10 καλύτερα εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων για καλύτερη απόδοση [2023]

Οι ομάδες πωλήσεων αποτελούν τη ραχοκοκαλιά κάθε επιτυχημένης επιχείρησης, υπεύθυνες για την αύξηση των εσόδων και τη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες. Στον σημερινό σκληρά ανταγωνιστικό επιχειρηματικό κόσμο, η επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και επιτυχίας εξαρτάται από την αποτελεσματική ενεργοποίηση των πωλήσεων. Τι ακριβώς είναι όμως η ενεργοποίηση πωλήσεων και πώς λειτουργεί; Έτσι, η ενεργοποίηση πωλήσεων περιλαμβάνει την ευθυγράμμιση πόρων, διαδικασιών και τεχνολογίας στρατηγικά για τον εξοπλισμό των ομάδων πωλήσεων. Επίσης, επιτυγχάνεται με τη βοήθεια απαραίτητων εργαλείων, γνώσεων και υποστήριξης για να προσελκύσουν υποψήφιους πελάτες και να τους μετατρέψουν σε πιστούς πελάτες.

Στον πυρήνα της, η ενεργοποίηση πωλήσεων προσπαθεί να ενισχύσει την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των επαγγελματιών πωλήσεων. Αυτό το επιτυγχάνει με τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας, την παροχή σχετικού περιεχομένου και εκπαίδευσης και τη βελτιστοποίηση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες σε κάθε στάδιο του κύκλου πωλήσεων. Ωστόσο, οπλίζοντας τις ομάδες πωλήσεων με τους σωστούς πόρους και γνώσεις, οι οργανισμοί μπορούν να οδηγήσουν στην αύξηση των εσόδων, να μειώσουν τους κύκλους πωλήσεων και να ενισχύσουν τις ισχυρότερες σχέσεις με τους πελάτες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα καλύτερα εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων που αναδιαμορφώνουν τον τρόπο λειτουργίας των ομάδων πωλήσεων, ενισχύουν την αποτελεσματικότητά τους και, τελικά, προωθούν την επιχειρηματική επιτυχία.

Πλεονεκτήματα των εργαλείων ενεργοποίησης πωλήσεων

Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη της ενεργοποίησης πωλήσεων:

👉Αυξημένη αποτελεσματικότητα πωλήσεων 📊

Η ενεργοποίηση πωλήσεων απλοποιεί τις εργασίες, αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες διαδικασίες και παρέχει στις ομάδες πωλήσεων εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, εστιάζοντας τον χρόνο και την ενέργειά τους στη δημιουργία σχέσεων, στο κλείσιμο συμφωνιών και στην αύξηση των εσόδων. Τα εργαλεία πωλήσεων AI μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν εδώ, μειώνοντας τον χρόνο και αυξάνοντας την παραγωγικότητα των πωλήσεών σας.

👉Συντομευμένοι κύκλοι πωλήσεων 🔁

Με τα κατάλληλα εργαλεία και πόρους ενεργοποίησης πωλήσεων, οι ομάδες πωλήσεων μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία πωλήσεων. Έτσι, με την αυτοματοποίηση των διοικητικών εργασιών, η ενεργοποίηση πωλήσεων συμβάλλει στη συντόμευση των κύκλων πωλήσεων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να μετατρέπουν τους δυνητικούς πελάτες σε πελάτες πιο αποτελεσματικά.

👉Συνεπής ανταλλαγή μηνυμάτων και ευθυγράμμιση επωνυμίας 📩

Η ενεργοποίηση πωλήσεων διασφαλίζει ότι οι ομάδες πωλήσεων παραδίδουν ένα συνεπές και συναρπαστικό μήνυμα στους πελάτες, παραμένοντας σε συμφωνία με την ταυτότητα και την πρόταση αξίας της επωνυμίας. Αυτό διευκολύνει τη μετατροπή των δυνητικών πελατών σας σε πελάτες.

👉Βελτιωμένη δέσμευση πελατών 👍

Η ενεργοποίηση πωλήσεων εξοπλίζει τις ομάδες πωλήσεων με τις γνώσεις και τις γνώσεις που χρειάζονται για να προσελκύσουν αποτελεσματικά τους πελάτες. Έτσι, παρέχοντας λεπτομερείς προσωπικότητες αγοραστών, ανταγωνιστική ευφυΐα και εξατομικευμένο περιεχόμενο, οι επαγγελματίες πωλήσεων μπορούν να προσαρμόσουν την προσέγγισή τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών, να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη και να προσφέρουν αξία.

👉 Πολύτιμα Analytics και Insights 📝

Τα εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων παρέχουν πολύτιμα δεδομένα και αναλύσεις, δίνοντας στους ηγέτες πωλήσεων ορατότητα όσον αφορά την απόδοση, τις τάσεις και τα μοτίβα πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα, αξιοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους, να βελτιστοποιήσουν την κατανομή των πόρων και να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων για να βελτιώνουν συνεχώς τις διαδικασίες πωλήσεών τους. Μέσω της χρήσης πρόσθετων εργαλείων πωλήσεων, όπως οι εσωτερικές πωλήσεις, οι επιχειρήσεις μπορούν να διευκολύνουν τη δουλειά της ομάδας πωλήσεών τους όσον αφορά την προμήθεια δυνητικού πελάτη και την παρακολούθηση.

Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων που μπορείτε να εξερευνήσετε για καλύτερη απόδοση.

Salesforce

Salesforce Το Sales Enablement είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των πωλήσεων. Η ενσωμάτωση λειτουργιών ενεργοποίησης απευθείας στο CRM σας επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων να πωλούν πιο αποτελεσματικά και να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα.

  Πώς να συνδέσετε το Note 5 στην τηλεόραση χωρίς Wi-Fi

Χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να ενσωματώνετε ορόσημα στο CRM σας που ευθυγραμμίζουν τα προγράμματα πωλήσεων με τα αποτελέσματα των εσόδων.
 • Μπορείτε να παραδώσετε προγράμματα πωλήσεων απρόσκοπτα εντός της ροής εργασιών, διασφαλίζοντας ότι οι εκπρόσωποι παραμένουν σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων εσόδων.
 • Περιλαμβάνει έναν πίνακα ελέγχου αναλυτικών στοιχείων που εμφανίζει ορόσημα και ασκήσεις που σχετίζονται με συγκεκριμένες προσφορές.
 • Αξιοποιώντας δεδομένα συνομιλίας, συνδέει ορόσημα αλληλεπίδρασης με έσοδα, προσφέροντας πληροφορίες για τον αντίκτυπο των νέων συνομιλιών για τις πωλήσεις.
 • Η πλατφόρμα προσφέρει εξατομικευμένα πρότυπα που βασίζονται στις βέλτιστες πρακτικές Salesforce, επιτρέποντας στις ομάδες πωλήσεων να ξεκινήσουν με σιγουριά και να συνειδητοποιήσουν την αξία πιο γρήγορα.
 • Επίσης, αναλύει τις συνομιλίες για να εντοπίσει μοτίβα, τάσεις και τομείς προς βελτίωση, βοηθώντας τους αντιπροσώπους πωλήσεων να κλείσουν τις προσφορές πιο γρήγορα.

Το Salesforce εξοπλίζει τις ομάδες με ειδικά σχεδιασμένα αναλυτικά στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες. αυτή η δυνατότητα βοηθά στο κλείσιμο των προσφορών πιο γρήγορα. Επιπλέον, παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σε όλο τον κύκλο πωλήσεων, δίνοντας τη δυνατότητα στους αντιπροσώπους πωλήσεων να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να οδηγούν στην αύξηση των εσόδων.

Zoho

Zoho Το Sales Enablement είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που εξουσιοδοτεί τις ομάδες πωλήσεων με τους απαραίτητους πόρους για να πετύχουν. Το CRM ενσωματώνεται με το Zoho Finance Suite, επιτρέποντας στους αντιπροσώπους πωλήσεων να δημιουργούν προσφορές, εντολές πωλήσεων ή αγορών άμεσα.

Χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο CPQ επιτρέπει τη γρήγορη δημιουργία ακριβών και προσαρμοσμένων προσφορών.
 • Με το εργαλείο διαχείρισης περιεχομένου πωλήσεων, οι ομάδες πωλήσεων έχουν εύκολη πρόσβαση σε σενάρια πωλήσεων, λίστες χαρακτηριστικών προϊόντων και άλλα βασικά έγγραφα. Ως εκ τούτου, η συνεργασία απλοποιείται μέσω των νημάτων σχολίων και της δυνατότητας προσθήκης, επεξεργασίας ή επίλυσης σχολίων.
 • Το Zoho CRM περιλαμβάνει πύλες που επιτρέπουν τη συνεργασία με πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες. Οι Wizards στο Zoho CRM επιτρέπουν τη δημιουργία διαδοχικών φορμών που καθοδηγούν τους αντιπροσώπους πωλήσεων με βάση τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί.
 • Η λειτουργία ημερολογίου του Zoho CRM βοηθά στον προγραμματισμό και την οργάνωση δραστηριοτήτων πωλήσεων.
 • Το SalesInbox δίνει προτεραιότητα στα email για να επικεντρωθεί σε ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων. Επίσης, επιτρέπει την εύκολη μετατροπή δυνητικών πελατών σε επαφές και παρέχει πληροφορίες για την επιτυχία των καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι συσκέψεις μπορούν να ξεκινήσουν μέσα από το Zoho CRM, τα πρότυπα email μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσκλήσεις και τα εγγεγραμμένα βίντεο συσκέψεων μπορούν να κοινοποιηθούν με τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, το Zoho CRM παρέχει κεντρική πρόσβαση σε λειτουργίες από το Google Workspace και το Office 365, εξαλείφοντας την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ πολλών εφαρμογών.

Φιλοδοξία

Με Φιλοδοξία, μπορείτε να ενσωματώσετε δεδομένα απόδοσης πωλήσεων από πολλές πηγές και να διαχειριστείτε τις ομάδες πωλήσεών σας από μια κεντρική πλατφόρμα. Το λογισμικό επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με δημοφιλή εργαλεία όπως τα Microsoft Teams, Salesforce, Slack, Cisco και άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει εξατομικευμένη ατομική καθοδήγηση, διαγωνισμούς πωλήσεων, βραβεία και πίνακες κατάταξης για να επιδείξει την απόδοση.
 • Η πλατφόρμα επιτρέπει την κλιμακούμενη διαχείριση απόδοσης πωλήσεων. Επίσης, αυτό επιτρέπει στους διευθυντές να εφαρμόζουν προγράμματα καθοδήγησης, βαθμολόγησης και παιχνιδιών για να καλλιεργήσουν ισχυρούς αντιπροσώπους πωλήσεων σε ατομικό επίπεδο.
 • Οι προκλήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή κινήτρων για προγραμματισμένες συναντήσεις και απομένουν φωνητικά μηνύματα, ενώ οι επαίνους παρέχουν άμεση αναγνώριση για τις βασικές νίκες.
 • Το λογισμικό προσφέρει προσαρμόσιμα προγράμματα καθοδήγησης βασισμένα σε μετρήσεις απόδοσης, προάγοντας τη συνεχή ανάπτυξη ενός ειδικευμένου δυναμικού πωλήσεων.
 • Οι ειδοποιήσεις εορτασμού/ανίχνευσης προβλημάτων βοηθούν τους υπεύθυνους πωλήσεων να παραμένουν ενημερωμένοι και να λαμβάνουν έγκαιρα μέτρα.

Το λογισμικό διαχείρισης πωλήσεων της Ambition ενσωματώνει προκατασκευασμένες ενσωματώσεις, καθιστώντας εύκολη την προώθηση και την απόσυρση δεδομένων μεταξύ συστημάτων για καλύτερη διαχείριση της εμπειρίας των πελατών.

Απεσταλμένος

του απεσταλμένου Το εργαλείο ενεργοποίησης πωλήσεων ενισχύει τη μεθοδολογία, τα εργαλεία πωλήσεων, τη μάθηση και την καθοδήγηση με επιχειρηματική γνώση. Παρέχοντας προσαρμοσμένες πληροφορίες από έμπειρους Emissary Advisors, το εργαλείο βοηθά τους πωλητές να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τους πόρους τους για να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς αγοραστές και να ευθυγραμμιστούν με τις ανάγκες τους.

  Ένας οδηγός για το τοπικό SEO

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει εργαλεία σχεδιασμού, όπως σχέδια κλήσεων, σχέδια ευκαιριών και σχέδια λογαριασμών που βοηθούν τους πωλητές να τραβήξουν την προσοχή των ενδιαφερομένων και να κλείσουν μεγαλύτερες συμφωνίες.
 • Με τη μεθοδολογία που βασίζεται στην ευφυΐα, οι πωλητές μπορούν να δημιουργήσουν αξιοπιστία και να προσελκύσουν τους αγοραστές πριν από τους ανταγωνιστές.
 • Επικεντρώνεται στη δημιουργία αποτελεσματικού περιεχομένου πωλήσεων δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας.
 • Στους πωλητές παρέχονται πόροι με βάση τις τάσεις του κλάδου, τα επιχειρηματικά ζητήματα πελατών και την ευφυΐα λογαριασμού.
 • Προσφέρει συνεδρίες καθοδήγησης που επικεντρώνονται σε βασικές δεσμεύσεις και συμφωνίες για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων πωλήσεων που μπορούν να παρακολουθούνται από τη χρήση λογισμικό διαχείρισης απόδοσης.

Η Emissary υποστηρίζει επίσης τη συνεχή βελτίωση μέσω της εκπαίδευσης τόσο για νέους όσο και για βετεράνους αντιπροσώπους, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν ενήμεροι για τις διαδικασίες και τα εργαλεία πωλήσεων.

Σχάση

Σχάση είναι ένα εργαλείο ενεργοποίησης πωλήσεων που εστιάζει στην ενίσχυση του δεσμού μεταξύ των ομάδων κατανεμημένων πωλήσεων και μάρκετινγκ για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων. Με το Fision, οι αντιπρόσωποι πωλήσεων μπορούν να αλληλεπιδρούν με σιγουριά, εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της δέσμευσης.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει 24/7 πρόσβαση σε υλικά πώλησης, επιτρέποντας στους αντιπροσώπους πωλήσεων να αναπτύσσουν επώνυμα στοιχεία ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε σε διάφορες συσκευές.
 • Επιτρέπει επίσης την προσαρμογή υλικών συμβατών με την επωνυμία, δίνοντας τη δυνατότητα στις τοπικές ομάδες να προσελκύουν υποψήφιους πελάτες με σχετικά μηνύματα και μηνύματα επί της επωνυμίας.
 • Το εργαλείο υποστηρίζει επίσης την τοπική προσαρμογή περιεχομένου, διασφαλίζοντας ότι είναι διαθέσιμα μόνο τα πιο πρόσφατα στοιχεία επωνυμίας και διευκολύνοντας την προσαρμογή περιεχομένου σε τοπικό επίπεδο.

Η Fision εξουσιοδοτεί την ομάδα πωλήσεών σας να αυξήσει τα έσοδα, να ενισχύσει τις σχέσεις με τους πελάτες και να επιτύχει μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Ενδιαφέρεστε για τη βελτίωση των πωλήσεων; Ρίξτε μια ματιά στις κερδοφόρες στρατηγικές πωλήσεων για να κλείσετε καλύτερα τις προσφορές.

MindTickle

Αναπαράγοντας συμπεριφορές νίκης, Mindtickle σας βοηθά να αυξήσετε τα έσοδα μέσω της ευφυΐας εσόδων και της πρόβλεψης πωλήσεων, της ευφυΐας συνομιλιών, των ψηφιακών αιθουσών πωλήσεων και της καθοδήγησης πωλήσεων.

Χαρακτηριστικά:

 • Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εξατομικευμένα προγράμματα σε κλίμακα, ευθυγραμμίζοντας την απόκτηση δεξιοτήτων με τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.
 • Σας βοηθά να μειώσετε το χρόνο μέχρι τα έσοδα εντοπίζοντας γρήγορα δυνατά και αδύνατα σημεία και προσαρμόζοντας αυτόματα προγράμματα για να αντιμετωπίσετε τα κενά δεξιοτήτων με βάση αποδεδειγμένες συμπεριφορές νίκης.
 • Ενσωματώνει αποσπάσματα συνομιλίας πραγματικού κόσμου, μικρο-μάθηση, εκπαίδευση υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτών, δραστηριότητες ενίσχυσης, ασκήσεις παιχνιδιών ρόλων και προκλήσεις παιχνιδιών πωλήσεων για την αύξηση της αφοσίωσης.
 • Αντί να έχει εξάσκηση μπροστά στους αγοραστές, παρέχει δραστηριότητες παιχνιδιού ρόλων και εξάσκησης καθοδηγούμενων από την τεχνητή νοημοσύνη για να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους πριν ασχοληθούν με υποψήφιους πελάτες.

Η απόδειξη της αξίας των προσπαθειών εκπαίδευσης είναι απαραίτητη και το Mindtickle σάς επιτρέπει να αναλύετε την απόκτηση δεξιοτήτων τόσο σε οργανωτικό όσο και σε ατομικό επίπεδο συνεισφερόντων. Επίσης, διασφαλίζει ότι η προπόνηση είναι συνεχής, ακόμη και όταν οι επαναλήψεις χτυπήσουν στο γήπεδο.

Templafy

Templafy είναι ένα εργαλείο ενεργοποίησης πωλήσεων που βοηθά τους πωλητές σε διάφορους κλάδους και τοποθεσίες να δημιουργούν προτάσεις, pitch decks και παρουσιάσεις πιο αποτελεσματικά. Με το Templafy, οι ομάδες πωλήσεων μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε σχετικό περιεχόμενο απευθείας στις εφαρμογές δημιουργίας εγγράφων τους.

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες εργασίες στη δημιουργία εγγράφων, επιτρέποντας στους πωλητές να δημιουργούν προσαρμοσμένα υλικά πωλήσεων που να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.
 • Εξαλείφει την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών και συστημάτων.
 • Έχει βαθιά ενσωματώσεις με το Microsoft Office Suite, συστήματα διαχείρισης εγγράφων, συστήματα CRM όπως το Salesforce και άλλα.
 • Προσφέρει επίσης δυνατότητες αυτοματισμού για την υποστήριξη των εργαζομένων σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας εγγράφων.
 • Παρέχει κεντρική και εύκολη διαχείριση για διαχειριστές περιεχομένου.

Έτοιμο περιεχόμενο και εργαλεία παραγωγικότητας είναι διαθέσιμα για να βοηθήσουν τους πωλητές να δημιουργήσουν πλήρως αυτοματοποιημένα έγγραφα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των υποψήφιων πελατών τους.

  Best 14 Photoshop Alternative (Δωρεάν + Φθηνότερο)

Σεισμικός

Με Σεισμικός, οι ομάδες πωλήσεων μπορούν να κλείσουν τις συμφωνίες γρηγορότερα, αποκτώντας πρόσβαση σε εξατομικευμένο περιεχόμενο που ενημερώνεται για δεδομένα και είναι εύκολο να βρεθεί. Επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε επαληθευμένες και σχετικές απαντήσεις, διατηρώντας τις συνομιλίες σε κίνηση και συντομεύοντας τον κύκλο πωλήσεων κατά μέσο όρο 12 ημερών.

Χαρακτηριστικά:

 • Βοηθά στη δημιουργία μεγαλύτερου αντίκτυπου με την ενσωμάτωση στρατηγικής, σχεδιασμού, εκτέλεσης και γνώσεων, γεγονός που δημιουργεί έναν ενάρετο κύκλο.
 • Συμβάλλει επίσης στην ταχύτερη ενσωμάτωση και αύξηση των αντιπροσώπων πωλήσεων.
 • Με συνεπή και ανιχνεύσιμη εκπαίδευση και καθοδήγηση, μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα προς την ικανότητα κατά 30%.
 • Η Διαχείριση Περιεχομένου Πωλήσεων είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Seismic, που επιτρέπει στις ομάδες να δημιουργούν, να συντηρούν και να ελέγχουν περιεχόμενο.

Το Seismic καλύπτει διάφορες πτυχές της ενεργοποίησης των πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Learning & Coaching, Strategy & Planning, Buyer Engagement και Enablement Intelligence. Έτσι, αυτές οι δυνατότητες παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη για τις ομάδες πωλήσεων.

HighSpot

Highspot είναι μια πλατφόρμα ενεργοποίησης πωλήσεων που εξουσιοδοτεί τις ομάδες πωλήσεών σας να οδηγούν σε αλλαγές συμπεριφοράς και λειτουργική αυστηρότητα, με αποτέλεσμα να κερδίζετε περισσότερες προσφορές σε λιγότερο χρόνο. Για να βελτιώσετε τις προσπάθειές σας για ενεργοποίηση, το Highspot προσφέρει το Βιβλίο Ενεργοποίησης Βασικών Πωλήσεων, το οποίο παρέχει απαντήσεις σε ερωτήσεις ενεργοποίησης, αποδεδειγμένες τακτικές, βέλτιστες πρακτικές και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει μια στρατηγική προσέγγιση, μια ενιαία πλατφόρμα για να εξοπλίσετε, να εκπαιδεύσετε, να εκπαιδεύσετε και να αναλύσετε τους επαναλήπτες και μια δέσμευση για την επιτυχία σας ως συνεργάτης τεχνολογίας.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το περιεχόμενο πωλήσεων, διασφαλίζοντας ότι οι εκπρόσωποι πωλήσεων έχουν πρόσβαση στο σωστό περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή για να προσελκύσουν και να μετατρέψουν τους αγοραστές.
 • Περιλαμβάνει επίσης διαχείριση περιεχομένου πωλήσεων, προσγείωση πωλήσεων και παιχνιδιών, προσέλκυση αγοραστών, αντιπροσώπους επιβίβασης και εκπαίδευσης και εκπροσώπους καθοδήγησης.

Το HighSpot προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την ενεργοποίηση, εξοπλίζοντάς σας με τα εργαλεία για να διαχειριστείτε το περιεχόμενο πωλήσεων, να προσελκύσετε αγοραστές, να εκπαιδεύσετε τους αντιπροσώπους και να τους καθοδηγήσετε αποτελεσματικά.

Allego

Allego είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα ενεργοποίησης εσόδων που σας βοηθά να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό αναδεικνύοντας τις καλύτερες ιστορίες σας. Με την πλατφόρμα τους, μπορείτε να επιμεληθείτε το καλύτερο περιεχόμενό σας, να προσελκύσετε αγοραστές και να προετοιμάσετε τις ομάδες σας για επιτυχία.

Χαρακτηριστικά:

 • Οργανώστε και ενεργοποιήστε το περιεχόμενό σας με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με το ταξίδι του αγοραστή. Προσαρμόστε τις εμπειρίες των αγοραστών για να δημιουργήσετε ουσιαστικές συνδέσεις.
 • Δημιουργήστε εξατομικευμένες και βολικές εμπειρίες αγορών που εντυπωσιάζουν και κερδίζουν τους αγοραστές.
 • Αποκτήστε πληροφορίες για τις συνομιλίες σας για τις πωλήσεις για να προσδιορίσετε πού κερδίζονται ή χάνονται τα έσοδα.
 • Προωθήστε τη δέσμευση και τη διαρκή αλλαγή συμπεριφοράς ξεκλειδώνοντας υψηλότερα επίπεδα ετοιμότητας.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάθηση από ομοτίμους για να ενισχύσετε τη δέσμευση και την αλλαγή συμπεριφοράς. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε περιεχόμενο με πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα για τους πωλητές σας και προσελκύστε με σιγουριά τους αγοραστές με διαδραστικές και εξατομικευμένες εμπειρίες.

Τελευταίες λέξεις!

Το τοπίο ενεργοποίησης των πωλήσεων είναι γεμάτο με ισχυρά εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά τα κορυφαία εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων προσφέρουν μια σειρά από χαρακτηριστικά και δυνατότητες που δίνουν τη δυνατότητα στις ομάδες πωλήσεων να διακριθούν. Επιπλέον, από την ολοκληρωμένη διαχείριση περιεχομένου και την εξατομικευμένη αφοσίωση των αγοραστών έως την ευφυΐα συνομιλίας, αυτά τα εργαλεία παρέχουν τους απαραίτητους πόρους για να επιτρέψουν στις ομάδες πωλήσεων να πετύχουν.

Έτσι, με τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη και τις σύγχρονες τεχνολογίες, αυτά τα εργαλεία προσφέρουν τη δυνατότητα εξορθολογισμού των ροών εργασίας, βελτίωσης της συνεργασίας και βελτιστοποίησης των διαδικασιών πωλήσεων. Έτσι, αξιοποιώντας αυτά τα κορυφαία εργαλεία ενεργοποίησης πωλήσεων, μπορείτε να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητα, να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να επιτύχετε στόχους εσόδων σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις λύσεις CRM cloud για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις, ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε περαιτέρω την παραγωγικότητά σας!