10 Καλύτερα Εργαλεία Ανάλυσης SEO στη σελίδα για να βρείτε ζητήματα και συστάσεις

Ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο ανάλυσης SEO στη σελίδα; Λοιπόν, εδώ είναι μερικά από τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την οργανική σας επισκεψιμότητα και να εμβαθύνετε στο SEO στη σελίδα.

Εάν δεν έχετε νιώσει ποτέ ανησυχία ή σύγχυση, τότε ξανασκεφτείτε το. Η ενημέρωση αλγορίθμου Google έχει τη δυνατότητα να σας κάνει να αισθάνεστε αβοήθητοι και απογοητευμένοι ταυτόχρονα.

Η Google κάνει όλες τις προσπάθειες απαρχαιωμένες με μια μόνο ενημέρωση που μπορεί να είναι αρνητική για τον ιστότοπο και να χαλάσει την οργανική επισκεψιμότητα. Μαζί με αυτό, η Google δεν αναλύει ή αξιολογεί ποτέ έναν ιστότοπο. Παίζει με τη μυστικότητα και το χτυπάει όταν ένας ιστότοπος βρίσκεται στην κορυφή.

Είτε πρόκειται για μια σελίδα αποτελεσμάτων μηχανής αναζήτησης (SERP) είτε για λέξεις-κλειδιά, η Google έχει διαφορετικό τρόπο να την αντιμετωπίσει. Ως εκ τούτου, η δουλειά του μάρκετινγκ δοκιμάζεται για να πληροί τις προϋποθέσεις για δυνητικούς πελάτες και να δημιουργεί επισκεψιμότητα χωρίς να αφήνει τον αλγόριθμο ή οτιδήποτε άλλο να την επηρεάσει.

Ως αποτέλεσμα, ένας έλεγχος SEO μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να προσδιορίσουν και να αναλύσουν το περιεχόμενο και την αξιοπιστία του ιστότοπου. Τέτοια εργαλεία SEO στη σελίδα στοχεύουν:

  • Παρακολούθηση στρατηγικών SEO,
  • Κάντε βελτιώσεις για να απλοποιήσετε τη λήψη επισκεψιμότητας,
  • Διορθώστε σφάλματα SEO που επηρεάζουν την επισκεψιμότητα,
  • και Ανακαλύψτε τομείς που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα πιο ψηλά σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι τα καλύτερα εργαλεία SEO στη σελίδα που μπορεί κανείς να επιλέξει.

Serpstat

Εάν θέλετε να αρχίσετε να αναλύετε το SEO στη σελίδα, τότε το Serpstat μπορεί να είναι το εργαλείο σας. Βοηθά να κατανοήσουμε ότι το SEO στη σελίδα συγκρίνει τη βελτιστοποίηση μεταξύ ανταγωνιστών ή παρόμοιων τοποθεσιών. Το εργαλείο βοηθά στον έλεγχο σελίδων να αναλύσει την αποτελεσματικότητα των διορθώσεων σφαλμάτων, να λάβει μια εις βάθος ανασκόπηση του ιστότοπου, να εντοπίσει τυχόν σφάλματα και να αντιμετωπίσει τους παράγοντες κατάταξης.

Το Serpstat είναι ένας μοναδικός αναλυτής που στοχεύει σελίδες, συγκρίνει τις βαθμολογίες SDO, παίρνει τις σελίδες των ανταγωνιστών και βελτιστοποιεί τη σελίδα προορισμού. Επίσης, παραθέτει τις απαραίτητες συστάσεις, λαμβάνει μια αναφορά ζητημάτων SEO και βελτιστοποιεί τη σελίδα με δύο μονάδες ελέγχου.

  20 Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις για συνέντευξη SQL [2022]

Semrush

Εάν εργάζεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο SEO της ιστοσελίδας, τότε το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζετε το Semrush.

Το Semrush θεωρείται ιδανικός έλεγχος SEO στη σελίδα για σελίδες υψηλής απόδοσης, πιο υγιείς και ομαλές. Η χρήση αυτού του εργαλείου είναι να λαμβάνετε προτάσεις που να μπορούν να πραγματοποιηθούν, να αναλύσετε τους παράγοντες κατάταξης της Google και να κάνετε εις βάθος συγκριτική ανάλυση.

Το Semrush δεν αφορά μόνο τον έλεγχο του SEO στη σελίδα. Επίσης, εμβαθύνει σε σημασιολογικές ιδέες, ιδέες στρατηγικής, ιδέες εμπειρίας χρήστη, ιδέες χαρακτηριστικών SERP, ιδέες backlinks, ιδέες περιεχομένου και τεχνικές ιδέες SEO. Απαιτούνται δεδομένα από διαφορετικές πηγές για να κατανοηθούν οι λέξεις-κλειδιά-στόχοι, οι οργανικοί ανταγωνιστές και οι έννοιες για τη βελτίωση της κατάταξης σελίδων.

PageSpeed ​​Insights

Εργαλείο προγραμματιστή Google Chrome, PageSpeed ​​Insights είναι ένα ιδανικό εργαλείο για να εργαστείτε στην ταχύτητα της σελίδας του ιστότοπου. Βοηθά στην κατανόηση των επαρκών δεδομένων από τις μετρήσεις για την κατανόηση της φόρτωσης της σελίδας. Η χρήση αυτού του εργαλείου είναι να γνωρίζετε την απόδοση μιας ιστοσελίδας ή ιστότοπου σε επιτραπέζιους ή κινητές συσκευές.

Το PageSpeed ​​Insights παρέχει επίσης προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας της ιστοσελίδας, παρέχοντας δεδομένα πεδίου και εργαστηρίου σχετικά με τη σελίδα. Το εργαλείο καταγράφει την πραγματική και αληθινή εμπειρία χρήστη για να αποκτήσει επαρκή σύνολα δεδομένων για τη λήψη μιας τεκμηριωμένης απόφασης.

SERanking

SERanking ελεγκτές SEO στη σελίδα έχει να κάνει με την κατανόηση της ιστοσελίδας ενός συγκεκριμένου ερωτήματος. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη και λεπτομερή ανάλυση της ιστοσελίδας για τη βελτιστοποίηση της σελίδας για συγκεκριμένα ερωτήματα αναζήτησης. Επίσης αναλύει το περιεχόμενο για τεχνικά λάθη και μοναδικότητα, εξοικονομώντας χρόνο.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν βελτιστοποιήσεις, προτάσεις και επιδιορθώσεις στη σελίδα, εάν απαιτείται. Τα εργαλεία SERanking λειτουργούν σε διάφορες παραμέτρους, όπως δομή URL, meta, τίτλος, χαρακτηριστικά τομέα, ανάλυση περιεχομένου, ανάλυση εικόνας, κατάσταση ευρετηρίου, βελτιστοποίηση φόρτωσης σελίδας, ετικέτες κεφαλίδων, ανάλυση συνδέσμων, τεχνική ανάλυση, ανάλυση χρηστικότητας, δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πυκνότητα λέξης-κλειδιού.

SEO PowerSuite

Το SEO PowerSuite προσφέρει πλήρη έλεγχο του επιτόπου SEO. Μέσω της έκθεσης ελέγχου, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν εύκολα το φιλικό προς την Google περιεχόμενο. Παρέχει ελέγχους υγείας SEO, στατιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επισκεψιμότητας, βελτιστοποίηση περιεχομένου σελίδας, ευρετηρίαση και ανίχνευση, καθώς και αναφορές ελέγχου ιστότοπου.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από το Hulu

Ο ελεγκτής του ιστότοπου μπορεί να διορθώσει τυχόν τεχνικά προβλήματα και να ελέγξει ολόκληρο τον ιστότοπο για να βοηθήσει στην αύξηση της κατάταξης. Το SEO PowerSuite μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τον κώδικα HTML για προειδοποιήσεις και σφάλματα, να ελέγξετε τους κωδικούς απόκρισης HTTP, να διορθώσετε κατεστραμμένους συνδέσμους, να ελέγξετε εσωτερικούς συνδέσμους και να διορθώσετε περιγραφές ή τίτλους.

Βοηθά επίσης στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου της σελίδας για να αποφευχθεί το γέμισμα των λέξεων-κλειδιών και η εστίαση σε σημαντικές λέξεις-κλειδιά. Λέει επίσης ότι είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης και διασφαλίζει ότι ο ιστότοπος μπορεί να καταταχθεί στη μηχανή αναζήτησης. Το εργαλείο μπορεί επίσης να συγκρίνει τις πραγματικές επισκέψεις ιστοτόπων και να γνωρίζει το περιεχόμενο της ζήτησης, όπου είναι δημοφιλές.

Sitechecker

Sitechecker είναι ένας ανιχνευτής που βασίζεται σε σύννεφο σε πραγματικό χρόνο που εστιάζει στις βαθιές πληροφορίες του ιστότοπου. Το εργαλείο Τεχνικού SEO Audit ανιχνεύει τα τεχνικά ζητήματα ενός ιστότοπου. Επίσης, λάβετε μια λίστα υποχρεώσεων με προτεραιότητα που μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε τα σφάλματα.

Το Sitechecker μπορεί να βρει τα ζητήματα και τα προβλήματα για να επιβραδύνει την επισκεψιμότητα της οργανικής αναζήτησης, να λάβει την αναφορά και να διορθώσει προβλήματα. Οι τεχνικοί έλεγχοι SEO μπορούν να βοηθήσουν στην επωνυμία των αναφορών, στη διόρθωση προβλημάτων και στην αύξηση του ποσοστού διατήρησης πελατών. Ο ειδικός SEO μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει ειδοποιήσεις μέσω email για τυχόν ζητήματα που επηρεάζουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπου.

Ahrefs

Ahrefs Το SEO checker προσφέρει τρόπους βελτίωσης του SEO του ιστότοπου, ελέγχου της απόδοσής του και απόκτησης οργανικής επισκεψιμότητας. Εξετάστε το Ahrefs Webmaster Tools ως τη λύση για να ελέγξετε εκατοντάδες ζητήματα SEO, να παρακολουθήσετε την υγεία του ιστότοπου, να βρείτε ευκαιρίες εσωτερικών συνδέσεων, να βρείτε οργανική επισκεψιμότητα, να ελέγξετε λέξεις-κλειδιά και να αποκτήσετε backlinks.

Το εργαλείο AWT κερδίζει επισκεψιμότητα από την αναζήτηση και συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης του SEO του ιστότοπου. Αντιπροσωπεύει αργές σελίδες, κατεστραμμένους συνδέσμους, περιγραφές meta που λείπουν, σφάλματα στις ετικέτες τίτλου, διπλό περιεχόμενο, νεκρές σελίδες και μεγάλα αρχεία εικόνας. Οι ειδικοί SEO μπορούν επίσης να προγραμματίσουν ελέγχους SEO και να παρακολουθούν την καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία απόδοση. Το εργαλείο εξετάζει επίσης λέξεις-κλειδιά που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ταξινομηθούν στο Google.

  Διορθώστε τις μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές που βρέθηκαν στο σύστημα στο λειτουργικό σύστημα υλικολογισμικού ή στα προγράμματα οδήγησης UEFI

Seobility

Seobility είναι ένα εργαλείο SEO all-in-one ιδανικό για δημιουργία συνδέσμων, έλεγχο επιστροφής συνδέσμων, παρακολούθηση κατάταξης Google, πρόγραμμα ανίχνευσης ιστοτόπων, συνεχή παρακολούθηση, ελεγκτή ιστότοπου και αναφορές Whitelabel. Το εργαλείο προσφέρει καλύτερη βελτιστοποίηση ιστότοπου και έλεγχο στη σελίδα για να ακολουθείτε εξωτερικούς και εσωτερικούς συνδέσμους και να ελέγξετε τον ιστότοπο.

Το Seobility μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση των σφαλμάτων σε διπλό περιεχόμενο και στην ανάλυση τυχόν προβλημάτων σε μία μόνο σελίδα. Βυθίζεται βαθιά σε σημαντικά προβλήματα και σφάλματα διακομιστή για να κατανοήσει την πρόοδο του ιστότοπου. Προσφέρει έλεγχο κατάταξης, έλεγχο λέξεων-κλειδιών, έλεγχο SEO και εργαλείο TF*IDF.

SEO Tester Online

Οι προχωρημένοι SEO Tester Online είναι μια ιδανική πλατφόρμα all-in-one για να έχετε οργανική κίνηση. Το SEO Tester Online συνοδεύεται από πολλά εργαλεία SEO: παρακολούθηση θέσης, έλεγχος SEO, αναφορές, ανάλυση ανταγωνιστών, έρευνα λέξεων-κλειδιών, μάρκετινγκ περιεχομένου και δημιουργία δυνητικών πελατών.

Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στην παρακολούθηση του τεχνικού SEO, στην ανάλυση του SEO στη σελίδα και στην απλοποίηση της ροής εργασιών SEO. Είναι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπο με κάθε δυνατό τρόπο και να φτάσετε στις κορυφαίες θέσεις που περιέχουν χαρακτηριστικά SEM και SEO.

Moz

Moz Το εργαλείο βαθμολόγησης στη σελίδα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση του SEO στη σελίδα χρησιμοποιώντας άμεσες αναφορές και αναλύσεις. Οι χρήστες μπορούν να εισαγάγουν τη λέξη-κλειδί ή τη διεύθυνση URL και να λάβουν μια βαθμολογία βελτιστοποίησης, μια λίστα ελέγχου που περιέχει σφάλματα και συστάσεις για επιδιορθώσεις.

Το Moz βοηθά στη βελτίωση της κατάταξης, στη λήψη λίστες ελέγχου με προτεραιότητα, στη γρήγορη μέτρηση της ισχύος της σελίδας και στην αντιμετώπιση προβλημάτων σελίδας. Έρχεται με βασικές μετρήσεις που μπορεί να βλάψουν την ιστοσελίδα για την εξάλειψη των προβλημάτων και την αύξηση της ποιότητάς της.

συμπέρασμα

Τα εργαλεία SEO στη σελίδα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση του ιστότοπου και στη δημιουργία στρατηγικών που μπορούν να λειτουργήσουν. Στόχος είναι η βελτίωση της κατάταξης SEO, η κατάργηση μη επικερδούς περιεχομένου και η λήψη των σωστών αποφάσεων που αυξάνουν την προβολή του ιστότοπου.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να εξαχθούν σύνθετα δεδομένα από τις πηγές δεδομένων. Εάν το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα αποτελέσματα, μπορεί να είναι ένα ιδανικό εργαλείο που μπορεί να σας ωθήσει να αναπτυχθείτε.