10+ Καλύτερα Εργαλεία/Βοηθητικές εφαρμογές για Android 2023 – [Top List]

Αναζητάτε εφαρμογές Android Utility; Το Android είναι μάλλον το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα smartphone. Λόγω της δημοτικότητας του Android OS, πολλές εταιρείες άρχισαν να κατασκευάζουν τηλέφωνα με Android. Κάθε εταιρεία σχεδιάζει και προσαρμόζει το λειτουργικό σύστημα Android σύμφωνα με τις απαιτήσεις της.

Προσφέρουν πολλές βοηθητικές εφαρμογές όπως Αριθμομηχανή, GPS, φακό, εφαρμογές προστασίας από ιούς, ντουλάπι εφαρμογών και πολλά άλλα. Αλλά κάθε τηλέφωνο δεν έχει όλες αυτές τις βοηθητικές εφαρμογές. Επειδή λίγες εταιρείες παρέχουν πλήρως το δικό τους σύστημα διεπαφής χρήστη.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Android Launcher παρέχει επίσης πρόσθετες λειτουργίες. Όλα αυτά έχουν διαφορετικά συστήματα λειτουργικότητας εφαρμογών. Ορισμένα παλαιότερα Android έχουν μόνο μερικές βοηθητικές εφαρμογές. Δεν διαθέτει εφαρμογές όπως ενσωματωμένο φακό, ντουλάπι εφαρμογών, μεταφραστή γλώσσας κ.λπ.

Πρέπει να κατεβάσετε τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές για Android, τις οποίες πρέπει να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε στο τηλέφωνό μας για να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του τηλεφώνου μας. Σήμερα, θα παρέχουμε τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές για τηλέφωνα Android, οι οποίες πληρούν όλες τις απαιτήσεις εφαρμογών που λείπουν από συσκευές Android.

Λίστα των καλύτερων βοηθητικών εφαρμογών για Android.

1. Clean Master.

Το Clean Master είναι μια εκπληκτική βοηθητική εφαρμογή Android για να προστατεύει τα τηλέφωνά μας από ιούς και κακόβουλα προγράμματα. Προσφέρει ένα σύνθετο πακέτο ντουλαπιών εφαρμογών, καθαριστικό μνήμης, ενισχυτή CPU, Antivirus κ.λπ.

Μπορούμε εύκολα να κλειδώσουμε τις ιδιωτικές μας εφαρμογές όπως το Whatsapp, το Facebook, τα μηνύματα και τις επαφές για να αυξήσουμε την ασφάλειά μας. Παρέχει επίσης έναν διαχειριστή αυτόματης εκκίνησης μέσω του οποίου μπορούμε να ελέγξουμε την αυτόματη εκκίνηση των εφαρμογών.

  Η Nokia κυκλοφορεί το πρωτοποριακό Z Launcher για Android

Η διαδικασία του task-killer σκοτώνει όλες τις επιπλέον εργασίες που κάνουν τη συσκευή μας αργή. Περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Clean Master: Κατεβάστε.

2. Μετάφραση Google.

Το Google Translate είναι μια φοβερή εφαρμογή Android, η οποία επίσης εμπίπτει στην κατηγορία των βοηθητικών εφαρμογών. Μπορούμε να μεταφράσουμε τη γλώσσα του κόσμου στη μητέρα μας. Μπορούμε να μεταφράσουμε 90 γλώσσες πληκτρολογώντας.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την κάμερα για να μεταφράσουν το κείμενο στη γλώσσα που επιθυμούν και αυτή η δυνατότητα υποστηρίζει 26 γλώσσες. Μπορούμε επίσης να κατεβάσουμε το πακέτο γλώσσας για χρήση εκτός σύνδεσης εάν δεν έχουμε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Περίπου 200 χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Μετάφραση Google: Κατεβάστε.

3. Έξυπνα εργαλεία.

Το Smart Tools είναι μια βοηθητική εφαρμογή Android που μας παρέχει ένα συνδυαστικό πακέτο εργαλείων καθημερινής χρήσης. Υποστηρίζει 33 διαφορετικά εργαλεία όπως σαρωτή κωδικών, νυχτερινή όραση, αριθμομηχανή, πυξίδα, θερμόμετρο, χάρακα, ελεγκτής μπαταρίας κ.λπ.

Το Smart Tool είναι μια ελαφριά εφαρμογή με εύκολη στη χρήση διεπαφή. Παρέχει εργαλεία για διαφορετικές περιστάσεις. Αυτή η εφαρμογή κάνει τους χρήστες της έξυπνους με τη βοήθεια διαφορετικών εργαλείων.

Συνήθως, αυτά τα εργαλεία δεν είναι διαθέσιμα σε όλα τα smartphone. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Έξυπνα εργαλεία: Κατεβάστε.

4. Φακός Super Bright LED.

Είναι μια φοβερή εφαρμογή Android που μετατρέπει συχνά το Smartphone μας σε φακό LED. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τα LED smartphone με εύχρηστο έλεγχο on/off.

Ένα παλαιότερο smartphone δεν έχει ενσωματωμένο φακό. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για ένα παλαιότερο smartphone για να το μετατρέψει σε φακό.

Διαθέτει επίσης υποστήριξη λειτουργίας bling και μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συχνότητα αναβοσβήσεών του. Περίπου 200 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Super Bright LED φακός: Κατεβάστε.

  Το gFile είναι ένας απλός διαχειριστής αρχείων Android με διεπαφή εμπνευσμένη από το Gmail

5. Εργαλεία IP Network Utilities.

Το IP Tools Network Utilities είναι μια ισχυρή εφαρμογή βοηθητικού προγράμματος δικτύου για smartphone Android. Μας βοηθά γρήγορα να αναλύουμε Δίκτυα και να εντοπίζουμε προβλήματα. Παρέχει τα πιο κοινά εργαλεία δικτύου που χρησιμοποιούμε συχνά σε Linux και Windows.

IP Tools Το βοηθητικό πρόγραμμα δικτύου παρέχει πληροφορίες για εσωτερικές και εξωτερικές διευθύνσεις IP, SSID, BSSID, διευθύνσεις εκπομπής, μάσκα δικτύου, χώρα, περιοχή κ.λπ.

Παρέχει επίσης ένα εργαλείο ping για τον έλεγχο της συνδεσιμότητας δικτύου. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Βοηθητικά προγράμματα δικτύου Εργαλείων IP: Κατεβάστε.

Ελέγξτε επίσης: – Εφαρμογές πλοήγησης για Android

6. QR Droid Code Scanner.

Είναι μια άλλη δημοφιλής βοηθητική εφαρμογή Android που μετατρέπει το τηλέφωνό μας σε QR, έναν σαρωτή γραμμικού κώδικα. Μπορούμε εύκολα να σαρώσουμε κώδικα από την κάμερα ή μπορούμε επίσης να εισάγουμε εικόνες σε κώδικα σάρωσης.

Μπορούμε εύκολα να σαρώσουμε και να δημιουργήσουμε κωδικούς QR από την επαφή και τους σελιδοδείκτες μας και να τους στείλουμε εύκολα στους φίλους μας. Παρέχει επίσης το widget του για να λάβετε περισσότερη βοήθεια από αυτήν την εφαρμογή. Περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

QR Droid Code Scanner: Κατεβάστε.

7. Διπλότυπες επαφές και βοηθητικά προγράμματα.

Είναι μια εφαρμογή Android Utility που μας βοηθά να διαχειριζόμαστε εύκολα τις επαφές μας και τις επαφές email. Συχνά έχουμε εκατοντάδες επαφές. Δεν μπορούμε να βρούμε διπλότυπη επαφή εύκολα. Παρέχει εργαλεία για την εύρεση επαφής με το ίδιο όνομα και αριθμό, το ίδιο όνομα και διαφορετικό αριθμό.

Αυτή η εφαρμογή παρέχει έναν ενσωματωμένο ανιχνευτή διπλών επαφών και ένα εργαλείο αφαίρεσης επαφών. Εντοπίζει επίσης διπλές επαφές email όταν συγχρονίζουμε τις επαφές μας. Το Microsoft Outlook ή το Gmail ανακτά όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις επαφές.

Μπορούμε επίσης να εξάγουμε επαφές σε αρχεία PDF ή Excel. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες κατεβάζουν αυτήν την εφαρμογή.

  Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία με DownCount [Android]

Διπλότυπες επαφές και βοηθητικά προγράμματα: Κατεβάστε.

8. Αναζήτηση με χειρονομίες Google.

Το Google Gesture Search είναι μια εφαρμογή Amazing Utility που κάνει την αναζήτησή μας έξυπνη. Μπορούμε εύκολα να πραγματοποιήσουμε αναζήτηση στις Επαφές, τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις και τους σελιδοδείκτες μουσικής μας. Βελτιώνει συνεχώς τα αποτελέσματα αναζήτησης καθώς προσθέτουμε χειρονομίες και γράμματα.

Παρέχει εύκολη στη χρήση διεπαφή με εργαλεία γρήγορης αναζήτησης. Δεν χρειάζεται να βρούμε τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές κ.λπ., να σχεδιάσουμε το γράμμα στην οθόνη του smartphone μας και να δούμε το αποτέλεσμα. Περίπου 5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Αναζήτηση με χειρονομίες Google: Κατεβάστε.

9. Τηλέφωνο Doctor Plus.

Το Phone Doctor Plus είναι μια καλή επιλογή για να διατηρήσουμε την υγεία του τηλεφώνου μας σε καλή κατάσταση. Παρέχει 30 δοκιμές υλικού για τον έλεγχο της κατάστασης του υλικού μας, όπως GPS, κάμερα, ταχύτητα CPU, Μνήμη, Μπαταρία και πολλά άλλα.

Παρέχει μια έξυπνη και ακριβή πρόβλεψη της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και σκοτώνει όλες τις εργασίες εξάντλησης της μπαταρίας. Μπορούμε επίσης να παρακολουθούμε τη χρήση των δεδομένων μας σε καθημερινή και μηνιαία βάση. Περίπου 0,5 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή.

Τηλέφωνο Doctor Plus: Κατεβάστε.

10. Επιστημονικός Υπολογιστής.

Είναι μια ακόμη καλύτερη εφαρμογή βοηθητικού προγράμματος Android για φοιτητές και μηχανικούς. Κανονικά όλα τα smartphone προσφέρουν μια κανονική αριθμομηχανή για απλούς υπολογισμούς.

Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τιμές καταγραφής ή γωνίες όπως αμαρτία, συνημίτονο κ.λπ. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει όλες τις επιστημονικές τιμές όπως γωνίες, καταγραφή, λειτουργία, κάτω από τη ρίζα κ.λπ.

Παρέχει εύκολη στη χρήση διεπαφή και ελκυστική διεπαφή.

Επιστημονικός υπολογιστής: Κατεβάστε.

Λίστα εφαρμογών Android Utility.

 • Καθαρός Δάσκαλος.
 • Μετάφραση Google.
 • Έξυπνα εργαλεία.
 • Super Bright LED φακός.
 • IP Tools Network Utilities.
 • QR Code Scanner Droid.
 • Διπλότυπη επαφή και βοηθητικά προγράμματα.
 • Αναζήτηση με χειρονομίες Google.
 • Τηλέφωνο Doctor Plus.
 • Επιστημονικός υπολογιστής.
 • Συμπερασματικά, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές για τηλέφωνα Android που θεωρούμε χρήσιμες. Αυτές οι εφαρμογές θα σας παρέχουν όλες τις προεπιλεγμένες εφαρμογές που λείπουν. Υπάρχουν πολλές βοηθητικές εφαρμογές για Android διαθέσιμες στην αγορά, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Σε περίπτωση που μας λείπει κάποια δημοφιλής βοηθητική εφαρμογή Android, ενημερώστε μας.