10 καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές εγγραφής φωνής

Η εγγραφή και η αποστολή ηχητικών μηνυμάτων είναι αρκετά συνηθισμένη. Τα smartphone έχουν κάνει την εγγραφή φωνής μια απλή διαδικασία.

Σε κάποιο σημείο ή το άλλο, οι άνθρωποι βρίσκουν την ανάγκη να ηχογραφήσουν φωνή. Υπάρχουν διαφορετικοί σκοποί για τους οποίους κάποιος θα έπρεπε να ηχογραφήσει φωνή. Μπορεί να είναι για την αποστολή φωνητικού μηνύματος, τραγουδιών, μεταγραφής και πολλά άλλα.

Η λειτουργία φωνητικών μηνυμάτων σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp χρησιμοποιείται πιο συχνά από ποτέ. Είστε ένας από τους συχνούς χρήστες φωνητικών μηνυμάτων; Αν ναι, τότε σίγουρα πρέπει να μείνετε και να διαβάσετε περαιτέρω.

Είτε ηχογραφείτε τη φωνή σας για τραγούδι, μεταγραφή, αποστολή αρχείων ήχου ή ακόμα και ανταλλαγή εκπαιδευτικών μηνυμάτων, χρειάζεστε τα καλύτερα εργαλεία για αυτό. Εδώ, θα συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία εγγραφής φωνής και εφαρμογές για να σας διευκολύνουμε.

Ας μεταβούμε απευθείας στη λίστα με τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία εγγραφής φωνής.

Στροφή μηχανής

Αν ψάχνετε για μια απλή και αποτελεσματική ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής, Στροφή μηχανής είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι εντελώς δωρεάν για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και να κατεβάσετε το MP3 με μηδενικό κόστος. Αυτό το εργαλείο είναι κρυπτογραφημένο, με όλες τις εγγραφές σας να είναι προσβάσιμες μόνο σε εσάς. Δεν ανεβάζεται τίποτα στους διακομιστές. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια και το απόρρητο.

Οι αναγνώστες του grtechpc.org έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στο Rev.

Αυτή είναι μια αρκετά εύχρηστη ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής όπου χρειάζεται μόνο να πατήσετε το κουμπί “Εγγραφή” για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Χρειάζεται μόνο να βεβαιωθείτε ότι η κινούμενη εικόνα δείχνει τη φωνή σας να καταγράφεται καθώς μιλάτε στο μικρόφωνό σας. Κάντε κλικ στο “Παύση” όταν θέλετε να σταματήσετε το βίντεο. Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την ηχογράφηση κάνοντας κλικ στο «Προεπισκόπηση. ”

Το Rev σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε μια μεταγραφή για την εγγραφή ήχου σας. Είναι μια δυνατότητα επί πληρωμή που είναι προαιρετική. Μπορείτε να το προσθέσετε στο καλάθι και να αγοράσετε τη μεταγραφή σας εάν θέλετε να λάβετε τη μεταγραφή.

Rev App

Ο Rev λάνσαρε επίσης το Εφαρμογή Rev Voice Recorder για να διευκολύνετε τη λήψη σημαντικού ήχου απευθείας από το τηλέφωνό σας. Αντί να έχετε ξεχωριστή συσκευή εγγραφής, μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας αυτήν την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο. Η εγγραφή φωνής απλοποιείται εδώ. Έχετε εγγραφή φωνής με την άνεσή σας και επίσης ανώτερη ποιότητα ήχου για όλες τις εγγραφές.

Είτε κάνετε μια συνέντευξη, είτε ηχογραφείτε ήχο για το νέο σας ιστολόγιο είτε απλά θέλετε να τραγουδήσετε ένα τραγούδι και να το ηχογραφήσετε, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε απευθείας με το κινητό σας τηλέφωνο. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή το καθιστά εύκολο στη χρήση. Μπορείτε ακόμη και να παραγγείλετε μια μεταγραφή για τον ηχογραφημένο σας ήχο μέσω μιας πληρωμένης επιλογής.

  Τι είναι το:blank και πώς το αφαιρείτε;

Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και στα δύο – Android και iOS συσκευές.

Telbee

Εγγραφέας φωνής Telbee είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για την εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας απευθείας από το μικρόφωνο ή το smartphone του υπολογιστή σας. Μόλις τελειώσετε με την εγγραφή, θα έχετε την επιλογή να κατεβάσετε τον ήχο ως MP3 ή να τον μοιραστείτε μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οπουδήποτε αλλού στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Telbee Voice Recorder. Μπορείτε να το ενσωματώσετε στη σελίδα της επιχείρησής σας και ακόμη και να το εξατομικεύσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επωνυμίας σας. Έχετε επίσης μια δυνατότητα αυτόματης μεταγραφής εδώ. Εκτός από αυτό, μπορείτε να απαντήσετε στα ερωτήματα των πελατών σας απευθείας με τη φωνή σας για την οικοδόμηση αξιοπιστίας. Εδώ, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε την εμπειρία για τους πελάτες σας και να υπογράψετε τη συμφωνία.

Μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιχείρησή σας με αυτήν την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής.

Google Recorder

Αυτή είναι απλώς η πιο έξυπνη συσκευή εγγραφής που διατίθεται στο διαδίκτυο. Με αυτό Google Recorder, μπορείτε να μετατρέψετε άμεσα τον ήχο σας σε κείμενο, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αναζητήσετε και ακόμη και να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις σας. Είναι αρκετά εύχρηστο, γρήγορο και μπορείτε να εργαστείτε ακόμη και εκτός σύνδεσης με αυτό.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της έξυπνης συσκευής εγγραφής είναι ότι ο ήχος σας θα αλλάξει αυτόματα όταν επεξεργάζεστε το μεταγραφόμενο κείμενο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μερίδες που χρειάζεστε και να αφαιρέσετε αυτές που δεν χρειάζεστε. Τη στιγμή που αφαιρείτε κάποιο τμήμα του κειμένου, αφαιρείται αυτόματα και από τον ήχο.

Υπάρχουν επίσης διαφορετικές επιλογές κοινής χρήσης σε αυτήν τη συσκευή εγγραφής. Μπορείτε να μοιραστείτε ολόκληρες τις ηχογραφήσεις στον Ιστό ή να μοιραστείτε τα σύντομα βίντεο κλιπ του ήχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συσκευή εγγραφής προσθέτει ετικέτες στη μεταγραφή με ορισμένες λέξεις-κλειδιά για εύκολη πλοήγηση στο μέρος που αναζητάτε. Οι ετικέτες ήχου διευκολύνουν επίσης τη διάκριση μεταξύ ταχύτητας, μουσικής και ήχους περιβάλλοντος.

Αυτή είναι η πιο έξυπνη συσκευή εγγραφής, αλλά το κύριο μειονέκτημα είναι ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο σε συσκευές Google Pixel.

Voicecoach

Voicecoach είναι μια άλλη εξαιρετική συσκευή εγγραφής φωνής που σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε τη φωνή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η συσκευή εγγραφής φωνής που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης είναι αρκετά απλή και εντελώς δωρεάν. Αυτή η ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα περιήγησης και μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

  Ελέγξτε εάν χρειάζεστε γυαλιά με αυτό το διαδικτυακό διάγραμμα όρασης

Η εγγραφή παραμένει ιδιωτική αφού την εγγράψετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν θα μεταφορτωθεί στους διακομιστές εκτός εάν αποφασίσετε να μοιραστείτε την ηχογράφηση στο διαδίκτυο. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε λήψη των εγγραφών σε μορφή WAV ή MP3. Μπορείτε ακόμη και να το μοιραστείτε απευθείας με τους φίλους σας από την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής.

VirtualSpeech

VirtualSpeech είναι μια ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής όπου μπορείτε είτε να κατεβάσετε τον ηχογραφημένο ήχο είτε να τον ακούσετε μέσω του προγράμματος περιήγησης. Υπάρχει ένα μόνο κουμπί με την ένδειξη “Έναρξη εγγραφής”. Μόλις κάνετε κλικ σε αυτό, θα ξεκινήσει η εγγραφή σας. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις σύνδεσης ή εγγραφής για αυτήν την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής.

Η πρώτη χρήση είναι δωρεάν και θα πρέπει να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση 5 $ στη συνέχεια. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε λήψη άλλων εργαλείων ή λογισμικού για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής. Όλα όσα ηχογραφείτε είναι προσβάσιμα μόνο σε εσάς και τίποτα δεν αποθηκεύεται στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κατεβάσετε τις ηχογραφήσεις σε μορφή OGG ή να τις ακούσετε στο πρόγραμμα περιήγησης.

Vocaroo

Vocaroo είναι η απλούστερη συσκευή εγγραφής φωνής σε όλη αυτή τη λίστα. Η διεπαφή είναι απλή, όπου έχετε μόνο ένα κουμπί εγγραφής. Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί εγγραφής, η εγγραφή σας θα ξεκινήσει και όταν τη σταματήσετε, μπορείτε να κάνετε λήψη του ηχογραφημένου αρχείου. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτόματα τον ήχο ή να αφαιρέσετε τον περιττό ήχο πριν ξεκινήσετε την εγγραφή.

Μπορείτε να ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο ήχου σε αυτήν την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής και λαμβάνετε έναν σύνδεσμο για να το μοιραστείτε στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμη και μια επιλογή κωδικού QR για να κατεβάσετε απευθείας αυτόν τον ήχο στο κινητό σας τηλέφωνο σαρώνοντάς τον.

SpeakPipe

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας το μικρόφωνό σας από το πρόγραμμα περιήγησης για απευθείας εγγραφή ήχου SpeakPipe. Μπορείτε να ηχογραφήσετε όσες φορές θέλετε με αυτήν την ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής δωρεάν. Η εγγραφή αποθηκεύεται τοπικά στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε την ηχογράφηση στον διακομιστή SpeakPipe και να λάβετε έναν σύνδεσμο για την εγγραφή απευθείας στο email σας ή να τη χρησιμοποιήσετε στον ιστό.

Η συσκευή εγγραφής φωνής SpeakPipe λειτουργεί σε όλους τους τύπους συσκευών. Είτε το χρησιμοποιείτε απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας, είτε από συσκευές Android ή iOS, θα έχετε ομαλή λειτουργία.

Εύκολη συσκευή εγγραφής φωνής

Εύκολη συσκευή εγγραφής φωνής θα γίνει ο καθημερινός σας σύντροφος για ηχογράφηση μαθημάτων, σημαντικών σημείων, συναντήσεων, τραγουδιών ή οτιδήποτε θέλετε χωρίς περιορισμούς. Προσφέρει διαφορετικές ρυθμίσεις και προεπιλογές για κάθε εγγραφή με βελτιωμένη ποιότητα και ευκρίνεια.

  12 καλύτερες συμβουλές για τη δημιουργία προσαρμοσμένου υπολογιστή παιχνιδιών

Μπορείτε να εγγράψετε ήχο υψηλής ποιότητας με αυτήν την εφαρμογή. Το καλύτερο εδώ είναι ότι υποστηρίζει και Android wear. Έτσι, μπορείτε να ηχογραφήσετε απευθείας τα τραγούδια μέσω του smartwatch σας και να τα στείλετε στο smartphone σας.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση pro για ορισμένες βελτιωμένες λειτουργίες. Μερικές από τις επαγγελματικές λειτουργίες είναι η εγγραφή με χρήση μικροφώνου Bluetooth, η μετατροπή των μορφών εγγραφής σας, η μεταφόρτωση εγγραφών απευθείας στο Google Drive ή το Dropbox, η περικοπή και η επεξεργασία και πολλά άλλα.

Η ίδια συσκευή εγγραφής φωνής

Εάν η συσκευή σας διαθέτει υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να εγγράψετε απευθείας ήχο με το Η ίδια διαδικτυακή συσκευή εγγραφής φωνής. Όταν εγγράφετε οποιονδήποτε ήχο, μπορείτε να τον αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ως αρχεία MP3 ή να τον αναπαράγετε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Η μορφή συμπίεσης MP3 είναι χαμηλού μεγέθους και διατηρεί πολύ υψηλή ποιότητα ήχου.

Δεν υπάρχουν προβλήματα διαρροής δεδομένων εδώ. Υπάρχει μόνο στη συσκευή σας κάθε φορά που εγγράφετε ήχο και δεν αποστέλλεται ποτέ στους διακομιστές. Η συσκευή εγγραφής είναι δωρεάν για χρήση και δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό για τη χρήση της. Η απλή και εύχρηστη διεπαφή το καθιστά πολύ προτιμότερο για την εγγραφή οτιδήποτε.

Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε άλλα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Υπάρχουν πολλά από αυτά για ήχο, βίντεο, τοποθεσία, κείμενο, εικόνες και έγγραφα.

Sodaphonic

Sodaphonic είναι μια άλλη δωρεάν ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής φωνής. Δεν χρειάζεται να λάβετε μια δαπανηρή και περίπλοκη εγκατάσταση. Απλώς πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Εγγραφή” στο πρόγραμμα περιήγησής σας και είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε. Το Sodaphonic δεν είναι μόνο καλό με την εγγραφή ήχου, αλλά μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τον ήχο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με αυτό.

Για καλύτερη εμπειρία, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να παρακολουθείτε όλες τις ηχογραφήσεις σας. Τη στιγμή που θα κάνετε κλικ στο “Έναρξη νέου έργου”, θα μεταφερθείτε στην επόμενη οθόνη όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή ή να ανεβάσετε έναν ήχο για να το επεξεργαστείτε. Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά εφέ στον ήχο για να βελτιώσετε την ποιότητά του και να τον κάνετε όπως θέλετε.

Συμπέρασμα 🎤

Χρειάζεστε μια καλή συσκευή εγγραφής φωνής, είτε θέλετε να ηχογραφήσετε ένα τραγούδι, νότες διαλέξεων ή ακόμα και συναντήσεις. Αυτές οι ηλεκτρονικές συσκευές εγγραφής φωνής θα σας διευκολύνουν καθώς δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κανένα εργαλείο στο σύστημά σας. Λαμβάνετε επίσης ηχογραφήσεις υψηλής ποιότητας στα χέρια σας με αυτές τις ηλεκτρονικές συσκευές εγγραφής.

Στη συνέχεια, διαβάστε σχετικά με τη μεταγραφή βίντεο σε κείμενο.