10 καλύτερα εργαλεία μετατροπής βίντεο FLV σε MP3

Τα εργαλεία μετατροπής FLV σε MP3 διευκολύνουν την ακρόαση οποιουδήποτε περιεχομένου βίντεο εξοικονομώντας χώρο αποθήκευσης.

Ένας μετατροπέας FLV σε MP3 έρχεται με τη μορφή ενός διαδικτυακού εργαλείου ή λογισμικού που βοηθά στη μετατροπή των βίντεο Flash σε μορφή MP3.

Το FLV χρησιμοποιείται κυρίως από διάφορες πλατφόρμες όπως YouTube, VEVO, Hulu, κ.λπ. Δεδομένου ότι η μορφή FLV βοηθά να διατηρείται το μέγεθος του βίντεο μικρότερο από άλλες μορφές, αυτό χρησιμοποιείται από μεγάλες πλατφόρμες.

Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεστε απλώς τη μορφή ήχου ή το μουσικό κομμάτι αντί για το βίντεο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, χρειάζεστε εργαλεία μετατροπέα FLV σε MP3 για εύκολη μετατροπή. Αυτά τα εργαλεία μετατρέπουν το βίντεο σε μια καθολική μορφή ήχου. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να τα παίξετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε εργαλείο ή συσκευή.

Πώς μπορεί να βοηθήσει ο μετατροπέας FLV σε MP3;

  • Οι μετατροπείς FLV σε MP3 μπορούν να εξαγάγουν τα αρχεία ήχου από το βίντεο και να τα αποθηκεύσουν στην επιθυμητή τοποθεσία. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να το ακούσετε επανειλημμένα ανά πάσα στιγμή.
  • Μπορείτε να μεταφέρετε το αρχείο που μετατράπηκε στο smartphone, στον υπολογιστή, στο φορητό υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε συσκευή ακρόασης.
  • Τα αρχεία MP3 χρειάζονται επίσης λιγότερο χώρο αποθήκευσης από τα αρχεία βίντεο. Επομένως, η μετατροπή είναι χρήσιμη για την εξοικονόμηση χώρου όταν είστε εντάξει με το αρχείο ήχου.

Τώρα ας εξερευνήσουμε μερικές καλύτερες επιλογές για γρήγορα και βολικά εργαλεία μετατροπής FLV σε MP3.

Μετατροπή

Το Convertio είναι ένας διαδικτυακός μετατροπέας που μετατρέπει τα αρχεία FLV σας σε MP3. Δεν χρειάζεστε κανενός είδους εγκατάσταση λογισμικού για αυτό.

  Πώς μπορώ να εκτελέσω μια σάρωση για ιούς στον υπολογιστή μου;

Απλά πρέπει να επιλέξετε το αρχείο βίντεο είτε από το Dropbox είτε από το Google Drive. Εκτός από την επιλογή αρχείου, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μερικές ακόμη ρυθμίσεις, όπως μεταβλητό ρυθμό μετάδοσης bit, κανάλια ήχου κ.λπ. Θα χρειαστούν μερικά λεπτά για τη μετατροπή του αρχείου και, στη συνέχεια, θα είναι έτοιμο για λήψη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα και να απολαύσετε τον ήχο ανά πάσα στιγμή.

Veed

Το Veed συνοδεύεται από έναν διαδικτυακό μετατροπέα FLV σε MP3 που σας δίνει έναν γρήγορο τρόπο για να πραγματοποιήσετε μετατροπές.

Εδώ πρέπει απλώς να επιλέξετε το αρχείο βίντεο και να το ανεβάσετε. Μόλις μεταφορτωθεί το αρχείο, πρέπει να το μετατρέψετε. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκτός από τις μορφές αρχείων FLV, αυτός ο μετατροπέας μπορεί να μετατρέψει αρχεία WMV, MOV, AVI, MP4, MKV και MPEG.

Ζαμζάρ

Το Zamzar είναι ένα άλλο γρήγορο και διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής FLV σε MP3 που σας βοηθά να εξάγετε ήχο από το αγαπημένο σας βίντεο.

Απλώς πρέπει να έχετε το αρχείο FLV που θέλετε να μετατρέψετε και τα υπόλοιπα θα γίνουν σε λίγα λεπτά. Πρέπει να επιλέξετε MP3 ως μορφή αρχείου προορισμού. Αυτό το εργαλείο δεν λειτουργεί μόνο για μετατροπές βίντεο, αλλά μπορεί να μετατρέψει 100 μορφές αρχείων σε άλλες. Αυτό είναι ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο στη χρήση.

CloudConvert

Το CloudConvert είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο μετατροπής που λειτουργεί online και μετατρέπει γρήγορα τα αρχεία βίντεο FLV σε αρχεία MP3.

Ένα από τα καλύτερα μέρη αυτού του εργαλείου είναι ότι μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές για να ανεβάσετε το αρχείο βίντεο σε αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε από τον υπολογιστή σας, το Google Drive, το Dropbox, το Onedrive ή από τη διεύθυνση URL του. Το CloudConvert υποστηρίζει περισσότερες από 200 μορφές αρχείων και είναι σε θέση να πραγματοποιεί μετατροπές.

  Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα στο Microsoft Word

FreeConvert

Το FreeConvert είναι ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο μετατροπής FLV σε MP3 που προσφέρει μετατροπές υψηλής ποιότητας. Σας δίνει την επιλογή να ορίσετε παραμέτρους μετατροπής εάν θέλετε.

Μπορείτε να επιλέξετε το αρχείο που θα ανεβάσετε σε αυτό από τη συσκευή σας, το Google Drive, το Dropbox ή από τη διεύθυνση URL. Εάν θέλετε να περικόψετε το μέρος του βίντεο και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε ήχο, σας επιτρέπει να το κάνετε επίσης. Είναι ένα εντελώς δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής.

Τα μέσα χρειάζονται λίγα μόνο κλικ και μπορούν να μετατρέψουν τα αρχεία FLV σε MP3. Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα το αρχείο από τη συσκευή σας, το Google Drive ή το Dropbox.

Για μετατροπές FLV σε MP3, πρέπει να επιλέξετε τις επιλογές Μετατροπή FLV σε MP3. Εκτός από αυτές τις μορφές, μπορεί να μετατρέψει μεγάλο αριθμό μορφών βίντεο, ήχου, εικόνας, διανύσματος κ.λπ. σε άλλες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαδικτυακό εργαλείο δωρεάν και να κατεβάσετε το αρχείο που μετατράπηκε αμέσως στη συσκευή σας.

Aconvert

Μετατρέψτε το βίντεο flash σας σε ήχο υψηλής ποιότητας με το Convert. Απλώς επιλέξτε το αρχείο σας από το Dropbox, το Google Drive, τη συσκευή σας ή από τη διεύθυνση URL και επιλέξτε MP3 στη μορφή προορισμού.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις παραμέτρους, όπως ρυθμό μετάδοσης bit ήχου, ρυθμό δειγματοληψίας κ.λπ. Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για τη λήψη του αρχείου που μετατράπηκε.

Aspose

Το Aspose είναι ένας υπέροχος μετατροπέας FLV σε MP3 που μπορεί να μετατρέψει το αρχείο βίντεο σε ήχο δωρεάν. Δεν χρειάζεστε εγκατάσταση λογισμικού ή εφαρμογής για αυτό.

  Πώς να καταργήσετε την αποστολή μηνυμάτων σε iPhone, iPad και Mac

Απλώς επιλέξτε το αρχείο από τη συσκευή σας ή από τη διεύθυνση URL και είστε έτοιμοι να το μετατρέψετε. Μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, κατεβάστε αμέσως το αρχείο στη συσκευή. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο όσες φορές θέλετε. Διατηρεί την ποιότητα του αρχείου ήχου σε μεγάλο βαθμό.

MCconverter

Αν θέλετε μαζικές μετατροπές από FLV σε MP3, το MConverter είναι το ιδανικό εργαλείο. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά αρχεία βίντεο από τη συσκευή ή το Google Drive και να πραγματοποιήσετε μετατροπές.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε εύκολα τα αρχεία σας σε διάφορες μορφές ήχου, βίντεο και εικόνας. Το MConverter σάς επιτρέπει να μετατρέψετε ακόμη και τα βαριά αρχεία βίντεο. Διατίθεται ως υπηρεσία web, εφαρμογή για κινητά και λογισμικό για τον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή.

Wondershare UniConverter

Το Wondershare UniConverter είναι και πάλι ένα εξαιρετικό και υψηλής απόδοσης λογισμικό μετατροπέα βίντεο για τον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή. Μπορεί να μετατρέψει τέλεια το βίντεό σας FLV σε μορφή MP3.

Αυτό το λογισμικό είναι πολύ περισσότερο από έναν μετατροπέα βίντεο. Εκτός από τη μετατροπή αρχείων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για αναπαραγωγή και επεξεργασία βίντεο.

Σας επιτρέπει επίσης να εγγράψετε DVD, να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα βίντεο, να εγγράψετε βίντεο και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εκπληκτικά GIF. Με άλλα λόγια, είναι ένα πλήρες πακέτο παραγωγής βίντεο για δημιουργούς περιεχομένου.

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για μια λύση για τις ανάγκες μετατροπής FLV σε MP3, δοκιμάστε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία. Αυτά σας προσφέρουν έναν γρήγορο και ευκολότερο τρόπο για να εξαγάγετε το αγαπημένο σας κομμάτι ή ήχο από οποιοδήποτε αρχείο βίντεο. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία μετατροπής WebM σε mp4.