπει να προσθέτουν εικονικά εφέ στις εκπομπές. Αυτά τα εφέ κάνουν τις ροές τους πιο ενδιαφέρουσες.
  • Οι πράσινες οθόνες χρησιμοποιούνται επίσης σε σεμινάρια και ροές που χρειάζονται μετάδοση γεμάτη οθόνη της οθόνης.
  • Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν επίσης πράσινες οθόνες για επίσημες συναντήσεις και συνέδρια για να κρύψουν το ακατάστατο ή ανεπιθύμητο φόντο.
  • Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με πράσινες οθόνες μπορούν να επεξεργαστούν εύκολα για να δώσουν ένα προσαρμοσμένο φόντο στις εικόνες.

Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε αξεσουάρ για αγορά με Green Screens.

Κύρια αξεσουάρ για αγορά με πράσινες οθόνες

  • Ρυθμιζόμενη βάση: Μια ρυθμιζόμενη βάση σκηνικού είναι ένα από τα κύρια αξεσουάρ που χρειάζεστε με μια πράσινη οθόνη. Μια ρυθμιζόμενη βάση μπορεί να αντέξει την πράσινη οθόνη σας σε κατάλληλο ύψος και πλάτος, παρέχοντάς σας έτσι ιδανικό φόντο.
  • Καλό smartphone ή φωτογραφική μηχανή: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα για τις λήψεις φόντου στην πράσινη οθόνη, πρέπει να έχετε μια κάμερα καλής ποιότητας. Είτε κάνετε ροή χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή οτιδήποτε άλλο, η ποιότητα της κάμερας πρέπει να ανταποκρίνεται στα πρότυπα.
  • Λογισμικό επεξεργασίας βίντεο: Το καλό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο είναι, φυσικά, ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε. Μια πράσινη οθόνη μπορεί να μετατραπεί σε υπέροχο φόντο με κατάλληλο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο.
  Τα 7 καλύτερα παιχνίδια για να κερδίσετε κρυπτο-παιχνίδια για check out

Ας εξερευνήσουμε τώρα μερικές καλύτερες πράσινες οθόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πράσινη οθόνη Elgato

Αυτό είναι ένα πτυσσόμενο πλαίσιο πλήκτρων Chroma που σας επιτρέπει να έχετε καθηλωτική μετάδοση. Σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε ένα επαγγελματικό και χαλαρωτικό υπόβαθρο για ροή και συναντήσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την οθόνη, πρέπει να ανοίξετε την αλουμινένια θήκη της και να σηκώσετε τη λαβή της στο τέλειο ύψος. Το πνευματικό του πλαίσιο x κλειδώνει τον καμβά αυτόματα στην κατάλληλη θέση. Το σκηνικό χρησιμοποιεί 100% πολυεστερικό υλικό.

Πράσινη οθόνη HYJ-INC

Η πράσινη οθόνη HYJ-INC προσφέρει ένα φορητό πράσινο φόντο σε σχήμα Τ από πολυεστέρα. Συνοδεύεται από σταθερό πράσινο φόντο, ελατηριωτούς σφιγκτήρες και τσάντα μεταφοράς.

Αυτή η πράσινη οθόνη σάς προσφέρει ένα κομψό υπόβαθρο για τη λήψη διαφημίσεων προϊόντων, τη ροή παιχνιδιών, την παραγωγή βίντεο, το baby shower κ.λπ. Το ρυθμιζόμενο τρίποδο είναι σε σχήμα Τ και είναι κατασκευασμένο από συμπαγές αλουμίνιο.

YAYOYA Κιτ σκηνικού με βάση

Το κιτ σκηνικού πράσινης οθόνης YAYOYA προσφέρει ύψος φόντου έως 6,5 πόδια και πλάτος 5 πόδια. Είναι κατασκευασμένο από υλικό υψηλών προδιαγραφών για να προσφέρει ανθεκτικότητα και στιβαρότητα.

Όλα τα αξεσουάρ μεταφέρονται και συλλέγονται ευκολότερα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μεταφορά οπουδήποτε. Μπορείτε να το ρυθμίσετε μέσα σε λίγα λεπτά και να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα σαν στούντιο κατά τη λήψη διαφημίσεων, τη ροή βίντεο ή άλλα. Μπορείτε να πλύνετε εύκολα το φόντο της πράσινης οθόνης στο πλυντήριό σας.

  Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Inspire χωρίς φορτιστή

Φόντο EMART με βάση

Αυτή είναι μια πράσινη οθόνη 5x7ft που είναι πτυσσόμενη. Έρχεται ως πλήρες φορητό κιτ σε σχήμα Τ για υποστήριξη φόντου.

Το T-stand διατίθεται από κράμα αλουμινίου. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πλαίσιο από 2,9 πόδια έως 8,5 πόδια. Ολόκληρο το κιτ πράσινης οθόνης ζυγίζει μόνο 5,69 κιλά, καθιστώντας το φορητό και εύκολο στη μεταφορά. Το κιτ αποτελείται επίσης από θήκη μεταφοράς από νάιλον υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πράσινη οθόνη για λήψη συνεντεύξεων, ηχογραφήσεις συνεδρίων, ζωντανή ροή, YouTube ή άλλα.

MOHOO σκηνικό

Το φόντο της πράσινης οθόνης του Mohoo έχει μέγιστο ύψος 9 πόδια και πλάτος 6 πόδια. Το υλικό του σκηνικού είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον. Είναι αναδιπλούμενο, ελαφρύ, μικρού όγκου και εύκολο στυλ αποθήκευσης.

Η πράσινη οθόνη διατίθεται σε αδιαφανές υλικό που ταιριάζει αποτελεσματικά σε όλες τις λήψεις. Αυτή η πράσινη οθόνη χωρίς ζάρες είναι ιδανική για πάρτι, γάμους, φωτογράφιση προϊόντων, φωτογραφία νεογνών, YouTube και άλλες λήψεις.

Κιτ πράσινης οθόνης YELANGU

Το YELANGU παρουσιάζει μια πράσινη οθόνη υψηλής ποιότητας με φόντο και βάσεις που είναι ιδανικές για τις ανάγκες σας στο YouTube, τη ζωντανή ροή και τη φωτογραφία. Η ρυθμιζόμενη βάση του για σκηνικό προσφέρει μέγιστο ύψος 6,5 πόδια. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και ασφαλή καθώς σας επιτρέπει να κλειδώνετε σε διάφορες θέσεις.

Η πράσινη οθόνη διατίθεται από 100% καθαρό βαμβακερό υλικό, το οποίο πλένεται. Μπορείτε επίσης να το σιδερώσετε χρησιμοποιώντας σίδερο ατμού. Οι ελατηριωτοί σφιγκτήρες που συνοδεύουν είναι βαρέως τύπου και διαθέτουν αντιολισθητικό ελαστικό μαξιλαράκι. Μπορούν να προστατεύσουν αποτελεσματικά το κομμένο προϊόν από γρατσουνιές.

Πράσινη οθόνη RGTBANWPN

Το RGTBANWPN προσφέρει αυτό το συνδυασμένο φόντο πράσινης οθόνης που συνοδεύεται από μια καρέκλα με πράσινη οθόνη. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε ως πράσινη οθόνη της καρέκλας είτε ως πράσινο φόντο φωτογραφίας μόνο.

Η καρέκλα με πράσινη οθόνη διατίθεται με μέγεθος 60×60 και το συνδυασμένο μέγεθος της οθόνης είναι 4,92×9,51 πόδια. Το σκηνικό διατίθεται από υλικό υψηλής ποιότητας, που το καθιστά ανθεκτικό στις ρυτίδες. Μπορείτε να διπλώσετε το φόντο της πράσινης οθόνης σε μικρό μέγεθος και έτσι να το μεταφέρετε οπουδήποτε μέσα σε μια τσάντα.

  7 Καλύτερο Λογισμικό Αποποίησης Διαδικτύου για Μικρές Επιχειρήσεις

Πράσινη οθόνη EFY

Η EFY παρουσιάζει φόντο πράσινης οθόνης με μέγεθος 5×7 πόδια. Αυτό το μη υφαντό φόντο είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα επαγγελματικά πράσινα φόντο. Ωστόσο, αυτή η πράσινη οθόνη δεν συνοδεύεται από βάση φόντου.

Η ποιότητα του υλικού είναι αδιαφανές, παχύ και μαλακό. Μπορεί να εξαλείψει την αντανάκλαση του φωτός και, ως εκ τούτου, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πίσω οθόνη για τις ανάγκες φωτογραφίας ή λήψης.

Φόντο φωτογραφίας SLOW DOLPHIN

Το SLOW DOLPHIN προσφέρει ένα πλήρες κιτ πράσινης οθόνης, που περιλαμβάνει σκηνικό, σφιγκτήρα, βάση σκηνικού κ.λπ. Το σκηνικό διατίθεται από 100% βαμβακερό ύφασμα με μη γυαλιστερή επιφάνεια.

Το σκηνικό διατίθεται σε μέγεθος 6,5 πόδια x 10 πόδια και μπορείτε να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φόντου σας. Ολόκληρο το κιτ συνοδεύεται από μια τσάντα μεταφοράς από νάιλον, καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο.

Faichee σκηνικό με βάση

Αυτό είναι ένα φορητό και εξαιρετικά εύκολο στη συναρμολόγηση κιτ πράσινης οθόνης. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες λήψης, ροής και φωτογραφίας σας. Χρειάζονται 2-3 λεπτά για να εγκαταστήσετε αυτό το πίσω πράσινο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πράσινη οθόνη για τα βίντεό σας στο TikTok ή στο YouTube, τη φωτογραφία, τη ζωντανή ροή, τη λήψη συνεντεύξεων, τη λήψη διαφημίσεων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε βολικά τη βάση σε σχήμα Τ, ώστε να διαθέτει κατάλληλο ύψος. Το σκηνικό διατίθεται από πολυεστερικό υλικό που εξαλείφει την περιττή αντανάκλαση του φωτός.

Τελικές Λέξεις

Είτε θέλετε ένα κατάλληλο υπόβαθρο για ζωντανή ροή βίντεο, επίσημες συναντήσεις, λήψεις διαφημίσεων ή φωτογραφία, αυτές οι πράσινες οθόνες σας εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο. Δοκιμάστε αυτές τις επιλογές και αποκτήστε μια λογική, ανθεκτική και φορητή πράσινη οθόνη οπουδήποτε.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο πράσινης οθόνης για να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε το φόντο.