10+ καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android 2023 – [Top List]

Ψάχνετε για τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android; Το Android είναι μια αρκετά ισχυρή πλατφόρμα για να παίζετε παιχνίδια με χαμηλό κόστος. Ταυτόχρονα, οι συσκευές Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλαπλούς σκοπούς. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για ψυχαγωγία, σερφάρισμα στο διαδίκτυο και πολλές άλλες καθημερινές εργασίες. Κανονικά όλοι προτιμάμε να παίζουμε τα καλύτερα παιχνίδια Android.

Αλλά λίγα από αυτά απαιτούν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, μερικές φορές, δεν έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο στο Android μας. Επομένως, δεν μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια που τρέχουν με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για αυτόν τον λόγο, λίγοι παίκτες Android προτιμούν να παίζουν παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android. Λοιπόν, τα γνωστά δημοφιλή παιχνίδια απαιτούν πάντα πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Έτσι, το θέμα όλων είναι να βρουν και να παίξουν τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης στο Android, το οποίο είναι γεμάτο περιπέτειες και προκλήσεις.

Για αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να απαριθμήσουμε μερικά καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android, τα οποία μπορούμε να παίξουμε οποτεδήποτε και οπουδήποτε—αυτά τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, για να εξοικονομήσετε τη χρήση δεδομένων από παιχνίδια, τα παιχνίδια Android εκτός σύνδεσης είναι η καλύτερη επιλογή.

Λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android.

 • Αγώνας αναρρίχησης λόφου.
 • Angry Birds 2.
 • 100 μπάλες.
 • Κόκκινη μπάλα.
 • Κατεδάφιση τούβλου.
 • Smash Cricket.
 • Περιπέτεια ζούγκλας.
 • Dungeon Quest.
 • Αλυσιδωτή αντίδραση.
 • Δυνάμεις του Ουρανού.
 • 1. Hill Climb Racing.

  Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια σε όλα τα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android, το οποίο είναι γεμάτο περιπέτειες. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να οδηγήσουμε το αυτοκίνητο και να ανεβούμε σε διάφορους λόφους. Πρέπει να μαζέψουμε τα νομίσματα στο δρόμο μας.

    Πώς να χρησιμοποιήσετε το Color Pop στο Google Photos στο Android

  Μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα αυτοκίνητά μας με χρήματα και να ξεκλειδώσουμε νέα οχήματα και στάδια. Προσφέρει πολλά επίπεδα δυσκολίας. Μπορούμε επίσης να συλλέξουμε περισσότερα χρήματα γυρίζοντας τα αυτοκίνητά μας και κάνοντας ακροβατικά.

  Παρέχει εκπληκτικά γραφικά και εύχρηστα χειριστήρια. Περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Αγώνας αναρρίχησης λόφου: Κατεβάστε.

  2. Angry Birds 2.

  Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στη λίστα παιχνιδιών εκτός σύνδεσης για Android. Είναι το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού Angry Birds με νέες προκλήσεις, στάδια και γραφικά. Αυτό το παιχνίδι έχει βαθμολογία 4,5 στο Google Play Store.

  Σε αυτό το παιχνίδι, μπορούμε εύκολα να επιλέξουμε το επόμενο πουλί μας για να επιτεθεί στα γουρούνια. Πρέπει να διαλέξουμε τα πουλιά μας με σύνεση για να καταστρέψουμε τους εχθρούς μας. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει επίσης προκλήσεις στο pig boss. Περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Angry Birds 2: Κατεβάστε.

  3. 100 μπάλες.

  Είναι ένα καταπληκτικό arcade παιχνίδι που επίσης μπαίνει στη λίστα των offline παιχνιδιών για Android. Είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι Android που απαιτεί έκδοση Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να περάσουμε τις μπάλες που πέφτουν μέσα από το κύπελλο και παίρνουμε πόντους για μπάλες διαφορετικού χρώματος.

  Αν καταφέρουμε 20 μπάλες μέσα από το κύπελλο χωρίς να ρίξουμε ούτε μία, παίρνουμε πολλαπλασιαστικό σκορ. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για να βελτιώσουμε τη συγκέντρωσή μας. Περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  100 μπάλες: Κατεβάστε.

  4. RedBall.

  Το Red Ball 4 είναι ένα offline παιχνίδι Android γεμάτο περιπέτεια και διασκέδαση. Τα κακά τσιράκια θέλουν να μετατρέψουν τον πλανήτη σε τετράγωνο σχήμα. Η Red Ball έχει μια αποστολή να ολοκληρώσει και να σώσει τον πλανήτη μας.

    Κάντε λήψη του Google Now Launcher APK για οποιαδήποτε συσκευή Android

  Αυτό το παιχνίδι είναι γεμάτο περιπέτεια και διασκέδαση. Παρέχει 60 διαφορετικά επίπεδα για ολοκλήρωση. Πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο μας σωζόμενοι από την παγίδα και όλες τις δυσκολίες στην πορεία. Αυτό το παιχνίδι παρέχει επίσης μια επική μάχη με το αφεντικό. Περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Κόκκινη μπάλα: Κατεβάστε.

  5. Κατεδάφιση τούβλων.

  Είναι ένα παιχνίδι Android Arcade που απαιτεί συνδυασμό εγκεφάλου και χεριών με εξαιρετικό συγχρονισμό. Μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι χωρίς internet. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να ελέγξουμε την μπάλα με τη ρακέτα μας και να καταστρέψουμε όλα τα τουβλάκια.

  Αυτό το παιχνίδι προσφέρει 400 διαφορετικά επίπεδα, ενώ κατά καιρούς προστίθενται νέα επίπεδα. Αυτό το Παιχνίδι προσφέρει διαφορετικούς τύπους μπάλες ισχύος, συμπεριλαμβανομένων βολίδων, μπάλες πολλαπλασιαστή και ρακέτες, για να ξεπεράσετε αυτά τα επίπεδα.

  Η ταχύτητα της μπάλας επίσης αυξάνεται και μειώνεται με την ισχύ και η βαρύτητα μπορεί επίσης να ελεγχθεί με ισχύ. Περίπου 50 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Κατεδάφιση τούβλων: Κατεβάστε.

  Ελέγξτε επίσης: – Οι καλύτερες εφαρμογές εκτός σύνδεσης για συσκευή Android

  6. Smash Cricket.

  Είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι Android που μπορεί να παιχτεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Αυτό το παιχνίδι είναι για τους λάτρεις του κρίκετ με απίθανα γραφικά και εύκολη διεπαφή. Έχει βαθμολογία 4,3 στο Google Play store.

  Αυτό το παιχνίδι παρέχει διάφορους τρόπους, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο, περιορισμένα over και προκλήσεις. Μπορούμε να επιλέξουμε την ομάδα των ονείρων μας και να πολεμήσουμε ενάντια στους αντιπάλους μας. Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Smash Cricket: Κατεβάστε.

  7. Περιπέτεια ζούγκλας.

  Είναι ένα άλλο διάσημο offline παιχνίδι Android που μας προσφέρει μια φοβερή περιπέτεια. Είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι Android που έχει βαθμολογία 4.0 στο Google Play Store. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να νικήσουμε τον κακό βασιλιά λιονταριών, ο οποίος έχει αιχμαλωτίσει τις 7 πριγκίπισσες.

    Πώς να συνδεθείτε σε δίκτυο WiFi χρησιμοποιώντας WPS στο Android

  Πρέπει να σώσουμε όλες τις πριγκίπισσες από τον βασιλιά των λιονταριών. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει διαφορετικές δυσκολίες με την αύξηση του επιπέδου. Περίπου 10 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Περιπέτεια στη ζούγκλα: Κατεβάστε.

  8. Dungeon Quest.

  Το Dungeon Quest είναι ένα υπέροχο παιχνίδι Android που είναι γεμάτο δράση και περιπέτεια. Είναι ένας συνδυασμός RPG και offline παιχνιδιών. Μπορούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι εκτός σύνδεσης χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  Ας είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε με τους αντιπάλους μας. Δοκιμάστε και μάθετε διαφορετικούς τύπους κινήσεων παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Μπορούμε επίσης να εξοπλίσουμε τους πολεμιστές μας με διαφορετικές δυνάμεις και όπλα.

  Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας για να πολεμήσουμε με τέσσερις διαφορετικούς τύπους αφεντικών. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτήν την εφαρμογή.

  Dungeon Quest: Κατεβάστε.

  9. Αλυσιδωτή Αντίδραση.

  Το Chain Reaction είναι επίσης υπέροχο μεταξύ όλων των παιχνιδιών εκτός σύνδεσης για Android, το οποίο έχει βαθμολογία 4,4 στο Google Play Store. Είναι ένα ελαφρύ παιχνίδι Android με μέγεθος μόλις 128 kb. Είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες εκτός σύνδεσης.

  Δύο έως οκτώ παίκτες μπορούν να παίξουν αυτό. Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να δημιουργήσουμε τον στρατό των μικρών κύκλων και να καταστρέψουμε τον εχθρικό στρατό. Μπορούμε εύκολα να αυξήσουμε τη δύναμή μας πατώντας στους κύκλους μας. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες κατεβάζουν αυτό το παιχνίδι.

  Αλυσιδωτή αντίδραση: Κατεβάστε.

  10. Δυνάμεις του Ουρανού.

  Είναι επίσης ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στη λίστα παιχνιδιών εκτός σύνδεσης για Android. Είναι ένας συνδυασμός περιπέτειας Σκοποβολής και αλεξίπτωτου. Μπορούμε επίσης να ενημερώσουμε τους πυραύλους, τα όπλα, τις δυνάμεις του σχεδίου μας κ.λπ.

  Παρέχει επίσης μια επική μάχη αφεντικών με επίπεδο δυσκολίας. Παρέχει εκπληκτική ποιότητα γραφικών με μια εύχρηστη διεπαφή. Πρέπει να καταστρέψουμε το σχέδιο εχθρικού μαχητικού στην πορεία. Έχει βαθμολογία 4,4 στο Google Play store. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες κατέβασαν αυτό το παιχνίδι.

  Δυνάμεις του Ουρανού: Κατεβάστε.

  Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android, τα οποία παίζονται ευρέως και είναι επίσης ενδιαφέροντα. Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζετε τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης που χάσαμε. Παρακαλώ ενημερώστε μας.