10 καλύτερα μέρη για να λάβετε επικαλύψεις ροής

Αναζητάτε μια ελκυστική διαμόρφωση ροής; Μπορείτε να δοκιμάσετε επικαλύψεις ροής από τις καλύτερες πηγές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο.

Η ζωντανή ροή έχει γίνει καριέρα ποπ κουλτούρας. Από το παιχνίδι μέχρι την εκπαίδευση και όλα τα ενδιάμεσα, υπάρχουν εκατομμύρια κανάλια ζωντανής ροής σε πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube, το Facebook, το Twitch κ.λπ.

Από όλα αυτά τα κανάλια ζωντανής ροής, ορισμένα φαίνονται όμορφα και δημιουργικά διαφορετικά από άλλα. Επειδή χρησιμοποιούν επικαλύψεις ροής. Μερικά από αυτά τα κανάλια έχουν επίσης εντυπωσιακούς συνδρομητές.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τα μυστικά της επικάλυψης ροής, πώς να τη χρησιμοποιήσετε και τα καλύτερα εργαλεία για να αποκτήσετε εντυπωσιακές επικαλύψεις ροής στο διαδίκτυο.

Τι είναι οι επικαλύψεις ροής;

Οι επικαλύψεις ροής είναι ένας συνδυασμός γραφικών στοιχείων όπως γραφικά στοιχεία, κουτιά συνομιλίας, παροτρύνσεις για δράση (CTA), καρέ εικόνας σε εικόνα, περιγράμματα κάμερας και άλλα. Αυτά τα στοιχεία, εάν οργανωθούν καλλιτεχνικά, βελτιώνουν την εμφάνιση των ζωντανών ροών σας στο YouTube, το Facebook Gaming κ.λπ.

Οι επικαλύψεις ροής, όπως και άλλες επικαλύψεις γραφικών, αιωρούνται πάνω από το ζωντανό βίντεο που μεταδίδετε. Για την καλύτερη εμπειρία και γραφικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ζωντανής μετάδοσης όπως το OBS Studio, το Restream, το XSplit Broadcaster κ.λπ.

Καθώς η μανία για το περιεχόμενο επικάλυψης ροής αυξάνεται ραγδαία, οι σχεδιαστές γραφιστικού περιεχομένου έχουν πλέον καταλήξει σε κινούμενες επικαλύψεις.

Μερικό δημοφιλές περιεχόμενο επικάλυψης ροής είναι:

 • Μεταβάσεις Stinger
 • Διαφήμιση ή διαφημιστικό banner του προωθητή βίντεο
 • banner “Η ζωντανή ροή είναι εκτός σύνδεσης”.
 • Επικείμενες ειδοποιήσεις ζωντανής ροής
 • Οθόνες ροής
 • Περίγραμμα κάμερας web
 • Ετικέτα ροής
 • Επικάλυψη κεφαλίδας

Γιατί μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε επικαλύψεις ροής;

 • Τα γραφικά επικάλυψης δείχνουν ότι είστε γνώστης τεχνολογίας και ενημερώνεστε για τα τελευταία γεγονότα στον κόσμο ζωντανής ροής του παιχνιδιού.
 • Οι επικαλύψεις ροής μερικές φορές λειτουργούν σαν ένα άγκιστρο που κρατά το κοινό σας στη ζωντανή ροή.
 • Τέτοια αιωρούμενα γραφικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την εμφάνιση περιεχομένου χορηγών, λογότυπου, μηνυμάτων και ούτω καθεξής. Ο χορηγός θα λάβει ένα μήνυμα ότι παίρνετε τη χορηγία στα σοβαρά.
 • Η επικάλυψη ροής σας λειτουργεί ως περιεχόμενο αναγνωρισιμότητας επωνυμίας πάνω από το περιεχόμενο βίντεο.
 • Οι προηγμένες επικαλύψεις ροής σάς βοηθούν να αυξήσετε την αφοσίωση με τους συνδρομητές και τα premium μέλη εμφανίζοντας ένα οριζόντιο ή κάθετο δείκτη όταν η ροή είναι ζωντανή.

Πώς οι επικαλύψεις ροής βελτιώνουν την εμπειρία ροής;

Οι επικαλύψεις ροής προσθέτουν μια αίσθηση δημιουργικότητας και τεχνολογίας στη ζωντανή ροή σας. Στον νεαρό πληθυσμό που αγαπά το gaming και την ποπ κουλτούρα, αρέσουν ιδιαίτερα τέτοιες επικαλύψεις. Οι περισσότεροι streamers και συνδρομητές λένε ότι οι επικαλύψεις αυξάνουν την εμπειρία προβολής ροής.

Εδώ είναι μερικοί λόγοι:

 • Οι επικαλύψεις διαφοροποιούν το πραγματικό περιεχόμενο από περισπασμούς όπως διαφημίσεις, προώθηση επωνυμίας, συνομιλίες διαδικτυακών παιχνιδιών, CTA, κουμπιά εγγραφής κ.λπ.
 • Στο Twitch, είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιείτε μια επικάλυψη για την επωνυμία του καναλιού σας διαφορετικά από τα άλλα.
 • Όταν πολλά κανάλια κάνουν ροή στο ίδιο παιχνίδι, μπορείτε να αναγνωρίσετε ορισμένα μοναδικά κανάλια από τις επικαλύψεις ροής τους.
 • Οι συνδρομητές μπορούν να κατανοήσουν αβίαστα την κατάσταση του καναλιού βλέποντας την επικάλυψη “Η ζωντανή ροή είναι εκτός σύνδεσης”.
 • Μπορείτε να ανακοινώσετε οποιαδήποτε επερχόμενη ροή στην περιοχή ειδοποιήσεων της επικάλυψης, έτσι ώστε οι περισσότεροι συνδρομητές να μπορούν να συμμετέχουν στη ζωντανή ροή όταν μεταβείτε ζωντανά.
  Πώς να μετράτε τις ημέρες μεταξύ δύο ημερομηνιών στα Φύλλα Google

Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τις καλύτερες επικαλύψεις ροής

Αρχικά, ρίξτε μια ματιά σε μερικούς κορυφαίους streamers του Twitch ή του YouTube που χρησιμοποιούν επικαλύψεις ροής. Για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στα κανάλια Twitch των Night Blue 3, Tfue, Shroud, Ninja κ.λπ.

Στις περισσότερες από τις πύλες επικάλυψης ροής που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε φίλτρα για να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε συγκεκριμένα σχέδια επικαλύψεων.

Αφού εγγραφείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας επικάλυψης ροής, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε την επικάλυψη:

 • Στο πρόγραμμα επεξεργασίας επικάλυψης, επιλέξτε το παιχνίδι και προσθέστε άλλα στοιχεία όπως πλαίσια CTA, πλαίσια συνομιλίας, εικόνα σε εικόνα κ.λπ.
 • Προσθέστε το ψευδώνυμό σας στη ροή ή την επωνυμία YouTube/Twitch.
 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας θα δημιουργήσει μια διεύθυνση URL επικάλυψης. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο.
 • Μεταβείτε στην εφαρμογή ροής όπως το OBS και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL ως την προσθήκη πηγής προγράμματος περιήγησης.
 • Στη συνέχεια, η εφαρμογή μετάδοσης θα δημιουργήσει ένα γραφικό στοιχείο επικάλυψης που μπορείτε να αποθέσετε στην οθόνη ροής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης.

Τώρα, βρείτε παρακάτω μερικούς ιστότοπους επικάλυψης ροής όπου μπορείτε εύκολα να λάβετε εκατοντάδες γραφικά επικάλυψης για να διαλέξετε:

Streamlabs

Το all-in-one λογισμικό ζωντανής ροής Streamlabs διαθέτει διάφορα σχέδια ροής, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας βιβλιοθήκης επικαλύψεων ροής. Τα θέματα επιφάνειας εργασίας και οι επικαλύψεις του Streamlabs είναι κατάλληλα για Facebook, Twitch και YouTube.

Η βιβλιοθήκη σχεδίασης ροής καθιστά εξαιρετικά εύκολη την εξερεύνηση του περιεχομένου της μέσω ομάδων φίλτρων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε επιλογές όπως Τάσεις, Πιο εγκατεστημένα και Πρόσφατα προστιθέμενα.

Ενώ οι περισσότερες πλατφόρμες επικάλυψης ροής επικεντρώνονται σε θέματα που σχετίζονται με παιχνίδια, το Streamlabs φιλοξενεί όλα τα είδη επικαλύψεων που κυμαίνονται από εκδηλώσεις IRL έως γενικές και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Visuals By Impulse

Εάν χρησιμοποιείτε επικαλύψεις στη ζωντανή ροή σας από το OBS Studio για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχετε αρκετά μάτια, μπορείτε να δοκιμάσετε το Visuals By Impulse. Η έξυπνη μηχανή σχεδίασης επικαλύψεων σάς βοηθά να δημιουργήσετε επικαλύψεις ποιότητας στούντιο μέσα σε λίγα λεπτά.

Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ένα βασικό θέμα επικάλυψης και να το προσαρμόσετε στον επεξεργαστή επικάλυψης του Visuals By Impulse. Το πρόγραμμα επεξεργασίας περιέχει έτοιμα προς χρήση γραφικά στοιχεία, περιγράμματα, CTA, κινούμενα σχέδια και έργα τέχνης που μπορείτε απλά να μεταφέρετε και να αποθέσετε στη βασική σχεδίαση.

Μερικές από τις επικαλύψεις με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε αυτήν την πλατφόρμα είναι:

 • Κινούμενο πακέτο ροής
 • Γραφικό στοιχείο πλαισίου συνομιλίας ChatID
 • Hype meter
 • Πακέτο ροής βασικών προϊόντων Valor
 • Πακέτο ροής Slate

Προς το παρόν, μπορείτε να στρατολογήσετε μόνο συντάκτες επικάλυψης από αυτήν την πλατφόρμα για προσαρμογή επικάλυψης. Ως εκ τούτου, πρέπει να πληρώσετε ξεχωριστά για την υπηρεσία προσαρμογής.

Canva

Μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να σχεδιάσετε την επικάλυψη Twitch από την αρχή ή να χρησιμοποιήσετε ορισμένα βασικά πρότυπα και να τα προσαρμόσετε. Για αυτούς τους σκοπούς, πρέπει να δοκιμάσετε το Canva.

Η βιβλιοθήκη επικάλυψης Twitch του Canva περιέχει τόσο στατικά όσο και κινούμενα πρότυπα σχεδίασης. Απλώς επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και ξεκινήστε την επεξεργασία στο πρόγραμμα επεξεργασίας Canva. Εάν επιλέγετε οποιοδήποτε πρότυπο επικάλυψης Twitch με ετικέτα Pro ή το εικονίδιο κορώνας, θα πρέπει να πληρώσετε για να κατεβάσετε το τελικό σχέδιο.

Εκτός από τα σχέδια Pro, τα υπόλοιπα είναι δωρεάν και μπορείτε να τα κατεβάσετε σε διαφορετικές μορφές όπως JPEG, PNG, GIF και MP4. Υπάρχει ένας άλλος περιορισμός λήψης για δωρεάν χρήστες Canva. Δεν μπορείτε να κάνετε λήψη μιας μορφής SVG της επικάλυψης Twitch, εκτός εάν είστε επαγγελματίας χρήστης ή πληρώνετε μια εφάπαξ χρέωση λήψης.

  Όχι, το 5G δεν προκαλεί κορονοϊό

Το πρόσθετο περιεχόμενο που μπορείτε να προσθέσετε στην επικάλυψη Twitch από το πρόγραμμα επεξεργασίας Canva είναι σχήματα, γραμμές, αυτοκόλλητα, πλαίσια, πλέγματα κ.λπ.

StreamElements

Το StreamElements είναι μια λύση επικάλυψης που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε στοιχεία γραφικών και άλλα στοιχεία στο cloud. Ως εκ τούτου, χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ρυθμιστούν οι streamers πριν βγουν ζωντανά. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα την ίδια επικάλυψη από διαφορετικές συσκευές.

Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα επικάλυψης εδώ, μπορείτε να την προσαρμόσετε ως την ταυτότητα της επωνυμίας σας. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι streamers χρησιμοποιούν αυτήν την υπηρεσία. Αυτή η δωρεάν πλατφόρμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων για δημιουργία επικάλυψης.

Διαθέτει πρόγραμμα επεξεργασίας όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε, να διαχειριστείτε, να αντιγράψετε και να εξατομικεύσετε αβίαστα τις επικαλύψεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επικαλύψεις του YouTube, του Trovo, του twitch και του Facebook Gaming.

Αν θέλετε, η επιλογή ενός καθολικού θέματος είναι η καλύτερη ιδέα, καθώς σας βοηθά με την επωνυμία και είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε ή να ενημερώσετε το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τις επικαλύψεις, τους πίνακες, τις ειδοποιήσεις κ.λπ., για ροή.

FairlyOddStreamers

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στο κοινό σας κατά τη διάρκεια ζωντανής ροής, το FairlyOddStreamers έχει την τέλεια λύση. Σε αυτήν την πλατφόρμα συγκέντρωσης, μπορείτε να βρείτε ένα σχέδιο επικάλυψης που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και την επωνυμία σας.

Έχει δωρεάν και premium πόρους, αλλά η πλατφόρμα ισχυρίζεται ότι τα premium γραφικά είναι σίγουρα καλύτερα από τα δωρεάν και επίσης σας παρουσιάζουν ως σοβαρό streamer στους ακόλουθούς σας.

Σε αυτήν την πλατφόρμα, έχετε εννέα ιστότοπους από τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της επικάλυψης για το κανάλι ή τη σελίδα σας. Ενώ ορισμένα σας παρέχουν μόνο επικαλύψεις, άλλα προσφέρουν πακέτα ροής που περιέχουν πολλά στοιχεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία στο YouTube, το Twitch, το Trovo και το Facebook Gaming.

Ενώ τα σχέδια είναι όμορφα οργανωμένα για να σας βοηθήσουν να βρείτε εύκολα την αγαπημένη σας επικάλυψη, μπορείτε επίσης να τα ταξινομήσετε διαφορετικά για να βρείτε γρήγορα κάτι που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

StreamSpell

Το κατάστημα StreamSpell είναι ένα υπέροχο μέρος για να αποκτήσετε δωρεάν και επί πληρωμή επικαλύψεις. Από εδώ, μπορείτε να κάνετε λήψη premium επικαλύψεων βελτιστοποιημένων για Twitch, Facebook Gaming και Youtube. Πάνω απ ‘όλα, αυτά είναι συμβατά με διάφορες εφαρμογές λογισμικού ροής όπως το StreamLabs Desktop, το OBS Studio και το StreamElements.

Εδώ, λαμβάνετε μια σειρά θεμάτων επικάλυψης όπως anime, χαριτωμένα, σκοτεινά, Esports, sci-fi, ρετρό, διακοπές, League of Legends, World of Warcraft, MMORPG, Genshin Impact, τρόμου κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τις επικαλύψεις που είναι διαθέσιμες σε αυτόν τον ιστότοπο κατά τις καλύτερες πωλήσεις, την υψηλότερη και τη χαμηλότερη τιμή, αλφαβητικά αύξουσα και φθίνουσα και την πιο πρόσφατη.

Καθώς επιλέγετε ένα πακέτο ροής, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με αυτό, συμπεριλαμβανομένων των υποστηριζόμενων εργαλείων, των υποστηριζόμενων πλατφορμών, του περιεχομένου του πακέτου και των διαθέσιμων εκδόσεων.

Δίκτυο παρακολούθησης

Το να είσαι ενεργός streamer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι πρέπει ήδη να αντιμετωπίζεις μεγάλη πίεση κάθε μέρα. Εάν δεν θέλετε οι άθλιες και βαρετές επικαλύψεις σας να τραβούν την προσοχή των διαδικτυακών τρολερ, θα πρέπει να πάτε στο Δίκτυο παρακολούθησης.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε γραφικά στοιχεία ροής για δημοφιλή παιχνίδια, όπως Call of Duty, Battlefield V, Valorant, Fortnite, Rainbow Six: Siege, Apex Legends, Destiny 2, Rocket League και πολλά άλλα. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις επικαλύψεις με χρώματα και διατάξεις που ταιριάζουν με την επωνυμία τους.

  Ποια εργαλειοθήκη είναι κατάλληλη για την επιχείρησή σας;

Οι επικαλύψεις που θα βρείτε στο Tracker Network δεν είναι μόνο δωρεάν αλλά και εύχρηστες για οποιονδήποτε. Αφού διαμορφώσετε την επικάλυψη, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως τη ροή και οι θεατές θα λάβουν ενημερωμένα στατιστικά για αυτήν.

Δημιουργός ροής

Οι παίκτες και οι παράγοντες επιρροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που θέλουν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία για ροή θα πρέπει να πάνε στο Stream Maker. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε επικαλύψεις κατά παραγγελία.

Για αυτό, οι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν εξαιρετικές δεξιότητες σχεδιασμού γραφικών. Απλώς επιλέξτε οποιοδήποτε θέμα, επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα, εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας και επισυνάψτε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το λογισμικό θα δημιουργήσει αυτόματα μια προσαρμοσμένη επικάλυψη για τη ροή σας.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περάσετε από τη διαδικασία εγκατάστασης κανενός είδους, καθώς αυτό το εργαλείο είναι προσβάσιμο απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Προσφέρει θέματα επικάλυψης για τύπους όπως εντός παιχνιδιού και λόμπι.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή εμφάνισης των λογαριασμών σας μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο YouTube, το Facebook, το Twitter και το Instagram προσαρτώντας τους στις επικαλύψεις.

WDFLAT

Κάνετε ροή στο Twitch, στο YouTube και στο Facebook Gaming; Είναι καιρός να κάνετε τις ροές σας όλο και πιο ελκυστικές και ενδιαφέρουσες για τους ακόλουθούς σας με τις δωρεάν επικαλύψεις WDFLAT.

Ενώ επιλέγετε την αγαπημένη σας επικάλυψη, μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο σχεδίασης από PNG, PSD, κινούμενα σχέδια και δυνατότητα επεξεργασίας στο διαδίκτυο για να βρείτε γρήγορα αυτά που χρειάζεστε. Η λήψη αυτών των επικαλύψεων διαρκεί δευτερόλεπτα χωρίς χρόνο αναμονής. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη ροή με αυτές τις επικαλύψεις σε ένα λεπτό.

Όσον αφορά την ποσότητα, το WDFLAT σας προσφέρει περισσότερες από 150 επικαλύψεις που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως κρίνετε απαραίτητο. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ένα διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας όπου μπορείτε να εξατομικεύσετε τις επικαλύψεις με χρώμα, κείμενο, στυλ γραμματοσειράς, μέγεθος γραμματοσειράς, εικονίδιο ροής, όνομα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεδομένα.

StreamShift

Εάν είστε δημιουργός περιεχομένου, το StreamShift είναι η πλατφόρμα όπου μπορείτε να αποκτήσετε μια ποικιλία στοιχείων ροής, συμπεριλαμβανομένων των επικαλύψεων ροής. Προσφέρει μεγάλο αριθμό προσαρμόσιμων επικαλύψεων ροής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως απρόσκοπτη σχεδίαση ροής σε πολλές πλατφόρμες ζωντανής ροής.

Όταν οι streamers επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις επικαλύψεις, μπορούν να εξατομικεύσουν τις επικαλύψεις ανάλογα με τη μοναδική τους προσωπικότητα και το χρωματικό συνδυασμό της επωνυμίας. Εδώ, μπορείτε να λάβετε δωρεάν και επί πληρωμή επικαλύψεις, σχεδιασμένες από ειδικούς επαγγελματίες, επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων που λαμβάνετε σε αυτήν την πλατφόρμα.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο σε μακέτες και αναθεωρήσεις. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για τη λήψη και την εγκατάσταση αυτών των επικαλύψεων που υποστηρίζουν το YouTube και το Facebook Gaming.

Τυλίγοντας

Τώρα ξέρετε πού μπορείτε να βρείτε μερικές εξαιρετικές επικαλύψεις ροής για τις ζωντανές ροές σας στο YouTube, στο Twitch, στο Facebook Gaming και πολλά άλλα.

Το άρθρο περιγράφει τις πλατφόρμες δωρεάν και επί πληρωμή. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που ταιριάζει στον προϋπολογισμό του καναλιού σας ζωντανής ροής και στο δημιουργικό σας στυλ.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό ζωντανής ροής και οι καλύτερες πλατφόρμες ροής ζωντανών παιχνιδιών για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο κανάλι YouTube ή Twitch.