10 καλύτερα παιχνίδια κυνηγιού για να ζήσετε τη συγκίνηση ενός κυνηγιού

Θέλετε να ξαναζήσετε τη διασκέδαση του κυνηγιού στα άγρια ​​δάση; Ας το κάνουμε δυνατό με τη βοήθεια των καλύτερων Κυνηγετικών Παιχνιδιών.

Το κυνήγι είναι ένα δημοφιλές άθλημα που παρατηρείται και ακούγεται από την αρχαιότητα. Σε όποια περιοχή κι αν ανήκετε, κάθε δάσος έχει καταφύγια άγριας ζωής και ιστορίες κυνηγιού. Είτε για διατροφή είτε για ψυχαγωγία, οι άνθρωποι ταξιδεύουν σε διάφορα άγρια ​​μέρη σε όλο τον κόσμο για να επινοήσουν μια θαρραλέα ιστορία και ένα φόνο.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να είμαστε αρκετά γενναίοι για να πάμε στο δάσος, να κυνηγήσουμε ζώα, να τα στοχεύσουμε και να πάρουμε μια νέα θανάτωση. Αλλά ο 21ος αιώνας έχει κάνει πολλά αδύνατα πράγματα δυνατά μέσω της βοήθειας της τεχνολογίας.

Κατά συνέπεια, τα βιντεοπαιχνίδια σάς επιτρέπουν να βιώσετε τη συγκίνηση του κυνηγιού και του κυνηγιού. Λοιπόν, ας συζητήσουμε σήμερα μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια κυνηγιού που αξίζουν μια θέση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών σας.

Τι είναι τα παιχνίδια κυνηγιού;

Το κυνήγι είναι ένα τυπικό άθλημα στο οποίο οι άνθρωποι πηγαίνουν στα δάση και κυνηγούν άγρια ​​ζώα για να τα σκοτώσουν για συγκεκριμένους λόγους. Στην αρχαιότητα, ο λόγος πίσω από το κυνήγι άγριων ζώων περιοριζόταν στο φαγητό και στην αυτοάμυνα. Με την εξέλιξη του κόσμου, οι άνθρωποι άρχισαν να κυνηγούν ζώα για διασκέδαση, κρέας, σάρκα, δόντια και πολλά άλλα.

Ωστόσο, τώρα οι νόμοι είναι αυστηροί. Αλλά μπορείτε ακόμα να ζήσετε τη συγκίνηση του κυνηγιού σε αυτήν την εποχή καθίζοντας στην άνεσή σας μέσα από παιχνίδια κυνηγιού. Αυτά τα παιχνίδια είναι ειδικά σχεδιασμένα με ιστορία και πλοκή όπου ο παίκτης πηγαίνει σε διάφορα άγρια ​​μέρη για να κυνηγήσει άγρια ​​ζώα και να ολοκληρώσει αποστολές σε αντάλλαγμα για ανταμοιβές. Η υψηλή ανάλυση και τα γραφικά κάνουν τα παιχνίδια πιο ρεαλιστικά και ελκυστικά.

Γιατί η στρατηγική και ο σχεδιασμός είναι απαραίτητα στα κυνηγετικά παιχνίδια;

Θα ξέρετε ήδη ότι το κυνήγι δεν είναι παιχνιδάκι. Ο κυνηγός χρειάζεται να αντιμετωπίσει πολλές τεχνικές, φυσικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις για να κάνει ένα επιτυχημένο φόνο. Επιπλέον, πριν κάνει μια στρατηγική κυνηγιού το ζώο, ο κυνηγός πρώτα κάνει ένα ασφαλές σχέδιο για την επιβίωσή του όπως στα παιχνίδια επιβίωσης.

Τα παιχνίδια κυνηγιού βασίζονται στην πραγματικότητα, επομένως οι προγραμματιστές προσθέτουν διάφορες προκλήσεις για τον παίκτη. Αυτές οι προκλήσεις κάνουν το παιχνίδι πιο ρεαλιστικό και κρατούν τον παίκτη στην άκρη της θέσης του.

Τα κυνηγετικά παιχνίδια σας ταξιδεύουν σε μια περιοδεία ρεαλισμού, όπου οι αποφάσεις σας επηρεάζουν πλήρως την πλοκή του παιχνιδιού. Ο παίκτης πρέπει να παρακολουθεί, να επιδιώκει και να αμύνεται ανάλογα με την κατάσταση και την αντίδραση των ζώων.

Παρόλο που τα περισσότερα είδη κυνηγετικών παιχνιδιών είναι παιχνίδι ρόλων δράσης, εξακολουθούν να ερμηνεύονται με πολλές στρατηγικές και τακτικές σε πραγματικό χρόνο. Επομένως, ο παίκτης πρέπει να έχει τα μάτια του στο παιχνίδι και να έχει καλή παρουσία του μυαλού για να προχωρήσει.

Τα κυνηγετικά παιχνίδια είναι τα καλύτερα για παίκτες που τους αρέσει περισσότερο η δράση παρά η ιστορία. Εάν είστε ένας από αυτούς ή θέλετε να δοκιμάσετε παιχνίδια κυνηγιού, τότε ας πάμε στη λίστα.

Big Buck Hunter

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και προτεινόμενα βιντεοπαιχνίδια με θέμα το κυνήγι – Big Buck Hunter. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο παίκτης πρέπει να πυροβολήσει κινούμενα δολάρια χωρίς να πυροβολήσει μια ελαφίνα ή ένα θηλυκό ζώο.

Η αρχική έκδοση της αρχικής σειράς του Big Buck Hunter κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2000 και η πρόσφατη έκδοση του Big Buck World παρουσιάστηκε στο κοινό τον Νοέμβριο του 2010. Αυτή η σειρά έχει έως και 7 παιχνίδια για ατελείωτη διασκέδαση και συγκίνηση.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον δρομέα στο iPad σας

Εμπνευσμένο από το Duck Hunt, ο πρωταρχικός στόχος του μεγάλου παιχνιδιού Buck Hunter είναι να πυροβολήσει τα αρσενικά ζώα ενώ αυτά τρέχουν στην οθόνη. Κάθε γύρος αυτού του κυνηγητού και της συγκίνησης τελειώνει όταν ο παίκτης πυροβολεί οποιοδήποτε θηλυκό ζώο.

Ο παίκτης παίρνει πόντους σε κάθε επιτυχημένη βολή, που καθορίζεται με βάση την απόσταση, το βάρος και την ακρίβεια. Το Big Buck Hunter προσφέρει διαφορετικές πολιτείες με διάφορα ζώα όπως αντιλόπη και άλκες. Το Big Buck Hunter είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που είναι κατάλληλο για παιχνίδι με την οικογένεια και τους φίλους.

Κυκλοφορία – Δεκέμβριος 2000

Είδος – Arcade

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Incredible Technologies

Πλατφόρμες – PC, PS4, Nintendo Switch και Xbox One

Προσομοιωτής κυνηγιού

Το Hunting Simulator είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι που προσφέρει στους παίκτες ώρες και ώρες παιχνιδιού στη φύση. Αυτό το παιχνίδι είναι προτιμότερο για εσάς αν θέλετε να απολαύσετε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο με τους φίλους σας. Το Hunting Simulator περιλαμβάνει επίσης λειτουργία για πολλούς παίκτες.

Το Hunting Simulator έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τέσσερις εξωπραγματικούς κινητήρες – καθιστώντας το πιο ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη. Επιπλέον, το παιχνίδι παρουσιάζει έως και 12 διαφορετικές περιοχές που βασίζονται σε φυσικές περιοχές κυνηγιού όπως οι λίμνες και τα βόρεια δάση της Αλμπέρτα, οι άνυδρες πεδιάδες του Τέξας, η τούνδρα και το δάσος της Αλάσκας και πολλά άλλα.

Εάν το παιχνίδι προσφέρει μια ποικιλία περιοχών, πώς θα μπορούσαν να μην προσφέρουν μια ποικιλία ειδών ζώων; Επομένως, το Hunting Simulator παρουσιάζει περισσότερα από 37 είδη ζώων και περισσότερες από 100 αποστολές προς ολοκλήρωση.

Το Hunting Simulator προσφέρει την καλύτερη εμπειρία κυνηγιού, με 17 πυροβόλα όπλα, διάφορες λειτουργίες παιχνιδιού και πολλά άλλα. Οι προγραμματιστές έχουν δώσει προσοχή στα γραφικά και την εμπειρία χρήστη. Αυτό είναι το μόνο παιχνίδι στο είδος του κυνηγιού που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε drones για να εξερευνήσετε το περιβάλλον.

Κυκλοφορία – Ιούνιος 2017

Είδος – Κυνήγι, Προσομοίωση

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Nacon

Πλατφόρμες – Windows, Nintendo Switch και PS4

Monster Hunter World: Iceborne

Το κυνήγι ζώων είναι διασκεδαστικό, αλλά τι γίνεται αν μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το κυνήγι μοναδικών άγριων πλασμάτων και τεράτων; Το Monster Hunter World: Iceborne είναι ένα παιχνίδι που περιστρέφεται γύρω από αυτό το θέμα παρέχοντας παράλληλα μια εξαιρετική εμπειρία.

Σε αυτό το παιχνίδι ρόλων δράσης, ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο ενός χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από παίκτη που ταξιδεύει σε έναν νέο κόσμο γεμάτο τέρατα. Επιπλέον, ο παίκτης έχει ανατεθεί να σκοτώσει ή να συλλάβει αυτά τα γιγάντια τέρατα σε ένα αρκτικό οικοσύστημα που ονομάζεται Hoarfrost.

Το παιχνίδι παίζεται σε προοπτική τρίτου προσώπου με πολλές προκλήσεις και συγκινήσεις. Ο παίκτης ξεκινά τα παιχνίδια με περιορισμένα όπλα, αλλά μπορεί αργότερα να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό ενώ προχωρά σε νέα επίπεδα ή ως ανταμοιβή σκοτώνοντας ή παγιδεύοντας τέρατα.

Το παιχνίδι προσφέρει πολλά μέρη για να ταξιδέψετε και να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο, καθιστώντας το προκλητικό και μακροχρόνιο. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι μόνοι ή με τον φίλο σας σε λειτουργία για πολλούς παίκτες.

Κυκλοφορία – Σεπτέμβριος 2019

Είδος – Παιχνίδι ρόλων δράσης

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Capcom

Πλατφόρμες – PS4, Xbox One και Windows

Red Dead Redemption 2

Το Red Dead Redemption 2 είναι η τρίτη είσοδος στη σειρά Red Dead και ένα παιχνίδι prequel του Red Dead Redemption. Η ιστορία του παιχνιδιού είναι μια φανταστική αναπαράσταση των Ηνωμένων Πολιτειών το 1899.

Ο παίκτης ελέγχει τον παράνομο Άρθουρ Μόργκαν, ο οποίος πρέπει να ολοκληρώσει αποστολές και να αντιμετωπίσει την παρακμή της Άγριας Δύσης ενώ επιβιώνει ενάντια στις κυβερνητικές δυνάμεις, αντίπαλες συμμορίες και άλλους αντιπάλους.

  Όλοι οι κωδικοί Roblox για Mega Noob Simulator: Εξαργυρώστε τώρα

Το Red Dead Redemption 2 διαθέτει πολλά τοπία, ταξιδιώτες, ληστές, άγρια ​​ζωή και αστικούς οικισμούς. Τα στοιχεία του παιχνιδιού περιλαμβάνουν πυροβολισμούς, ληστείες, κυνήγι, ιππασία και πολλά άλλα. Επίσης, η κύρια μεταφορά στο παιχνίδι είναι ένα άλογο.

Το Red Dead Redemption 2 μπορεί να σας προσφέρει την τέλεια εμπειρία του Ρομπέν των Δασών, ο οποίος μπορεί να παραβιάζει νόμους σε όλη την πόλη, αλλά πάντα για καλό σκοπό. Ο πρωταρχικός στόχος του gamer είναι να διατηρήσει τη βαθμολογία τιμής του χαρακτήρα μέσω των σωστών ηθικών αποφάσεων και πράξεων.

Κυκλοφορία – Οκτώβριος 2018

Είδος – Παιχνίδι ρόλων δράσης

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Rockstar Games

Πλατφόρμες – PS4, Xbox One, Windows και Stadia

The Hunter Classic

Το Hunter Classic θεωρείται ένα από τα πιο ρεαλιστικά κυνηγετικά παιχνίδια που δημιουργήθηκαν ποτέ. Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ζήσετε τη συγκίνηση του κυνηγιού στο απέραντο περιβάλλον του ανοιχτού κόσμου. Τα περιβαλλοντικά γραφικά αυτού του παιχνιδιού κυμαίνονται από την έρημη αυστραλιανή περιοχή μέχρι το τοπίο των αυστριακών Άλπεων.

Το Hunter Classic κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2009 και ενημερώνει συνεχώς όλα τα στοιχεία του, συμπεριλαμβανομένων όπλων, ειδών και περιβαλλόντων, κυκλοφορώντας νέες πλατφόρμες και πολλά άλλα. Μέσω αυτού του παιχνιδιού, ο παίκτης μπορεί να εξερευνήσει 12 τεράστια περιβάλλοντα ενώ κυνηγάει έως και 45 είδη όπως ο Bison, η Moose, το Red Deer, το Feral Hog και άλλα.

Όσον αφορά το gameplay, το παιχνίδι προσφέρει αρκετές προκλήσεις στον παίκτη. Επιπλέον, ο παίκτης μπορεί να περάσει καλά με τις εκτεταμένες διαδικτυακές λειτουργίες του παιχνιδιού συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς, ολοκληρώνοντας αποστολές, αναρριχώντας σε βαθμολογικούς πίνακες κ.λπ.

Το Hunter Classic μπορείτε να το απολαύσετε μόνοι σας και με φίλους, καθώς μπορείτε να συνεργαστείτε με έως και 7 φίλους για να απολαύσετε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι. Εκτός από όλα αυτά, το άλλο ελκυστικό στοιχείο αυτού του παιχνιδιού είναι τα όπλα. Ο Κυνηγός επιτρέπει στον παίκτη να χρησιμοποιήσει πολλά όπλα, από βαλλίστρες μέχρι πιστόλια, για να μαζέψει το θήραμα.

Κυκλοφορία – 2009

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Avalanche Studios

Πλατφόρμες – Steam

theHunter: Call of the Wild

Το theHunter: Call of the Wild είναι ένα παιχνίδι κυνηγιού σε έναν ατμοσφαιρικό ανοιχτό κόσμο. Το πιο ελκυστικό σημείο αυτού του παιχνιδιού είναι τα γραφικά και το λεπτομερές περιβάλλον του. Επιπλέον, οι προγραμματιστές δίνουν εξαιρετική προσοχή στον ήχο φόντου για την καλύτερη αυθεντική εμπειρία.

Το gameplay είναι εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο με βάση την πραγματική συμπεριφορά των ζώων. Μπορείτε να ζήσετε τη ζωή ενός κυνηγού μέσα από αυτό το παιχνίδι. Ο παίκτης πρέπει να κυνηγήσει το θήραμα όπως έκαναν οι αρχαίοι κυνηγοί, δηλαδή, πρέπει να αναλύσετε και να μάθετε για τη συμπεριφορά των ζώων για να τα κυνηγήσετε.

Το theHunter: Call of Wild σας κάνει μέρος του παιχνιδιού, όπου πρέπει να επιβιώσετε και να κυνηγήσετε άγρια ​​ζώα χρησιμοποιώντας τουφέκια και τόξα. Επιπλέον, ο παίκτης θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει προκλήσεις εντός του παιχνιδιού και εκδηλώσεις κυνηγιού. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με έως και 8 φίλους για περισσότερη διασκέδαση.

Κυκλοφορία – Φεβρουάριος 2017

Είδος – Προσομοίωση

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Expansive Worlds

Πλατφόρμες – Windows, PS4 και Xbox One

Hunt: Αναμέτρηση

Το Hunt: Showdown είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου με πρωτοποριακή στρατηγική. Διαθέτει δύο λειτουργίες παιχνιδιού – η μία είναι ένας κυνηγός επικηρυγμένων και η άλλη είναι μια λειτουργία γρήγορου παιχνιδιού. Το παιχνίδι δεν περιορίζεται μόνο στο κυνήγι αλλά περιλαμβάνει επίσης παζλ και μυστήρια.

Το Bounty Hunter είναι η πιο διαδραστική και προκλητική λειτουργία σε αυτό το παιχνίδι. Ο χρήστης αποκτά τον έλεγχο ενός κυνηγού επικηρυγμένων που πρέπει να επιβιώσει και να σκοτώσει ένα μυθικό τέρας για να διεκδικήσει το μπόνους και να φτάσει σε ένα σημείο εξόρυξης.

Ενώ από την άλλη, το “Quickplay” είναι ένα battle royale mode και ακριβώς όπως το όνομά του, δηλαδή γρήγορο και σχετικά εύκολο. Αυτή η λειτουργία διαρκεί 15 λεπτά, κατά την οποία ο παίκτης έχει την αποστολή να βρει ένα ενεργειακό πηγάδι σε έναν παρεχόμενο χάρτη ενώ αποκρούει εχθρικές επιθέσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το grtechpc.org API σε JavaScript (NodeJS)

Κυκλοφορία – Μάιος 2019

Είδος – Σκοποβολή πρώτου προσώπου

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Crytek

Πλατφόρμες – Windows, PS4 και Xbox One

Hunting Unlimited 2010

Το Hunting Unlimited 2010 είναι ένα γρήγορο κυνηγετικό παιχνίδι που κυμαίνεται από τη Βόρεια Αμερική, τον Καναδά και το Βαυαρικό Δάσος. Το παιχνίδι προσφέρει δύο λειτουργίες που ονομάζονται προσβάσιμη λειτουργία κυνηγιού και λειτουργία πρόκλησης. Και οι δύο λειτουργίες συνοδεύονται από μοναδικές έννοιες και διασκέδαση.

Η προσβάσιμη λειτουργία κυνηγιού σας οδηγεί σε ένα περιβάλλον με διάφορα θηράματα. Ενώ από την άλλη, η λειτουργία πρόκλησης κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό μέσω διαφόρων εργασιών. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ταξιδέψετε και να εντοπίσετε ζώα μέσω οχημάτων και χαρτών.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να τρέξετε για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία. Το παιχνίδι έχει πολλά ζώα, όπως ελάφια, άλκες, αρκούδες, λιοντάρια, ελέφαντες κ.λπ., για κυνήγι. Μπορεί να σας αρέσουν ή όχι τα γραφικά, αλλά θα λατρέψετε το gameplay του Hunting Unlimited.

Κυκλοφορία – Ιούλιος 2009

Είδος – Προσομοίωση

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Ziggurat

Πλατφόρμες – Steam

Προϊστορικό Κυνήγι

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Prehistoric Hunt είναι ένα κυνηγετικό παιχνίδι που σας μεταφέρει πίσω στην αρχαιότητα – στην εποχή των δεινοσαύρων. Συναρπαστικό, σωστά; Επιπλέον, το gameplay και τα γραφικά του παιχνιδιού το κάνουν πιο συναρπαστικό και αυθεντικό.

Το παιχνίδι σας μεταφέρει σε ένα τεράστιο νησί που κατοικείται από διάφορους τύπους ειδών δεινοσαύρων. Το έδαφος αυτού του μοναδικού νησιού ποικίλλει από βράχους βουνών έως πυκνά δάση και ανοιχτές πεδιάδες για να προσφέρει καλύτερες εμπειρίες κυνηγιού.

Ωστόσο, ο παίκτης μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι μόνος ή με φίλους, καθώς αυτό το παιχνίδι έχει επιλογή για πολλούς παίκτες. Εκτός από την επιβίωση και το κυνήγι δεινοσαύρων, ο παίκτης πρέπει επίσης να ολοκληρώσει εργασίες κυνηγιού. Αυτές οι αναθέσεις θα βοηθήσουν περαιτέρω τον παίκτη να κερδίσει ανταμοιβές για νέο εξοπλισμό και να κυνηγήσει σε νέα μέρη.

Το Prehistoric Hunt παρέχει στους παίκτες πολλαπλές επιλογές όπλων, από παραδοσιακά πυροβόλα όπλα έως ηρεμιστικά. Το παιχνίδι αποτελείται από φρικτούς σαρκοφάγους δεινόσαυρους που μπορεί να κυνηγήσουν τον παίκτη.

Κυκλοφορία – Δεκέμβριος 2020

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Antiproto Studios

Πλατφόρμες – Steam

Το δάσος

Το The Forest είναι ένα βιντεοπαιχνίδι τρόμου επιβίωσης με μοναδική και συναρπαστική ιστορία που μπορεί να σας αφήσει ενθουσιασμένους και με κομμένη την ανάσα μέχρι το τέλος. Τα χαρακτηριστικά σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου παίζονται από την οπτική γωνία πρώτου προσώπου.

Το παιχνίδι δεν περιλαμβάνει κανένα σύνολο αποστολών ή αποστολών. Αντίθετα, η πλοκή του παιχνιδιού βασίζεται στη στρατηγική σε πραγματικό χρόνο και στις αποφάσεις των παικτών για επιβίωση ενώ ολοκληρώνεται ένας πρωταρχικός στόχος.

Ερχόμενος στο gameplay, ο παίκτης Eric LeBlanc, πηγαίνει στη δασώδη χερσόνησο αναζητώντας τον γιο του Timmy μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα. Ο παίκτης πρέπει να επιβιώσει σε αυτό το φρικτό δάσος δημιουργώντας καταφύγιο, όπλα και άλλο απαραίτητο εξοπλισμό επιβίωσης.

Αυτό που φέρνει αυτό το παιχνίδι στη λίστα μας είναι ότι τα εχθρικά πλάσματα στο δάσος είναι κανιβαλικά τέρατα. Αυτά τα τέρατα κατοικούν σε χωριά και γίνονται πιο επιθετικά τη νύχτα. Ο παίκτης θα πρέπει να πολεμήσει αυτά τα τέρατα ενώ κυνηγά ζώα, δημιουργώντας καταφύγιο και παγίδες κ.λπ. Ωστόσο, δίνεται στον παίκτη και ένας οδηγός επιβίωσης για βοήθεια.

Κυκλοφορία – Νοέμβριος 2018

Είδος – Survival horror

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Endnight Games

Πλατφόρμες – PS4 και Steam

Συμπέρασμα

Μέχρι το τέλος του άρθρου, θα είχατε παρατηρήσει ότι τα παιχνίδια κυνηγιού δεν περιορίζονται μόνο στα ζώα. Οι προγραμματιστές έχουν πολλά περισσότερα να σας προσφέρουν. Από το κυνήγι ζώων μέχρι την εξερεύνηση και την επιβίωση τεράτων και δεινοσαύρων, μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση της καταδίωξης σε αυτή τη σύγχρονη εποχή μέσα από παιχνίδια κυνηγιού.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα παιχνίδια μαφίας με τις καλύτερες αποστολές και δευτερεύουσες αποστολές.