10 καλύτερα συστήματα ασφαλείας NVR για Έξυπνη Παρακολούθηση

Η ασφάλεια και η ασφάλεια έχουν γίνει ύψιστες ανησυχίες στον σύγχρονο κόσμο μας. Με τις ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία, οι μέθοδοι επιτήρησης και προστασίας έχουν επίσης σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Φανταστείτε την ευκολία του να μπορείτε να παρακολουθείτε την ιδιοκτησία σας από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή, με λίγα μόνο αγγίγματα στο smartphone σας. Έτσι, φανταστείτε την ηρεμία που προκύπτει από το να γνωρίζετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία είναι καλά προστατευμένα.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που έχουμε αποτολμήσει στον κόσμο των συστημάτων ασφαλείας NVR, με στόχο να σας παρέχουμε τον απόλυτο οδηγό για έξυπνη επιτήρηση. Τα συστήματα εγγραφής βίντεο δικτύου χρησιμοποιούν ενεργά κάμερες IP για τη λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας και την παροχή προηγμένων λύσεων επιτήρησης. Επιπλέον, αυτά τα συστήματα προσφέρουν ανώτερη λειτουργικότητα, όπως απομακρυσμένη πρόσβαση, ανίχνευση κίνησης και αποθήκευση βίντεο.

Ελάτε μαζί μας καθώς εξερευνούμε τον κόσμο της έξυπνης επιτήρησης και αποκαλύπτουμε τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας NVR που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο προστατεύετε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανεβάσετε την ασφάλειά σας σε νέα ύψη.

Τρόπος λειτουργίας – Πώς λειτουργεί ένα σύστημα NVR;

Η εποχή του παραδοσιακού συστήματος κλειδαριάς και κλειδιού έχει παρέλθει. Τώρα ακόμη και οι κλειδαριές έχουν γίνει έξυπνες και οι αισθητήρες πόρτες και παράθυρα δεδομένοι. Επομένως, ένα καλό σύστημα κάμερας αποτελεί μέρος ενός συστήματος ασφαλείας msart και επομένως, είναι καλύτερο να επιλέξετε το καλύτερο που μπορεί να αντέξει ο προϋπολογισμός σας. Ας μάθουμε πώς λειτουργούν τα συστήματα κάμερας NVR βήμα προς βήμα.

#1. Κάμερες IP: Το σύστημα αποτελείται από πολλές κάμερες IP που καταγράφουν βίντεο σε ψηφιακή μορφή. Αυτές οι κάμερες συνδέονται με το τοπικό δίκτυο ή το NVR απευθείας μέσω καλωδίων Ethernet.

#2. Μετάδοση βίντεο: Οι κάμερες IP χρησιμοποιούν πρωτόκολλα όπως TCP/IP ή UDP/IP για την αποστολή δεδομένων βίντεο στο δίκτυο. Ως δέκτης, το NVR συγκεντρώνει και επεξεργάζεται τις ροές βίντεο.

#3. Εγγραφή: Το NVR αποθηκεύει τις εισερχόμενες ροές βίντεο σε μια εξωτερική συσκευή αποθήκευσης ή στον εσωτερικό σκληρό δίσκο της. Το σύστημα αποθηκεύει το βίντεο που τραβήχτηκε στην αρχική του ποιότητα και ανάλυση αποθηκεύοντάς το σε ψηφιακή μορφή.

#4. Διαχείριση Διαδικασιών: Ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη για τον έλεγχο του συστήματος ασφαλείας παρέχεται από το λογισμικό NVR. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ζωντανές ροές βίντεο, μπορούν να αναπαράγουν ξανά εγγεγραμμένο βίντεο, να τροποποιούν τις παραμέτρους της κάμερας και να ελέγχουν τις επιλογές αποθήκευσης.

#5. Απομακρυσμένη πρόσβαση: Τα συστήματα NVR έχουν συχνά λειτουργίες απομακρυσμένης πρόσβασης που επιτρέπουν στους πελάτες να ελέγχουν το σύστημα ασφαλείας τους χρησιμοποιώντας φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα ή tablet από οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό καθιστά δυνατή την απομακρυσμένη αναπαραγωγή βίντεο που τραβήξατε και τη διεξαγωγή παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι.

Ένα σύστημα ασφαλείας NVR, γενικά, προσφέρει μια κεντρική πλατφόρμα παρακολούθησης και αποθήκευσης ψηφιακού βίντεο υψηλής ποιότητας από κάμερες IP, που εγγυάται αποτελεσματική επιτήρηση και ασφάλεια.

NVR εναντίον DVR – Μια συγκριτική σύντομη έκθεση

Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη συστημάτων επιτήρησης: NVR (Network Video Recorder) και DVR (Digital Video Recorder).

Με βάση την τεχνολογία IP, τα συστήματα NVR χρησιμοποιούν κάμερες IP για την εγγραφή και αποστολή ψηφιακού βίντεο σε ένα δίκτυο. Το NVR επεξεργάζεται και καταγράφει αυτά τα δεδομένα βίντεο ψηφιακά, ενώ παρέχει επίσης πρωτοποριακή λειτουργικότητα, ευελιξία και δυνατότητες προβολής από απόσταση.

Τα συστήματα DVR, ωστόσο, βασίζονται στην αναλογική τεχνολογία. Το σύστημα επεξεργάζεται και αποθηκεύει βίντεο αναλογικής κάμερας σε απτά μέσα αποθήκευσης. Σε σύγκριση με τα NVR, τα DVR προσφέρουν συχνά περιορισμένη προσαρμοστικότητα και δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης.

Τα NVR χρησιμοποιούν κάμερες IP και ψηφιακή μετάδοση βίντεο, ενώ τα DVR χρησιμοποιούν αναλογικές κάμερες και φυσική αποθήκευση. Τα NVR είναι η προτιμώμενη επιλογή για σύγχρονες εφαρμογές επιτήρησης επειδή παρέχουν πιο προηγμένες δυνατότητες και ευελιξία.

Οφέλη από την ενσωμάτωση συστημάτων ασφαλείας NVR

Τώρα πρέπει να προκύψει το ερώτημα – “Γιατί μόνο οι κάμερες NVR έναντι άλλων;”. Να γιατί.

Καθηλωτική ποιότητα βίντεο📸

Τα συστήματα NVR καταγράφουν και αποθηκεύουν βίντεο σε ψηφιακή μορφή, διατηρώντας παράλληλα την αρχική ποιότητα και ανάλυση του βίντεο. Αυτό εγγυάται μια ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη αναπαραγωγή βίντεο, καθιστώντας πιο εύκολη τη διάκριση μεταξύ ατόμων, πραγμάτων και συμβάντων.

Απομακρυσμένη παρακολούθηση 🧑‍💻

Τα συστήματα NVR παρέχουν λειτουργίες απομακρυσμένης πρόσβασης που επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα, τα tablet ή τους φορητούς υπολογιστές τους για να παρακολουθούν τα συστήματα ασφαλείας τους από οποιαδήποτε τοποθεσία. Αυτό επιτρέπει τη διαχείριση του συστήματος και την επιτήρηση σε πραγματικό χρόνο ακόμα και όταν ένα άτομο δεν είναι φυσικά παρόν στη σκηνή.

  Πώς να κάνετε streaming στο γραφείο χωρίς καλώδιο

Ενοποιημένη Διαχείριση📋

Τα συστήματα NVR προσφέρουν μια κεντρική πλατφόρμα για το χειρισμό πολλών καμερών και συσκευών εγγραφής. Από μια ενιαία διεπαφή, οι χρήστες μπορούν απλώς να δουν ζωντανές ροές βίντεο, να ανακτήσουν περιεχόμενο που έχει εγγραφεί προηγουμένως, να καθορίσουν τις προτιμήσεις της κάμερας και να ελέγξουν τις επιλογές αποθήκευσης.

Pocket Friendly💸

Τα συστήματα NVR αποθηκεύουν βίντεο σε στοιχεία ψηφιακής αποθήκευσης, όπως σκληροί δίσκοι. Συγκρίνοντας αυτές τις επιλογές αποθήκευσης με συστήματα που βασίζονται σε αναλογική ταινία, είναι συχνά πιο προσιτές και έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Προηγμένες δυνατότητες✅

Τα NVR περιλαμβάνουν δυνατότητες αιχμής, συμπεριλαμβανομένων συναγερμών, ανάλυσης βίντεο και αναγνώρισης κίνησης. Όταν ανιχνεύεται κίνηση σε συγκεκριμένα σημεία, η ανίχνευση κίνησης επιτρέπει προσαρμοσμένες προειδοποιήσεις ή εγγραφές. Ενεργοποιώντας εργασίες όπως η αναγνώριση προσώπου, η παρακολούθηση αντικειμένων και η ανάλυση συμπεριφοράς, οι δυνατότητες ανάλυσης βίντεο βελτιώνουν την αυτοματοποίηση και την ασφάλεια.

Ας εξερευνήσουμε αυτά τα καλύτερα επιλεγμένα προϊόντα σε αυτό το άρθρο.

Swann

Το σύστημα κάμερας ασφαλείας 4K Ultra HD και έγχρωμης νυχτερινής όρασης NVR της Swann προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια και προηγμένες λειτουργίες. Με ανάλυση έως 8MP και έξοδο 4K, προσφέρει τετραπλάσια ευκρίνεια από τις κάμερες 1080P.

Χαρακτηριστικά:

 • Η δυνατότητα έγχρωμης νυχτερινής όρασης Night2Day εκτείνεται έως και 115 πόδια με φώτα LED και έως 150 πόδια σε απόλυτο σκοτάδι.
 • Η ρύθμιση του συστήματος είναι εύκολη με τη σύνδεση Power over Ethernet (PoE) plug-and-play και η εφαρμογή Swann Security επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις κάμερες.
 • Το σύστημα υποστηρίζει συνεχή εγγραφή 24/7 ή εγγραφές που ενεργοποιούνται από συμβάντα χρησιμοποιώντας τον προεγκατεστημένο σκληρό δίσκο 2 TB.
 • Τα προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης προσώπου και της ανίχνευσης ανθρώπου/οχήματος, ενισχύουν την ασφάλεια ενεργοποιώντας εγγραφές, ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις.

Η ασφάλεια και το απόρρητό σας έχουν προτεραιότητα, καθώς όλα τα αρχεία δεδομένων και βίντεο είναι κρυπτογραφημένα και αποθηκευμένα με ασφάλεια στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες Ιστού της Amazon (AWS). Επιπλέον, τα προϊόντα Swann και τα εξαρτήματά τους συμμορφώνονται με τους κανονισμούς NDAA.

Lorex

Το Lorex προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια του σπιτιού, συνδυάζοντας NVR και ασύρματες συσκευές μέσω της εφαρμογής Lorex Home App. Επίσης, με πραγματική ανάλυση 4K, οι κάμερες καταγράφουν τις καλύτερες λεπτομέρειες με εκπληκτική ευκρίνεια.

Χαρακτηριστικά:

 • Το προειδοποιητικό φως LED που ενεργοποιείται με κίνηση και η σειρήνα με τηλεχειρισμό ενισχύουν την ασφάλεια.
 • Το Color Night Vision παρέχει καθαρή ορατότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και η νυχτερινή όραση υπερύθρων μεγάλης εμβέλειας καλύπτει αποστάσεις έως και 150 πόδια.
 • Η εφαρμογή Lorex Home επιτρέπει την απομακρυσμένη προβολή του συστήματος ασφαλείας από smartphone ή tablet.
 • Η λειτουργία ανίχνευσης ατόμου και οχήματος σάς ειδοποιεί για οποιαδήποτε δραστηριότητα στην ιδιοκτησία σας. Η τοπική αποθήκευση με σκληρό δίσκο 2 TB εξαλείφει την ανάγκη για μηνιαίες χρεώσεις.

Το σύστημα μπορεί επίσης να συνδεθεί με συμβατές συσκευές Smart Home για φωνητικό έλεγχο. Με το Lorex, μπορείτε να επεκτείνετε το σύστημά σας συνδυάζοντας ενσύρματες κάμερες και κάμερες WiFi από τη Lorex και να τις συνδυάσετε με κλειδαριές πόρτας πληκτρολογίου για απρόσκοπτη ασφάλεια στο σπίτι.

Anpviz

Αυτό το σύστημα κάμερας ασφαλείας Anpviz NVR προσφέρει προηγμένες δυνατότητες για αξιόπιστη και αποτελεσματική παρακολούθηση. Η ικανότητα ανίχνευσης ατόμου/οχήματος μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς εστιάζοντας σε σχετικά σχήματα.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις για να καθορίσετε τον τύπο ανίχνευσης, παρέχοντας γρήγορες πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος.
 • Η έξυπνη έγχρωμη νυχτερινή όραση διπλού φωτός ενισχύει την ορατότητα ενεργοποιώντας αυτόματα τα φώτα LED όταν εντοπίζονται άτομα ή οχήματα ενώ αλλάζετε στη λειτουργία ασπρόμαυρης λειτουργίας όταν δεν υπάρχει δραστηριότητα.
 • Η κάμερα 8MP/4K HD προσφέρει εικόνες υψηλής ποιότητας με ευρεία γωνία 108° και εμβέλεια νυχτερινής όρασης έως και 98 πόδια.
 • Με έναν προεγκατεστημένο σκληρό δίσκο 2 TB και υποστήριξη για εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να απολαύσετε συνεχείς επιλογές εγγραφής και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Οι κάμερες είναι επίσης αδιάβροχες IP66, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολες συνθήκες. Η Anpviz παρέχει τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής και εγγύηση 1 έτους για μεγαλύτερη ηρεμία.

OOSSXX

Το σύστημα κάμερας ασφαλείας OOSSXX προσφέρει βολικές λειτουργίες για την εξασφάλιση αποτελεσματικής παρακολούθησης. Με σκληρό δίσκο 6 TB, παρέχει 90 ημέρες αποθήκευσης βίντεο και ήχου, εξαλείφοντας την ανάγκη για επιπλέον συναρμολόγηση και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Χαρακτηριστικά:

 • Το σύστημα αμφίδρομης ανίχνευσης PIR και έξυπνης τεχνητής νοημοσύνης μειώνει τους ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από μη απειλητικούς παράγοντες όπως τα φύλλα ή τα ζώα. Αυτό εξασφαλίζει ακριβείς ειδοποιήσεις για μη φυσιολογικές ενέργειες.
 • Εξοπλισμένο με υπερευρυγώνιο φακό 130°, παρέχει ευρύ οπτικό πεδίο, ελαχιστοποιώντας τα τυφλά σημεία στις περιοχές επιτήρησης.
 • Η δυνατότητα αμφίδρομου ήχου επιτρέπει την απομακρυσμένη επικοινωνία με μέλη της οικογένειας, υποστηρίζοντας έως και 4 ταυτόχρονους χρήστες μέσω της εφαρμογής Eseecloud.
 • Οι διπλές κεραίες ενισχύουν το ασύρματο σήμα, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη σταθερότητα του βίντεο.
 • Η κάμερα υψηλής ευκρίνειας 5,0 MP εξασφαλίζει καθαρό βίντεο μέρα και νύχτα, με τη λειτουργία υπέρυθρων που ενεργοποιείται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
  Είναι ασφαλές και νόμιμο;

Επιπλέον, η εφαρμογή Honestview επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε ζωντανά βίντεο από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστές. Αυτό κάνει το OOSSXX πιο κατάλληλο για την ασφάλεια του σπιτιού.

Hiseeu

Με την τελευταία τεχνολογία AI, αυτό το σύστημα κάμερας ασφαλείας Hiseeu PoE υπερέχει στην αναγνώριση ανθρώπων, οχημάτων και άλλων αντικειμένων στη σκηνή. Αυτό εξασφαλίζει ακριβείς ειδοποιήσεις όταν κάποιος ή ένα όχημα εισέρχεται στην ιδιοκτησία σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Η λειτουργία Intrusion and Crossing Line Detection σάς επιτρέπει να φιλτράρετε μεταξύ μηχανοκίνητων οχημάτων και πεζών.
 • Το σύστημα υποστηρίζει έως και 16 κανάλια με τις 8 θύρες PoE του, παρέχοντας αξιόπιστη και σταθερή σύνδεση χωρίς την ταλαιπωρία πρόσθετων προβλημάτων καλωδίωσης ή σήματος WiFi.
 • Η προειδοποίηση εισβολέα ενισχύεται με την ενεργοποίηση του προβολέα και του βομβητή, δίνοντάς σας την επιλογή να ενεργοποιείτε ηχητικούς και οπτικούς συναγερμούς όταν εντοπίζεται άτομο ή όχημα.
 • Το σύστημα λειτουργεί απρόσκοπτα με ή χωρίς πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επιτρέποντάς σας να βλέπετε ζωντανά βίντεο τοπικά σε οθόνη ή εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής για κινητά ή του υπολογιστή-πελάτη υπολογιστή.

Το Hiseeu προσφέρει εγγύηση και εγγύηση, μαζί με αποκλειστική τεχνική υποστήριξη για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια απαιτείται. Τα σχόλιά σας και η ικανοποίησή σας εκτιμώνται ιδιαίτερα, με την εταιρεία να προσπαθεί να παρέχει εξαιρετική υποστήριξη πριν από τις πωλήσεις, εντός των πωλήσεων και μετά την πώληση.

Tonton

Το σύστημα κάμερας ασφαλείας Tonton προσφέρει εκπληκτική ποιότητα βίντεο ultra-HD 2K 3MP, η οποία είναι 1,5 φορές πιο καθαρή από τα παραδοσιακά συστήματα 1080P. Διαθέτει συστοιχία υπέρυθρων LED για νυχτερινή όραση έως και 100 πόδια, εξασφαλίζοντας καθαρή απεικόνιση ακόμη και σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού. Η ευρεία γωνία θέασης 110° και το μεταλλικό περίβλημα της κάμερας παρέχουν μεγάλη περιοχή κάλυψης και ανθεκτικότητα σε διάφορες καιρικές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά:

 • Το σύστημα περιλαμβάνει ήχο 2 κατευθύνσεων, επιτρέποντάς σας να ακούτε και να επικοινωνείτε με άτομα κοντά στην κάμερα εξωτερικού χώρου.
 • Η ανίχνευση κίνησης ενεργοποιεί ειδοποιήσεις για κινητά και ειδοποιήσεις μέσω email, κρατώντας σας ενήμερους για οποιαδήποτε δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο. Η ανίχνευση κίνησης PIR εξασφαλίζει ακριβείς ειδοποιήσεις, ενώ ελαχιστοποιεί τους ψευδείς συναγερμούς από κινούμενα φυτά ή αλλαγές φωτός.
 • Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης έναν προβολέα που ενεργοποιείται με PIR και προβολέα με συναγερμό σειρήνας για προληπτικά μέτρα ασφαλείας. Η κάμερα του προβολέα καταγράφει έγχρωμα βίντεο τη νύχτα και μπορεί να ρυθμιστεί σε διαφορετικές λειτουργίες νυχτερινής όρασης.
 • Το επεκτάσιμο NVR υποστηρίζει έως και 10 κάμερες και χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλού WiFi για απομακρυσμένη προβολή χωρίς την ανάγκη για μεγάλα καλώδια δικτύου.
 • Το σύστημα προσφέρει πραγματική λειτουργία plug-and-play, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία της εκτεταμένης καλωδίωσης.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.265+ για τη μεγιστοποίηση του χώρου αποθήκευσης και περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 1 TB για αξιόπιστη και συνεχή εγγραφή. Συνολικά, το σύστημα κάμερας ασφαλείας Tonton παρέχει βίντεο υψηλής ποιότητας, προηγμένες λειτουργίες και βολική εγκατάσταση. Συνδυάστε αυτό το σύστημα κάμερας με έξυπνες κλειδαριές θυρών για καλύτερη ασφάλεια στο σπίτι.

Το Reolink PoE NVR (Network Video Recorder) έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί με κάμερες IP Reolink. Είναι συμβατό με μια σειρά από κάμερες Reolink PoE 12MP/4K/5MP/4MP και κάμερες Reolink WiFi με ισχύ DC.

Χαρακτηριστικά:

 • Με τη δυνατότητα PoE (Power over Ethernet), μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το σύστημα χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο Ethernet (έως 330 πόδια) για τη μετάδοση ενέργειας και δεδομένων στις κάμερες Reolink PoE.
 • Το NVR μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα με τη λειτουργία DHCP, επιτρέποντάς σας να βλέπετε ζωντανά και να έχετε πρόσβαση στις κάμερες με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
 • Προσφέρει πλήρη ενοποίηση, επιτρέποντας λειτουργίες όπως η ανίχνευση ανθρώπου/οχήματος και η αναπαραγωγή από τις κάμερες για τη δημιουργία ενός ευφυούς συστήματος ασφαλείας.
 • Προσθέτοντας κάμερες Reolink με οπτικό ζουμ, αυτόματη παρακολούθηση, αμφίδρομη ομιλία και προβολείς που ενεργοποιούνται από την κίνηση, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σύστημα οικιακής ασφάλειας αιχμής.
 • Το σύστημα συνοδεύεται από ευέλικτες εφαρμογές και λογισμικό, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν εφαρμογής/πελάτη Reolink, η οποία μπορεί να ληφθεί σε πλατφόρμες iOS, Android, Windows ή Mac.
 • Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν πρόσβαση σε μια σειρά λειτουργιών και λειτουργιών χωρίς μηνιαίες χρεώσεις, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε και να ελέγχετε εύκολα την ιδιοκτησία σας.
  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του HBO Max, του HBO NOW και του HBO Go;

Οι κάμερες IP Reolink υποστηρίζουν εγγραφή ήχου, επιτρέποντας την εγγραφή βίντεο 24×7 με ήχο. Το NVR υποστηρίζει ταυτόχρονη εγγραφή από έως και 8 κάμερες στους ενσωματωμένους 2 σκληρούς δίσκους. Για επιπλέον χώρο αποθήκευσης, μπορεί να προστεθεί ένας επιπλέον σκληρός δίσκος 6 TB μέσω της θύρας eSATA, παρέχοντας εκτεταμένες δυνατότητες εγγραφής.

ONWOTE

Το σύστημα κάμερας ασφαλείας ONWOTE διαθέτει έξυπνη ανίχνευση ανθρώπων και οχημάτων με τεχνητή νοημοσύνη, η οποία βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης εντοπίζοντας και καταγράφοντας με ακρίβεια σχετικά συμβάντα. Οι κάμερες παρέχουν ανάλυση 4K 8MP UltraHD, εξασφαλίζοντας βίντεο υψηλής ποιότητας και προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο με υπερευρεία γωνία 125°, ελαχιστοποιώντας τα τυφλά σημεία.

Χαρακτηριστικά:

 • Το μεταλλικό περίβλημα αλουμινίου με βαθμολογία IP66 καθιστά τις κάμερες κατάλληλες τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, παρέχοντας ανθεκτικότητα και προστασία από διάφορες καιρικές συνθήκες.
 • Το σύστημα υποστηρίζει Power over Ethernet (PoE), επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση με λειτουργία plug-and-play.
 • Το PoE NVR (Network Video Recorder) παρέχει ισχύ στις κάμερες μέσω μιας μόνο σύνδεσης καλωδίου Ethernet.
 • Με υποστήριξη έως και 8 κάμερες PoE, το σύστημα προσφέρει ευελιξία για την προσθήκη πολλαπλών καμερών όπως απαιτείται.
 • Ο σκληρός δίσκος 2 TB που περιλαμβάνεται παρέχει άφθονο χώρο αποθήκευσης για την εγγραφή βίντεο και το NVR υποστηρίζει σύγχρονη αναπαραγωγή 8 καναλιών.

Το σύστημα ασφαλείας ONWOTE συνοδεύεται από επαγγελματική τεχνική υποστήριξη 24/7 για να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε ζητήματα ή απορίες. Επιπλέον, υποστηρίζεται από εγγύηση 1 έτους για μεγαλύτερη ηρεμία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω email ή να προγραμματίσετε μια τηλεφωνική κλήση.

PANOOB

Το σύστημα ασφαλείας PANOOB διαθέτει κάμερα 4K HD με εστιακή απόσταση 2,8 mm και εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης 110°, παρέχοντας καθαρή προβολή και εγγραφή σε πραγματικό χρόνο. Το αδιάβροχο περίβλημα με βαθμολογία IP67 το καθιστά κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία συμπίεσης βίντεο υψηλής απόδοσης H.265+.

Με το Power over Ethernet (PoE), μπορείτε να τροφοδοτείτε άνετα τις κάμερες ασφαλείας PoE χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Ethernet.

 • Η εφαρμογή Guard Viewer σάς επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της ασφάλειας του σπιτιού σας από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας.
 • Η έξυπνη κάμερα IP PoE μπορεί να κάνει διαφοροποίηση μεταξύ ατόμων και οχημάτων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την περιοχή ανίχνευσης και τον τύπο.
 • Εξοπλισμένες με ενσωματωμένες υπέρυθρες λυχνίες LED, οι κάμερες παρέχουν δυνατότητες νυχτερινής όρασης υπερύθρων υψηλής ευκρίνειας έως και 100 πόδια.
 • Η κάμερα περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο με λειτουργία φιλτραρίσματος θορύβου περιβάλλοντος, επιτρέποντας καθαρή εγγραφή ήχου.

Το σύστημα ασφαλείας PANOOB συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση και προσφέρει άψογη τεχνική υποστήριξη μέσω email ή τηλεφωνικών κλήσεων για οποιοδήποτε θέμα λειτουργίας και εγκατάστασης. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ποιότητα ή τις τεχνικές ερωτήσεις, η ομάδα υποστήριξης θα σας απαντήσει εντός 15 ωρών.

Πρώτη σειρά

Η Firstrend προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας με 8 υπολογιστές με κάμερες bullet 1080P HD και συσκευή εγγραφής NVR 8CH 1080P. Το σύστημα περιλαμβάνει έναν προεγκατεστημένο σκληρό δίσκο 3 TB και έχετε την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση σε σκληρό δίσκο 4 TB.

Χαρακτηριστικά:

 • Η ρύθμιση του συστήματος είναι απλή, με πραγματική λειτουργία plug-and-play. Οι κάμερες και το NVR έχουν ήδη αντιστοιχιστεί, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις συνδέσετε στο ρεύμα.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε και να αναπαράγετε απομακρυσμένα εγγραφές χρησιμοποιώντας τη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για κινητά, συμβατή με συσκευές Android και iOS, καθώς και με tablet και υπολογιστές.
 • Το σύστημα υποστηρίζει αναπαραγωγή συγχρονισμού, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βίντεο και ανίχνευση κίνησης και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email ή εφαρμογών για τυχόν ενεργοποιημένα συμβάντα κίνησης.
 • Το σύστημα κάμερας ασφαλείας περιλαμβάνει 8 υπολογιστές με κάμερες bullet 1080P HD με εντυπωσιακές δυνατότητες νυχτερινής όρασης και βαθμολογίες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες IP66.
 • Μπορούν να εγκατασταθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους για να παρέχουν ασφάλεια και επιτήρηση σε διάφορες τοποθεσίες.

Η Firstrend παρέχει μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη λύση ασφαλείας για την προστασία της ιδιοκτησίας σας και προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Παρέχουν επίσης ικανοποίηση με δωρεάν επιστροφή 60 ημερών και εγγύηση 1 έτους και η έμπειρη ομάδα υποστήριξής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει.

Τελευταίες λέξεις!

Όσον αφορά την έξυπνη επιτήρηση, τα Συστήματα Ασφαλείας NVR ξεχωρίζουν πραγματικά. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους και την κορυφαία απόδοση, προσφέρουν ένα επίπεδο προστασίας που φέρνει ηρεμία. Αυτά τα συστήματα συνδυάζουν κάμερες υψηλής ανάλυσης, αποτελεσματική τεχνολογία συμπίεσης βίντεο και αξιόπιστες επιλογές αποθήκευσης για να εξασφαλίσουν κρυστάλλινο υλικό και άφθονο χώρο εγγραφής.

Οι φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και οι δυνατότητες απομακρυσμένης πρόσβασης κάνουν την παρακολούθηση και την αναπαραγωγή παιχνιδάκι. Είτε χρειάζεστε κάλυψη εσωτερικού είτε εξωτερικού χώρου, αυτά τα συστήματα παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επενδύστε σε αυτά τα κορυφαία Συστήματα Ασφαλείας NVR και τις καλύτερες κλειδαριές θυρών με δακτυλικά αποτυπώματα και αναλάβετε τον έλεγχο των αναγκών επιτήρησής σας με σιγουριά.