10 καλύτερα πρότυπα Adobe After Effects για εντυπωσιακά οπτικά εφέ

Γιατί να σχεδιάζετε όλα τα επακόλουθα από την αρχή όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα Adobe After Effects για να τα κάνετε καλύτερα και πιο γρήγορα;

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Adobe After Effects συνεχίζει να είναι το χρυσό πρότυπο στο μοντάζ στον κόσμο μετά την παραγωγή. Από ταινίες μέχρι παιχνίδια μέχρι βίντεο YouTube/μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ισχυρό λογισμικό της Adobe συμβάλλει στην αναβάθμιση της δημιουργικής και κινηματογραφικής λαμπρότητας σε συναρπαστικά γραφικά κίνησης, εκπληκτικά ψηφιακά εφέ VFX και σύνθεση VFX.

Μέχρι τώρα, αν έχετε κοιτάξει μια οθόνη έστω και μία φορά τα τελευταία 20 χρόνια, σίγουρα θα έχετε συναντήσει ένα βίντεο με μετα-εφέ σχεδιασμένο από την Adobe. Σχεδόν όλα τα βίντεο βασίζονται σε κάποιου είδους μετα-εφέ για να προσθέσουν μια αίσθηση κομψότητας και μοναδικότητας. Από ειδικές εκδηλώσεις έως εταιρικές παρουσιάσεις σε ταινίες έως προωθητικές ενέργειες προϊόντων, τα εφέ είναι παντού!

Γιατί να σκεφτείτε τα πρότυπα Adobe After Effects

Ωστόσο, η δημιουργία επακόλουθων αποτελεσμάτων μπορεί να είναι μια πραγματικά χρονοβόρα διαδικασία. Για να μην αναφέρουμε τον αριθμό των δεξιοτήτων που θα απαιτήσει κάθε μετάβαση ή γραφικά κίνησης. Εδώ μπαίνουν τα πρότυπα Adobe After Effects!

Είναι προκατασκευασμένα και έτοιμα προς χρήση αρχεία έργου όπου μπορείτε να ανταλλάξετε σύμβολα κράτησης θέσης με σχετικά στοιχεία βίντεο και εικόνων. Στην πραγματικότητα, μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο κομμάτι πλάνας σε ένα εξαιρετικό.

Ομοίως, μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και δεν είναι σε καμία περίπτωση περιοριστικά. Με έξυπνους επιλογείς χρωμάτων, ελεγκτές και πολλές επιλογές προσαρμογής, σας επιτρέπουν να εξατομικεύσετε όλες τις πτυχές του προτύπου ώστε να ταιριάζουν στο έργο σας.

Είτε θέλετε να ενισχύσετε την επωνυμία σας είτε να βελτιώσετε την ποιότητα του περιεχομένου βίντεο σας, εδώ είναι τα καλύτερα πρότυπα Adobe After Effects που αναβαθμίζουν το περιεχόμενο βίντεο.

Συστοιχία κίνησης

Θέλετε να ανεβάσετε τα βίντεό σας σε νέα ύψη; Τα πρότυπα Motion Array After Effects για την Adobe είναι υψηλής ποιότητας και εύχρηστα. Επιπλέον, συνοδεύονται από συγκεκριμένα σεμινάρια για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έργα που βασίζονται στον αντίκτυπο.

Με μοντέρνα, ενεργητικά κινούμενα σχέδια, επεξεργάσιμα επίπεδα κειμένου και κομψές μεταβάσεις, τα πρότυπα μετα-εφέ του Motion Array μπορούν να βρεθούν για διάφορες κατηγορίες. Περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε φωτογραφίες/βίντεο, κείμενο, λογότυπα, slideshows και εισαγωγές.

Επιπλέον, τα πρότυπα Motion Array συνοδεύονται από έναν ειδικό έξυπνο ελεγκτή χρωμάτων που σας επιτρέπει να ταιριάξετε οποιοδήποτε στυλ γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε after effect για το Adobe ταξινομώντας την ανάλυση (2K, 4K, 5K+). Ή με προσανατολισμό (οριζόντιο, κάθετο, τετράγωνο) και εκδόσεις του After Effects CC.

Envato Elements

Μπορεί να μην έχετε τον χρόνο να σχεδιάζετε συνεχώς εντυπωσιακά εφέ για τα οπτικά έργα και τα βίντεό σας. Αλλά αυτό είναι εντάξει αν βασίζεστε σε πρότυπα μετα-εφέ που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς.

Τα πρότυπα Envato Elements After Effects είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για να δημιουργήσετε ελκυστικά έργα και να συμβαδίσετε με τις προθεσμίες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πρότυπα after effect της Envato έχουν επεξεργάσιμα επίπεδα για να σας βοηθήσουν να τα προσαρμόσετε.

  Πώς να καταργήσετε την εγγραφή της συσκευής Amazon

Μπορείτε να ξεκινήσετε προσθέτοντας το περιεχόμενό σας σε placeholders. Ωστόσο, εάν θέλετε να δημιουργήσετε επικοινωνία που είναι εντός της επωνυμίας, μπορείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω επίπεδα και να αλλάξετε γραμματοσειρές, χρώματα και στοιχεία επωνυμίας.

Από αποκαλύψεις επωνυμίας έως προβολές διαφανειών έως ακολουθίες ανοίγματος και κλεισίματος, τα πρότυπα του Envato έχουν έντονα χρώματα, τολμηρό στυλ και μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την προσωπική σας επωνυμία ή το έργο σας.

Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη προτύπων φιλοξενεί προσφορές προϊόντων, πακέτα εκπομπής, τίτλους, οθόνες βίντεο και γραφήματα για να διαλέξετε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξερευνήσετε τα πρότυπα After Effects ταξινομώντας τα ανάλογα με τη χρήση.

Είτε τα χρειάζεστε για το Instagram ή το YouTube, μια πρόσκληση γενεθλίων ή μια πρόσκληση γάμου, οι επιλογές προτύπων After Effects της Envato είναι πολλές και ευέλικτες.

Εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιείτε πρόσθετα κατά την επεξεργασία των προτύπων After Effects, το Envato Elements διαθέτει επίσης πρότυπα που δεν απαιτούν πρόσθετα. Με μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστες λήψεις προτύπων.

Από εστιατόρια μέχρι καταστήματα λιανικής, μετεωρολογικές προβλέψεις έως εκλογές, τα πρότυπα επακόλουθων αποτελεσμάτων του Envato’s Elements είναι διαθέσιμα για διαφορετικούς σκοπούς και τομείς.

MotionElements

Το MotionElements διαθέτει πάνω από 28.000 πρότυπα After Effects για να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργήσετε καμπάνιες, ακολουθίες και έργα που δημιουργούν δυνητικούς πελάτες. Με μια αβίαστη και διαισθητική διεπαφή, μπορείτε να αναζητήσετε πρότυπα MotionElements σε διαφορετικά στυλ.

Αυτό είναι που το κάνει διαφορετικό από άλλες σελίδες προτύπων After Effects. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, θα βρείτε στυλ όπως χαριτωμένο, επίπεδο, ποπ, πολυτελές, ρετρό και υψηλής τεχνολογίας, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, το MotionElements προσφέρει επίσης μερικά δωρεάν πρότυπα εάν δεν είστε ακόμη έτοιμοι για συνδρομή. Με σύγχρονες επιλογές δημιουργικής τυπογραφίας, επιλογές προβολής διαφανειών και κάθετες, τα πρότυπα μπορούν να απλοποιήσουν πάρα πολύ τη διαδικασία δημιουργίας βίντεο.

Αυτά τα πρότυπα είναι συμβατά τόσο με Mac όσο και με Windows. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να αλλάξετε την ένταση των εφέ ή να επιλέξετε σχετικά μουσικά κομμάτια για να το συνοδεύσετε.

Videvo

Ψάχνετε για premium After Effects πρότυπα Adobe που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν; Το Videvo μπορεί να είναι το μέρος!

Δημιουργήστε infographics, κινούμενα σχέδια, outros, επικαλύψεις και βίντεο κοινωνικών μέσων μέσω προτύπων Videvo. Επιπλέον, είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Από φωτεινά και δυναμικά πρότυπα AE έως ελαφριά και φρέσκα, τα πρότυπα είναι εντυπωσιακά και κινούμενα με δεξιοτεχνία.

Διαθέσιμα σε HD, αυτά τα πρότυπα μπορούν να ληφθούν για χρήση μόλις εγγραφείτε. Μπορείτε να κάνετε λήψη μιας προεπισκόπησης για να δείτε εάν αυτό λειτουργεί για το έργο σας.

Από πρότυπα δημιουργικής τυπογραφίας έως ανοιχτά λογότυπα έως ελάχιστες ή μέγιστες παρουσιάσεις διαφανειών έως εταιρικές παρουσιάσεις, σίγουρα θα βρείτε μια ποικιλία από επακόλουθα αποτελέσματα εδώ! Εάν χρειάζεστε βοήθεια με απλές μεταβάσεις, κινούμενα σχέδια χαρτών ή εταιρικά infographics, τα πρότυπα του Videvo είναι δωρεάν.

Σε τελική ανάλυση, αυτά τα πρότυπα Adobe After Effects συνοδεύονται από άδεια Creative Commons 3.0, όπου τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν στον αρχικό συγγραφέα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε τόσο σε προσωπικά όσο και σε επαγγελματικά έργα.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Cloud Native Security

Μπλοκ ιστοριών

Τα πρότυπα Adobe After Effects της Storyblocks σάς βοηθούν να προσθέσετε επιδέξια γραφικά κίνησης στα βίντεό σας χωρίς να χρειάζεται να τα σχεδιάσετε από την αρχή. Έτσι, είναι απλά, απρόσκοπτα και μπορούν να εξατομικευτούν για τα πιο αξιοσημείωτα αποτελέσματα VFX.

Επιλέξτε από μια ποικιλία κατηγοριών AE, όπως εισαγωγή, επιχείρηση, αποκάλυψη λογότυπου, παρουσίαση, παρουσίαση, τυπογραφία, κινηματογραφική, φωτογραφίες και προσφορές. Αυτό που είναι μοναδικό σε αυτόν τον πόρο προτύπου after effect είναι ότι διαθέτει συλλογές προτύπων για να διαλέξετε.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα, υπάρχουν CS4, CS5, Apple Motion 5, αποκαλύψεις λογότυπων, επαγγελματικές παρουσιάσεις, εισαγωγές, γραφήματα και πρότυπα που βασίζονται σε επίπεδα εικονίδια που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε με το βίντεό σας γρήγορα και φανταστικά.

Η επεξεργασία στο Storyblocks είναι εύκολη: απλά πρέπει να ανταλλάξετε τα σύμβολα κράτησης θέσης. Και αντικαταστήστε τα με εξατομικευμένα στοιχεία όπως κείμενα, λογότυπα και στοιχεία βίντεο/φωτογραφιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιλογές στοκ φωτογραφιών και βίντεο που έχουν εγκριθεί για εμπορική χρήση.

MotionVFX

Γιατί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας σε μερικά σετ γενικών μεταβάσεων όταν μπορείτε να ανοίξετε τα πράγματα με τα πρότυπα MotionVFX; Θα βρείτε μοναδικές επιλογές προτύπων: πρότυπο ρέοντος ηλεκτρονίων, πολύχρωμο μείγμα, εκφραστική τυπογραφία, πρότυπο ανοίγματος διπλής έκθεσης ή ακόμα και πρότυπα εισαγωγής υψηλής τεχνολογίας.

Χρησιμοποιήστε πρότυπα εισαγωγής μυστηρίου με παραμορφώσεις, δυσλειτουργίες και στυλιζαρισμένα πλάνα. Ή, για ενεργητικά κινούμενα σχέδια, επιλέξτε το πρότυπο αναστροφής parallax για να έχετε ένα μοντέρνο πρότυπο προσανατολισμένο στο υλικό.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αναδιπλούμενα άλμπουμ και όμορφες συνθέσεις εικόνων/βίντεο για να γιορτάσετε ή να τιμήσετε την ιδιαίτερη ημέρα σας. Από γενέθλια έως γάμους έως επετείους, αυτά τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν να προσθέσετε μια καθαρή και προσεγμένη εμφάνιση. Μπορείτε να παρουσιάσετε την εταιρεία σας στον κόσμο με μια σύγχρονη παρουσίαση, να δημιουργήσετε ένα κινηματογραφικό τρέιλερ ή μια αθλητική εισαγωγή.

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, τα πρότυπα MotionVFX για το Adobe After Effects μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβάσετε τα κινούμενα γραφικά σας μια βαθμίδα ψηλότερα.

Στοιχεία Shutterstock

Η πιο πρόσφατη συλλογή στοιχείων βίντεο του ShutterStock είναι το Shutterstock Elements. Εδώ, θα βρείτε πρότυπα Adobe After Effects που αναβαθμίζουν τα έργα σας. Με χιλιάδες μεταβάσεις, φωτοβολίδες φακού και εφέ βίντεο, τα πρότυπά τους είναι εύκολα στη χρήση για όλα τα μεγάλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο.

Έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε ανάμεσα σε 9 βιβλιοθήκες κιτ βίντεο, 18 βιβλιοθήκες VFX, 5 βιβλιοθήκες μετάβασης, 5 βιβλιοθήκες επικάλυψης φιλμ, 8 βιβλιοθήκες φωτοβολίδων φακών και 3 βιβλιοθήκες HUD & UI.

Κάντε εκπληκτικά έργα με χαμηλότερα τρίτα και εικονίδια γραμμών για να προσθέσετε στυλ, μεγαλοπρέπεια και φινέτσα στα έργα σας που σχετίζονται με AE. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να προσθέσετε μια αίσθηση της προσωπικότητάς σας με προσαρμόσιμα στοιχεία επωνυμίας σε vlog, εταιρικές παρουσιάσεις και βίντεο μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο.

Βαθμός φίλτρου

Δεν έχετε το χρόνο να δημιουργήσετε εφέ, αλλά θέλετε σχεδιασμένα από ειδικούς; Τα πρότυπα του FilterGrade διατίθενται σε πολλές κατηγορίες: intro/outtro, slideshow, χαμηλότερα τρίτα και τρέιλερ.

  Η μεγαλύτερη αγορά για αγορά και πώληση διαδικτυακών επιχειρήσεων με λίγα κλικ – Flippa

Αρκετά αξιόπιστο και εντυπωσιακό ως πηγή για το Adobe After Effects, το FilterGrade έχει ρετρό και funky γραφικά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε, vintage ή μοντέρνα. Επιπλέον, ψάχνετε για απίστευτους τίτλους, εντυπωσιακές τυπογραφίες και κινηματογραφικά εφέ;

Χρειάζεστε ένα slideshow για τη μόδα; Μια μοντέρνα εισαγωγή δράσης, ένα άνοιγμα ταινίας ή ένα promo για ένα πρόβλημα; Θα το βρείτε στις εκτεταμένες συλλογές βιβλιοθήκης του FilterGrade μεταξύ δημοφιλών, επιλεγμένων και πιο πρόσφατων. Τα περισσότερα πρότυπα εφέ κοστίζουν μεταξύ $30 και $100 και το FilterGrade συχνά εκτελεί εκπτώσεις για να τα κάνει φιλικά προς την τσέπη.

Λίστα τέχνης

Η δημιουργία των τέλειων βίντεο με εικονίδια γραμμών, τίτλους και κινούμενα γραφικά δεν θα πρέπει να είναι δύσκολη με τα πρότυπα Artlist. Αυτός ο πόρος προτύπου Adobe After Effects διαθέτει μια μεγάλη, εύκολη στην πλοήγηση βιβλιοθήκη.

Αυτό που ξεκίνησε ως μια μουσική βιβλιοθήκη που θα μπορούσε να σας βοηθήσει με soundtrack και ήχο για βίντεο, το Artlist διαθέτει 400.000+ στοιχεία για επιτυχημένη αφήγηση μέσω βίντεο.

Με εφαρμογές, πρόσθετα, μουσική χωρίς δικαιώματα, υλικό και ηχητικά εφέ, σίγουρα θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε εδώ. Τα πρότυπά τους AE είναι ευέλικτα, κατάλληλα για συγκεκριμένους τομείς και ιδανικά για τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης ροής εργασίας.

Με δυναμικούς τίτλους, παιχνιδιάρικο υλικό, δυσλειτουργίες, παραμορφώσεις, καλλιτεχνικό υπόβαθρο και ντεγκραντέ γραφικά, τα πρότυπα Artlist AE σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε το πλήρες εύρος ζώνης του δημιουργικού σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την ποικιλομορφία.

Εξερευνήστε μια σειρά από προβολές διαφανειών με αναστροφή parallax, σπονδυλωτά συρόμενα βίντεο χωρισμένης οθόνης, αφηρημένες ιστορίες τύπου χρωμίου, ολογραφικές δυσλειτουργίες και πολλά άλλα.

MonsterOne

Προσπαθείτε να κάνετε ένα μοναδικό προϊόν βίντεο με όλη την τζαζ χωρίς ταλαιπωρία; Το MonsterOne είναι σίγουρο ότι θα έχει όλα τα πρότυπα Adobe After Effects που αναζητάτε. Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί το MonsterOne είναι μοναδικό.

Τα πρότυπα 1808 AE της MonsterOne χρησιμοποιούν και τα 6 βασικά εργαλεία ισχυρών AE: VFX, σύνθεση, πληκτρολόγηση, τρέιλερ, infographics και κινούμενα λογότυπα. Με πλήρως προσαρμόσιμα σύμβολα κράτησης θέσης, συμβατότητα με όλες τις μεγάλες εφαρμογές επεξεργασίας και χωρίς ανάγκη για προσθήκες, τα πρότυπα είναι εξαιρετικά.

Μπορείτε να βρείτε προσφορές προϊόντων, προβολές βίντεο, πακέτα μετάδοσης, τίτλους, φόντο, αποκαλύψεις λογότυπων και μεταβάσεις για να βελτιώσετε τα βίντεό σας. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πρότυπα βίντεο AE για επιχειρήσεις, υπηρεσίες, εταιρικές, αθλητικές εκδηλώσεις, ειδικές εκδηλώσεις, διακοπές, τεχνολογίες και παιδιά.

Εξερευνήστε κυματιστές αποκαλύψεις λογότυπων, τίτλους τρέιλερ, σχέδια έκλειψης, προσφορές εφαρμογών και γυαλιστερά κιτ. Να είστε κακοί για την επιλογή! Η διαδραστική διεπαφή χρήστη τους σάς βοηθά να ταξινομήσετε τα πρότυπα Adobe AE αναζητώντας μοντέρνα, δημοφιλή, νεότερα και μη ανακαλυφθέντα στοιχεία.

Περίληψη

Τα πρότυπα του Adobe After Effects και οι σχετικοί πόροι λειτουργούν ως καταλύτης για τους συντάκτες βίντεο και τους κινηματογραφιστές προκειμένου να εξερευνήσουν απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά την κινηματογραφική λαμπρότητα. Όταν οι δημιουργοί επιστρέφουν στα πρότυπα AE, καταλήγουν να εξοικονομούν χρόνο και να δημιουργούν εκπληκτικά οπτικά και κινούμενα γραφικά βίντεο.

Οι πόροι που αναφέραμε είναι αξιόπιστοι με ανταποκρινόμενες διεπαφές και διαθέτουν μια τεράστια, εκτενή βιβλιοθήκη στοιχείων επαγγελματικής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς. Επιλέξτε αυτό που είναι κατάλληλο για το έργο σας, έχοντας υπόψη τα σχέδια, τις τιμές και τις κατηγορίες.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το Adobe Audition Audio Editor.