10 καλύτερα προγράμματα θυγατρικών προσθηκών WordPress για να εγγραφείτε και να κερδίσετε χρήματα

Είστε περίεργοι να μάθετε για τα προγράμματα συνεργατών του WordPress Plugin; Εδώ είναι η ευκαιρία σας να μάθετε περισσότερα.

Τα προγράμματα συνεργατών γίνονται μια δημοφιλής στρατηγική που μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση καλών εσόδων και στην αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων. Οι bloggers και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση και να αυτοματοποιούν εργασίες χρησιμοποιώντας τα προγράμματα συνεργατών του WordPress Plugin.

Θα καλύψουμε τα κορυφαία προγράμματα συνεργατών του WordPress Plugin που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι bloggers για να αυξήσουν τις πωλήσεις και να κερδίσουν χρήματα. Λάβετε, λοιπόν, τη ζώνη σας και κυλήστε.

Κοινωνικός Πόλεμος

Τα κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων σε έναν ιστότοπο είναι απαραίτητα και Κοινωνικός Πόλεμος κάνει πολύ καλή δουλειά που το προσφέρει.

Μπορείτε να γίνετε συνεργάτης του Social Warfare και να αρχίσετε να το προτείνετε στο κοινό σας με προμήθεια 30% ανά πώληση. Δεδομένου ότι είναι ένα πρόσθετο που χρειάζεται σχεδόν κάθε blog, δεν θα δυσκολευτείτε να κάνετε επιτυχημένες παραπομπές.

ShortPixel

ShortPixel είναι ένα εύχρηστο πρόσθετο που βελτιστοποιεί τις εικόνες για τη μείωση του φόρτου και τη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπου.

Η ShortPixel διαθέτει ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα συνεργατών που προσφέρει προμήθεια 30% για όλες τις πωλήσεις που αναφέρεστε σε αυτές, συμπεριλαμβανομένων των επαναλαμβανόμενων. Το cookie παρακολούθησης διαρκεί 30 ημέρες και οι προμήθειες σας πληρώνονται μέσω PayPal.

  Δοκιμάστε τις γνώσεις σας για την ασφάλεια των πτήσεων και μάθετε να επιβιώνετε από μια αεροπορική καταστροφή

Ωστόσο, εάν έχετε κερδίσει περισσότερα από 500 $, τότε μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή και μέσω διαφορετικών τρόπων πληρωμής.

RafflePress

Κερδίστε έως και 39,90 $ ανά πώληση όταν παραπέμπετε πελάτες RafflePress ως συνεργάτης.

Το πρόγραμμα συνεργατών της RafflePress έχει διαφορετικά banner και μοναδικούς συνδέσμους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να αρχίσετε να προτείνετε στο κοινό σας. Ο ιστότοπος, το ιστολόγιό σας, το Facebook και το Twitter είναι μερικά μέρη όπου μπορείτε να προωθήσετε αυτήν την προσθήκη.

WP Rocket

Ένα ισχυρό πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης, WP Rocket μπορεί να επιταχύνει τους ιστότοπους και να βελτιώσει την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Η WP Rocket έχει ήδη μια βάση πελατών άνω των 190.000, αλλά μπορείτε να βοηθήσετε στη διάδοση της λέξης ακόμα περισσότερο, γίνοντας συνεργάτης τους. Θα μπορείτε να κερδίζετε προμήθεια 20% για κάθε πώληση που αναφέρετε, η οποία μπορεί να ανέλθει σε έως και 49,80 $/μετατροπή.

Ως συνεργάτης, θα λάβετε διαφημιστικό υλικό υψηλής μετατροπής, αποκλειστικές προσφορές και μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις μέγιστες δυνατότητες από τις προσπάθειες μάρκετινγκ που κάνετε.

UpdraftPlus

UpdraftPlus είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα εφεδρικά πρόσθετα για το WordPress, με πάνω από 6 εκατομμύρια λήψεις.

Η UpdraftPlus έχει ένα πρόγραμμα συνεργατών που σας πληρώνει 30% για κάθε πώληση που αναφέρεστε σε αυτά. Επομένως, εάν πιστεύετε ότι το κοινό σας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα διάσημο πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τότε θα πρέπει να εγγραφείτε και να αρχίσετε να του το προτείνετε.

  Πώς να δημιουργήσετε Emoji Mash-Ups χρησιμοποιώντας το Gboard

Όλες οι προμήθειες που έχετε κερδίσει θα σταλούν απευθείας στον λογαριασμό σας στο PayPal.

Εύκολη, ισχυρή και γρήγορη απόκριση είναι μερικές από τις καλύτερες λέξεις που περιγράφουν Γκαλερί Enviraμια προσθήκη WordPress που βοηθά στη δημιουργία γκαλερί φωτογραφιών και βίντεο σε έναν ιστότοπο.

Με το να γίνετε συνεργάτης για αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να ξεκινήσετε να το προωθείτε στο κοινό σας για να το βοηθήσετε να χρησιμοποιήσει αυτό το εξαιρετικό πρόσθετο γκαλερί.

Κάθε πώληση που αναφέρεστε σε αυτούς σας πληρώνει το 20% του συνολικού ποσού, το οποίο μπορεί να ανέλθει σε μια ωραία προμήθεια $59 ανά μετατροπή.

OptinMonster

OptinMonster είναι μια προσθήκη ιογενούς δημιουργίας δυνητικών πελατών για το WordPress που βοηθά στη συλλογή email και στη δημιουργία μιας λίστας απρόσκοπτα.

Όταν γίνετε συνεργάτης του OptinMonster, θα κερδίζετε 20% από κάθε πώληση που αναφέρεστε, έως και 118 $ για κάθε μετατροπή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους και banner για να προωθήσετε αυτήν την προσθήκη και αφού κερδίσετε τουλάχιστον 50 $, θα πληρωθείτε μέσω επιταγής, τραπεζικού εμβάσματος, απευθείας κατάθεσης ή Payoneer.

MemberPress

Ένα all-in-one plugin συνδρομής για WordPress, το MemberPress καθιστά απίστευτα εύκολη τη δημιουργία ιστότοπων μελών για την πώληση περιεχομένου, την αποδοχή πληρωμών και τη διαχείριση συνδρομητών.

Η MemberPress καταβάλλει προμήθεια 25% στις θυγατρικές της για κάθε πελάτη που αναφέρεται. Οι προμήθειες που έχετε κερδίσει καταβάλλονται στην αρχή κάθε μήνα μέσω PayPal.

Ήρωας CSS

Ένα βολικό πρόσθετο για να προσαρμόσετε τα θέματα του WordPress χωρίς κόπο, Ήρωας CSS έρχεται με μια εύκολη και διαισθητική διεπαφή.

  Πώς να αναβαθμίσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή σας, συν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γίνει

Όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα συνεργατών του CSS Hero, μπορείτε να κερδίσετε έως και 40% προμήθεια από κάθε μετατροπή που αναφέρεστε σε αυτούς. Δεδομένου ότι είναι μια εύχρηστη προσθήκη που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε χρήστης του WordPress, θα μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλά ποσοστά μετατροπών από τις προσφορές σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υλικά μάρκετινγκ για να ξεκινήσετε και να παρακολουθείτε την απόδοσή σας μέσω του πίνακα ελέγχου. Μόλις φτάσετε ένα ελάχιστο ποσό των 50 $, θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για πληρωμή μέσω PayPal.

MailPoet

Ένα πρόσθετο ενημερωτικών δελτίων για WordPress, MailPoet προορίζεται να στέλνει όμορφα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που φτάνουν πάντα στο φάκελο εισερχομένων χωρίς αποτυχία.

Η MailPoet πληρώνει 20% για κάθε πώληση που παραπέμπετε χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής σας. Υπάρχουν επίσης banner που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε επισκέπτες στο blog σας.

Δεν θα δυσκολευτείτε να προωθήσετε αυτήν την υπηρεσία email, επειδή χρησιμοποιείται ήδη από πάνω από 300.000 ιστότοπους, αποδεδειγμένα ότι προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία.

Συμπέρασμα 👈

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τα σωστά συνεργαζόμενα προγράμματα WordPress Plugin σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους στόχους, να τα εγκαταστήσετε και να τα διαμορφώσετε και είστε στο δρόμο για να αρχίσετε να κερδίζετε. 💰💰 Είναι απλό να ξεκινήσετε με την προώθηση προσθηκών. Ελέγξτε αυτές τις επιλογές τώρα.